PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Τρελή προσφορά 2 SMT-6 piggy-back ECU στην τιμή του ενός!!!

gianic - Τρι 29 Νοέ 2005, 15:48:47
Θέμα δημοσίευσης: Τρελή προσφορά 2 SMT-6 piggy-back ECU στην τιμή του ενός!!!
Παιδια χαζευα στο site της PERFECT POWER και δινουν δυο τετοιους εγκεφαλους στην τιμη του ενος σαν χριστουγεννιατικη προσφορα .

Η τιμη γυρω στα 360 ευρω +- αν δεν κανω λαθος . Ενδιαφερεται κανεις ωστε να τους παρουμε μιση τιμη ;

δλδ 180 !! Wink

ιδου και το site http://www.perfectpower.com/products/smt6.asp
Sidobre - Τρι 29 Νοέ 2005, 16:04:40
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ προσωπικά πάντως δεν θα έβαζα κάτι τέτοιο....
www.perfectpower.com έγραψε:

The piggy-back unit tricks the ECU into thinking that it is running under different conditions thereby allowing for a different output.

Για τον λόγο ότι όσο πιο απλά είναι τα πράγματα, τόσο πιο σωστά είναι. Αποψή μου πάντα Wink
gianic - Τρι 29 Νοέ 2005, 16:17:40
Θέμα δημοσίευσης:
ok το λεω επειδη εγω θα το βαλω αν ενδιαφερεται κανεις επειδη ειναι τρεχουσα η προσφορα να γλιτωσουμε λεφτα .

και φυσικα απευθυνεται σε οσους γνωριζουν ,

να ενημερωσω για οσους δεν γνωριζουν οτι φτιαχνεις χαρτες για αναφλεξη, βενζινες και αν θες εξτρα μπεκ(νιτρο, βενζινη κλπ) και σου παρεχει προγραμμα και καλωδιο για συνδεση με υπολογιστη . Αυτα !
Timour21 - Τετ 30 Νοέ 2005, 12:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ είμαι υπέρ αυτού του chip αλλά δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν εμπιστεύομαι κανέναν για να το προγραμματίσει. Και το να κάνω πειράματα με τέτοια πράγματα είναι κάτι που θέλω να αποφύγω.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες