PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Συγκεχυμένα Ανέρχονται τα Λησμονημένα

pduke - Παρ 09 Δεκ 2005, 15:18:25
Θέμα δημοσίευσης: Συγκεχυμένα Ανέρχονται τα Λησμονημένα
Φιλάκια στα κωλομαγουλάκια!!

Έκανα ένα μικρό edit στον τίτλο για ευνόητους λόγους χρήσης μικρών γραμμάτων κλπ κλπ
Εκ της MOD Team
MEMsound

Το βελτίωσα λίγο γιατί είχε ελείψεις...

Εκ της MODTeam και του Chat
christhehealer

Touristas - Παρ 09 Δεκ 2005, 15:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Hunter
MEMsound - Παρ 09 Δεκ 2005, 15:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
Πανούλη τι έπαθες?!?!?!?!? Shocked Shocked Shocked
vinman - Παρ 09 Δεκ 2005, 15:36:00
Θέμα δημοσίευσης:
Question Question Question Question Question Question
Question Question Question Question Question Question
MEMsound - Παρ 09 Δεκ 2005, 16:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
Άριστη τροποποίηση Χρήστο...
Εγώ πάντως ψήφισα... "νότες" (επηρεασμένος από το χθεσινό live....) Laughing
vinman - Παρ 09 Δεκ 2005, 16:23:03
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Άριστη τροποποίηση Χρήστο...
Εγώ πάντως ψήφισα... "νότες" (επηρεασμένος από το χθεσινό live....) Laughing

Μια απο τα ιδια κι ας μην ημουν στο χθεσινο live... Wink
christhehealer - Παρ 09 Δεκ 2005, 18:10:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό και χρήζει βαθιάς αναλύσεως...

Καθότι η λησμονιά είναι πολύ άσχημο πράγμα η οποία επέρχεται με την έλειψη της προσωπικής επαφής. Η οποία έλειψη της προσωπικής επαφής επέρχεται με την έλειψη της δια ζώσης συνύπαρξης...

Η οποία δια ζώσης συνύπαρξη βοηθά ώστις αμβλύνονται αι διαφοραί μεταξύ διαφορετικών προσωπικοτήτων που ανήκουν σε διαφορετικούς ανθρώπους....

Μοιραίως βέβαια όταν υφίσταται αυτή η μη συνύπαρξη διαφορετικών προσωπικοτήτων, δεν αμβλύνονται αι διαφοραί, ούτως ώστις να επέρχεται η σύγχησις, βεβαίως-βεβαίως...

Η οποία σύγχησις δημιουργεί μία ανασφάλειαν εις τα ανασφαλή άτομα, τα οποία ούτως ή άλλως θα ήχον την ιδίαν ανασφάλειαν, υπαρκτής και της προσωπικής επαφής...

Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι πιο επισταμένως αναρωτιέμαι αν η περί ού ο λόγος προσωπική επαφή δύναται ν’ αντικατασταθεί με ασπασμούς εις τα οπίσθια αλλήλων...
MEMsound - Παρ 09 Δεκ 2005, 18:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
Study Study Study Study Study
κείμενο για μελέτη... Turn-l Laughing
vinman - Παρ 09 Δεκ 2005, 20:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Study Study Study Study Study
κείμενο για μελέτη... Turn-l Laughing

Και βαθυ στοχασμο Scratch θα συμπληρωνα...
mick206 - Παρ 09 Δεκ 2005, 21:26:21
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Όταν αυτός ο τύπος από το Σχολάρι ξεθάβει κατα καιρούς το τσεκούρι των topics δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στο Μεγαλείο Του! Θαυμαστοί οι τίτλοι του και ακόμα πιο θαυμαστά τα λεγάμενα του... Laughing Ha Ha Rotfl

Φίλε μου Πάνο εγώ θα τσοντάρω ΟΣΟ ΟΣΟ ΛΕΜΕ!!! για να πάρεις την κιθαρίτσα που τόσο πολύ επιθυμείς για να τζαμάρουν μαζί με την πολυαγαπημένη και πολύπαθή σου Hurry!!

Τα δέοντα...

υ.γ: Christhehealer εσύ αδικείσαι αγόρι μου!! Θα πρέπει να σου δώσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια εκπομπή στην τελεόρα για να εκφράζεις τέτοιες απόψεις σαν αυτή που εξέφρασες... Laughing Ha Ha Rotfl
Έχω μείνει άναυδος! Nod Turn-l Afroman
Touristas - Παρ 09 Δεκ 2005, 22:20:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλό…..τελικά όντως θα πέσει πολύ γέλιο
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ.Κιθάρα γαρ
christhehealer - Δευ 12 Δεκ 2005, 22:44:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά είναι ένα συγκεχυμένο topic που λησμονήθηκε τάχυστα, ακόμα και από τον ίδιο του τον συγγραφέα... NodNo NodNo NodNo

Κρίμα και είχα όνειρα γι' αυτό το topic!!!!!!!!!! Bomb Bomb Devil Devil
Steve - Τρι 13 Δεκ 2005, 00:26:51
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρτην μπας και γλιτώσουμε τα νέα topics και τα περιττά έξοδα στον server για webspace και bandwidth Razz
mick206 - Τρι 13 Δεκ 2005, 02:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Τελικά είναι ένα συγκεχυμένο topic που λησμονήθηκε τάχυστα, ακόμα και από τον ίδιο του τον συγγραφέα... NodNo NodNo NodNo

Κρίμα και είχα όνειρα γι' αυτό το topic!!!!!!!!!! Bomb Bomb Devil Devil

Δηλαδή τι όνειρα; Rolling eyes Για πες και σ' εμάς ρε Chris μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην υλοποίησή τους... Laughing Laughing

Συγκεχυμένα, λησμονιά... Τι λέξεις είναι αυτές; Razz
Καμιά φορά ακούγοντας τέτοιες λέξεις αισθάνομαι πολύ πεζός. Laughing
MEMsound - Τρι 13 Δεκ 2005, 10:34:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι ανεξαρτήτως λέξεων αισθάνομαι πάντα peugeot-ς.....
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Τρι 13 Δεκ 2005, 10:40:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μικέ execuse me δυο λεφτά...

Ρε πατινιάου το webspace και το bandwidth οι PR του καταστήματος στα έμαθαν?

Στο επόμενο touring φυλάς θαλαμοφύλακας 12-2, γιατί 3 έχουμε δουλειές.... Cool
Miltellas - Τρι 13 Δεκ 2005, 11:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
Τα λησμονημένα είναι διαφόρων ειδών.
Υπάρχουν τα αξιολησμονημένα, τα αυτολησμονημένα, τα αλλολησμονημένα και τα αλληλολησμονημένα.
Για τα αξιολησμονημένα ουδείς λόγος καθότι... αξιολησμονημένα.
Τα αλλολησμονημένα χρήζουν κάποιας εκτενέστερης αναφοράς που δεν θα κάνω καθότι δεν αγγίζουν επαρκώς την συγκεκριμένη περίπτωση.
Τα αλληλολησμονημένα επειδή εν μέρη μεν αλλά γενικώς δε είναι ταυτόχρονα και αυτολησμονημένα θα μιλήσω εν συντομία για τα τελευταία.

Τα αυτολησμονημένα αυτολησμονούνται εξάφνου και ταχέως, καθότι αν ήταν βραδέως θα ήταν περισσότερο επίπονο και ψυχοφθόρο για την ήδη συναισθηματικώς φορτισμένη καλλιτεχνική, ευαίσθητη και γενναιόδωρη ψυχή τους. Αυτολησμονημένα είναι αυτά που δεν ήθελε κανείς να λησμονήσει. Κι αν κάποιοι τελικά τα λησμόνησαν αρκετοί δεν το κατάφεραν. Αλλά είτε το κατάφεραν είτε όχι, όταν έρθει η ποθητή αλλά και απρόσμενη ώρα να ανέρθουν ως συγκεχυμένα τα λησμονημένα, τότε οι λοιποί -γιατί περί λοιπών πρόκειται που ομοιάζουν με κομπάρσους δίπλα στον πρωταγωνιστή- σπεύδουν ταχέως και με ανυπόμονη χαρά μέσα στην σύγχυση για την αποσύγχυση μετά βαθιάς υποκλίσεως.
Φροντίζουν πρώτα να καθαρίσουν τον δρόμο και να στρώσουν κόκκινο χαλί. Το χρώμα της ανυπομονησίας, του πόθου, της αδρεναλίνης αλλά και της αγάπης. Σε ένα πράσινο τοπίο. Το χρώμα της ζωής, της φιλίας, της ηρεμίας και της ειρήνης. Σε έναν γαλαζομπλέ ουρανό. Το χρώμα της προσμονής, της χαράς, της ελπίδας, της υπόσχεσης.
Της υπόσχεσης ότι θα αγκαλιαστούν με σεβασμό και αγάπη τα αυτολησμονημένα, προς ακράτου αποδείξεως ότι όπως αγαπήθηκαν έτσι και δεν λησμονήθηκαν ποτέ!

-----

Χρήστο για συντόνισε τον κόσμο για την μεγάλη επιστροφή! Ετοίμασε κι αυτόν τον μόσχο τον σιτευτό επιτέλους!
Very happy Wink
Miltellas - Τρι 13 Δεκ 2005, 11:06:42
Θέμα δημοσίευσης:
Α! Και για την Fender είμαι μέσα! Wink
TiMoRiS - Τρι 13 Δεκ 2005, 11:10:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καθε σειρα που διαβαζω νιωθω το IQ μου να κανει ελευθερη πτωση!!!Ποτε δεν τα ειχα σκεφτει εγω αυτα! Embarassed
ΝΙΚΟΣ - Τρι 13 Δεκ 2005, 13:12:22
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι ρε καθε φορα που ανοιγει τοπικ ο κοτσιδακιας.....εγω δεν καταλαβαινω γρι Question

Ρε μην τον αφηνετε να γραφει τα διαστημικα του....ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.

Steve - Τρι 13 Δεκ 2005, 15:09:21
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Μικέ execuse me δυο λεφτά...

Ρε πατινιάου το webspace και το bandwidth οι PR του καταστήματος στα έμαθαν?

Στο επόμενο touring φυλάς θαλαμοφύλακας 12-2, γιατί 3 έχουμε δουλειές.... Cool

beer
Miltellas - Τρι 13 Δεκ 2005, 23:10:45
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Γιατι ρε καθε φορα που ανοιγει τοπικ ο κοτσιδακιας.....εγω δεν καταλαβαινω γρι Question
...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ Η ΚΑΚΙΑ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ!
ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΑ!
Razz Razz Razz Laughing
pduke - Πεμ 15 Δεκ 2005, 13:37:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και είχα πει να σκάσω τελικά δεν μπορώ.

Αφενός υπάρχουν πολλά ευαίσθητα κωλομαγουλάκια και γιαυτό μου αρέσει αυτό το κλαμπ.

Κατά τα άλλα,
Υποκλίνομαι στην healerική ανάλυση, (αν και εκτός θέματος) και διαπιστώνω για πολλοστή φορά το "ευτυχώς δεν χαθήκαμε" με τους περισσότερους.Πραγματικά είναι όμορφα ειδικά όταν έχεις μοιραστεί ποσοστό του χαλασμένου συκωτιού σου με ομοιοπαθούντες(και δεν είμαστε λίγοι, αμ πως).
Και τέλος για να μην το τραβάμε πολύ, τα λησμονημένα δεν κατηγοριοποιούνται τουλάχιστον όχι σε αυτό το τόπικ.Αυτόβουλες απορρίψεις αυτοκτονίες κηδείες και αναστάσεις σε κλαμπ αυτοκινήτου μου κάνουν σαν το 405Τ16 να ανεβαίνει το γολγοθά αντί για το pikes peak με αεροτομή σε σχήμα σταυρού και ιερέα οδηγό κουβαλώντας ένα σετ καρφιά στο χώρο αποσκευών.
Συγκεχυμένες εικόνες λοιπόν (ένεκα και της σκόνης της εκταφής)
Κλείνω μιας και έχω πολύ σοβαρά πράγματα που με απασχολούν τα οποία και θα μοιραστώ μαζί σας ευθύς αμέσως σε άλλο τόπικ.
Την αγάπη μου.
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 15 Δεκ 2005, 15:16:30
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Αφενός υπάρχουν πολλά ευαίσθητα κωλομαγουλάκια και γιαυτό μου αρέσει αυτό το κλαμπ.

Κατά τα άλλα,
Υποκλίνομαι στην healerική ανάλυση, (αν και εκτός θέματος) και διαπιστώνω για πολλοστή φορά το "ευτυχώς δεν χαθήκαμε" με τους περισσότερους.Πραγματικά είναι όμορφα ειδικά όταν έχεις μοιραστεί ποσοστό του χαλασμένου συκωτιού σου με ομοιοπαθούντες(και δεν είμαστε λίγοι, αμ πως).
Και τέλος για να μην το τραβάμε πολύ, τα λησμονημένα δεν κατηγοριοποιούνται τουλάχιστον όχι σε αυτό το τόπικ.Αυτόβουλες απορρίψεις αυτοκτονίες κηδείες και αναστάσεις σε κλαμπ αυτοκινήτου μου κάνουν σαν το 405Τ16 να ανεβαίνει το γολγοθά αντί για το pikes peak με αεροτομή σε σχήμα σταυρού και ιερέα οδηγό κουβαλώντας ένα σετ καρφιά στο χώρο αποσκευών.
Κλείνω μιας και έχω πολύ σοβαρά πράγματα που με απασχολούν τα οποία και θα μοιραστώ μαζί σας ευθύς αμέσως σε άλλο τόπικ.
Την αγάπη μου.

Οχι ρε π@υστη μου.....Και αλλα τοπικ ακαταλαβηστικα......ΕΛΕΟΣ ΠΑΝΟ ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Αφου μονο ο ομοιος σου ο Χρηστος τα καταλαβαινει αυτα που λες......γιατι δεν το κανετε σε κλειστο κυκλο (Π.Μ) και να σωνει το παραμυθι Question

Ρε αυτος ο ανθρωπος....εχει να εμφανιστει μηνες....ερχετε.....γραφει το διαστημικο του και ξαναχανετε......Κοψε τις χαλσμενες βενζινες ρε αφου σε πειραζουν Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Miltellas - Πεμ 15 Δεκ 2005, 16:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
Λύσσα Κακιά λέμε... Razz
mick206 - Πεμ 15 Δεκ 2005, 17:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Και πολύ καλά κάνεις που δεν μπορείς!! Έτσι σε θέλουμε!
Γιατί άμα σκάσεις μη τύχει και κλ@σεις! Laughing

pduke έγραψε:

Τα δικά μου έχουν θρέψει. Rolling eyes Laughing

pduke έγραψε:
Κατά τα άλλα,

Την αγάπη μου.

Κι εγώ υποκλίνομαι σε σένα γιατί βράκιασα και με γονάτισες απογευματιάτικα! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Την αγάπη μου εις διπλούν, εις μήκος και εις ύψος! Laughing
christhehealer - Δευ 19 Δεκ 2005, 21:28:21
Θέμα δημοσίευσης:
Κατά ένα μυστήριο λόγο θεωρώ ό,τι τα cabrio και δη τα roadster είναι τα τέλεια οικογενειακά αυτοκίνητα. Από την άλλη η εικόνα με cabrio που έχει γράψει περισσότερο στο μυαλό μου, είναι αυτή του Riding with King. Καμία σχέση με οικογένεια... τεράστια με τα blues...

Στο blues, όταν θέλουμε να δώσουμε "χρώμα" σ' ένα τραγούδι "τουμπάρουμε" την κλίμακα.Πχ. εκεί που παίζουμε από Ε, παίζουμε για δύο μέτρα Α [diatonic λέγεται αυτό]... Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω και το ίδιο με τον τίτλο του topic... Άρα το "Συγκεχυμένα ανέρχονται τα λησμονημένα" μπορεί κάλλιστα να γίνει "Λησμονημένα έσονται τα συγκεχυμένα"...

Κι έτσι αποκτάει ενδιαφέρον το θέμα... Λησμονημένα έσονται τα συγκεχυμένα.

Για να μην πλατιάζω και κουράζω τον αναγνώστη και να ξαναγυρίσω στα cabrio... Έψαχνα ένα παλιό μοντέλο cabrio Peugeot και έπεσε το μάτι μου πάνω σε μία παλιά αφίσσα, μ' ένα 304 cabrio ανοιχτό στα χιόνια... Cabrio δεν έχουμε [τουλάχιστον προς το παρόν] έχουμε όμως Peugeot... Tα χιόνια έρχονται, μένει αποφασίσουμε ποιος θα κάνει τον Μεγαλειότατο και ποιος τον Θεό...

Γιατί το λέει ξεκάθαρα... Riding with the King => Α8... Worried life blues... Λησμονημένα έσονται τα συγκεχυμένα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες