Stevon έγραψε: |
1988-1989 = Peugeot 504
10/2000-04-2004 = Peugeot 106 XSi 1.4...(άχ........) 04/2004-τώρα = Peugeot 206 1.6 |
307__:)(dimitris) έγραψε: | ||
![]() ![]() |
Παράθεση: |
Χά χα....ΝΑΙ μόνο και που εμένα δέν είχε Αθηναικές πινακίδες, ήταν....ΒΙΕ-......
Αλήθεια τι χρωματάκι το πήρες...?? Ηλιοροφή...??είναι must...!! |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
μονο ηλιοροφη δεν εχει ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
Δέν πειράζει τί να κάνουμε....άντε και καλές βόλτες..... ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Πολυ καλο το θεμα σου.Εμεις εχουμε 2 Peugeot.Ενα του πατερα μου που ειναι 406 του 97 μοντελο και το δικο μου 307 του 2004.16αρια και τα δυο.Βεβαια το καλοκαιρι περνουμε και ενα τριτο Peugeot για την αδερφη μου.Μαλλον 107!!! |
MEMsound έγραψε: |
μεγειά του!
μεταχειρισμένο ή καινούργιο? |
Steve έγραψε: |
Θείο, πού τα βρίσκετε τα φράγκα να πάω να πάρω και γω λίγα? |
brz20 έγραψε: | ||
Ο πατερας μου καλλιεργει ευρωπουλιες στο θερμοκηπιο και βγαζουν καλους καρπους. Μοβ χρωμα εχουν.Και οταν ειναι αγουροι εχουν χρωμα κιτρινο ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ο λογος που πηραμε αυτην την αποφαση ειναι καθαρα θεμα ισοδυναμιας τιμων.Τοτε ειχαν πληρωσει 19000 ευρω για μενα οποτε δεν γινετε να ριξουν την αδερφη μου.Αρα ενα αντιστοιχο,σε τιμη παντα,αμαξι θα γινει δικο της. |
Καλο και το S αλλα ο πατερας μου που κοβει τα λεφτα δεν νομιζω να της το επερνε.
Ο λογος ειναι ενας. Δεν γουσταρει να πληρωσει 20000 και κατι γιατι αποκλειτε να ειναι μεταχειρισμενο για ενα αμαξι που θα χωρανε μονο δυο ατομα. Το Mini ειναι 3.60 και πισω δεν χωραει να κατσει ουτε σκυλος και ο πατερας μου εχει το σκεπτικο οτι θα παρεις κατι για να το κρατησει καποια χρονια(5-7 ας πουμε). Μεσα σε αυτα μπορει οι αναγκες σου να αυξηθουν οποτε... |
drdino έγραψε: |
Το design δεκτό, αλλά όσον αφορά τα τιμόνια και τον ημιάκαμπτο, διαφωνώ. Το 307 ναι, δεν ήταν σωστό δείγμα γραφής (και πάλι, μόνο στην υλοποίηση του ημιάκαμπτου, από τιμόνι είναι μια χαρά), αλλά το 207 και το 308 είναι. |
206kwn έγραψε: |
εμεις ειχαμε ενα citroen bx με τις υδροπνευματικες αναρτησεις μεχρι που το πηρα εγω στα χερια μου(το ειχα συνεχεια τερμα κατω χαμηλωμενο με αποτελεσμα να σπασουν κ οι 4 αναρτησεις) ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Ως τουρμπακι... ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Αρη αυτο δεν ηταν που παρκαρε(ς) στη γειτονια σου-(Kourk) στη πολυκατοικια στη γωνια με την Ιφιγενειας σε ανοιχτη πυλωτη με καγκελα;
Δικο σου ηταν ρε; Να ξερες ποσες φορες το ειχαμε χαζεψει. Σου μιλαω επι εποχης vts,φοιτητης εν Αθηναις. |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Αχαχαχαχα, τι μικρος που ειναι ο κοσμος..... ![]() ![]() ![]() Ναι δικο μου ηταν! ![]() Οταν ξαναερθεις ριξε τηηηηλ....!!! ![]() |
Pughell έγραψε: |
Τρια και ολα 106...
Με σειρα κατοχης,8 χρονια το μαυρο(μακραν οι καλυτερες αναμνησεις),κατι λιγους μηνες το κοκκινο(ουτε να το θυμαμαι δεν θελω) και τωρα το XSi. ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Ναι,το κοκκινο 13αρι "χαμογελουσε" λιγο... ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||
Καντο λιανα ρε... ![]() |
Pughell έγραψε: | ||||
Ενω ηταν καλο σε γενικες γραμμες,ειχε ενα "τυφλο" σημειο που δεν το ειδα και ηθελε ελαχιστο τραβηγμα καλιμπρα οποτε δεν μπηκα σε αυτην την διαδικασια. |
action_peugeot έγραψε: |
μάλλον δεν ξέχασα κανένα |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
...PEUGEOT 406 1600 το έκανα μετατροπή σε 3000 V6... |
MEMsound έγραψε: | ||
respect... ![]() |
Αρη αυτο δεν ηταν που παρκαρε(ς) στη γειτονια σου-(Kourk) στη πολυκατοικια στη γωνια με την Ιφιγενειας σε ανοιχτη πυλωτη με καγκελα;
Δικο σου ηταν ρε; Να ξερες ποσες φορες το ειχαμε χαζεψει. Σου μιλαω επι εποχης vts,φοιτητης εν Αθηναις. |
Πως και μετα απο τοση ιστορια με το ασημι προεκυψε ο John; ![]() |
Πως και μετα απο τοση ιστορια με το ασημι προεκυψε ο John; ![]() |
Aρη αυτη προφανως ειναι απο το κλειστο ε; ![]() Ξερεις τι. Προσπαθω να θυμηθω εκει στη γειτονια πια πολυκατοικια εχει το προνομιο του κλειστου. Αλλα δεν... ![]() Πως και μετα απο τοση ιστορια με το ασημι προεκυψε ο John; ![]() |
Εγώ είχα
PEUGEOT 204 1300 του 1971 METAX. PEUGEOT 404 SW 1800 του 1966 METAX. PEUGEOT 205 CJ 1400 του 1993 METAX. PEUGEOT 106 RALLYΕ 1300 του 1995 METAX. PEUGEOT 206 XT 1400 του 1999 METAX. Τα πούλησα όλα ένα ένα και κράτησα PEUGEOT 406 1600 το έκανα μετατροπή σε 3000 V6 Και φυσικά PEUGEOT 107 Τώρα η μάνα 206 1100 ο αδελφός 106 rallye 1300 και τώρα 306 GTi6 η αδελφή 309 1400 και τώρα C1 μάλλον δεν ξέχασα κανένα |