PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 10ο Touring: Λίμνη Πλαστήρα, 13-15 Ιανουαρίου 2006

Sidobre - Τρι 13 Δεκ 2005, 19:13:28
Θέμα δημοσίευσης: 10ο Touring: Λίμνη Πλαστήρα, 13-15 Ιανουαρίου 2006
ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ....

Το 10ο Touring είναι γεγονός και μάλιστα λίγες μέρες μετά τις Γιορτές...
Γιορτών συνέχεια λοιπόν και η εκδρομή μας στην Πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα σε ένα ωραίο Ξενοδοχείο, με μια φανταστική Παρέα... ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!

Η ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Η λίμνη Πλαστήρα, το στολίδι των Αγράφων, βρίσκεται 25 km δυτικά της Καρδίτσας. Το τοπίο είναι συναρπαστικό καθώς η πανέμορφη λίμνη αγκαλιάζεται από ψηλά κατάφυτα βουνά.

Η περιοχή θεωρείται "παράδεισος" για κάθε φυσιολάτρη και παρέχει την δυνατότητα για ορειβασία, ψάρεμα, για εξάσκηση σε όλων των ειδών τα αθλήματα βουνού και περιπάτους στο δάσος. Η λίμνη είναι τεχνητή και δημιουργήθηκε μετά την κατασκευή του φράγματος, μιας τεράστιας κατασκευής σε σχήμα τόξου ύψους 83 μ. και μήκους 200 μ.

Ανεβαίνοντας προς τη λίμνη μπορούμε να επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό Άγιο Γεώργιο και τα γραφικά χωριά Πορτίτσα και Μοσχάτο.
Όλα έχουν όμορφη θέα στο θεσσαλικό κάμπο και είναι από τα αγαπημένα στέκια των Καρδιτσιωτών για βραδινό φαγητό το καλοκαίρι. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε τον υδροηλεκτρικό σταθμό της ΔΕΗ, ο οποίος κινείται από τα νερά της λίμνης.

Όλα τα χωριά γύρω από τη λίμνη είναι πανέμορφα. Στο Νεοχώρι που απλώνεται σε μεγάλη έκταση και έχει την καλύτερη θέα στη λίμνη, βρίσκονται οι περισσότεροι ξενώνες, ενώ μεγαλύτερη εμπορική και βραδινή κίνηση έχουν τα Καλύβια Πεζούλας.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: ΑΝΑΤΟΛΗ (***)

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα συνδυάζονται ιδανικά η παράδοση με την αρχοντιά. Τα δωμάτια επιπλωμένα παραδοσιακά με δικό τους μπάνιο, εκφράζουν το μοναδικό χαρακτήρα της περιοχής. Η θέση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ στο ευρύτερο Αγραφιώτικο τοπίο είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για επισκέψεις στα ιστορικά μοναστήρια της περιοχής, της "ΚΟΡΩΝΗΣ" και "ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΤΗΣ".

Με σύντομες μετακινήσεις έχει κανείς τη δυνατότητα να κάνει ορεινή ποδηλασία, ιππασία, ψάρεμα ή κολύμπι στη λίμνη και ακόμα ν' απολαύσει ανεπανάληπτους περιπάτους στο βουνό.

Το ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΗ λειτουργεί καθημερινά όλο το χρόνο. Ρωτήστε για τα υπέροχα παραδοσιακά πρωινά με θέα την λίμνη και το ονομαστό φαγητό από το εστιατόριο στο ξενοδοχείο Αγνάντι, ορατό στα 100 μόλις μέτρα μακριά, φαγητό το οποίο υπάρχει δυνατότητα να το γευτείτε και στην υπέροχη βεράντα με θέα την Λίμνη Πλαστήρα.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.focusgreece.gr/ANATOLI/index_gr.htm

ΤΙΜΕΣ:

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ:
60 ευρώ / δίκλινο με πρωϊνό
ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ:
65 ευρώ / δίκλινο με πρωϊνό

Αναχώρηση:
Η αναχώρηση από όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι ελεύθερη.

Για τους συμμετέχοντες/ουσες από την Αθήνα θα γίνει μία ομαδική αναχώρηση την Παρασκευή 13/1.

Πληροφορίες:
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης της εκδρομής Crusader (Σπύρος) στο τηλ. 6972 086 346

Τα μέλη της βορείου Ελλάδος μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο Β.Ελλάδος backclima (Γιώργος) στο τηλ. 6938 821 722

Δηλώσεις Συμμετοχής:
Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Mετά την δήλωση συμμετοχής για να ισχύσει η κράτησή σας πρέπει οπωσδήποτε να καταβάλλετε προκαταβολή 35 ευρώ στην Λέσχη κάθε Πέμπτη βράδυ ή στον Λογαριασμό του Συλλόγου, AlphaBank Aρ. Λογ.: 13000 200 200 8375 (αναγράφοντας πάντα όνομα, επώνυμο και Αρ. Ταυτότητας).

Χωρίς την καταβολή προκαταβολής δεν θα γίνει καμία κράτηση. Τελευταία ημέρα καταβολής, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2006.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΩΡΑ:

- ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 1 (ΜΙΑ) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 60 ΕΥΡΩ,

- 4 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ, ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 110 ΕΥΡΩ*

(ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 500 ΕΥΡΩ!)

Σημείωση: Παρακαλούμε Δηλώστε άμμεσα συμμετοχή διότι θέλουμε να κλείσουμε όλο το Ξενοδοχείο για τον Σύλλογο και πρέπει να γίνει αυτό άμμεσα.

* Ο Αριθμός Σουιτών που θα διατεθούν σε κλήρωση, εξαρτάται από την συμμετοχή των μελών στην εκδρομή. Σε περίπτωση που δεν κλείσουμε ολόκληρο το ξενοδοχείο, το δώρο δεν θα ισχύσει.

Δικαίωμα στην κλήρωση έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

brz20 - Τρι 13 Δεκ 2005, 19:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
Προεδρε θα ηταν καλυτερα να γινει πιο κοντα στην πρωτοχρονια 4 με 5 Ιανουαριου δηλαδη.Να προλαβουμε και εμεις καμια συναντηση.
Sidobre - Τρι 13 Δεκ 2005, 19:35:58
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Προεδρε θα ηταν καλυτερα να γινει πιο κοντα στην πρωτοχρονια 4 με 5 Ιανουαριου δηλαδη.Να προλαβουμε και εμεις καμια συναντηση.

Αυτό δυστυχώς δεν είναι εφικτό. 1ον όλα είναι κλεισμένα (και ακριβά) και 2ον οι περισσότεροι τότε θέλουν να κάνουν εκδρομές με τους δικούς τους. 13-15 είναι πολύ καλά γιατί δεν έχει ξεκινήσει εξεταστική για τους φοιτητές, ο κόσμος πληρώνεται στις 13 (αρκετοί τουλάχιστον) και οι τιμές είναι πιο νορμαλ (οχι τελείως διότι ακόμα θεωρείται δύσκολη περίοδος)
brz20 - Τρι 13 Δεκ 2005, 19:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
Φωτιες με αναβετε!Πρεπει 7 Ιανουαριου το πολυ να με στο Ηρακλειο.Εχω μαθηματα.Ποτε θα τα πουμε απο κοντα?Ολο σας χανω.
Steve - Τρι 13 Δεκ 2005, 19:42:54
Θέμα δημοσίευσης:
2 άτομα εγώ και βλέπουμε Cool

(πόσα άτομα πρέπει να είμαστε για να κλείσουμε όλο το ξενοδοχείο και να ισχύσει η προσφορά? Very happy )
STELIOS - Τρι 13 Δεκ 2005, 20:53:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα δεν μου ανοιγει τη σελιδα για δηλωση συμετοχης ή μαλλον την ανοιγει αλλα κλεινει μονη της παλι. Ειναι προβλημα της σελιδας ή δικο μου ???
vinman - Τρι 13 Δεκ 2005, 21:13:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω δηλωσα... Wink Wink
Σειρα σας τωρα... Wink Wink
vinman - Τρι 13 Δεκ 2005, 21:15:13
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Εμενα δεν μου ανοιγει τη σελιδα για δηλωση συμετοχης ή μαλλον την ανοιγει αλλα κλεινει μονη της παλι. Ειναι προβλημα της σελιδας ή δικο μου ???

Στελιο μπες στα εργαλεια - επιλογες internet,κανε διαγραφη αρχειων και μετα κανε refresh στη σελιδα και θα εισαι οκ.... Wink
Εμενα το ιδιο μου κανει με το chat και παντα το λυνω ετσι.. Wink
STELIOS - Τρι 13 Δεκ 2005, 22:31:48
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Στελιο μπες στα εργαλεια - επιλογες internet,κανε διαγραφη αρχειων και μετα κανε refresh στη σελιδα και θα εισαι οκ.... Wink
Εμενα το ιδιο μου κανει με το chat και παντα το λυνω ετσι.. Wink

ΟΚ το βρηκα, εφταιγε το Pop-Up Blocker που εχω βαλει.
christhehealer - Τρι 13 Δεκ 2005, 23:09:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δήλωσα κι εγώ....
mick206 - Τετ 14 Δεκ 2005, 00:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε βρε βρε...
Ποτοκαλάδα θέτε; Τι θέτε; Ααααααααααααααα!!!! Τούρινγκ θέτε!!! Από μανταρίνια;;; Beer
Τούρινγκ και άγιος ο Θεός ημών Κύριε ελέησον και σώσοοοοοοοοοοοοοοον ημααααααααααςςςςςς αααατσςςςςςς...
Πρόσχομεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν...

Μην ανησυχείτε θα μου περάσει... Οι πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες είναι δύσκολες. Rolling eyes Laughing

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να εκδηλώσω κι εγώ το ενδιαφέρον μου για το δημοφιλές και πρόσχαρο αυτό γεγονός όπου παρευρίσκονται οι απανταχού φύλοι ανά την Ελλάδα στην Peugeotπαρέα χωρίς 090, sms/ringtones και λοιπά κατάλοιπα... Cheers Salute Armed Yahoo!

Προς το παρόν θα είμαι εγώ και εγώ... Laughing
Steve - Τετ 14 Δεκ 2005, 01:03:02
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:

Να πάρουμε τρίκλινο να μας βγει πιο φθηνά?

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ Twisted evil
mick206 - Τετ 14 Δεκ 2005, 16:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
mick206 έγραψε:

Να πάρουμε τρίκλινο να μας βγει πιο φθηνά?

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ Twisted evil

Χμμμμ... Rolling eyes
Να πάρουμε τρίκλινο για να μας βγει πιο φθηνά αλλά πρέπει να σε ενημερώσω πως θα κινδυνεύεις... Whistling Laughing Ha Ha
Ειδικά τα βράδια... Turn-l Mr. Green Rotfl

ΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ ΛΕΜΕ!!!! Twisted evil Laughing
Steve - Τετ 14 Δεκ 2005, 16:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
Beer

Love

Sleeping
ultra-one - Τετ 14 Δεκ 2005, 20:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
Θα είμαι Κύπρο για τη Cisco Expo 13-18 Evil Evil Evil Evil

Καλά το γκαντεμιά είναι αυτή!!!!!! Δεν κατάφερα ποτέ να έρθω σε κανένα Touring!!!!! Τη μια είμαι απένταρος και την άλλη κάπου θα λείπω!!!!! Evil
chatasos - Τετ 14 Δεκ 2005, 21:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Θα είμαι Κύπρο για τη Cisco Expo 13-18 Evil Evil Evil Evil

Καλά το γκαντεμιά είναι αυτή!!!!!! Δεν κατάφερα ποτέ να έρθω σε κανένα Touring!!!!! Τη μια είμαι απένταρος και την άλλη κάπου θα λείπω!!!!! Evil

Έχει και σε Αθήνα 8-9 Φεβ 2006 Wink
307 ARMY! - Πεμ 15 Δεκ 2005, 16:29:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείτε πως είμαι ήδη μέσα Smile Κρατήστε μου παρακαλώ ένα δίκλινο. Και κατά την προσφιλή μου συνήθεια στα touring θα αναχωρήσω νωρίς την Παρασκευή για να σας υποδεχθώ. Προτείνω μάλιστα να κόψουμε και μια πρώτη Βασιλόπιτα, εκτός από αυτή που φυσιολογικά θα κοπεί στην Εδρα.(Μάνο ακούς ετοιμάσου να μας προμηθεύσεις).
Wink ΥΓ:Μπορώ την Κυριακή, καθότι δεν έχει μπάλα, οπότε και θα μαζευτούμε, να πληρώσω μαζί ταξίδι και συνδρομή για να ξεμπερδεύω; Shocked
shark_zak - Παρ 16 Δεκ 2005, 03:16:30
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Εννοείτε πως είμαι ήδη μέσα Smile Κρατήστε μου παρακαλώ ένα δίκλινο. Και κατά την προσφιλή μου συνήθεια στα touring θα αναχωρήσω νωρίς την Παρασκευή για να σας υποδεχθώ. Προτείνω μάλιστα να κόψουμε και μια πρώτη Βασιλόπιτα, εκτός από αυτή που φυσιολογικά θα κοπεί στην Εδρα.(Μάνο ακούς ετοιμάσου να μας προμηθεύσεις).
Wink ΥΓ:Μπορώ την Κυριακή, καθότι δεν έχει μπάλα, οπότε και θα μαζευτούμε, να πληρώσω μαζί ταξίδι και συνδρομή για να ξεμπερδεύω; Shocked

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ.... Silly
crusader - Παρ 16 Δεκ 2005, 13:27:05
Θέμα δημοσίευσης: Re: 10ο Touring: Λίμνη Πλαστήρα, 13-15 Ιανουαρίου 2006
Sidobre έγραψε:
Πληροφορίες:
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης της εκδρομής Crusader (Σπύρος) στο τηλ. 6975 757 079

Το κινητό αυτό θα το χρησιμοποιεί πλέον άλλος υπεύθυνος.

Εμένα μπορείτε να με βρίσκετε στο προσωπικό μου κινητό : 6972-086-346

Ευχαριστώ.
Touristas - Κυρ 18 Δεκ 2005, 11:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
The tourist is here …..σιγά μην δεν ήμουν δηλαδή Laughing Laughing Laughing
Cool Cool Cool
vinman - Κυρ 18 Δεκ 2005, 20:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Cool Cool Cool

Ετσι...ετσι... Thumb Left Thumb Left Thumb Left
307 ARMY! - Κυρ 18 Δεκ 2005, 21:04:09
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Touristas έγραψε:
Cool Cool Cool

Ετσι...ετσι... Thumb Left Thumb Left Thumb Left

Αντε να γεμίσουμε το ξενοδοχείο για πάρτη μας!
MEMsound - Δευ 19 Δεκ 2005, 02:17:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ακόμα δεν ξέρω... Embarassed
Και το χειρότερο δεν ξέρω πότε περίπου θα μάθω!@#$@!#$!@ Twisted evil Evil
vinman - Δευ 19 Δεκ 2005, 05:59:20
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Να αφησεις τις μπουρδιτσες και να φροντισεις να μαθεις... Wink Wink
Γινεται touring χωρις Μανθο..?? Twisted evil Razz Shocked Laughing Laughing Laughing
Steve - Δευ 19 Δεκ 2005, 09:29:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εμ, δεν γίνεται...

Να τον έχεις στην διπλανή σουίτα και αν δεν σου κάθεται ο PoLiThS, κάνεις μια επίσκεψη στον Μανθουλινοζουζουνέλο Love Tease
Touristas - Δευ 19 Δεκ 2005, 10:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Κλπ κλπ κλπ …..άσε αυτά που ξέρεις και φρόντισε να είσαι εκεί Laughing Laughing
MEMsound - Δευ 19 Δεκ 2005, 11:17:59
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Να αφησεις τις μπουρδιτσες και να φροντισεις να μαθεις... Wink Wink
Γινεται touring χωρις Μανθο..?? Twisted evil Razz Shocked Laughing Laughing Laughing

και

Touristas έγραψε:

Κλπ κλπ κλπ …..άσε αυτά που ξέρεις και φρόντισε να είσαι εκεί Laughing Laughing

Ρε σεις μέσα στον Ιανουάριο έχω ένα σεμινάριο για φακούς επαφής και ακόμα δεν με έχουν ειδοποιήσει ποια Κυριακή θα γίνει!
Και το κακό είναι ότι προβλέπω να με ειδοποιουν τελευταία στιγμή... Crying or Very sad Twisted evil Twisted evil

Όσο για τον φίλτατο ημών αδελφό steve που...
Blink έγραψε:
Εμ, δεν γίνεται...

Να τον έχεις στην διπλανή σουίτα και αν δεν σου κάθεται ο PoLiThS, κάνεις μια επίσκεψη στον Μανθουλινοζουζουνέλο Love Tease

Θυμάσαι μια διαφήμιση πριν κάμποσο καιρό....

"Αγάπη μου...
Της ΘΕΙΑΣ σου...!!"

Laughing Tease Laughing Tease Laughing

Και θα σε ρωτήσω Steve σχετικά με τον PoLiThS (όπως λέει άλλη διαφήμιση...):

"Κι αν σου κάτσει...!?!?!?"
Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha
mick206 - Δευ 19 Δεκ 2005, 11:53:48
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Cool Cool Cool

Ωραία ωραία! Καλά πάμε! Laughing

Ο Le Grand Tourist δεν εμφανίζεται και ανησυχώ ιδιαιτέρως... Rolling eyes Laughing
Steve - Δευ 19 Δεκ 2005, 14:22:30
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Όσο για τον φίλτατο ημών αδελφό steve που...
Blink έγραψε:
Εμ, δεν γίνεται...

Θυμάσαι μια διαφήμιση πριν κάμποσο καιρό....

"Αγάπη μου...
Της ΘΕΙΑΣ σου...!!"

Laughing Tease Laughing Tease Laughing

Και θα σε ρωτήσω Steve σχετικά με τον PoLiThS (όπως λέει άλλη διαφήμιση...):

"Κι αν σου κάτσει...!?!?!?"
Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha

Twisted evil Love Rotfl

Όχι δεν θα μου κάτσει. Δεν είναι ο τζόκερ! Tease
mick206 έγραψε:
Touristas έγραψε:
Cool Cool Cool

Ωραία ωραία! Καλά πάμε! Laughing

Ο Le Grand Tourist δεν εμφανίζεται και ανησυχώ ιδιαιτέρως... Rolling eyes Laughing

Κάτσε να πέσει ενα χεσιδο-call Twisted evil Evil
christhehealer - Δευ 19 Δεκ 2005, 15:46:59
Θέμα δημοσίευσης:
Και ποιος σας είπε μωρά μου ότι ο Duke of Scholarington, δεν έχει κλείσει ήδη δωμάτιο? Afroman
...... - Δευ 19 Δεκ 2005, 20:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι να ερθει ο Πανοδουκας θα ρθω και γω ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....
Laughing Laughing Laughing Laughing
Που υπογραφω παρακαλω????
christhehealer - Δευ 19 Δεκ 2005, 21:36:32
Θέμα δημοσίευσης:
Προς το δόντι μου στην κυβέρνηση...ξέρει αυτός ποιος είναι...

Μπορούμε να πιέσουμε καταστάσεις... να βοηθήσουμε τα δικά μας παιδιά... για ένα τρίκλινο, ευάερο, ευήλιο με υπέροχη θέα;

Έχω να φιλοξενήσω κάτι εξέχοντες επιστήμονες, υποψήφιους για Νόμπελ...

Εν ανάγκη αν δεν μας βγαίνει, βάζουμε τον Γουγού με θέα τον φωταγωγό... πάμε σε ξενοδοχείο... δεν είναι camping εκεί να κάνει ότι θέλει!!!!!! Rotfl Rotfl Rotfl
MEMsound - Τρι 20 Δεκ 2005, 01:39:26
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
...Εν ανάγκη αν δεν μας βγαίνει, βάζουμε τον Γουγού με θέα τον φωταγωγό... πάμε σε ξενοδοχείο... δεν είναι camping εκεί να κάνει ότι θέλει!!!!!! Rotfl Rotfl Rotfl

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Touristas - Τρι 20 Δεκ 2005, 07:50:08
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
christhehealer έγραψε:
...Εν ανάγκη αν δεν μας βγαίνει, βάζουμε τον Γουγού με θέα τον φωταγωγό... πάμε σε ξενοδοχείο... δεν είναι camping εκεί να κάνει ότι θέλει!!!!!! Rotfl Rotfl Rotfl

Ότι θέλω θα κάνω λέμε………….. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Κατασκευαστική εταιρία τουρίστριους-τουριστίδης
Cool Cool Cool
turboman - Τρι 20 Δεκ 2005, 22:03:47
Θέμα δημοσίευσης: εκδρομη πλαστηρα
προεδρε δεν γινεται πιο μετα γιατι θελω πολυ να ερθω εγω και το μισο κερατσινι σχεδον ποθ ειναι οι φιλοι μου αλλα 13-15 εχοθμε εξετασεις στα Τ.Ε.Ι. Αλλιως ποτε θα ξαναγινει εκδρομη?
<<Turboman>>
Steve - Πεμ 22 Δεκ 2005, 17:28:22
Θέμα δημοσίευσης:
Έχετε εξετάσεις Παρασκευή 13, Σάββατο 14 και Κυριακή 15?

Πλάκα μας κάνεις? Rolling eyes
Stevon - Παρ 23 Δεκ 2005, 10:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ τελικά δεν θα τα καταφέρω αυτή την φορά..... Sad Crying or Very sad

Την τρέλλα μου μέσα..... Evil
shark_zak - Σαβ 24 Δεκ 2005, 00:54:12
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

κακός...
στείλε αντιπρόσωπο... Silly
Stevon - Σαβ 24 Δεκ 2005, 09:41:38
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Stevon έγραψε:

κακός...

Λογικά θα έρθει ο αντιπρόσωπος....
Steve - Σαβ 24 Δεκ 2005, 12:26:24
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
shark_zak έγραψε:
Stevon έγραψε:

κακός...

Λογικά θα έρθει ο αντιπρόσωπος....

Να υποθέσω οικογενειακός αντιπρόσωπος? Razz
Stevon - Σαβ 24 Δεκ 2005, 12:37:40
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Να υποθέσω οικογενειακός αντιπρόσωπος? Razz

Yeap..... Wink
RASTAVIPER - Κυρ 25 Δεκ 2005, 19:39:07
Θέμα δημοσίευσης:
Κανονικα ποσο χρεωνει το ξενοδοχειο το δικλινο???
Steve - Δευ 26 Δεκ 2005, 12:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα... Rolling eyes
crusader - Δευ 26 Δεκ 2005, 12:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να έχει 65 το απλό δίκλινο, όσο η τιμή δηλαδή για τα μη μέλη.
vinman - Δευ 26 Δεκ 2005, 12:28:02
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Πρέπει να έχει 65 το απλό δίκλινο, όσο η τιμή δηλαδή για τα μη μέλη.

Ετσι ειναι Σπυρο... Wink
RASTAVIPER - Τρι 27 Δεκ 2005, 12:31:49
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη για να καταλαβω...
Ειτε παει καποιος με το club (με τοσα ατομα μαζι) ειτε παει μονος του, πληρωνει τα ιδια χρηματα... Shocked Shocked
Καμια προσφορα δεν επαιξε βρε παιδια??Πρωτη φορα το ακουω αυτο..

(Steve υπαρχει και το ιντερνετ ξερεις.. Wink Wink )
Baphomet - Τρι 27 Δεκ 2005, 13:52:49
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Ειτε παει καποιος με το club (με τοσα ατομα μαζι) ειτε παει μονος του, πληρωνει τα ιδια χρηματα... Shocked Shocked

η προσφορά είναι για τα επίσημα μέλη... 60 αντι για 65 ευρω. + το θέμα με τις σουίτες .
307 ARMY! - Τρι 27 Δεκ 2005, 15:33:21
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:

η προσφορά είναι για τα επίσημα μέλη... 60 αντι για 65 ευρω. + το θέμα με τις σουίτες .

Χωρίς να γνωρίζω πόσα άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή, η γνώμη μου είναι ότι θα ήταν προτιμότερο, κλείνοντας όλο το ξενοδοχείο, να παζαρευόταν η τιμή για τα μέλη τουλάχιστον στα 55€ με πρωινό (για να μην πω ότι και με 50€ θα γινόταν η δουλειά). Το θέμα με τις σουίτες, θα μπορούσαμε να το λύναμε με μία επιπλέον τιμή σε όσους είχαν τη δυνατότητα να διαθέσουν κάποια εξτρα χρήματα, αντί να πηγαινε ως δώρο, έτσι ώστε να έβγαιναν όλοι κερδισμένοι (και οι ιδιοκτήτες και τα μέλη του Club)! ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, χωρίς να έχω κάποιο παράπονο (άλλωστε έχω ήδη πληρώσει), απλά για να μπορούσαν να έρθουν και κάποιοι που τους φαίνονται πολλά τα έξοδα του touring.
Steve - Τρι 27 Δεκ 2005, 16:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:

Αφού και εσύ το ξέρεις, γιατί ρωτάς? Wink
kavaliotis - Τετ 28 Δεκ 2005, 01:05:49
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry gia ta greeklish alla den exei ellinika to pc pou grafo tora. H8ela na rwthso an ta 35 euro ths prokatabolis einai gia ka8e atomo pou 8a er8ei h an einai 35 euro prokataboli aneksarthta apo posous 8a feroume mazi mas. Thanx.
Sidobre - Τετ 28 Δεκ 2005, 12:02:57
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
Sorry gia ta greeklish alla den exei ellinika to pc pou grafo tora. H8ela na rwthso an ta 35 euro ths prokatabolis einai gia ka8e atomo pou 8a er8ei h an einai 35 euro prokataboli aneksarthta apo posous 8a feroume mazi mas. Thanx.

35 ευρώ είναι για κάθε δωμάτιο που θέλετε να κλείσετε.
Sidobre - Τετ 28 Δεκ 2005, 12:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Οσο αφορά το κόστος των δωματίων, αυτό που θέλω για άλλη μια φορά να εξηγήσω είναι το εξής. Τις τιμές μας τις δίνει το Πρακτορείο που συνεργαζόμαστε και τα χρήματα τα πληρώνουμε εκεί. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για κάθε εκδρομή μας και όχι κάποιος τυχάρπαστος λιγούρης Ξενοδόχος.
Σαν πρώτη και κύρια προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας διαμονής και αμμέσως μετά το χαμηλό κόστος. Αν κάτι συμβεί, όπως είχε γίνει παλιότερα που κλείναμε μόνοι μας ξενοδοχεία, υπεύθυνο πλέον είναι το πρακτορείο που μας έχει μόνιμο πελάτη και για τον λόγο αυτό είμαστε ήσυχοι.

Επίσης πρώτη προτεραιότητα έχουν τα μέλη του συλλόγου και δευτερεύουσα τα μή μέλη, κάτι που θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ λογικό!

Αν επιθυμει κάποιος από εσάς να αναλάβει την ευθύνη για τα Touring -αλλά την συνολική ευθύνη (ευρεση ξενοδοχείου, διαμονή, διασφάλιση ποιότητας κλπ)- ευχαρίστως να οριστεί από το Δ.Σ. ως υπεύθυνος εκδρομών.
307 ARMY! - Τετ 28 Δεκ 2005, 19:28:06
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Οσο αφορά το κόστος των δωματίων, αυτό που θέλω για άλλη μια φορά να εξηγήσω είναι το εξής. Τις τιμές μας τις δίνει το Πρακτορείο που συνεργαζόμαστε και τα χρήματα τα πληρώνουμε εκεί. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για κάθε εκδρομή μας και όχι κάποιος τυχάρπαστος λιγούρης Ξενοδόχος.
Σαν πρώτη και κύρια προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας διαμονής και αμμέσως μετά το χαμηλό κόστος. Αν κάτι συμβεί, όπως είχε γίνει παλιότερα που κλείναμε μόνοι μας ξενοδοχεία, υπεύθυνο πλέον είναι το πρακτορείο που μας έχει μόνιμο πελάτη και για τον λόγο αυτό είμαστε ήσυχοι.

Επίσης πρώτη προτεραιότητα έχουν τα μέλη του συλλόγου και δευτερεύουσα τα μή μέλη, κάτι που θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ λογικό!

Αν επιθυμει κάποιος από εσάς να αναλάβει την ευθύνη για τα Touring -αλλά την συνολική ευθύνη (ευρεση ξενοδοχείου, διαμονή, διασφάλιση ποιότητας κλπ)- ευχαρίστως να οριστεί από το Δ.Σ. ως υπεύθυνος εκδρομών.

Καλησπέρα Τάσο μου και χρόνια πολλά! Με αφορμή την παραπάνω άποψή μου και γνωρίζοντας τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα (πχ Καρπενήσι), η λύση του πρακτορείου φαντάζει ως η πλέον σίγουρη. Απλά η άποψη μου αναφερόταν στην περίπτωση της αποκλειστικότητας του ξενοδοχείου από το Club, οπότε και θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε από μόνοι μας τις τιμές χωρίς τη μεσολάβηση του πρακτορείου, που έχει και αυτό την προμήθεία του από το συμφωνηθέν ποσό. ΜΟΝΟ σ' αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαμε το κέρδος του πρακτορείου να το επωφεληθούμε εμείς. Αυτή η διευκρίνηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
ΥΓ: Σε μια ανάλογη στο μέλλον περίπτωση, δεν θα είχα πρόβλημα να βοηθήσω κάνοντας έρευνα αγοράς και υποβάλλοντας έγγραφες προσφορές στο ΔΣ, για την αποφυγή παρεξηγήσεων και την εξασφάλιση της εκδρομής μας.
MEMsound - Τετ 28 Δεκ 2005, 21:17:15
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι αυτονόητο ότι το πρακτορείο έχει προμήθεια και καλά κάνει γιατί πολύ απλά εφενός δεν έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε οι ίδιοι (= το ΔΣ και οι Υπεύθυνοι) και αφετέρου γιατί είναι τεράστια ευθύνη και πολύ "λεπτό" το όλο ζήτημα...

Άρα βάζουμε κάποιον άλλο (= το πρακτορείο) να το κάνει για εμάς και για αυτό πληρώνεται.

Η θέση του "Υπεύθυνου εκδρομών" είναι "κενή" για όποιον έχει ττην όρεξη/χρόνο/κουράγιο να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα. Wink

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το Multi color ... που λένε... Laughing Laughing

υ.γ. μήπως όλα αυτά είναι τελείως off-topic και άσχετα με το καθόλα ευχάριστο γεγονός της εκδρομής μας... λέω τώρα εγώ...
pduke - Πεμ 29 Δεκ 2005, 02:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
..νομίζω ότι μπορούμε να επανέλθουμε στο θέμα εύκολα,
το πρόβλημα είναι αλλού...
Πως αφαιρείς την αλκοόλη από το παρασκευγιάτικο τσίπουρο ώστε να διασώσεις εαυτόν και μνήμην!
πώς?
και ποιος εγγυάται?
Steve - Πεμ 29 Δεκ 2005, 05:04:16
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι δεν σε ευλόγησε το πνεύμα των Χριστουγέννων βλάσφημε...

Άκους εκεί... να "αφαιρέσεις την αλκοόλη από το παρασκευγιάτικο τσίπουρο"... τράβα πιες νερό με ζάχαρη Rolling eyes Smile
Ady - Πεμ 29 Δεκ 2005, 09:05:20
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Πως αφαιρείς την αλκοόλη από το παρασκευγιάτικο τσίπουρο ώστε να διασώσεις εαυτόν και μνήμην!
πώς?

Αυτοπυρπολείσαι...
MEMsound - Πεμ 29 Δεκ 2005, 09:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ψηφίζω "λύση Ady"...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Πεμ 29 Δεκ 2005, 11:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
Οσοι προγραμματίζετε να έρθετε δεν συμπληρώνετε και την φόρμα συμμετοχής γιατί θα τελειώσουν τα δωμάτια;;
Ady - Πεμ 29 Δεκ 2005, 13:33:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Οσοι προγραμματίζετε να έρθετε δεν συμπληρώνετε και την φόρμα συμμετοχής γιατί θα τελειώσουν τα δωμάτια;;

Εγώ αν και θέλω, δε μπορώ. Η φόρμα εξαφανίζεται μόλις ανοίγει.
Έχω κάνει disable το pop-up blocker, έχω κάνει και αυτό που προτείνει ο Μάνος στην πρώτη σελίδα, αλλά τίποτα.
Τι άλλο να κάνω;
Δε μου δίνετε από τώρα τη σουϊτα, να τελειώνουμε...
pygolabida - Πεμ 29 Δεκ 2005, 18:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
..Πως αφαιρείς την αλκοόλη από το παρασκευγιάτικο τσίπουρο ώστε να διασώσεις εαυτόν και μνήμην!
πώς?
και ποιος εγγυάται?

Έχω την εντύπωση όπως και το αψέντι....το καίς πρίν το πιείς.....τώρα, για τον εγγυητή, ο δοκιμάζων υποθέτω...... Rolling eyes
pduke - Πεμ 29 Δεκ 2005, 18:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
pduke έγραψε:
πώς?

Αυτοπυρπολείσαι...

Ti άνθρωπος...
Τι απάντηση...
...................
mick206 - Παρ 30 Δεκ 2005, 13:22:46
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Εεεεεεεεεεεεε;;;;;; Confused Confused Τρέχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Laughing Laughing Laughing

Ελπίζω να πρόλαβα... Rolling eyes Τόσο τρέξιμο έριξα ο φουκαράς! Laughing
kavaliotis - Παρ 30 Δεκ 2005, 20:13:31
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry ksana gia ta greeklish alla oles tis giortes 8a eimai se pc xoris ellinika. Mporoume na exoume mia enhmerwsh gia to posoi exoun plhrwsei prokataboli gia na kseroume posoi SIGOURA 8a er8oun? Kai episis me poion tropo mporoume na kseroume an exei ginei h krathsh (mhn exoun teleiosei ta domatia ennoo). Thanx!
ROM206 - Σαβ 31 Δεκ 2005, 17:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρας κύριοι και κυρίες....

Τελικά θα σας κάνουμε την τιμή και θα έρθουμε μαζί σας....
Αρκεί να μας πάει και να φέρει κάποιος φίλος διότι από ότι μάθατε δεν νομίζω να έχω αμάξι μέχρι τις 13 του μήνα.... κάπου για 25 το βλέπω.
vinman - Σαβ 31 Δεκ 2005, 18:32:15
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
Καλησπέρας κύριοι και κυρίες....

Τελικά θα σας κάνουμε την τιμή και θα έρθουμε μαζί σας....
Αρκεί να μας πάει και να φέρει κάποιος φίλος διότι από ότι μάθατε δεν νομίζω να έχω αμάξι μέχρι τις 13 του μήνα.... κάπου για 25 το βλέπω.

Ειστε ευπροσδεκτοι στο κρουαζιεροπλοιο.. Razz Wink
bakclima - Δευ 02 Ιαν 2006, 10:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγαλη πιθανοτητα ειναι να ερθω και εγω Cool δεν ξερω ομως ακομα Confused δεν εξαρταται απο εμενα Crying or Very sad Wink
christhehealer - Δευ 02 Ιαν 2006, 12:15:21
Θέμα δημοσίευσης:
Bασικά είμαι κατά των παραθέσεων, ειδικά στις επισημάνσεις του Πιντιούκ, την στιγμή μάλιστα που θα μείνουμε στο δωμάτιο 145, καθότι το touring είναι το 10 το χυλοπιτί, όπως είπε και ο Πρόεδρας.

Το πρόβλημα δεν είναι η αλκοόλη στο αίμα αφού όπως λέει και ο εκλεκτός συνάδελφος Mr. Johnson « I keep drinkin' malted milk, try'n to drive my blues away». Για να φύγει το blues μακρυά από ‘μας, ούτε συζήτηση. Ειδικά σε εποχές δύσκολες που καιροφυλακτεί ο επεκτατισμός των σκυλαδερί. Ο γερμανός μόνο να κάνει το θαύμα του και να στείλει τις Earthwood και τον λαιμοί μπουκαλιών on time και όλα θα πάνε καλά...

Ούτε και η αμνησία αν το καλοσκεφτείς, είναι πρόβλημα. Ουδέποτε ζήσαμε, ενθυμούμενοι περασμένα μεγαλεία, κυνηγώντας φαντάσματα του παρελθόντος. Τους ghostbusters ας τους παίξουν οι άλλοι. Εμείς θα παίξουμε το Επιφών, υπό την προϋπόθεση να θυμηθεί ο παπ**ας να το πάρει μαζί. Κάτι λέγαμε για αμνησία...
...... - Δευ 02 Ιαν 2006, 13:22:05
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟ Laughing Laughing ΠΙΑ Exclamation Exclamation ΜΕ ΔΕΧΕΣΤΕ????
ROM206 - Δευ 02 Ιαν 2006, 15:44:19
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Bασικά είμαι κατά των παραθέσεων, ειδικά στις επισημάνσεις του Πιντιούκ, την στιγμή μάλιστα που θα μείνουμε στο δωμάτιο 145, καθότι το touring είναι το 10 το χυλοπιτί, όπως είπε και ο Πρόεδρας.

Το πρόβλημα δεν είναι η αλκοόλη στο αίμα αφού όπως λέει και ο εκλεκτός συνάδελφος Mr. Johnson « I keep drinkin' malted milk, try'n to drive my blues away». Για να φύγει το blues μακρυά από ‘μας, ούτε συζήτηση. Ειδικά σε εποχές δύσκολες που καιροφυλακτεί ο επεκτατισμός των σκυλαδερί. Ο γερμανός μόνο να κάνει το θαύμα του και να στείλει τις Earthwood και τον λαιμοί μπουκαλιών on time και όλα θα πάνε καλά...

Ούτε και η αμνησία αν το καλοσκεφτείς, είναι πρόβλημα. Ουδέποτε ζήσαμε, ενθυμούμενοι περασμένα μεγαλεία, κυνηγώντας φαντάσματα του παρελθόντος. Τους ghostbusters ας τους παίξουν οι άλλοι. Εμείς θα παίξουμε το Επιφών, υπό την προϋπόθεση να θυμηθεί ο παπ**ας να το πάρει μαζί. Κάτι λέγαμε για αμνησία...

Mωρέ καλά έκανα και δεν έμπαινα τόσο καιρό στο FORUM, είχε ηρεμήσει το κεφάλι μου.......
ΤΟ ΚΑΖΑΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ !!!!
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
christhehealer - Τρι 03 Ιαν 2006, 16:52:54
Θέμα δημοσίευσης:
Θα το κλείσουμε τελικά όλο ή τζάπα o κόπος του Ιγνάτιου να σκεφτεί όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος? Ha Ha
kavaliotis - Τρι 03 Ιαν 2006, 18:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορουμε να εχουμε μια ενημερωση ως προς το ποσα ατομα εχουν δηλωσει ενδιαφερον και ποσοι εχουν πληρωσει προκαταβολη?
Steve - Τετ 04 Ιαν 2006, 00:02:46
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είχαμε σε κάποιο από τα Touring για να έχουμε και σε αυτό... Rolling eyes
Baphomet - Τετ 04 Ιαν 2006, 01:23:50
Θέμα δημοσίευσης:
έχει κάποιο νόημα αυτό? δωμάτια υπάρχουν ακόμα, όποιος θέλει δηλώνει, πληρώνει και έρχεται...
kanelj - Τετ 04 Ιαν 2006, 01:34:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ισως για να ξερουμε ποσοι ειναι να ερθουν.... Exclamation
kavaliotis - Τετ 04 Ιαν 2006, 04:09:54
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
έχει κάποιο νόημα αυτό? δωμάτια υπάρχουν ακόμα, όποιος θέλει δηλώνει, πληρώνει και έρχεται...

Δεν νομιζω να ζητησα κατι παραλογο. Ο λογος που το λεω ειναι επειδη ολοι ειναι στο "ισως" και ¨"θα δουμε" κτλ, αν ειναι να ειμαστε 3 και ο κουκος, καλο θα ητανε να το γνωριζουμε. Αλλος λογος που ρωταω ειναι επειδη θελω να γνωριζω αν καποιος μπορει να ερθει την τελευταια στιγμη. Τεσπα αν ητανε παραλογη η ερωτηση μου, αγνοηστε την.
Sidobre - Τετ 04 Ιαν 2006, 09:59:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μέχρι στιγμής έχουν κλειστεί 16 δωμάτια.

Βιαστήτε γιατί ο καιρός παιρνάει και την Τρίτη θα σταλεί η λίστα στο πρακτορείο!

Αντε να βλέπω και τους υπόλοιπους!
ePhI - Τετ 04 Ιαν 2006, 11:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟ Laughing Laughing ΠΙΑ Exclamation Exclamation ΜΕ ΔΕΧΕΣΤΕ????

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
πηγαινε να κανεις την διαφοραααααααααα Wink Wink ( cc )
christhehealer - Πεμ 05 Ιαν 2006, 12:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
Scratch Δεν έχω την guest list γαμωτ. και έχω αγχωθεί....

Ο ταμίας π.χ. πόσα άτομα θα έρθει? Να πάρω μαζί την μεγάλη καλούμπα ή την "παιδική"? Twisted evil Silly Cool
Steve - Πεμ 05 Ιαν 2006, 14:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
Δήλωσα... τώρα να δώ πότε θα καταφέρω να βάλω τα λεφτά με αργία αύριο... Evil
Γιώργος-WRC - Πεμ 05 Ιαν 2006, 15:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
όποια κοπέλα θέλει να έρθει Πλαστήρα και έχει ξεμείνει,έχω μια φίλη που θέλει να έρθει και αυτή.πείτε μου όμως κάπως γρήγορα.όσον αφορά εμένα αν αύριο δεν πάθω κανα κακό είμαι μέσα.

Cool
mick206 - Παρ 06 Ιαν 2006, 17:44:24
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργος-WRC έγραψε:
όποια κοπέλα θέλει να έρθει Πλαστήρα και έχει ξεμείνει,έχω μια φίλη που θέλει να έρθει και αυτή.πείτε μου όμως κάπως γρήγορα.όσον αφορά εμένα αν αύριο δεν πάθω κανα κακό είμαι μέσα.

Cool

ΕΓΩ ΚΑΛΕ!!!! ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Laughing Laughing

Είμαι σίγουρος πως θα γίνουμε πολύ καλές φίλες!!!
Θα αλλάζουμε και τα ρούχα μας... Θα παίζουμε τις κουμπάρες, το γιατρό κτλ... Rolling eyes Twisted evil Laughing Laughing
xrisa-xs - Παρ 06 Ιαν 2006, 23:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
και γω θα ήθελα να έρθω αλλά δεν έχω κανονίσει παρέα (όλες μετά τις γιορτές έχουν ξεμείνει από ρευστό) Cool Cool
πες στη φίλη σου αν δεν εχει πρόβλημα να κλείσουμε μαζί....
αυτονόητο ότι διαθέτω και το αυτοκίνητο μου για τις μετακινήσεις Wink

ελπίζω μόνο να προλάβω να αλλάξω λάστιχα Confused Confused Confused
shark_zak - Παρ 06 Ιαν 2006, 23:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Ο ταμίας π.χ. πόσα άτομα θα έρθει? Να πάρω μαζί την μεγάλη καλούμπα ή την "παιδική"? Twisted evil Silly Cool

ο ταμία είναι σε μια περίεργη φάση σε αυτό το θέμα (ψάχνει) κρατά εσύ την καλούμπα για καλό και για κακό και βλέπουμε... Wink

Υ.Γ: αν έχεις κάτι κατά νου πες μου....Silly
Γιώργος-WRC - Δευ 09 Ιαν 2006, 12:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
και γω θα ήθελα να έρθω αλλά δεν έχω κανονίσει παρέα (όλες μετά τις γιορτές έχουν ξεμείνει από ρευστό) Cool Cool
πες στη φίλη σου αν δεν εχει πρόβλημα να κλείσουμε μαζί....
αυτονόητο ότι διαθέτω και το αυτοκίνητο μου για τις μετακινήσεις Wink

ελπίζω μόνο να προλάβω να αλλάξω λάστιχα Confused Confused Confused

άκυρο τελικά,η κοπέλα δεν μπορεί λόγω προβλήματος υγείας
shark_zak - Δευ 09 Ιαν 2006, 13:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
christhehealer έγραψε:

ο ταμία είναι σε μια περίεργη φάση σε αυτό το θέμα (ψάχνει) κρατά εσύ την καλούμπα για καλό και για κακό και βλέπουμε... Wink

Υ.Γ: αν έχεις κάτι κατά νου πες μου....Silly

μάλλον βρήκα.... Wink
shark_zak - Δευ 09 Ιαν 2006, 13:32:32
Θέμα δημοσίευσης:
Α και για να μην ξεχνιομαστε : http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=55.... Silly
kavaliotis - Δευ 09 Ιαν 2006, 13:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
Απο Μακεδονια-Θρακη ποιοι θα πανε παιδια?
pduke - Δευ 09 Ιαν 2006, 13:43:54
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
Απο Μακεδονια-Θρακη ποιοι θα πανε παιδια?

παιδιά δεν ξέρω ποιοι θα πάνε, εγώ θα πάω τον εαυτό μου μόνο.Χωράνε άλλοι 2 δηλαδή χαλαρά!!!(χωρίς παιδιά κατά προτίμηση)
Ady - Δευ 09 Ιαν 2006, 13:55:07
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις έδωσα την προκαταβολή από web-banking.

Τα λεφτά θα μπουν αύριο στο λογαριασμό του συλλόγου.
christhehealer - Δευ 09 Ιαν 2006, 14:05:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν βλέπω κλίμα...

Έλα πάμε γερά!!!!!!!!!!!

Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers
Steve - Δευ 09 Ιαν 2006, 14:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν προλαβαίνω για να βάλω τα λεφτά πριν την Τετάρτη (και αύριο πρωί θα είμαι μέσα στη μονάδα μέχρι το μεσημέρι... Rolling eyes ) Αλλά ούτως ή άλλως, επειδή θα συγκατοικήσω με άλλον, βάλτε με σε αυτόν που έδωσε προκαταβολή Razz

Οι βόρειοι (ή και όποιος άλλος έρθει από Λάρισα) να συνεννοηθούν για να πάμε μαζί την Παρασκευή προς touring μεριά... Wink
MEMsound - Δευ 09 Ιαν 2006, 14:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω όσο πολύ και αν το θέλω...
chatasos - Δευ 09 Ιαν 2006, 18:54:48
Θέμα δημοσίευσης:
Κανόνισα μπίζνα στα Τρίκαλα μέσα στο Σ/Κ, οπότε θα έρθω να σας πρήξω το συκώτι Yahoo!

ΥΓ: Κρατήστε με μακρυά από το δωμάτιο του τραγουδοποιού Tease
MEMsound - Δευ 09 Ιαν 2006, 20:03:41
Θέμα δημοσίευσης:
απίστευτο!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Steve - Δευ 09 Ιαν 2006, 21:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως θα έχουμε Jurassic Park πάλι? Cool
douf - Δευ 09 Ιαν 2006, 22:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
Το ζεύγος μόλις συμπλήρωσε τη φόρμα και αύριο τακτοποιεί και τα οικονομικά και βουρ για τη λιμνούλα,see you there.... Laughing Laughing
STELIOS - Δευ 09 Ιαν 2006, 23:40:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω πιθανοτατα θα ερθω μονος τελικα.
Λοιπον, ΔΕΝ ροχαλιζω, ΔΕΝ κλανω, ΔΕΝ, ρεβωμαι και ΔΕΝ υπνοβατω στον υπνο μου.
Υπαρχει κανεις που θελει να μοιραστουμε δωματιο ???
kanelj - Δευ 09 Ιαν 2006, 23:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω παλι επειδη θα ερθω με παρεα που της αρεσουν τα ...οργια , θα παρουμε τρικλινο! Shocked Cool
Steve - Τρι 10 Ιαν 2006, 00:55:08
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

Μάλλον έχεις πρόβλημα αν ΔΕΝ όλα αυτά Razz

Τουλάχιστον από το να είμαι με τον PoLiThS στο δωμάτιο, προτιμώ εσένα! Razz

Το νου σου το βράδυ... Big wink
shark_zak - Τρι 10 Ιαν 2006, 10:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
κολαση...θα γινει... Devil Onfire Devil Onfire
MEMsound - Τρι 10 Ιαν 2006, 11:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
Όσοι πάτε να έχετε μαζί σας αλυσίδες ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ να τις βάζετε.
Φιλικό ζευγάρι που ήταν στην Λίμνη Πλαστήρα το ΣΚ που πέρασε τις χρησιμοποίησε. Wink Wink

Δεν υπάρχει λόγος να γίνει καμια στραβή από γλύστρημα ή να κολλήσετε πουθενά από την έλλειψη του σωστού εξοπλισμού... Wink Wink
christhehealer - Τρι 10 Ιαν 2006, 11:36:11
Θέμα δημοσίευσης:
Τις έχω ήδη στο πορτ-παγκάζ Μανθούκο μας... Mr. Green Mr. Green

Άσε που τις βάζω σε χρόνο dt...

ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙ!!!!!!!!
...... - Τρι 10 Ιαν 2006, 11:39:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω αυτες τις αλυσιδες καπου τις ξερω...
χμμμ...
Steve - Τρι 10 Ιαν 2006, 13:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αύριο θα οριστικοποιήσω ή θα αποκλείσω την συμμετοχή μου στο touring...

Huston, we have a problem here... Rolling eyes Crying or Very sad
Sidobre - Τρι 10 Ιαν 2006, 13:33:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδεικτικά μέχρι στιγμής θα έρθουν οι εξής:

Sidobre
Pduke
Christhehealer
Touristas
Vinman
Stelios
Rom206
ANASTASIA
307ARMY
Kavaliotis
Ady
Kanelj
Dimisi
Ydwr
Steve
Mick206
Misspug
Pygolabida
SharkZak
Douf
Chatasos

Εσείς κάθεστε και το σκέφτεστε ακόμα?????

Προλαβαίνετε!!!!
Steve - Τρι 10 Ιαν 2006, 13:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον θέλουν να τους εχμμμ... παρακαλέσουμε Big wink
pygolabida - Τρι 10 Ιαν 2006, 16:40:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κανείς αν είναι εποχή κυνηγιού Question Question Question
christhehealer - Τρι 10 Ιαν 2006, 16:55:03
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί σκοπεύεις να πάρεις το δίκανο μαζί, να πας για μπεκατσόνια Question W00t W00t Blink Blink
pygolabida - Τρι 10 Ιαν 2006, 17:02:12
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Γιατί σκοπεύεις να πάρεις το δίκανο μαζί, να πας για μπεκατσόνια Question W00t W00t Blink Blink

Very happy Very happy Very happy Βασικά για να το δικαιολογήσω αμά γίνει κανένας έλεγχος.... Razz Razz Razz θα πω ότι πάω για πάπιες στη λίμνη..... Sniper
MEMsound - Τρι 10 Ιαν 2006, 17:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
δεν κρατιέμαι να μην πω κακία...

Αντρα δεν βρήσκεις με δίκανο...
χιχιχιχιιχιχιχιχιχιιχιχιιχιχιχιχιχιχι

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pygolabida - Τρι 10 Ιαν 2006, 17:15:01
Θέμα δημοσίευσης:
Βεβαια, μπορώ & να πω ότι είναι του Ζαχαρία.... Very happy Very happy Very happy Razz
Έχω καλές πιθανότητες να με πιστέψουν Rolling eyes
STELIOS - Τρι 10 Ιαν 2006, 17:19:03
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Μάλλον έχεις πρόβλημα αν ΔΕΝ όλα αυτά Razz

Τουλάχιστον από το να είμαι με τον PoLiThS στο δωμάτιο, προτιμώ εσένα! Razz

Το νου σου το βράδυ... Big wink

Steve θα ξερω σιγουρα αυριο αν θα ερθω με παρεα. Αν δεν ερθει η παρεα μου τοτε το κλεινουμε μαζι.
Στειλε με ΠΜ το κινητο σου να σου πω σιγουρα αυριο.
pygolabida - Τρι 10 Ιαν 2006, 17:21:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
δεν κρατιέμαι να μην πω κακία...

Αντρα δεν βρήσκεις με δίκανο...
χιχιχιχιιχιχιχιχιχιιχιχιιχιχιχιχιχιχι

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Το δίκανο είναι αποτελεσματική λύση....μπάμ και κάτω....Εσύ με τι βρίσκεις γυναίκες? Με δόκανο ή ξόβεργα Question Question Question Question Razz Razz Very happy Very happy Very happy Very happy Rotfl Rotfl
MEMsound - Τρι 10 Ιαν 2006, 17:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
...τελευταία... ούτε με σφαίρες... Laughing Laughing Laughing Laughing

παρεπιπτόντως για μερικά "μπεκατσόνια" το ζητόυμενο δεν είναι "μπαμ και κάτω" αλλά "μπαμ και... πάνω"... Laughing Laughing
christhehealer - Τρι 10 Ιαν 2006, 17:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
Στήσε καμιά ξώβεργα τότε... όλο και κάποια "μπεκάτσα" θα πιάσεις...

... κοίτα μόνο να την βρεις στην φτερούγα.... Afroman
pygolabida - Τρι 10 Ιαν 2006, 17:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
...τελευταία... ούτε με σφαίρες... Laughing Laughing Laughing Laughing

παρεπιπτόντως για μερικά "μπεκατσόνια" το ζητόυμενο δεν είναι "μπαμ και κάτω" αλλά "μπαμ και... πάνω"... Laughing Laughing

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
chatasos - Τρι 10 Ιαν 2006, 18:38:54
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι είναι περιττό να δηλώσω ότι... έχω ήδη κλείσει σουίτα!!! Thumbs Up

Οι υπόλοιποι μπορείτε να μοιραστείτε τις άλλες 3 Tease Rotfl
miss pug - Τρι 10 Ιαν 2006, 23:40:44
Θέμα δημοσίευσης:
Οσα καλα παιδακια αποφασισουν να ξεκινησουν το Σαββατο πρωι απο Αθηνα να το δηλωσουμε καπου, ωστε να εχουμε ενα κοινο σημειο συναντησης και ξεκινησουμε ολοι μαζι για πανω??? Wink Wink
kanelj - Τετ 11 Ιαν 2006, 01:12:44
Θέμα δημοσίευσης:
Eπισης την Παρασκευη τι ωρα θα ξεκινησουμε?
Ρωταω για να φυγω μια ωρα πριν,να φτασουμε την ιδια ωρα! Shocked Laughing
Steve - Τετ 11 Ιαν 2006, 11:08:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ισχύει η κράτηση μου, θα έρθω κανονικά...
miss pug - Τετ 11 Ιαν 2006, 13:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης να ρωτησω, απο αυτους που θα ερθουν το Σαββατο, εχει κανεις PMR για να συννενουμαστε στο δρομο??

Μπορει καποιος να γραψει τη διαδρομη, με κυριοτερους σταθμους στο δρομο για να καταλαβουμε πως θα φτασουμε στη Λιμνη, οσοι δεν εχουμε ιδεα για το πως θα παμε??
christhehealer - Τετ 11 Ιαν 2006, 14:09:53
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή ζητήθηκε πολλάκις από τις κυρίες...

Μέχρι Λαμία ξέρουμε όλοι να πάμε [υποθέτω...]. Μετά πέρνουμε κατεύθυνση προς Δομοκό [έχει ταμπέλες πριν από Λαμία... έχουμε το νου μας να στρίψουμε δεξιά στην γέφυρα...]...

Από Λαμία μέχρι Νεοχώρι... βουαλά ο χάρτης

Και τώρα ο Ταμίας θα βγάλει το δελτίο καιρού.... Mr. Green
Steve - Τετ 11 Ιαν 2006, 14:41:23
Θέμα δημοσίευσης:
Η διαδρομή του Δομοκού δεν ενδείκνυται για ευαίσθητες υπάρξεις... Cool
miss pug - Τετ 11 Ιαν 2006, 14:49:43
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Η διαδρομή του Δομοκού δεν ενδείκνυται για ευαίσθητες υπάρξεις... Cool

Και για ποιο λογο παρακαλω?? Rolling eyes Rolling eyes
Steve - Τετ 11 Ιαν 2006, 15:17:10
Θέμα δημοσίευσης:
Για τον λόγο ότι ενδεχομένως σε τέτοια διαδρομή μπορεί να Puke right

Rolling eyes
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Τετ 11 Ιαν 2006, 15:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω οτι οι λιονταρινες του Club δεν ειναι τόσο ευαίσθητες !!
Αλλοι Puke right
Steve - Τετ 11 Ιαν 2006, 15:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιοί Puke right ?

Εγώ τουλάχιστον έχω καθαρή την συνείδηση. Προειδοποίησα Cool
Steve - Τετ 11 Ιαν 2006, 16:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
Αναζητείται συγκάτοικος διότι ο STELIOS με απατάει... Razz
kanelj - Τετ 11 Ιαν 2006, 17:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
Tι ωρα θα φυγουμε την Παρασκευηηηηηηηηηηη Exclamation Exclamation Exclamation
xrisa-xs - Τετ 11 Ιαν 2006, 18:34:27
Θέμα δημοσίευσης:
τα στροφιλίκια στο Δομοκό είναι ότι πρέπει για να εξασκήσω την τεχνική μου στο carving! όσο περισσότερα τόσο καλύτερα! Twisted evil

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ
μια ευγενικη προσφορα απο τα παιδια του snowclub
"Με τα υπαρχοντα στοιχεια ο καιρος θα ειναι σχεδον αιθριος το ΣΚ στην περιοχη που αναφερεσαι.Δεν προβλεπεται χιονι .
Και ουτε μεχρι τα μεσα της επομενης εβδομαδας"
307 ARMY! - Τετ 11 Ιαν 2006, 21:01:02
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Οι βόρειοι (ή και όποιος άλλος έρθει από Λάρισα) να συνεννοηθούν για να πάμε μαζί την Παρασκευή προς touring μεριά... Wink

Καλησπέρα. Επειδή αύριο το πρωί ξεκινάω για Λάρισα, τηλεφώνησε στο 6945-398170, για να μου πείς τι ώρα ξεκινάτε την Παρασκευή μήπως και φύγουμε παρέα, Νίκος!
ΥΓ:Θα υποδεχθούμε κόσμο! Wink οε!
chatasos - Τετ 11 Ιαν 2006, 21:13:32
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

Μιλάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Hunter
vinman - Τετ 11 Ιαν 2006, 21:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Εμένα δυστυχώς δεν ισχύει η δική μου κράτηση... Crying or Very sad Mad
Steve - Τετ 11 Ιαν 2006, 21:36:41
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Steve έγραψε:

Καλησπέρα. Επειδή αύριο το πρωί ξεκινάω για Λάρισα, τηλεφώνησε στο 6945-398170, για να μου πείς τι ώρα ξεκινάτε την Παρασκευή μήπως και φύγουμε παρέα, Νίκος!
ΥΓ:Θα υποδεχθούμε κόσμο! Wink οε!

OK! Cool

vinman έγραψε:
Steve έγραψε:

Εμένα δυστυχώς δεν ισχύει η δική μου κράτηση... Crying or Very sad Mad

Εσύ χάνεις Razz
kanelj - Τετ 11 Ιαν 2006, 22:37:44
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
kanelj έγραψε:

Μιλάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Hunter

Kαλα ρε παιδια,κανεις δεν απανταει? Evil
Μεθαυριο φευγουμε και δεν ξερουμε την ωρα... Confused
Θα πει καποιος ή να πω εγω?!
17.00?
18.00?
19.00?
20.00???
Steve - Πεμ 12 Ιαν 2006, 01:23:29
Θέμα δημοσίευσης:
Όσο πιο νωρίς μπορείτε για να προλάβουμε το τοπίο ημέρα... Wink
chatasos - Πεμ 12 Ιαν 2006, 01:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Όσο πιο νωρίς μπορείτε για να προλάβουμε το τοπίο ημέρα... Wink

Παρασκευή? Rotfl
Μεταμεσονύχτια θα είναι η άφιξη!

ΥΓ: Εγώ ίσως να την κάνω μεσημεριάτικα....έχουμε και δουλειές Cool
kanelj - Πεμ 12 Ιαν 2006, 01:43:14
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω παλι πριν τις 18.00 δεν το βλεπω!
Steve - Πεμ 12 Ιαν 2006, 02:52:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία. Επειδή έτσι δεν γίνεται τίποτα, και αύριο είναι Πέμπτη... ας προταθεί μια ώρα να δείτε ποιοί συμφωνείται και ποιοί όχι... Rolling eyes και την αλλάζετε στην πορεία!
shark_zak - Πεμ 12 Ιαν 2006, 03:29:15
Θέμα δημοσίευσης:
miss pug έγραψε:
Επισης να ρωτησω, απο αυτους που θα ερθουν το Σαββατο, εχει κανεις PMR για να συννενουμαστε στο δρομο??

Μπορει καποιος να γραψει τη διαδρομη, με κυριοτερους σταθμους στο δρομο για να καταλαβουμε πως θα φτασουμε στη Λιμνη, οσοι δεν εχουμε ιδεα για το πως θα παμε??

έχω εγώ Μαράκι... Wink
θα τηλ. να συνεννοηθούμε... Idea
shark_zak - Πεμ 12 Ιαν 2006, 03:32:27
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

δυστηχος δεν εχει χιονια...οποτε... Crying or Very sad
Touristas - Πεμ 12 Ιαν 2006, 07:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
Κατά τις 20:00 με βλέπω αλλά για σίγουρα θα ξέρω αύριο
Steve - Πεμ 12 Ιαν 2006, 10:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
christhehealer έγραψε:

δυστηχος δεν εχει χιονια...οποτε... Crying or Very sad

Πολύς αέρας πάντως... πάρα πολύς... Evil
Sidobre - Πεμ 12 Ιαν 2006, 10:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Πολύς αέρας πάντως... πάρα πολύς... Evil

Το ακούς Χρήστο;

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΤΑΕΤΟ!!!!
christhehealer - Πεμ 12 Ιαν 2006, 11:43:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω? Scratch

Δηλαδή τώρα... εγώ με τον Πιντιούκ και δυο κιθάρες σ' ένα δωμάτιο.... το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σηκώσουμε χαρταετό...

To να σηκώσουμε στο πόδι το ξενοδοχείo... με καμία καντάδα [έχουμε 2-3 υποψήφιους]... παίζει πάντα ως πιθανότητα.... Cool Devil W00t Blink Blink Blink Blink Blink Blink
Steve - Πεμ 12 Ιαν 2006, 22:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλάμε για πολύ αέρα... Evil

Πέραν της πλάκας, πάρτε μπουφάν χοντρά... θα φάμε ψ**όκρυο Cool

Εκτός κι αν την αράξουμε επί του τζακέως Razz
chatasos - Παρ 13 Ιαν 2006, 00:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Πέραν της πλάκας, πάρτε μπουφάν χοντρά... θα φάμε ψ**όκρυο Cool

-8 μόνο? Pale
Αν δείτε >0 σφυρίξτε μου Eek

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=142
kavaliotis - Παρ 13 Ιαν 2006, 02:00:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αγορινες μου και κοριτσαροι μου, τα λεμε στην λιμνη! Θα ξεκινησω μεσημερακι απο Καβαλα, ελπιζω να ειναι κανεις στο ξενοδοχειο οταν θα φτασω! Δυστυχως δεν θα ερθω με τον πεζουλα μου γιατι τον εχω σκισει λιγο και δεν ενδεικνυται για μεγαλο ταξιδι Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 13 Ιαν 2006, 02:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ Λάρισα θα είμαι και θα κρατάω τσίλιες για όποιον έρθει... Razz

Το τηλέφωνο μου το έχετε, αν θέλετε παραπάνω πληροφορίες, ρίξτε πμ... Cool

(δεν πάω για ύπνο οε οε οε Razz )
STELIOS - Παρ 13 Ιαν 2006, 08:37:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιοι θα ξεκινησουν σημερα απο Αθηνα κατα τις 15:30 - 16:00 - 17:00 ???
Oποιος φευγει ας μου στειλε με ΠΜ ενα κινητο να συνενοηθουμε.
Ydwr - Παρ 13 Ιαν 2006, 09:32:40
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα 7:00 το απογευμα στον Σειριο ! Να περιμενω κανεναν Question
SnakeMJK - Παρ 13 Ιαν 2006, 10:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό ταξίδι να έχετε!!! Και όχι καγκουριές στο δρόμο... Razz

Θα φάτε τρελό κρύο Razz Μακάρι να το έτρωγα κ εγώ μαζί σας! Crying or Very sad
Steve - Παρ 13 Ιαν 2006, 11:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μπεεεε... ακόμα να αποφασίσετε ε? Confused

Καλά... θα στήσουμε επιτροπή υποδοχής με τον 307 ARMY Razz
Steve - Παρ 13 Ιαν 2006, 14:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Πιδιούκ ακύρωσε, έχετε χαιρετισμούς όλοι Sad (ρίχνει το φταίξιμο στο "Παρασκευή και 13 Razz )

Η τύχη του kavaliotis αγνοείται...

15:30 αναχωρούμε από Λάρισα εγώ και ο ARMY Cool

Φιλούρες Smile
Ydwr - Παρ 13 Ιαν 2006, 16:42:19
Θέμα δημοσίευσης:
Και πανω στην αναχωρηση απο την δουλεια και με μια ανυπομονησια και λαχταρα για το ΣΚ στην λιμνη.

Εγινε η στραβη!!!

Η μιζα παρεδωσε πνευμα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Evil Twisted evil Evil Crying or Very sad Crying or Very sad

Γιατι ρε πουστ.. μου γιατι?? Θα ήθελα να ήξερα ποιος με γκαντεμιασε. Evil Evil
DIMCHRI - Σαβ 14 Ιαν 2006, 11:56:18
Θέμα δημοσίευσης:
η μίζα παρέδωσε πνεύμα ???? μήπως έμεινες από μπααρία ???? γιατί στα 2, 5 χρόνια πρέπει να το περιμένεις. και όλα γίνονται ξαφνικά με τα multiplex .

παίρνει τώρα και στην επόμενη μυζιά έχει παραδώσει πνεύμα...
chatasos - Σαβ 14 Ιαν 2006, 15:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αλόχα απο τα Μετέωρα....Όσοι δεν ήρθαν έχασαν...

Ο φορουμάρχης βρίσκεται παντού και πάντα Worthy

ΥΓ: Δεν έχει και τόνους το Cussing out PC

Edited...
Don't worry BOSS.
Σε "τόνισα" εγώ...

...MEMsound

Καλή διασκέδαση και καλή επιστροφή Wink

ROM206 - Σαβ 14 Ιαν 2006, 16:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
Λυπάμαι που δεν κατάφερα να έρθω μαζί σας αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους.

Σας εύχομαι καλό και ασφαλές ταξίδι και να περάσετε παρά μα πάρα πολύ καλά !!!!

Υ.Γ. Περιμένω φώτο να δώ...... !!!
Steve - Κυρ 15 Ιαν 2006, 14:55:46
Θέμα δημοσίευσης:
Πάαααλι θα γράψω εγώ πρώτος? Confused Razz

Όοομορφα ήτανε, είδαμε και χιόνι, δοκιμάσαμε και το μπλοκέ στο χιόνι (κάποιοι θέλανε λίγο σμπρώξιμο αλλά τους έφαγε ο εγωισμός τους τελικά χα0χα0χ0αχα0 Rotfl ), βγάλαμε και φωτογραφίες στο χιόνι... Razz

Το ξενοδοχείο αρκετά καλό, αν και ΔΕΝ με χωρούσε το κρεβάτι πάλι Evil (παρά τις όποιες προφορικές διαμαρτυρίες μου σε άλλα touring Razz )

Δεν ενοχλήσαμε κανέναν, δεν μας ενόχλησε κανείς. Αν είχαν έρθει και οι συνήθεις ύποπτοι που τελευταία στιγμή ακύρωσαν Rolling eyes , θα είμασταν ακόμα καλύτερα Cool

Άφθονο κρασί, άφθονο τσίπουρο, άφθονο φαϊ, άφθονη παρέα, άφθονο γέλιο Smile

Χμ... ξέχασα κάτι? Ε δεν πειράζει, θα μου τα θυμίσουνε στην πορεία... Razz

Υ.Γ1: Αγκού Silly

Υ.Γ2: ΦΛΙΤΣ!

Υ.Γ3: ΚΡΑ κατά παντός απόντος και πάσης απούσας.

KΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ! Hunter Hunter Hunter

Αι φωτό ακολουθούνε...
Steve - Κυρ 15 Ιαν 2006, 15:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αι πρώται αφίξεις...

Κάποιοι θεωρούνε το τζάκι πιο άξιο ενασχόλησης σε σχέση με το club...

Βγήκα στα χιόνια πριν λίγο και μου έγινε τόση...

Αλλά εδώ τώρα δίπλα στο τζάκι κοντεύει να μου γίνει τόση!

Ένα από τα ουκ ολίγα πέταλα της διαδρομής

Η λίμνη

Ένα καλλικαντζαράκι από τα Χριστούγεννα ξέχασε να γυρίσει πίσω στο χωριό του...

Ανάβω το τσιγάρο και ντουουου!!!

Η <<αντιπρόσωπος>> του Stevon

Κάποιος άλλος προσπαθεί να γίνει παπαράτσι...

Πώ πω λαό που έχουμεεε Cool

douf: "Ωχ... πάλι τους βγάζει φωτό..."

Το φράγμα #1, #2

Τώρα που φτάσαμε από την άλλη πλευρά, να μην βγάλουμε πάλι καμιά φωτό? Cool

Cafe Λιωμίδης... #1, #2

Το επόμενο θέμα του Τριανταφυλλόπουλου... Η "παράγκα" το έχει στήσει για χαρτάκι... Cool

Τοπίο #1, #2, #3 Cool , #4, #5, #6, #7, #8, #9

Του χωρισμού η ώρα (από αριστερά)

Του χωρισμού η ώρα (από δεξιά)

Ντοκουμέντο για τον κ. Ευαγγελάτο... Τον νιώσαμε και εμείς τον σεισμό στο ξενοδοχείο Razz
Stalitsa - Κυρ 15 Ιαν 2006, 16:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
Την εξεταστικη μου!! Evil
Ηθελα τοσο να ερθω... Crying or Very sad
Ελπιζω να γινει συντομα το επομενο τουρινγκ και ΟΧΙ παλι πανω σε εξεταστικη! (Να μπορεσουν να ερθουν και οι φοιτητες του φορουμ βρε παιδια... Rolling eyes )
Steve - Κυρ 15 Ιαν 2006, 16:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ φοιτιτής είμαι, στις 23 ξεκινάμε εξεταστική Cool

Ζήλια κακιά? Smile

Α! Είμαι και φαντάρος (για τα μάτια του κόσμου έστω...) Razz και παρόλα αυτά τα κατάφερα Wink
chatasos - Κυρ 15 Ιαν 2006, 16:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
STOP

Η συνέχεια σε λίγο....
Steve - Κυρ 15 Ιαν 2006, 18:15:16
Θέμα δημοσίευσης:
χα0χα00χα0χαχ0αχ0αχ0χα

Δεν με προλαβαίνεις ε? Razz

2fast4u Cool
MEMsound - Κυρ 15 Ιαν 2006, 18:19:54
Θέμα δημοσίευσης:
Άριστα παιδάκια.... Thumbs Up Clapping
Κακοπεράσατε από ότι βλέπω... Laughing

Αλλά τι να πεις....
....ζηλέψαμε και μεις που για διάφορους λόγους δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε και έτσι... Arrow
"..... Night Crusing" Devil Scatter Blink Thumbs Up
chatasos - Κυρ 15 Ιαν 2006, 22:16:21
Θέμα δημοσίευσης:
...ένα μικρό δείγμα από μένα για την ώρα:

Το σουξέ του ξενοδοχείου...μία το μεσημέρι και μία το βράδυ...

Αναμενόμενη αντίδραση του club μόλις ανακοινώθηκε ότι η σούβλα έχει κατέβει

Πανοραμική θέμα από το ξενοδοχείο

Εντυπωσιακή θέα της χιονισμένης λίμνης

Πρωινή θέα της λίμνης όταν δεν το είχε στρώσει ακόμα..................και από πιο κοντά

Ετοιμασίες του club πριν την αναχώρηση...κάποια (Αναστασία?) έβγαζε φωτογραφία τον φωτογράφο? Whistling

Το πιο μάχιμο 206....κάποιος προσπάθησε να το αμαυρώσει αλλά δεν πρόλαβε Hunter
X-Beezer - Κυρ 15 Ιαν 2006, 22:49:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο παιδια. Τα συγχαρητηρια μου...Επηξα στη Γαλλια βεβαια, αλλα χαλαλι, αξιζε τον κοπο...Smile
Steve πως γινεται να μην σε χωραγε εσενα το κρεββατι και με χωραγε εμενα? Ξεδιπλωνοσουν οταν πηγαινες για υπνο?Razz[/img]
Road_Runner - Κυρ 15 Ιαν 2006, 23:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
Απ' ότι βλέπω, χάλια περάσατε βρε παιδιά...
Κρίμα. Ήθελα και εγώ να έρθω αλλά ένεκεν εξεταστικής και ελλείψη χρημάτων ενόψη JC 2006 δεν μπόρεσα... Στο καλοκαιρινό όμως θα δώσω το παρόν
Steve - Δευ 16 Ιαν 2006, 00:11:08
Θέμα δημοσίευσης:
X-Beezer έγραψε:
Steve πως γινεται να μην σε χωραγε εσενα το κρεββατι και με χωραγε εμενα? Ξεδιπλωνοσουν οταν πηγαινες για υπνο?Razz

Εμ... πρόσθεσε και το π**άρι 30 cm και θα δεις ότι δεν χωράω... Razz
MEMsound - Δευ 16 Ιαν 2006, 01:30:43
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down
Tease Tease Tease Tease
Touristas - Δευ 16 Ιαν 2006, 09:18:31
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιος δεν ήρθε έχασε μόνο αυτό έχω να πω Cool
Περάσαμε πολύ ωραία , καλά φάγαμε , ήπιαμε ……ξανά φάγαμε ξανά ήπιαμε κτλ κτλ…… Very happy Very happy Very happy

Φωτογραφίες εντός των ημερών
Stevon - Δευ 16 Ιαν 2006, 09:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πώ πώ....ΧΑΛΙΑ περάσατε...... Very happy Laughing Silly

Πάλι καλά που δέν ήρθαμε...... Silly Silly

Άντε περιμένουμε foto........(και άλλες)
christhehealer - Δευ 16 Ιαν 2006, 12:07:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι βρε.... πολύ ωραία περάσαμε... Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down

ΕΓΩ... ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΑ Κ.ΑΠ.Η. ΠΕΖΩΝ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ!!!!!!!!!!!

W00t W00t W00t W00t W00t W00t W00t W00t W00t W00t W00t W00t W00t

Όσοι δεν ήρθαν έχασαν... μια ταινία με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στην τηλεόραση και μετά μπιρίμπα ή taboo!!!!! Σάββατο βράδυ... στην Λίμνη Πλαστήρα!!!!! Blink Blink Blink Blink

Στον Μπαμπινιώτη από σήμερα, στο λήμα ?αυτοκτονία από βαρεμάρα? προστέθηκε και η ερμηνεία ?touring με το Πιεσκλαμπτελειατζιαρ... Ha Ha

Τώρα που το σκέφτομαι δεν έπρεπε να πάω για ύπνο...
Έπρεπε να πάω σ’ ένα μαντρί εκεί τριγύρω να πάρω δυο βαρέλια γιαούρτι να τους γιαουρτώσω!!!!!!! Splat Splat Splat Splat Splat
Tiesto - Δευ 16 Ιαν 2006, 12:19:41
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι παιδι εισαι εσυ ρε chris! χαχαχαχαχαχαχα

παιδια sorry για το spam αλλα δεν αντεξα. εχω λυθει στο γελιο.
kavaliotis - Δευ 16 Ιαν 2006, 14:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
995 χιλιομετρα... 123 ευρω βενζινη... 53 ωρες γεματες με γελιο, χαλαρωση, ταχυτητα, ασφαλεια, νεες γνωριμιες, πολλα χιονια, λιγο κρυο, 5 ωρες συνολικου υπνου και πολλης συζητησης.

Περασαμε πολυ ωραια, ειχα ενα μικρο προβληματακι το Σαββατο και λιγο χαλαστηκα (προσωπικο προβλημα, καμμια σχεση με τα παιδια), αλλα την Κυριακη ολα μια χαρα και συνεχισαμε ακαθεκτοι! Τα παιδια της Αθηνας και το παιδι της Λαρισας ( Laughing ) ηταν υπεροχοι, κριμα που ημουνα ο μονος που δεν ηρθα με Peugeot μιας και δεν χωρουσαμε 4 ατομα με βαλιτσες στο 206 (χωρουσαμε, αλλα οχι ανετα οπως στο A4). Ελπιζω να ξαναβρεθουμε συντομα και να τα ξαναπουμε! Να σημειωσω οτι η οργανωση ητανε τελεια, πολλα συγχαρητηρια στον προεδρο και σε οποιον συνεβαλε στην δημιουργια αυτου του touring.

Υ.Γ. Το QUATTRO δεν ειναι πανακεια... Wink Evil
chatasos - Δευ 16 Ιαν 2006, 14:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Τώρα που το σκέφτομαι δεν έπρεπε να πάω για ύπνο...
Έπρεπε να πάω σ’ ένα μαντρί εκεί τριγύρω να πάρω δυο βαρέλια γιαούρτι να τους γιαουρτώσω!!!!!!! Splat Splat Splat Splat Splat

Splat Πάρε και από μένα να έχεις.....

Οι σουρωτές της Παρασκευής δεν σου έφτασαν....Rotfl Rotfl Rotfl

.....ήθελες και το Σαββάτο 2ο γύρο?
Sidobre - Δευ 16 Ιαν 2006, 14:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:

Οι σουρωτές της Παρασκευής δεν σου έφτασαν....

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φοβερή φωτό Τάσε!
christhehealer - Δευ 16 Ιαν 2006, 15:11:50
Θέμα δημοσίευσης:
Χαρείτε το τώρα, γιατί στο επόμενο touring το μοναδικό ενδιαφέρον που θα έχετε να φωτογραφήσετε, θα είναι τα score απ' την μπιρίμπα και το taboo....

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Baphomet - Δευ 16 Ιαν 2006, 15:20:32
Θέμα δημοσίευσης:
κιθάρες δεν είχε το touring?
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Δευ 16 Ιαν 2006, 15:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Δεν έφερε κανεις !!! Surprised
Steve - Δευ 16 Ιαν 2006, 16:03:31
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Οι σουρωτές της Παρασκευής δεν σου έφτασαν....Rotfl Rotfl Rotfl

.....ήθελες και το Σαββάτο 2ο γύρο?

Διευκρίνησις: ήταν η σουρωτή και όχι οι σουρωτές. Ναι, μόνο μία ήταν αρκετή.

α0χ0αχ0χα0χα0χα0αχ0χα0χα0χα0αχ Rotfl
christhehealer - Δευ 16 Ιαν 2006, 16:48:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα δεν πρέπει να με "χάλασε" η Σουρωτή...

Η βυσσινάδα του Αργύρη πρέπει να μου έκανε λίγο πονοκέφαλο....

Ήμουνα και με τους "πεθαμένοι" το Σάββατο, δεν πήγαμε για να κανά τσίπουρο που δεν πειράζει καθόλου...
Baphomet - Δευ 16 Ιαν 2006, 16:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Δεν έφερε κανεις !!! Surprised

αρκούδες Laughing
xrisa-xs - Δευ 16 Ιαν 2006, 18:16:51
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ όμορφη εκδρομή με καταπληκτικά τοπία!
όσες φορές και να πάω στη λίμνη δεν την χορταίνω!
φωτό δεν έβγαλα, περιμενω τις δικές σας
Idea τις 3 καλύτερες να τις τυπώσουμε και να τις κάνουμε αφίσσα για να κοσμούν τους τοίχους στην έδρα

Παράθεση:
Χαρείτε το τώρα, γιατί στο επόμενο touring το μοναδικό ενδιαφέρον που θα έχετε να φωτογραφήσετε, θα είναι τα score απ' την μπιρίμπα και το taboo....

στο επόμενο touring ελπίζουμε να σε δούμε και live με την κιθάρα σου...
που ήταν η κιθάρα? οεο????

ΥΓ: χάρηκα πολύ που γνώρισα τα παιδιά που μας τίμησαν από βόρεια Ελλάδα και ελπίζω να σας ξαναδούμε στα μέρη σας Wink
christhehealer - Δευ 16 Ιαν 2006, 18:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γινόταν να παίξουμε κιθάρα σ’ αυτό το touring...

Mε το γκράγκα-γκρούγκα δεν θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν τα μέλη στην μπιρίμπα... Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
chatasos - Δευ 16 Ιαν 2006, 20:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Μπα δεν πρέπει να με "χάλασε" η Σουρωτή...

Η βυσσινάδα του Αργύρη πρέπει να μου έκανε λίγο πονοκέφαλο....

Μάλλον το μπουκαλάκι του Κλιάφα θα φταίει.....σου'κατσε βαρύ στο στομάχι Tease

Worthy
Steve - Δευ 16 Ιαν 2006, 20:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
αχ0αχ0αχ0αχ0χα0χα0 Rotfl

Μην τα αποκαλύπτεις όλα ρε Razz (ελπίζω να είδανε όλοι την φωτογραφία της "παράγκας" Twisted evil )

Βασικά ρε V.I.P., πού θα ήθελες να πάμε? Να κατέβουμε Τρίκαλα ή Καρδίτσα στα ζούκια? Εκεί πάνω, μόνο rave party με τσι λύκους μπορούσαμε να κάνουμε γι αυτό και προτιμήσαμε να παίξουμε taboo Cool

Βασικά σε αυτό το touring, ο Chris, ΔΕΝ healer Tease

Αν ήξερα ότι θα έμενες με τέτοιο παράπονο ωρέ Chris, θα σου έστελνα το 2μετρο τακουνάτο που έκοβε βόλτες στις 03:00 όταν ξεμπέρδευα μαζί του... Cool
tsosmoulis - Δευ 16 Ιαν 2006, 20:34:32
Θέμα δημοσίευσης:
ο νηστικος καρβελια ονειρευεται

ειδες τελικα το μαυρο το αυτοκινητο...μεχρι και στα βουνα τραβαει πελατεια... Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!
vinman - Τρι 17 Ιαν 2006, 06:27:15
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά,με Σουρωτή την βγάλατε??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
xrisa-xs - Τρι 17 Ιαν 2006, 09:50:53
Θέμα δημοσίευσης:
άστα vinman! μόνο εγώ το έπινα το κρασί μου φαίνεται! όλοι οι άλλοι κοιτούσαν! Cool Cool Cool
christhehealer - Τρι 17 Ιαν 2006, 12:31:30
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Καλά,με Σουρωτή την βγάλατε??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πρόσεξέ με νεαρέ και άπειρε vinman...

Τα touring του club κάνουν μια στροφή στην καριέρα τους στο πιο διαφημιστικό... θα το έλεγα...

Φαντάσου το σκηνικό...

Χιόνι έξω... Τζάκι να καίει μέσα... κι εμείς να παίζουμε μπιρίμπα και taboo δίπλα στο τζάκι...

Δεν είναι ρομαντικό Question Love Love Love Love

Σαν διαφήμιση του Nescafe, ένα πράμα!!!! Black eye Blink W00t

Δεν μπορείς εσύ κύριε vinman μέσα σ’ αυτό το ρομαντικό και αρμονικό περιβάλλον, να μας λες για τσίπουρα και ουίσκια... Ντροπής!!!!!! Tease

Πάλι καλά που είχαμε και Σουρωτή και γλιτώσαμε την αφυδάτωση να λές... Rotfl Rotfl Rotfl
Ady - Τετ 18 Ιαν 2006, 09:32:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αγκού!..

Ο VIP μετά από 2 κιλά χαλασμένο τσίπουρο..

Ο παππούς λέει παραμύθια γύρω από το τζάκι..

Πρωϊνό..

Πρωϊνό 2..

Πρωϊνό 3..

Τοπίο..

Ετοιμα για τη σούβλα..

Περιμένοντας να ανάψει πράσινο..

Φράγμα..

Γαλατικό τσιμπούσι..

Τι βαρεμάρα είναι αυτή.. Ας παίξουμε ένα taboo, ή μήπως καμιά μπιρίμπα;;
Sidobre - Τετ 18 Ιαν 2006, 12:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Θα σου στείλω τον Εκατομμυριούχο...

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ακόμα να μου το στείλεις...

Laughing Laughing Laughing

***Edited by me****

Μου το έστειλε! Smile
douf - Πεμ 19 Ιαν 2006, 10:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα ήταν όμορφα και όπως είπε κάποια ψυχή,ήταν οικογενειακά.
Αλλά λίγο τα χιόνια,λίγο το τζάκι,λίγο το φαί,λίγο και το χαλασμένο τσίπουρο,μπορώ να πω ότι είμασταν μία ωραία παρέα Laughing Laughing
underage - Σαβ 21 Ιαν 2006, 23:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω στο επόμενο touring να είμαστε σε θέση να έρθουμε κι εμείς,
αλλά με την προϋπόθεση να μπορείτε και εσείς να μας αντέξετε...

307 ARMY! - Δευ 23 Ιαν 2006, 10:49:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Οπως πάντα μετά από κάθε touring, μπαίνω στο τέλος για να γράψω τις εντυπώσεις μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια αξιόλογη εμπειρία, αφού πέρα της πολύ καλής παρέα (όπως πάντα) και των νέων γνωριμιών, είδαμε πολύ χιόνι, δοκιμάσαμε αξιόλογα κοψίδια, κάναμε ευρέως την πλάκα μας και βέβαια όπως καθε φορά το απρόβλεπτο, ήταν τα τουρνουά scrable και μπιρίμπας που διοργανώθηκαν. Την επόμενη φορά θα φέρω και Monopoly! Πάντως σε απάντηση μερικών ...διασήμων του club, touring χωρίς εκδρομή με τα peugeot μας ΔΕΝ γίνεται! Και όπως στη Λευκαδα (αν και καποιοι βαριόντουσαν) κάναμε το γύρο του νησιού, έτσι και τώρα κάναμε το γύρο της Λίμνης. Συμπέρασμα: ΤΑ PEUGEOT ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ! Κατά τ' άλλα περάσαμε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο και μέχρι την επόμενη φορά (ελπίζω να μην αργήσει) να περνάμε πάντα καλά.
ΥΓ:Ελπίζω να μην υπάρξουν ατυχίες της τελευταίας στιγμής και στο επόμενο touring να έρθουν και περισσότερα άτομα.
christhehealer - Τρι 24 Ιαν 2006, 22:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι Νίκο μου στο επόμενο touring να φέρεις την Monopoly σου, την Bibibo σου, τα κουζινικά σου, τ' αυτοκινητάκια σου....

...θα χρειαστούμε προσάναμα για την φωτιά στην παραλία!!!!!!!!!!!

pygolabida - Τετ 25 Ιαν 2006, 17:53:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και ολίγον καθυστερημένα....

Πεκάρι ελεύθερης βοσκής

Οι Λιονταρίνες

chatasos έγραψε:

Εντυπωσιακή θέα της χιονισμένης λίμνης