PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τρέμει ολη η μηχανή!

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Δευ 14 Νοέ 2005, 09:13:59
Θέμα δημοσίευσης: Τρέμει ολη η μηχανή!
Εδω και δυο βδομαδες μερικες φορες οταν βαζω μπρος το αμαξι και ειναι κρυο τρεμει ολη η μηχανη και το ρελαντη ειναι πολλη ασταθες! Μετα απο λιγα δευτερολεπτα επανερχεται στα κανονικα του!Τι λετε να φταιει; Αργυρη περιμενω τα φωτα σου σαν ειδικος! Confused
_205rallye_ - Δευ 14 Νοέ 2005, 09:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχας οτι αρχισαν τα κρυακια.αν ομως δεν ειναι φυσιολογικο ρεταρισμα οπωσ λες,για δες λιγο για κανα καθαρισμο injection.τωρα να ναι απο τα λαδια σου η΄την βενζινη που βαζεις δεν νομιζω αλλα δεν μου ρχετε κατι αλλο στο μυαλο.μιλαμε για πολυ συγχρονισμο μεταλλων η΄οχι;
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Δευ 14 Νοέ 2005, 18:17:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω σκεφτομαι μηπως ειναι καμια βαση μηχανης! Τρεμει ολο το αμαξι αλλα δεν προλαβενω να ανοιξω καπο να δω γιατι σταματαει! Ειναι ολα καθαρα καινουργια μπουζι κ.τ.λ.
tirokomos - Δευ 14 Νοέ 2005, 22:23:30
Θέμα δημοσίευσης:
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
Εγω σκεφτομαι μηπως ειναι καμια βαση μηχανης! Τρεμει ολο το αμαξι αλλα δεν προλαβενω να ανοιξω καπο να δω γιατι σταματαει! Ειναι ολα καθαρα καινουργια μπουζι κ.τ.λ.
Το ιδιο προβλημα εχω και γω γι΄αυτο θα συμφωνησω οτι καλο θα ηταν να γινει κανενας καθαρισμος των μπεκ,injection κτλ.... Wink Θα παω αυριο ή μεθαυριο να το κανω και αν στρωσει θα ενημερωσω να το κανεις και συ!
brz20 - Τρι 15 Νοέ 2005, 00:30:20
Θέμα δημοσίευσης:
Tirokome εγω λεω να το πουλησεις και να παρεις ενα Honda.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
tirokomos - Τρι 15 Νοέ 2005, 01:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Tirokome εγω λεω να το πουλησεις και να παρεις ενα Honda.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Α ρε μανααααααααααααααααααααααα!!!!Τοτε που μπορουσα να το παρω...... Evil Evil Evil Evil Evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες