MEMsound έγραψε: |
Άριστη τροποποίηση Χρήστο...
Εγώ πάντως ψήφισα... "νότες" (επηρεασμένος από το χθεσινό live....) ![]() |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κείμενο για μελέτη... ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Τελικά είναι ένα συγκεχυμένο topic που λησμονήθηκε τάχυστα, ακόμα και από τον ίδιο του τον συγγραφέα... ![]() ![]() ![]() Κρίμα και είχα όνειρα γι' αυτό το topic!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Μικέ execuse me δυο λεφτά...
Ρε πατινιάου το webspace και το bandwidth οι PR του καταστήματος στα έμαθαν? Στο επόμενο touring φυλάς θαλαμοφύλακας 12-2, γιατί 3 έχουμε δουλειές.... ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Γιατι ρε καθε φορα που ανοιγει τοπικ ο κοτσιδακιας.....εγω δεν καταλαβαινω γρι ![]() ... |
pduke έγραψε: |
Αν και είχα πει να σκάσω τελικά δεν μπορώ.
Αφενός υπάρχουν πολλά ευαίσθητα κωλομαγουλάκια και γιαυτό μου αρέσει αυτό το κλαμπ. Κατά τα άλλα, Υποκλίνομαι στην healerική ανάλυση, (αν και εκτός θέματος) και διαπιστώνω για πολλοστή φορά το "ευτυχώς δεν χαθήκαμε" με τους περισσότερους.Πραγματικά είναι όμορφα ειδικά όταν έχεις μοιραστεί ποσοστό του χαλασμένου συκωτιού σου με ομοιοπαθούντες(και δεν είμαστε λίγοι, αμ πως). Και τέλος για να μην το τραβάμε πολύ, τα λησμονημένα δεν κατηγοριοποιούνται τουλάχιστον όχι σε αυτό το τόπικ.Αυτόβουλες απορρίψεις αυτοκτονίες κηδείες και αναστάσεις σε κλαμπ αυτοκινήτου μου κάνουν σαν το 405Τ16 να ανεβαίνει το γολγοθά αντί για το pikes peak με αεροτομή σε σχήμα σταυρού και ιερέα οδηγό κουβαλώντας ένα σετ καρφιά στο χώρο αποσκευών. Συγκεχυμένες εικόνες λοιπόν (ένεκα και της σκόνης της εκταφής) Κλείνω μιας και έχω πολύ σοβαρά πράγματα που με απασχολούν τα οποία και θα μοιραστώ μαζί σας ευθύς αμέσως σε άλλο τόπικ. Την αγάπη μου. |
Αν και είχα πει να σκάσω τελικά δεν μπορώ. |
Αφενός υπάρχουν πολλά ευαίσθητα κωλομαγουλάκια και γιαυτό μου αρέσει αυτό το κλαμπ. |
Κατά τα άλλα,
Υποκλίνομαι στην healerική ανάλυση, (αν και εκτός θέματος) και διαπιστώνω για πολλοστή φορά το "ευτυχώς δεν χαθήκαμε" με τους περισσότερους.Πραγματικά είναι όμορφα ειδικά όταν έχεις μοιραστεί ποσοστό του χαλασμένου συκωτιού σου με ομοιοπαθούντες(και δεν είμαστε λίγοι, αμ πως). Και τέλος για να μην το τραβάμε πολύ, τα λησμονημένα δεν κατηγοριοποιούνται τουλάχιστον όχι σε αυτό το τόπικ.Αυτόβουλες απορρίψεις αυτοκτονίες κηδείες και αναστάσεις σε κλαμπ αυτοκινήτου μου κάνουν σαν το 405Τ16 να ανεβαίνει το γολγοθά αντί για το pikes peak με αεροτομή σε σχήμα σταυρού και ιερέα οδηγό κουβαλώντας ένα σετ καρφιά στο χώρο αποσκευών. Συγκεχυμένες εικόνες λοιπόν (ένεκα και της σκόνης της εκταφής) Κλείνω μιας και έχω πολύ σοβαρά πράγματα που με απασχολούν τα οποία και θα μοιραστώ μαζί σας ευθύς αμέσως σε άλλο τόπικ. Την αγάπη μου. |