206xs έγραψε: |
.........αναλύονται στους υπολογιστές εθελοντών απο προγράμματα που εκμεταλεύονται την αχρησιμοποιήτη δύναμη του επεξεργαστή των εθελοντών.
........................................ Γιατί λοιπόν να μην κατεβάσουμε όλοι στον υπολογιστή του σπιτιού μας (και όσοι μπορούν και σε αυτόν της εργασίας) το προγραμματάκι.... |
crusader έγραψε: | ||
Φίλε Χρήστο εγώ προσωπικά είμαι επιφυλακτικός στο να κάνω τα παραπάνω γιατί δεν υπάρχει καμία εγγύηση όσον αφορά την ασφάλεια του υπολογιστή μου. Μπορεί όντως να είναι αγνές οι προθέσεις τους, αλλά πάντα θα υπάρχει η αμφιβολία από μέρους μου. ![]() |
206xs έγραψε: |
Πάντως υποστηρίζεται απο σοβαρές εταιρίες όπως η IBM και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Το πρόγραμμα απλά αναλύει κάποια δεδομένα χρησιμοποιόντας τους διαθέσιμους κύκλους ρολογιού. Έχω πολύ καλό antivirus,antispyware,firewall αν υπήρχε κάτι θα το είχα βρει νομίζω. Επίσης δεν ανταλάσει άλλα δεδομένα παρα μόνο τα δεδομένα που ανέλυσε ούτε cookies ούτε τίποτα. Δεν νομίζω οτι πρέπει πάντα να είμαστε καχύποπτοι. |