ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
Πεζουκλες πωσ σας φαινεται το καινουριο 307 για δεσ τε παρακατω
http://www.speedheads.de/forum/archiv/topic/3447-1.html |
LEFT έγραψε: |
Α μπραβο ρε Μανο εκει πρεπει να ητανε!thx!Πανεμορφο! |
LEFT έγραψε: |
Ναι ειναι σαφες, αλλα εχει αρκετη περισσοτερη καμπυλοτητα!Τωρα αν σου πω οτι μου φερνει λιγο σε D B 8 θα με πεις υπερβολικο? ![]() |
akatanohtos έγραψε: |
μηπως το παρατραβαει η πεζω με αυτη την μασκα ![]() |
vinman έγραψε: |
Παράλληλα ακόμα ένα νέο στοιχείο που έχει προστεθεί σε όλες τις εκδόσεις και ο δίλιτρος κινητήρας με τους 180 ίππους. |
MEMsound έγραψε: |
θα γίνω λίγο κακός καθώς και off-topic αλλά γιατί να υπάρχουν 2 topic για 307???
Ακριβώς από κάτω από"Επισημη Παρουσιάση του ανανεωμένου 307!!!!" υπάρχει το "Facelift 307". Κύριε vinman δεν χρειάζεται να ανοίγουμε συνέχεια καινούργια topics ![]() Νομίζω πως η επίσιμη παρουσίαση θα μπορούσε να είχε προστεθεί εκεί.... ![]() (δεν ξέρω αν οι Mods μπορούν να κάνουν μεταφορά των ποστς, μακάρι) Τέλος πάντων εγώ θα περιμένω να το δω live το νεο 307 για να πω με σιγουρια αν μου αρέσει ή όχι περισσότερο από το υπάρχον. Το σίγουρο είναι ότι είναι πιο εντυπωσιακό. |
Sidobre έγραψε: |
Λές να πάρω (σε... 2 χρόνια) τελικά 307 cc 180 αντί για 407 coupe 2.2;;
Δεν ακούγεται άσχημα.. |
vinman έγραψε: | ||
Σχεδιαστικα ειναι πολυ κομψο και επιθετικο αλλα ακομα πιο πολυ μου αρεσει η διλιτρη εκδοση με τους 180 ιππους... ![]() ![]() ![]() |
307 ARMY! έγραψε: | ||||
ΨΗΝΟΜΑΙ άγρια. Με βλέπω σε λίγω καιρό να βάζω αγγελία πωλείται στο site... |
307Lucifer έγραψε: |
Μου άρεσε ο προφυλακτήρας και τα νέα φώτα αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως ο δίλιτρος με τα 180 είναι οτι καλύτερο...επιτέλους.....
τώρα μπορώ να κάνω σκέψεις στα σοβαρά για το πως θα τον τσιμπήσω.... ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Aσε Θείο... Kανά 407SW [άντε, αυτό με τα 180 άλογα] έτσι για να το παίζεις μοντέρνος οικογενειάρχης όταν πηγαίνεις την οικογένεια στα μπάνια... ![]() Tα CC, roadster, coupe και τα σχετικά, άσε να τα κοιτάμε άλλοι!!! ![]() |
vinman έγραψε: |
307 CC 2.0 30.890
|
Sidobre έγραψε: | ||
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου το τυλίξετε σε συσκευασία δώρου;;..... ![]() Ευχαριστώ! ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου το τυλίξετε σε συσκευασία δώρου;;..... ![]() Ευχαριστώ! ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
από automoto.flash.gr
...........Οι αερόσακοι είναι πλέον δύο σταδίων, ενώ έχει προστεθεί βομβητής για τη μη χρήση της ζώνης ασφαλείας. Ο κλιματισμός είναι και αυτός δύο ζωνών, όπως νέα είναι και η γκάμα των ηχοσυστημάτων και η προσθήκη Bluetooth....... |
kogos έγραψε: |
Κλιματισμός 2 ζωνών;;; τι είναι αυτό;;; Μήπως αυτό που έχουν και κάποια άλλα που άλλη θερμοκρασία έχει ο οδηγός, άλλη ο συνοδηγός;;; |
kogos έγραψε: |
Κλιματισμός 2 ζωνών;;; τι είναι αυτό;;; Μήπως αυτό που έχουν και κάποια άλλα που άλλη θερμοκρασία έχει ο οδηγός, άλλη ο συνοδηγός;;; Γιατί αν είναι αυτό, σε άλλα που το έχω δει δεν δουλεύει και τόσο καλά, αφού υπάρχει κυκλοφορία αέρα (και είναι και λογικό) |
shiba έγραψε: |
οντωσ πολυ ομορφοσ ο συγκεκριμενοσ προφυλακτηρασ...πολυ μπομπα..φιλοι 307αδεσ καντε καμια οικονομια και ''χτυπηστε''τον.. |
volvos έγραψε: |
Sσταυρο ενας φιλος παραγγειλε 1.6 χς 5πορτο!
τι ειν τουτο? ειναι πιο σφιχτο οπως τα παλια 3πορτα χς η μονο εξοπλισμος διαφερει? |
brz20 έγραψε: |
!Το μονο που μου αρεσε παρα πολυ ηταν τα πισω φαναρια που ειναι led και πραγματικα λενε πολυ.Ειναι και φτηνα για οποιον εδιαφερετε.150ευρω και συμβατα με το προηγουμενο 307.Αλλα προλαβα και πηρα της FK. |
Ναι ρε συ.Ειδα και παρουσιαση στο γαλλικο site της Peugeot.Δημητρη η τιμη τοσο ειναι πανω κατω.Αν θες το ξαναρωταω τωρα που θα παω.Εχουν και συμβατοτητα.Κορυφη λεμε τα πισω φαναρακια.Αλλα δυστυχως μονο αυτα.Παλι καλα που προλαβα να το παρω πριν βγει. |
.Τα facelift μας κανουν κακο.Χανουμε ευκολα την αξια.Το δικο σου και το δικο μου εχει χασει απο το πρωτο λεπτο της ανακοινωσης της αφιξης του καινουργιου 307 τουλαχιστον 1000 ευρω.Εγω το εχω 1 χρονο ακριβως και υπολογιζω οτι εχω χασει 2500 ευρω.Πολυ κακο μου ακουγετε. |
Φιλε μου Αντωνη αυτο δεν παιζει.Δεν γινεται ενα περιοδικο να βαλει πλαστες μετρησεις για να ανεβασει την αξιολογιση.Τουλαχιστον το μυαλο μου δεν το χωραει κατι τετοιο.Βεβαια ποτε δεν ξερεις τι συμφεροντα μπορει να παιζονται.Πιστευω πως η χειροτερες επιδωσεις δικαιολογουνται ως ενα σημειο.Χωρις να ξερω λεπτομεριες για τις αλλαγες που εχουν γινει γενικα στο καινουργιο 307 λεω οτι μπορει καποια μερη στον κινητηρα να εχουν αλλαξει.Γιατι τωρα τελευταια ολες οι εταιριες κοιτουν πολυ τις συνεπειες των ρυπων.Αρα μπορει να εχουν γινει αλλαγες στο ηλεκτρογκαζο να ανοιγει πολυ πιο αργα ή στους εκκεντροφορους να εχουν λιγοτερο βυθισμα.Και παρα πολλες αλλες μικροαλλαγες που στην τελικη μονο κακο κανουν σε εμας.Εγω παντως εχω δει σε δυναμομετριση μαμα 307 να βγαζει μεχρι 117 αλογα.Εμενα αλλο με απασχολει.Τα facelift μας κανουν κακο.Χανουμε ευκολα την αξια.Το δικο σου και το δικο μου εχει χασει απο το πρωτο λεπτο της ανακοινωσης της αφιξης του καινουργιου 307 τουλαχιστον 1000 ευρω.Εγω το εχω 1 χρονο ακριβως και υπολογιζω οτι εχω χασει 2500 ευρω.Πολυ κακο μου ακουγετε. |
tirokomos έγραψε: |
Το δικο μου κοστισε 16000euro οταν πηγα και ρωτησα ποσο πιανει τωρα (μετα απο 22 μηνες) μου ειπαν 9500euro επειδη ερχεται το καινουριο!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Σκέψου όμως και το γεγονός ότι σε άλλη χώρα εκτός της ελλάδας θα πήγαινε στα 9500ευρώ από τον 1ο χρόνο!!!!! Στην Αγγλία, Γερμανία και στις περισσότερες άλλες χώρες θα άξιζε γύρω στα 6000ευρώ μετά από 22 μήνες!!!!!!! Οι τιμές των μεταχειρισμένων κρατάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στην Ελλάδα! ![]() |
Αυτο με την καταναλωση πολυ μυστηριο φαινετε.Σε συνδιασμο και με τις χειροτερες επιδωσεις ειναι οντως μυστηριο!Μιλαμε παιδες το καινουργιο εχει τοσο κοιμησμενο γκαζι που το πατας τωρα και ξυπνα μετα απο 10 λεπτα!Πως γινεται αυτο το αμαξι να εχει υψηλοτερη καταναλωση?Αντωνη σε παρακαλω αν μπορεις δωσε τον πινακα καταναλωσης.Το παλιο ειχε μικτο αν θυμαμαι καλα καπου στα 7,7 λιτρα.Σωστα? |
tirokomos έγραψε: |
Για ποιο 307 μιλας???14αρι η 16αρι??? ![]() |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
Παντοσ απο επιδοσεισ το περιοδικο autoτριτη με τα λεγομενα τα δικα τουσ απο τισ δυναμομετρησεισ που λενε οτι εχουν κανει το νεο 307 1600 το εχουν 0-100χλμ 11,5δευτερολεπτα ενω το παλιο 10,8 μηπωσ λεω τωρα μια κακια μηπωσ το συγκεκριμενο περιοδικο λογω γερμανικης προελευσης ανεβαζει τα γερμανικα αυτοκινητα και μειωνει τα υπολοιπα π.χ Γαλλικα.
|
Ενα Γαλλικο περιοδικο δεν υπαρχει να τα λεει καλα? |