Tiesto έγραψε: |
εγω θελω να δω ποτε θα φτασει στα pc ενα παιχνιδι αντιστοιχο των gran turismo... |
brz20 έγραψε: |
Σιγουρα θα υπαρχει καποιο torrent στο net.Παιδια σημερα κιολας θα βαλω το Azureus να το κατεβαζει.Σε δυο μερουλες αν το βρω θα το εχουμε. |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Μόνο σε xbox και ps2 το βρίσκω στα torrents... |
dor έγραψε: |
Θα το έχω αύριο 4 cd και ναι είναι για pc. |
tsosmoulis έγραψε: |
The minimum system requirements necessary to play Need For Speed: Most Wanted Black Edition are as follows.
Windows 2000 or XP 1.4GHz Pentium IV or comparable processor 256MB RAM A video card with at least 32MB of video memory with DirectX 9.0c (or higher) compatible drivers, supporting one of the chipsets listed below. At least 3GB of available hard disk space DirectX 9.0c (or higher) installed A DirectX compliant sound card 8X CD-ROM Drive Although Direct3D is supported, this support is only officially extended to certain 3D accelerator devices. The following major D3D chipsets are supported |
εμενα δεν μου κοστισε τοσο αλλα σιγουρα ηταν εκει κοντα... |
το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι...
dreams DO come true φιλεεεε |
tirokomos έγραψε: |
Το μηχανημα που απαιτειται αν κρατουσα τα χρηματα θα τουρμπιζε το 307 με 2bar σταθερο..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tiesto έγραψε: | ||
Σε λιγο θα πρεπει να φτιαχνουμε τα pc για να τρεχει 1 παιχνιδι. για ονομα του θεου! |
Και απο οτι διαβασα λενε οτι η Honda δεν εδωσε τα δικαιωματα στην EA. |
Steve έγραψε: |
To .torrent ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
άσχετο αλλά τι είναι τα torrent??? ![]() ![]() ![]() |
giannis_cc έγραψε: |
ρε δωστε λινκ για το τορεντ γρηγορα παρακαλω !!!! ![]() ![]() ![]() |
giannis_cc έγραψε: |
ρε δωστε λινκ για το τορεντ γρηγορα παρακαλω !!!! ![]() ![]() ![]() |
kovac έγραψε: | ||
Δηλαδή και τα 4 cd, μαζί με OST, κλπ κλπ σε 1 dvd σε χαλάει εσένα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΤΟ CLIO ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ TUNING ![]() ![]() ![]() Το σταμάτησα χθες λίγο πριν την αγορά γιατί τα παιδιά εδώ στο netcafe θέλανε 10o για DotA (Lan) και τώρα προ μισαώρου το συνέχισα... ![]() |
shark_zak έγραψε: |
το θελω...το θελω...το θελω... ![]() ![]() |
kovac έγραψε: |
Εντυπώσεις μέχρι τώρα:
1. Δεν έχει puuuuuuuuuuuuuuuuuuug. ![]() ![]() ![]() 2. Δεν έχει puuuuuuuuuuuuuuuuuuug. ![]() ![]() ![]() 3. Ο χειρισμός είναι χειρότερος ή είναι ιδέα μου? 4. Γραφικά απλά τέλεια!!!!! Πολύ ρεαλιστικά παίδες!!! ![]() 5. Αν έχω καταλάβει καλά, τώρα πια κάνεις όλα τα tuning σε ένα μαγαζί, κι όχι αλλού το visual, αλλού το performance κλπ, και πιστεύω είναι καλύτερο γιατί το άλλο μου είχε σπάσει τ' @@ (τα νεύρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6. Συνέχεια έχω την εντύπωση πως τα αμάξια γενικά δεν τρέχουν. ![]() 7. Θα ήθελα να είχε και περαστικούς, γιατί όταν πέφτεις σε στάσεις/διόδια διαλύονται (ρεαλιστικό ρε φίλε!!!!) και θυμήθηκα το carmageddon!!!! 8. Εξακολουθώ να πιστεύω πως το Underground 2 είναι καλύτερο (χερισμός, αμάξια που βλέπουμε/έχουμε οδηγήσει κι εμείς), αλλά αξίζει και αυτό για αγορά! 9. Έστω κι αν δεν έχετε πολύ καλό μηχάνημα, τα γραφικά ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ. Πάντως αμφιβάλλω αν τρέχει ΚΑΝ με τις minimum απαιτήσεις. ![]() |
Εντυπώσεις μέχρι τώρα:
6. ![]() 7. Για εμένα μεγάλη απάτη αυτό με τις "κατεδαφίσεις" ![]() |
γιωργο 206 δεν εχει...αλλα το clio ειναι μμμμ πως να το πω...αμαρτια να το πω, κ@υλα να το πω...πως να το πω... |
manosm3 έγραψε: |
το ξερατε οτι στο χορταρι, τα λαστιχα του αυτοκινητου σπιναρουν κανοντας θορυβο παρομοιο με αυτον που κανουν στην ασφαλτο;
επισης, γνωριζατε οτι κατα τη διαρκεια της αλλαγης ταχυτητας, το αμαξι σας επιταχυνει κατα 10 περιπου χλμ; Με το νεο Need For Speed το μαθατε. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Να πας να το αγοράσεις!!!!! ![]() Έχει γεμίσει και ο φάκελος με τα pm μου... ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: | ||||
Κλασικο φαινομενο.Αν δεν κανει και μια πα***ια η EA δεν μπορει.Και στα δυο τα Underground ειχε κανει πολλες.Σε αυτο σειρα ειχε ο ηχος.Το εχω παρατηρηση και εγω αυτο.Κριμα!!!Εμενα θα μου αρεσε να ειναι πολυ διαφορετικο το παιχνιδι.Να αρχιζεις με πολυ λιγα λεφτα και να υπαρχουν πολυ βελτιωτικοι οικοι στον χαρτη.Αλλα να ειναι αλλος πιο φθηνος και αλλος πιο ακριβος.Ετσι αρχικα θα τα εστεινες με διαφορους που να ειχαν παρομοια αμαξια με σενα θα κερδιζες λεφτα και θα πηγαινες σε καλυτερο οικο.Αρα το αμαξι θα βελτιωνοταν αναλογα τα λεφτα και τον βελτιωτη.Πολυ πιο ελευθερο πιστευω. |
Υπαρχει μια επιλογη στα Options που λεγετε Units.Εκει ειναι αν θυμαμαι καλα Metric και μολις το πατησεις γινετε Imperial ή το αντιθετο. |
Έχω φτάσει 4ος...
|
Να συνεχίσεις το παιχνίδι... ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Εγκυκλοπαιδικά... NFS most wanted 1.3 PATCH ...
Το έχει δοκιμάσει κανείς σε LAN?? |
fynos έγραψε: |
Από μια γρήγορη ματιά που έριξα, λόγο δουλείας, μου φάνηκε ότι δεν έχει Peugeot !! |
Road_Runner έγραψε: | ||
M@Λ@ΚΙ@ θα είναι Πλάκα πλάκα, η πεζω δεν εχει κανενα αμαξι για τρομερο tuning |
ΥΓ και πάλι η επιλογή της πρωταγωνίστριας είναι ![]() |
Να κάνω μια ερώτηση,
αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα "ζορίσματος" του υπολογιστή σας? το λέω γιατί ενώ το laptop μου είναι δυνατό (3.2 GHz, 1,5G RAM, 256Mb κάρτα γραφικών) κάπου μου ζεστάθηκε...μάλλον πρέπει να ρίξω ανάλυση ![]() |
netblaster έγραψε: |
Τα custom δεν εχουν και τις καλυτερες προδιαγραφες στα κουτια!!! |
cipher έγραψε: | ||
Μην το λες... Έχω γνωστό μου με Sony laptop (νομίζω Vaio) που ζεσταίνεται μετά από μερικές ώρες Lineage και αρχίζει να κάνει διάφορα, ενώ ένας άλλος με Turbo-X 2 ετών δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. |
έχω πάρει...δεν κάνει κάτι τουλάχιστον αυτή που πήρα εγώ.
έχω πάρει μία πυροστιά και το χρησιμοποιώ σαν βάση που κάθεται πάνω το laptop για να παίρνει περισσότερο αέρα...4 ανεμιστήρες και πάλι υπό πίεση 61 βαθμούς ανεβάζει. βέβαια μέχρι 75 νομίζω είναι οκ απότι είδα στο site, αλλά και πάλι καυτός ο αγέρας ![]() |
cipher έγραψε: | ||
Μην το λες... Έχω γνωστό μου με Sony laptop (νομίζω Vaio) που ζεσταίνεται μετά από μερικές ώρες Lineage και αρχίζει να κάνει διάφορα, ενώ ένας άλλος με Turbo-X 2 ετών δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. |
netblaster έγραψε: |
Ενταξει δεκτο... Γενικα παντως, τα επωνυμα εχουν καλυτερα κουτια!!! |
Παράθεση: |
... Θα εχετε παρατηρησει τελευταια οτι βγαινουν Laptops με 19" οθονες ( ![]() ![]() ![]() ... |
Να η λεξη κλειδι. Εδω βρισκετε η αιτια της ανοδου της θερμοκρασιας. Ειναι Vaio και αυτο τα λεει ολα. |
Και ρωτω.Απο ποτε η Sony εβγαζε καλους υπολογιστες για να βγαζει και τωρα? |
Η Sony βγαζει τα παντα.Δεν γινετε να ειναι καλη σε ολα. Εγω απο Laptop εμπιστευομαι HP και Toshiba. |
κι εμένα turbo x είναι αυτό με την widescreen..
αυτή τη στιγμή που απλά χρησιμοποιώ internet κάποιες εφαρμογές παράλληλα όπως word excel κτλ κτλ η θερμοκρασία είναι 42 του σκληρού και 50 της cpu χθες ενώ έπαιζα nfs έκανα έξοδο (alt+ctrl+del) και τσέκαρα θερμοκρασία cpu και ήταν 58... |
Τα 10 τελευταια ειναι εκτος.Αλλα τι να κανεις δεν μπορεις να εισαι μεσα συνεχεια.
Εγω θα παω κατα τις 6 σε εναν φιλο μου για να το παιξω.Θα το λιωσω. |
Το παιχνιδι σπερνει.
Το επαιξα χθες και πραγματικα εμεινα. Βεβαια στον Laptop ουτε να το σκεφτομαι.Πρωτον απο οτι μου ειπε ο φιλος μου θελει καποια MB για να εγκατασταθει. |
Αυτα ειναι.Εγραφε και με την 5η να φανταστω.
Σε κανενα Drift το δοκιμασες? Πως παει? |