PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Ειναι λ ή σπασμένη η βαση κινητηρα?

tirokomos - Παρ 11 Νοέ 2005, 22:51:54
Θέμα δημοσίευσης: Ειναι λ ή σπασμένη η βαση κινητηρα?
Παιδια δε ξερω αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα....δεν εψαξα πιο πισω,γιατι δε μου εχει μεινει αλλη υπομονη πλεον σημερα!Ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι τα συμπτωματα στο αυτοκινητο οταν ο λ πλεον τα εχει κλασει.....Τους εχω αλλαξει και τους 2 απο μια φορα και τωρα παλι μου κανει κατι κλωτσηματακια οταν παω να το ξεκινησω πχ σε φαναρι πραγμα που ειχε σταματησει οταν τους αλλαξα...Το οτι θα εχω αυξημενη καταναλωση σε τετοια περιπτωση το γνωριζω αλλα ακομα δεν εχω δει κατι τετοιο...Τωρα υπαρχει βεβαια να ειναι και κομμενη η βαση μου....αλλα το αμαξι πλεον δε το σπαω καθολου γιατι τρεμει το φυλλοκαρδι μου.Να σημειωσω οτι τα κλωτσηματακια τα παρατηρησα οταν ειναι ζεστο το αμαξι! Evil Evil Evil Ακουω γνωμες!!!!!
netblaster - Σαβ 12 Νοέ 2005, 02:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αν φταιει ο λ μπορεις να το δεις απο τα καυσαερια!!!

Για βαση μηχανης δε νομιζω!!! Θα σου δημιουργουσε κιαλλους κραδασμους σε ολο το φασμα λειτουργιας του κινητηρα... Wink

Σενα φιλο με αντιστοιχο προβλημα (αλλα διαφορετικο αυτοκινητο-Seat Ibiza) εφταιγαν τα μπουζι!!!
tirokomos - Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:04:58
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Αν φταιει ο λ μπορεις να το δεις απο τα καυσαερια!!!

Για βαση μηχανης δε νομιζω!!! Θα σου δημιουργουσε κιαλλους κραδασμους σε ολο το φασμα λειτουργιας του κινητηρα... Wink

Σενα φιλο με αντιστοιχο προβλημα (αλλα διαφορετικο αυτοκινητο-Seat Ibiza) εφταιγαν τα μπουζι!!!
Μπουζι τα αλλαξα πριν μιαμισι βδομαδα!Θα τσεκαρω για καυσαερια....
STELIOS - Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:44:07
Θέμα δημοσίευσης:
Τσεκαρε μηπως ειναι μπουζι. Εχω παθει παρομιο με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ μπουζι. Μολλις τα ειχα αλλαξει και αρχησε να μου κανει διακοπες και κραδασμους μολις ζεστενοταν ο κινητηρας. Κοιταξα πολλαπλασιαστη, κοιταξα μπεκ και οταν δεν ευρισκα τι εφταιγε αλλαξα παλι μουζι. Καποιο ηταν ελατωματικο κατευθειαν απ'το κουτι του. Συμβαινουν κι'αυτα...
tirokomos - Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:27:10
Θέμα δημοσίευσης:
H μαλ***α ειναι οτι μολις το βαλω μπρος το πρωι και παω να φυγω την ωρα που το πατινιαρω για να ξεκινησει κανει κατι κλωτσηματα μεχρι να ζεσταθει λιγο...γυρω στους 65 βαθμους.Μετα σταματαει να το κανει αλλα αμα συνεχησει το αμαξι να κινειται μεσα στην πολη που βαζεις το πολυ 3η αρχιζει και τα ξακανακει.....φοβαμαι και την αλλη περιπτωση...δισκο-πλατω αλλα αμα ηταν αυτο δε θα το εκανε οταν ειναι κρυο....γιατι τα λαστιχακια του δισκου αρχιζουν και ζοριζονται στις μεγαλες θερμοκρασιες.... Rolling eyes
PoLiThS - Τετ 18 Ιαν 2006, 18:33:22
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι κάτι μου λέει οτι ειναι τα ελατήρια του δίσκου ? Λεμε τωρα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες