PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Immobilizer fault???

netblaster - Τετ 16 Νοέ 2005, 15:43:40
Θέμα δημοσίευσης: Immobilizer fault???
Γυριζω το κλειδι στη 2η σκαλα (εκει που αναβουν οι πολλες ενδειξεις και μετα απο λιγο σβηνουν) και βγαινει στην κεντρικη οθονη ενα "Ιmmobilizer fault"!!! Confused

Βγαζω το κλειδι, το ξαναβαζω τα ιδια!!! Evil

Το ξαναβγαζω και αυτη τη φορα το γυρναω χωρις να περιμενω να σβησουν οι ενδειξεις και το αυτοκινητο πηρε μπρος κανονικα!!! Δεν μου το ξαναεκανε μετα...
Sidobre - Τετ 16 Νοέ 2005, 15:48:15
Θέμα δημοσίευσης: Re: Immobilizer fault???
netblaster έγραψε:
Γυριζω το κλειδι στη 2η σκαλα (εκει που αναβουν οι πολλες ενδειξεις και μετα απο λιγο σβηνουν) και βγαινει στην κεντρικη οθονη ενα "Ιmmobilizer fault"!!! Confused

Βγαζω το κλειδι, το ξαναβαζω τα ιδια!!! Evil

Το ξαναβγαζω και αυτη τη φορα το γυρναω χωρις να περιμενω να σβησουν οι ενδειξεις και το αυτοκινητο πηρε μπρος κανονικα!!! Δεν μου το ξαναεκανε μετα...

Το έχουμε ξαναπεί και παλιότερα. Σπάνιο αλλά υπαρκτό για κάποιο λόγο μπορεί να συμβεί. Αν δεν στο ξανακάνει δεν έχεις πρόβλημα.
TiMoRiS - Τετ 16 Νοέ 2005, 16:58:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πανω που πηγα να ανοιξω εγω new thread με προλαβες γιωργο!Μου το εκανε την Δευτερα κ δεν επερνε μπρος το αμαξι!Σαν να παρεμεινε ενεργοποιημενο το mmobilizer!Μαλλον απο βδομαδα θα επισκεφθω τον Τουριστα γιατι εχω αρκετα προβλημα που αφορουν την ειδικοτητα του!
tirokomos - Τετ 16 Νοέ 2005, 18:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
Κραξτε ελευθερα αν κανω λαθος αλλα πολλες φορες παιζει ρολο και η τσεπρα που πιανει το κλειδι...Ενας καθαρισμος με μια μπατονετα πχ ισως βοηθουσε?Εγω το κανω τακτικα και δοξα τω θεω δεν ειχα κατι τετοιο.... Wink
DAMON - Πεμ 24 Νοέ 2005, 03:08:11
Θέμα δημοσίευσης:
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil παιδια το επαθα το καλοκαιρι στο πλοιο για ζακυνθο. παω να αναψω για να κατευω απο το πλοιο και engine immobiliser fault. δεν θα επερνε μπρος αν δεν εβγαζα τον πολο της μπαταριας για reset του εγκεφαλου. Evil Evil Evil μετα ολα κανονικα, αλλα απο το αγχος μου χαλασε τις διακοπες την πρωτη κιολας μερα. την επομενη το πηγα σε εξουσιοδοτημενο ( Exclamation ειχε Exclamation ) μιας και ημουν και στην εγκυηση το εβαλαν στο διγνωστικο το οποιο δεν εδειχνε να ειχε παρουσιασει ποτε βλαβη Exclamation πισω στην αθηνα το ξανατσεκαρα σε διαγνωστικο και ολα κομπλε. μου ειπαν οτι 2 πραγματα μπορει να συνεβησαν. 1 καποιο μαγνητικο πεδιο μπλοκαρε τον εγκεφαλο (λογικο γιατι ειχα παρκαρει στο πλοιο στην πλωρη (μυτη) κατω απο τις γεννητριες του εργατη της αγκυρας) και με το reset το προσπερασε 2 απο καποιο μικρο-καλοδιακι στο κουτι του εγκεφαλου δεν περασε ρευμα στιγμιαια και δεν εκανε επαφη για να δωσει σημα οκ, μιας και η βαση του εγκεφαλου βρεθηκε να μην ειναι στερεωμενη καλα(καποιο απο τα ποδαρακια ηταν ραγισμενο), και αντικατασταθηκε Rolling eyes Idea συμπερασμα προσεξτε με τα κινητα οχι πολυ κοντα σε ηλ/νικα για την 1η περιπτωση. για τη 2η δεν ξερω αυτα τα ηλ/νικα μου τη σπανε σε αφηνουν εκει που δεν το περιμενεις Evil Evil Evil και δεν μπορεις να κανεις και τιποτα Evil Evil ευτυχως που αυτο ειναι κατι επιπολεο Rolling eyes Confused με συγχωρειτε αν σας κουρασα Confused
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες