pduke έγραψε: |
και αν μπορέσεις να πάρεις και ένα έξτρα για μένα σου είμαι υπόχρεος...
έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά χωρίς εγγύηση.. Αλήθεια ξέρει κανείς αν είναι έυκολο να αλλαχθεί ένα ψαλίδι? |
nOkpos έγραψε: |
Οταν στρηβω αριστερα και εχει λακουβα βαραει κατι ντουκ ντουκ σαν χαλασμενη αναρτηση λες και εχει μονο το ελατηριο χωρις την αναρτηση... Και το νιοθω στο τιμονη τι μπορει να ειναι? |
Miltellas έγραψε: |
.....Πάνο βάλε PS ψαλίδια από τον Ντίνο, κοστίζουν τα ίδια λεφτά με τα μαμά και κάνουν τη μούρη πολύ σαφέστερη στα μεγάλα ζόρια (στα λίγα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά)! ![]() ![]() .... |
το πηγα στην lion το καναμε μια βολτα με τον τεχνικο αλλα δεν το κανει ευολα θελει να πεσεις σε λακουβα και να στρηβεις εκεινητην στιγμη αριστερα....και ετσι μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι τι να του πεις δεν ακουστικε τπτ αλλα ξερω οτι το κανει!και κατι ακομα ρωτησα αν θα βρουν κατι αν το σηκωσουν και μου λεει δεν ειναι σιγουρο λεει αν βρουμε κατι ελεος δλδ !! ΕΛΕΟΣ δεν εχω να πω τπτ αλλο! |
DimiP έγραψε: |
...
ομως τελικα ηταν μια ντιζα ζαμφορ (ευτυχως) ![]() |
Οταν στρηβω αριστερα και εχει λακουβα βαραει κατι ντουκ ντουκ σαν χαλασμενη αναρτηση λες και εχει μονο το ελατηριο χωρις την αναρτηση... Και το νιοθω στο τιμονη τι μπορει να ειναι? |
Miltellas έγραψε: | ||
To αριστερό ή δεξί μπαράκι της εμπρός αντιστρεπτικής εννοείς... Σταθεροποιεί την αντιστρεπτική στο γόνατο. Κάποιοι το λένε και σταμπιλιζατέρ (=σταθεροποιητής)... |
εμενα ντιζα ζαμφορ μου την ειπαν βρε Μιλτο, σαμπως την ηξερα κι απο χθες ; |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ε όχι και ντίζα ζανφορ ![]() ![]() ![]() ![]() οτι να ναι....!!! |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() |
...και επειτα οταν τη ζητησα στη Lion σαν ντιζα ζαμφορ με καταλαβαν αμεσως και μου την εφεραν χωρις πολλες πολλες ερωτησεις.... |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Για να μην ανοιξω αλλο θεμα θα τα πω εδω.Παιδια help λοιπον εδω και κανενα διμηνο οταν πηγαινω με 140-150 και περναω πανω απο την αλλαγη που κανει η ασφαλτος απο παλια σε καινουργια αυτο το σαμαρακι δηλαδη ακουγεται απο δεξια ενας ηχος ενα κτικ ακουγεται μονο οταν ο δεξιος τροχος δεχθει μεγαλη πιεση αν περασω απο το ιδιο σαμαρακι με 100-110 δεν ακουγεται τιποτα οπως επισης δεν ακουγεται και μεσα στην πολη τιποτα ουτε σε λακουβες ουτε σε ανωμαλιες ουτε πουθενα, πηγα και στο μαγαζι που εβαλα την αναρτηση δεν βρηκαμε τιποτα βαλαμε σε ολες τις σπειρες λαστιχο αλλα τιποτα (φοραω kw1),πηγα και στην peugeot το ειχαμε 1 ωρα και δεν βρηκαμε τιποτα ουτε ντιζα ζαμφορ ουτε μπαλακι ουτε γενικα τιποτα απο δεξια ολα τελεια. Απο αριστερα δεν ακουγεται τιποτα μονο αυτο το κτικ σε μεγαλες πιεσεις απο σαμαρακια και αποτομα βυθισματα απο δεξια καμια ιδεα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Μου φαίνεται λίγο παράξενο που ακούγεται μόνο στα 140 – 150 και όχι στα σαμαράκια που κι εκεί φορτίζεται αρκετά η ανάρτηση. |
307__:)(dimitris) έγραψε: | ||
Aκουγεται γενικως οταν πηγαινω με πολλα οχι μονο στα 140-150 αν περασω απο ενα σειμιο που αλλαζει η ασφαλτος με 110 δεν ακουγεται με 150 π.χ ακουγεται.Ακομα θα ακουστει και οταν παω και με 40-50 μεσα στην πολη και πιεστει η βυθυστει η δεξια πλευρα αποτομα ομως και δυνατα ακουγεται σαν να χτυπας ροδελα με ροδελα μεταλικη η καπως ετσι κοφτο κτικ. Σε τσιμεντοδρομους χωματοδρομους ανωμαλιες και τετοια δεν ακουγεται τιποτα ![]() |
Touristas έγραψε: |
Εκεί που είναι δεν φτάνει για να ακουμπήσει.
Αν από την ανάρτηση είσαι σίγουρος ότι όλα είναι εντάξει δες το μπρατσάκι τις αντιστρεπτικής , αν και νομίζω ότι το έχεις δει ήδη. Επίσης ρίξε μια ματιά στα καβαλέτα τις αντιστρεπτικής μερικές φορές χτυπάνε και αυτά. Αν από όλα αυτά είσαι οκ δες και την βάση του κινητήρα αν και θα έκανε συνέχεια θόρυβο αλλά ρίχτεις μια ματιά. Άλλη λύση ![]() ![]() |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Το αυτοκινητο σηκωθηκε μισο ποντο, αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο μπηκε λαστιχενια φλατζα και ο θορυβος εξαφανιστηκε επιτελους ![]() ![]() ![]() |
lewnidios έγραψε: | ||
![]() |