bakclima έγραψε: |
Dimip αν δεν κανω λαθος εισαι 14αρης 8v αρα δεν εχει δισκοφρενα πισω, τωρα αν αλλαξες μαλλον εβαλες αλλο αξονα, σωστα; αρα μαλλον ηταν μεταχειρισμενος; για τσεκαρε τα ρουλεμαν μηπως ειναι φαγωμενα ![]() Θοδωρη εγω λεω 99% οτι ειναι ο καταλυτης απο την μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας ![]() |
DAMON έγραψε: |
παρομοιο προβλημα εχει ενα ρενο 19 ενος φιλου και ψαχνουμε να βρουμε τι ειναι. ο θορυβος αυξανεται οσο αυξανονται τα χλμ/ω? παρ οτι το αποκλειεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
και λιγο off topic πολυ καλη η επιλογη σου παντως (ειδες διαφορα) και εγω αυτα ειχα βαλει στο παλιο μου 14αρι αλλα ολοκληρο τον αξονα κοπλε. |
dor έγραψε: |
Μόλις βάλω μπρός ακούγεται ενα γκαπ κάτω απο το αμάξι(έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον)Τι είναι πάλι αυτό? |
DimiP έγραψε: | ||
μπηκαν δισκοφρενα απο 206 gt στον δικο μου αξονα, τωρα θα το κοιταξω παντως. παντως τα ρουλεμαν αλλαχτηκαν γιατι παραλιγο να μου χαλασουν τον αξονα (τα προηγουμενα εννοω) λες να προλαβαν να κανουν τη ζημια τους ; |
καλα βρε ακομα δεν το πηγες απο τοτε που μιλησαμε;;;!!!!!!! τι στεναχωριεσαι, μεσα στην εγγυηση ειναι το αυτοκινητακι σου ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!
Ακούω ένα θόρυβο κάτι σαν ντουπ ντουπ, από κάτω. Τον ακούω μόνο όταν το αμάξι είναι σε κίνηση και έχει ανεβάσει θερμοκρασία ο κινητήρας... Πήγα σε μηχανικό το σήκωσα, αλλά ψαλίφια κτλ δεν κουνιέται τίποτα. Επειδή θέλω να πάω ταξίδι, μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να είναι;;;; |
pezomania έγραψε: |
Γάτα δεν είναι, έβαλα το σκύλο μου και έψαξε...
: |