PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Αυξήσεις χρεώσεων internet

COOL ALEXIS - Τετ 16 Νοέ 2005, 09:16:12
Θέμα δημοσίευσης: Αυξήσεις χρεώσεων internet
Νέες Χρεώσεις

Προς γνώση και συμμόρφωση Exclamation Exclamation Exclamation
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
christhehealer - Τετ 16 Νοέ 2005, 11:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα ρε Κουλαλέξη παιδί μου... αναμενόμενο ήταν για δύο λόγους. Mr. Green

Τον πρώτο, ρώτα τον αντιπρόεδρο να στον πει... Afroman

O δεύτερος είναι για να υποχρεώσουν όλον τον κόσμο να βάλει ADSL. Τόσα φράγκα έδωσαν να την εγκαταστήσουν και να πηγαίνει άπατη? Devil
MEMsound - Τετ 16 Νοέ 2005, 11:29:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως την ADSL θα την βάλω.
Ούτως ή άλλως πιο φθηνά θα μου έρχεται ακόμα και να μην αυξάνονταν οι τιμές... Wink

Jetpack by Altec Wink
crusader - Τετ 16 Νοέ 2005, 11:33:20
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλη μια πρωτοπορία για τη χώρα μας!!!

Σε όλο τον κόσμο οι χρεώσεις internet μειώνονται, στην Ελλάδα αυξάνονται.. Confused Confused Confused Mad
christhehealer - Τετ 16 Νοέ 2005, 11:33:35
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ θα βάλω ή forthnet ή Altec. Θα έρθουν και οι δύο από το σπίτι, και όποιος μου κάνει την καλύτερη πρόταση
Tease
COOL ALEXIS - Τετ 16 Νοέ 2005, 11:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εκπλήσομαι απλά εξοργίζομαι Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Δεν είναι δυνατόν να είναι εντελώς δωρεάν το Internet στην Αγγλία από το 2000 κι εδώ να μας αλλάζουν τα φώτα Multi color

Βεβαίως και θα βάλω ADSL αλλά και πάλι οι διαφορές είναι τραγικές σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη Exclamation
Steve - Τετ 16 Νοέ 2005, 12:02:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά τα πάνε... άντε να καταργείται σιγά η dialup Razz Laughing
teodor_v - Τετ 16 Νοέ 2005, 13:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Άλλη μια πρωτοπορία για τη χώρα μας!!!

Σε όλο τον κόσμο οι χρεώσεις internet μειώνονται, στην Ελλάδα αυξάνονται.. Confused Confused Confused Mad

ΧΑ ΧΑ Σωστος! Laughing
Στην Αγγλια ο κολλητος μου εχει συνδεση DSL 8Mpps με 40 Euro το μηνα και εδω εχει πανω απο 50 euro το μηνα η (A)DSL 384....Τι να λεμε τωρα... Evil Twisted evil
volvos - Τετ 16 Νοέ 2005, 13:43:24
Θέμα δημοσίευσης:
χακερς ολου του κοσμου χτυπηστε τον οτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!\
αμην Laughing
brz20 - Τετ 16 Νοέ 2005, 14:16:37
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Αγγλια,στην Γαλλια,στην Αμερικη και σε αλλες χωρες στον υπολοιπο κοσμο υπαρχει συνδεση η οποια λεγετε DS5 και η ταχυτητα της ειναι 1Gbps εως 3Gbps!!!Βεβαια μιλαμε για τριπλη οπτικη ινα.Εμεις ακομα στην Ελλαδα δεν ξερουμε την T1 και την T3!!!Αρα ειναι φυσικο να χρεωνετε ακομα η Dial-Up.
tsosmoulis - Τετ 16 Νοέ 2005, 16:33:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλα το νεο κολπο που παιζει στο εξωτερικο (τουλαχιστον στη αγγλια) ειναι οτι εχουν βαλει limit, που σημαινει οτι μπορεις να κατεβασεις συγκεκριμενο αριθμο 'δεδομενων' στο pc σου. Στην αγγλια μονο 2 εταιριες δεν το εχουν κανει αυτο h ntl και η bulldog, ολες οι αλλες (ή τουλαχιστον οσες ξερω εγω) εχουν οριο. και πραγματικα οι εταιριες παροχης internet ειναι πααααρα πολλες,δεν ειναι περιορισμενες οι επιλογες οπως στην ελλαδα.
manosm3 - Τετ 16 Νοέ 2005, 17:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο πυ θα κανω εινα ινα βαλω dsl απο αλλη εταιρεια!
Μπα που κακο σπυρι να βγαλουν στον κ*λο και να μη μπορουν να χεσουν! Evil Evil Evil Evil
tirokomos - Τετ 16 Νοέ 2005, 18:43:51
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
χακερς ολου του κοσμου χτυπηστε τον οτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!\
αμην Laughing
Σημερα που την εβαλα παλι....θα τους ξεσκισω....θα μπλοκαρω ολα τα συστηματα τους....αν ερθει ο ο teo ποτε σπιτι να μου την συνδεσει....(το ινετρνετ πονηρομυαλοι)...! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Miltellas - Τετ 16 Νοέ 2005, 19:34:05
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω Vivodi aDSL384 από τον Ιούλιο.
Αλλά αυτή η κατάσταση με τον ΟΤΕ είναι πλέον τραγική (κωμική έπαψε να είναι πλέον). Mad

Αν η Vivodi καλύψει την περιοχή μου ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!! Evil Evil Evil
Στην Αθήνα η Vivodi καλύπτει ένα μεγάλο μέρος, γιά ψαχτείτε.. Wink
Και στην Θεσσαλονίκη καλύπτει κάποιες περιοχές, γιά ψαχτείτε... Wink
Πολύ χαμηλές χρεώσεις με ενσωματωμένο aDSL στην σύνδεση.
Wink Wink Wink
tirokomos - Τετ 16 Νοέ 2005, 19:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Έχω Vivodi aDSL384 από τον Ιούλιο.
Αλλά αυτή η κατάσταση με τον ΟΤΕ είναι πλέον τραγική (κωμική έπαψε να είναι πλέον). Mad

Αν η Vivodi καλύψει την περιοχή μου ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!! Evil Evil Evil
Στην Αθήνα η Vivodi καλύπτει ένα μεγάλο μέρος, γιά ψαχτείτε.. Wink
Και στην Θεσσαλονίκη καλύπτει κάποιες περιοχές, γιά ψαχτείτε... Wink
Πολύ χαμηλές χρεώσεις με ενσωματωμένο aDSL στην σύνδεση.
Wink Wink Wink
Η μ*****α ειναι οτι χρησιμοποιει γραμμες του ΟΤΕ μισθωμενες....οποτε και το θεμα της διαθεσιμοτητας για την προσβαση στο Internet ειναι καθαρα στα χερια του ΟΤΕ..... Evil
Miltellas - Τετ 16 Νοέ 2005, 19:43:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μα αφού με 45Ε το μήνα θα έχεις σταθερό τηλέφωνο με κάποιες ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας σύν επιπλέον πλήρη πρόσβαση στο Internet μέσω aDSL, τί για μισθωμένες γραμμές μου λες. Και ο ΟΤΕ ότι θα παίρνει από την Vivodi θα είναι πολύ λιγότερο από ότι τώρα που σε έχει απ'ευθείας πελάτη (αυτός και αν είναι παραλογισμός).
tirokomos - Τετ 16 Νοέ 2005, 19:53:04
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Μα αφού με 45Ε το μήνα θα έχεις σταθερό τηλέφωνο με κάποιες ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας σύν επιπλέον πλήρη πρόσβαση στο Internet μέσω aDSL, τί για μισθωμένες γραμμές μου λες.
Αν και δε ξερω πολλα απο υπολογιστες νομιζω οτι η Vivodi ειναι θυγατρικη του ΟΤΕ και δουλευει με δικες του γραμμες.Διορθωστε με αν κανω λαθος! Wink
brz20 - Τετ 16 Νοέ 2005, 20:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ανεξαρτητη εταιρια ειναι αλλα χρησιμοποιει το δικτυο του ΟΤΕ οπως κανουν και αλλες.Παιδια η Vivodi πλεον ειναι σε πολλες πολεις.Τουλαχιστον στις μεγαλυτερες.Εγω εδω στο Ηρακλειο εχω 384 και πληρωνω 60 ευρω μαζι με το παγιο του ΟΤΕ.Δεν εχω ογκοχρεωση και συμφερει τρελα.Βεβαια απο 22 εργασιμες που μου εχαν πει,δηλαδη ενας κανονικος μηνας περιπου,εκανε 2 μηνες.Πολυ καθηστεριση.Ο ΟΤΕ βεβαια μας ειχε παρει τηλεφωνο καποιες μερες μετα την αιτηση που καναμε για την γραμμη και μας ειχε πει μια προσφορα πολυ καλη.Την 512 χωρις ογκοχρεωση στα ιδια λεφτα.Και φυσικα συνδεση αμεσως.Δεν ξερω καθολου τι παιζει τωρα.Παντως η 384 παει παρα που καλα.
tsosmoulis - Τετ 16 Νοέ 2005, 21:24:08
Θέμα δημοσίευσης:
κι εδω η 3Mb (35 λιρες--> 50 ευρω) καλα παει δεν μπορω να πω...
Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl

ελα ρε σεις μια μικρουτσικη πλακιτσα καναμε!
DimiP - Πεμ 17 Νοέ 2005, 01:44:42
Θέμα δημοσίευσης:
με ολον αυτον τον ντορο που καταφεραν να κανουν και να ξεσηκωσουν τον κοσμο οι ανευθυνουπευθυνοι του πΟΤΕ, να δουμε αν τελικα θα περασουν οι νεες αυξησεις απο την επιτροπη τηλεπικοινωνιων.
σημερα εγινε και θεμα (με ερωτηση) στη Βουλη απο την Α.Διαμαντοπουλου.
ελπιζω οτι τελικα θα κανουν πισω .
Αυξηση της ταξης του 200%+ δεν ειναι αυξηση , ειναι κλεψια!

Να βαλουμε DSL, αλλα γιατι το θελουμε εμεις , οχι μας σερνουν προς τα εκει.
και ας μην ξεχναμε αρκετο κοσμο που α) δεν υποστηριζεται το DSL στην περιοχη τους, β)δεν τους χρειαζεται να ειναι συνεχως online μια που το χρησιμοποιουν λιγες ωρες το μηνα.
shark_zak - Πεμ 17 Νοέ 2005, 02:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
καλα ειναι πολυ κλεφτες... Evil Twisted evil
Tiesto - Πεμ 17 Νοέ 2005, 02:33:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ωρα να βαλετε ADSL οσοι δεν εχετε Wink
tirokomos - Πεμ 17 Νοέ 2005, 18:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
Ωρα να βαλετε ADSL οσοι δεν εχετε Wink
Exω αλλα δε μου φτανει........θελω μια Τ1....πολλα ζηταω ε???? Cool Cool Cool
DimiP - Παρ 18 Νοέ 2005, 00:11:50
Θέμα δημοσίευσης:
οπως τα ελεγα!
οι αυξησεις μαλλον δεν θα περασουν τελικα αφου η επιτροπη τηλεπ/νιων δεν τις ενεκρινε.
φυσικα μαλλον αναστολη πηραμε μια και θα ισχυσουν αλλα σιγα -σιγα.
τουλαχ. ειναι κι αυτη μια νικη που δεν θα πετυχαιναμε αν δεν γινοταν το σουσουρο που εγινε στα forums, στις παρεες, στην τηλεοραση και το ραδιοφωνο.
Τελικα οταν αντιδρουμε και δεν δεχομαστε μοιρολατρικα καποια πραγματα κατι πετυχαινουμε. Wink

δειτε εδω:

Δεν εγκρίνονται τα τιμολόγια "φωτιά" του ΟΤΕ
Posted by privateer on 17 Nov 2005 - 15:53 19

Credits to IOCTL

Δεν ενέκρινε η ΕΕΤΤ την αύξηση στα τέλη σύνδεσης στο Ιντερνετ που είχε ανακοινώσει ο ΟΤΕ, καθώς στο θέμα παρενέβη ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο οποίος και εμπόδισε την αύξηση. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί πριν από λίγο καιρό μειωμένες τιμές στην πρόσβαση στο Ιντερνετ για τους φοιτητές.

Ειδικότερα η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, με αφορμή την ανακοίνωση του ΟΤΕ σε σχέση με την τιμολόγηση της υπηρεσίας Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (ΕΠΑΚ) ή Περιοχικού Αριθμού Κλήσης (ΠΕΑΚ), ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Επαναβεβαιώνει ότι πρώτιστος στόχος της Διοίκησης της ΕΕΤΤ είναι η υποστήριξη της ταχείας ανάπτυξης του Διαδικτύου και της ευρυζωνικότητας, που αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Κοινωνίας της Γνώσης και για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας.

Πηγή: reporter.gr

Θεωρεί επιτακτική ανάγκη τόσο την επέκταση της χρήσης του Διαδικτύου όσο και την αύξηση του πλήθους και της ποιότητας των ευρυζωνικών συνδέσεων από τις επιχειρήσεις του κλάδου των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλότατο επίπεδο εξοικείωσης των πολιτών μας με το Διαδίκτυο και την περιορισμένη διάδοση ευρυζωνικών εφαρμογών.

Επισημαίνει ότι η διευκόλυνση του υγιούς ανταγωνισμού ανάμεσα στις επιχειρήσεις του κλάδου των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών αποτελεί βασικό εργαλείο για την προσέλκυση των αναγκαίων νέων επενδύσεων, την εξάπλωση του Διαδικτύου και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας προς όφελος του πολίτη.

Εκτιμά ότι με την εφαρμογή των διατάξεων του υπό ψήφιση Νόμου για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες θα ενισχυθεί ο παρεμβατικός ρόλος της ΕΕΤΤ και (μαζί με τις αντίστοιχες δράσεις του ΕΠ-ΚτΠ) θα ενεργοποιηθούν τα αναγκαία μέτρα που θα επιτρέψουν την ευρεία διαθεσιμότητα ευρυζωνικών συνδέσεων, με αποδεκτή ποιότητα και με κόστος προσιτό στον μέσο Έλληνα πολίτη, σε ολόκληρη την επικράτεια. Χαιρετίζει κάθε μέτρο ή πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην εισαγωγή νέων χρηστών και στη μετάβαση των υφιστάμενων χρηστών σε ευρυζωνικές συνδέσεις.

Θεωρεί, όμως, ότι η απότομη αύξηση του κόστους σε όσους πολίτες χρησιμοποιούν σήμερα υπηρεσία ΕΠΑΚ δε συμβαδίζει με την προαγωγή της χρήσης του Διαδικτύου στην Ελλάδα, υπό την παρούσα κατάσταση. Επίσης, κρίνει άστοχο να επιβαρύνονται όσοι δεν έχουν άλλη επιλογή πρόσβασης επειδή είναι εγκατεστημένοι σε περιοχές στις οποίες δεν παρέχεται σήμερα η δυνατότητα ευρυζωνικής σύνδεσης. Συνιστά ως προσφορότερο μέσο, τόσο για τη μεταπήδηση όσο και κυρίως για την αύξηση των συνδρομητών σε ευρυζωνικές συνδέσεις, τη σταδιακή προσαρμογή των τιμολογίων του ΕΠΑΚ με την ταυτόχρονη και άμεση ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας.

Τέλος, η ΕΕΤΤ δηλώνει ότι θα διασφαλίσει υγιές περιβάλλον ανταγωνισμού και αποτελεσματικούς τρόπους πρόσβασης στην ευρυζωνικότητα και καλεί τους εταίρους της αγοράς Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών να συνεργαστούν μαζί της για την επίτευξη του εθνικού αυτού στόχου.

απο το www.insomnia.gr
Miltellas - Παρ 18 Νοέ 2005, 01:11:47
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl

Shocked Shocked Shocked
Μάλιστα... και εδώ έχουμε τον ΟΤΕ να πουλάει τσαμπουκά στους πελάτες του ακριβαίνοντας κάτι που φτηναίνει σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Πολιτισμένο είπα; Α.. τώρα εξηγείται...
Είμαι 100% ΚΑΤΑ της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ.
ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!! Evil
tirokomos - Παρ 18 Νοέ 2005, 14:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Shocked Shocked Shocked
Μάλιστα... και εδώ έχουμε τον ΟΤΕ να πουλάει τσαμπουκά στους πελάτες του ακριβαίνοντας κάτι που φτηναίνει σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Πολιτισμένο είπα; Α.. τώρα εξηγείται...
Είμαι 100% ΚΑΤΑ της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ.
ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!! Evil
Thumb Left Thumb Left Thumb Left
brz20 - Παρ 18 Νοέ 2005, 15:48:39
Θέμα δημοσίευσης:
Να τον κλεισουν.Μεσα μαζι σας!!!!!!Καποτε ηταν μονοπωλειο και μας εκανε οτι ηθελε.Αλλα και τωρα δεν παει πισω.500% αυξηση στις Dial-Up?Που ξανακουστικε αυτο?Δηλαδη αν εγω θελω να μπω για μιση ωρα την μερα πρεπει να πληρωνω 60 ευρω?Ημαρτον.Κατα τ'αλλα θελουμε να γινουμε και ευρωπη.Αν παμε με το σκεπτικο να βγαλουμε απο την μυγα ξιγκι(δυστυχως ετσι παμε)καλα να παθουμε να ειμαστε μια ζωη πισω απο ολους.
Vaggelis - Παρ 18 Νοέ 2005, 15:55:02
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
οπως τα ελεγα!
οι αυξησεις μαλλον δεν θα περασουν τελικα αφου η επιτροπη τηλεπ/νιων δεν τις ενεκρινε.
τουλαχ. ειναι κι αυτη μια νικη που δεν θα πετυχαιναμε αν δεν γινοταν το σουσουρο που εγινε στα forums, στις παρεες, στην τηλεοραση και το ραδιοφωνο.
Τελικα οταν αντιδρουμε και δεν δεχομαστε μοιρολατρικα καποια πραγματα κατι πετυχαινουμε. Wink

και επειδή είδαν τον ντόρο που έγινε, μάλλον οι αυξήσεις θα περάσουν σιωπηρά, όπως έχουν περάσει και τόσες άλλες, όπως π.χ. η αύξηση στην τιμή του μηνύματος SMS στην κινητή τηλεφωνία και στις 3 εταιρείες, τέτοιο καιρό πέρσι....
ROM206 - Παρ 18 Νοέ 2005, 19:19:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω πάντως έβαλα ADSL 10 μέρες πρίν,

Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι φτηνή...

Έβαλα ΟΤΕΝΕΤ ταχυτ. 384 με ελεύθερο όριο όγκου και δίνω μάζι με το Φ.Π.Α περίπου 85 Ε το δίμηνο.

εμένα πάντως δεν μου φαίνεται και πάρα πολύ φτηνή....
DimiP - Παρ 18 Νοέ 2005, 20:10:16
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:

Έβαλα ΟΤΕΝΕΤ ταχυτ. 384 με ελεύθερο όριο όγκου και δίνω μάζι με το Φ.Π.Α περίπου 85 Ε το δίμηνο.

αν υπολογισεις οτι μπορεις να εισαι μεσα ολη μερα ! και να κατεβαζεις οτι σου κατεβει στο μυαλο χωρις περιορισμο λογω χρονου π.χ games της ταξης του 1.5GB (!!) και συνυπολογισεις οτι για να τα εκανες αυτα με dialup θα ηθελες χαλαρα 300-400Ε το μηνα , τοτε ειναι φτηνη!

το dsl απλα , ειναι πολυ φθηνο για καποιον που χρειαζεται το internet σχεδον ολη τη μερα , ενω ειναι σχετικα ακριβο για καποιον που μπαινει 30 λεπτα τη μερα ισα-ισα να κοιταξει τα mail του και το forum του psclub.gr

ολα ειναι θεμα σχετικοτητας. Wink
DimiP - Παρ 18 Νοέ 2005, 20:12:32
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
οπως τα ελεγα!

και επειδή είδαν τον ντόρο που έγινε, μάλλον οι αυξήσεις θα περάσουν σιωπηρά, όπως έχουν περάσει και τόσες άλλες, όπως π.χ. η αύξηση στην τιμή του μηνύματος SMS στην κινητή τηλεφωνία και στις 3 εταιρείες, τέτοιο καιρό πέρσι....

δεν διαφωνω, το ειπα ηδη. Wink
απλα και μονο ηθικα αν το δεις το θεμα , δεν περασε το δικο τους αμεσα και με το ετσι θελω.
στο κατω κατω ας δωσουν χρονο (σε ολους μας) να κανουμε τις επιλογες μας.
MEMsound - Παρ 18 Νοέ 2005, 20:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:

Είναι ακριβα σε σχέση με άλλες dsl συνδεσεις.
tirokomos - Σαβ 19 Νοέ 2005, 02:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ROM206 έγραψε:

Είναι ακριβα σε σχέση με άλλες dsl συνδεσεις.
Οχι ακριβη.....Πανακριβη ειναι!Κατι ξαδερφακια μου στη Σκωτια εχουν 14MBps συνδεση αποκλειστικα στο σπιτι τους και δινουν 15 ευρω ρε παιδια!!!Υμαρτον!!! Evil Evil Evil
DRAKE - Σαβ 19 Νοέ 2005, 18:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
Στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης για μια συνηθισμένη σύνδεση 10Mbit η χρέωση είναι περίπου στα 10 - 15 € το μήνα. Στην Ιαπωνία τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα αφού για σύνδεση 1....Gbit (1000Mbit) πληρώνουν περίπου 8 - 10€ το μήνα και τώρα ετοιμάζονται νέες γραμμές οπτικών ινών με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 100 Gbit..........
brz20 - Σαβ 19 Νοέ 2005, 19:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα ειναι.Και εμεις εδω εχουμε ακομα την 56K και αντε και καμια 128K ISDN.Που να δουμε και οπτικη ινα.Θα την κοιταμε λες και θα ειναι εξωγηινο προιον.Παντως παιδια 100Gbps ειναι τεραστιαααααααα ταχυτητα.Ετυχε μια φορα να παω με εναν φιλο μου που καανει πρακτικη στο ΙΤΕ της Κρητης και ειδα να κατεβαινει αρχειο 20Mb λες και εκανε αντιγραφο απο δισκο σε δισκο.Και αυτο το πετυχε με ταχυτητα μολις 2Mbps!!!!!Καταλαβαινετε πως θα παει μια στα 1Gbps!!!!
tirokomos - Σαβ 19 Νοέ 2005, 19:44:39
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Αυτα ειναι.Και εμεις εδω εχουμε ακομα την 56K και αντε και καμια 128K ISDN.Που να δουμε και οπτικη ινα.Θα την κοιταμε λες και θα ειναι εξωγηινο προιον.Παντως παιδια 100Gbps ειναι τεραστιαααααααα ταχυτητα.Ετυχε μια φορα να παω με εναν φιλο μου που καανει πρακτικη στο ΙΤΕ της Κρητης και ειδα να κατεβαινει αρχειο 20Mb λες και εκανε αντιγραφο απο δισκο σε δισκο.Και αυτο το πετυχε με ταχυτητα μολις 2Mbps!!!!!Καταλαβαινετε πως θα παει μια στα 1Gbps!!!!
Σαν τουρμπατο 307 14αρι???? Twisted evil Twisted evil Twisted evil
brz20 - Σαβ 19 Νοέ 2005, 20:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
Καπως ετσι τρελε μου.Αλλα τα 100Gbps ειναι σαν 16αρι 307 Turbo.
tsosmoulis - Κυρ 20 Νοέ 2005, 00:40:36
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια χαλαρα με τα Mb και τα Gb δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα.η χρησιμοτητα μιας τετοιας συνδεσης σε καποιον μη επαγγελματια ειναι ελαχιστη. που θα βρεις server να κατεβασεις με 1000kb/s!!!!!ετσι δεν ειναι?
εδω απο τρελλους server και πολεμαμε να μας αφησουν να κατεβασουμε με 300kb/s.εδω direct download κανεις και σου δινει 150 με 200!
ας χαλαρωνουμε και ας μην κραζουμε τοσο πολυ την ελλαδιτσα μας.απολαμβανουμε πραγματα τα οποια αλλοι τα βλεπουν μονο παοτο ιντερνετ με online καμερες!!
θα καργαρουν τα πραγματα.σιγα σιγα καποιος θα μπορει να εχει 24/7 dsl συνδεση με κανα 500αρι ταχυτητα (που για ενα ατομο που σερφαρει απλα παραειναι πολλα)
tirokomos - Κυρ 20 Νοέ 2005, 01:57:28
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
παιδια χαλαρα με τα Mb και τα Gb δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα.η χρησιμοτητα μιας τετοιας συνδεσης σε καποιον μη επαγγελματια ειναι ελαχιστη. που θα βρεις server να κατεβασεις με 1000kb/s!!!!!ετσι δεν ειναι?
εδω απο τρελλους server και πολεμαμε να μας αφησουν να κατεβασουμε με 300kb/s.εδω direct download κανεις και σου δινει 150 με 200!
ας χαλαρωνουμε και ας μην κραζουμε τοσο πολυ την ελλαδιτσα μας.απολαμβανουμε πραγματα τα οποια αλλοι τα βλεπουν μονο παοτο ιντερνετ με online καμερες!!
θα καργαρουν τα πραγματα.σιγα σιγα καποιος θα μπορει να εχει 24/7 dsl συνδεση με κανα 500αρι ταχυτητα (που για ενα ατομο που σερφαρει απλα παραειναι πολλα)
Εσυ κουφαλα μιλας εκ του ασφαλους.....3ΜBps συνδεση....ασε να κραζουμε εμεις που για να κατεβασουμε μια φωτογραφια της Eva Longoria αγκομαχουμε 20 δευτερολεπτα με την ταπεινη DSL 384..... Embarassed Embarassed Embarassed
brz20 - Κυρ 20 Νοέ 2005, 13:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια μιλαμε να κανει download απο Backbone γραμμη.Για να ερθει σπιτι μας περνα απο καμια 10αρια κομβους.Λογικο ειναι να πεφτει τοσο η ταχυτητα.Απλα εχουμε πολλους χρηστες του Internet και το κρατος θα επρεπε να ειχε φροντισει για ολους εμας.Αλλιως πως θα παμε μπροστα αν ειναι να κανουμε 1 λεπτο για να κατεβασουμε μια φοτο 50kb.
christhehealer - Κυρ 20 Νοέ 2005, 21:16:50
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς διαβάσατε Κυριακάτικες Εφημερίδες, άλλα ένα από τα κεντρικά θέματα ήταν αυτό με τις αυξήσεις του Internet...

Αυτό που βγαίνει από τα ρεπορτάζ τους είναι οι αυξήσεις δεν κόπηκαν με την παρέμβαση του Πρωθυπουργού. Αυτό που αποφασίστηκε είναι να γίνουν σιγά-σιγά σε βάθος χρόνου... Που σημαίνει ότι δεν τις γλιτώσαμε... Από αυτή την αύξηση τα πρόσθετα έσοδα του ΟΤΕ θα είναι 40 εκατ. ευρώ [14 δισ. δραχμές!!!!!!!!!!!!!!] Σημειωταίον ότι τα έσοδα του ΟΤΕ από το Internet πέρσυ ήταν 60 εκατ. ευρώ...

Το πράγμα θα μπορούσε να σταματήσει εδώ αν η υπόθεση Internet δεν είχε και άλλη μια παραμέτρο. Εθνική.
Στις αρχές του περασμένου αιώνα η ανταγωνιστική ισχύς των κρατών μετρούνταν με τους ίππους των εγκατεστημένων μηχανών και τα κιλοβάτ που διακινούνταν μέσα στο δίκτυο της ηλεκτρικής ενέργειας. Σήμερα βασικός δείκτης της ανταγωνιστικότητας των οικονομιών θεωρείται η "ψηφιακή ισχύς". Δεν μετριέται πια με ατμοίππους αλλά με τους εγκαταστημένους υπολογιστές, την πυκνότητα και την ταχύτητα των ηλεκτρονικών δικτύων, την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου και την ικανότητα των πολιτών να χειρίζονται και να αξιοποιούν τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας.

Οι Έλληνες ώς συνήθως είμαστε στην τελευταία θέση και [το χειρότερο] κάθε χρόνο υποχωρούμε και μία. Αλλά έχουμε Σύνταγμα όμως. Στο άρθρο 5α λέει: Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του κράτους...

Με λίγα λόγια το Σύνταγμα επιβάλει στην κουστωδία των κυβερνόντων να καταστεί το Διαδίκτυο καθολική υπηρεσία και όχι μόνο του 16% των νοικοκυριών. Αυτά βέβαια γίνονται σε σύγχρονες κοινωνίες που δεν ανέχονται οποιαδήποτε μορφή αποκλεισμού των πολιτών τους.
TZAG - Κυρ 27 Νοέ 2005, 00:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ! ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΒΡΟΝΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΡΤΑ Exclamation
Steve - Κυρ 27 Νοέ 2005, 03:12:20
Θέμα δημοσίευσης:
512 kbit /128 kbit OTEnet OnDSL: 4 μήνες =140 ευρώ = 35 ευρώ/μήνα.

Δηλαδή στα 11.90 ευρώ που δίνετε πάγιο τώρα για το τηλέφωνο, δίνετε άλλα 35. Και ο εξοπλισμός δώρο Cool Και χωρίς τέλος ενεργοποίησης Cool

Την Δευτέρα την έχω βάλει Very happy

Άσχετο, αλλά ο πρωθυπουργός δεν ενέκρινε τις αυξήσεις αυτές που έγινε το topic...

Καλό είναι να το λέμε και αυτό και να μην κράζουμε συνέχεια τους πολιτικούς... Wink
DimiP - Κυρ 27 Νοέ 2005, 11:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
512 kbit /128 kbit OTEnet OnDSL: 4 μήνες =140 ευρώ = 35 ευρώ/μήνα.

Δηλαδή στα 11.90 ευρώ που δίνετε πάγιο τώρα για το τηλέφωνο, δίνετε άλλα 35. Και ο εξοπλισμός δώρο Cool Και χωρίς τέλος ενεργοποίησης Cool

Την Δευτέρα την έχω βάλει Very happy

Άσχετο, αλλά ο πρωθυπουργός δεν ενέκρινε τις αυξήσεις αυτές που έγινε το topic...

Καλό είναι να το λέμε και αυτό και να μην κράζουμε συνέχεια τους πολιτικούς... Wink

αν διαβαζες λιγο πιο πανω θα εβλεπες οτι η επιτροπη τηλεπικοινωνιων δεν ενεκρινε τις (απαραδεκτες) αυξησεις μετα το σαλο που προκληθηκε , το τι εκανε ο πρωθυπουργος ειναι αλλο θεμα (κατ'εμε καθαθα πολιτικαντικο) αλλα οπως ειπαμε οι αυξησεις αναβληθηκαν για να περασουν σιγα σιγα και σιγουρα στα μουλωχτα αργοτερα.
αντε μη σ'αρχισω στις ντοματες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

κατσε να βαλω και "γελια" γιατι σερνονται και ...παρεξηγησεις Laughing
Steve - Κυρ 27 Νοέ 2005, 21:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ σε απόσπασμα εφημερίδας διάβασα περί πρωθυπουργού. Τώρα αν είναι ανακρίβεια η λάθος της εφημερίδας, δεν φταίω εγώ... Rolling eyes
...... - Παρ 02 Δεκ 2005, 13:32:15
Θέμα δημοσίευσης:
Χρησιμοποιείστε το google και πληκτρολογήστε την λέξη "ληστές"....
θαύμα...βγαίνει πρώτο το όνομα του ΟΤΕ...
Περίεργο ήήήή κόλπο???
......... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
fallen_angel82 - Σαβ 03 Δεκ 2005, 15:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=125629&page=1&pp=15
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες