PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Κλοπή 206cc

Anonymous - Τρι 29 Νοέ 2005, 19:29:22
Θέμα δημοσίευσης: Κλοπή 206cc
Παει το 206 cc μου!!!
Το κλεψανε σημερα στο σταθμο της Δουκισης Πλακεντιας....
Τι κανουμε τωρα;;
Αν εχει καποιος παρομοια εμπειρια ας 'γραψει' κατι.
Sidobre - Τρι 29 Νοέ 2005, 19:31:53
Θέμα δημοσίευσης:
Στο Σταθμό σε Parking; Αυτά δεν είναι φυλασσόμενα;
Ρωτάω μήπως και υπάρχει καμία κάμερα στην περιοχή και (απίθανο βέβαια) σε βοηθήσουν οι αρχές σε αυτό το θέμα.
Lion80 - Τρι 29 Νοέ 2005, 19:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Θανάση λυπάμαι πάρα πολύ!!! Crying or Very sad
Τα περιστατικά με κλοπές αυτοκινήτων σε σταθμούς μετρό είναι τα τελευταία χρόνια ένα φαινόμενο πάρα πολύ συχνό!!!Ειδικά Εθν.Άμυνα και Κατεχάκη οι κλοπές δίνουν και παίρνουν!!!Άστα...
Φοβάμαι πως δύσκολα θα βρείς άκρη.. Sad
Μην στεναχωριέσαι.. Εσύ να σαι καλά!!!!!!
vinman - Τρι 29 Νοέ 2005, 20:16:52
Θέμα δημοσίευσης:
Λυπηρα πραγματα... Sad
Παντως δες και αυτο που σου εγραψε ο Προεδρος...
Αν ειναι ετσι τα πραγματα ισως βγαλεις καποια ακρη... Wink
Anonymous - Τρι 29 Νοέ 2005, 20:18:21
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ηταν σε φυλασσομενο parking, ηταν καμμια 40 μετρα απο εισοδο του μετρο, ολοκληρο πανω σε πολυ πλατυ πεζοδρομιο, δηλ σε κεντρικο σημειο!
Επιπλεον ηταν και δυδσκολο να μπεις μεσα γιατι δεν ανοιγε καλα καλα η πορτα επειδη ηταν κοντα σε τοιχο.
Στην αστυνομια μου ειπαν οτι εχουν κλαπει στο συγκεκριμενο σταθμο 60-70 αυτοκινητα!!!
vinman - Τρι 29 Νοέ 2005, 20:21:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και ειναι λιγο τρελο αυτο που θα πω...Μηπως στο πηρε γερανος της τροχαιας επειδη ησουν πανω σε πεζοδρομιο??
shiba - Τρι 29 Νοέ 2005, 20:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
για κοιταξε μηπωσ εγινε αυτο που ειπε ο μανοσ πιο πανω....το εχει παθει ο bro μου..υπομονη τιποτε αλλο Sad
gianic - Τρι 29 Νοέ 2005, 20:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ειναι ασφαλισμενο το αμαξι ; Shocked
vinman - Τρι 29 Νοέ 2005, 20:35:20
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
για κοιταξε μηπωσ εγινε αυτο που ειπε ο μανοσ πιο πανω....το εχει παθει ο bro μου..υπομονη τιποτε αλλο Sad

Ειναι λιγο τρελο Γιωργο γιατι αν εχει δηλωσει κλοπη στην ασυνομια θα τον ενημερωναν οτι του το εχει παρει γερανος...αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις καλο θα ηταν να το ψαξει...ποσο μαλλον οταν λες οτι το ιδιο ειχε παθει και ο αδερφος σου.. Wink
underage - Τρι 29 Νοέ 2005, 21:47:39
Θέμα δημοσίευσης:
Είχε γίνει και ρεπορτάζ στη τηλεόραση για τους συγκεκριμένους σταθμούς με περισσότερες κλοπές γαλλικών αυτοκινήτων. Crying or Very sad Crying or Very sad
Εύχομαι να το βρεις σύντομα
Spyros_L - Τρι 29 Νοέ 2005, 22:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου λυπάμαι πολύ. Δυστυχώς όμως είναι μια πραγματικότητα. Τα πράγμτα είναι απλά όμως. Την ώρα που εσύ πάρκαρες, κάποιοι μπ@στ@ρδοι σε παρακολουθούσαν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αφού βεβαιώθηκαν οτι μπήκες στο μετρο αυτοί ανενόχλητοι και σε χρόνο dt πήραν το αμαξάκι, το πέρασαν στην Αττική Οδό και έγιναν λουιδες. Γνωστό το κόλπο πλέον, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατι δεν μπαίνει ένα περιπολικό ή έστω ένας αστυνομικός να στέκεται μπάστακας εκεί και σε όσα σημεία έχουν αναφερθεί συχνές κλοπές οχημάτων. Απο όλους εμάς πληρώνονται αυτοί. Ας κάνουν κάτι επικοδομητικό και ας σταματήσουν να δικαιολογούν το έργο τους γράφοντας παπάκια που κάνουν σούζες. Τέλος πάντων σου εύχομαι να είσαι καλά και να μπορέσεις να το ξαναπάρεις. Και παιδιά θέλει πραγματικά προσοχή που το παρκάρετε το αμαξάκι σας. Έχει παραγίνει το κακό.
shiba - Τετ 30 Νοέ 2005, 01:06:31
Θέμα δημοσίευσης:
οπου και να το βαλεισ οτι συναγερμο και να εχεισ αν ο αλλοσ θελει να στο παρει θα στο παρει..ακομα και στο γκαραζ σου να το εχεισ...
STELIOS - Τετ 30 Νοέ 2005, 09:48:55
Θέμα δημοσίευσης:
Jinx έγραψε:
Δεν ηταν σε φυλασσομενο parking, ηταν καμμια 40 μετρα απο εισοδο του μετρο, ολοκληρο πανω σε πολυ πλατυ πεζοδρομιο, δηλ σε κεντρικο σημειο!
Επιπλεον ηταν και δυδσκολο να μπεις μεσα γιατι δεν ανοιγε καλα καλα η πορτα επειδη ηταν κοντα σε τοιχο.
Στην αστυνομια μου ειπαν οτι εχουν κλαπει στο συγκεκριμενο σταθμο 60-70 αυτοκινητα!!!

vinman έγραψε:
Αν και ειναι λιγο τρελο αυτο που θα πω...Μηπως στο πηρε γερανος της τροχαιας επειδη ησουν πανω σε πεζοδρομιο??

Παιζει να εχει γινει αυτο.
nikapos - Τετ 30 Νοέ 2005, 12:18:37
Θέμα δημοσίευσης:
κι ενός φίλου κλέψανε ραλάκι στον ιδιο σταθμό!
volvos - Τετ 30 Νοέ 2005, 12:35:02
Θέμα δημοσίευσης:
συγνωμη στο παιδι που εχει το πονο του....

αλλα γιατι ρε παιδια δε τα λεγατε αυτα 6μηνες πριν...θα πηγαινα και θα το αφηνα 10μερες εκει του πο**τη*...καποιος θα το μαζευε Laughing Laughing Laughing
nido - Τετ 30 Νοέ 2005, 12:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
Spyros_L έγραψε:
Την ώρα που εσύ πάρκαρες, κάποιοι μπ@στ@ρδοι σε παρακολουθούσαν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αφού βεβαιώθηκαν οτι μπήκες στο μετρο αυτοί ανενόχλητοι και σε χρόνο dt πήραν το αμαξάκι, το πέρασαν στην Αττική Οδό και έγιναν λουιδες. Γνωστό το κόλπο πλέον, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατι δεν μπαίνει ένα περιπολικό ή έστω ένας αστυνομικός να στέκεται μπάστακας εκεί και σε όσα σημεία έχουν αναφερθεί συχνές κλοπές οχημάτων. Απο όλους εμάς πληρώνονται αυτοί. Ας κάνουν κάτι επικοδομητικό και ας σταματήσουν να δικαιολογούν το έργο τους γράφοντας παπάκια που κάνουν σούζες.

Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Αν χτυπήσει συναγερμός (το δικό σου είχε φίλε Jinx?) τότε ίσως μπορεί να κάνει κάτι ένας μπάτσος, αλλιώς είναι από χλωμό έως αδύνατο να προσέχει τόσες εκατοντάδες αμάξια που παρκάρουν στους σταθμούς και τα γύρω από αυτούς στενά... Μπαίνει ο άλλος μέσα σε dt, που έχει "διδακτορικό" στις κλειδαριές του 206 και μετά το "μαστορεύει" με την ισυχία του... Ποιός θα υποπτευθεί, ειδικά αν είναι και σε κεντρικό σημείο, ότι δεν είναι ο οδηγός αλλά κάποιος "μάγκας" που του γυάλισε το αμάξι...

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι (1) πόσοι "επαγγελματίες" υπάρχουν που τα imobilizer τα αρπάζουν "για πλάκα" -όπως το προηγούμενο αμάξι του γείτονά μου, μέσα από το κοινό μας γκαράζ- και (2) πόσο επιφανειακά εξακολουθούν να το βλέπουν οι περισσότεροι κατασκευαστές το θέμα των κλοπών, που δεν προσέχουν λίγο παραπάνω το σχεδιασμό των μοντέλων τους ώστε και να ανοιχτούν να μην παίρνουν εμπρός και κάνουν φτερά τόσο εύκολα.

Τι να πω, εύχομαι κι εγώ το CC σου να βρεθεί το συντομότερο, ή στη χειρότερη να πάρεις μια καλή αποζημίωση από την ασφάλειά σου...
Anonymous - Τετ 30 Νοέ 2005, 15:46:44
Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκινητο ειχε βεβαια immobilizer αλλα και εργοστασιακο συναγερμο...
.....ασφαλεια κλοπης δεν ειχε!!!
eve - Τετ 30 Νοέ 2005, 17:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
Κρίμα,εύχομαι να το βρεις σύντομα!

vinman έγραψε:

Arrow και εμένα σε αυτό πήγε το μυαλό μου,καλό είναι να το τσεκάρεις Smile
volvos - Τετ 30 Νοέ 2005, 20:11:43
Θέμα δημοσίευσης:
Jinx έγραψε:
.....ασφαλεια κλοπης δεν ειχε!!!

αυτο ετσουξε φιλε...περαστικα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
bakclima - Τετ 30 Νοέ 2005, 22:32:01
Θέμα δημοσίευσης:
οχι ρε φιλε, σου ευχομαι μεσα απ τη καρδια μου να το βρεις το αυτοκινητο σου.
Tiesto - Τετ 30 Νοέ 2005, 23:12:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ψαξε μηπως οντως στο εχει σηκωσει γερανος. Ελπιζω να εγινε αυτο γιατι ειναι πολυ κριμα!
........pug306 - Πεμ 01 Δεκ 2005, 17:48:49
Θέμα δημοσίευσης:
Spyros_L έγραψε:
Φίλε μου λυπάμαι πολύ. Δυστυχώς όμως είναι μια πραγματικότητα. Τα πράγμτα είναι απλά όμως. Την ώρα που εσύ πάρκαρες, κάποιοι μπ@στ@ρδοι σε παρακολουθούσαν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αφού βεβαιώθηκαν οτι μπήκες στο μετρο αυτοί ανενόχλητοι και σε χρόνο dt πήραν το αμαξάκι, το πέρασαν στην Αττική Οδό και έγιναν λουιδες. Γνωστό το κόλπο πλέον, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατι δεν μπαίνει ένα περιπολικό ή έστω ένας αστυνομικός να στέκεται μπάστακας εκεί και σε όσα σημεία έχουν αναφερθεί συχνές κλοπές οχημάτων. Απο όλους εμάς πληρώνονται αυτοί. Ας κάνουν κάτι επικοδομητικό και ας σταματήσουν να δικαιολογούν το έργο τους γράφοντας παπάκια που κάνουν σούζες. Τέλος πάντων σου εύχομαι να είσαι καλά και να μπορέσεις να το ξαναπάρεις. Και παιδιά θέλει πραγματικά προσοχή που το παρκάρετε το αμαξάκι σας. Έχει παραγίνει το κακό.

και μετα μου λεει η μανα μου να πιγενο με το μετρο στη σχολη.Καλυτερα να πληρονω βενζινει παρα καινουργιο αμαξι. Mad
Steve - Πεμ 01 Δεκ 2005, 17:57:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό με την ολική κλοπή που δεν το είχες στην ασφάλιση σου... κρίμα... Sad

Ίσως και να έβγαινες κερδισμένος από την όλη υπόθεση! Wink
underage - Παρ 02 Δεκ 2005, 22:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως είχες κανένα νεότερο Question Sad Question
manosm3 - Σαβ 03 Δεκ 2005, 00:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου, πρασινο ειναι το 206 σου; αριθμο πινακιδας;
Anonymous - Σαβ 03 Δεκ 2005, 12:04:49
Θέμα δημοσίευσης:
A..δεν το ανεφερα...
Ο αριθμος κυκλοφοριας ειναι ΖΗΧ 4359 και το χρωμα το πρασινι κυπαρισσι των Roland Garros...
Αλλα χαρακτηριστικα ειναι καποια ελαφρια γδαρσιματα στο πισω δεξι φτερο....
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Σαβ 03 Δεκ 2005, 19:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να σου τηλεφωνήσουν και να σου ζητήσουν χρήματα.

Εχει συμβεί σε θείο μου πριν μερικά χρόνια. Έβαλε χρήματα σε λογ/σμό τράπεζας και πήρε μεν πίσω το αυτοκίνητο, αλλά έλειπαν τα καινούρια λάστιχα, προφυλακτήρες και άλλα που δεν θυμάμαι.
underage - Σαβ 10 Δεκ 2005, 19:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε:
Έβαλε χρήματα σε λογ/σμό τράπεζας ......

Συγνώμη αλλά βρίσκεις σε ποιον ανήκει ο λογ/σμος (όνομα, διεύθυνση, αριρμό ταυτότητας) που σημαίνει ότι βρήκες και τον κλέφτη........ Shocked Shocked
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Σαβ 10 Δεκ 2005, 19:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ο κλέφτης τον απείλησε ότι σε περίπτωση που ανακατέψει την αστυνομία θα έμπλεκε και ο ίδιος και η οικογένεια του και έτσι αποφάσισε να μην το ρισκάρει.
Το όνομα στο οποίο είχε ανοιχτεί ο λογ/σμός το μάθαμε αλλά μέχρι εκεί.
Βέβαια το πιο πιιθανό είναι τα στοιχεία να ήταν ψεύτικα.
Αν πήγαινε στην αστυνομία προφανώς κάποια άκρη θα βγάζανε με τη βοήθεια της τράπεζας, αλλά μετά θα υπήρχε ο φόβος. Και επειδή έχει παιδιά δεν το ρίσκαρε καθόλου.
HackerWerger - Δευ 12 Δεκ 2005, 10:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα που γίνονται... Κ οι μπάτσοι ΠΑΝΤΑ διακοσμητικοί σε αυτές τις περιπτώσεις. Evil
Εγώ πάντως θα ήθελα να πιάσω επ'αυτοφόρο κάναν κλέφτη αυτοκινήτου να δειτε τι έχει να γίνει. Δεν είναι απλοί κλέφτες, αυτοί κλέβουν περιουσίες!

Ελπίζω να βρεθεί το αμαξάκι σου
Tiesto - Δευ 12 Δεκ 2005, 12:31:34
Θέμα δημοσίευσης:
εβαλα το topic και στο δικο μας club αν δεν σε πειραζει μπας και βρουμε τπτ.

συγνωμη που δεν το κανα νωριτερα. Ελπιζω να βοηθησει.
underage - Τρι 13 Δεκ 2005, 15:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε:
Ο κλέφτης τον απείλησε ότι ..............
αλλά μετά θα υπήρχε ο φόβος. Και επειδή έχει παιδιά δεν το ρίσκαρε καθόλου.

Σωστά Mad Mad Mad Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό δεν το σκέφτηκα Confused

Είχαν κλέψει και του πατέρα μου το αυτοκίνητο. Το οποίο είχε κλαπεί από κάποια σπείρα (ήταν μπλεγμένη αστυνομικοί, εκτελωνιστές κλπ) που έβγαζε "μεγάλα" αυτοκίνητα στη Μ.Ανατολή. Το αυτοκίνητο είχε φύγει από τη χώρα με όλες της νόμιμες διαδικασίες. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
206xs - Σαβ 09 Ιούν 2007, 17:57:33
Θέμα δημοσίευσης:
... και μένα μου είχαν κλέψει πέρυσι το αυτοκίνητο παίρνοντας τα κλειδιά μέσα απο το σπίτι ευτυχώς το βρήκα σε μια εβδομάδα αλλά ασφάλεια κλοπής είναι "έγκλημα" να μην έχεις ειδικά σε ένα σχετικά ακριβό όχημα όπως το κάμπριο. Καλή τύχη με το αυτοκίνητο.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες