PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Εντυπώσεις απο Αυτοκίνηση 2002

Vaggelis - Σαβ 30 Νοέ 2002, 01:57:19
Θέμα δημοσίευσης: Εντυπώσεις απο Αυτοκίνηση 2002
Την Πέμπτη επισκέφτηκα την έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2002. Η έκθεση αυτή επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στο χώρο που φιλοξενούνταν πριν δημιουργηθεί ο νέος στο στάδιο ΣΕΦ. Κατα γενική ομολογία, ήταν μικρή με σημαντικές μάλιστα απουσίες μιας και η έκθεση δεν ήταν διεθνής. Η Peugeot έδωσε για άλλη μια φορά το παρών με τα γνωστά μοντέλα. Δεν κατάφερε να τραβήξει, κατα την γνώμη μου πολλά βλέμματα, καθώς άλλα περίπτερα όπως πχ η Seat η οποία είχε παρατάξει μοντέλα βελτιωμένα από το τμήμα βελτιώσεων Seat Force με κορυφαίο ένα Leon Cupra (φόραγε 18άρες ζάντες παρακαλώ...), η Honda - Mitsubishi με τα Civic Type-R και Lancer EVO7 αντίστοιχα, το περίπτερο του Power με 2 πραγματικά "τέρατα" (την Deltona και ένα εξωπραγματικό Golf!!!) κ.α. Από αξεσουάρ, λίγα - πολύ λίγα πράγματα που σε συνδυασμό με την έκθεση Auto-Exelixis σημάδεψαν μια γενικά φτωχή εκθεσιακή χρονιά στον χώρο του αυτοκινήτου. Μέχρι και στα μοντέλα που έδιναν τα προσπέκτους κάνανε οικονομία!!! Crying or Very sad Ας περιμένουμε λοιπόν ένα χρόνο μέχρι την διεθνή (αν θα γίνει γιατί δεν υπάρχει πλέον χώρος)
Ghost Dog - Σαβ 30 Νοέ 2002, 02:41:05
Θέμα δημοσίευσης:
Η προηγουμενη εκθεση ηταν ακομα πιο φτωχη.....
αξεχαστοι θα μου μεινουν οι.....ΚΑΡΥΔΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ!!!(στην προηγουμενη)
Καλουτσικη παντως ηταν η executive cars!
Nikel - Σαβ 30 Νοέ 2002, 04:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
Με 2 λεξεις μπορω να χαρακτηρισω την εκθεση ως-ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ
Vini - Σαβ 30 Νοέ 2002, 08:12:45
Θέμα δημοσίευσης:
Aπαράδεκτη.........................
Τα λεφτά μου πίσωωωωω!!!!!!
Αλεξ@νδρος - Σαβ 30 Νοέ 2002, 10:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα με εκπροσωπησε ο θειος μου και την χαρακτηρισε μεγαλη μαπα
Nikel - Σαβ 30 Νοέ 2002, 13:22:51
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Aπαράδεκτη.........................
Τα λεφτά μου πίσωωωωω!!!!!!

Σιγα μην τους εδινα και λεφτα Wink
Ρε αυτοι με τετοια εκθεση επρεπε να μας πληρωνουν!
Το καλυτερο περιπτερο ηταν αυτο με τους καραμελομενους ξηρους καρπους κατα την εξοδο
teoman - Δευ 02 Δεκ 2002, 13:28:58
Θέμα δημοσίευσης:
Και ρωτάω: χάθηκε να έχουν ένα αισθητικά βελτιωμένο 206,όπως είχε κάνει η opel με το astra?Τόσο ενδιαφέρον υπάρχει,θα ρωτούσαμε και 2-3 πραγματάκια....
Τελικά νομίζω ότι η opel είχε και το καλύτερο περίπτερο.
Καλό και το φτιαγμένο-κακό ibiza αλλά όταν πρόσεξα το 1.4 κάτω από το καπώ σκέφτηκα "δεν θα το πετύχω κάπου εκεί έξω..." Wink
Vini - Δευ 02 Δεκ 2002, 13:39:05
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Και ρωτάω: χάθηκε να έχουν ένα αισθητικά βελτιωμένο 206,όπως είχε κάνει η opel με το astra?Τόσο ενδιαφέρον υπάρχει,θα ρωτούσαμε και 2-3 πραγματάκια....
Τελικά νομίζω ότι η opel είχε και το καλύτερο περίπτερο.
Καλό και το φτιαγμένο-κακό ibiza αλλά όταν πρόσεξα το 1.4 κάτω από το καπώ σκέφτηκα "δεν θα το πετύχω κάπου εκεί έξω..." Wink

Σωστός!
καλό το Ι-Line corsa και astra ε?
Πολύ καλά τα body kit και σε φοβερές τιμές τα μοντέλα....

Οσο για το IBIZΑ και εγώ το ίδιο σκέφτηκα...έτρεξα να δω την μηχανή (γιατί από εξωτερική εμφάνιση ήταν χάρμα οφθαλμών) και μόλις είδα το 1.4 έβαλα τα γέλια.... Laughing Laughing Laughing

Επίσης μου άρεσαν και οι γκαραζόπορτες στον επάνω όροφο και τα περίπτερα τραπεζών... Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Wink Wink
Vaggelis - Δευ 02 Δεκ 2002, 14:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
Η λογική της έκθεσης ήταν η εξής:
1. "Φτιάχνεσαι" με τα νέα μοντέλα που βλέπεις (και κυρίως με τα φτιαγμένα)
2. "Χτυπάς" ένα δανειάκι από τις τράπεζες που ακόλουθούν (και θα χρωστάνε ακόμα και τα εγγόνια σου)
3. Αναστατώνεσαι με τις ...όμορφες παρουσίες στα περίπτερα που σε προκαλόυν να αγοράσεις τα αξεσουαρ που σου προσφέρουν
4. Και τέλος ...γλυκαίνεσαι με τις καραμέλες στην έξοδο
Svstouk - Δευ 02 Δεκ 2002, 15:40:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Η λογική της έκθεσης ήταν η εξής:
1. "Φτιάχνεσαι" με τα νέα μοντέλα που βλέπεις (και κυρίως με τα φτιαγμένα)
2. "Χτυπάς" ένα δανειάκι από τις τράπεζες που ακόλουθούν (και θα χρωστάνε ακόμα και τα εγγόνια σου)
3. Αναστατώνεσαι με τις ...όμορφες παρουσίες στα περίπτερα που σε προκαλόυν να αγοράσεις τα αξεσουαρ που σου προσφέρουν
4. Και τέλος ...γλυκαίνεσαι με τις καραμέλες στην έξοδο

Δηλαδή, μένεις με το π.....ί στο χέρι, έτσι; Shocked Shocked Wink Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες