ultra-one έγραψε: |
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, αν η ημερομηνία πρώτης άδειας που σε μένα είναι 5/8/2004, τότε πρέπει να πάω για ΚΤΕΟ μέχρι τις 12/8/2008???? |
Αν κατάλαβα, μπορώ να περάσω ΚΤΕΟ και πριν την ημερομηνία πρώτης άδειας? Δηλαδή αν κλείνει το αυτοκίνητο 4 χρόνια στις 5/8, μπορώ να το πάω πιο πριν? |
Πάνο αυτά που γράφεις αφορούν προφανώς τα Δημόσια ΚΤΕΟ....
Εννοείται ότι οποιοσδήποτε σέβεται τον εαυτό του (και τη ζωή του όπως και των άλλων) και θέλει το αυτοκίνητο του να ελεγθεί σωστά για τυχόν ελλείψεις πάει μόνο σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ και όχι σε δημόσιο απλά για να "λαδώσει" και να κυκλοφορεί ελεύθερος (εγκληματικά) με την μπαχατέλα του! |
micra_iro έγραψε: |
εσυ αγαπη μου γλυκια γιατι να πας το αγωνιστικο σε κτεο για να μπορεσεις να κανεις την μεταβιβαση? ![]() ![]() ![]() λοιπον βαλε το χερι στην τσεπη βαθια ομως και περνα μια βολτα απο το ελληνικο ή τον χολαργο ή ακομα και στο ρεντη και κατι μπορει να γινει |
xrisa-xs έγραψε: |
λίγη προσοχή σε αυτά που λέμε δεν βλάπτει η πρόσφατη εμπειρεία μου από δημόσιο ΚΤΕΟ 17/7/2008 είναι καθόλα σωστή. Το δικό μου αυτοκίνητο μπορεί να μην το ξετινάξανε, του διπλανού μου όμως πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο. Χωρίς λάδωμα, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς πρόβλημα.. Ηόλη διαδικασία διήρκεσε 20λεπτά! |
kane έγραψε: |
Kτέο...ιδιωτικά και δημόσια.Πραγματικά ΟΤΙΝΑΝΑΙ αμφότερα. |
Τα χρέπια μάλλον πάνε σε δημόσια ΚΤΕΟ για ευνόητους λόγους...... ![]() |
makis106 έγραψε: |
Για να μάθεις αν είσαι μέσα στα όρια, πολύ απλά πρέπει να μετρηθεί το αμάξι με ηχόμετρο, μηχάνημα το οποίο το πιθανότερο είναι να το βρεις μόνο σε ιδ. ΚΤΕΟ, καθώς είναι υποχρεωτικό να το έχει.
Απο κει κ πέρα είναι θέμα του κατά πόσο αυστηρός είναι ο ελεγκτής που θα στο ελέγξει, για να κάτσει να στο μετρήσει κ ίσως να σε κόψει αν είσαι εκτός ορίων. Εγώ πχ. είμαι πολύ ελαστικός σε θέματα θορύβου, ενώ δίνω σημασία σε άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια. Σε δημόσιο ΚΤΕΟ δε, μπορεί να σε κόψουν χωρίς να στο μετρήσουν, μόνο κ μόνο επειδή θα φαίνεται το διακοσμητικό κ ας μην κάνει θόρυβο, το έχω δει κ αυτό. |
PHSYBORG έγραψε: | ||
δουλευεις σε Κτεο απ οτι καταλαβα? μηπως στην Μεταμορφωση ? ![]() |
micra_iro έγραψε: | ||||
μαλλον μπερδευτηκες με εμενα που δουλευω σε ΚΤΕΟ στην Μεταμορφωση |
PHSYBORG έγραψε: | ||||||
σε σενα ερχομαι αυριο ! οταν πηρα τηλ για ραντεβου ησουν σε αδεια ! |
kane έγραψε: |
Μάκη θα συμφωνήσω μαζι σου πως "εαν δεν παινέψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακώσει" αλλα και τα ιδιωτικα κτεο (φυσικα οχι ολα) τα αρπάζουν μια χαρούλα,όπως και στα δημόσια...
Η διαφορα? και στα 2 πληρώνεις κανα 100ρικο κομπλέ,απλά στο ιδιωτικό σε κερνάνε και καφεδάκι... Πάντως με το ποστ μου εκείνο άλλού ήθελα να καταλήξω,όποιος κατάλαβε κατάλαβε... |
kovac έγραψε: | ||||||||
Ώπα Θείο, μαζί πάμε αύριο! ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Thx στην Hρω για την εξυπηρετηση, δεν περιμεναμε καθολου ! |