brz20 έγραψε: |
Βρε συ δεν ηξερες.....δεν ρωταγες?Bosch ME 7.4.4 ο περιβοητος!!!!Τι σκεφτεσαι να κανεις και το ψαχνεις?Εγω εχω ακουσει οτι ο Magneti Marelli ειναι πιο καλο!Δεν ξερω τι παιζει.Εχει καποιος καμια πληροφορια για το θεμα? |
Εγω λεω να βαλω τον Magneti.Το 206 RC τον φοραει.Ξερεις καθολου απο τιμη τι παιζει?Βασικα το καλυτερο θα ειναι να φορεσουμε κανεναν αγραφο αλλα πολλα λ7 θελουν.Για το τι τον θελεις τον παραλληλο? |
Βρε συ δεν ηξερες.....δεν ρωταγες?Bosch ME 7.4.4 ο περιβοητος!!!!Τι σκεφτεσαι να κανεις και το ψαχνεις?Εγω εχω ακουσει οτι ο Magneti Marelli ειναι πιο καλο!Δεν ξερω τι παιζει.Εχει καποιος καμια πληροφορια για το θεμα? |
Sidobre έγραψε: |
Ο δικός σου Magnetti Marelli είναι καινούργιας γενιάς χωρίς EPROM με την μνήμη απ'ευθείας στον επεξεργαστή.
Ο Bosch ΜΕ 7.44 είναι το ίδιο καλός με τους Marelli τους 3φυσους αντίστοιχης γενιάς με την διαφορά ότι ο Bosch είναι κομπλέ με την ηλεκτρική πεταλούδα bosch. Για να μην διαβάζουν οι επισκέπτες άλλα αντί άλλων και μας κοροϊδεύουν! ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Για να μην διαβάζουν οι επισκέπτες άλλα αντί άλλων και μας κοροϊδεύουν! ![]() |
brz20 έγραψε: | ||
Θα βγω λιγο off αλλα το παραπανω το εχω ξαναδιαβασει και θελω να ρωτησω δυο πραγματα επι του θεματος.Γιατι γινεται συνεχεια αναφορα στους επισκεπτες?Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορουν να διαβασουν τις δημοσιευσεις.Οσο καιρο δεν ειχα ενεργοποιημενο τον λογαρισμο μου αυτο παρατηρουσα.Αρα ποιος ο λογος υπαρξης της παραπανω προτασης? |