PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - Θέλω με το κλείδωμα να κλείνουν καθρέφτες και παράθυρα

bakclima - Κυρ 04 Δεκ 2005, 18:35:17
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Θέλω με το κλείδωμα να κλείνουν καθρέφτες και παράθυρα
Δεν βρηκα κατι σχετικο, εχω ενα rc (με ηλεκτρικα παραθυρα και καθρεφτες)και θελω οταν το κλειδωνω να κλεινουν οι καθρεφτες και τα παραθυρα αυτοματα και το αντιστροφο βεβαια γινεται;;;;;;;;;;;;;; και αν ναι πως;;;;;;;;;;;;;
ΥΓ. με ενδειαφερει πιο πολυ οι καθρεφτες.
KIRILAS 307cc - Κυρ 04 Δεκ 2005, 21:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη η ζηλεια θα σε φαει.....

Ελα joke,λοιπον αφου το υποστηριζει το αυτοκινητο σου το κλεισιμο των καθρεπτων απο εσωτερικο κουμπι λογικα θα γινεται κι απ'το κλειδι οπως στο δικο μου (307cc) και στο 607.
το καλυτερο κατα τη γνωμη μου που εχεις να κανεις ειναι να περασεις καποια στιγμη απ'τον μιμη να συνδεσει το LAPTOP και να στο περασει μεσα με το πατημα ενος ENTER.
το ιδιο μου εκανε και μενα με τα παραθυρα.
Ivang - Παρ 24 Μάρ 2006, 13:08:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά καίγομαι να ρωτήσω, παρακαλώ να απαντήσουν οι έχοντες ηλεκτρικούς καθρέπτες αναδιπλούμενους, αν ο καθρέπτης είναι κλειστός ή ανοικτός και μετακινηθεί στην αντίθετη κατάσταση χειροκίνητα, χαλάει υπάρχει περίπτωση να σπάσει κάτι και να μην δουλεύει ηλεκτρικά μετά ? Idea
Touristas - Παρ 24 Μάρ 2006, 15:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι δεν χαλάει αρκεί να μην το κάνεις παιχνίδι Razz
Εάν των ξαναβάλεις στη θέση του και των δουλέψεις ηλεκτρικά επανέρχεται κανονικά
kostask - Κυρ 03 Σεπ 2006, 19:55:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορώ με τον εργοστασιακό συναγερμό που έχω να ανεβαίνουν και τα παράθυρα????
Touristas - Δευ 04 Σεπ 2006, 14:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι σχεδόν απίθανο να γίνει λόγο του εγκεφάλου τις κουκούλας μιας και τα παράθυρα λειτουργούν μέσο αυτού.
Βέβαια δεν το έχω ψάξει να δω τι παίζει οπότε επιφυλάσσομαι.
Όσο για τους καθρέπτες θα πρέπει να αγοράσεις αυτούς που είναι με ηλεκτρική αναδίπλωση και να περαστούν γραμμές για να δουλέψουν.
Επίσης ο εργοστασιακός συναγερμός δεν έχει εξόδους για αξεσουάρ (π.χ. κλείσιμο παραθύρων ή διάφορα άλλα ) οπότε είναι δύσκολο.
kostask - Δευ 04 Σεπ 2006, 20:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Είναι σχεδόν απίθανο να γίνει λόγο του εγκεφάλου τις κουκούλας μιας και τα παράθυρα λειτουργούν μέσο αυτού.
Βέβαια δεν το έχω ψάξει να δω τι παίζει οπότε επιφυλάσσομαι.
Όσο για τους καθρέπτες θα πρέπει να αγοράσεις αυτούς που είναι με ηλεκτρική αναδίπλωση και να περαστούν γραμμές για να δουλέψουν.
Επίσης ο εργοστασιακός συναγερμός δεν έχει εξόδους για αξεσουάρ (π.χ. κλείσιμο παραθύρων ή διάφορα άλλα ) οπότε είναι δύσκολο.

Thnks φίλε όπως πάντα απλα ΑΨΟΓΟΣ........ Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες