kavaliotis έγραψε: |
Εγω θελω τα πιο ανθεκτικα ρε γμτ γιατι ολο λακουβες ειμαι και το ζοριζω πολυ το αμαξι. Θελω οτι πιο δυνατο υπαρχει δηλαδη... |
elias έγραψε: |
...Λέτε να έχω πρόβλημα και να μην το καταλαβαίνω? |
GIANNIS206 έγραψε: |
Ναι αλλά εμένα χάλασαν!! ![]() |
_205rallye_ έγραψε: |
η΄καλυτερα μιλησε ο ιδιος ο κανονας ![]() ![]() ![]() |
kovac έγραψε: |
...Και δεν τα γλυτώνουμε ε? ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί δεν αλλάζουν μόνο τα σινεμπλοκ.
δεν υπάρχει τρόπος/μηχάνημα (ή είναι ακριβό αυτό το μηχάνημα) ή απλά το κάνουν για να σε αναγκάζουν να πληρώνεις και το ψαλίδι. ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Τι να κάνω ρε παιδιά εμένα μου σπάσανε!!Επικοινώσησα με την Γαλλία και μου είπαν στειλτα να δουμε τι έχουν και αν δεν είναι δικιά σου η αιτία ποθ χάλασαν θα στειλουμε καινούρια!Το θέμα ήταν ότι το ταχυδρομείο ήθελε 44 ευρω ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Αν μπορεις πηγενε τα σ'ενα μηχανουργειο ή σε κανενα ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ (οχι απλα μηχανικο) ή αν υπαρχει στη περιοχη σου Σχολη-Πανεπηστημιο με τμημα μηχανικων-μηχανολογων. Αν ειναι απο αστοχια υλικου ή απλα απο κοπωση θα ξερουν να το αναγνωρισουν. Αν ειναι απο κοπωση ξεχνα τα καινουρια ψαλιδια, αν ειναι απο αστοχια υλικου μαλλον αξιζει τα 44 ευρω να τα στειλεις Γαλλια. |
kavaliotis έγραψε: |
Τελικα θα παω να βαλω τα μαμα ψαλιδια, αλλα απο μεγαλυτερο μοντελο, δηλαδη θα βαλω του XS 1.600 μοντελο 2004 οπως αναφερθηκε καπου. Λογικα θα ειναι καλυτερα απο τα μαμα για 1.4 ΧΤ μοντελο 98! Αυριο θα παω να τα παραγγειλω να ξεμπερδευω γιατι το αμαξι ακουγεται σαν να περναω απο γεφυρα σε ολη την διαδρομη!!!! |
Touristas έγραψε: |
Αυτό ισχύει για τα 206 στο 307 είναι βιδωτό επάνω στο άκρο
Α καλό εεεεεεεεεε…… ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
![]() |
brz20 έγραψε: |
Τι λες τωρα?5 ψαλιδια?Απο φυσικη φθορα ή μηπως εκανες κατι? |
Sidobre έγραψε: | ||
Εγώ φταίω... κάθε λίγο τα βγάζω όξω και τα δαγκώνω... ![]() |
WilDuck έγραψε: |
Ο μηχανικός μου ανέφερε κάτι σχετικό με ημιαξόνιο, το οποίο θα χρειαστεί, λέει, και ρεκτιφιέ για να μπει. Περίπου 100-120Ε. Άρα, μου προτείνει να μην αλλάξουμε ολόκληρο το ψαλίδι.. ΜΠΕΡΔΕΜΑΑΑΑΑ |