Road_Runner έγραψε: |
Επιδημία έπεσε; Εμένα μου κάνει κάτι παρόμοιο. όταν πηγαίνει με υψηλές στροφές και πάω να σταματήσω, δεν κρατάει ρελαντί, και σβήνει, ή πρώτα θα πέσουν οι στροφές στις 200 πχ και μετά θα ανέβουν στις φυσιολογικές. Έχει τύχει όμως να μου κρατάει και ρελαντί στις 3000!!!!! στρ/λεπ. Τι είναι αυτό;;; Βοήθεια.. Θα το πυροβολήσω το αμάξι.. |
geo1st487 έγραψε: |
Σημερα πηγε το αμαξι ο πατερας μου στην αντιπροσωπεια και του ειπανε οτι θα πρεπει να αλλαχτει το μπεκ ψεκασμου το οποιο κοστιζει 270ευρω. Τους ειπε οτι ειναι εντος εγγυησης και οτι δεν θα πληρωσει, αυτοι δεν ειπαν τιποτα. |
geo1st487 έγραψε: |
Το λ τι ειναι; |
Παράθεση: |
Τις περισσότερες των περιπτώσεων στα 1.4 16V αυτό το βύθισμα οφείλετε στων λάμδα |
whitehed έγραψε: | ||
και σε τι μπορει να οφειλετε αυτο??? |
whitehed έγραψε: |
Φιλε ειναι 1000% ο αισθητηρας λ.Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα πριν κανα μηνα το πηγα στην αντιπροσωπια και μου αλλαξαν τους αισθητηρες και τα μπουζι και απο τοτε ο λεοντας παει τζαμι!!!Το εχω και γω εναμιση χρονο και μου φαινεται οτι η παρτιδα μας εχει προβλημα αποτι καταλαβα απο τους μηχανικους...φυσικα δεν πληρωσα τιποτα αφου ημουν στην εγγυηση... |
Ειχε αναψει το λαμπακι της μηχανης και στην οθονη εβγαλε το μηνυμα antipollution fault...στον Ντασιο μου αλλαξαν τους λ και τα μπουζι...απο τοτε το pug παει μια χαρα... ![]() |
Αυτη τη λυχνια λεω George...τωρα το μωρο μου ![]() ![]() |