PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ποιό αμάξι θα επιλέγατε

overgr - Πεμ 10 Νοέ 2005, 11:21:25
Θέμα δημοσίευσης: Ποιό αμάξι θα επιλέγατε
Πρόκειται να αλλάξω αυτοκίνητο και είμαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα που αναφέρονται στο δημοψήφισμα. Θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας!
volvos - Πεμ 10 Νοέ 2005, 11:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
to focus einai 4x4?
overgr - Πεμ 10 Νοέ 2005, 11:48:20
Θέμα δημοσίευσης:
οχι. Το Focus ST έχει μπροστά κίνηση.
MEMsound - Πεμ 10 Νοέ 2005, 11:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
Η δική μου άποψη:
Το Megane είναι άριστο σε όλους το τομείς αλλά δεν μου αρέσει καθόλου εμφανησιακά...
Το OPC επίσης πολύ καλό αλλά και πάλι εμφανισιακά δεν μου κάθεται...
Άρα θα έπαιζα μεταξύ GTI και ST.

Έχοντας την εμπειρία από την τιμολογιακή πολιτική της VW στα servise κλπ κλπ θα επέλεγα μάλλον το ST....

Παρεπιπτόντως στο τελευταίο AutoMotoSport έχει μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίασή του.

Το μόνο μείον του ST είναι ότι είναι 2,5lt και όχι 2,0lt όπως τα υπόλοιπα με ότι φορολογικές επιπτώσεις έχει αυτό...

Αυτά.

Πάντως και τα 4 είναι πολύ καλά αυτοκίνητα.

υ.γ. το ST είναι προσθιοκίνητο.
volvos - Πεμ 10 Νοέ 2005, 11:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
ελα αλεκο ποσους μηνες εχει αναμονη το γκολφ??????????????
ΠΟΣΟΥΣ????

ημαρτον ουτε μεχρι το καλοκαιρι του 2006 δε θα το εχεις στα χερια σου
gianic - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:03:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αstra opc !!!!
Ημουν φανατικος της C4 μεχρι που ειδα αυτο το αριστουργημα απο κοντα ...
Ειναι οτι πιο σπορ χαμηλο (!) μικρομεσαιο κυκλοφορει σημερα (εμφανισιακα τουλαχιστον) .

ποιο απ τα 2 λες ; 200 ή 240 αλογα ;
αυτο με τα 240 αλογα ειναι και γρηγοροτερο απ τ αλλα... Εχει και κατι γκατζετακια απιστευτα (ηλεκτρονικη αναρτηση ... κλπ κλπ )
Timour21 - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
Το megane γιατί είναι γαλλικό!!!!
overgr - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:18:15
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
ελα αλεκο ποσους μηνες εχει αναμονη το γκολφ??????????????
ΠΟΣΟΥΣ????

ημαρτον ουτε μεχρι το καλοκαιρι του 2006 δε θα το εχεις στα χερια σου

3 μήνες παράδοση μου είπαν
Tiesto - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
Astra OPC και γω αλλα οχι επειδη ειναι opel. το golf θα εβαζα αλλα σκεφτηκα πως το astra θα ναι πιο γρηγορο και αν οχι φθηνοτερο σε παρομοια τιμη.

Focus ST οχι επειδη ειναι 2,5λιτρο
Megane οχι επειδη παρ ολο που ναι απιστευτο στο δρομο, δεν μου αρεσει μεσα και εξω Smile ειναι και ακριβο...
volvos - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
ποσα λεφτα ειναι το μπατζετ?
overgr - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:28:56
Θέμα δημοσίευσης:
about 30Κ Euro
volvos - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:31:53
Θέμα δημοσίευσης:
και ποια ειναι η χρηση του?ποσα χλμ και σε τι συνθηκες?
overgr - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:40:43
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτω από 15,000 το χρόνο. Χρήση μεικτή και ενίοτε ξύλο...
tsosmoulis - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
το megane αδερφε πιστευω ειναι μια αριστη λυση σε αυτα τα χρηματα.
οσο για το κολαρακι του αυτοκινητου (που δεν μου αρεσει καθολου στις συμβατικες εκδοσεις) στην συγκεκριμενη εκδοση δεν το πολυδινεις σημασια δεν φαινεται κιολας γιατι ειναι τουμπανο. πολυ καλη λυση κατ'εμε.
παντως οτι και να παρεις απο αυτα εισαι συρμα!
καλες αγορες!
volvos - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:51:32
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΕΟΝ 4Χ4 ΠΛΑΣ....
αλλο φρουτο...
ultra-one - Πεμ 10 Νοέ 2005, 12:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
Citroen C4 Coupe VTS 2.0 180Bhp!!!!!!!! Twisted evil
Kouzman - Πεμ 10 Νοέ 2005, 13:03:55
Θέμα δημοσίευσης:
σαν ρενοβιος θα επαιρνα το μεγκανο... Ωστοσο τα 35 χιλιαρικα ειναι πολλα...

με 30 παιρνεις την γκολφω και εισαι καλος σε ολα...

αποδοση, τιμη, εμφανιση, κλπ...

το st ειναι καινουριο και δεν ξερω ποτε θα αρχισει να πωλειται αρα δεν το βαζω στην συγκριση...

το opel απλα εχει καλη τιμη. τα αλλα ειναι ανωτερα κατα πολυ...

επισης να πω οτι το golf δεν ειναι 200 αλογα αλλα περι τα 215 με την χρηση 100αρας... Επισης αν μιλησουμε για βελτιωσεις τοτε ο γερμανος ειναι μπροστα μιας και ειναι πολυ διμοφιλες αμαξι στους βελτιωτες και τα πρωτα δειγματα δουλειας εχουν δειξει οτι το αμαξι μπορει να ανεβει κατα πολυ χωρις να πιεζεται...

με τα 35 του μεγκανου κανεις το GOLF απο την MTM 240 αλογα, με ενα τρελο ζευγαρι ζαντικα... Σκεψου το μαυρο με τις 18αρες ή τις 19αρες bimito της ΜΤΜ.... σκετη ΠΑΑΑΥΥΥΛΑ.... ειναι Laughing Laughing Laughing
Ronin - Πεμ 10 Νοέ 2005, 13:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Δαγκωτό ψηφίζω FOCUS ST.

Αν ήταν να πάρω τώρα αυτοκίνητο,θα το έπερνα με κλειστά μάτια.

Καλορίζικο Σταύρο Very happy Very happy Very happy Very happy
Tiesto - Πεμ 10 Νοέ 2005, 13:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:

το st ειναι καινουριο και δεν ξερω ποτε θα αρχισει να πωλειται αρα δεν το βαζω στην συγκριση...

επισης να πω οτι το golf δεν ειναι 200 αλογα αλλα περι τα 215 με την χρηση 100αρας... Επισης αν μιλησουμε για βελτιωσεις τοτε ο γερμανος ειναι μπροστα μιας και ειναι πολυ διμοφιλες αμαξι στους βελτιωτες και τα πρωτα δειγματα δουλειας εχουν δειξει οτι το αμαξι μπορει να ανεβει κατα πολυ χωρις να πιεζεται...

με τα 35 του μεγκανου κανεις το GOLF απο την MTM 240 αλογα, με ενα τρελο ζευγαρι ζαντικα... Σκεψου το μαυρο με τις 18αρες ή τις 19αρες bimito της ΜΤΜ.... σκετη ΠΑΑΑΥΥΥΛΑ.... ειναι Laughing Laughing Laughing

και 240 αλογακια εχει το opel Smile
Stevon - Πεμ 10 Νοέ 2005, 13:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
Άν ήταν να παίξεις σε άλλα αυτ/τα εκτός αυτών που έχεις στην ψηφοφορία θα σου έλεγα ΤypeR .
Αλλά απο τις επιλογές που έχουμε με κλειστά τα μάτια Focus.
volvos - Πεμ 10 Νοέ 2005, 13:40:27
Θέμα δημοσίευσης:
εχετε διαβασει κανα σχολιο για το νεο φοκους???

εγω παντως χαλαρα θα επαιρνα και το φοκους st το παλιο με τα 170 αλογα. εχω οδηγησει ενα 2003 με πραγματικα 170αλογα και ηταν αψογο...
σου μενουν και 12000ερυω για ενα 107 για την αθηνα!
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 10 Νοέ 2005, 15:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω στην θεση σου θα περιμενα τον απριλιο για το νεο CLIO SPORT με 200 ατμοσφαιρικα αλογα και τους διαχυτες αερα και τις τετραπιστονες BREMBO.Ασε που απο φαρδος ειναι SUPER1600 Wink
Ronin - Πεμ 10 Νοέ 2005, 15:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εχετε διαβασει κανα σχολιο για το νεο φοκους???

Το οτι στην πίστα του Nurburgring είναι κατά 10 sec ταχύτερο απο το Focus RS σου φτάνει? Very happy Very happy
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 10 Νοέ 2005, 15:27:39
Θέμα δημοσίευσης:
Με 2.500 κυβικα το focus και φυσικα στην Ελλαδα....δεν πιστευω οτι αξιζει να δουλευεις για το ελληνικο δημοσιο Confused
brz20 - Πεμ 10 Νοέ 2005, 15:28:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κατα την γνωμη μου το Golf GTi ειναι το κορυφαιο απο τα 2.0cc GTi.Εχει πολυ καλο σχεδιασμο και πολυ επιθετικη μουρη.Απο εσωτερικο ειναι πολυ λιτο αλλα κλασεις ανωτερο απο τον ανταγωνιστη του Civic Type-R.Αν και το Renault Megane βγαζει 225 αλογα και γενικα η Renault βγαζει αξιοπιστα αυτοκινητα,ο σχεδιασμος του αμαξοματος δεν με ενθουσιαζει.Και η ποιοτητα των υλικων που εχουν χρησιμοποιηθει στο εσωτερικο δεν θυμιζει GTi.Εκτος απο καποιες λεπτομεριες που το κανουν να διαφερει απο τα απλα Megane(πεταλιερες,λεβιε ταχυτητων,καντραν).Τα αλλα δυο μοντελα δεν τα εχω ψαξει καθολου αν και το Focus II δεν μου αρεσε απο την αρχη.
Tiesto - Πεμ 10 Νοέ 2005, 15:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
btw, overgr, δεν ξερω αν το χεις κανει ηδη αλλα αν οχι, πηγαινε στην εκθεση και οδηγησε το Golf το GTi να δεις και απο μονος σου τι σου λεει τ αμαξι. Δυστυχως δεν εχει τα υπολοιπα για test drive.

Αν παλι το χεις οδηγησει, πως σου φανηκε?
overgr - Πεμ 10 Νοέ 2005, 16:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
έχω κλείσει test drive σε Golf GTI με κιβώτιο DSG για αύριο. Εννοείται ότι θα γράψω στο forum τις εντυπώσεις μου!
brz20 - Πεμ 10 Νοέ 2005, 16:04:55
Θέμα δημοσίευσης:
Το Golf GTI το εχω οδηγισει.Οπως και να εχει τα 200 τουρμπατα αλογα ειναι αλλιως.Η δυναμη φενεται να περναει στον δρομο διαφορετικα απ'οτι του Type-R.Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.Στο ενα αμαξι εκει που μπανει το Vtec στο αλλο ανοιγει το Turbo.Μεγαλη διαφορα πιστευω.Εχει διαφορα ροπης οτι και να πουμε.
Sidobre - Πεμ 10 Νοέ 2005, 16:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι άραγε τυχαίο ότι οι περισσότεροι που πάμε τάπα συνέχεια επέλεξαν το Focus ST???? Rolling eyes

Δαγκωτό και καλορίζικο. Wink
vinman - Πεμ 10 Νοέ 2005, 18:40:45
Θέμα δημοσίευσης:
Focus....αλλιως Astra... Wink
nOkpos - Πεμ 10 Νοέ 2005, 19:37:57
Θέμα δημοσίευσης:
το astra γιατι μου αρεσει Wink
bakclima - Πεμ 10 Νοέ 2005, 20:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ειμαι κολλλλλλημενος με το σκαφος απο το 206 το θεωρω το ομορφοτερο αυτοκινητο του κοσμου τωρα που βγηκε και με 180 αλογα Wink . Παρε ενα rc, ακολουθησε το παραδειγμα μου.
brz20 - Πεμ 10 Νοέ 2005, 21:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
Εγω ειμαι κολλλλλλημενος με το σκαφος απο το 206 το θεωρω το ομορφοτερο αυτοκινητο του κοσμου τωρα που βγηκε και με 180 αλογα Wink . Παρε ενα rc, ακολουθησε το παραδειγμα μου.

Μεσα εισαι.Και εγω μαζι σου.Γιατι να παμε αλλου αφου τα εχουμε διπλα μας?Ασε που ειναι και πιο ελαφρυ και θα ειναι σφαιρα στον δρομο.
volvos - Πεμ 10 Νοέ 2005, 22:48:35
Θέμα δημοσίευσης:
ronin εμενα αυτο το -10δευτ στο ρινγκ μου εκατσε στο λαιμο...
απο τη στιγμη δε που μιλαμε για παρεμφερη βαρη-ιπποδυναμεις (αν και ειμαι σιγουρος οτι το rs ειναι πιο γρηγορο) τοτε πρεπει το αμαξι να ειναι οτι καλυτερο εχει ποτε φτιαχτει με εμπρος κινηση...
μηπως μιλαμε για μια ακομα παπαρ@%$@%@οφιλολογια ams τυπου???

εχετε διαβασει και αλλα αρθρα ?

αν και στον επομενο μηνα ολοι δοκιμες θα το εχουν...
TiMoRiS - Πεμ 10 Νοέ 2005, 23:07:31
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:

Γιατι 1 ζευγαρι μονο? Laughing Πλακα κανω!Συμφωνω παντως με τον Γιαννη!!!
tirokomos - Παρ 11 Νοέ 2005, 00:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
Με 30 χιλιαρικα διαθεσιμα δε πιστευω οτι θα επαιρνα αλλο αυτοκινητο απο το Type-r αν βεβαια τα ειχα και αν βεβαια το προλαβαινα πριν σταματησει η παραγωγη του....στο ισιαδι σκωτονε και στις στροφες μαμουσε και εδερνε!!!!Αλλα απο αυτα που ειπες ψηφιζω το Opel αν και ειναι αρκετα ακριβη η συντηρηση του αλλα ξερεις οτι εχεις ποιοτικο αυτοκινητο! Wink
netblaster - Παρ 11 Νοέ 2005, 01:10:00
Θέμα δημοσίευσης:
Astra OPC!!! Το μοναδικο αυτοκινητο που εχει και την εμφανιση και μπορει να τα κανει και ολα με κοστος κατω απο 30000Ε (λεμε τωρα, γιατι λιγο απο δω λιγο απο κει...) και εχει και 240ps!!! Twisted evil

Το Golf καλο μεν, αλλα πολυ ηπιο εμφανισιακα και σε σχεση με το Astra OPC κατωτερο σε δυναμικα χαρακτηριστικα!!!

Το Focus ST ειναι αλλη μια καλη περιπτωση, αλλα δεν μαρεσει καθολου σε εμφανιση και αυτο το μοτερ μου καθεται στο λαιμο!!! Εκτος του οτι ειναι 2.5L, το εχω βιωσει σενα Volvo και δεν με ειχε εντυπωσιασει!!! Η ποιοτητα λειτουργιας του δε δεν ειναι και η καλυτερη!!! ΑΛΛΑ, το γεγονος ειναι οτι θα διατιθεται και αυτο οριακα κατω απο 30000Ε!!! Αυτο τουλαχιστον προσπαθει να πετυχει η ελληνικη αντιπροσωπεια!!!

Το Megane οσο καλο κιαν ειναι, ειναι πολυ ακριβο και πανασχημο!!!
brz20 - Παρ 11 Νοέ 2005, 01:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
Με 30 χιλιαρικα διαθεσιμα δε πιστευω οτι θα επαιρνα αλλο αυτοκινητο απο το Type-r αν βεβαια τα ειχα και αν βεβαια το προλαβαινα πριν σταματησει η παραγωγη του....στο ισιαδι σκωτονε και στις στροφες μαμουσε και εδερνε!!!!Αλλα απο αυτα που ειπες ψηφιζω το Opel αν και ειναι αρκετα ακριβη η συντηρηση του αλλα ξερεις οτι εχεις ποιοτικο αυτοκινητο! Wink

Ε οχι και ετσι.Χρηστο προσεχε και σε ειχα συμπαθησει πολυ.Υπαρχουν μια χαρα γρηγορα αυτοκινητα και ειναι και ευρωπαικα.Γιαπωνεζικο θα πας να παρεις.Και με 30000 ευρω.Κριμα τα λεφτα.Το Ταπερ ουτε κλιματισμο δεν ειχε.Τεσσερις ροδες και μια μηχανη.Ειναι αυτο που ελεγε καποτε μια διαφημηση."Και δωρο το τασακι".Ετσι το εβγαζε η Honda.Πολυ βολικοι αυτοι οι γιαπωνεζοι.
tirokomos - Παρ 11 Νοέ 2005, 01:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ομως φιλαρακι.....παιρνεις Type-r.....αυτη η κωδικη ονομασια δεν ασχολειται με διζωνικους κλιματισμους,αισθητηρες φωτων και ολες αυτες τις μαλ***ες που δεν κανουν τιποτε αλλο εκτος απο το να ειναι μια ακομα πιθανη αιτα προβληματων....Με αυτα τα 30000 παιρνεις το καλυτερο στριψιμο σε αυτα τα λεφτα,παιρνεις μοτερ πληρως αγωνιστικο,τερμα αγωνιστικο στησιμο,bucket που ουτε ανασα δε μπορεις να παρεις....200 αλογα ατμοσφαιρα,κιβωτιαρα που σκοτωνει και bye bye gti....Περιττο να πω το τι kit κυκλοφοραει για περρεταιρω βελτιωση του....Αν εσενα φιλε Κωστα δε σε πειθει κατι τετοιο...... Wink
Tiesto - Παρ 11 Νοέ 2005, 01:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
Ναι ομως φιλαρακι.....παιρνεις Type-r.....αυτη η κωδικη ονομασια δεν ασχολειται με διζωνικους κλιματισμους,αισθητηρες φωτων και ολες αυτες τις ΜΑ**ΚΙΕΣ που δεν κανουν τιποτε αλλο εκτος απο το να ειναι μια ακομα πιθανη αιτα προβληματων....Με αυτα τα 30000 παιρνεις το καλυτερο στριψιμο σε αυτα τα λεφτα,παιρνεις μοτερ πληρως αγωνιστικο,τερμα αγωνιστικο στησιμο,bucket που ουτε ανασα δε μπορεις να παρεις....200 αλογα ατμοσφαιρα,κιβωτιαρα που σκοτωνει και bye bye gti....Περιττο να πω το τι kit κυκλοφοραει για περρεταιρω βελτιωση του....Αν εσενα φιλε Κωστα δε σε πειθει κατι τετοιο...... Wink

καλα γουστα ειναι αυτα. προσωπικα θελω πολυ να μην σκαω το καλοκαιρι!

και βασικα, το καλυτερο στισημο σ αυτα τα λεφτα το εχει το golf gti αυτη τη στιγμη. την πηρε την σκυταλη απτο type-r συμφωνα με σχεδον ολους τους δημοσιογραφους του ειδικου τυπου ακομα και απο αγγλια!
tirokomos - Παρ 11 Νοέ 2005, 01:58:42
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
tirokomos έγραψε:
Ναι ομως φιλαρακι.....παιρνεις Type-r.....αυτη η κωδικη ονομασια δεν ασχολειται με διζωνικους κλιματισμους,αισθητηρες φωτων και ολες αυτες τις ΜΑ**ΚΙΕΣ που δεν κανουν τιποτε αλλο εκτος απο το να ειναι μια ακομα πιθανη αιτα προβληματων....Με αυτα τα 30000 παιρνεις το καλυτερο στριψιμο σε αυτα τα λεφτα,παιρνεις μοτερ πληρως αγωνιστικο,τερμα αγωνιστικο στησιμο,bucket που ουτε ανασα δε μπορεις να παρεις....200 αλογα ατμοσφαιρα,κιβωτιαρα που σκοτωνει και bye bye gti....Περιττο να πω το τι kit κυκλοφοραει για περρεταιρω βελτιωση του....Αν εσενα φιλε Κωστα δε σε πειθει κατι τετοιο...... Wink

καλα γουστα ειναι αυτα. προσωπικα θελω πολυ να μην σκαω το καλοκαιρι!

και βασικα, το καλυτερο στισημο σ αυτα τα λεφτα το εχει το golf gti αυτη τη στιγμη. την πηρε την σκυταλη απτο type-r συμφωνα με σχεδον ολους τους δημοσιογραφους του ειδικου τυπου ακομα και απο αγγλια!
Σορρυ κιολας αλλα αυτα ειναι μαλ***ες....παιζονται πολλα συμφεροντα...εγο φιλε μου που διαβασα αρθρο στο οποιο ειχαν βαλει καμποσα αυτοκινητα επι 24 ωρες σε πιστα και τα πεθαναν....τον πιο γρηγορο γυρο ειχε η 147gta ακολουθουσε το Type-r και μετα ολα τα αλλα...Οι αγγλοι στην προκειμενη περιπτωση οδηγοι ειπαν οτι αμα δεν ξεραμε το αυτοκινητο...θα πρκιζομασταν οτι φοραει μπλοκε διαφορικο...οποτε τι να μας πει και το golf???? Rolling eyes
tirokomos - Παρ 11 Νοέ 2005, 02:03:11
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Και τωρα που το θυμηθηκα....γνωριζετε υποθετω οτι η honda πριν 2-3 μηνες εβγαλε καπου στα 300 αν θυμαμαι καλα συλλεκτικα κομματια type-r τα οποια ειχαν πανω σφυριλατα πιστονια,ατσαλινες μπιελες κτλ.....εκκεντροφορους κτηνη σχεδιασμενους απο τη μαμα εταιρεια αποκλειστικα και μονο για την εκδοση αυτη η οποια απεδιδε 235 αλογατα παρακαλω απο 2λιτρο ατμοσφαιρικο κινητηρα........και το καλυτερο απ'ολα....του περασαν δωρακι για τους κοντρακηδες και 25% μπλοκε μπροστα....ΑΝΤΕ ΓΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποιο Golf??????????Μα ποιο Golf????? Laughing Laughing Laughing
Tiesto - Παρ 11 Νοέ 2005, 02:04:54
Θέμα δημοσίευσης:
ε οπως ειπα. γουστα ειναι αυτα
brz20 - Παρ 11 Νοέ 2005, 02:05:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να το κανω το καθαροαιμο αγωνιστικο εφοσον οι δρομοι που εχουμε δεν ειναι για κατι τετοια.Και ειδικα η αναρτηση που λες δεν ειναι παρα βασανο.Καλο θα ηταν να μην ειναι ρυθμισμενο για συνθηκες πιστας αλλα δρομου.Και μαλιστα ελληνικου δρομου.Εκει οι γιαπωνεζοι σηκωνουν τα χερια ψηλα.Δεν θελω να βαζω ζωνη για την μεση για να κανω μια διαδρομη απο το σπιτι στο περιπτερο!Επισης το καλοκαιρι θα χριαστει να παω διακοπες.Ουτε σε αυτην την περιπτωση δεν θελω να κοιμαμαι 3 μερες για να ερθω στα ισα μου απο τον αερα που θα εχω φαει.Εχουμε και τρελες θερμοκρασιες το καλοκαιρι.Αποκλυεται να πας με κλειστα παραθυρα.Οσο για τα kit βελτιωσης μη ξεχνας τα 30 χρονια ιστοριας.Μονο το Golf συναγωνιζετε το ταπερ σε kit βελτιωσης.Αρα δαγκωτο στο Golf.Και ακους και το τσοοοουυυφ που κανει οταν αναιβει στις 4500 και πανω.
Tiesto - Παρ 11 Νοέ 2005, 02:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Και τωρα που το θυμηθηκα....γνωριζετε υποθετω οτι η honda πριν 2-3 μηνες εβγαλε καπου στα 300 αν θυμαμαι καλα συλλεκτικα κομματια type-r τα οποια ειχαν πανω σφυριλατα πιστονια,ατσαλινες μπιελες κτλ.....εκκεντροφορους κτηνη σχεδιασμενους απο τη μαμα εταιρεια αποκλειστικα και μονο για την εκδοση αυτη η οποια απεδιδε 235 αλογατα παρακαλω απο 2λιτρο ατμοσφαιρικο κινητηρα........και το καλυτερο απ'ολα....του περασαν δωρακι για τους κοντρακηδες και 25% μπλοκε μπροστα....ΑΝΤΕ ΓΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποιο Golf??????????Μα ποιο Golf????? Laughing Laughing Laughing

εχω μπερδευτει λιγο. μιλαμε για συγριση μεταξυ ιαπωνιας και γερμανιας? γιατι αν ναι, υπαρχει και ενας V10 με 507 αλογα καπου εκει και με 7αρι σειριακο κιβωτιο που οι ιαπωνες το βλεπουν και κλαινε...

Το βρισκω λιγο pointless αυτο...
tirokomos - Παρ 11 Νοέ 2005, 02:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι τρεχεις καθε λιγο και λιγακι για τα προβληματα του τσαφ τσουφ....οπωε επισης ψαχνεις και τα παραθυρα σου μεσα στις πορτες σου...και πληρωνεις και τα απιστευτα γαμισιατικα στα service.....Ευχαριστω δε θα παρω.....Και οπως λες για την αναρτηση δε βρισκω τοτε καποιο λογο να παρεις το gti....και επισης με αυτο το σκεπτικο...ουτε Evolution....ουτε Impreza....ουτε ΤS.... Wink
tirokomos - Παρ 11 Νοέ 2005, 02:10:52
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
tirokomos έγραψε:

εχω μπερδευτει λιγο. μιλαμε για συγριση μεταξυ ιαπωνιας και γερμανιας? γιατι αν ναι, υπαρχει και ενας V10 με 507 αλογα καπου εκει και με 7αρι σειριακο κιβωτιο που οι ιαπωνες το βλεπουν και κλαινε...

Το βρισκω λιγο pointless αυτο...
Yπαρχει και το NSX........
Tiesto - Παρ 11 Νοέ 2005, 02:14:41
Θέμα δημοσίευσης:
και τι να λεει. Υπαρχει και ο RB26, και οι Wankel και και και και

Yπαρχουν ομως και ολοι της Μ, αρκετοι απτο VAG, απτο PSA, απο Ιταλια κτλ κτλ

Ολες οι βιομηχανιες εχουν να δειξουν κατι. Δεν ειναι σωστο να "σβηνουμε" μια εταιρεια επειδη για καποιον λογο δεν την παμε

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω. Αυτες ειναι συζητησεις που κανεις κυκλους χωρις να καταληξεις πουθενα. ειναι οπως το bmw vs merc
tirokomos - Παρ 11 Νοέ 2005, 02:17:01
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
και τι να λεει. Υπαρχει και ο RB26, και οι Wankel και και και και

Ολες οι βιομηχανιες εχουν να δειξουν κατι. Δεν ειναι σωστο να "σβηνουμε" μια εταιρεια επειδη για καποιον λογο δεν την παμε

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω. Αυτες ειναι συζητησεις που κανεις κυκλους χωρις να καταληξεις πουθενα. ειναι οπως το bmw vs merc
Δεν εσβησε καποιος καποια εταιρεια...απλα αναφερομαι στο οτι το καθε αυτοκινητο εχει τους δικους του ιδιαιτερους λογους για να το αγορασεις....Το ενα σου δινει αυτο και το αλλο σου δινει κατι αλλο....Το θεμα ειναι ομως να συγκρινουμε ομοια πραγματα..... Wink
Tiesto - Παρ 11 Νοέ 2005, 02:25:46
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
Kαι τρεχεις καθε λιγο και λιγακι για τα προβληματα του τσαφ τσουφ....οπωε επισης ψαχνεις και τα παραθυρα σου μεσα στις πορτες σου...και πληρωνεις και τα απιστευτα γαμισιατικα στα service.....Ευχαριστω δε θα παρω.....Και οπως λες για την αναρτηση δε βρισκω τοτε καποιο λογο να παρεις το gti....και επισης με αυτο το σκεπτικο...ουτε Evolution....ουτε Impreza....ουτε ΤS.... Wink

τα προβληματα αυτα που λες ειναι καποιες περιπτωσεις μεμονωμενες.

Ο καθενας εχει μεγαλωσει με καποια σχολη αυτοκινησης και εχει αναλογες εμπειριες. προσωπικα εχω μεγαλωσει με την γερμανικη αλλα εχω φιλους και με γιαπωνεζικα και με γαλλικα και με ιταλικα. ο καθενας εχει την γνωμη του σ αυτα τα θεματα και το καλυτερο ειναι η αντικειμενικοτητα και να μην λες διαφορα αν δε το χεις ψαξει. ειναι λαθος πχ εγω να γυρισω να πω οτι τα ιταλικα ειναι γτπ αν δεν εχω μπει ποτε σε κανενα, η αν δεν εχω μαθει διαφορες γνωμες γι αυτα και αν δεν τα χω οδηγησει. Αυτο εχω δει γενικα να το κανουν παρα πολλα ατομα και μ ενοχλει πολυ ομολογουμενως και γι αυτο προσπαθω να μαθαινω απ αυτα για να μην τα κανω ουτε εγω.
brz20 - Παρ 11 Νοέ 2005, 02:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει αφου το ενα σου δινει αυτο και το αλλο σου δινει κατι αλλο σου ειπα οτι θα παρω Golf GTI που εχει στησιμο,κιβωτιο GTI,200 τουρματα ετοιμοπολεμα αλογατα ετοιμα να φανε καθε σχηστοματι που θα κατσει διπλα τους.Δηλαδη εχεις ενα Ταπερ με καλυτερο εξοπλισμο.Τον κλιματισμο σου,τα ετσι σου,τα αλλα σου.Δεν θα το σκεφτω αυτο?Θελω να παω και ανετα και να εχω και δυναμη.Το Ταπερ εχει μονο το δευτερο.Σου ειπα δεν πεταω λεφτα.Το να παρεις το Ταπερ εφοσον υπαρχει κατι ανωτερο ειναι σαν να καις 30000 ευρω.Ετσι το βλεπω.
tirokomos - Παρ 11 Νοέ 2005, 03:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
tirokomos έγραψε:

Ο καθενας εχει μεγαλωσει με καποια σχολη αυτοκινησης και εχει αναλογες εμπειριες. προσωπικα εχω μεγαλωσει με την γερμανικη αλλα εχω φιλους και με γιαπωνεζικα και με γαλλικα και με ιταλικα. ο καθενας εχει την γνωμη του σ αυτα τα θεματα και το καλυτερο ειναι η αντικειμενικοτητα και να μην λες διαφορα αν δε το χεις ψαξει. ειναι λαθος πχ εγω να γυρισω να πω οτι τα ιταλικα ειναι γτπ αν δεν εχω μπει ποτε σε κανενα, η αν δεν εχω μαθει διαφορες γνωμες γι αυτα και αν δεν τα χω οδηγησει. Αυτο εχω δει γενικα να το κανουν παρα πολλα ατομα και μ ενοχλει πολυ ομολογουμενως και γι αυτο προσπαθω να μαθαινω απ αυτα για να μην τα κανω ουτε εγω.
To αν εχω ψαξει το θεμα πιστεψε με εισαι το μοναδικο ατομο που δεν προκειται να κατσω να το αποδειξω γιατι απο τα λεγομενα σου φαινεται.......δε χρειαζεται να σου απαντησω......Τελοσπαντων....ο καθενας κανει τις επιλογες του...υποστηριξα καποια πραματα και τρωω κραξιμο...απλα δεν ασχολουμαι φιλε Tiesto..Πανε παρε οποιο θες εσυ αφου την εχεις ψαξει τοσο πολυ!
Sidobre - Παρ 11 Νοέ 2005, 03:52:27
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπορούσατε μήπως να αφήσετε κάποιο Topic ήσυχο;;;;; Off Topic
teodor_v - Παρ 11 Νοέ 2005, 04:22:18
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Προεδρα forum ειναι....λογικο να υπαρχουν και θερμοαιμα answers... Αυτα ομως δινουν ζωη στο forum. Καλυτερα απο ενα ησυχο forum...(Αποψη μου)
Pug_306 - Παρ 11 Νοέ 2005, 07:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και ασχετο απο τη λιστα..και οχι ευρωπαικο.....SUBARAAAAAA Clapping Clapping .Αλλιως το μονο που αξιζει κατα τη προσωπικη μου αποψη ειναι το Golfeto.Το renault ειναι σχετικα πανακριβο,και κατα την αποψη μου δεν παει τοοοσοο καλα και δεν φτιαχνεται ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ(αν αποφασισεις να το φτιαξεις....θα του ριξεις πολλα μυρια και θα παρει λιγο τα πανω του...ΣΤΑΝΤΑΡ).Το focus με τπτ.Αν ηθελα να παρω αμαξι καποιων τονων θα παιρνα φορτηγο με καμια 500αρα αλογα κιολας....... Twisted evil ......Η αποφαση δικια σου.......Παντως μη κανεις το λαθος να κοιτας ποιο εχει το περισσοτερο εξοπλισμο...και οταν λεω εξοπλισμο εννοω τις χαζομαρες π.χ. φωτακια,αχρηστες ρυθμισεις,εχτρα κλασσικες βλακειουλες που βαζουν σημερα.Να κοιταξεις τα σημαντικα : Στησιμο(αν στριβει φρεναρει κτλ) μοτερ...παει???? φτιαχνεται???και μη μου πεις "εε ενταξει δε θελω να το πειραξω,μαμα θα τοχω" ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!! ολοι ετσι λενε..και μετα σκανε στα συνεργεια : "τι να του κανουμε νανεβει λιγο?"

Με το καλο οτι κ αν παρεις Wink
Sidobre - Παρ 11 Νοέ 2005, 08:59:32
Θέμα δημοσίευσης:
teodor_v έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Προεδρα forum ειναι....λογικο να υπαρχουν και θερμοαιμα answers... Αυτα ομως δινουν ζωη στο forum. Καλυτερα απο ενα ησυχο forum...(Αποψη μου)

Βρε, με αυτό που λες συμφωνώ... Μα όμως το τελευταίο καιρό δεν υπάρχει ούτε ένα topic που η συζήτηση να μείνει -εστω- κοντά στον τίτλο της! Αυτό δηλαδή σ'αρέσει; Εμένα δεν!
Ronin - Παρ 11 Νοέ 2005, 09:53:43
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
και το καλυτερο απ'ολα....του περασαν δωρακι για τους κοντρακηδες και 25% μπλοκε μπροστα....ΑΝΤΕ ΓΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποιο Golf??????????Μα ποιο Golf????? Laughing Laughing Laughing

Καλά,βασικά τα μπάκετ και το μπλοκέ δεν απευθύνονται και τόσο στο κοντράδικο κοινό...
Kouzman - Παρ 11 Νοέ 2005, 10:01:25
Θέμα δημοσίευσης:
1ον.
Το ταπερ που εχω μπει μεσα συνοδηγος, τρεξει και στριψει ορια απο 90αρες μεχρι παρατεταμενες των 160+ μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε. Επισης το γεγονος οτι ειναι ιαπωνεζικο παει να πει ο,τι εχει τεραστια υποδομη για tuning κατι που μου αρεσει να κανω... ΟΜΩΣ βγηκε απο την παραγωγη, δεν εχει την ροπη που θελω και τριτον τα λεφτα που ζητουν για αυτα που προσφερει ειναι πολλα...

2ον
Το Focus ST κατα παρα πιθανοτητα θα ειναι ο,τι καλυτερο απο πλευρας επιδοσεων, στησιματος και φυσικα tuning. Να πω οτι το μοτερ του στην Σουηδια σε volvo ξεπαρνα ανετα τα 700 αλογα. Κοινως εχει τρομερη υποδομη. Μην ξεχναμε οτι δηλωσεις εχουν αναφερει οτι ειναι πιο γρηγορο απο το προηγουμενο, οπου ειναι πιοι γρηγορο απο ολα τα μοντελα που αναφερουμε...Μακαρι να βγει συντομα για να δουμε τις ικανοτητες του. Νομιζω οτι αγγλια ηδη αρχισε να πηγαινει στα dealerships...

3ον
Το megane ειναι κορυφαιο. Αν επαιζε μεχρι τα 32 χιλιαρικα κομπλε και οχι 35 θα ηταν η καλυτερη αγορα. Να σημειωσω οτι το μοτερ του ειναι νεο στην αγορα αλλα εχει δειξει πως μπορει να βελτιωθει και μαλιστα αρκετα. Φτανει ανετα τα 270-290 με περιφεριακα. Επισης τα 225 ειναι λιγο optimistic. Εγω το κοβω απο τις επιδοσεις του και σε σχεση με αλλους ανταγωνιστες να ειναι ανετα μια 10αρα παραπανω. Η εμφανιση ειναι υποκειμενικη. Εμενα μου αρεσει. Μην ξεχναμε και τον τρελο αξοπλισμο και φυσικα την παθητικη ασφαλεια. Το αμαξι ειναι φρουριο...

4ον
Το Golf κερδιζει λογω τιμης. Τα κατω απο 30 χιλιαρικα ειναι τρομερο πακετο ακομη και με τον βασικο εξοπλισμο. Αντε να βαλεις και το DSG (εγω ετσι θα το επαιρνα) παει στα 30-31. Το εχω δει σε μαυρο, ασπρο, κοκκινο και μπλε ελεκτρικ. Μαλλον θα επαιρνα το μπλε ή το μαυρο. Επισης να επανελθω στον tuning για το αμαξι ηδη κυκλοφορουν πακετα των 300 ιππων, κοινως τελεια για καποιον που θελει εναν οδοστρωτηρα... Αλλα με 2-2.5 χηνες ακομα εχεις ενα αμαξι 240-250 αλογα με τρελη ροπη οπου ειναι ικανο να κανει σχεδον οτι του ζητησεις...

Εγω στην συγκεκριμενη κατηγορια τιμης θα εβαζα αλλο ενα...το RX8 challenge... Καλυτερο απο ολα 1ον γιατι ειναι πισωκινητο !!!!!!! Επισης ειναι ιαπωνεζικο αρα αν θελω να το φτιαξω χωρις "γκρικ πατεντα" μπορω και μαλιστα φτηνα αν εχω καλη σχεση με αγορες απο εξωτερικο. Επειτα ειναι μεγαλη μουμοπαδιγα. Αυτο για τους ανυπαντρους. Το εσωτερικο του ειναι εκπληκτικο, οπως και ο ηχος του. Στα 29 χιλιαρικα που παιζει αντε μεχρι τα 32 ειναι εκπληκτικη αγορα... Αγω θα σκεφτομουν και αυτο...
overgr - Παρ 11 Νοέ 2005, 10:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει λόγος που το Type-R είναι εκτός της λίστας...

έχει καταργηθεί και σε μερικούς μήνες βγαίνει το καινούριο.
Για μένα είναι εκτός συναγωνισμού.
christhehealer - Παρ 11 Νοέ 2005, 11:06:24
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνήσω με τον ούρδα...

Αν δεν τίθεται θέμα χώρων [που και αυτό είναι σχετικό] το Clio Sport είναι η καλύτερη επιλογή.

Παραδοσιακά άριστη οδική συμπεριφορά, βελτίωσαν την θέση οδήγησης και το τιμόνι δεν κοιτάει τ' αστέρια... μια χαρά ακούγεται.

Και δεν έχει και τις αηδίες τους TFSI, που θέλουν μόνο Super Αμόλυβδη...
Kouzman - Παρ 11 Νοέ 2005, 11:22:58
Θέμα δημοσίευσης:
εγω προσωπικα ατμοσφαιρικο δεν ξαναπαιρνω, εκτος μονο οταν αλλαξουμε το αμαξι της γυναικας μου και παρουμε ενα τζιπακι που θελουμε, το οποιο δεν βγαινει τουρμπισιο και βασικα δεν του χρειαζεται...
overgr - Παρ 11 Νοέ 2005, 11:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ με τον Kouz! Δεν έγινε τυχαία η επιλογή των αυτοκινήτων...
Tiesto - Παρ 11 Νοέ 2005, 12:16:54
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
Tiesto έγραψε:
tirokomos έγραψε:

To αν εχω ψαξει το θεμα πιστεψε με εισαι το μοναδικο ατομο που δεν προκειται να κατσω να το αποδειξω γιατι απο τα λεγομενα σου φαινεται.......δε χρειαζεται να σου απαντησω......Τελοσπαντων....ο καθενας κανει τις επιλογες του...υποστηριξα καποια πραματα και τρωω κραξιμο...απλα δεν ασχολουμαι φιλε Tiesto..Πανε παρε οποιο θες εσυ αφου την εχεις ψαξει τοσο πολυ!

Δεν απευθυνομουν σε σενα. Γενικα μιλουσα
brz20 - Παρ 11 Νοέ 2005, 17:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
Εγω στην συγκεκριμενη κατηγορια τιμης θα εβαζα αλλο ενα...το RX8 challenge... Καλυτερο απο ολα 1ον γιατι ειναι πισωκινητο !!!!!!! Επισης ειναι ιαπωνεζικο αρα αν θελω να το φτιαξω χωρις "γκρικ πατεντα" μπορω και μαλιστα φτηνα αν εχω καλη σχεση με αγορες απο εξωτερικο. Επειτα ειναι μεγαλη μουμοπαδιγα. Αυτο για τους ανυπαντρους. Το εσωτερικο του ειναι εκπληκτικο, οπως και ο ηχος του. Στα 29 χιλιαρικα που παιζει αντε μεχρι τα 32 ειναι εκπληκτικη αγορα... Αγω θα σκεφτομουν και αυτο...

Αγαπητε φιλε Γιαννη ακομα ο Wankel δεν ειναι σε θεση να χτυπησει σε αξιοπιστια τους συμβατικους κινητηρες.Το RX8 για μενα εχει πολλα μειονεκτηματα.Πρωτον,να μην επαναλαμβανομαι,ειναι γιαπωνεζικο και δευτερον και κυριοτερο ειναι αμαξι με ημερομηνια ληξης.Στα 100000 χιλιομετρα κανεις το λεγομενο Rebuiling με σκοπο να πας για αλλα 50000 χιλιομετρα.Μετα πεθαινει.Βεβαια απο σχεδιασμο και το ποσο περναει στο ωραιο φυλο περνει 20 με αριστα το 10.
Kouzman - Παρ 11 Νοέ 2005, 17:21:47
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο που λες δεν ισχυει στο 8αρι. Αυτο ηταν προβλημα των παλαιοτερων Β13.

μιλαμε για τουλαχιστο 250 χιλιαδες χλμ για το συγκεκριμενο μοτερ. ολος ο τυπος το εχει γραψει.

πιστευεις οτι εαν παρεις ενα απο τα αμαξια που μιλαμε δεν θα πεσει μετα απο τοσα χλμ? τα τουρμπο ισως ακομη περισσοτερο μιας και ειναι πι ευαισθητα.

Επιπλεον βαλε το γεγονος οτι τα 250 χιλιαδες χλμ τα δινουν και για το cosmo που στροφαρει 9.5αρες και οχι 8αρες που στροφαρει το challenge. κοινως ακομη μεγαλυτερη αξιοπιστια...

μου αρεσει παρα πολυ ρε γα**το αλλα δεν ειναι τουρμπο απο το εργοστασιο. και εχω κανει προσωπικη δηλωση παραπανω...
Tiesto - Παρ 11 Νοέ 2005, 17:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει, δεν ειναι ακριβως ετσι. στον προηγουμενο wankel ηταν ετσι τα πραγματα. Του cosmo με τα 230/240, αντεχει μεσο ορο μεχρι 200000 χλμ αν εννοειται συμπληρωνεις το λαδακι που χρειαζεται και γενικα αν το φορντιζεις. Του challenge επειδη ειναι λιγοτερο πιεσμενος αντεχει πολυ παραπανω!

Θα συμφωνησω γενικα με τον kouz αν και οποιος αγορασει ενα rx8 θα πρεπει απο πριν να ξερει πως θα πρεπει να συμπληρωνει λαδι καθε δυο γεμισματα περιπου κτλ. Ειναι μερικες θυσιες που κανεις γι αυτο το αμαξι που εμενα βασικα δεν θα με πειραζαν καθολου!

Οπως και να χει ομως, ο overgr εχει βαλει αυτα τ αυτοκινητα στο poll πραγμα που σημαινει πως θελει ενα απο αυτα. οποτε δεν εχει νοημα να λεμε "αν ξερεις και αυτο ειναι καλο" κτλ. Wink
tirokomos - Παρ 11 Νοέ 2005, 17:34:56
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως επισης θα πρεπει να κανεις και μια συμβαση με μια εταιρεια καυσιμων καθε φορα που θα βγαινεις βολτα να σε ακολουθαει ενα βυτιο να σε συμπληρωνει!Ενας απο τους πιο βασικους λογους που οσοι αγοραζουν το συγκεκριμενο αμαξι το πουλανε αρον αρον.... Wink
netblaster - Παρ 11 Νοέ 2005, 21:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχην ας επανελθουμε στις αναγκες του overgr!!!

overgr έγραψε:
Κάτω από 15,000 το χρόνο. Χρήση μεικτή και ενίοτε ξύλο...

Το Type-R δεν ενδεικνυται για μεικτη χρηση...

Το Astra OPC ειναι αρκετα καλο και συνδυαζει ηρεμες μετακινησεις με "ξυλο"!!!

Το Golf GTi συνδυαζει τα παραπανω καλυτερα απολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας του, αλλα δεν μαρεσει σχεδιαστικα, γιαυτο και θα προτιμουσα το Astra!!!

Το Megane ειναι πιο κοντα στη φιλοσοφια του Type-R, αλλα κακασχημο!!!

Γενικοτερα παντως, τα ορια των παραπανω αυτοκινητων ειναι τοσο μεγαλα που ενας καλος οδηγος δυσκολα θα τα φτασει, ποσο μαλλον σε δημοσιο δρομο!!!
manosm3 - Σαβ 12 Νοέ 2005, 00:52:36
Θέμα δημοσίευσης:
To Type-R θα επαιρνα σε καινουριο. Oμως θα το βρεις μονο σε μεταχειρισμενο πια εκτος κι αν υπαρχει στοκ σε καμια αντιπροσωπεια. Το πιο πιθανον ειναι να τα εχει σκισει ο προηγουμενος ιδιοκτητης αρα θα εμπαινα σε σκεψεις...
2η επιλογη το Golf GTi Wink
overgr - Σαβ 12 Νοέ 2005, 10:45:17
Θέμα δημοσίευσης:
Οδήγησα χθες το golf με κιβωτιο dsg. Μου άρεσε πάρα πολύ.

Είναι σφιχτό αλλά παρά τις 18αρες που φόραγε δεν κοπανούσε.

Το μοτέρ είναι αρκετά δυνατό (το αμάξι είχε κάνει μόνο 1500 χλμ οπότε πιθανόν η αίσθηση να βελτιωθεί περαιτέρω) και τρομερά γραμμικό.

Το μοτέρ βελτιώνεται με πρόγραμμα από την MTM (245hp/35Kg) διατηρώντας την εγγύηση του αυτοκινήτου με περίπου 1000 Ευρώ.

Δυστυχώς είχε κίνηση και δεν το έστριψα πολύ σε στροφές, αν και από κανα δυο σημεία που κάτι κατάφερα να κάνω, το αμάξι ήταν άψογο.

Βάζει τη δύναμη κάτω με κουφό τρόπο, τρομερή πρόσφυση.

Και η αποκάλυψη ήταν... το DSG. Με απλά λόγια - κορυφαίο!!! Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτόματο κιβώτιο θα ήταν έτσι. Γρήγορο και έξυπνο. Ότι και να του έκανα, δεν κατάφερα να το μπερδέψω. Ενθουσιάστηκα από αυτό. Μια σκηνή θα περιγράψω μόνο: Φτάνω σε στροφή με αρκετά χλμ και μεγάλη σχέση. Φρένο και ταυτόχρονα δύο κλίκ στο αριστερό paddle. Φεύγουν δύο ταχύτητες κάτω και προχωράμε. Σουμάχερ κατάσταση.

Τεσπά, μοναδικό πρόβλημα... 5 μήνες παράδοση... Θα γεννήσω μέχρι τότε... οπότε όπως καταλάβατε... η επιλογή έγινε!
MEMsound - Σαβ 12 Νοέ 2005, 10:49:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγειά σου λοιπόν και καλή αναμονή.... Wink Wink Wink
χρώμα??
overgr - Σαβ 12 Νοέ 2005, 11:20:37
Θέμα δημοσίευσης:
μεταλλικό γκρι "united"
BUBA - Σαβ 12 Νοέ 2005, 11:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
overgr έγραψε:

Το μοτέρ βελτιώνεται με πρόγραμμα από την MTM (245hp/35Kg) διατηρώντας την εγγύηση του αυτοκινήτου με περίπου 1000 Ευρώ.

Shocked Shocked Shocked
Κανε "double-check" το παραπανω γιατι εδω μιλαμε για μια αυξηση της ταξης του 23% (200=>245) με κοστος ....1000 ευρω και επωνυμη !!! , η οποια γερνει και την πλαστιγγα υπερ του εν λογω αυτοκινητου στο θεμα των επιδοσεων

Kοιτα να δεις ...... και εμεις εδω 3 χρονια το εχουμε ριξει στις αμπελοφιλοσοφιες και στον προβληματισμο πανω σε .....σκουπες και καζανια... και πως θα κανουμε τα 110 =>150 ή τα 137=>170 κ.τ.λ, κ.τ.λ, και παντα μεσα στα πλαισια της Ελληνικης πατεντας και του πειραματισμου με οτι συνεπαγεται αυτο

Ψηφιζω και εγω Golf, το μονο που λιγο με χαλαει αισθητικα ειναι αυτο το στυλακι στις ζαντες με τις τρυπες , (οπως η Alfa 147 η διλιτρη)

Σχετικα με το χρωμα δεν ξερω τι ποικιλια υπαρχει αλλα αυτο το ΚΟΚΙΝΟ , οπως στην εκθεση, του παει πολυ
vinman - Σαβ 12 Νοέ 2005, 11:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου κατεληξες αξιζει τον κοπο η αναμονη...Καλοριζικο.. Wink
volvos - Σαβ 12 Νοέ 2005, 12:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
θα ηθελα να τονισω οτι πανω στο μοτερ του φοκους που ειναι βολβο βασιζεται το s60r για οσους με πιανουν...
αρα αν το μοτερ του γκολφ φτιαχνεται μια φορα εκεινο φτιαχνεται 101...
μηπως να κλεισεις και ενα τεστ ντραιβ με φοκους?
σε 5μηνες σιγουρα θα εχει ερθει και εκεινο!!!!!!!!!!!

παντως σε φιλο του ειχαν πει 5 μηνες και αλλου οταν πηγε σε γνωστο αυτος του ειπε 6+ και οτι τα λενε αυτα για να μη χασουν πελατες!
για ψαξε το λιγο καλυτερα.
Sidobre - Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:11:00
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry, δεν κρατήθηκα....

Οντως το focus καραφιάχνεται!!!

http://media.popularmechanics.com/images/lg_Mvc-485s.jpg
vinman - Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:14:05
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Sorry, δεν κρατήθηκα....

Οντως το focus καραφιάχνεται!!!

http://media.popularmechanics.com/images/lg_Mvc-485s.jpg

Κυκλοφορει αυτο το πραγμα... Question Question Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing
Sidobre - Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:19:10
Θέμα δημοσίευσης:
XMMMMMMM

vs
vinman - Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:27:49
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτεσαι κατι Τασο... Question Question Twisted evil Silly Shocked
Sidobre - Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:38:11
Θέμα δημοσίευσης:
Για εμένα; Οχι. Αν μου έλεγες να πάρω το ένα από τα δύο, θα έπερνα το ST μόνο και μόνο για τις "αγωνιστικές" καταβολές που έχει. Το άλλο μου φαίνεται περισσότερο αυτοκίνητο για βραδυνή βόλτα (τα περισσότερα κοριτσάκια τα γουστάρουν). Κατά τα άλλα κανένα από τα δύο δεν με ενθουσιάζει, εκτός από τις μικρολεπτομέρειες του ST που το κάνουν πολύ πιο ξεχωριστό από το VW.

Aν -προσωπικά- με ρώταγες τί θα έκανα, θα έπαιρνα σίγουρα αυτό:

σε 2.0 με τα 143άλογα άμμεσου ψεκασμού, για τις καθημερινές/οικογενειακές μου μετακινήσεις, ταξίδια και βόλτες

και θα κράταγα και αυτό:

Για όλες τις καφρίλες που μπορεί να κάνω χωρίς να γκρινιάζει και χωρίς να χρειάζεται να το ταΐζω ένα τσουβάλι ευρώα κάθε φορά. Αυτό δουλεύει και με... πασατέμπο!
MEMsound - Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ έτσι το σκέφτομαι και 'γώ...
Αλλά με "αυτό το 2λιτρο":
χιχιχιχι και ας είναι χωρίς άμεσο ψεκασμο, με 6ps και μερικά kgr λιγότερα.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Πάντως όντως οι "5" μήνες τις VW μπορεί εύκολα να γίνουν "6-7"....
nik_marin - Σαβ 12 Νοέ 2005, 15:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
1) Megane
2) Astra OPC
tirokomos - Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:33:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα διαλεγα ενα CRX για τις οικογενειακες μου μετακινησεις και ενα RX7 για μια ηρεμη βολτιτσα το βραδακι..... Cool Cool Cool
brz20 - Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:56:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αμαν ρε τιροκομε ολο Jap Car θελεις.Στο μοναδικο που συμφωνουμε ειναι για την καταναλωση του Rx8.Να συμπληρωσω οτι οποιος παρει Rx8 να κανει εισαγωγη και μηχανικου 100% σχηστοματι απο Japan.
tirokomos - Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:29:50
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Αμαν ρε τιροκομε ολο Jap Car θελεις.Στο μοναδικο που συμφωνουμε ειναι για την καταναλωση του Rx8.Να συμπληρωσω οτι οποιος παρει Rx8 να κανει εισαγωγη και μηχανικου 100% σχηστοματι απο Japan.
Ή να παρει ενα καταναλωτικο δανειο καπου στα 300.000.000 ευρω για να το επισκευαζει στην αντιπροσωπεια της Mazda.... Wink
Tiesto - Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:31:21
Θέμα δημοσίευσης:
overgr έγραψε:
Οδήγησα χθες το golf με κιβωτιο dsg. Μου άρεσε πάρα πολύ.

Είναι σφιχτό αλλά παρά τις 18αρες που φόραγε δεν κοπανούσε.

Το μοτέρ είναι αρκετά δυνατό (το αμάξι είχε κάνει μόνο 1500 χλμ οπότε πιθανόν η αίσθηση να βελτιωθεί περαιτέρω) και τρομερά γραμμικό.

Δυστυχώς είχε κίνηση και δεν το έστριψα πολύ σε στροφές, αν και από κανα δυο σημεία που κάτι κατάφερα να κάνω, το αμάξι ήταν άψογο.

Βάζει τη δύναμη κάτω με κουφό τρόπο, τρομερή πρόσφυση.

Και η αποκάλυψη ήταν... το DSG. Με απλά λόγια - κορυφαίο!!! Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτόματο κιβώτιο θα ήταν έτσι. Γρήγορο και έξυπνο. Ότι και να του έκανα, δεν κατάφερα να το μπερδέψω. Ενθουσιάστηκα από αυτό. Μια σκηνή θα περιγράψω μόνο: Φτάνω σε στροφή με αρκετά χλμ και μεγάλη σχέση. Φρένο και ταυτόχρονα δύο κλίκ στο αριστερό paddle. Φεύγουν δύο ταχύτητες κάτω και προχωράμε. Σουμάχερ κατάσταση.

Τεσπά, μοναδικό πρόβλημα... 5 μήνες παράδοση... Θα γεννήσω μέχρι τότε... οπότε όπως καταλάβατε... η επιλογή έγινε!

Χαιρομαι πολυ για σενα χωρις να σε ξερω! Καλοταξιδο! χρωματακι?
manosm3 - Κυρ 13 Νοέ 2005, 02:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοταξιδο φιλε μου! Εκανες μια απο τις καλυτερες επιλογες στην κατηγορια αυτου του μοντελου! Μονο που ειναι μπροστοκινητο αλλα δεν μου πεφτει λογος! Καλογκαζωτο! Wink Wink Wink Very happy Very happy Very happy Laughing
ΠΟΔΑΡΑΤΟΣ - Τετ 07 Δεκ 2005, 11:06:42
Θέμα δημοσίευσης:
Λαμβάνοντας υπό όψην τον αυξημένο κυβισμο του Focus και την προέλευση από Γερμανία μεριά (με ότι αυτό συνοδεύεται) των Golf και Astra προτείνω Megane παραβλέποντας πάντα την αμφιλεγόμενή του εμφάνιση
ninjalex - Τρι 03 Ιαν 2006, 19:23:20
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
Αstra opc !!!!
Ειναι οτι πιο σπορ χαμηλο (!) μικρομεσαιο κυκλοφορει σημερα (εμφανισιακα τουλαχιστον) .

αυτο με τα 240 αλογα ειναι και γρηγοροτερο απ τ αλλα... Εχει και κατι γκατζετακια απιστευτα (ηλεκτρονικη αναρτηση ... κλπ κλπ )

Πολυ ωραιο το Astra αλλα οχι οτι το C4 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το κανεις 200 ps?
Πολυ ευκολα!!!Σκεψου και την χρηματικη διαφορα που εχουν!!Τοποθετησε με αυτη την διαφορα ενα σαληγκαρι μετα το συστημα πεδησης,χαμηλομα,φρενα!Και θα γινει μπουνια!! Wink Μην ξεχναμε οτι κανει αγορα στα 23,500 ευρωπουλα! Exclamation Wink
brz20 - Παρ 06 Ιαν 2006, 15:21:53
Θέμα δημοσίευσης:
ninjalex έγραψε:
giannis_cc έγραψε:
Αstra opc !!!!

Πολυ ωραιο το Astra αλλα οχι οτι το C4 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το κανεις 200 ps?
Πολυ ευκολα!!!Σκεψου και την χρηματικη διαφορα που εχουν!!Τοποθετησε με αυτη την διαφορα ενα σαληγκαρι μετα το συστημα πεδησης,χαμηλομα,φρενα!Και θα γινει μπουνια!! Wink Μην ξεχναμε οτι κανει αγορα στα 23,500 ευρωπουλα! Exclamation Wink

Πεστα!!!!!Και εγω μαζι σου!!!Και 200 μπορεις και 240 μπορεις.
ninjalex - Δευ 09 Ιαν 2006, 19:58:32
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Πεστα!!!!!Και εγω μαζι σου!!!Και 200 μπορεις και 240 μπορεις.

Χαλαρα τα 240 γιατι κανεις οτι τροπετο θελεις, και το συστημα πεδησης βαζεις αυτο που γουσταρεις αλλα να λεμε και την αλήθεια με 35000 παίρνεις σε αριστη κατασταση WRX το οποιο αυτο και θα κανω εγω εαν ο Θεος με εχει καλα!! Wink
206xs - Τρι 21 Φεβ 2006, 17:58:16
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά επειδή τα έψαχνα και εγώ την εβδομάδα που μου είχαν κλέψει το κάρο, το γκόλφ με το DSG ξεκινά στα 32 και με δύο μαλακίτσες έφτασε 36 (Ξένον,χειριστίρια στο τιμόνι,αναδιπλούμενους καθρέπτες και navi) που είναι υπερβολικά για την κατηγορία. Δεύτερον μου είπαν για 6-7 μήνες παράδοση χωρίς δυνατότητα τεστ ντράιβ.Τρίτον έμαθα από γνωστό μου μέσα στη VW ότι έρχονται μέσα στο μάρτιο τα πρώτα 15 -20 κομμάτια του Golf GT με τον 1.4/170 οπότε φίλε μου μήπως να το ακυρώσεις και να καπαρώσεις ένα απο δαύτα; Τιμή δεν έχει βγει ακόμα γιατί δεν έχει γίνει εκτελωνισμός αλλά θα είναι κάπου μεταξύ 23 και 25. Το φόκους ακόμα δεν έχει έρθει ελλάδα και θα έρθει μάλλον αρχές Μαρτίου με τιμή πιθανότατα 28900 δεν ξέρω αν θα έχει τρία επίπεδα εξοπλισμού όπως στην Αγγλία. Στην Αγγλία λένε ότι είναι κάπως μπροστόβαρο το αμάξι. To astra είναι πολύ πολεμικό και στο ελληνικό οδόστρωμα σπινιάρει αλλά στην Ιταλία σε πίστα ήταν μόλις 1 δευτερόλεπτο πιο αργό στο γύρο από 130 και R32! Με γύρο 1.25 Μια άλλη επιλογή που κανείς δεν ανέφερε είναι το LEON σε δυναμομέτρηση βγαίνει ότι και τα δύο βγάζουν τα ίδια άλογα περί τα 188. Σημαντικά φτηνότερο παράδοση 10μέρες ή δυο μήνες αν βάλεις περίεργα έξτρα.
Αυτά, για όσους ψάχνονται στη κατηγορία τώρα. Το νέο TypeR και RR θα αργήσει αφού στη Γενεύη το Μάρτη θα παρουσιαστεί σαν πρωτότυπο θα έχει υπερκυβισμένο τον κινητήρα του προηγούμενου στα 2.2 για περισσότερη ροπή. Αν αποφασιστεί να βγεί RR θα έχει μάλον 230+ άλογα και πιθανώς πίσω κίνηση. Αυτά. Φυσικά υπάρχει και το Mazda που είναι θεά αλλά θέλει προσοχή μωρού με λάδια , ζέσταμα, κρύωμα και σέρβις ενώ είναι ευαίσθητο και στην κακή βενζίνη.
brz20 - Τρι 21 Φεβ 2006, 19:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτες οι δυο μαλακιτσες πιστευω οτι το κανουν να διαφερει πολυ απο το απλο DSG.Το Focus ST ειναι μια πολυ καλη περιπτωση που ηδη αρχισε να διαφημηζετε αρα συντομα θα το εχουμε.Το Mazda δεν το πηγαινα ποτε ως Jap.Εκτος απο το RX-7.Το καλυτερο απο ολα αυτα που διαβασα ειναι το VW GT.Και αυτο γιατι πιστευω θα εχει το καλυτερο Value for Money.Προσωπικα δεν πιστευω να ξεπερνα τα 24000.Γι'αυτο το ειχαμε χαρακτηρισει και παλιοτερα το GTi του φτωχου.
volvos - Τρι 21 Φεβ 2006, 19:24:37
Θέμα δημοσίευσης:
μολις μιλησα με φιλο απο 4τ που γυρισε απο σερρες με ολα τα παραπανω σε τεστ .

η απαντηση του? γκολφ και παλι γκολφ............................
το φοκους το χαρακτηρισε gt Shocked
shiba - Τρι 21 Φεβ 2006, 21:27:44
Θέμα δημοσίευσης:
παιδακια οντωσ ενα φιλαρακι μ πηρε το golf gti..εινα ιαπλα τελειο..αν ητανε+cabrio Laughing
DIMCHRI - Τετ 22 Φεβ 2006, 01:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
παιδακια οντωσ ενα φιλαρακι μ πηρε το golf gti..εινα ιαπλα τελειο..αν ητανε+cabrio Laughing

Γιωργάκη , έρχεται και το δικό μας σε έκδοση rc με 180 αλογατάκια !!! Wink

όσο για το focus ωραίο αυτοκίνητο ρε παιδιά και σε καλή τιμή όμως έχεται σκεφτεί ότι κάθε χρόνο θα πρέπει να πληρώσεται κοντά στα 500 ευρώ τέλη κυκλοφορίας ??? και ασφάλιστρα για δυομισάλιτρο ???? δεν λέει με τίποτα.
Ronin - Τετ 22 Φεβ 2006, 09:14:45
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

το φοκους το χαρακτηρισε gt Shocked

Έεεεεεεετσι...!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Τετ 22 Φεβ 2006, 09:17:09
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως περιμενα οτι το φοκους θα ειναι πιο σκληροπυρηνικο απο γκολφ....
ισως ελεω rs να το εχουν κανει ετσι επιτηδες.
kanelj - Τετ 22 Φεβ 2006, 09:27:05
Θέμα δημοσίευσης:
To Focus η πρωτη 10αδα θα ερθει μεσα Απριλιου μαλλον και για μαντεψτε ποιος εχει κλεισει ενα απο αυτα εδω και κατι μηνες με καινουργιο εγκεφαλο....! Wink
Και μην ακουω βλακειες για golf...θα ξερασω πρωινιατικα!
Oποιος εχει μπει σε Focus μπορει να μιλησει! Cool
"Το απολυτο αγωνιστικο αυτοκινητο δρομου" !
Και δεν το λεω εγω αυτο...το λενε μερικοι εμπειροι ανθρωποι που ειπαν το ιδιο και για το καινουργιο!
kanelj - Τετ 22 Φεβ 2006, 09:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ουπς!
Μολις τωρα ειδα το μιλατε για το ST και οχι για RS!!!! Laughing Laughing Embarassed
(Ή κανω λαθος? Rolling eyes )
MEMsound - Τετ 22 Φεβ 2006, 10:46:38
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εγω παντως περιμενα οτι το φοκους θα ειναι πιο σκληροπυρηνικο απο γκολφ....
ισως ελεω rs να το εχουν κανει ετσι επιτηδες.

Ακριβώς αυτό... Wink Wink

kanelj έγραψε:
To Focus η πρωτη 10αδα θα ερθει μεσα Απριλιου μαλλον και για μαντεψτε ποιος εχει κλεισει ενα απο αυτα εδω και κατι μηνες με καινουργιο εγκεφαλο.......

Δεν ξέρω γιατί λέτε για μέσα Απριλίου?!?!?!?!
Την Κυριακή στο rally του Αγ.Κωσταντίνου ήταν παρκαρισμένο ένα ωραιότατο περτικαλί Focus ST...
άκρως ενδιαφέρον...

DIMCHRI έγραψε:
...όσο για το focus ωραίο αυτοκίνητο ρε παιδιά και σε καλή τιμή όμως έχεται σκεφτεί ότι κάθε χρόνο θα πρέπει να πληρώσεται κοντά στα 500 ευρώ τέλη κυκλοφορίας ??? και ασφάλιστρα για δυομισάλιτρο ???? δεν λέει με τίποτα.

Υπάρχουν και μεγαλύτερες τσέπες από την δικιά μας ρεεεε!!!!
Υπάρχουν και μεγαλύτερα εισοδήματα!!!!
Δεν είναι ολα τα αυτοκίνητα για όλους!!!!

Αν ήταν έτσι όλα τα αυτοκίνητα (ανεξαρτήτου κατηγορίας) θα ήταν μέχρι 2λιτρα...
Ξεκολλήστε πια με τα ασφάλιστρα και τέλη! Shocked
bob - Τετ 22 Φεβ 2006, 11:24:54
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα ψηφιζα opel και μετα μαλλον megane

συμφωνω με το μανθο παραπανω!!!
εννοειται πως δεν εχει νοημα να δινεις 500 το χρονο αν εχεις δωσει πριν ολα σου τα λεφτα να αγορασεις το αυτοκινητο!!!πιο απο τα δυο εχει περισσοτερο νοημα!γιατι αν δε τα εχεις δωσει ολα δε θα σου φανουν τα 500!!ολα αναλογικα ειναι νομιζω!απλα αυτη ειναι η νοοτροπια του ελληνα να εχει μια κυριολεκτικα "κινητη" περιουσια και απλα καποιο αποθεμα για βενζινες για να το κουναει!(για σερβις ουτε λογος νομιζω, τι ειναι αυτο, χρειαζεται..?? Confused γι αυτο βλεπεις ολο κατι "τερατα" να τα πουλανε ξεφτυλα!!!

(υγ. αν γυρισουν τα τεκμηρια οπως παλια εκει θα γελασει καθε πικραμενος!!!θα παιρνεις 2++ λιτρο με 10.000 ευρω δε θα ξερουν που να τα πουλησουν!!!εχει γεμισει ο τοπος με evo-impreza-typer-porscheκτλ...
παλια εβλεπες μια στο τοσο!!)
206xs - Τετ 22 Φεβ 2006, 14:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως χτες ανακοινώθηκε η τιμή του Φόκους : 28.550 ! Όσο για το ότι το φόκους είναι πιο gt εγώ το θεωρώ πλεονέκτημα γιατί άλλο η εντύπωση μέσα στις Σέρρες με την άσφαλτο χαλί και άπειρο γκριπ και άλλο έξω με την άσφαλτο γυαλί και τις λακούβες εκεί τα σκληρά όπως το OPC και πιθανώς και το GOLF θα είναι απάλευτα για καθημερινή χρήση. Πάντως περιμένω με αγωνία τα πρώτα τεστ για το GT και κυρίως κανένα διαρκείας να δούμε πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο δίτουρμπος. Όσο για τα τέλη η διαφορά είναι 120 ευρώ και αν το δεις έτσι δεν είναι τεράστια, όσο για τα σέρβις αν εξαιρέσεις τακάκια,λάστιχα,ίσως ακριβότερα λάδια κατα τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το βλέπω και εγώ με το 2λιτρό 206 σε σχέση με το 1.4 που είχα πριν. Τα ίδια μου λέει και φίλος με ... Μ5 και 320 (εντάξει η Μ5 καίει τρελά βέβαια και τρώει και λάστιχο αλλά σε συντήρηση δεν έχει τρελή διαφορά απο την 3άρα)
netblaster - Τετ 22 Φεβ 2006, 14:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
206xs έγραψε:
...άλλο έξω με την άσφαλτο γυαλί και τις λακούβες εκεί τα σκληρά όπως το OPC και πιθανώς και το GOLF θα είναι απάλευτα για καθημερινή χρήση.

To OPC μπορει να ειναι σκληρο!!!

Το Golf GTi σε καμια περιπτωση δεν ειναι σκληρο σε καθημερινη χρηση!!! Εχω εμπειρια με το συγκεκριμενο αμαξι και πραγματικα ειναι αλλο πραγμα!!! Το παλιο μου αμαξι με τα Bilstein / HR ηταν πιο σκληρο απο το Golf!!! Και μην ξεχνας οτι η αναρτηση του Golf εχει να διαχειριστει 200ps...
bob - Τετ 22 Φεβ 2006, 15:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
206xs έγραψε:
, όσο για τα σέρβις αν εξαιρέσεις τακάκια,λάστιχα,ίσως ακριβότερα λάδια κατα τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το βλέπω και εγώ με το 2λιτρό 206 σε σχέση με το 1.4 που είχα πριν. Τα ίδια μου λέει και φίλος με ... Μ5 και 320 (εντάξει η Μ5 καίει τρελά βέβαια και τρώει και λάστιχο αλλά σε συντήρηση δεν έχει τρελή διαφορά απο την 3άρα)

σερβις δεν ειναι μονο η συντηρηση!!!(διατηρω πολυ σοβαρες επιφυλαξεις για τις διαφορες, γιατι εστω και το 70% ειναι πολυ σοβαρη διαφορα!!)
την 3αρα χαλαρα την πας και στο μαστορα της γειτονιας αλλα μ5 δυσκολο να εχει ξαναδει, οποτε αμεσως ερχομαστε στα τρελα εργατικα της αντιπροσωπειας (απο τι να κρινω, απο το οτι ζητανε στη μερσεντες 300 ευρω για λαδια-φιλτρα-νερο καθαριστηρων????)
δε συζηταω την περισπτωση ζημιας εκει τα χρηματα της μ5 δεν εχουν καμια ΕΠΑΦΗ ουτε με το 1.4 ουτε με το 2.0 ουτε με την 320!!εκει μετα τι θα κανει ο ελληνας με τη μια θα την πουλησει???

αλλωστε το τρελη διαφορα ειναι ποοοολυ σχετικο!!!! Wink
netblaster - Τετ 22 Φεβ 2006, 15:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικα με τα service το θεμα ειναι πολυ λεπτο!!! Παιζει πολυ σημαντικο ρολο και το πως χρησιμοποιει ο καθενας το αμαξι του!!!Για παραδειγμα, αλλος μπορει να βγαλει τα λαστιχα του off σε ενα μηνα και αλλος σε ενα χρονο!!!

Για τη Μ5 και την 320 δεν χρειζεται να πω πολλα... Μονο και μονο τα πιο ακριβα (και δυο παραπανω) μπουζι, και τα επισης πιο ακριβα και σε μεγαλυτερη ποσοτητα λαδια που χρειαζεται η Μ5 ειναι ικανα να κανουν μια διαφορα της ταξης των 100Ε!!! Αν μπω και στα ενδοτερα, ακριβοτερα φιλτρα (καμπινας, αερα κτλ) τοτε η διαφορα γινεται... τρελη!!! Για καποιον βεβαια που εχει δυο τετοια αυτοκινητα ισως και να μην ειναι...

Εδω μια 330 σε σχεση με μια Μ3 εχουν διαφορα στη συντηρηση...
sps - Τετ 22 Φεβ 2006, 19:27:35
Θέμα δημοσίευσης:
206xs έγραψε:
Πάντως χτες ανακοινώθηκε η τιμή του Φόκους : 28.550 ! Όσο για το ότι το φόκους είναι πιο gt εγώ το θεωρώ πλεονέκτημα γιατί άλλο η εντύπωση μέσα στις Σέρρες με την άσφαλτο χαλί και άπειρο γκριπ και άλλο έξω με την άσφαλτο γυαλί και τις λακούβες εκεί τα σκληρά όπως το OPC και πιθανώς και το GOLF θα είναι απάλευτα για καθημερινή χρήση. Πάντως περιμένω με αγωνία τα πρώτα τεστ για το GT και κυρίως κανένα διαρκείας να δούμε πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο δίτουρμπος. Όσο για τα τέλη η διαφορά είναι 120 ευρώ και αν το δεις έτσι δεν είναι τεράστια, όσο για τα σέρβις αν εξαιρέσεις τακάκια,λάστιχα,ίσως ακριβότερα λάδια κατα τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το βλέπω και εγώ με το 2λιτρό 206 σε σχέση με το 1.4 που είχα πριν. Τα ίδια μου λέει και φίλος με ... Μ5 και 320 (εντάξει η Μ5 καίει τρελά βέβαια και τρώει και λάστιχο αλλά σε συντήρηση δεν έχει τρελή διαφορά απο την 3άρα)

Mηπως παιζουν τιποτα διαπλεκομενα με τα περιοδικα?
Μηπως η ford δεν τα εσπρωξε ενω η vw ναι?
Δε λεω οτι ειναι ετσι, αλλα απο την αλλη δε ζουμε σε πλασμενο αγγελικα κοσμο.
Ειναι και αυτο πιθανο να συμβει, να βγει το St--> Gt.
Εγω παλι ακουσα οτι στο Nirburgring εριξε 10 " στο focus RS.
Δηλ 0.5 το χλμ, ειναι τεραστια διαφορα, σημαινει οτι το εργαλειο παει, και μαλιστα πολυ καλα!!
bob - Τετ 22 Φεβ 2006, 23:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Δηλ 0.5 το χλμ, ειναι τεραστια διαφορα, σημαινει οτι το εργαλειο παει, και μαλιστα πολυ καλα!!

Γενικα ακουγονται πολλες φημες (δε μιλαω συγκεκριμενα για τα αυτοκινητα αυτα) αλλα δυστυχως μπορει και να μη μαθουμε ποτε την πραγματικη αληθεια!!ΚΑλα για μερικα περιοδικα οτι καποια αποτελεσματα ειναι "μεγειρεμενα" ή λιγο "γαργαλημενα" ειναι παραπανω απο φημη!
Παντως το κακο ειναι, δυστυχως, να σε θεωρουν εγκυρο οποτε να σε πιστευουν και εσυ βασιζομενος σε αυτο να κανεις διαφορα (σσ αν γινονται διαφορα!!!)εννοειται πως υπαρχουν καποια αρθρα τουλαχιστον που διατηρουν σοβαρη αμεροληψια παντως!Με αυτη τη λογικη ομως πως μπορεις να σταθεις στο χρονο που εγραψε εξω? Confused
οποτε ας περιμενουμε να κυκλοφορησει για τα καλα να δουμε εντυπωσεις καλυτερα!!
volvos - Πεμ 23 Φεβ 2006, 09:11:44
Θέμα δημοσίευσης:
σπυρο στους επ[ομενους 4τ θα δουμε...
παντως να τα χωνει η vw στους 4τ χλωμο μαλλον για το αναποδο μας βλεπω. και ο φιλος μου ειναι απο τα τοπ τιμονια εκει μεσα για να κοπανιεται ετσι τοσα χρονια για γκολφ(οπως και ολοι οι χεραδες Wink ) κατι σημαινει νομιζω.
εγω προσωπικα δε το επαιρνα το γκολφ ουτε για τσαμπα αλλα αυτο δεν αναιρει οτι ειναι ο βασιλιας της κατηγοριας αυτη τη στιγμη!
Ronin - Πεμ 23 Φεβ 2006, 09:21:34
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
206xs έγραψε:

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να παίζει με τα περιοδικά.

Προσωπικά πιστεύω οτι το golf μπορεί να είναι καλο,χρυσό και άγιο αλλα δεν νομίζω οτι μπορει να κλάσει τίποτα απέναντι στο focus.
volvos - Πεμ 23 Φεβ 2006, 09:57:50
Θέμα δημοσίευσης:
paΝο μην παιρνεις ορκο....
ισως και να μην ειναι ετσι οπως νομιζουμε τα πραγματα.
εμενα οι πληροφ μου λενε οτι σερρες φαγανε πολυ ξυλο απο μεγκαν!μετα γκολφ και μετα φοκους Shocked
ultra-one - Πεμ 23 Φεβ 2006, 10:08:03
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
paΝο μην παιρνεις ορκο....
ισως και να μην ειναι ετσι οπως νομιζουμε τα πραγματα.
εμενα οι πληροφ μου λενε οτι σερρες φαγανε πολυ ξυλο απο μεγκαν!μετα γκολφ και μετα φοκους Shocked

Πάναγιώτη τα απόλυτα νούμερα στο γύρο πίστας εμένα δεν μου λένε τίποτα. Τα πάντα για μένα τουλάχιστον είναι η αίσθηση
που σου δίνει το αυτοκίνητο στο δρόμο κ η ευχαρίστηση που νιώθεις όταν το οδηγείς!
Χωρίς να έχω οδηγήσει κανένα από τα 3, από αυτά που διαβάζω θάλεγα ότι η δική μου κατάταξη θα ήταν ακριβώς η ανάποδη!!!! Δηλαδή 1ο Focus, 2ο Golf, 3o Megane......... Confused
TURBO - Τετ 29 Μάρ 2006, 16:01:41
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι ποιο ομορφο εχω δει Opel Astra GTC OPC...
brz20 - Πεμ 30 Μάρ 2006, 01:38:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τεραστια δυναμη το OPC και εγω μαζι σου ειμαι.Επισης το Golf GTi και η M3 ειναι απο τις μεγαλυτερες αγαπες μου.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες