tirokomos έγραψε: |
Αν εννοεις ενα σφυριγματακι που ακους με κλειστα παραθυρα και χωρις μουσικη σαν να εισαι σε αεροπλανο ειναι απο την βαλβιδα υδραυλικου τιμονιου δεν ειναι τιποτε!Ετσι ειναι η κατασκευη του! ![]() |
andy12 έγραψε: |
Καλημερα ειμαι σχετικα νεο μελος και ελπιζω να μη κανω λαθος στη σημειο που πρεπει να γραψω. Μπαινω στο θεμα. Εχω ενα peugeot 307 sw pack καινουργιο (1350km) και κανει ενα μικρο θορυβο απο μοτερακι μπροστα στο τιμονι.Ρωτησα στη πεζω και ειπαν οτι επειδη ειναι ηλεκτρικο το τιμονι κανει θορυβο μονιμο το μοτερακι του.Αλλος μηχανικος λεει οτι ειναι η ανακυκλωση του αερα.Δεν ξερω τι αληθευει.Μπορει καποιος να με διαφωτισει τι συμβαινει? |
andy12 έγραψε: | ||
Σε ευχαριστώ για την ενημερωση, ξερεις αν μπορει να μειωθει ο θορυβος βαζοντας εστω ηχομονωτικο στο καπο ή αλλαζοντας τη βαλβίδα? |
Touristas έγραψε: | ||
Σε ποιο ακριβώς σημείο ακούγεται ο θόρυβος και πότε ![]() |
andy12 έγραψε: |
Μεσα στη καμπινα αυτο που ειπε ο Χρηστος τους πηρα τηλ. σημερα παλι και ρωτησα αν γινεται κατι αν βαλω ηχομονωτικο στο καπο ή αν αλλαζει το μοτερακι και δυστυχως μου απαντησαν αρνητικα,λεω να στειλω γραμμα στη peugeot στη Γαλλια μηπως εχουν καλυτερη απαντηση και θα σας ενημερωσω και εσας |