crusader έγραψε: |
Άλλη μια πρωτοπορία για τη χώρα μας!!!
Σε όλο τον κόσμο οι χρεώσεις internet μειώνονται, στην Ελλάδα αυξάνονται.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
χακερς ολου του κοσμου χτυπηστε τον οτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!\
αμην ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Έχω Vivodi aDSL384 από τον Ιούλιο.
Αλλά αυτή η κατάσταση με τον ΟΤΕ είναι πλέον τραγική (κωμική έπαψε να είναι πλέον). ![]() Αν η Vivodi καλύψει την περιοχή μου ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!! ![]() ![]() ![]() Στην Αθήνα η Vivodi καλύπτει ένα μεγάλο μέρος, γιά ψαχτείτε.. ![]() Και στην Θεσσαλονίκη καλύπτει κάποιες περιοχές, γιά ψαχτείτε... ![]() Πολύ χαμηλές χρεώσεις με ενσωματωμένο aDSL στην σύνδεση. ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Μα αφού με 45Ε το μήνα θα έχεις σταθερό τηλέφωνο με κάποιες ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας σύν επιπλέον πλήρη πρόσβαση στο Internet μέσω aDSL, τί για μισθωμένες γραμμές μου λες. |
Tiesto έγραψε: |
Ωρα να βαλετε ADSL οσοι δεν εχετε ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
κι εδω η 3Mb (35 λιρες--> 50 ευρω) καλα παει δεν μπορω να πω...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ελα ρε σεις μια μικρουτσικη πλακιτσα καναμε! |
Miltellas έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Μάλιστα... και εδώ έχουμε τον ΟΤΕ να πουλάει τσαμπουκά στους πελάτες του ακριβαίνοντας κάτι που φτηναίνει σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Πολιτισμένο είπα; Α.. τώρα εξηγείται... Είμαι 100% ΚΑΤΑ της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ. ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!! ![]() |
DimiP έγραψε: |
οπως τα ελεγα!
οι αυξησεις μαλλον δεν θα περασουν τελικα αφου η επιτροπη τηλεπ/νιων δεν τις ενεκρινε. φυσικα μαλλον αναστολη πηραμε μια και θα ισχυσουν αλλα σιγα -σιγα. τουλαχ. ειναι κι αυτη μια νικη που δεν θα πετυχαιναμε αν δεν γινοταν το σουσουρο που εγινε στα forums, στις παρεες, στην τηλεοραση και το ραδιοφωνο. Τελικα οταν αντιδρουμε και δεν δεχομαστε μοιρολατρικα καποια πραγματα κατι πετυχαινουμε. ![]() |
ROM206 έγραψε: |
Εγω πάντως έβαλα ADSL 10 μέρες πρίν,
Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι φτηνή... Έβαλα ΟΤΕΝΕΤ ταχυτ. 384 με ελεύθερο όριο όγκου και δίνω μάζι με το Φ.Π.Α περίπου 85 Ε το δίμηνο. εμένα πάντως δεν μου φαίνεται και πάρα πολύ φτηνή.... |
Vaggelis έγραψε: | ||
και επειδή είδαν τον ντόρο που έγινε, μάλλον οι αυξήσεις θα περάσουν σιωπηρά, όπως έχουν περάσει και τόσες άλλες, όπως π.χ. η αύξηση στην τιμή του μηνύματος SMS στην κινητή τηλεφωνία και στις 3 εταιρείες, τέτοιο καιρό πέρσι.... |
ROM206 έγραψε: |
Εγω πάντως έβαλα ADSL 10 μέρες πρίν,
Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι φτηνή... Έβαλα ΟΤΕΝΕΤ ταχυτ. 384 με ελεύθερο όριο όγκου και δίνω μάζι με το Φ.Π.Α περίπου 85 Ε το δίμηνο. εμένα πάντως δεν μου φαίνεται και πάρα πολύ φτηνή.... |
MEMsound έγραψε: | ||
Είναι ακριβα σε σχέση με άλλες dsl συνδεσεις. |
brz20 έγραψε: |
Αυτα ειναι.Και εμεις εδω εχουμε ακομα την 56K και αντε και καμια 128K ISDN.Που να δουμε και οπτικη ινα.Θα την κοιταμε λες και θα ειναι εξωγηινο προιον.Παντως παιδια 100Gbps ειναι τεραστιαααααααα ταχυτητα.Ετυχε μια φορα να παω με εναν φιλο μου που καανει πρακτικη στο ΙΤΕ της Κρητης και ειδα να κατεβαινει αρχειο 20Mb λες και εκανε αντιγραφο απο δισκο σε δισκο.Και αυτο το πετυχε με ταχυτητα μολις 2Mbps!!!!!Καταλαβαινετε πως θα παει μια στα 1Gbps!!!! |
tsosmoulis έγραψε: |
παιδια χαλαρα με τα Mb και τα Gb δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα.η χρησιμοτητα μιας τετοιας συνδεσης σε καποιον μη επαγγελματια ειναι ελαχιστη. που θα βρεις server να κατεβασεις με 1000kb/s!!!!!ετσι δεν ειναι?
εδω απο τρελλους server και πολεμαμε να μας αφησουν να κατεβασουμε με 300kb/s.εδω direct download κανεις και σου δινει 150 με 200! ας χαλαρωνουμε και ας μην κραζουμε τοσο πολυ την ελλαδιτσα μας.απολαμβανουμε πραγματα τα οποια αλλοι τα βλεπουν μονο παοτο ιντερνετ με online καμερες!! θα καργαρουν τα πραγματα.σιγα σιγα καποιος θα μπορει να εχει 24/7 dsl συνδεση με κανα 500αρι ταχυτητα (που για ενα ατομο που σερφαρει απλα παραειναι πολλα) |
Steve έγραψε: |
512 kbit /128 kbit OTEnet OnDSL: 4 μήνες =140 ευρώ = 35 ευρώ/μήνα.
Δηλαδή στα 11.90 ευρώ που δίνετε πάγιο τώρα για το τηλέφωνο, δίνετε άλλα 35. Και ο εξοπλισμός δώρο ![]() ![]() Την Δευτέρα την έχω βάλει ![]() Άσχετο, αλλά ο πρωθυπουργός δεν ενέκρινε τις αυξήσεις αυτές που έγινε το topic... Καλό είναι να το λέμε και αυτό και να μην κράζουμε συνέχεια τους πολιτικούς... ![]() |