PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Need For Speed... the games...

netblaster - Παρ 04 Νοέ 2005, 00:30:46
Θέμα δημοσίευσης: Need For Speed... the games...

Η ΕΑGames εβγαλε ενα νεο τιτλο NFS με την ονομασια ΝFS Most Wanted!!!

Η βασικες διαφορες απο το Underground ειναι οτι εχει και supercars πλεον, αλλα και...ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!! Twisted evil Twisted evil

Wake up to the smell of burnt asphalt as the thrill of illicit street racing permeates the air. From the makers of the hit Need for Speed™ Underground series, Need for Speed™ Most Wanted challenges players to become the most notorious and elusive street racer.

Combining illicit street racing and tuner customization with the intensity of strategic police pursuit that surpasses any Hollywood-style chase scene, Need for Speed Most Wanted will be on every gamer's 'must-have' list this holiday season. Out-race rivals, evade cops and exploit hundreds of miles of open road as gamers make their way up the Blacklist.

To become the most wanted racer, players must build up their street cred and Rap Sheet with gripping, white knuckle, head-to-head races with the top drivers on the streets, as well as pull daring, evasive moves to out-run and out-fox the cops that patrol the open road. Players can manage their heat or utilize a number of strategic tactics to keep the cops off their tails as they leave their rivals behind to suck their exhaust fumes.

Need for Speed Most Wanted also features a variety of the hottest cars that range from tuners to super cars. You can customize your ride to race against any class of vehicles. The streets will be your playground this Fall.

Key Features
Open Road, Open World: Rule the streets as the most notorious street racer in various regions that include edgy industrial and urban environments. In the game, the environment can be a friend for a foe. Players will master short-cuts as well as use the traffic and destructible environments to their advantage.

All-New Gameplay: Need for Speed Most Wanted features new and exciting gameplay that incorporates strategic cop pursuit and skill-based evasion techniques with illicit street racing.

Visual Customization: Whether gamers are trying to lose the cops or they just want to pimp their ride, Need for Speed Most Wanted offers extensive visual customizations.

Blacklist: As players enter the world of illicit street racing, they must go up against the best street racers on the scene to earn respect and rise to the top of the Blacklist.

Rap Sheet: Players will build up their Rap Sheet with record breaking times, street challenges and out-foxing an escalation of police vehicles, tactics and technology.

Performance Tuning: Can't compete against a sports car? Head to the safehouse and tune up your ride to race against any class of vehicles.

Next-Gen Graphical Features: Need for Speed Most Wanted for the next generation console delivers the next level of graphical excellence in video games. Utilizing graphical techniques including normal mapping and real-time lighting, the graphical experience is incomparable to any racing game on the market.

Race Online* Need For Speed Most Wanted features online play for Xbox 360, Xbox, the PlayStation®2 computer entertainment system and the PC.

shark_zak - Παρ 04 Νοέ 2005, 00:44:02
Θέμα δημοσίευσης:
καιρος ηταν νομιζω...στην Ελλαδα ποτε... Question
netblaster - Παρ 04 Νοέ 2005, 00:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Ελλαδα δεν γνωριζω ποτε θα ερθει επισημα!!! Στο διαδρομο της σχολης μου (ΤΕΙ Αθηνας) κυκλοφορει για Playstation και Χbox παντως!!! Οπου ναναι ερχεται και για PC... Μεχρι να βρουν το crack ειναι!!! Twisted evil
shark_zak - Παρ 04 Νοέ 2005, 00:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
με το καλο... Wink
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 01:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπιζω να εχουν βελτωσει καπως και τα γραφικα του σε σχεση παντα με το προηγουμενο...
Tiesto - Παρ 04 Νοέ 2005, 08:39:41
Θέμα δημοσίευσης:
να το δουμε και αυτο...

εγω θελω να δω ποτε θα φτασει στα pc ενα παιχνιδι αντιστοιχο των gran turismo...
Stevon - Παρ 04 Νοέ 2005, 09:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
εγω θελω να δω ποτε θα φτασει στα pc ενα παιχνιδι αντιστοιχο των gran turismo...

Έλα ντε...?????!!!! Πές τα!!!Γιατί όταν εγώ μιλάω για GT μου λένε για Collin κτλ.....
SnakeMJK - Παρ 04 Νοέ 2005, 11:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
Με το που βγει το παιχνίδι στο αμέρικα θα το έχω... (τα torrents να ναι καλά Razz ). Απ ότι διαβάζω σε καμιά βδομάδα εύκολα!
shark_zak - Δευ 07 Νοέ 2005, 01:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
περιμενω πμ απο οποιον το πρωτο παρει...SnakeMJK - netblaster... Idea
brz20 - Δευ 07 Νοέ 2005, 09:17:35
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγουρα θα υπαρχει καποιο torrent στο net.Παιδια σημερα κιολας θα βαλω το Azureus να το κατεβαζει.Σε δυο μερουλες αν το βρω θα το εχουμε.
SnakeMJK - Δευ 07 Νοέ 2005, 21:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Σιγουρα θα υπαρχει καποιο torrent στο net.Παιδια σημερα κιολας θα βαλω το Azureus να το κατεβαζει.Σε δυο μερουλες αν το βρω θα το εχουμε.

Μόνο σε xbox και ps2 το βρίσκω στα torrents...
manosm3 - Τρι 08 Νοέ 2005, 00:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
Κυκλοφορει 16 Νοεμβριου. Μου εδωσε ενας φιλος μου το ντεμο, αλλα δεν με ενθουσιασε. Ουτε γραφικα, ουτε χειρισμος...Ειδωμεν..
kovac - Τρι 08 Νοέ 2005, 00:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
brz20 έγραψε:

Μόνο σε xbox και ps2 το βρίσκω στα torrents...

Ούτε εγώ! Υπάρχει μόνο xbox και ps2 όπως σωστά είπες!!! Wink
Αν το βρεις στείλε pm. Very happy
ultra-one - Τρι 08 Νοέ 2005, 10:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω να είναι πιο ρεαλιστικό οδηγικά από το NFS Underground που ήταν πραγματικά χάλια! Shocked
dor - Παρ 18 Νοέ 2005, 21:27:51
Θέμα δημοσίευσης:
Θα το έχω αύριο 4 cd και ναι είναι για pc.
MEMsound - Παρ 18 Νοέ 2005, 21:31:19
Θέμα δημοσίευσης:
dor έγραψε:
Θα το έχω αύριο 4 cd και ναι είναι για pc.

ε? τι? που? πως? πότε!

Φτου δεν είσαι Αθήνα...

Που θα πάει θα το βρούμε και μεις..
brz20 - Παρ 18 Νοέ 2005, 23:24:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω το κατεβαζω.Σε 2 μερες θα το εχω.Ζω για εκεινη την μερα.Ξερει κανενας τι απαιτησεις θα εχει απο γραφικα και τα σχετικα?
tsosmoulis - Σαβ 19 Νοέ 2005, 00:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
The minimum system requirements necessary to play Need For Speed: Most Wanted Black Edition are as follows.

Windows 2000 or XP
1.4GHz Pentium IV or comparable processor
256MB RAM
A video card with at least 32MB of video memory with DirectX 9.0c (or higher) compatible drivers, supporting one of the chipsets listed below.
At least 3GB of available hard disk space
DirectX 9.0c (or higher) installed
A DirectX compliant sound card
8X CD-ROM Drive
Although Direct3D is supported, this support is only officially extended to certain 3D accelerator devices. The following major D3D chipsets are supported
SnakeMJK - Σαβ 19 Νοέ 2005, 11:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
Το είχα αφήσει Τετάρτη βράδυ στην σχολή να κατεβαίνει (όταν έφυγα είχε πιάσει καλή ταχύτητα).. Υποθέτω Δευτέρα που θα κατέβω να το έχω! Στα torrents αναφέρεται ως 4cds + 1 bonus dvd, αλλά οι φήμες λένε ότι είναι μόνο 1 dvd και το έχουν γράψει έτσι για να μην το βρει η EA Razz
tsosmoulis - Σαβ 19 Νοέ 2005, 13:09:43
Θέμα δημοσίευσης:
κατεβηκε!!κατεβηκε!!!
Tiesto - Σαβ 19 Νοέ 2005, 14:22:01
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
The minimum system requirements necessary to play Need For Speed: Most Wanted Black Edition are as follows.

Windows 2000 or XP
256MB RAM
A video card with at least 32MB of video memory with DirectX 9.0c (or higher) compatible drivers, supporting one of the chipsets listed below.
8X CD-ROM Drive
Although Direct3D is supported, this support is only officially extended to certain 3D accelerator devices. The following major D3D chipsets are supported

Σε λιγο θα πρεπει να φτιαχνουμε τα pc για να τρεχει 1 παιχνιδι. για ονομα του θεου!
tirokomos - Σαβ 19 Νοέ 2005, 15:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
Το μηχανημα που απαιτειται αν κρατουσα τα χρηματα θα τουρμπιζε το 307 με 2bar σταθερο..... Cool Cool Cool Cool Cool
tsosmoulis - Σαβ 19 Νοέ 2005, 15:47:26
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα δεν μου κοστισε τοσο αλλα σιγουρα ηταν εκει κοντα...
tirokomos - Σαβ 19 Νοέ 2005, 17:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
εμενα δεν μου κοστισε τοσο αλλα σιγουρα ηταν εκει κοντα...
Μετα μην παραπονιεσαι που πηγες και πηρες 14αρι.... Cool Cool Cool Κατι ξερει λοιπον το τυροκομο που δεν παιζει need for speed και μαζευει τα λεφτακια του..... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
tsosmoulis - Σαβ 19 Νοέ 2005, 17:32:02
Θέμα δημοσίευσης:
το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι...
dreams DO come true φιλεεεε
tirokomos - Σαβ 19 Νοέ 2005, 19:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι...
dreams DO come true φιλεεεε
Αντε να δω...... Rolling eyes Laughing
SnakeMJK - Κυρ 20 Νοέ 2005, 00:00:58
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
Το μηχανημα που απαιτειται αν κρατουσα τα χρηματα θα τουρμπιζε το 307 με 2bar σταθερο..... Cool Cool Cool Cool Cool

Με 250 ευρώ χτύπησα πολύ καλύτερο μηχάνημα στο fleamarket... Έχω 4 pc σπίτι... Το μυστικό είναι να αγοράζεις μεταχειρισμένα... Cool
Steve - Κυρ 20 Νοέ 2005, 00:08:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το μυστικό είναι τα .torrents και δεν μου τα έχεις ρίξει με ΠΜ ακόμα!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ! Razz
kovac - Κυρ 20 Νοέ 2005, 13:26:22
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Windows 2000 or XP
256MB RAM
8X CD-ROM Drive

Σε λιγο θα πρεπει να φτιαχνουμε τα pc για να τρεχει 1 παιχνιδι. για ονομα του θεου!

Βασίλη, θα σε στεναχωρήσω, αλλά και μηχάνημα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά να φτιάξεις, πάλι δε θα τρέχει. Εδώ το προηγούμενο, σε καλύτερο μηχάνημα και δεν έτρεχε!!!! Wink

Πρέπει να φτιάξεις ένα μηχάνημα "κοντά" στο recommended system, και λίγο πιο καλό. Sad
tsosmoulis - Κυρ 20 Νοέ 2005, 13:34:38
Θέμα δημοσίευσης:
και αν θες να γουσταρεις το συγκεκριμενο παιχνιδι με καλη αναλυση γραφικων θες κατι πραγματικα ΚΑΛΟ. Cool
Steve - Κυρ 20 Νοέ 2005, 14:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ θες GeForce.

Θες ATi Very happy
brz20 - Κυρ 20 Νοέ 2005, 15:13:06
Θέμα δημοσίευσης:
ATI = APATI.Γνωμη μου.Παντως υπαρχουν καρτες στην αγορα με 256 και 8x AGP που τις βρισκεις με 120 ευρω.Δηλαδη με 150 ευρωπουλα εχεις παρει καρτα που παιζει πολυ καλα.
tsosmoulis - Κυρ 20 Νοέ 2005, 15:16:42
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω για το αν θελει ΑΤΙ (ειχα στο προηγουμενο μου laptop την 7900 με 124ΜΒ). Τωρα εχω την Geforce 6080 (με 256ΜΒ memory) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος!
bakclima - Κυρ 20 Νοέ 2005, 17:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αααααα Δωρα το εχεις και δε μιλας εεε;;;;;; για γραφω για το υβε και εχω κατι να σε δωσω εγω για ανταλλαγμα Wink
brz20 - Δευ 21 Νοέ 2005, 18:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια επαιξα το NFS μολις πριν καμια ωρα.Το κατεβασα.Λοιπον εχει σεναριο απο οτι φαινετε.Αλλα με χαλασε πολυ.Στην αρχη οδηγεις μια Μ3 και καποτε σου την περνουν και μαλλον τωρα πρεπει να ανεβεις πρωτος για να την ξανακερδισεις.Αυτο καταλαβα.
Καλο γιατι εχει αστυνομια αλλα εχει πολλα κακα.Κυριοτερο τα αυτοκινητα.Τι να βελτιωσεις απο την Slk την C6 και καποια αλλα τρελα μοτερ οπως την Cayman.Να τους αλλαξεις bodykit?Αυτα ειναι ολοκληρομενα αμαξια.
Βεβαια εχει και απο τα γνωστα μας το Golf GTi,TT 3.2 quattro,A3 3.2 quattro,A4 3.2 TFSI.Και το απιστευτο.Εχει και το Fiat Grante Punto!!!!!!

Εχουν τρελαθει τελειως.

Βεβαια πιστευω παρακατω να δεινει και αλλα αμαξια.Ουτε λογος για Honda,Peugeot,Nissan.Και απο οτι διαβασα λενε οτι η Honda δεν εδωσε τα δικαιωματα στην EA.
Αυτα εκ πρωτης οψεος.
tirokomos - Δευ 21 Νοέ 2005, 21:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Και απο οτι διαβασα λενε οτι η Honda δεν εδωσε τα δικαιωματα στην EA.

Για να καταλαβεις για ποσο μεγαλη εταιρεια μιλαμε!!!Προειδοποιει τους χρηστες του παιχνιδιου οτι αυτες οι αμαξαρες δεν ειναι για να παιζεις.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Worthy Worthy Worthy
Steve - Τρι 22 Νοέ 2005, 17:45:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι μωρέ, γιατί θα σου συμβεί με κανένα Civic κάτι τέτοιο...

Tirokomos, θα σε κράζω μια ζωή αγορίνα μου Love

Είσαι απίστευτος στόκος Love
brz20 - Τρι 22 Νοέ 2005, 20:05:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα Tirokome καλα το λες.Οσοι εχουν Honda δεν ξερουν να οδηγουν.Ειδες τι επαθε ο τυπος παραπανω?
Steve - Τρι 22 Νοέ 2005, 20:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
To .torrent ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Multi color Cussing out
MEMsound - Τρι 22 Νοέ 2005, 20:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
άσχετο αλλά τι είναι τα torrent??? Question Rolling eyes Shocked
tirokomos - Τρι 22 Νοέ 2005, 20:49:46
Θέμα δημοσίευσης:
Δωστε μου ενα Honda λοιπον να τους διδαξω ολους οδηγηση.....Α ρε ταριφα μπινε........
shark_zak - Τρι 22 Νοέ 2005, 21:25:56
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια μηπως ειστε λιγο Off Topic

στο θεμα μας λοιπον...ποιος το εχει εδω στην αθηνα και ποτε θα το παρουμε.... Wink
διαφορετικα θα κανει την καλη πραξη η δωρα.... Silly
SnakeMJK - Τρι 22 Νοέ 2005, 21:37:16
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
To .torrent ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Multi color Cussing out

Θα στο στείλω αύριο... Ένας παπ**ας έκοψε το καλώδιο του δικτύου στη σχολή και έχω μείνει χωρίς nfs Confused
brz20 - Τετ 23 Νοέ 2005, 03:28:09
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
άσχετο αλλά τι είναι τα torrent??? Question Rolling eyes Shocked

Τα torrents ειναι αρχεια πολυ μικρα σε μεγεθος για παραδειγμα 20kb και το μονο που εχουν μεσα ειναι το ονομα του αρχειου που θα κατεβει(μπορει να ειναι και μπλοκ αρχειων)και τις διευθυνσεις των server που εχουν αυτο το αρχειο.Ειναι πολυ χονδρικη προσεγγιση αυτη βεβαια.Το παιχνιδι παιδια το εχω.Τουλαχιστον τα 4CD του παιχνιδιου.Τωρα κατεβαινει και ενα Bonus DVD με διαφορα κλιπακια(1.28Gb) + το Soundtrack.Δηλαδη ολο το Cd με τα κομματια που παιζουν.Η εκδοση που κατεβασα λεγετε Black Edition και ειναι για τα 10 χρονια Need For Speed.Να σας το στειλω?
gianic - Τετ 23 Νοέ 2005, 05:00:31
Θέμα δημοσίευσης:
ρε δωστε λινκ για το τορεντ γρηγορα παρακαλω !!!! Very happy Very happy Very happy
kovac - Τετ 23 Νοέ 2005, 19:56:29
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
ρε δωστε λινκ για το τορεντ γρηγορα παρακαλω !!!! Very happy Very happy Very happy

Δηλαδή και τα 4 cd, μαζί με OST, κλπ κλπ σε 1 dvd σε χαλάει εσένα. Rolling eyes Razz Wink Wink Wink Wink Wink
brz20 - Τετ 23 Νοέ 2005, 20:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:

Ελα το link:Need For Speed Most Wanted Black Edition Torrent File
netblaster - Τετ 23 Νοέ 2005, 23:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες το εχω το παιχνιδι, το Black Edition!!! Ειναι αρκετα καλο, αν και δεν εχω προλαβει να το παιξω πολυ!!!

Το θεμα ειναι οτι παιζει με image (χρειαζεται και το Alcohol και αλλο ενα προγραμμα που λεγεται Anti-Blaxx) και οχι με απλο crack οπως το παλιο!!! Με λιγα λογια εχει μια μικρη ταλαιπωρια για το installation, αλλα παιζει μια χαρα!!!

Ειναι ενα DVD που εχει τα 4cd του παιχνιδιου και τα υπολοιπα προγραμματα που χρειαζονται!!!

Peugeot δεν εχει ομως... Evil
gianic - Πεμ 24 Νοέ 2005, 00:28:13
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

Δηλαδή και τα 4 cd, μαζί με OST, κλπ κλπ σε 1 dvd σε χαλάει εσένα. Rolling eyes Razz Wink Wink Wink Wink Wink

τρελος εισαι ;;;; ερχομαι ριο ολοταχωωωωωωωωωωωωως ..!!!! Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 25 Νοέ 2005, 22:28:00
Θέμα δημοσίευσης:
Το κατέβασα... δεν μπορώ να βρώ crack... Evil
Tiesto - Παρ 25 Νοέ 2005, 22:40:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το απεκτησα και γω... Ωραια γραφικα, ωραια αναποδα, ωραιο σεναριο αλλα αυτο το "Στριβω με 200" εχει παραγινει. Εχει και λιγα αμαξια.

Α ρε Gran Turismo...
Steve - Σαβ 26 Νοέ 2005, 01:42:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κατάφερα και το έκανα να παίζει Twisted evil

ΔΕΝ

ΠΑΩ

ΓΙΑ

ΥΠΝΟ

ΜΕΧΡΙ

ΝΑ

ΠΑΡΩ

ΤΟ

CLIO

V6
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Σαβ 26 Νοέ 2005, 02:21:10
Θέμα δημοσίευσης:
κ@υλWμ€ν€....... Laughing Laughing Laughing Laughing
tsosmoulis - Σαβ 26 Νοέ 2005, 03:29:49
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπαρχει crack για το συγκεκριμενο παιχνιδι.
MEMsound - Σαβ 26 Νοέ 2005, 04:21:09
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξέρω αν το έχετε υπόψιν σας πάντως ότι όλη αυτή η κουβέντα για crack κλπ κλπ μας εκθέτει ουσιαστικά σαν forum και παιζει να βρούμε και κάνα μπελά στο τέλος....

ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για καλοσκεφτείτε το... Wink Wink
brz20 - Σαβ 26 Νοέ 2005, 05:59:35
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον παιδια θελει ενα προγραμματακι για να παιξει.Αν ανοιξετε ενα System File που εχει μεσα θα δειτε πιο ειναι το ονομα του.Αλλα για να μην σας σπαω τα νευρα με τους γρυφους λεγετε sd4hide.exe!!!!!Το Anti-Blaxx δεν κανει δουλεια.Ειναι ωραιο παιχνιδι αλλα πολυ arcade.Με το Punto μαμα ειχα παρει την Supra.Ημαρτον δηλαδη.
netblaster - Σαβ 26 Νοέ 2005, 11:23:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα μου παιζει μια χαρα με το Anti-Blaxx!!! Wink
Tiesto - Σαβ 26 Νοέ 2005, 16:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις απολυτο δικιο Mανθο και δεν εισαι καθολου υπερβολικος!
tsosmoulis - Σαβ 26 Νοέ 2005, 16:54:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι μανθο εχεις δικιο. λαθος τα παραπανω ποστ.
DrJekyll - Σαβ 26 Νοέ 2005, 16:58:02
Θέμα δημοσίευσης: ....
Πειρατες...ε παλιοπειρατές....
Αυτά τα καημενα τα φτωχαδάκια στην ΕΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ εεεε?????? Shocked
Αλήτες!!!Στην Πυρά όλοι ρεεε!!!
MEMsound - Σαβ 26 Νοέ 2005, 19:22:41
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Πέραν της πλάκας όμως ας είμαστε προσεκτικοί για να μην βρούμε κανένα μπελά... Wink
Steve - Σαβ 26 Νοέ 2005, 21:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ CLIO ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ TUNING Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Το σταμάτησα χθες λίγο πριν την αγορά γιατί τα παιδιά εδώ στο netcafe θέλανε 10o για DotA (Lan) και τώρα προ μισαώρου το συνέχισα... Twisted evil
shark_zak - Σαβ 26 Νοέ 2005, 23:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
το θελω...το θελω...το θελω... Bluegrab Silly
kovac - Κυρ 27 Νοέ 2005, 17:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
ΤΟ CLIO ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ TUNING Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Το σταμάτησα χθες λίγο πριν την αγορά γιατί τα παιδιά εδώ στο netcafe θέλανε 10o για DotA (Lan) και τώρα προ μισαώρου το συνέχισα... Twisted evil

Ωχ! Εμένα μου φαίνεται ήδη κολασμένο το punto!!! Φαντάσου το clio!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

DotA? Χμμμμμ...ενδιαφέρον Steve. Very happy
Έχω μείνει στην v.5.84 (νομίζω)...τέσπας...στο θέμα μας:

Εντυπώσεις μέχρι τώρα:

1. Δεν έχει puuuuuuuuuuuuuuuuuuug. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
2. Δεν έχει puuuuuuuuuuuuuuuuuuug. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
3. Ο χειρισμός είναι χειρότερος ή είναι ιδέα μου?
4. Γραφικά απλά τέλεια!!!!! Πολύ ρεαλιστικά παίδες!!! Very happy
5. Αν έχω καταλάβει καλά, τώρα πια κάνεις όλα τα tuning σε ένα μαγαζί, κι όχι αλλού το visual, αλλού το performance κλπ, και πιστεύω είναι καλύτερο γιατί το άλλο μου είχε σπάσει τ' @@ (τα νεύρα Laughing Laughing Laughing ). Embarassed Embarassed
6. Συνέχεια έχω την εντύπωση πως τα αμάξια γενικά δεν τρέχουν. Crying or Very sad
7. Θα ήθελα να είχε και περαστικούς, γιατί όταν πέφτεις σε στάσεις/διόδια διαλύονται (ρεαλιστικό ρε φίλε!!!!) και θυμήθηκα το carmageddon!!!!
8. Εξακολουθώ να πιστεύω πως το Underground 2 είναι καλύτερο (χερισμός, αμάξια που βλέπουμε/έχουμε οδηγήσει κι εμείς), αλλά αξίζει και αυτό για αγορά!
9. Έστω κι αν δεν έχετε πολύ καλό μηχάνημα, τα γραφικά ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ. Πάντως αμφιβάλλω αν τρέχει ΚΑΝ με τις minimum απαιτήσεις. Rolling eyes
kovac - Κυρ 27 Νοέ 2005, 17:58:53
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Να πας να το αγοράσεις!!!!! Razz
Έχει γεμίσει και ο φάκελος με τα pm μου... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Steve - Κυρ 27 Νοέ 2005, 21:50:40
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Εντυπώσεις μέχρι τώρα:

1. Δεν έχει puuuuuuuuuuuuuuuuuuug. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
2. Δεν έχει puuuuuuuuuuuuuuuuuuug. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
3. Ο χειρισμός είναι χειρότερος ή είναι ιδέα μου?
4. Γραφικά απλά τέλεια!!!!! Πολύ ρεαλιστικά παίδες!!! Very happy
5. Αν έχω καταλάβει καλά, τώρα πια κάνεις όλα τα tuning σε ένα μαγαζί, κι όχι αλλού το visual, αλλού το performance κλπ, και πιστεύω είναι καλύτερο γιατί το άλλο μου είχε σπάσει τ' @@ (τα νεύρα Laughing Laughing Laughing ). Embarassed Embarassed
6. Συνέχεια έχω την εντύπωση πως τα αμάξια γενικά δεν τρέχουν. Crying or Very sad
7. Θα ήθελα να είχε και περαστικούς, γιατί όταν πέφτεις σε στάσεις/διόδια διαλύονται (ρεαλιστικό ρε φίλε!!!!) και θυμήθηκα το carmageddon!!!!
8. Εξακολουθώ να πιστεύω πως το Underground 2 είναι καλύτερο (χερισμός, αμάξια που βλέπουμε/έχουμε οδηγήσει κι εμείς), αλλά αξίζει και αυτό για αγορά!
9. Έστω κι αν δεν έχετε πολύ καλό μηχάνημα, τα γραφικά ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ. Πάντως αμφιβάλλω αν τρέχει ΚΑΝ με τις minimum απαιτήσεις. Rolling eyes

1. Crying or Very sad
2. Crying or Very sad
3. Πολύ χειρότερος γενικά αλλά πολύ πιο καλός από το 2 στα πισωκίνητα (π.χ. Lexus) Cool
4. Very happy
5. Wink
6. Rolling eyes
7. Για εμένα μεγάλη απάτη αυτό με τις "κατεδαφίσεις" Evil
8. Twisted evil
9. Surprised
kovac - Δευ 28 Νοέ 2005, 04:01:48
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εντυπώσεις μέχρι τώρα:

6. Rolling eyes
7. Για εμένα μεγάλη απάτη αυτό με τις "κατεδαφίσεις" Evil

6. Τελικά μάλλον τρέχουν...λίγο tuning θέλανε. Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing
7. Αυτές τώρα τις είδα. Laughing Laughing Laughing
κατεδαφίσεις = λύση για τους κουλούς που δεν μπορούν να ξεφύγουν από την police. Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επίσης, μου τη σπάει που ρίχνεις μια στούκα και κόβει το αμάξι τελείως. Evil Evil Evil Evil
brz20 - Δευ 28 Νοέ 2005, 08:59:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα μου την σπαει που τα στρουμφ εχουν γινει πολυ εξυπνα και δεν μπορεις να τα ξεφυγεις με τιποτα.Μεχρι και ελικοπτερο με εχει κινηγισει.Ειναι τρελο απο γραφικα.Αλλα καθολου πραγματικο.Πρωτον δεν γινετε με το μαμα το Punto να τα ριχνω με πειραγμενη Supra και να την αφηνω χιλιομετρα.Ενταξει αν ηταν Pug θα μπορουσε να το κανει,αλλα οχι και το Punto!!!!! Very happy Very happy Very happy
Demis - Δευ 28 Νοέ 2005, 09:36:42
Θέμα δημοσίευσης:
Για μενα το παιχνιδι ειναι απο τα καλυτερα που εχω παιξει,εαν εξαιρεσουμε βεβαια το γεγονος που ηδη αναφερθηκε ο brz20 και τις στροφες μετα 190+,ασε και τις τελικες 238 και ανεβαινουμε αν και μου εκανε εντυπωση το 6ταχυτο κιβωτιο που εχει & οτι το παιχνιδι σου δινει τη δυνατοτητα στο auto να κατεβασεις η να ανεβασεις ταχυτητα μονος σου.
_205rallye_ - Δευ 28 Νοέ 2005, 13:46:31
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια.....μια χαρη.ποιοσ μπορει να μου βρει το crack για το αντιγραμενο Question
netblaster - Δευ 28 Νοέ 2005, 19:12:57
Θέμα δημοσίευσης:
Crack δεν υπαρχει ακομα!!! Wink

Οσον αφορα το παιχνιδι τωρα, ειναι οντως πολυ καλο!!!

Ο χειρισμος ειναι λιγο χειροτερος, αλλα οπως ειπε και ο Steve, στα πισωκινητα ειναι καλυτερος!!!

Φοβερες οι "μαχες" με τα μπατσικα, οσο σε κυνηγανε τοσο σε πορωνουν!!!

Οσο για τα αυτοκινητα που εχει θα προτιμουσα και εγω να εχει περισσοτερα "ανθρωπινα", παρα supercars!!!

Αυτο που επισης μαρεσει ειναι οτι δεν εχει τοσα πολλα πραγματα να βαλεις στο αυτοκινητο (πχ ηχοσυστηματα και αλλα τετοια) ωστε να το κανεις λατερνα για να τερματισεις οπως στο Underground 2!!!
ROM206 - Τετ 30 Νοέ 2005, 18:18:04
Θέμα δημοσίευσης:
To Most Wanted, το πήρα πρίν 3 μέρες για το PS2.

Ομολόγω οτι το περίμενα λίγο καλύτερο,σε σχέση πάντως με το Underground πιστεύω πως ο χειρισμός του είναι καλήτερος καθώς και τα γραφικά του είναι κάπως ξεκούραστα( δεν έχουν τόσες λάμψεις και να σε ζαλίζουν).
¨Οσο για τα upgrades νομίζω είναι λίγο φτωχό.
Επίσης σπαστικό είναι που δεν έχει drift και drag αγώνες.....

Απο αμάξια πολύ περισσότερα απο το Under.

Βασικά είναι ένας συνδυασμός μεταξύ Undergroung και Hot Pursuit.
brz20 - Τετ 30 Νοέ 2005, 20:01:36
Θέμα δημοσίευσης:
Boyz εχω φτιαξει το Golf σε φοβερη διχρωμια με ανθρακονημα και ολα τα σχετικα.Τελικη με Nitro εχω τα 335 χιλιομετρα.Μπορει και λιγο παραπανω.Παντως εχω κερδισει και το RX-8 και την CLK.Τωρα ειμαι στον 8 απο την blacklist και με τα λεφτα που μαζεψα αγορασα την Aston Martin DB9!!!Πολυ αμαξι.Δεν το αφησα ετσι.Το εκανα πολυ διακριτικο εξωτερικο φτιαξιμο με μια light αεροτομη ισα ισα που φαινετε.Ζαντα OZ μια και φορουσε με πολλες ακτινες απο την μανα του.Και απο χρωμα τι αλλο.Πρασινο σκουρο με κλειστο κιτρινο.Και αν σας φαινετε εντελως ξεκαρφωτο σας λεω οτι αυτα τα δυο χρωματα ειναι της αγωνιστικης Aston Martin DB9.
bakclima - Τετ 30 Νοέ 2005, 22:49:30
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα εχει ή δεν εχει 206;;;;;;;;;;;
μηπως εχει και το ξεκλειδωνεις αργοτερα;;;;;;;
μηπως θα βγει και καμια ευρωπαικη εκδοση με περισσοτερα αυτοκινητα ευρωπης παρα ιαπωνιας και αμερικης;;;;;;;
αν δεν υπαρχει 206 εγω θα κανω αποχη και δεν θα το εγκαταστησω καν.
tsosmoulis - Τετ 30 Νοέ 2005, 22:56:59
Θέμα δημοσίευσης:
γιωργο 206 δεν εχει...αλλα το clio ειναι μμμμ πως να το πω...αμαρτια να το πω, κ@υλα να το πω...πως να το πω...
nOkpos - Πεμ 01 Δεκ 2005, 08:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
οποιος θελει crack www.gamecopyworld.com γραφεις το game και πατας search!το crack θα σου βγαλει την πιστη!!!!!!!!! μου σπασε τα ντιιιιιιτττ χθες και δεν δουλευει παντα μερικες φορες μπενει το game μερικες οχι οποτε θελει εκεινο!!! Evil Evil Evil Evil Mad Mad
netblaster - Πεμ 01 Δεκ 2005, 13:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καποιος ειπε οτι δεν εχει drag... Και βεβαια εχει drag, αλλα πρεπει να προχωρησεις λιγο το παιχνιδι και ειναι και λιγο πιο δυσκολα σε σχεση με το Underground!!!

Σχετικα με τα αυτοκινητα τωρα, η Aston Martin ειναι πανεμορφη και φτιαχνεται και ωραια, αλλα ξεκολλαει απο το δρομο σχετικα ευκολα και λογο του οτι ειναι πισωκουνα φερνει κατι σβουριδια...

Η Cayman ειναι χειροτερη απο την Aston Μartin σε κρατημα-φευγει πιο ευκολα!!!

Το Clio ειναι αρκετα καλο και εχει και ωραιο ηχο!!!

Εγω κερδισα την Gallardo την οποια και περιποιηθηκα, και πηγαινει τελεια!!!

Σας εχει εμφανιστει ποτε σε pusuit ο κ.Cross με την Corvette??? Οσο και να εχω προσπαθησει, μιλαμε για Pursuit 15 λεπτα, πανω απο 4 heat δεν πηγε η μπαρα και ουτε ο κυριος εμφανιστηκε!!! Rolling eyes
Steve - Πεμ 01 Δεκ 2005, 16:11:14
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
γιωργο 206 δεν εχει...αλλα το clio ειναι μμμμ πως να το πω...αμαρτια να το πω, κ@υλα να το πω...πως να το πω...

ΧΗΣΗ!!! Very happy

Λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να το συνεχίσω αρκετά, έμεινα στο 30% game progress, με το ταπεινό Clio μου... Cool Έχει κλάψει αρκετός κόσμος!

Όσο για τον Cross, δεν νομίζω να εμφανιστεί πριν την 5άδα Razz
ROM206 - Σαβ 03 Δεκ 2005, 14:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ μόλις κατάφερα να πάω στην θέση 12..... και είδα όντως οτι έχει και Drag και είναι λίγο πιο δυσκόλο απο αυτό του Underground....

Απο αμάξι, έχω πάρει το Golf Gti, προς το παρόν τα πάει μια χαρά.... αν και κρεμαεί στα 125miles όταν ανεβαίνω ανηφόρα....
manosm3 - Σαβ 03 Δεκ 2005, 15:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
το ξερατε οτι στο χορταρι, τα λαστιχα του αυτοκινητου σπιναρουν κανοντας θορυβο παρομοιο με αυτον που κανουν στην ασφαλτο;
επισης, γνωριζατε οτι κατα τη διαρκεια της αλλαγης ταχυτητας, το αμαξι σας επιταχυνει κατα 10 περιπου χλμ;
Με το νεο Need For Speed το μαθατε. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing
PICASO - Σαβ 03 Δεκ 2005, 18:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
Το Γ@**ω ειναι οτι δεν εχει drift.κατα τα αλλα ειναι και γ@*ω τα παιχνιδια!!Τελεια γραφικα!!
kovac - Σαβ 03 Δεκ 2005, 19:12:03
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
το ξερατε οτι στο χορταρι, τα λαστιχα του αυτοκινητου σπιναρουν κανοντας θορυβο παρομοιο με αυτον που κανουν στην ασφαλτο;
επισης, γνωριζατε οτι κατα τη διαρκεια της αλλαγης ταχυτητας, το αμαξι σας επιταχυνει κατα 10 περιπου χλμ;
Με το νεο Need For Speed το μαθατε. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing

brz20 - Σαβ 03 Δεκ 2005, 20:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Κλασικο φαινομενο.Αν δεν κανει και μια πα***ια η EA δεν μπορει.Και στα δυο τα Underground ειχε κανει πολλες.Σε αυτο σειρα ειχε ο ηχος.Το εχω παρατηρηση και εγω αυτο.Κριμα!!!Εμενα θα μου αρεσε να ειναι πολυ διαφορετικο το παιχνιδι.Να αρχιζεις με πολυ λιγα λεφτα και να υπαρχουν πολυ βελτιωτικοι οικοι στον χαρτη.Αλλα να ειναι αλλος πιο φθηνος και αλλος πιο ακριβος.Ετσι αρχικα θα τα εστεινες με διαφορους που να ειχαν παρομοια αμαξια με σενα θα κερδιζες λεφτα και θα πηγαινες σε καλυτερο οικο.Αρα το αμαξι θα βελτιωνοταν αναλογα τα λεφτα και τον βελτιωτη.Πολυ πιο ελευθερο πιστευω.
shark_zak - Κυρ 04 Δεκ 2005, 02:20:41
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Να πας να το αγοράσεις!!!!! Razz
Έχει γεμίσει και ο φάκελος με τα pm μου... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

yes master.... Worthy Salute
manosm3 - Κυρ 04 Δεκ 2005, 23:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
kovac έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Κλασικο φαινομενο.Αν δεν κανει και μια πα***ια η EA δεν μπορει.Και στα δυο τα Underground ειχε κανει πολλες.Σε αυτο σειρα ειχε ο ηχος.Το εχω παρατηρηση και εγω αυτο.Κριμα!!!Εμενα θα μου αρεσε να ειναι πολυ διαφορετικο το παιχνιδι.Να αρχιζεις με πολυ λιγα λεφτα και να υπαρχουν πολυ βελτιωτικοι οικοι στον χαρτη.Αλλα να ειναι αλλος πιο φθηνος και αλλος πιο ακριβος.Ετσι αρχικα θα τα εστεινες με διαφορους που να ειχαν παρομοια αμαξια με σενα θα κερδιζες λεφτα και θα πηγαινες σε καλυτερο οικο.Αρα το αμαξι θα βελτιωνοταν αναλογα τα λεφτα και τον βελτιωτη.Πολυ πιο ελευθερο πιστευω.

Ζητας πολλα.... Laughing Laughing
Εδω το is300 δε σπιναρει 2α με πρωτου σταδιου ατμοσφαιρικη και turbo....Τα προσθιοκινητα ξεκινουν καλυτερα απο τα πισωκινητα, τα οποια "μενουν κατω".
Τελικα οντως... το νεο Need For Speed φερνει τα πανω-κατω. Laughing Laughing Laughing
brz20 - Δευ 05 Δεκ 2005, 00:00:43
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω τι λες φιλε μου.Αλλα θελω να σου πω τοσο καιρο για το μηνυμα που εχεις στην υπογραφη.Με εχει αφησει τελειως.Πιο φιλοσοφιμενο μηνυμα δεν εχω δει.Οσο για το παιχνιδι.Εχει απολυτο δικαιο.Τα πισωκινητα πλην της Galliardo ξεκινουνε χαλια.Εγω με το Golf τα εχω γονατισει ολα.Δεν περνουν κεφαλι στην εκκινηση.Το παιχνιδι της ανατροπης.Τι να πει κανεις.Εδω δεν εχει Peugeot.Απο εκει φαινετε οτι ειναι εσχος.
nOkpos - Δευ 05 Δεκ 2005, 09:06:41
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια απο που αλαζεις τα μιλια σε klm?
brz20 - Δευ 05 Δεκ 2005, 13:49:26
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει μια επιλογη στα Options που λεγετε Units.Εκει ειναι αν θυμαμαι καλα Metric και μολις το πατησεις γινετε Imperial ή το αντιθετο.Παντως αυτο πρεπει να πειραξεις.Εγω εφαγα μια πικρα με το DB9.Δεν στριβει καθολου.Ευτυχως δεν εκανα save μετα την βελτιωση.Θα το κρατησω μονο για την εμφανιση.Μην το παρετε.Τζαμπα τα λ7.
kovac - Δευ 05 Δεκ 2005, 16:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Υπαρχει μια επιλογη στα Options που λεγετε Units.Εκει ειναι αν θυμαμαι καλα Metric και μολις το πατησεις γινετε Imperial ή το αντιθετο.

Το αντίθετο. Razz Wink Wink Wink
Tomcat - Τετ 14 Δεκ 2005, 17:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εγκυκλοπαιδικά... NFS most wanted 1.3 PATCH ...

Το έχει δοκιμάσει κανείς σε LAN??
Steve - Τετ 14 Δεκ 2005, 20:16:40
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έτυχε προς το παρόν να το δοκιμάσω... Rolling eyes

Σου έβγαλε πρόβλημα?
shark_zak - Παρ 30 Δεκ 2005, 05:33:38
Θέμα δημοσίευσης:
απο σημερα το εχω και εγω....τρεμετε.... Silly
Steve - Παρ 30 Δεκ 2005, 12:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω φτάσει 4ος...

Καλημέρα Ζάχο Razz
RASTAVIPER - Σαβ 31 Δεκ 2005, 20:52:28
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ το παιχνιδι ειναι μαματο απο πλευρας γραφικων αλλα ειναι δυνατο να ειναι πιο "βαρυ" απο το doom3??? Mad Mad Ελεος δηλαδη.Οι απαιτησεις σου ειναι τρελες για τετοιο game.Οκ εχω παλια καρτα γραφικων αλλα οχι και να βαραει 1 fps σε καποιες στιγμες (μεσο ορο εχω 42)!!! Shocked Shocked Και το εχω σε πολυ low ρυθμισεις.Το Doom το παιζω στο medium και τετοια προβληματα δεν παιζουν...
PICASO - Κυρ 01 Ιαν 2006, 18:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Έχω φτάσει 4ος...

Το εχω τερματισει!!!!
shark_zak - Σαβ 07 Ιαν 2006, 02:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
τι πως οριστε συγνωμη κυριε ποιος ειστε.....Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question

δυστηχως ειχα προβλημα με το pc και το ξανα περασα αλλα εχω φαει χοντρο κολλημα στην αρχη με την κοντρα που σου περνει ο αλλος τυπας το αμαξι ολο μενω απο μοτερ ...τι πρεπει να κανω... Crying or Very sad Question
Steve - Σαβ 07 Ιαν 2006, 11:06:51
Θέμα δημοσίευσης:
Να συνεχίσεις το παιχνίδι... Rolling eyes Έτσι πάει...
inioxos - Κυρ 08 Ιαν 2006, 18:35:26
Θέμα δημοσίευσης:
το έχω και το έχω σχεδόν τερματήσει.
όποιος θέλει κάτι για το παιχνίδι ή απότο παιχνίδι μπορεί άνετα να με ρωτήσει ή να μου το ζητήσει

Edited by MEMsound
greeklish -> Greek

shark_zak - Κυρ 08 Ιαν 2006, 23:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Να συνεχίσεις το παιχνίδι... Rolling eyes Έτσι πάει...

ααα πες το ντε και εγω νομιζα οτι ημουν κουλος και δεν ηξερα να το παω... Silly
inioxos - Τρι 10 Ιαν 2006, 10:43:52
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Εγκυκλοπαιδικά... NFS most wanted 1.3 PATCH ...

Το έχει δοκιμάσει κανείς σε LAN??

πολες φορες το προσπαθησα και το μονο που ειδα ειναι 'σφαλμα' και οτι χανετε η συνδεση μου λεει..αν καποιος εχει καποια λυση παρακαλω να με διαφωτιση και εμενα..... Evil
Steve - Τρι 10 Ιαν 2006, 13:21:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δουλεύει μια χαρά... Rolling eyes
RASTAVIPER - Δευ 13 Νοέ 2006, 18:48:10
Θέμα δημοσίευσης: Need For Speed... the games...
Χτες μπηκε Very happy Very happy και εχει:
-Τρελά γραφικά!!
-Πραγματικους ηθοποιους
-Έχεις πλέον και οδηγους που σε βοηθανε
-Διαλεγεις απο την αρχη αν θες να εισαι exotic,muscle ή tuner τυπος!!

Ε ρε γλεντια!! Laughing Laughing
Road_Runner - Δευ 13 Νοέ 2006, 18:52:57
Θέμα δημοσίευσης:
Στο pc το εχεις?
bakclima - Δευ 13 Νοέ 2006, 20:00:30
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot εχει;;; ή μαλλον 206 εχειιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;
fynos - Δευ 13 Νοέ 2006, 20:04:30
Θέμα δημοσίευσης:
Από μια γρήγορη ματιά που έριξα, λόγο δουλείας, μου φάνηκε ότι δεν έχει Peugeot !!
Αρχίζεις επιλέγοντας μεταξύ μιας Alfa romeo, Mazda, και ένα αμερικάνικο νομίζω !!
Road_Runner - Δευ 13 Νοέ 2006, 21:35:05
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Από μια γρήγορη ματιά που έριξα, λόγο δουλείας, μου φάνηκε ότι δεν έχει Peugeot !!

M@Λ@ΚΙ@ θα είναι
Πλάκα πλάκα, η πεζω δεν εχει κανενα αμαξι για τρομερο tuning
brz20 - Δευ 13 Νοέ 2006, 22:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
Τι απαιτησεις εχει?
Για ριξε και τα αμαξια που παιζουν μεσα στο παιχνιδι.Αν μπορεις κανε καμια περιγραφη του story για να μας βαλεις λιγο στο κλιμα.
netblaster - Δευ 13 Νοέ 2006, 22:20:10
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/home.jsp

Αυτη ειναι η κεντρικη σελιδα του παιχνιδιου!!! Wink
brz20 - Δευ 13 Νοέ 2006, 22:52:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιος!!!!
Sidobre - Τρι 14 Νοέ 2006, 14:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
fynos έγραψε:

M@Λ@ΚΙ@ θα είναι
Πλάκα πλάκα, η πεζω δεν εχει κανενα αμαξι για τρομερο tuning

Θα σε χάλαγε ένα 407 coupe στα 600-700 (παρ)άλογα... Laughing Laughing
RASTAVIPER - Τρι 14 Νοέ 2006, 18:55:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι στο pc το εχω.
Βασικα χτες μπηκε και ειδα οτι για αρχη και αφου σου μαζευει ο αραπης ο μπατσος το ωραιο bmwdaki που ειχες στο Most wanted, αναγκαζεσαι να ξεκινησεις απο την αρχη να φτιαχνεις την πορεια σου.Ετσι διαλεγεις και τι χαρακτηρα θες να εχεις στο game.
-Γουσταρεις βελτιωσεις κτλ??Τοτε ξεκινας με 1 Rx8
-Θες ωμη δυναμη??Παρε ενα Camaro.
-Εισαι για πιο ομορφα αμαξακια??Ξεκινας με μια Alfa και υποψιαζομαι οτι θα φτανει μεχρι Lambo κλπ.
Οποτε ξεχαστε να μπορειτε στην πορεια να παιρνετε οτι αμαξια να ναι.
Πρεπει να διαλεξετε απο την αρχη το υφος..

Very happy Very happy
Road_Runner - Τρι 14 Νοέ 2006, 19:33:06
Θέμα δημοσίευσης:
Πότε θα γίνει μια copia?
brz20 - Τετ 15 Νοέ 2006, 01:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστευω να μην εχει και το παραλογο με τα βελτιωτικα που οτι και να βαλεις παει στα ιδια αλογα.Να εχει μεγαλη γκαμα προιοντων αλλα οχι με την ιδια αποδοση.
Gr@lly - Τετ 15 Νοέ 2006, 02:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι πραγματικα καλο..
Ειναι για τρελο λυωσιμο στο Pc...
Παντος πρεπει καποια στιγμη να τα παρεις σχεδον ολα τα
αυτοκινητα για να προχωρισεις..
Αξιζει το παιχνιδακι...

Laughing Laughing Laughing Laughing
tsosmoulis - Τετ 15 Νοέ 2006, 08:22:44
Θέμα δημοσίευσης:
εχθές το πήρα στα χέρια μου το carbon.
περίμενα να γίνει το μπαμ να πάθω νούμερο όπως με το underground Wink αλλά δεν το έπαθα Crying or Very sad
Πάντως γενικά ευχάριστο και ελπίζω να με εκπλήσει στην συνέχεια.
Αντε να σχολάσω να πάω να δω την συνέχεια.

ΥΓ και πάλι η επιλογή της πρωταγωνίστριας είναι Armed
brz20 - Τετ 15 Νοέ 2006, 10:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
ΥΓ και πάλι η επιλογή της πρωταγωνίστριας είναι Armed

Αυτα ειναι.Να χαιρεσε να βλεπεις τα βιντεο.
scrat - Τετ 15 Νοέ 2006, 12:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρά Smile

Μετά την Brera ανοίγουν RX-8 (περίεργο), Mazda 3 Razz, Lotus Elise και DB9 (του πρώτου boss)... δε μας χαλάει καθόλου Very happy μέχρι αυτό το σημείο είναι αρκετά εύκολο πάντως, βεντουζώνουν όλα.
tsosmoulis - Τετ 15 Νοέ 2006, 12:31:48
Θέμα δημοσίευσης:
Να κάνω μια ερώτηση,
αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα "ζορίσματος" του υπολογιστή σας?

το λέω γιατί ενώ το laptop μου είναι δυνατό (3.2 GHz, 1,5G RAM, 256Mb κάρτα γραφικών) κάπου μου ζεστάθηκε...μάλλον πρέπει να ρίξω ανάλυση Crying or Very sad
scrat - Τετ 15 Νοέ 2006, 12:38:48
Θέμα δημοσίευσης:
Σε desktop με λίγο υποδεέστερες προδιαγραφές, κανένα πρόβλημα. Θα κοιτάξω θερμοκρασίες και θα σου πω σίγουρα... δοκίμασε να το τρέξεις με τα πιο χαμηλά video options και δες αν σου κάνει διαφορά.
tsosmoulis - Τετ 15 Νοέ 2006, 12:40:56
Θέμα δημοσίευσης:
ok θα τσεκάρω, αν και το laptop μου γενικά δουλεύει ψηλά σε θερμοκρασίες...
scrat - Τετ 15 Νοέ 2006, 12:45:33
Θέμα δημοσίευσης:
Fujitsu-Siemens; Razz Ένας φίλος έχει ένα F-S game-oriented laptop και του έχουν αλλάξει δύο φορές motherboard επειδή ανέβαζε υπερβολικά θερμοκρασία... τα καλοκαίρια δε μπορούσε να παίξει παιχνίδι πάνω από 2 λεπτά, γινόταν σεσουάρ το laptop και έσβηνε Rolling eyes τώρα λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι ανεβάζει αρκετά
tsosmoulis - Τετ 15 Νοέ 2006, 12:47:09
Θέμα δημοσίευσης:
όχι καμμία σχέση custom είναι...
netblaster - Τετ 15 Νοέ 2006, 13:33:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τα custom δεν εχουν και τις καλυτερες προδιαγραφες στα κουτια!!!
tsosmoulis - Τετ 15 Νοέ 2006, 14:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
απότι φάνηκε... Evil
netblaster - Τετ 15 Νοέ 2006, 14:17:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ασχετο με το θεμα, αλλα εχω δει κατι βασεις με ανεμιστηρα για Laptop!!! Δεν ξερω αν κανουν δουλεια ομως...
tsosmoulis - Τετ 15 Νοέ 2006, 14:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
έχω πάρει...δεν κάνει κάτι τουλάχιστον αυτή που πήρα εγώ.

έχω πάρει μία πυροστιά και το χρησιμοποιώ σαν βάση που κάθεται πάνω το laptop για να παίρνει περισσότερο αέρα...4 ανεμιστήρες και πάλι υπό πίεση 61 βαθμούς ανεβάζει. βέβαια μέχρι 75 νομίζω είναι οκ απότι είδα στο site, αλλά και πάλι καυτός ο αγέρας Evil
RASTAVIPER - Τετ 15 Νοέ 2006, 23:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση,
αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα "ζορίσματος" του υπολογιστή σας?

το λέω γιατί ενώ το laptop μου είναι δυνατό (3.2 GHz, 1,5G RAM, 256Mb κάρτα γραφικών) κάπου μου ζεστάθηκε...μάλλον πρέπει να ρίξω ανάλυση Crying or Very sad

Εμενα παντως στα 1024χ768 με 2 γιγα ΡΑΜ και ολα στο Ηι φορτωνουν ολα στο πι και φι.Και το μπλουρ το φοβομουν μηπως τρωει κολληματα, αλλα τελικα ολα φορτωνουν σφαιρα.
Ρε συ τι 60 λες.Να το κοιταξεις.Πολυ ζεσταινεται το μηχανημα.
brz20 - Τετ 15 Νοέ 2006, 23:58:10
Θέμα δημοσίευσης:
60 μεσα στο κρυο?
Το καλοκαιρι τι θερμοκρασια πιανει δηλαδη?
Θα ψηνεις κιολας.Μια χαρα PC ειναι,ψηστιερα ειναι,τι αλλο θες?
tsosmoulis - Πεμ 16 Νοέ 2006, 08:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή τπ έψαξα ήδη αρκετά είναι λογικές οι θερμοκρασίες του, λογικές εννοώντας ότι είναι μέσα στις ανοχές που θέτει η intel.
Κι εγώ όλα τέζα τα βάζω και δεν έχει πρόβλημα!απλά ζεσταίνεται μόνιμα...
είναι θερμό σαν το κάτοχο Twisted evil [/i]
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 12:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σου ρε Μητσαρα θερμε αντρα.
tsosmoulis - Πεμ 16 Νοέ 2006, 12:59:44
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδιά σαν συνέχεια του underground είναι...
τίποτα καινούριο... Rolling eyes
cipher - Πεμ 16 Νοέ 2006, 14:53:14
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:

Μην το λες... Έχω γνωστό μου με Sony laptop (νομίζω Vaio) που ζεσταίνεται μετά από μερικές ώρες Lineage και αρχίζει να κάνει διάφορα, ενώ ένας άλλος με Turbo-X 2 ετών δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.
netblaster - Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:04:49
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:
netblaster έγραψε:

Μην το λες... Έχω γνωστό μου με Sony laptop (νομίζω Vaio) που ζεσταίνεται μετά από μερικές ώρες Lineage και αρχίζει να κάνει διάφορα, ενώ ένας άλλος με Turbo-X 2 ετών δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.

Ενταξει δεκτο... Γενικα παντως, τα επωνυμα εχουν καλυτερα κουτια!!!

Οσον αφορα τα παιχνιδια τωρα, υπαρχουν Laptops που ειναι ειδικα σχεδιασμενα για να παιζουν παιχνιδια (το "ειδικα" εκτος απο τις προδιαγραφες, αναφερεται και στο θεμα απαγωγης της θερμοτητας)!!! Θα εχετε παρατηρησει τελευταια οτι βγαινουν Laptops με 19" οθονες ( Shocked ) και το κορυφαιο που ειδα στο Media Markt με 21" οθονη ( Shocked Shocked )!!! Αυτα μονο φορητα δεν ειναι, αλλα λογω του μεγεθους δεν εχουν τοσο μεγαλα προβληματα θερμοκρασιων!!!

Τα περισσοτερα Laptops βεβαια δεν εχουν τετοιο προσανατολισμο...
cipher - Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:04:56
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
έχω πάρει...δεν κάνει κάτι τουλάχιστον αυτή που πήρα εγώ.

έχω πάρει μία πυροστιά και το χρησιμοποιώ σαν βάση που κάθεται πάνω το laptop για να παίρνει περισσότερο αέρα...4 ανεμιστήρες και πάλι υπό πίεση 61 βαθμούς ανεβάζει. βέβαια μέχρι 75 νομίζω είναι οκ απότι είδα στο site, αλλά και πάλι καυτός ο αγέρας Evil

Εάν τον έχεις ανοιχτό και κάνεις "ελαφρές" δουλειές (π.χ. απλό σερφάρισμα), τι θερμοκρασία πιάνει; Άσχετα με το αν είσαι εντός προδιαγραφών, δεν παύει να είναι μια αρκετά ψηλή θερμοκρασία, που αφενός μειώνει τη ζωή του επεξεργαστή (αλλά μάλλον δε θα προλάβεις να δεις το αποτέλεσμα, αφού σε 5-6 χρόνια πιθανότατα θα έχεις πάρει άλλο), αφεταίρου καταπονεί και τα υπόλοιπα μέρη (σκληρό δίσκο, dvd-rom drive κτλ.). Έχεις κάποιο link πρόχειρο που να λέει τα σχετικά τεχνικά χαρακτηριστικά; Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα όρια θερμοκρασίας του επεξεργαστή, ακόμη και στον ίδιο τύπο, αλλά με διαφορετικό socket (π.χ. Athlon 64 3200+ socket 754 με socket AM2).

Βέβαια, είναι laptop, που σημαίνει ότι θέλεις φορητότητα και θυσιάζεις κάποια άλλα πράγματα. Εκτός από τον πολύ περιορισμένο χώρο, έχουν και πλαστικό περίβλημα, που είναι κακός αγωγός της θερμότητας (σε σχέση με ένα μεταλλικό κουτί desktop).
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:
netblaster έγραψε:

Να η λεξη κλειδι.
Εδω βρισκετε η αιτια της ανοδου της θερμοκρασιας.
Ειναι Vaio και αυτο τα λεει ολα.
Και ρωτω.Απο ποτε η Sony εβγαζε καλους υπολογιστες για να βγαζει και τωρα?
Η Sony βγαζει τα παντα.Δεν γινετε να ειναι καλη σε ολα.
Εγω απο Laptop εμπιστευομαι HP και Toshiba.
cipher - Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:12:33
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:

Ενταξει δεκτο... Γενικα παντως, τα επωνυμα εχουν καλυτερα κουτια!!!

Συμφωνώ απόλυτα! Απλά το ανάφερα για να μη νομίζει κάποιος ότι όλα τα laptop μιας επώνυμης μάρκας είναι πάντα καλύτερα από τα "χειροποίητα" Thumb Left

Παράθεση:

...
Θα εχετε παρατηρησει τελευταια οτι βγαινουν Laptops με 19" οθονες ( Shocked ) και το κορυφαιο που ειδα στο Media Markt με 21" οθονη ( Shocked Shocked )!!! Αυτα μονο φορητα δεν ειναι, αλλα λογω του μεγεθους δεν εχουν τοσο μεγαλα προβληματα θερμοκρασιων!!!
...

Προσωπική μου άποψη είναι ότι όποιος παίρνει τέτοιο πράγμα για "φορητό", πρέπει να δει ψυχίατρο το συντομότερο Laughing
Σαν εκείνα τα "φορητά" στερεοφωνικά (σε μέγεθος οικιακού ηχοσυστήματος!) που βλέπουμε στις κωμωδίες να κουβαλάνε οι ράπερ Laughing
tsosmoulis - Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:19:14
Θέμα δημοσίευσης:
κι εμένα turbo x είναι αυτό με την widescreen..

αυτή τη στιγμή που απλά χρησιμοποιώ internet κάποιες εφαρμογές παράλληλα όπως word excel κτλ κτλ
η θερμοκρασία είναι 42 του σκληρού και 50 της cpu
χθες ενώ έπαιζα nfs έκανα έξοδο (alt+ctrl+del) και τσέκαρα θερμοκρασία cpu και ήταν 58...
cipher - Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:

Να η λεξη κλειδι.
Εδω βρισκετε η αιτια της ανοδου της θερμοκρασιας.
Ειναι Vaio και αυτο τα λεει ολα.

Βασικά, η λέξη-κλειδί είναι "laptop" Wink
Δεν ξέρω ακριβώς το μοντέλο, οπότε δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε με υποθέσεις. Μπορεί να πήρε κάποιο κομψό και slim, το οποίο πιθανότατα να αντιμετωπίζει μεγαλύτερα προβλήματα υπερθέρμανσης. Το πρόβλημα κυρίως έχει να κάνει με τον εγκέφαλο μερικών Laughing
Είναι σα να βάλεις δερμάτινα καθίσματα/ταπετσαρία (αν θες και θερμαινόμενα!), μπαρ, τηλεόραση κτλ. σε ένα 206 και να νομίζεις ότι έχεις λιμουζίνα Very happy

Παράθεση:

Και ρωτω.Απο ποτε η Sony εβγαζε καλους υπολογιστες για να βγαζει και τωρα?

Ε, κάποια laptop είχαν και καλά χαρακτηριστικά και καλές επιδόσεις. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Παράθεση:

Η Sony βγαζει τα παντα.Δεν γινετε να ειναι καλη σε ολα.
Εγω απο Laptop εμπιστευομαι HP και Toshiba.

Υπάρχουν και οι Asus... Wink Απλά σου εύχομαι να μη χρειαστεί να στείλεις laptop της HP για service! Θα τον πάρεις στις επόμενες εκλογές
Laughing
cipher - Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
κι εμένα turbo x είναι αυτό με την widescreen..

αυτή τη στιγμή που απλά χρησιμοποιώ internet κάποιες εφαρμογές παράλληλα όπως word excel κτλ κτλ
η θερμοκρασία είναι 42 του σκληρού και 50 της cpu
χθες ενώ έπαιζα nfs έκανα έξοδο (alt+ctrl+del) και τσέκαρα θερμοκρασία cpu και ήταν 58...

Μπορείς να μου πεις ακριβώς το μοντέλο του επεξεργαστή σου;
Εμένα το "ψυγείο" μου είναι στους 38 στο χαλαρό του. Για ζόρια προσεχώς... Smile
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 16:27:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως θα σας πω κατι πολυ σημαντικο.Τον Laptop που εχω τωρα το καλοκαιρι με 45 βαθμους εξω τον ειχα για 17 μερες συνεχεια ανοιχτο και κατεβαζε.Ο σκληρος δηλαδη δεν ειχε σταματησει καθολου.
Κι ομως οταν τον επιανα ηταν ψυγειο.
Επεισης εχω ακομα φορητο HP απο το 99 και τον εχω λυσει μονος μου.Μπορει να εχει γινει κουδουνιστρα αλλα ειναι σκυλος μαυρος καψερος.Δεν εχει παθει τιποτα.
DIMCHRI - Πεμ 16 Νοέ 2006, 16:47:28
Θέμα δημοσίευσης:
μια σελίδα σχεδόν Off Topic

συνεχίστε καλά το πάτε....

Για το need for speed δεν μιλάει το τόπικ ?
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 17:01:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τα 10 τελευταια ειναι εκτος.Αλλα τι να κανεις δεν μπορεις να εισαι μεσα συνεχεια.
Εγω θα παω κατα τις 6 σε εναν φιλο μου για να το παιξω.Θα το λιωσω.
netblaster - Πεμ 16 Νοέ 2006, 18:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Τα 10 τελευταια ειναι εκτος.Αλλα τι να κανεις δεν μπορεις να εισαι μεσα συνεχεια.
Εγω θα παω κατα τις 6 σε εναν φιλο μου για να το παιξω.Θα το λιωσω.

Το Laptop?!?!? Laughing Laughing
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 18:44:28
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι προς το παρον τον χρειζομαι.Αλλα το παιχνιδι θα το σκισω.
Road_Runner - Παρ 17 Νοέ 2006, 00:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
Manthos για ανελαβε....
tsosmoulis - Παρ 17 Νοέ 2006, 08:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
εντάξει ρε παιδιά...δεν είναι και το super σημαντικό τόπικ που πρέπει να κυνηγάμε για τα off topic Rolling eyes δεν μιλάμε και για μπιέλες!(που είναι οι παλιές καλές μέρες που μιλούσανε και για αυτά...)για ένα παιχνίδι μιλάμε και μάλιστα η κουβέντα άνοιξε λίγο παραπάνω για τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι...4 ποστ δεν φέρουν την καταστροφή.

Αν ενοχλεί εγώ σβήνω όλα μου τα άσχετα ποστς Thumb Left

ΥΓ Νίκο μπορεί να υπάρχει μια πλακίτσα μεταξύ σας για την αστυνόμευση του Μάνθου, αλλά δεν μπορούν όλοι να το λάβουν το χιούμορ αυτό Wink
MEMsound - Παρ 17 Νοέ 2006, 10:29:22
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη... Cool
DIMCHRI - Παρ 17 Νοέ 2006, 10:44:27
Θέμα δημοσίευσης:
ολη η (2) σελιδα δεν είναι 4 ποστ Wink

Λοιπόν για να επανέλθουμε στην ουσία του θέματος, όποιος το έχει το παιχνίδι μπορεί να μας πει τι απιτήσεις έχει από τον υπολογιστή. ?
Road_Runner - Παρ 17 Νοέ 2006, 10:59:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αρκετες....
Εχθες το εγκατεστησα και για να παιζει αξιοπρεπως τα γραφικα ειναι στο μιντιουμ
fynos - Παρ 17 Νοέ 2006, 11:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows XP Service Pack 2 (32Bit Edition only), Windows 2000 Professional Service Pack 4 operating system
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 1.7GHz or higher
64MB DirectX 9.0c compatible video card (NVIDIA Geforce4 Ti/ATI Radeon 8500 or higher) using a supported chipset (see below)
512MB RAM
DirectX compatible sound card
5.3 GB of HD space
8X or faster DVD Drive
fynos - Παρ 17 Νοέ 2006, 11:04:35
Θέμα δημοσίευσης:
Although Direct3D is supported, this support is only officially extended to certain 3D accelerator devices. The following major D3D chipsets are supported.

NVIDIA GeForce4 Ti-4200
NVIDIA GeForce4 Ti-4400
NVIDIA GeForce4 Ti-4600
NVIDIA GeForce4 Ti-4800
NVIDIA GeForce FX Series
NVIDIA GeForce 6200
NVIDIA GeForce 6600
NVIDIA GeForce 6800
NVIDIA GeForce 7300
NVIDIA GeForce 7600
NVIDIA GeForce 7800
NVIDIA GeForce 7900
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9000
ATI Radeon 9100
ATI Radeon 9200
ATI Radeon 9500
ATI Radeon 9550
ATI Radeon 9600
ATI Radeon 9700
ATI Radeon 9800
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800
ATI Radeon X850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900
fynos - Παρ 17 Νοέ 2006, 11:10:22
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δικό μου με :

Win xp SP2
Ram 1024
CPU 3.0
VGA 6600GT

Παίζει σχεδόν άριστα !!
netblaster - Παρ 17 Νοέ 2006, 12:13:37
Θέμα δημοσίευσης:
Win XP SP2
AMD 2100+ (1,8GHz)
RAM 1,25Gb
Nvidia 6600GT

Επισης παιζει χωρις κανενα προβλημα και με αρκετες ρυθμισεις on!!!
scrat - Παρ 17 Νοέ 2006, 12:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
Win XP SP2
AMD 2600+
RAM 1Gb
ATI X700 128MB

Παίζει χωρίς πρόβλημα στα 1280x960 με anti-aliasing και high details γενικά
brz20 - Παρ 17 Νοέ 2006, 12:47:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το παιχνιδι σπερνει.
Το επαιξα χθες και πραγματικα εμεινα.
Βεβαια στον Laptop ουτε να το σκεφτομαι.Πρωτον απο οτι μου ειπε ο φιλος μου θελει καποια MB για να εγκατασταθει.
netblaster - Παρ 17 Νοέ 2006, 16:19:36
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Το παιχνιδι σπερνει.
Το επαιξα χθες και πραγματικα εμεινα.
Βεβαια στον Laptop ουτε να το σκεφτομαι.Πρωτον απο οτι μου ειπε ο φιλος μου θελει καποια MB για να εγκατασταθει.

Καντα Gb!!!
brz20 - Παρ 17 Νοέ 2006, 21:55:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αστα να πανε.Εχω μονο 4GB free στον δισκο με τα προγραμματα.Δεν λεει να το βαλω.
RASTAVIPER - Σαβ 18 Νοέ 2006, 11:36:46
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον για να ξαναερθουμε στο θεμα μας.
Μετα απο μερικες μερες παιχνιδιου (ειμαι στο 66%), εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα:

brz20 - Σαβ 18 Νοέ 2006, 12:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που ακουσα οτι προχωραει πολυ γρηγορα δεν μου αρεσε καθολου.
Αυτο που μου αρεσε και το ειδα κιολας ειναι το drift.Σε ολα τα τελευταια NFS αυτο ηταν το καλυτερο μου.
RASTAVIPER - Τετ 22 Νοέ 2006, 23:35:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια χτες ενιωσα την απολυτη αποθεωση απο το παιχνιδι.
Εκει που ειχα το Supra και παλευα τις απειρες φορες να νικησω 1 Lamborghini σε Canyon Race (δηλαδη διπλη κοντρα σε βουνοπλαγιοα, που πρωτα πρεπει να μεινεις απο πισω απο τον αντιπαλο οσο πιο κοντα γινεται και τη 2η φορα να φυγεις οσο πιο μπροστα μπορεις), αλλα οτι και να εκανα στο τελος με εσκιζε η Lambo.Τοτε αποφασιζω και παιζω ασχετο αγωνα οπου με τη νικη ξεκλειδωνει το FORD GT!!! Very happy Very happy Και αυτο ήταν!
Αμεσως βαζω την κοντρα του βουνου..Ε, δε χρειαστηκε καν τις 2 φορες.Με το που ξεκιναμε με μενα απο πισω, μεσα σε 3 λεπτα ημουν οχι κολλητα απο πισω αλλα μπροστα απο τη Lambo με αποτελεσμα να χασει οριστικα ολο τον αγωνα!!
Μετα καπακι εβαλα ολα τα upgrades και εφτιαξα το απολυτο οπλο!! Cool Cool Ολα τα accel,top speed,handling στο τερμα!!!
Επαιζα το ενα canyon race μετα το αλλο και τα τελειωνα αμεσως!!
Καπως ετσι τερματισα το game..Τι και αν βγηκαν μετα για αγορα κατι Lambo,Viper κλπ...Tα ειχα σπειρει ολα!! Razz Razz
brz20 - Πεμ 23 Νοέ 2006, 01:31:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα ειναι.Εγραφε και με την 5η να φανταστω.
Σε κανενα Drift το δοκιμασες?
Πως παει?
RASTAVIPER - Παρ 24 Νοέ 2006, 20:44:26
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Αυτα ειναι.Εγραφε και με την 5η να φανταστω.
Σε κανενα Drift το δοκιμασες?
Πως παει?

Για drift το πιο εξυπνο ειναι να εχεις φτιαξει 1 αμαξι για αυτη τη δουλεια αποκλειστικα.Με τα λαστιχακια του και τη σωστη επιταχυνση.Ωστε να το επιλεγεις και κατευθειαν για drift!Εγω επαιζα με το RX-8.
brz20 - Σαβ 25 Νοέ 2006, 04:38:25
Θέμα δημοσίευσης:
Κλασικη επιλογη.Αν και στο παιχνιδι ελενχετε πολυ καλα.Στην πραγματικοτητα ομως ο Wankel μετα απο καποιες στροφες την πεταει αποτομα την δυναμη και γυριζει λιγο ατσαλα.
MEMsound - Πεμ 27 Σεπ 2007, 20:01:57
Θέμα δημοσίευσης:
εχει κανείς saved games από nfsu2 ή nfs carbon

χτύπησε ο σκληρός και "πάει"...

#@@!#$@##$&*( Twisted evil
Steve - Πεμ 27 Σεπ 2007, 20:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
Για το carbon νομίζω ότι είσαι καλυμμένος... Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 27 Σεπ 2007, 23:58:26
Θέμα δημοσίευσης:
τα έχεις στείλει?
γιατί δεν έχω δει το μειλ μου...
Steve - Παρ 28 Σεπ 2007, 03:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ρίξε μια ματιά Neutral Silent
MEMsound - Σαβ 29 Σεπ 2007, 18:51:01
Θέμα δημοσίευσης:
τα πήρα steve
ευχαριστω

μακαρι να βρω κάπου και από το nfsu2...
StorM_GmA - Δευ 12 Νοέ 2007, 20:52:06
Θέμα δημοσίευσης:
έρχεται το νέο need for speed prostreet! 16/11/2007!

Αν και στα need for speed, η γνώμη μου είναι όσο παλιότερο τόσο καλύτερο
(με αποκορύφωση το απίστευτο underground 2), ελπίζω να έχουν φτιάξει τον
χειρισμό! Αν είναι καλό έχει να πέσει λιώσιμο! Άντε γιατί όλο underground 2
παίζω και θα το βαρεθώ...το έχω τερματήσει με το 206 άπειρες φορές...
Steve - Δευ 12 Νοέ 2007, 21:21:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αμφιβάλλω για τις 16/11 διότι τα NFS κυκλοφορούν τουλάχιστον ένα μήνα πρίν την ημερομηνία τους σε full εκδόσεις στο Internet. Το συγκεκριμένο, δεν έχει βγει ακόμα.

Αυτή την φορά, ή το φυλάνε τόσο καλά, ή απλά δεν θα βγεί στις 16.
georgio3gr - Τρι 13 Νοέ 2007, 03:14:34
Θέμα δημοσίευσης:
Κατεβασα και επαιξα το demo του pro street...Μου φανηκε πολυ μαπα το καρπουζι...Χαλια ο χειρισμος και ακουσον ακουσον "εχουν βαλει στα οχηματα Esp ABS και TC τα οποια τουλαχιστον στην demo εκδοση δεν απενεργοποιουνται...Πηρα ολο χαρα την διαδρομη με την ΒΜW M3 (την τελευταια Μ3) και δεν σβουριζει με τιποτα γιατι το λαμπακι του ESP και ΤC κατω απο το στροφομετρο το κανουν χριστουγεννιατικο δεντρο...Η αποστειρωση επηρεαζει ακομα και τα παιχνιδια...
StorM_GmA - Τρι 13 Νοέ 2007, 12:30:43
Θέμα δημοσίευσης:
καλά θεωρώ απίθανο να μην απενεργοποιούνται...μπορεί να σου "ξεκλειδώνει"
αυτή την δυνατότητα αργότερα στο παιχνίδι (στο κανονικό όχι στο demo)

steve, 16/11 μπορεί να βγαίνει στην Ελλάδα! Δεν το έχω ψάξει στο ιντερνετ
όμως να δω τι παίζει...
p206xs2 - Τρι 20 Νοέ 2007, 13:42:00
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, εγώ το έχω κατεβάσει το παιχνίδι (στο NFS ProStreet αναφέρομαι) από Rapidshare και μπορώ να πω ότι ψιλοαπογοητεύτηκα...Μπορεί να είναι το πρώτο και μοναδικό (προς το παρόν της σειράς) που ενσωματώνει πολύ καλό ρεαλισμό στις ζημιές του αυτοκινήτου, αλλά ο χειρισμός είναι στα μείον: μούτρα παντού και πάντα, ό,τι κι αν οδηγείς και χωρίς κανένα βοήθημα!

Για μένα το καλύτερο της σειράς είναι το NFS Most Wanted.
Steve - Τρι 20 Νοέ 2007, 16:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
Κουλέ Laughing
Road_Runner - Τρι 20 Νοέ 2007, 17:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
Σε 6 ωρες και 27 λεπτα θα το εχω κατεβασει σε φουλ εκδοση...
Το οτι στα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας εστριβες με 174 σε φουρκετες. δεν σημαινει οτι αντικατροπτιζει και την πραγματικμοτητα...
StorM_GmA - Τρι 20 Νοέ 2007, 18:14:20
Θέμα δημοσίευσης:
το έχω εδώ και 2-3 μέρες το παιχνίδι...το χειρότερο όλων είναι οτι πλέον δεν
οδηγείς στους δρόμους...δεν γουστάρω να κάνω αγώνες όλη την ώρα! Θέλω
και βόλτες! ο χειρισμός είναι λίγο χάλια αλλά είναι αρκετά ρεαλιστικός...
κυρίως στο drift που μετά το nfs underground 2 το είχαν κάνει σκ@τ@...
ένα άλλο κακό είναι η κάμερα...είναι πολύ χαμηλά και κυρίως σε μεγάλες
ταχύτητες που την τραβάει μόνο του το παιχνίδι πίσω για να βλέπεις "υποτίθεται"
καλύτερα, σε ανηφόρες δεν βλέπεις τίποτα! ούτε in car κάμερα έχει...

και το χειρότερο όλων, όσοι έχετε παίξει το nfs carbon ίσως είχατε παρατηρήσει
οτι όταν έβαζες ζάντες από autosculpt, αν έστριβες λίγο το τιμόνι, οι ζάντες
δεν ήταν αυτές που είχες βάλει αλλά οι μαμά! μόνο σε χειρόφρενα ή άμα
έκανε τούμπες το αμάξι άλλαζαν οι ζάντες σε αυτές που είχες βάλει...
την ίδια περίπου βλακεία κάνει και τώρα...μόνο που τώρα σου αλλάζει μόνο του
είτε το μέγεθος της ζάντας είτε το χρώμα...ότι γουστάρει! και μένει κι έτσι!
π.χ σε ένα drift car που έχω, κάθε φορά μου τις βγάζει και διαφορετικά
τις ζάντες...

επίσης, στο nfs underground 2 είχε dyno και μπορούσες να ρυθμίσεις από
απόδοση νίτρο μέχρι το πού θα αποδίδει το τούρμπο και ο εγκέφαλος...
αυτά γιατί τα βγάλανε? Τώρα 2-3 μαλ***ες έχει...μόνο η ρύθμηση της
ανάρτησης αξίζει...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες