danielos έγραψε: |
Ειμαι καινουργιος στην παρεα και εχω ενα ραλλακι 1.6 16v.Μπήκα με πολυ ενδιαφερον στο site του 206 μηπως και μπορεσω να βρω καποιο ομοσταυλο μου.Εχω κανει καποιες βελτιωσεις ηδη στο αυτοκινητακι οπως φιλτροχοανη βαρελακι της BMC , τοποθετηση 15' ζαντων(rt max kosei racing),πολυχαρακτους δισκους και σωληνακια υψηλης της TAROX,ελατηρια EIBACH και αμορτισερ ΚΟΝΙ κιτρινα και το αυτοκινητο εχει δεθει με θολομπαρα.Στα στροφιλικια δεν εχω παραπονο μπαινει σαν τρενο αλλα εκει που νομιζω οτι θελει βελτιωση ειναι στην ιπποδυναμη γιατι πλεον μου φαινεται καπως... ψοφιο. ![]() |
Ειμαι καινουργιος στην παρεα και εχω ενα ραλλακι 1.6 16v.Μπήκα με πολυ ενδιαφερον στο site του 206 μηπως και μπορεσω να βρω καποιο ομοσταυλο μου.Εχω κανει καποιες βελτιωσεις ηδη στο αυτοκινητακι οπως φιλτροχοανη βαρελακι της BMC , τοποθετηση 15' ζαντων(rt max kosei racing),πολυχαρακτους δισκους και σωληνακια υψηλης της TAROX,ελατηρια EIBACH και αμορτισερ ΚΟΝΙ κιτρινα και το αυτοκινητο εχει δεθει με θολομπαρα.Στα στροφιλικια δεν εχω παραπονο μπαινει σαν τρενο αλλα εκει που νομιζω οτι θελει βελτιωση ειναι στην ιπποδυναμη γιατι πλεον μου φαινεται καπως... ψοφιο. ![]() |
Ειμαι καινουργιος στην παρεα και εχω ενα ραλλακι 1.6 16v.Μπήκα με πολυ ενδιαφερον στο site του 206 μηπως και μπορεσω να βρω καποιο ομοσταυλο μου. |
Εχω κανει καποιες βελτιωσεις ηδη στο αυτοκινητακι οπως φιλτροχοανη βαρελακι της BMC , τοποθετηση 15' ζαντων(rt max kosei racing),πολυχαρακτους δισκους και σωληνακια υψηλης της TAROX,ελατηρια EIBACH και αμορτισερ ΚΟΝΙ κιτρινα και το αυτοκινητο εχει δεθει με θολομπαρα.Στα στροφιλικια δεν εχω παραπονο μπαινει σαν τρενο αλλα εκει που νομιζω οτι θελει βελτιωση ειναι στην ιπποδυναμη γιατι πλεον μου φαινεται καπως... ψοφιο. ![]() |
Εχοντας αποκλεισει την λυση του τουρμπισματος ,γιατι οπως ξερετε τα γαλλικα 106,206,saxo εχουν ελλατωματικο σαζμαν και δεν αντεχουν τρελλες ιπποδυναμεις,σκεφτομαι σοβαρα μια ατμοσφαιρικη βελτιωση δευτερου σταδιου κοντα στα 155-160 αλογα.Τιμη που εχω παρει ειναι περιπου 1300 ευρω.Αξιζει?Θα ηθελα καποια βοηθεια!!!Sorry αν κουρασα και ευχαριστω εκ των προτερων!! Ειναι τρελοι αυτοι οι γαλατες ε??? |
na po kai to kalitero kai to pio trelo ![]() ![]() ![]() |
file niko pisteuo epeidi exo akousei polla arnitika gia tin eksatmisi auti oti telika anti na pairnoume aloga kai ropi ![]() ![]() |
rotisa peugeot sport kai mou eipe timi gia solina kai teliko aythentiko GROUP N 615eyro. |