brz20 έγραψε: |
Προεδρε θα ηταν καλυτερα να γινει πιο κοντα στην πρωτοχρονια 4 με 5 Ιανουαριου δηλαδη.Να προλαβουμε και εμεις καμια συναντηση. |
STELIOS έγραψε: |
Εμενα δεν μου ανοιγει τη σελιδα για δηλωση συμετοχης ή μαλλον την ανοιγει αλλα κλεινει μονη της παλι. Ειναι προβλημα της σελιδας ή δικο μου ??? |
vinman έγραψε: | ||
Στελιο μπες στα εργαλεια - επιλογες internet,κανε διαγραφη αρχειων και μετα κανε refresh στη σελιδα και θα εισαι οκ.... ![]() Εμενα το ιδιο μου κανει με το chat και παντα το λυνω ετσι.. ![]() |
mick206 έγραψε: |
Προς το παρόν θα είμαι εγώ και εγώ... ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Να πάρουμε τρίκλινο να μας βγει πιο φθηνά? ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Θα είμαι Κύπρο για τη Cisco Expo 13-18 ![]() ![]() ![]() ![]() Καλά το γκαντεμιά είναι αυτή!!!!!! Δεν κατάφερα ποτέ να έρθω σε κανένα Touring!!!!! Τη μια είμαι απένταρος και την άλλη κάπου θα λείπω!!!!! ![]() |
307 ARMY! έγραψε: |
Εννοείτε πως είμαι ήδη μέσα ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Πληροφορίες:
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης της εκδρομής Crusader (Σπύρος) στο τηλ. 6975 757 079 |
Touristas έγραψε: |
The tourist is here …..σιγά μην δεν ήμουν δηλαδή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ετσι...ετσι... ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Εγώ ακόμα δεν ξέρω... ![]() Και το χειρότερο δεν ξέρω πότε περίπου θα μάθω!@#$@!#$!@ ![]() ![]() |
Εγώ ακόμα δεν ξέρω... ![]() Και το χειρότερο δεν ξέρω πότε περίπου θα μάθω!@#$@!#$!@ ![]() ![]() |
Να αφησεις τις μπουρδιτσες και να φροντισεις να μαθεις... ![]() ![]() Γινεται touring χωρις Μανθο..?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κλπ κλπ κλπ …..άσε αυτά που ξέρεις και φρόντισε να είσαι εκεί ![]() ![]() |
![]() |
Εμ, δεν γίνεται...
Να τον έχεις στην διπλανή σουίτα και αν δεν σου κάθεται ο PoLiThS, κάνεις μια επίσκεψη στον Μανθουλινοζουζουνέλο ![]() ![]() |
The tourist is here …..σιγά μην δεν ήμουν δηλαδή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Όσο για τον φίλτατο ημών αδελφό steve που...
Θυμάσαι μια διαφήμιση πριν κάμποσο καιρό.... "Αγάπη μου... Της ΘΕΙΑΣ σου...!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και θα σε ρωτήσω Steve σχετικά με τον PoLiThS (όπως λέει άλλη διαφήμιση...): "Κι αν σου κάτσει...!?!?!?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Ωραία ωραία! Καλά πάμε! ![]() Ο Le Grand Tourist δεν εμφανίζεται και ανησυχώ ιδιαιτέρως... ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
...Εν ανάγκη αν δεν μας βγαίνει, βάζουμε τον Γουγού με θέα τον φωταγωγό... πάμε σε ξενοδοχείο... δεν είναι camping εκεί να κάνει ότι θέλει!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Εγώ τελικά δεν θα τα καταφέρω αυτή την φορά..... ![]() ![]() Την τρέλλα μου μέσα..... ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
κακός... στείλε αντιπρόσωπο... ![]() |
Stevon έγραψε: | ||||
Λογικά θα έρθει ο αντιπρόσωπος.... |
Steve έγραψε: |
Να υποθέσω οικογενειακός αντιπρόσωπος? ![]() |
crusader έγραψε: |
Πρέπει να έχει 65 το απλό δίκλινο, όσο η τιμή δηλαδή για τα μη μέλη. |
RASTAVIPER έγραψε: |
Δηλαδη για να καταλαβω...
Ειτε παει καποιος με το club (με τοσα ατομα μαζι) ειτε παει μονος του, πληρωνει τα ιδια χρηματα... ![]() ![]() Καμια προσφορα δεν επαιξε βρε παιδια??Πρωτη φορα το ακουω αυτο.. (Steve υπαρχει και το ιντερνετ ξερεις.. ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
η προσφορά είναι για τα επίσημα μέλη... 60 αντι για 65 ευρω. + το θέμα με τις σουίτες . |
RASTAVIPER έγραψε: |
(Steve υπαρχει και το ιντερνετ ξερεις.. ![]() ![]() |
kavaliotis έγραψε: |
Sorry gia ta greeklish alla den exei ellinika to pc pou grafo tora. H8ela na rwthso an ta 35 euro ths prokatabolis einai gia ka8e atomo pou 8a er8ei h an einai 35 euro prokataboli aneksarthta apo posous 8a feroume mazi mas. Thanx. |
Οσο αφορά το κόστος των δωματίων, αυτό που θέλω για άλλη μια φορά να εξηγήσω είναι το εξής. Τις τιμές μας τις δίνει το Πρακτορείο που συνεργαζόμαστε και τα χρήματα τα πληρώνουμε εκεί. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για κάθε εκδρομή μας και όχι κάποιος τυχάρπαστος λιγούρης Ξενοδόχος.
Σαν πρώτη και κύρια προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας διαμονής και αμμέσως μετά το χαμηλό κόστος. Αν κάτι συμβεί, όπως είχε γίνει παλιότερα που κλείναμε μόνοι μας ξενοδοχεία, υπεύθυνο πλέον είναι το πρακτορείο που μας έχει μόνιμο πελάτη και για τον λόγο αυτό είμαστε ήσυχοι. Επίσης πρώτη προτεραιότητα έχουν τα μέλη του συλλόγου και δευτερεύουσα τα μή μέλη, κάτι που θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ λογικό! Αν επιθυμει κάποιος από εσάς να αναλάβει την ευθύνη για τα Touring -αλλά την συνολική ευθύνη (ευρεση ξενοδοχείου, διαμονή, διασφάλιση ποιότητας κλπ)- ευχαρίστως να οριστεί από το Δ.Σ. ως υπεύθυνος εκδρομών. |
pduke έγραψε: |
Πως αφαιρείς την αλκοόλη από το παρασκευγιάτικο τσίπουρο ώστε να διασώσεις εαυτόν και μνήμην!
πώς? |
Οσοι προγραμματίζετε να έρθετε δεν συμπληρώνετε και την φόρμα συμμετοχής γιατί θα τελειώσουν τα δωμάτια;; |
pduke έγραψε: |
..Πως αφαιρείς την αλκοόλη από το παρασκευγιάτικο τσίπουρο ώστε να διασώσεις εαυτόν και μνήμην!
πώς? και ποιος εγγυάται? |
Ady έγραψε: | ||
Αυτοπυρπολείσαι... |
Οσοι προγραμματίζετε να έρθετε δεν συμπληρώνετε και την φόρμα συμμετοχής γιατί θα τελειώσουν τα δωμάτια;; |
ROM206 έγραψε: |
Καλησπέρας κύριοι και κυρίες....
Τελικά θα σας κάνουμε την τιμή και θα έρθουμε μαζί σας.... Αρκεί να μας πάει και να φέρει κάποιος φίλος διότι από ότι μάθατε δεν νομίζω να έχω αμάξι μέχρι τις 13 του μήνα.... κάπου για 25 το βλέπω. |
Bασικά είμαι κατά των παραθέσεων, ειδικά στις επισημάνσεις του Πιντιούκ, την στιγμή μάλιστα που θα μείνουμε στο δωμάτιο 145, καθότι το touring είναι το 10 το χυλοπιτί, όπως είπε και ο Πρόεδρας.
Το πρόβλημα δεν είναι η αλκοόλη στο αίμα αφού όπως λέει και ο εκλεκτός συνάδελφος Mr. Johnson « I keep drinkin' malted milk, try'n to drive my blues away». Για να φύγει το blues μακρυά από ‘μας, ούτε συζήτηση. Ειδικά σε εποχές δύσκολες που καιροφυλακτεί ο επεκτατισμός των σκυλαδερί. Ο γερμανός μόνο να κάνει το θαύμα του και να στείλει τις Earthwood και τον λαιμοί μπουκαλιών on time και όλα θα πάνε καλά... Ούτε και η αμνησία αν το καλοσκεφτείς, είναι πρόβλημα. Ουδέποτε ζήσαμε, ενθυμούμενοι περασμένα μεγαλεία, κυνηγώντας φαντάσματα του παρελθόντος. Τους ghostbusters ας τους παίξουν οι άλλοι. Εμείς θα παίξουμε το Επιφών, υπό την προϋπόθεση να θυμηθεί ο παπ**ας να το πάρει μαζί. Κάτι λέγαμε για αμνησία... |
Baphomet έγραψε: |
έχει κάποιο νόημα αυτό? δωμάτια υπάρχουν ακόμα, όποιος θέλει δηλώνει, πληρώνει και έρχεται... |
...... έγραψε: |
ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟ ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γιώργος-WRC έγραψε: |
όποια κοπέλα θέλει να έρθει Πλαστήρα και έχει ξεμείνει,έχω μια φίλη που θέλει να έρθει και αυτή.πείτε μου όμως κάπως γρήγορα.όσον αφορά εμένα αν αύριο δεν πάθω κανα κακό είμαι μέσα.
![]() |
![]() Ο ταμίας π.χ. πόσα άτομα θα έρθει? Να πάρω μαζί την μεγάλη καλούμπα ή την "παιδική"? ![]() ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
και γω θα ήθελα να έρθω αλλά δεν έχω κανονίσει παρέα (όλες μετά τις γιορτές έχουν ξεμείνει από ρευστό) ![]() ![]() πες στη φίλη σου αν δεν εχει πρόβλημα να κλείσουμε μαζί.... αυτονόητο ότι διαθέτω και το αυτοκίνητο μου για τις μετακινήσεις ![]() ελπίζω μόνο να προλάβω να αλλάξω λάστιχα ![]() ![]() ![]() |
ο ταμία είναι σε μια περίεργη φάση σε αυτό το θέμα (ψάχνει) κρατά εσύ την καλούμπα για καλό και για κακό και βλέπουμε... ![]() Υ.Γ: αν έχεις κάτι κατά νου πες μου.... ![]() |
kavaliotis έγραψε: |
Απο Μακεδονια-Θρακη ποιοι θα πανε παιδια? |
STELIOS έγραψε: |
Εγω πιθανοτατα θα ερθω μονος τελικα.
Λοιπον, ΔΕΝ ροχαλιζω, ΔΕΝ κλανω, ΔΕΝ, ρεβωμαι και ΔΕΝ υπνοβατω στον υπνο μου. Υπαρχει κανεις που θελει να μοιραστουμε δωματιο ??? |
Γιατί σκοπεύεις να πάρεις το δίκανο μαζί, να πας για μπεκατσόνια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Μάλλον έχεις πρόβλημα αν ΔΕΝ όλα αυτά ![]() Τουλάχιστον από το να είμαι με τον PoLiThS στο δωμάτιο, προτιμώ εσένα! ![]() Το νου σου το βράδυ... ![]() |
δεν κρατιέμαι να μην πω κακία...
Αντρα δεν βρήσκεις με δίκανο... χιχιχιχιιχιχιχιχιχιιχιχιιχιχιχιχιχιχι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...τελευταία... ούτε με σφαίρες... ![]() ![]() ![]() ![]() παρεπιπτόντως για μερικά "μπεκατσόνια" το ζητόυμενο δεν είναι "μπαμ και κάτω" αλλά "μπαμ και... πάνω"... ![]() ![]() |
Η διαδρομή του Δομοκού δεν ενδείκνυται για ευαίσθητες υπάρξεις... ![]() |
Οι βόρειοι (ή και όποιος άλλος έρθει από Λάρισα) να συνεννοηθούν για να πάμε μαζί την Παρασκευή προς touring μεριά... ![]() |
kanelj έγραψε: |
Tι ωρα θα φυγουμε την Παρασκευηηηηηηηηηηη ![]() ![]() ![]() |
Ισχύει η κράτηση μου, θα έρθω κανονικά... |
307 ARMY! έγραψε: | ||
Καλησπέρα. Επειδή αύριο το πρωί ξεκινάω για Λάρισα, τηλεφώνησε στο 6945-398170, για να μου πείς τι ώρα ξεκινάτε την Παρασκευή μήπως και φύγουμε παρέα, Νίκος! ΥΓ:Θα υποδεχθούμε κόσμο! ![]() |
Εμένα δυστυχώς δεν ισχύει η δική μου κράτηση... ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||
Μιλάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ![]() |
Όσο πιο νωρίς μπορείτε για να προλάβουμε το τοπίο ημέρα... ![]() |
miss pug έγραψε: |
Επισης να ρωτησω, απο αυτους που θα ερθουν το Σαββατο, εχει κανεις PMR για να συννενουμαστε στο δρομο??
Μπορει καποιος να γραψει τη διαδρομη, με κυριοτερους σταθμους στο δρομο για να καταλαβουμε πως θα φτασουμε στη Λιμνη, οσοι δεν εχουμε ιδεα για το πως θα παμε?? |
Και τώρα ο Ταμίας θα βγάλει το δελτίο καιρού.... ![]() |
δυστηχος δεν εχει χιονια...οποτε... ![]() |
Πολύς αέρας πάντως... πάρα πολύς... ![]() |
Πέραν της πλάκας, πάρτε μπουφάν χοντρά... θα φάμε ψ**όκρυο ![]() |
X-Beezer έγραψε: |
Steve πως γινεται να μην σε χωραγε εσενα το κρεββατι και με χωραγε εμενα? Ξεδιπλωνοσουν οταν πηγαινες για υπνο?![]() |
Τώρα που το σκέφτομαι δεν έπρεπε να πάω για ύπνο... Έπρεπε να πάω σ’ ένα μαντρί εκεί τριγύρω να πάρω δυο βαρέλια γιαούρτι να τους γιαουρτώσω!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: |
Οι σουρωτές της Παρασκευής δεν σου έφτασαν.... |
Baphomet έγραψε: |
κιθάρες δεν είχε το touring? |
Οι σουρωτές της Παρασκευής δεν σου έφτασαν....![]() ![]() ![]() .....ήθελες και το Σαββάτο 2ο γύρο? |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε: | ||
Δεν έφερε κανεις !!! ![]() |
Παράθεση: |
Χαρείτε το τώρα, γιατί στο επόμενο touring το μοναδικό ενδιαφέρον που θα έχετε να φωτογραφήσετε, θα είναι τα score απ' την μπιρίμπα και το taboo.... |
Μπα δεν πρέπει να με "χάλασε" η Σουρωτή...
Η βυσσινάδα του Αργύρη πρέπει να μου έκανε λίγο πονοκέφαλο.... |
vinman έγραψε: |
Καλά,με Σουρωτή την βγάλατε??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ady έγραψε: |
Θα σου στείλω τον Εκατομμυριούχο... |
Εντυπωσιακή θέα της χιονισμένης λίμνης |
pygolabida έγραψε: | ||
Η αποθανάτιση της εντυπωσιακής θέας της χιονισμένης λίμνης ![]() ![]() ![]() |