PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Δεν δουλεύει το κλειδί-τηλεχειρισμός

STELIOS - Δευ 07 Νοέ 2005, 22:07:27
Θέμα δημοσίευσης: Δεν δουλεύει το κλειδί-τηλεχειρισμός
Και ετσι στο ξαφνικο δεν δουλευει το κλειδι τηλεχειριστηριο... Οταν παταω το κουμπι στο κλειδι αναβοσβηνει το LEDακι αλλα δεν κλειδωνουν/ξεκλειδωνουν οι πορτες. Μηπως απλα τελειωσε η μπαταρια (το εχω 4 χρωνια) ??? Την αλλαζω οπουδηποτε σε μαγαζι ηλεκτρονικων-μπαταριων ??? Μπορει να φταιει κατι αλλο ???
tirokomos - Τρι 08 Νοέ 2005, 00:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα δεν το εχεις κακομεταχειριστει μαλλον θα επεσε η μπαταρια του που απ'οσο ξερω ειναι η κλασσικη που μπαινει και στα ρολογια...Δεν ειναι τιποτα να αλλαχτει!4 χρονια παντως ειναι αρκετα για την ιδια μπαταρια. Wink
Tiesto - Τρι 08 Νοέ 2005, 01:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
τι λες τωρα ρε Στελαρα... Μεγαλη ζημια!

Πηγαινε αλλαξε τη μπαταρια ρε που κανεις topic για να μας πεις οτι δε πιανει ο τειλεχειρισμος Laughing Laughing Laughing

A, μπορει και να κανει παρεμβολες το κιν σου γι αυτο να μην πιανει ε. το χα παθει και εγω παλια και εφτιαξε χωρις ν αλλαξω μπαταρια.
Miltellas - Τρι 08 Νοέ 2005, 04:13:29
Θέμα δημοσίευσης:
Το πιθανότερο είναι να θέλει να ξανασυγχρονιστεί το κλειδί. Γράφει σαφείς οδηγίες στο manual.
Touristas - Τρι 08 Νοέ 2005, 07:57:51
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Το πιθανότερο είναι να θέλει να ξανασυγχρονιστεί το κλειδί.
Thumb right

Το χειριστήριο για την ακρίβεια.
Άκου πως θα το κάνεις
Ανοίγεις των διακόπτη και κρατάς πατημένο το κουμπί μέχρι το λαμπάκι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Κλείνεις το διακόπτη και βγάζεις το κλειδί από το διακόπτη , θα δεις το λαμπάκι να είναι μόνιμα αναμένω. Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα και μετά πατάς το κουμπί δύο φορές. Μετά από λίγο το χειριστήριο είναι έτοιμο.
Το κακό είναι ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και δεν γίνεται με την πρώτη Rolling eyes
STELIOS - Τρι 08 Νοέ 2005, 19:02:01
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
τι λες τωρα ρε Στελαρα... Μεγαλη ζημια!

Πηγαινε αλλαξε τη μπαταρια ρε που κανεις topic για να μας πεις οτι δε πιανει ο τειλεχειρισμος Laughing Laughing Laughing

A, μπορει και να κανει παρεμβολες το κιν σου γι αυτο να μην πιανει ε. το χα παθει και εγω παλια και εφτιαξε χωρις ν αλλαξω μπαταρια.

Ναι ρε κυριε Καγκουριδη ανοιγω topic να μαθω μηπως με παιρνουν στο κινητο και ανοιγουν οι πορτες στο αμαξι μου και δεν το εχω παρει πρεφα. Very happy

Touristas έγραψε:
Miltellas έγραψε:
Thumb right

Άκου πως θα το κάνεις
Ανοίγεις των διακόπτη και κρατάς πατημένο το κουμπί μέχρι το λαμπάκι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Κλείνεις το διακόπτη και βγάζεις το κλειδί από το διακόπτη , θα δεις το λαμπάκι να είναι μόνιμα αναμένω. Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα και μετά πατάς το κουμπί δύο φορές. Μετά από λίγο το χειριστήριο είναι έτοιμο.
Το κακό είναι ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και δεν γίνεται με την πρώτη Rolling eyes

Thanx, θα το δοκιμασω.
Miltellas - Τρι 08 Νοέ 2005, 19:41:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό με τις ηλεκτρονικές παρεμβολές ισχύει, δεν είναι βλακεία.
Όχι σε βαθμό να νεκρώσει τελείως και να μην ξανακούσει, αλλά να νεκρώσει προσωρινά (με την έννοια της μηδενικής εμβέλειας) σε συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται παρκαρισμένο το αυτοκίνητο το έχω πάθει (και αν ξαναπαρκάρω εκεί να το ξανασυναντήσω το πρόβλημα έστω και σε μικρότερο βαθμό - δηλ. να πιάνει μόλις από το ένα μέτρο περίπου). Όπως επίσης σε διάφορα σημεία της πόλης να χρειάζεται να είσαι πιο κοντά ή πιο μακρυά. Στην εμβέλεια πρέπει να παίζει ρόλο ακόμη και ο καιρός.
STELIOS - Τρι 08 Νοέ 2005, 19:50:36
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Αυτό με τις ηλεκτρονικές παρεμβολές ισχύει, δεν είναι βλακεία.

Το ηφος μου παραπανω ηταν χιουμορ με τον Τiesto που ειναι φιλαρακι και δεν παρεξηγειται.
Περα απ΄τη πλακα, το ξερω οτι παιζουν και παρεμβολες και διαφορα αλλα. Δηλαδη μου εχει τυχει μερικες φορες να μην πιανει απο μακρια ή να μην πιανει καθολου σε μερικα σημεια (πολυ σπανιο), ομως τωρα δεν δουλευει καθολου και πουθενα εδω και 5 μερες.
Tiesto - Τρι 08 Νοέ 2005, 23:12:41
Θέμα δημοσίευσης:
υφος γραφεται χαχαχαχαχαχαχα

κοβω τα offtopic μη φαμε και ξυλο!
STELIOS - Τετ 09 Νοέ 2005, 19:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Miltellas έγραψε:
Thumb right

Άκου πως θα το κάνεις

Τhanx Touristas, ακολουθησα τη διαδικασια και εφτιαξε.

Tiesto έγραψε:

Να ρε γιατι κανουμε topic, ρωταμε και μαθαινουμε κυριε Ξερολακοπουλε..... Very happy Cool
Touristas - Τετ 09 Νοέ 2005, 20:24:07
Θέμα δημοσίευσης:
Any time Very happy
kovac - Σαβ 22 Σεπ 2007, 17:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως ξέρει κανένα Touristoπαιδο (ή και κάποιος άλλος) να μου πει τον τύπο της μπαταρίας?
Για να τη φέρει ο κολλητός από τη δουλειά του. Very happy

Απλά την αλλάζω και κάνω:

Touristas έγραψε:
Κλείνεις το διακόπτη και βγάζεις το κλειδί από το διακόπτη , θα δεις το λαμπάκι να είναι μόνιμα αναμένο. Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα και μετά πατάς το κουμπί δύο φορές. Μετά από λίγο το χειριστήριο είναι έτοιμο.
Το κακό είναι ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και δεν γίνεται με την πρώτη

Σωστά?
Επίσης μια μικρή διευκρίνιση, πολλά κουμπάκια ακούω, αλλά έχει 2, ποιο είναι στην κάθε φορά (υποθέτω του ξεκλειδώματος..)? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Touristas - Σαβ 22 Σεπ 2007, 20:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θυμάμαι τι τύπος είναι.
Το κουμπί του κλειδώματος πατάς
kovac - Κυρ 23 Σεπ 2007, 12:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Δεν θυμάμαι τι τύπος είναι.
Το κουμπί του κλειδώματος πατάς

Ευχαριστώ!!!! Very happy Wink
kovac - Τρι 25 Σεπ 2007, 00:59:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ο τύπος της μπαταρίας είναι CR2016 3V. Very happy
Άλλαξα μπαταρία, συγχρονισμός δε χρειάστηκε (?) [βασικά δεν είδα λαμπάκια να αναβοσβήνουν, απλά κράτησα πατημένο το κουμπί ενώ είχα το διακόπτη στην πρώτη σκάλα], λειτουργεί κανονικότατα. Very happy
Κόστος 2€, χρόνος 1' και πλέον το αμάξι κλειδώνει και ξεκλειδώνει από ένα στενό μακριά ή και μέσα από το σπίτι. Οι παλιές καλές μέρες... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
PHSYBORG - Τρι 25 Σεπ 2007, 08:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Άλλαξα μπαταρία, συγχρονισμός δε χρειάστηκε (?) [βασικά δεν είδα λαμπάκια να αναβοσβήνουν, απλά κράτησα πατημένο το κουμπί ενώ είχα το διακόπτη στην πρώτη σκάλα], λειτουργεί κανονικότατα. Very happy
Κόστος 2€, χρόνος 1' και πλέον το αμάξι κλειδώνει και ξεκλειδώνει από ένα στενό μακριά ή και μέσα από το σπίτι. Οι παλιές καλές μέρες... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

πιασε μια μπαταρια κ περνα για καφε Wink
Ivang - Τρι 25 Σεπ 2007, 10:43:00
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Κι εγώ θα ήθελα μια διευκρίνιση, για ποιό λαμπάκι μιλάμε ? Μήπως το ledάκι του συναγερμού ? Question Idea Question Idea Question
kovac - Τετ 26 Σεπ 2007, 14:14:43
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
kovac έγραψε:

πιασε μια μπαταρια κ περνα για καφε Wink

Αν μου δώσεις και το S3 να το κάνω λίγο βόλτα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
thantsi - Τρι 20 Μάϊ 2008, 21:49:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

Παιδια το επαθα και εγω αυτο....ηθελα να αλλαξω την μπαταρια και την εβγαλα και την ξαναεβαλα...και μετα τιποτα ουτε κλειδωνε ουτε ξεκλειδωνε...αλλαξα μπαταρια το ιδιο παλι....μαλλον θα πρεπει να ξανασυγχρονιστει.ενα 306 εχω του 2001.....ουτε λαμπακια δν εχει ουτε τιποτα...ειναι η ιδια διαδικασια που ανεφερε ο φιλτατος touristas???? Cool
IAKOVOS - Παρ 23 Μάϊ 2008, 21:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="thantsi"]
Παράθεση:

Παιδια το επαθα και εγω αυτο....ηθελα να αλλαξω την μπαταρια και την εβγαλα και την ξαναεβαλα...και μετα τιποτα ουτε κλειδωνε ουτε ξεκλειδωνε...αλλαξα μπαταρια το ιδιο παλι....μαλλον θα πρεπει να ξανασυγχρονιστει.ενα 306 εχω του 2001.....ουτε λαμπακια δν εχει ουτε τιποτα...ειναι η ιδια διαδικασια που ανεφερε ο φιλτατος touristas???? Cool[/quot
Πηγαινε στην πεζο να στο συγχρωνισουνε υποθεση 20 λεπτων κρατα και το 2 κλειδι μπορει να χρειαστει να γινει και σε αυτο Sniper
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες