PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Περίεργος κραδασμός απο την ανάρτηση

nOkpos - Πεμ 08 Δεκ 2005, 09:10:09
Θέμα δημοσίευσης: Περίεργος κραδασμός απο την ανάρτηση
Οταν στρηβω αριστερα και εχει λακουβα βαραει κατι ντουκ ντουκ σαν χαλασμενη αναρτηση λες και εχει μονο το ελατηριο χωρις την αναρτηση... Και το νιοθω στο τιμονη τι μπορει να ειναι?
pduke - Πεμ 08 Δεκ 2005, 14:26:56
Θέμα δημοσίευσης:
Δεξί ψαλίδι
nOkpos - Πεμ 08 Δεκ 2005, 14:29:10
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked τι λες τωρα??? καινουργιο ειναι το αυτοκινητο!!!
pduke - Πεμ 08 Δεκ 2005, 14:38:15
Θέμα δημοσίευσης:
Χαμηλωμένο?

έπεσες σε λακούβες?

Δεν μιλάμε για όλο το ψαλίδι αλλά για τη μπίλια( το σινεμπλόκ του δηλαδή, κάπως λέγεται αυτή η μαλ***α αλλά δεν το θυμάμαι τώρα)
Υπόθεση κάνω βέβαια αλλά είναι πιθανό.

σπάνε εύκολα αυτά...

Αλλά αφού είναι καινούργιο τι σε νοιάζει..εγγύηση Wink
pduke - Πεμ 08 Δεκ 2005, 14:39:47
Θέμα δημοσίευσης:
και αν μπορέσεις να πάρεις και ένα έξτρα για μένα σου είμαι υπόχρεος...
έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά χωρίς εγγύηση..

Αλήθεια ξέρει κανείς αν είναι έυκολο να αλλαχθεί ένα ψαλίδι?
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Δεκ 2005, 15:53:16
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
και αν μπορέσεις να πάρεις και ένα έξτρα για μένα σου είμαι υπόχρεος...
έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά χωρίς εγγύηση..

Αλήθεια ξέρει κανείς αν είναι έυκολο να αλλαχθεί ένα ψαλίδι?

Σωπα ρε...ζεις εσυ Question Ουτε τηλ για τα χρονια πολλα να σε ακουσουμε ουτε τιποτα....Ετσι κανει ο κοσμος.. Razz
Miltellas - Παρ 09 Δεκ 2005, 12:55:01
Θέμα δημοσίευσης: Re: Περίεργος κραδασμός απο την ανάρτηση
nOkpos έγραψε:
Οταν στρηβω αριστερα και εχει λακουβα βαραει κατι ντουκ ντουκ σαν χαλασμενη αναρτηση λες και εχει μονο το ελατηριο χωρις την αναρτηση... Και το νιοθω στο τιμονη τι μπορει να ειναι?

Λογικά έχεις χαλασμένο σινεμπλόκ κάποιου ψαλιδιού που σημαίνει ότι αλλάζεις ψαλίδι. Κοστίζει 90-100Ε σαν ανταλλακτικό, εργασία θα σε γελάσω αλλά δεν είναι μεγάλη δουλειά (άντε να κοστίσει 30Ε)...
Παρόμοιο χτύπημα (διαφέρει μεν αλλά από εδώ δεν ακούω καλά Shocked ) κάνει και το μπαράκι της αντιστρεπτικής. Στηρίζει την αντιστρεπτική πάνω στο γόνατο (στο αμορτισέρ) και υπάρχει από ένα δεξιά-αριστερά. Κοστίζει 25Ε περίπου και αλλάζει... τζάμπα!

Πάνο βάλε PS ψαλίδια από τον Ντίνο, κοστίζουν τα ίδια λεφτά με τα μαμά και κάνουν τη μούρη πολύ σαφέστερη στα μεγάλα ζόρια (στα λίγα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά)! Wink Ο Γιάννης τα χάλασε μετά από ένα εξάμηνο, οπότε είναι γερά! Shocked (Σε μένα και σε όλους τους υπόλοιπους οδηγούς του κόσμου μια χαρά δουλεύουν...)

Νίκο είσαι γρινιάρης και λύσσα κακιά! Razz
GIANNIS206 - Σαβ 10 Δεκ 2005, 16:30:34
Miltellas έγραψε:
.....Πάνο βάλε PS ψαλίδια από τον Ντίνο, κοστίζουν τα ίδια λεφτά με τα μαμά και κάνουν τη μούρη πολύ σαφέστερη στα μεγάλα ζόρια (στα λίγα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά)! Wink Ο Γιάννης τα χάλασε μετά από ένα εξάμηνο, οπότε είναι γερά! Shocked (Σε μένα και σε όλους τους υπόλοιπους οδηγούς του κόσμου μια χαρά δουλεύουν...)
....

Μπλα μπλα μπλα!!!
Ο Γιάννης όλα τα χαλάει!!!
Τίποτα δεν τον σταματά!!!!
Τον Μίλτο θα περάσει κι ας χαλάσει!! Very happy Very happy

Γεια σου Πάνο.
Ελπίζω να είσαι καλά!!
nOkpos - Παρ 23 Δεκ 2005, 08:43:30
Θέμα δημοσίευσης:
το πηγα στην lion το καναμε μια βολτα με τον τεχνικο αλλα δεν το κανει ευολα θελει να πεσεις σε λακουβα και να στρηβεις εκεινητην στιγμη αριστερα....και ετσι μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι τι να του πεις δεν ακουστικε τπτ αλλα ξερω οτι το κανει!και κατι ακομα ρωτησα αν θα βρουν κατι αν το σηκωσουν και μου λεει δεν ειναι σιγουρο λεει αν βρουμε κατι ελεος δλδ !! ΕΛΕΟΣ δεν εχω να πω τπτ αλλο!
kovac - Παρ 23 Δεκ 2005, 15:21:27
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
το πηγα στην lion το καναμε μια βολτα με τον τεχνικο αλλα δεν το κανει ευολα θελει να πεσεις σε λακουβα και να στρηβεις εκεινητην στιγμη αριστερα....και ετσι μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι τι να του πεις δεν ακουστικε τπτ αλλα ξερω οτι το κανει!και κατι ακομα ρωτησα αν θα βρουν κατι αν το σηκωσουν και μου λεει δεν ειναι σιγουρο λεει αν βρουμε κατι ελεος δλδ !! ΕΛΕΟΣ δεν εχω να πω τπτ αλλο!

Το ψαλίδι για να το δεις νομίζω δε χρειάζεται σήκωμα. Very happy
Όσο για τους μηχανικούς, έπρεπε να τους αφήσεις να το σηκώσουν κι ας μην έβρισκαν τίποτα. Wink
smpokos - Παρ 23 Δεκ 2005, 18:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
αν εχει παρει το ψαλιδι δεν μπορουν να το καταλαβουν μονο αν το βγαλουν κα το βαλουν διπλα σε ενα καινουριο. το ιδιο προβλημα εχω και εγω αλλα δεν μπορουσαν να το βρουν.
sps - Σαβ 24 Δεκ 2005, 10:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
Να σηκωσουν το αμαξι, και να ασκησουν πιεση στο μπαρακι της αντιστρεπτικης και στο ψαλιδι αντιστοιχα.
Και στις 2 περιπτωσεις αν κατι ειναι ελλατωματικο θα φανει, αρκει και ο μηχανικος να σκαμπαζει ορισμενα πραγματα.
Εγω τη μια φορα αλλαξα μπαρακι, τωρα που δεν ειναι το μπαρακι, μου χτυπαει το ψαλιδι, οποτε παω για αλλαγη, αλλα αν εξαιρεσεις το θορυβο, δεν υπαρχει αλλο προβλημα.
DimiP - Σαβ 24 Δεκ 2005, 19:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
καμια φορα ο θορυβος μπορει να προερχεται και απο αλλου.
στη δικη μου περιπτωση θα ορκιζομουν οτι ηταν ψαλιδι χτυπημενο,
ομως τελικα ηταν μια ντιζα ζαμφορ (ευτυχως) Wink
Miltellas - Κυρ 25 Δεκ 2005, 02:24:17
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
...

To αριστερό ή δεξί μπαράκι της εμπρός αντιστρεπτικής εννοείς... Σταθεροποιεί την αντιστρεπτική στο γόνατο. Κάποιοι το λένε και σταμπιλιζατέρ (=σταθεροποιητής)...
Ronin - Κυρ 25 Δεκ 2005, 09:36:45
nOkpos έγραψε:

Όταν θα το ξαναπάς στην Peugeot (γιατί θα το ξαναπάς),να τους πείς να κοιτάξουν την κρεμαγιέρα σου.
Αν σου πούν οτι την κοίταξαν και δεν έχει μπόσικα,να τους πείς να την ξανακοιτάξουν προσεκτικά και να στην αλλάξουν στην εγγύηση.
DimiP - Δευ 26 Δεκ 2005, 13:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
DimiP έγραψε:
...

To αριστερό ή δεξί μπαράκι της εμπρός αντιστρεπτικής εννοείς... Σταθεροποιεί την αντιστρεπτική στο γόνατο. Κάποιοι το λένε και σταμπιλιζατέρ (=σταθεροποιητής)...

εμενα ντιζα ζαμφορ μου την ειπαν βρε Μιλτο, σαμπως την ηξερα κι απο χθες ; Laughing Laughing Laughing Laughing

χρονια πολλα Exclamation
Miltellas - Δευ 26 Δεκ 2005, 18:39:06
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

εμενα ντιζα ζαμφορ μου την ειπαν βρε Μιλτο, σαμπως την ηξερα κι απο χθες ;

Laughing Καλά... κάθε μηχανικός δίνει τις ονομασίες της αρεσκείας του. Laughing
Έχουμε ντίζα γκαζιού, ντίζα χειρόφρενου, ντίζα συμπλέκτη και τώρα βγήκε και η ντίζα αντιστρεπτικής. Shocked Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 27 Δεκ 2005, 02:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing
ε όχι και ντίζα ζανφορ

οτι να ναι....!!!
nOkpos - Τρι 27 Δεκ 2005, 08:41:12
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τι θα κανω ??αυτο που εχει το αυτοκινητο το κανει πιο εντονα τωρα! Evil Evil γμτ εχω πραγματικα αλλαξει γνωμη που πηρα peugeot!!! Mad Mad Mad
Miltellas - Τρι 27 Δεκ 2005, 09:27:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρά είναι τα Peugeot. Άλλο είναι το πρόβλημά σου.
Σου δίνω βοήθεια. Αν θέλεις πάρτην! Smile
DimiP - Τρι 27 Δεκ 2005, 11:27:08
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ε όχι και ντίζα ζανφορ

οτι να ναι....!!!

σε εσενα βρε χαχανουλη που γελας συνεχεια Laughing Laughing λεω οτι δεν ειναι ζανφορ αλλα ζαμφορ (αρπα την !!! Twisted evil ) και επειτα οταν τη ζητησα στη Lion σαν ντιζα ζαμφορ με καταλαβαν αμεσως και μου την εφεραν χωρις πολλες πολλες ερωτησεις.
χε χε χε
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
MEMsound - Τρι 27 Δεκ 2005, 11:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Cool Laughing Cool
DimiP - Τρι 27 Δεκ 2005, 11:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Laughing Cool Laughing Cool
Wink
Miltellas - Τρι 27 Δεκ 2005, 17:50:08
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
...και επειτα οταν τη ζητησα στη Lion σαν ντιζα ζαμφορ με καταλαβαν αμεσως και μου την εφεραν χωρις πολλες πολλες ερωτησεις....

Φαντάσου τί έχουν ακούσει τα αυτιά τους! Πιστεύω ότι όπως και αν το πεις αυτοί θα σε καταλάβουν... Laughing
nOkpos - Τετ 11 Ιαν 2006, 18:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν θα ήθελα κάποιον από Θεσσαλονίκη αν ξέρει ένα καλό συνεργείο για να μου πε να πάω να δω το αυτοκνητό μου.
Σήμερα πήγε για service αλλά είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν έχει τίποτα....!ΕΛΕΟΣ δηλαδή και αυτό που χτυπάει τι είναι??
Τεσπα αν υπάρχει κάποιο συνεργειό έμπειστο από Θεσσαλονίκηνα μου σταλεί σε πμ please. ευχαριστώ.

Post edited. Greklish -> Greek by MEMsound / MOD Team
307__:)(dimitris) - Σαβ 01 Απρ 2006, 08:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην ανοιξω αλλο θεμα θα τα πω εδω.Παιδια help λοιπον εδω και κανενα διμηνο οταν πηγαινω με 140-150 και περναω πανω απο την αλλαγη που κανει η ασφαλτος απο παλια σε καινουργια αυτο το σαμαρακι δηλαδη ακουγεται απο δεξια ενας ηχος ενα κτικ ακουγεται μονο οταν ο δεξιος τροχος δεχθει μεγαλη πιεση αν περασω απο το ιδιο σαμαρακι με 100-110 δεν ακουγεται τιποτα οπως επισης δεν ακουγεται και μεσα στην πολη τιποτα ουτε σε λακουβες ουτε σε ανωμαλιες ουτε πουθενα, πηγα και στο μαγαζι που εβαλα την αναρτηση δεν βρηκαμε τιποτα βαλαμε σε ολες τις σπειρες λαστιχο αλλα τιποτα (φοραω kw1),πηγα και στην peugeot το ειχαμε 1 ωρα και δεν βρηκαμε τιποτα ουτε ντιζα ζαμφορ ουτε μπαλακι ουτε γενικα τιποτα απο δεξια ολα τελεια. Απο αριστερα δεν ακουγεται τιποτα μονο αυτο το κτικ σε μεγαλες πιεσεις απο σαμαρακια και αποτομα βυθισματα απο δεξια καμια ιδεα Crying or Very sad γιατι Evil Shoot Stunned
brz20 - Σαβ 01 Απρ 2006, 15:16:31
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου νομιζω οτι εχουμε το ιδιο προβλημα.Μονο που εμενα το κανει με ολες τις ταχυτητες.Κανει ενα κλακ κλακ στον πισω δεξι τροχο.Η μηχανικη στην Peugeot μου ειπε οτι ο θορυβος προερχετε απο το αμορτισερ.Μολις το κουνουσαν πανω κατω και το επιαναν ταυτοχρονα νιωθαν ενα χτυπημα απο μεσα.Θα το αλλαξω γιατι ειναι στην εγγυηση.Δεν ρισκαρω να κανω rebuilt αν και μπορει να λυθει.
Τωρα εχω ενα αλλο θορυβο που μπορει να προερχετε απο το ιδιο μερος.Δεν μπορω να το πιασω καλα.Κανει ενα θορυβο σαν να χτυπα μια αλυσιδιτσα.Μεταλικος τελειως.Κοφτος ειναι.Οπως κανει καμια φορα οταν εχει κολλησει κατι πανω στον τροχο(πχ ενα μεταλικο καπακι)Αλλα κοιταξα τον μπροστινο μονο τροχο και δεν εχει τιποτα τετοιο.Εχει καποιος καμια ιδεα?
307__:)(dimitris) - Δευ 03 Απρ 2006, 13:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
307__:)(dimitris) έγραψε:
Για να μην ανοιξω αλλο θεμα θα τα πω εδω.Παιδια help λοιπον εδω και κανενα διμηνο οταν πηγαινω με 140-150 και περναω πανω απο την αλλαγη που κανει η ασφαλτος απο παλια σε καινουργια αυτο το σαμαρακι δηλαδη ακουγεται απο δεξια ενας ηχος ενα κτικ ακουγεται μονο οταν ο δεξιος τροχος δεχθει μεγαλη πιεση αν περασω απο το ιδιο σαμαρακι με 100-110 δεν ακουγεται τιποτα οπως επισης δεν ακουγεται και μεσα στην πολη τιποτα ουτε σε λακουβες ουτε σε ανωμαλιες ουτε πουθενα, πηγα και στο μαγαζι που εβαλα την αναρτηση δεν βρηκαμε τιποτα βαλαμε σε ολες τις σπειρες λαστιχο αλλα τιποτα (φοραω kw1),πηγα και στην peugeot το ειχαμε 1 ωρα και δεν βρηκαμε τιποτα ουτε ντιζα ζαμφορ ουτε μπαλακι ουτε γενικα τιποτα απο δεξια ολα τελεια. Απο αριστερα δεν ακουγεται τιποτα μονο αυτο το κτικ σε μεγαλες πιεσεις απο σαμαρακια και αποτομα βυθισματα απο δεξια καμια ιδεα Crying or Very sad γιατι Evil Shoot Stunned

Aργυρη σωσε λιγο την κατασταση γιατι θα πιασω τα βουνα και ερχεται και καλοκαιρι Dizzy2
Touristas - Δευ 03 Απρ 2006, 18:02:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μου φαίνεται λίγο παράξενο που ακούγεται μόνο στα 140 – 150 και όχι στα σαμαράκια που κι εκεί φορτίζεται αρκετά η ανάρτηση.
307__:)(dimitris) - Τρι 04 Απρ 2006, 07:31:03
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Μου φαίνεται λίγο παράξενο που ακούγεται μόνο στα 140 – 150 και όχι στα σαμαράκια που κι εκεί φορτίζεται αρκετά η ανάρτηση.

Aκουγεται γενικως οταν πηγαινω με πολλα οχι μονο στα 140-150 αν περασω απο ενα σειμιο που αλλαζει η ασφαλτος με 110 δεν ακουγεται με 150 π.χ ακουγεται.Ακομα θα ακουστει και οταν παω και με 40-50 μεσα στην πολη και πιεστει η βυθυστει η δεξια πλευρα αποτομα ομως και δυνατα ακουγεται σαν να χτυπας ροδελα με ροδελα μεταλικη η καπως ετσι κοφτο κτικ. Σε τσιμεντοδρομους χωματοδρομους ανωμαλιες και τετοια δεν ακουγεται τιποτα Sad
307__:)(dimitris) - Σαβ 27 Μάϊ 2006, 08:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Aκουγεται γενικως οταν πηγαινω με πολλα οχι μονο στα 140-150 αν περασω απο ενα σειμιο που αλλαζει η ασφαλτος με 110 δεν ακουγεται με 150 π.χ ακουγεται.Ακομα θα ακουστει και οταν παω και με 40-50 μεσα στην πολη και πιεστει η βυθυστει η δεξια πλευρα αποτομα ομως και δυνατα ακουγεται σαν να χτυπας ροδελα με ροδελα μεταλικη η καπως ετσι κοφτο κτικ. Σε τσιμεντοδρομους χωματοδρομους ανωμαλιες και τετοια δεν ακουγεται τιποτα Sad

Aργυρη help μπορει απο το χαμηλωμα να βρισκει η αντιστρεπτικη σε κανενα ημιαξονιο? η γενικως οταν φορτιζεται η δεξια μερια να βρισκει? εχω χαμηωσει απο τα apex 55mm αλλα 6mm μετρημενο ειναι 61mm
Touristas - Σαβ 27 Μάϊ 2006, 09:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εκεί που είναι δεν φτάνει για να ακουμπήσει.
Αν από την ανάρτηση είσαι σίγουρος ότι όλα είναι εντάξει δες το μπρατσάκι τις αντιστρεπτικής , αν και νομίζω ότι το έχεις δει ήδη. Επίσης ρίξε μια ματιά στα καβαλέτα τις αντιστρεπτικής μερικές φορές χτυπάνε και αυτά.
Αν από όλα αυτά είσαι οκ δες και την βάση του κινητήρα αν και θα έκανε συνέχεια θόρυβο αλλά ρίχτεις μια ματιά.

Άλλη λύση Scratch …… έλα Αθήνα να το ακούσω να σου πω τι είναι. Stunned
307__:)(dimitris) - Σαβ 27 Μάϊ 2006, 09:44:40
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Εκεί που είναι δεν φτάνει για να ακουμπήσει.
Αν από την ανάρτηση είσαι σίγουρος ότι όλα είναι εντάξει δες το μπρατσάκι τις αντιστρεπτικής , αν και νομίζω ότι το έχεις δει ήδη. Επίσης ρίξε μια ματιά στα καβαλέτα τις αντιστρεπτικής μερικές φορές χτυπάνε και αυτά.
Αν από όλα αυτά είσαι οκ δες και την βάση του κινητήρα αν και θα έκανε συνέχεια θόρυβο αλλά ρίχτεις μια ματιά.

Άλλη λύση Scratch …… έλα Αθήνα να το ακούσω να σου πω τι είναι. Stunned

Το θεμα ειναι οτι ψαχνομαι γυρω απο την αναρτηση γιατι το κανει απο τοτε που εβαλα την kw τα εχω κοιταξει (τα κοιταξαν δηλαδη) ολα και μπρατσακι και το αμορτισερ ειναι ενταξει αλλα κατι βρισκει παντως τα καβαλετα δεν τα κοιταξα. Θα ερθω σημερα Αθηνα αλλα κανονισα με αλλο car Tease Thumbs Up αν αλλαξει τιποτα και ερθω με το δικο μου θα σε παρω τηλ Wink
307__:)(dimitris) - Τετ 31 Μάϊ 2006, 14:08:16
Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκινητο σηκωθηκε μισο ποντο, αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο μπηκε λαστιχενια φλατζα και ο θορυβος εξαφανιστηκε επιτελους Yahoo! Worthy Hunter
lewnidios - Τετ 31 Μάϊ 2006, 16:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκινητο σηκωθηκε μισο ποντο, αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο μπηκε λαστιχενια φλατζα και ο θορυβος εξαφανιστηκε επιτελους Yahoo! Worthy Hunter
αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο;; που ακριβως δηλαδη;γιατι αναμεσα σε αυτα μεσολαβουν το πιατελο,το top-mount με το ρουλεμαν του.την λαστιχενια φλαντα πόυ ακριβως την εβαλε;δεν το εχω ξανακουσει αυτο το ειδος πατεντας Shocked
307__:)(dimitris) - Πεμ 01 Ιούν 2006, 09:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
lewnidios έγραψε:
αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο;; που ακριβως δηλαδη;γιατι αναμεσα σε αυτα μεσολαβουν το πιατελο,το top-mount με το ρουλεμαν του.την λαστιχενια φλαντα πόυ ακριβως την εβαλε;δεν το εχω ξανακουσει αυτο το ειδος πατεντας Shocked

Αναμεσα στο ελατηριο και στο πανω πιατελο που εχει η αναρτηση πριν το ρουλεμαν
Road_Runner - Πεμ 01 Ιούν 2006, 11:44:24
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμένα εχθές ακουγόταν ένα τρίξιμο στον πίσω θόλο όταν ήμουν στις 5300 με τρίτη σε έναν χωματόδρομο στην Πεντέλη.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 01 Ιούν 2006, 11:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
νομίζω ότι ήταν από τον πίσω αριστερό θόλο... Silly Tease

χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πόλεμος χθες στην Πεντέλη... 206 dirt session...

υ.γ. μίλησα ήδη με τον Αργύρη...

nOkpos - Παρ 07 Ιούλ 2006, 13:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
το προβλημα μου ακομα δεν το εκαναν Mad το πηγα και στην newland στην θεσσαλονικη και τπτ!! το αυτοκηνιτο οπως ειπαν δεν εχει τπτ!!!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες