PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Νέο 307 Facelift (και σύγκριση με το παλιό)

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τρι 22 Φεβ 2005, 08:44:15
Θέμα δημοσίευσης: Facelift 307
Πεζουκλες πωσ σας φαινεται το καινουριο 307 για δεσ τε παρακατω
http://www.speedheads.de/forum/archiv/topic/3447-1.html
shark_zak - Τρι 22 Φεβ 2005, 09:49:53
Θέμα δημοσίευσης:
υπάρχει η είναι φτιαχτό πολύ 407 θυμίζει....Scratch
Touristas - Τρι 22 Φεβ 2005, 10:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει υπάρχει...... Confused
nikapos - Τρι 22 Φεβ 2005, 10:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι υπάρχει.
Ευτυχώς δεν έχει μεγάλες αλλαγές.

Ελπίζω να μπορώ να βάλω το νέο προφ΄λακτήρα στις παλιές βάσεις.

Η μάσκα "407" θα είναι το νέο οικογενειακό σήμα.

το περιμένουμε τελη ανοιξης αρχες καλοκαιριου.
σωστα?
akatanohtos - Τρι 22 Φεβ 2005, 11:42:27
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως το παρατραβαει η πεζω με αυτη την μασκα Rolling eyes
Touristas - Τρι 22 Φεβ 2005, 12:22:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θέλω τα φανάρια Laughing Laughing
vinman - Κυρ 27 Φεβ 2005, 22:17:20
Θέμα δημοσίευσης: Re: Facelift 307
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Πεζουκλες πωσ σας φαινεται το καινουριο 307 για δεσ τε παρακατω
http://www.speedheads.de/forum/archiv/topic/3447-1.html

.......οντως η μασκα αν εξαιρεσουμε τα προβολακια ειναι σχεδον ιδια με του 407.....
LEFT - Κυρ 27 Φεβ 2005, 22:38:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παλι παιδες μου φαινεται μια σκετη μαπα!Δεν εχει καμια συνδεση σχεδιαστικα η μουρη με το υπολοιπο αμαξωμα!Ειναι απλως ενας τροπος να μην φανει το μεγαλο διαστημα μεχρι την αφιξη του 308!Εγω παντως εχω παραγγειλει τα RIEGER μου οποτε θα το κανω το Face lift μου!Χεχε! Laughing
Α ειχα πετυχει σε ενα site που δεν θυμαμαι το project του 308 cc ....μιλαμε για τρελα!
vinman - Κυρ 27 Φεβ 2005, 22:47:20
Θέμα δημοσίευσης:
Α ειχα πετυχει σε ενα site που δεν θυμαμαι το project του 308 cc ....μιλαμε για τρελα![/quote]

Οντως το ειδα στο scoop του auto triti και ειναι κατι παραπανω απο πανεμορφο!!!!!
LEFT - Κυρ 27 Φεβ 2005, 22:54:25
Θέμα δημοσίευσης:
Α μπραβο ρε Μανο εκει πρεπει να ητανε!thx!Πανεμορφο!
vinman - Κυρ 27 Φεβ 2005, 22:57:49
Θέμα δημοσίευσης:
LEFT έγραψε:
Α μπραβο ρε Μανο εκει πρεπει να ητανε!thx!Πανεμορφο!

οντως πανεμορφο και αν προσεξες και αυτο ακολουθει την ιδια σχεδιαστικη φιλοσοφια στην μασκα με αυτην του 407.
LEFT - Κυρ 27 Φεβ 2005, 23:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ειναι σαφες, αλλα εχει αρκετη περισσοτερη καμπυλοτητα!Τωρα αν σου πω οτι μου φερνει λιγο σε D B 8 θα με πεις υπερβολικο? Question
vinman - Κυρ 27 Φεβ 2005, 23:11:21
Θέμα δημοσίευσης:
LEFT έγραψε:
Ναι ειναι σαφες, αλλα εχει αρκετη περισσοτερη καμπυλοτητα!Τωρα αν σου πω οτι μου φερνει λιγο σε D B 8 θα με πεις υπερβολικο? Question

Wink Wink Wink οπως το παρεις... Wink Wink Wink
αλλα μαλλον εισαι λιγακι!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz
vinman - Παρ 18 Μάρ 2005, 22:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
...και 307cc facelift.......

black_legend - Σαβ 19 Μάρ 2005, 01:45:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ πολύ όμορφο!!!Αλλά προτιμώ το δικό μου Exclamation Question Exclamation Question
DrJekyll - Δευ 21 Μάρ 2005, 09:55:11
Θέμα δημοσίευσης: ...
Όλα τα λεφτά η μάσκα του 307cc .!.!.!.

Ρε σείς!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Που θα την βρούμε αυτήν την μάσκα!?!?
SnakeMJK - Δευ 21 Μάρ 2005, 20:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
akatanohtos έγραψε:
μηπως το παρατραβαει η πεζω με αυτη την μασκα Rolling eyes

Εγώ πιστεύω πως η συγκεκριμένη μάσκα είναι σκέτη κ@βλ@! Κάνει το αυτοκίνητο πιο μοντέρνο, αλλά όχι διαστημόπλοιο ή κουβά όπως τα υπόλοιπα μοντέλα.
shiba - Δευ 21 Μάρ 2005, 20:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
οντωσ πολυ ομορφοσ ο συγκεκριμενοσ προφυλακτηρασ...πολυ μπομπα..φιλοι 307αδεσ καντε καμια οικονομια και ''χτυπηστε''τον..
DrJekyll - Παρ 03 Ιούν 2005, 09:45:36
Ωραίος ο προφυλακτήρας του 307cc facelift....

Δεν μπορω να πω, πως με τρελλανε το ίδιο και αυτός του 307.... Rolling eyes

1
2
vinman - Παρ 03 Ιούν 2005, 17:14:24
Θέμα δημοσίευσης: Επισημη Παρουσιάση του ανανεωμένου 307!!!!
ΔΙΕΘΝΗ: 3/6/2005

Η Peugeot έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης γκάμας του 307, που περιλαμβάνει το hatchback, το coupe cabriolet και το station wagon. Οι βασικότερες διαφορές εστιάζονται στο μπροστινό μέρος εκεί όπου έχουν αλλάξει τα φωτιστικά σώματα.

Πέραν από τα εντελώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι πιο μακρόστενα έχει αλλάξει και η μάσκα με τον προφυλακτήρα. Στην μάσκα πλέον έχουν «φύγει» οι γρίλιες και στο μέσο της δεσπόζει το σήμα της γαλλικής εταιρείας. Επίσης στο προφυλακτήρα οι εισαγωγές του αέρα έχουν μεγαλώσει. Παρόμοιες αλλά πιο περιορισμένης έκτασης είναι και οι αλλαγές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Παράλληλα ακόμα ένα νέο στοιχείο που έχει προστεθεί σε όλες τις εκδόσεις και ο δίλιτρος κινητήρας με τους 180 ίππους.
Ακόμα τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες ολοκληρώνουν την γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου 307.
Τέλος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι αλλαγές εντοπίζονται στα πίσω προσκέφαλα και στον διζωνικό κλιματισμό.

autotriti.gr
Lefty - Σαβ 04 Ιούν 2005, 09:39:39
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μπορώ να πώ οτι με εντυπωσίασαν τα στόγγυλα φώτα ομίχλης (τουλάχιστον στην φωτο). Θα το δούμε και απο κοντά και θα κρίνουμε.
Vaggelis - Σαβ 04 Ιούν 2005, 11:05:27
Θέμα δημοσίευσης:

Τολμώ να πώ οτι μου αρέσει....
Έχει γίνει πιο επιθετικό, από το προηγούμενο "family" look...
TZAG - Σαβ 04 Ιούν 2005, 14:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι κακό....
vinman - Σαβ 04 Ιούν 2005, 15:12:05
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισημη Παρουσιάση του ανανεωμένου 307!!!!
vinman έγραψε:

Παράλληλα ακόμα ένα νέο στοιχείο που έχει προστεθεί σε όλες τις εκδόσεις και ο δίλιτρος κινητήρας με τους 180 ίππους.

Σχεδιαστικα ειναι πολυ κομψο και επιθετικο αλλα ακομα πιο πολυ μου αρεσει η διλιτρη εκδοση με τους 180 ιππους... Twisted evil Twisted evil Wink
Lef205 - Σαβ 04 Ιούν 2005, 20:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλη "κακια" μπροστα,αλλα περιμενα κατι διαφορετικο και πισω.Τιμες για το "307 RC Laughing " με τους 180 γνωριζουμε? Εγω το υπολογιζω λιγο πιο κατω απο το 307 καμπριο με τους 180. Wink
shiba - Σαβ 04 Ιούν 2005, 20:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
η αληθεια ειναι οτι με εντυπωσιασε το νεο 307..παντωσ το rc θα σκιζει λογικα..και σε ομορφια και σε γκαζι
MEMsound - Κυρ 05 Ιούν 2005, 07:54:11
Θέμα δημοσίευσης:
θα γίνω λίγο κακός καθώς και off-topic αλλά γιατί να υπάρχουν 2 topic για 307???
Ακριβώς από κάτω από"Επισημη Παρουσιάση του ανανεωμένου 307!!!!" υπάρχει το "Facelift 307".

Κύριε vinman δεν χρειάζεται να ανοίγουμε συνέχεια καινούργια topics Wink
Νομίζω πως η επίσιμη παρουσίαση θα μπορούσε να είχε προστεθεί εκεί.... Wink
(δεν ξέρω αν οι Mods μπορούν να κάνουν μεταφορά των ποστς, μακάρι)

Τέλος πάντων εγώ θα περιμένω να το δω live το νεο 307 για να πω με σιγουρια αν μου αρέσει ή όχι περισσότερο από το υπάρχον. Το σίγουρο είναι ότι είναι πιο εντυπωσιακό.
vinman - Κυρ 05 Ιούν 2005, 10:12:16
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
θα γίνω λίγο κακός καθώς και off-topic αλλά γιατί να υπάρχουν 2 topic για 307???
Ακριβώς από κάτω από"Επισημη Παρουσιάση του ανανεωμένου 307!!!!" υπάρχει το "Facelift 307".

Κύριε vinman δεν χρειάζεται να ανοίγουμε συνέχεια καινούργια topics Wink
Νομίζω πως η επίσιμη παρουσίαση θα μπορούσε να είχε προστεθεί εκεί.... Wink
(δεν ξέρω αν οι Mods μπορούν να κάνουν μεταφορά των ποστς, μακάρι)

Τέλος πάντων εγώ θα περιμένω να το δω live το νεο 307 για να πω με σιγουρια αν μου αρέσει ή όχι περισσότερο από το υπάρχον. Το σίγουρο είναι ότι είναι πιο εντυπωσιακό.

Κακε ανθρωπε... Laughing Laughing Laughing
Η αληθεια ειναι οτι εγινε εκ παραδρομης..... Embarassed Ειναι γνωστο εξαλλου οτι δεν ανοιγω νεα topics χωρις να ψαξω στην μηχανη αναζητησης...και αν τυχει να το κανω γινεται απο λαθος.....και παντα πρωτος ζηταω συγνωμη.... Wink
(Αν θελετε βεβαια μπορειτε να μου παρετε και το κεφαλι... Laughing Laughing ..να με κρεμασετε... Laughing Laughing ...ακομα και να τιμωρηθω δια λιθοβολισμου... Laughing Laughing)
DrJekyll - Κυρ 05 Ιούν 2005, 16:35:30
Vinman!!!
Και εγω θα σε πάρω φαλάγγι!!!Laughing Laughing Laughing Laughing
Εμείς οι παλιοί έχουμε προσκέφαλα!!!

Razz Πλάκα κάνω...όχι για τα προσκέφαλα Cool

Μου άρεσε ο προφυλακτήρας και τα νέα φώτα αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως ο δίλιτρος με τα 180 είναι οτι καλύτερο...επιτέλους.....
τώρα μπορώ να κάνω σκέψεις στα σοβαρά για το πως θα τον τσιμπήσω.... Evil
bouboulis - Κυρ 05 Ιούν 2005, 22:35:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως προτιμάω το δικό μας. Κάτι μου φαίνεται ότι δεν ταιριάζει εκει μπροστά στη μάσκα. Μάλλον τα πλαϊνά μαύρα προστατευτικά του προφυλακτήρα. Πάντως ελπίζω από κοντά να δείχνει πιο όμορφο. Και κάτι ακόμα... Μήπως είναι από τις λίγες φορές που η Peugeot προχωράει τόσο γρήγορα σε facelift μοντέλο της? Ελπίζω να μη γίνουν σαν τα γιαπωνέζικα που κάθε έξι μήνες αλλάζουν μοντέλο!
Vaggelis - Δευ 06 Ιούν 2005, 10:18:46
Θέμα δημοσίευσης:
Oι επίσημες φωτογραφίες, του ανανεωμένου Peugeot 307 + 307 CC + 307 SW....

Σ.Σ.: προσέξατε την ένδειξη της τελικής στην τελευταία φώτο;;; Worthy Worthy
Touristas - Δευ 06 Ιούν 2005, 10:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτή η ένδειξη .
Όλα τα 307CC αυτό το καντράν έχουν Wink
MEMsound - Δευ 06 Ιούν 2005, 11:47:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πλέον μπορώ να πω πως μου αρέσει!

Ξεφεύγει από τον συνηθισμένο σχεδιασμό το εμπρός μέρος αλλαααά μήπως ζήλεψαν τις χρωμιομένες γρίλιες αυτού του μαύρου 206 look GT. Laughing Laughing Laughing

Αστειεύομαι...
Σοβαρά τώρα έχει γίνει πολύ πιο ενυπωσιακό και ξεχωριστό και το μόνο που με "ξενίζει/χαλάει" κάπως είναι τα 2 σρογυλλά προβολάκια που δεν είναι τόσο ομαλά ενταγμένα στο σχεδιασμό του προφυλακτήρα.
Ίσως βέβαια και να ξεγελάνε οι φώτο και από κοντά να φαίνεται όμορφο.
Sidobre - Δευ 06 Ιούν 2005, 12:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
Λές να πάρω (σε... 2 χρόνια) τελικά 307 cc 180 αντί για 407 coupe 2.2;;

Δεν ακούγεται άσχημα..
christhehealer - Δευ 06 Ιούν 2005, 17:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Δεν ακούγεται άσχημα..

Aσε Θείο... Kανά 407SW [άντε, αυτό με τα 180 άλογα] έτσι για να το παίζεις μοντέρνος οικογενειάρχης όταν πηγαίνεις την οικογένεια στα μπάνια... Ha Ha

Tα CC, roadster, coupe και τα σχετικά, άσε να τα κοιτάμε άλλοι!!! Yahoo!
307 ARMY! - Δευ 06 Ιούν 2005, 19:59:57
vinman έγραψε:
vinman έγραψε:

Σχεδιαστικα ειναι πολυ κομψο και επιθετικο αλλα ακομα πιο πολυ μου αρεσει η διλιτρη εκδοση με τους 180 ιππους... Twisted evil Twisted evil Wink

ΨΗΝΟΜΑΙ άγρια. Με βλέπω σε λίγω καιρό να βάζω αγγελία πωλείται στο site...
vinman - Δευ 06 Ιούν 2005, 21:27:22
307 ARMY! έγραψε:
vinman έγραψε:
vinman έγραψε:

ΨΗΝΟΜΑΙ άγρια. Με βλέπω σε λίγω καιρό να βάζω αγγελία πωλείται στο site...

Αντε αγορινα μου.... Wink Wink
Με το καλο.... Wink Wink
(Κανγκουρα.... Twisted evil Twisted evil )
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Τρι 07 Ιούν 2005, 08:35:58
Θέμα δημοσίευσης:
Και μια φώτο του CC, ειδική για προέδρους που τους πέφτουν τα σάλια.... W00t W00t W00t

PICASO - Τρι 07 Ιούν 2005, 22:48:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: ...
307Lucifer έγραψε:
Μου άρεσε ο προφυλακτήρας και τα νέα φώτα αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως ο δίλιτρος με τα 180 είναι οτι καλύτερο...επιτέλους.....
τώρα μπορώ να κάνω σκέψεις στα σοβαρά για το πως θα τον τσιμπήσω.... Evil

Εμενα δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου το facelift με τον καινουριο προφυλακτιρα!!!!!Προτιμω τον δικο μου!!
Τωρα για το μοτερ με τα 180........................... Scratch Scratch Scratch εχει πολυ καιρο που το σκεφτομαι σοβαρα!!!
Μηπως ξερει κανεις αν ταιριαζει στο 1.6 και ποσο περιπου βγαινει οικονομικα??? Confused Confused Confused
MEMsound - Παρ 10 Ιούν 2005, 19:40:25
Θέμα δημοσίευσης:
από automoto.flash.gr

Νέο πρόσωπο αποκτά το 307, προκειμένου να αποκτήσει έναν αέρα φρεσκάδας που θα το βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον έντονο ανταγωνισμό στη μικρομεσαία κατηγορία. Οι αλλαγές που ανακοίνωσε η Peugeot, αφορούν κυρίως τον αισθητικό τομέα, καθώς τα μηχανικά μέρη παραμένουν αναλλοίωτα. Το μπροστινό μέρος του 307 έχει αλλάξει εντελώς, θυμίζοντας έντονα το μεγαλύτερο 407 (φώτα και μεγάλο άνοιγμα του αεραγωγού στον προφυλακτήρα).

Αν και όπως αναφέρει η Peugeot, το μήκος του καπό είναι μικρότερο από πριν, το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί κατά 8 χλστ. φτάνοντας τα 4,21 μέτρα. Όσο για τα φώτα που περιλαμβάνουν λάμπες αλογόνου ή xenon προαιρετικά, έχουν διαφορετική διάταξη, με τα φλας να είναι τοποθετημένα στο κάτω μέρος, τη μεσαία και μεγάλη σκάλα στη μέση και τα πορείας στο επάνω μέρος. Επίσης, αλλαγές υπάρχουν και στα πίσω φώτα.

Στο εσωτερικό, οι διαφορές είναι περιορισμένες και αφορούν κατά βάση τους χρωματισμούς των επενδύσεων και σε κάποια χειριστήρια στην κονσόλα. Οι αερόσακοι είναι πλέον δύο σταδίων, ενώ έχει προστεθεί βομβητής για τη μη χρήση της ζώνης ασφαλείας. Ο κλιματισμός είναι και αυτός δύο ζωνών, όπως νέα είναι και η γκάμα των ηχοσυστημάτων και η προσθήκη Bluetooth.

Τέλος, αν και τα μηχανικά μέρη όπως αναφέρουμε και στην αρχή δεν έχουν αλλάξει, εντούτοις σημαντική είναι η προσθήκη μίας ακόμη έκδοσης, αυτής με τον δίλιτρο κινητήρα των 180 ίππων. Πρόκειται για μία έκδοση που ήταν απαραίτητη στη γκάμα του 307, καθώς όλοι οι ανταγωνιστές του διαθέτουν «γρήγορες» εκδόσεις, όπως και το Citroen C4 το οποίο εφοδιάζεται με τον ίδιο κινητήρα. Η διάθεση του ανανεωμένου 307 στην αγορά, αναμένεται να αρχίσει άμεσα.

Φωτογραφίες εδώ.
vinman - Παρ 10 Ιούν 2005, 19:47:26
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Δεν ακούγεται άσχημα..

Aσε Θείο... Kανά 407SW [άντε, αυτό με τα 180 άλογα] έτσι για να το παίζεις μοντέρνος οικογενειάρχης όταν πηγαίνεις την οικογένεια στα μπάνια... Ha Ha

Tα CC, roadster, coupe και τα σχετικά, άσε να τα κοιτάμε άλλοι!!! Yahoo!

407 Arrow 1.8 117 ιπποι
2.0 136 ιπποι
2.2 160 ιπποι
3.0 210 ιπποι
180 το 407 ''ντεν εχει βγκαλει ακομα...'' Exclamation Exclamation Wink
drdino - Δευ 13 Ιούν 2005, 23:47:32
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τελικα επελεξα να το παρω τωρα. εκπτωση και δωρο ο συναγερμος και ισως τους πεισω για τιποτα ακομα. δεν μου αρεσε καθολου το f/l...
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τρι 14 Ιούν 2005, 14:31:04
Θέμα δημοσίευσης: νεο 307 και με 180αλογα
καλησπερα Πεζουκλεσ μπειτε στο σιτε τισ πεζο να δειτε την τελικη μορφη του 307 δεν ειναι κακο απο τα πλαγια αλλα λιγο με χαλαει απο μπροστα η μουρη του. Το καλο ειναι ομωσ οτι θα βγει και με κινητηρα 180 αλογα και σε 5θυρο αλλα και σε 3θυρο.
Για να δουμε τι θα δουμε.
vinman - Πεμ 29 Σεπ 2005, 16:12:48
Θέμα δημοσίευσης:
Από 15.730 € το ανανεωμένο 307

Το ανανεωμένο 307 ανήκει σε εκείνες τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις ανανέωσης, οι οποίες εκτός από οπτικό φρεσκάρισμα επιτυγχάνουν και αξιόλογη αλλαγή του ύφους του αυτοκινήτου. Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι μικρές και περιορίζονται στον πίνακα οργάνων και στο ανανεωμένο ηχοσύστημα.
Εξωτερικά, παρατηρεί κανείς εύκολα τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και τον νέο προφυλακτήρα με τον τεράστιο αεραγωγό.
Η γκάμα των κινητήρων δεν άλλαξε καθόλου. Η μόνη διαφοροποίηση είναι πως ο δίλιτρος είναι πλέον οριακά πιο δυνατός αποδίδοντας 140 ίππους, 4 περισσότερους από πριν.
Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, ABS και A/C.
Οι τιμές στις οποίες προσφέρονται οι βασικές εκδόσεις του ανανεωμένου 307 έχουν ως εξής:

307 XR 1.4 3θυρο 15.730
307 ΧR 1.4 5θυρο 16.180
307 X-LINE 3θυρο 17.380
307 X-LINE 5θυρο 17.830
307 XSI 2.0 3θυρο 23.310
307 CC 1.6 27.360
307 CC 2.0 30.890
307 BREAK 1.4 17.060
307 SPACE 1.6 19.830

Για όλες τις εκδόσεις του νέου Peugeot 307 ισχύει ειδική έκπτωση λανσαρίσματος 1.000 ευρώ
Sidobre - Πεμ 29 Σεπ 2005, 16:16:14
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
307 CC 2.0 30.890

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου το τυλίξετε σε συσκευασία δώρου;;..... Silly

Ευχαριστώ!

Crying or Very sad Crying or Very sad
vinman - Πεμ 29 Σεπ 2005, 16:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
vinman έγραψε:
307 CC 2.0 30.890

Ευχαριστώ!

Ελα να κλαψουμε παρεα... Crying or Very sad Crying or Very sad
Και εγω θελω ενα 407 - 3,0 - 210ps....αλλα...αλλα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Stevon - Πεμ 29 Σεπ 2005, 16:58:24
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
vinman έγραψε:
307 CC 2.0 30.890

Ευχαριστώ!

ΝΑ σε κάνω λιώμα...???? Question

Άν επιλέξεις το προηγούμενο CC 2,0 180hp = 31290 ......άντε με το μεταλλικό μαζί...τσάμπα ΠΡΑΜΑ..... Exclamation Laughing
MEMsound - Παρ 30 Σεπ 2005, 10:10:47
Θέμα δημοσίευσης:
Το είδα σήμερα από κοντά το facelift 307 (σε 5πορτο).

Βασικά "στάθηκα" στην μούρη όπου και τελικά από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο από ότι δείχνει στις φωτογραφιές.

Βέβαια έτσι όπως ήταν στην βιτρίνα της Condor δεν μπορούσα να δω από όλες τις πλευρές για να είμαι σίγουρος για το "πόσο μου αρέσει". Razz Smile
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 30 Σεπ 2005, 11:42:06
Θέμα δημοσίευσης: ΝΕΟ 307
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΖΟΥΚΛΕΣ

εχθεσ πηγα και ειδα απο κοντα το καινοριο 307 μου αρεσε εμφανισιακα με τα προβολακια ομιχλησ και πισω ειναι ωραιο με τα καινουρια φωτα τυπου led σημειωση παρατηρησα μεσα στον κινητηρα βεβαια αυτο το ειδα στο 1400 που ειχανε στην εκθεση την εισαγωγη του αερα την εχουν αλλαξει λογω αλλου προφυλαχτηρα και εισαγωγη βρισκεται μεσα στον κινητηρα τωρα δε ξερω εαν ειναι το ιδιο μετο 1600 αλλα μαλλον ναι.
το κορυφαιο με το νεο 307 ειναι που θα βγει με τον κινητηρα 180 αλογα και σε 5θυρο παραπολυ καλο ενω ο περισσοτεροσ ανταγωνισμοσ παιζει στα 3θυρα οπωσ C4 COUPE, TYPE R HONDA κ.α
kogos - Δευ 10 Οκτ 2005, 11:14:48
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
από automoto.flash.gr
...........Οι αερόσακοι είναι πλέον δύο σταδίων, ενώ έχει προστεθεί βομβητής για τη μη χρήση της ζώνης ασφαλείας. Ο κλιματισμός είναι και αυτός δύο ζωνών, όπως νέα είναι και η γκάμα των ηχοσυστημάτων και η προσθήκη Bluetooth.......

να ρωτήσω απορίες;;; Κλιματισμός 2 ζωνών;;; τι είναι αυτό;;; Μήπως αυτό που έχουν και κάποια άλλα που άλλη θερμοκρασία έχει ο οδηγός, άλλη ο συνοδηγός;;; Γιατί αν είναι αυτό, σε άλλα που το έχω δει δεν δουλεύει και τόσο καλά, αφού υπάρχει κυκλοφορία αέρα (και είναι και λογικό)

Ακόμα, τι είναι αυτό το bluetooth που είδα... ;;;

Κατά τ'άλλα, δεν μου αρέσει καθόλου η μούρη, και μου αρέσουν ΠΑΡΑ πολύ τα πίσω φώτα... Για διαφορές στο εσωτερικό δεν παρατήρισα κάτι το αξιοσημείωτο... Το μόνο που μου αρέσει από μπροστά είναι που έχει τα προβολάκια χαμηλά, αλλά ο μεγάλος αεραγωγός μου χαλάει όλη την εικόνα... Αν ήταν ο αεραγωγός στο ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητο, θα ήταν πολύ πιο όμορφος... Οπότε, πλεον μόνο σε μαύρο μπορεί να μου αρέσει αυτή η μούρη Sad
ultra-one - Δευ 10 Οκτ 2005, 11:31:44
Θέμα δημοσίευσης:
kogos έγραψε:
Κλιματισμός 2 ζωνών;;; τι είναι αυτό;;; Μήπως αυτό που έχουν και κάποια άλλα που άλλη θερμοκρασία έχει ο οδηγός, άλλη ο συνοδηγός;;;

Ναι αυτό είναι Wink

Το τεστ για το νέο 307 1.6 στο Auto motor und sport το διαβάσατε?

Λένε πάρα πολύ καλά λόγια για το στήσιμο του και επίσης σε όλες τις φωτό φαίνεται να σηκώνει πίσω τροχο που δεν το έκανε μέχρι τώρα!!!!! Shocked

Μάλλον πρέπει να έκαναν και επεμβάσεις στις ανάρτησεις πιστεύω. (Ε Αργύρη?)
vinman - Δευ 10 Οκτ 2005, 20:03:23
Θέμα δημοσίευσης:
kogos έγραψε:
Κλιματισμός 2 ζωνών;;; τι είναι αυτό;;; Μήπως αυτό που έχουν και κάποια άλλα που άλλη θερμοκρασία έχει ο οδηγός, άλλη ο συνοδηγός;;; Γιατί αν είναι αυτό, σε άλλα που το έχω δει δεν δουλεύει και τόσο καλά, αφού υπάρχει κυκλοφορία αέρα (και είναι και λογικό)

Στο 407 παντως δουλευει αψογα... Wink Wink
TZAG - Τρι 11 Οκτ 2005, 06:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
οντωσ πολυ ομορφοσ ο συγκεκριμενοσ προφυλακτηρασ...πολυ μπομπα..φιλοι 307αδεσ καντε καμια οικονομια και ''χτυπηστε''τον..

Μακάρι να άλλαζε ΜΟΝΟ ο προφυλακτήρας! Αλλά πού; Παίζουν άλλα φώτα, άλλο ΚΑΠΟ και άλλη εισαγωγή αέρα. Δηλαδή όσοι έχουν το παλιό 307 και θέλουν "Φουστάνο" καλύτερα ξεχάστε το!
netblaster - Παρ 14 Οκτ 2005, 13:00:04
Θέμα δημοσίευσης:
Mε έκπτωση 1.500 ευρώ προσφέρει η αντιπροσωπεία της Peugeot, το ανανεωμένο 307. H προσφορά αυτή ισχύει για όλες τις εκδόσεις του 307, εκτός από τις 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις XR, για εξόφληση μετρητοίς ή σε συνδυασμό με ένα από τα τρία χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρείας.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει η Peugeot έχουν ως εξής:

Α. 0% προκαταβολή, αποπληρωμή σε 12-72 μήνες με κυμαινόμενο επιτόκιο 6%, μέσω Εγνατίας ή Εθνικής Τράπεζας.

Β. 35% προκαταβολή και 12μηνο άτοκο διακανονισμό μέσω Εγνατίας ή Εθνικής Τράπεζας.

Γ. 35% προκαταβολή, 12μηνη άτοκη περίοδο χάριτος, αποπληρωμή σε 12-60 μήνες με σταθερό επιτόκιο 10,9% μέσω Εγνατίας ή Εθνικής Τράπεζας.
Με τους ίδιους όρους εξόφλησης, για την έκδοση XR(3-5θυρη) θα ισχύσει έκπτωση 1.300 ευρώ.

Εναλλακτικά, για όλες τις εκδόσεις του 307 ισχύει χρηματοδοτικό πρόγραμμα 36μηνου άτοκου διακανονισμού μέσω Εγνατίας ή Εθνικής Τράπεζας, με 30% προκαταβολή και ειδική έκπτωση 300 ευρώ (εκτός των εκδόσεων XR 3-5θυρο. Παράλληλα, το ανανεωμένο 307 διατίθεται με νέες τιμές που, χωρίς την έκπτωση, ξεκινούν από 15.690 ευρώ για την 3θυρη έκδοση X-LINE 1,4 307

X-LINE 1,4 3Θ 15.690 ευρώ
307 X-LINE 1,4 5Θ 16.140 ευρώ
307 XR 1,4 3Θ 14.990 ευρώ
307 XR 1,4 5Θ 15.440 ευρώ

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 03 Νοέ 2005, 08:45:58
Θέμα δημοσίευσης: Νέο 307 Facelift (και σύγκριση με το παλιό)
καλημερα πεζουκλες

εχω μια απορια ασ μου λυσει καποιοσ. Κατα διαστηματα παιρνω το περιοδικο autotriti χωρισ να θελω να κανω διαφιμηση, παρατηρησα στα χαρακτηριστικα στισ πισω σελιδεσ στισ σελιδεσ που κανουνε δυναμομετρησεισ και αξιολογηση ολων τον αυτοκινητων ειδα οτι το νεο 307 συγκεκριμενα το 1600 εχει χειροτερεσ επιδοσεισ απο το παλιο για παραδειγμα στα 0-100΄΄το νεο 307 δινει 11,5δευτερολεπτα ενω το παλιο το δινανε 10.8δευτ νομιζω οτι ειναι αισθητη διαφορα και οχι μονο εκει αλλα και 60-120χλμ κ.λ.π τι γινεται ρε παιδια οντοσ το καινουριο εχει χειροτερεσ επιδοσεισ ή οταν κανανε παλια την δυναμομετρηση στο παλιο 307 βαλανε επιτιδεσ καλεσ επιδοσεισ για να αναιβασουν την κλιμακα αξιολογησησ που για μενα δεν στεκει βεβαια, αν καποιοσ εχει καποια αιτιολογησει ασ μασ την πει.
brz20 - Πεμ 03 Νοέ 2005, 13:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου Αντωνη αυτο δεν παιζει.Δεν γινεται ενα περιοδικο να βαλει πλαστες μετρησεις για να ανεβασει την αξιολογιση.Τουλαχιστον το μυαλο μου δεν το χωραει κατι τετοιο.Βεβαια ποτε δεν ξερεις τι συμφεροντα μπορει να παιζονται.Πιστευω πως η χειροτερες επιδωσεις δικαιολογουνται ως ενα σημειο.Χωρις να ξερω λεπτομεριες για τις αλλαγες που εχουν γινει γενικα στο καινουργιο 307 λεω οτι μπορει καποια μερη στον κινητηρα να εχουν αλλαξει.Γιατι τωρα τελευταια ολες οι εταιριες κοιτουν πολυ τις συνεπειες των ρυπων.Αρα μπορει να εχουν γινει αλλαγες στο ηλεκτρογκαζο να ανοιγει πολυ πιο αργα ή στους εκκεντροφορους να εχουν λιγοτερο βυθισμα.Και παρα πολλες αλλες μικροαλλαγες που στην τελικη μονο κακο κανουν σε εμας.Εγω παντως εχω δει σε δυναμομετριση μαμα 307 να βγαζει μεχρι 117 αλογα.Εμενα αλλο με απασχολει.Τα facelift μας κανουν κακο.Χανουμε ευκολα την αξια.Το δικο σου και το δικο μου εχει χασει απο το πρωτο λεπτο της ανακοινωσης της αφιξης του καινουργιου 307 τουλαχιστον 1000 ευρω.Εγω το εχω 1 χρονο ακριβως και υπολογιζω οτι εχω χασει 2500 ευρω.Πολυ κακο μου ακουγετε.
Stevon - Πεμ 03 Νοέ 2005, 13:47:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχικώς το AutoTriti για εμένα είναι απο τα ποιό αναξιόπιστα περιοδικά του Ειδικού Τύπου.Βέβαια πέραν απο το περιοδικό και τις μετρήσεις του ,αυτό που μπορώ να σου επιβεβαιώσω είναι ότι το βάρος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί κατα λίγο , οπώτε ίσως να είναι και πραγματικά τα νούμερα τα οποία δίνει.
volvos - Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:10:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sσταυρο ενας φιλος παραγγειλε 1.6 χς 5πορτο!
τι ειν τουτο?
ειναι πιο σφιχτο οπως τα παλια 3πορτα χς η μονο εξοπλισμος διαφερει?
shiba - Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:15:51
Θέμα δημοσίευσης:
μενα μαρεσει πολυ το νεο 307..εστω εμφανισιακα Wink
Stevon - Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:21:17
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Sσταυρο ενας φιλος παραγγειλε 1.6 χς 5πορτο!
τι ειν τουτο?
ειναι πιο σφιχτο οπως τα παλια 3πορτα χς η μονο εξοπλισμος διαφερει?

Παναγιώτη είναι μόνο διαφορά στον εξοπλισμό τίποτα άλλο.
brz20 - Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα δεν μου αρεσε καθολου.Αυτη η καταργηση της μασκας με χαλασε πολυ.Τα μπροστινα φαναρια ηταν καλα αλλα αν δεν ειχαν αυτα τα καρουμπαλα θα ηταν καλυτερα!Το μονο που μου αρεσε παρα πολυ ηταν τα πισω φαναρια που ειναι led και πραγματικα λενε πολυ.Ειναι και φτηνα για οποιον εδιαφερετε.150ευρω και συμβατα με το προηγουμενο 307.Αλλα προλαβα και πηρα της FK.Αυτο που με τρελανε πραγματικα ηταν το εσωτερικο στις ακριβες εκδωσεις.Λευκα καντραν,δερμα παντου,οθονη υγρων κρυσταλλων.Πολυ κορυφη αλλα δεν μπορω να βαλω τιποτα απο αυτα στο δικο μου.Ουτε την λευκη μεμβρανη στο καντραν μου.Ημαρτον!!!!Απο οδικη συμπεριφορα ηταν καλο.Αλλα για πολυ χαλαρους οδηγους.
DrJekyll - Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
!Το μονο που μου αρεσε παρα πολυ ηταν τα πισω φαναρια που ειναι led και πραγματικα λενε πολυ.Ειναι και φτηνα για οποιον εδιαφερετε.150ευρω και συμβατα με το προηγουμενο 307.Αλλα προλαβα και πηρα της FK.

Ρε συ Κώστα!!!!Είσαι σίγουρος ότι είναι led???Εγω ρώτησα και μου είπαν στην αντιπροσωπεία - όχι...Γιατί αν είναι - είναι σε ξεφτύλα τιμή...με τις μπάντες πάω και τα βάζω....
brz20 - Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:37:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε συ.Ειδα και παρουσιαση στο γαλλικο site της Peugeot.Δημητρη η τιμη τοσο ειναι πανω κατω.Αν θες το ξαναρωταω τωρα που θα παω.Εχουν και συμβατοτητα.Κορυφη λεμε τα πισω φαναρακια.Αλλα δυστυχως μονο αυτα.Παλι καλα που προλαβα να το παρω πριν βγει.
COOL ALEXIS - Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:55:03
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Ναι ρε συ.Ειδα και παρουσιαση στο γαλλικο site της Peugeot.Δημητρη η τιμη τοσο ειναι πανω κατω.Αν θες το ξαναρωταω τωρα που θα παω.Εχουν και συμβατοτητα.Κορυφη λεμε τα πισω φαναρακια.Αλλα δυστυχως μονο αυτα.Παλι καλα που προλαβα να το παρω πριν βγει.

Σύμφωνα με τον Μέγα Αντιπροσωπιολόγο (Εσύ είσαι Σταύρο) δεν είναι Led Exclamation Exclamation Exclamation

Tην ίδια απορία είχα κι εγώ μόλις τα είδα Exclamation
Stevon - Πεμ 03 Νοέ 2005, 16:13:56
Θέμα δημοσίευσης:
Όπως είπε και ο φίλτατος Άλεξ , τα φώτα δέν είναι led παρά το ότι δείχνουν έτσι.
Το μοναδικό 307 που συνεχίζει να έχει led είναι το CC , και αυτό βέβαια όμως όχι για όλες τις θέσεις.
brz20 - Πεμ 03 Νοέ 2005, 18:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εγω πηρα aftermarket led και τα ειδα ολα.Μιλαμε για πολυ φως.Ουτε να τα καψεις μπορεις ουτε να βραχυκυκλωσουν.Τελεια!Πολυ καλη αναβαθμηση.
vinman - Πεμ 03 Νοέ 2005, 19:31:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως εγω που το ειδα και live σημερα στο δρομο σε μαυρο χρωμα ειναι πανεμορφο με την καινουρια μασκα... Wink
MEMsound - Πεμ 03 Νοέ 2005, 20:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
Σε μαυρο σίγουρα θα είναι....
Σε ποιο ανοιχτό χρώμα δεν ξέρω = δεν το έχω δεί με την υσηχία μου για να μπορώ να πω παρά στα "πεταχτά" περνώντας από μια peugeot
Πάντως live είναι πιο όμορφο από ότι στις φωτογραφίες

(άσχετο γιατί ανοίξαμε καινούργιο τόπικ...??? Question )
tirokomos - Πεμ 03 Νοέ 2005, 22:00:50
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
.Τα facelift μας κανουν κακο.Χανουμε ευκολα την αξια.Το δικο σου και το δικο μου εχει χασει απο το πρωτο λεπτο της ανακοινωσης της αφιξης του καινουργιου 307 τουλαχιστον 1000 ευρω.Εγω το εχω 1 χρονο ακριβως και υπολογιζω οτι εχω χασει 2500 ευρω.Πολυ κακο μου ακουγετε.
Το δικο μου κοστισε 16000euro οταν πηγα και ρωτησα ποσο πιανει τωρα (μετα απο 22 μηνες) μου ειπαν 9500euro επειδη ερχεται το καινουριο!!!! Evil Evil Evil Evil Evil Στο θεμα μας τωρα.....τι να πω ρε παιδια.....ΕΙΝΑΙ ΕΛΕ'Ι'ΝΟ!!!!!Απαραδεκτο,τρισαθλιο,γλοιωδες και κολοβο!!!!Σαν να του λειπει ενα ολοκληρο κομματι απο μπροστα....Τα γουστα ομως ειναι πληρως υποκειμενικα.Το πισω μερος (που χειρουργηθηκε λιγοτερο) μου αρεσει!Τα νεα του οπισθια φαναρια ειναι ΤΡΕΛΑ!!!!Θα μου αρεσε η ιδεα της αντικαταστασης τους.... Rolling eyes Wink Παντως δεν ειναι LED... Wink
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 04 Νοέ 2005, 08:50:24
Θέμα δημοσίευσης: νεο 307 με παλιο 307
brz20 έγραψε:
Φιλε μου Αντωνη αυτο δεν παιζει.Δεν γινεται ενα περιοδικο να βαλει πλαστες μετρησεις για να ανεβασει την αξιολογιση.Τουλαχιστον το μυαλο μου δεν το χωραει κατι τετοιο.Βεβαια ποτε δεν ξερεις τι συμφεροντα μπορει να παιζονται.Πιστευω πως η χειροτερες επιδωσεις δικαιολογουνται ως ενα σημειο.Χωρις να ξερω λεπτομεριες για τις αλλαγες που εχουν γινει γενικα στο καινουργιο 307 λεω οτι μπορει καποια μερη στον κινητηρα να εχουν αλλαξει.Γιατι τωρα τελευταια ολες οι εταιριες κοιτουν πολυ τις συνεπειες των ρυπων.Αρα μπορει να εχουν γινει αλλαγες στο ηλεκτρογκαζο να ανοιγει πολυ πιο αργα ή στους εκκεντροφορους να εχουν λιγοτερο βυθισμα.Και παρα πολλες αλλες μικροαλλαγες που στην τελικη μονο κακο κανουν σε εμας.Εγω παντως εχω δει σε δυναμομετριση μαμα 307 να βγαζει μεχρι 117 αλογα.Εμενα αλλο με απασχολει.Τα facelift μας κανουν κακο.Χανουμε ευκολα την αξια.Το δικο σου και το δικο μου εχει χασει απο το πρωτο λεπτο της ανακοινωσης της αφιξης του καινουργιου 307 τουλαχιστον 1000 ευρω.Εγω το εχω 1 χρονο ακριβως και υπολογιζω οτι εχω χασει 2500 ευρω.Πολυ κακο μου ακουγετε.

θα συμφωνησω μαζι σου φιλε Κωνσταντινε για το οτι βγαινοντασ το καινουριο 307 δυστιχωσ ριχνει την αξια του δικου μασ αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η αγορα το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεισ ειναι να αναβαθμιζουμε τα δικα μασ εργαλεια και εμφανισιακα και μηχανικα οστε να μην αισθανομασθε μειονεκτικα απεναντι στο καινουριο που για να σου πω την αληθεια δεν ειναι και κανα σπουδαιο facelift και να κανω μια παρατηρηση για το μπροστινο μεροσ εγω στο δικο μου εχω βαλει ασημενια σιτα και δειχνει παραπολυ σε σχεση με την πλαστικουρα που εχει απο την αντιπρωσοπεια πεσ μου στο καινουριο τη μετατροπη μπορεισ να κανεισ? μονο εαν αλλαξεισ τον προφυλαχτηρα που ξερεισ ποσο ακριβα κοστιζει ενασ aftermarket προφυλαχτηρασ ενω στα δικα μασ με 50 ευρουλακια και 30ωρα δουλεια εχεισ βαλει μια ωραια σιτα και ψαρωνεισ Evil
Οσο αναφορα τισ επιδοσεισ που εχει το autotriti εχω και ενα παλιο τευχοσ με το δικο μασ αλλα και καινουριο τευχοσ ειναι να τρελενεσε με τισ διαφορεσ που εχουν βαλει. Εγω πιστευω επειδη το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι γερμανικο προσπαθει να μειωνει τισ αλλεσ μαρκεσ Γαλλικεσ Ιταλικεσ κ.λπ και να αναδεικνει τα γερμανικα αυτοκινητα βεβαια το προσπαθυον σε λογικα πλαισια για να μην χτυπαει στο ματι οπωσ για παραδειγμα επικροτουν την εμφανισει αλλα βλεπεισ καπου πρεπει να το ριξουν και το κανουνε στισ επιδοσεισ μπορει να εχω μεγαλη φαντασια αλλα επειδη τα συμφεροντα ειανι μεγαλα ασ μην αφινουμε και αυτη την εκδοχη απο την αλλη μερια μπορει να ειναι και καποιεσ αλλαγεσ που εχει κανει η Πεζο σαν αυτα που ανεφερεσ
ultra-one - Παρ 04 Νοέ 2005, 12:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
Το δικο μου κοστισε 16000euro οταν πηγα και ρωτησα ποσο πιανει τωρα (μετα απο 22 μηνες) μου ειπαν 9500euro επειδη ερχεται το καινουριο!!!! Evil Evil Evil Evil Evil

Σκέψου όμως και το γεγονός ότι σε άλλη χώρα εκτός της ελλάδας θα πήγαινε στα 9500ευρώ από τον 1ο χρόνο!!!!!
Στην Αγγλία, Γερμανία και στις περισσότερες άλλες χώρες θα άξιζε γύρω στα 6000ευρώ μετά από 22 μήνες!!!!!!!

Οι τιμές των μεταχειρισμένων κρατάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στην Ελλάδα! Cool
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 16:16:38
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
tirokomos έγραψε:
Το δικο μου κοστισε 16000euro οταν πηγα και ρωτησα ποσο πιανει τωρα (μετα απο 22 μηνες) μου ειπαν 9500euro επειδη ερχεται το καινουριο!!!! Evil Evil Evil Evil Evil

Σκέψου όμως και το γεγονός ότι σε άλλη χώρα εκτός της ελλάδας θα πήγαινε στα 9500ευρώ από τον 1ο χρόνο!!!!!
Στην Αγγλία, Γερμανία και στις περισσότερες άλλες χώρες θα άξιζε γύρω στα 6000ευρώ μετά από 22 μήνες!!!!!!!

Οι τιμές των μεταχειρισμένων κρατάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στην Ελλάδα! Cool
Σκεψου ομως οτι πχ στη γερμανια με 10000-12000 βρισκεις και κουκλι,τζιτζι skyline......αλλο εδω....εδω με 12000 μπορεις να παρεις ενα τεραστιο Α****Ι....... Laughing
brz20 - Παρ 04 Νοέ 2005, 16:36:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μεσα εισαι!Ωραιο!!!!!!!Μη συγκινουμε ανομοια πραγματα.Η γερμανια ειναι ευπωπη.Εμεις τι ειμαστε?Στην ουσια οχι στα χαρτια.Εκει τα αμαξια αλλαζουν οπως εμεις αλλαζουμε τα κινητα!!!!Θελουμε πολυ ακομα παιδια να γινουμε ευρωπη.Δυστυχως!!!!!Να φανταστητε οτι τα φαναρια που μολις εβαλα στο αμαξι μου τα περιμενα απο το πασχα για να ερθουν.Παντου τα ειχαν εκτος απο την Ελλαδα.Και οταν ρωτουσα τι εγινε τελικα θα ερθουν μου ελεγαν δικαιολογιες του στυλ "δεν τα εχει βγαλει ακομα το εργοστασιο".Λες και εγω δεν εβλεπα στο internet αν υπαρχουν ή οχι.Τελος παντων.Στα αυτοκινητα ειμαστε πολυ πισω παιδια.Σε ολους τους τομεις.Αν δεν αλλαξουμε μυαλα δεν θα παμε ποτε μπροστα.
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 16:38:31
Θέμα δημοσίευσης:
Wink Wink Wink Wink Wink Συμφωνω και εδω καθετα,οριζοντια και διαγωνια...!
brz20 - Παρ 04 Νοέ 2005, 17:16:21
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουμε πολλα κοινα τελικα εμεις.Πρεπει να κανουμε παρεα!!!!!!!
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 17:17:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εμεις σε περιμενουμε Θεσσαλονικη αλλα ολο το ξεκανονιζεις...ηταν να ερθεις μεθαυριο αν θυμαμαι καλα..... Cool Cool Cool
brz20 - Παρ 04 Νοέ 2005, 17:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι με στεναχωρεις τωρα ρε συ?Αφου οι μερες στα 3καλα ειναι μετρημενες.Ασε που αυριο φευγω.Ετυχε κατι και πρεπει να παω καποιες μερες νωριτερα.Τωρα θα ερθω τα χριστουγεννα και θα κατσω πιο πολυ.Τοτε θα με δειτε και απο κοντα.Μεχρι τοτε ομως θα τα λεμε απο εδω.
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 18:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
.......Αντε να δουμε.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τρι 08 Νοέ 2005, 20:25:09
Θέμα δημοσίευσης: τεχνικεσ συγκρισεισ
πεζουκλες

Εχθεσ που πηγα στην εκθεση του αυτοκινητου πηγα βεβαια απο το περιπτερο τησ Πεζο το οποιο ηταν καταπληκτικο περιπτερο ειχε βεβαια προτον απο τα γρηγορα το αγωνιστικο 307 το οποιο ειναι και γα** τα αυτοκινητα και βεβαια το 407 το κουπε επισησ γα** τα αυτοκινητα.
Για να μην πολυλογο στο θεμα μας πηρα τα χαρακτηριστικα(εντυπο τεχνικων χαρακτηριστικων) του καινουριου 307 τα οποια τα συγκρινα με το παλιο 307(το ειχα κρατησει) και παρατηρησα καταρχασ απο επιδοσεισ το παλιο 307 ειναι κατα ενα δευτερολεπτο πιο γρηγορο απο το καινουριο, απο βαρη το παλιο 307 ειναι κατα 3 κιλα πιο βαρη απο το καινουριο, και το πιο περιεργο το παλιο 307 ειναι πιο οικονομικο απο το καινουριο.
Τα σχολια δικα σας
brz20 - Τρι 08 Νοέ 2005, 20:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο με την καταναλωση πολυ μυστηριο φαινετε.Σε συνδιασμο και με τις χειροτερες επιδωσεις ειναι οντως μυστηριο!Μιλαμε παιδες το καινουργιο εχει τοσο κοιμησμενο γκαζι που το πατας τωρα και ξυπνα μετα απο 10 λεπτα!Πως γινεται αυτο το αμαξι να εχει υψηλοτερη καταναλωση?Αντωνη σε παρακαλω αν μπορεις δωσε τον πινακα καταναλωσης.Το παλιο ειχε μικτο αν θυμαμαι καλα καπου στα 7,7 λιτρα.Σωστα?
tirokomos - Τετ 09 Νοέ 2005, 02:03:55
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Αυτο με την καταναλωση πολυ μυστηριο φαινετε.Σε συνδιασμο και με τις χειροτερες επιδωσεις ειναι οντως μυστηριο!Μιλαμε παιδες το καινουργιο εχει τοσο κοιμησμενο γκαζι που το πατας τωρα και ξυπνα μετα απο 10 λεπτα!Πως γινεται αυτο το αμαξι να εχει υψηλοτερη καταναλωση?Αντωνη σε παρακαλω αν μπορεις δωσε τον πινακα καταναλωσης.Το παλιο ειχε μικτο αν θυμαμαι καλα καπου στα 7,7 λιτρα.Σωστα?
Ισως ο συνδυασμος του πιο αργου γκαζιου με το μεγαλυτερο βαρος ειναι και το κλειδθ στην αυξημενη καταναλωση..... Wink
brz20 - Τετ 09 Νοέ 2005, 02:32:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει!!!Γιατι την ωρα που πατας τερμα το πεταλ τραβαει πολυ μιγμα αλλα το αποτελεσμα φαινετε μετα απο 5 λεπτα.Τοτε ξυπναει και στροφαρει.Ας περιμενουμε ομως και τους πινακες γιατι εχω μεγαλη περιεργια.
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τετ 09 Νοέ 2005, 19:09:04
Θέμα δημοσίευσης: XARAKTHRISTIKA
πεζουκλεσ

το παλιο 307 εχει αυτα τα χαρακτηριστικα στουσ πινακες

κυκλος πολης - 9,5
κυκλος εκτος πολης - 5,8
μικτος κυκλος - 7,2
CO2 - 169

και για το καινουριο ειναι

κυκλος πολης - 10
κυκλος εκτος πολης - 5,8
μικτος κυκλος - 7,4
CO2 - 174
tirokomos - Πεμ 10 Νοέ 2005, 02:29:44
Θέμα δημοσίευσης:
Για ποιο 307 μιλας???14αρι η 16αρι??? Rolling eyes
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 10 Νοέ 2005, 11:23:36
Θέμα δημοσίευσης: χαρακτιριστικα
tirokomos έγραψε:
Για ποιο 307 μιλας???14αρι η 16αρι??? Rolling eyes

συγνωμη φιλε μου 1600
brz20 - Πεμ 10 Νοέ 2005, 16:10:19
Θέμα δημοσίευσης:
Πιαδια δεν εχουν μεγαλη διαφορα καταναλωσης.Αυτο που μου ακανε περισοτερη εντυπωση ειναι οι ρυποι.Μπορει κανεις να μου εξηγησει γιατι το καινουργιο εχει μεγαλυτερη εκπομπη ρυπων?Τι φταιει?
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 02 Δεκ 2005, 09:48:51
Θέμα δημοσίευσης: λογως για το 0-100χλμ
καλημερα πεζουκλεσ

Παντοσ απο επιδοσεισ το περιοδικο autoτριτη με τα λεγομενα τα δικα τουσ απο τισ δυναμομετρησεισ που λενε οτι εχουν κανει το νεο 307 1600 το εχουν 0-100χλμ 11,5δευτερολεπτα ενω το παλιο 10,8 νομιζω οτι ειναι αρκετη διαφορά και το βαροσ του αυτοκινητου του νεου ειναι περιπου το ιδιο αν πουμε οτι ειναι το βαροσ. Τι παιζεται ρε παιδια μηπωσ λεω τωρα μια κακια μηπωσ το συγκεκριμενο περιοδικο λογω γερμανικης προελευσης ανεβαζει τα γερμανικα αυτοκινητα και μειωνει τα υπολοιπα π.χ Γαλλικα.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Stevon - Παρ 02 Δεκ 2005, 14:29:22
Θέμα δημοσίευσης: Re: λογως για το 0-100χλμ
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Παντοσ απο επιδοσεισ το περιοδικο autoτριτη με τα λεγομενα τα δικα τουσ απο τισ δυναμομετρησεισ που λενε οτι εχουν κανει το νεο 307 1600 το εχουν 0-100χλμ 11,5δευτερολεπτα ενω το παλιο 10,8 μηπωσ λεω τωρα μια κακια μηπωσ το συγκεκριμενο περιοδικο λογω γερμανικης προελευσης ανεβαζει τα γερμανικα αυτοκινητα και μειωνει τα υπολοιπα π.χ Γαλλικα.

Άπαπαπαπαπαπααααα το Autotriti φιλο-Γερμανικό....μήν το ξαναπείς....αυτό....(φυσικα και αστειέυομαι Αντώνη Laughing )

Αυτό που είπες είναι γνωστό...για το συγκεκριμένο περιοδικό Wink
brz20 - Δευ 05 Δεκ 2005, 14:08:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα Γαλλικο περιοδικο δεν υπαρχει να τα λεει καλα?
vinman - Δευ 05 Δεκ 2005, 14:10:21
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Ενα Γαλλικο περιοδικο δεν υπαρχει να τα λεει καλα?

Thumb Left Thumb Left
Thumb Left Thumb Left
DrJekyll - Πεμ 22 Δεκ 2005, 10:28:27
Αυτό...το είδατε???
Και εκεί που δεν μου άρεσε το facelift...ειδα αυτό...και γλούπ! Shocked

MEMsound - Πεμ 22 Δεκ 2005, 10:38:46
Θέμα δημοσίευσης:
...βέβαια είναι photoshop-ια το παραπάνω αλλά δεν είναι δύσκολο να κάνεις το 307 facelift έτσι...

Θα το ξαναπώ. Από κοντά το 307 είναι σαφώς πιο όμορφο από ότι στις φωτογραφίες (χωρίς να με ενθουσιάζει)
brz20 - Πεμ 22 Δεκ 2005, 11:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα τα λες Μανθο.Πριν καμια 2 με 3 βδομαδες εκανα βολτα στο ρεθυμνο με την κοπελια μου και σε εναν δρομο ειδα ενα 307 Facelift.Ενθουσιαστικα παρα πολυ!Ηταν 3θυρο σε ενα πολυ ωραιο χρωμα το οποιο ειναι καινουργιο.Πορτοκαλι.Φοβερο σε αυτο το χρωμα.Και σε μαυρο που το ειδα μου αρεσε.Παντως κατι ασχετο με το θεμα μας.Η μαμα Peugeot εχει βγαλει πολυ πρωτοτυπα χρωματα για τα αυτοκινητα μας.Αυτο ειναι καλο γιατι τα κανει πολυ ξεχωριστα!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Κυρ 11 Φεβ 2007, 11:33:38
Θέμα δημοσίευσης: 307 vs 307facelift
Καλημερα σε ολους καταρχας ο λογος που ανοιγω αυτο το τοπικ ειναι γιατι επεσε στα χερια μου ενα εβδομαδιαιο περιοδικο για το αυτοκινητο και παρατηρησα το εξης¨:προτου αγορασω το 307 μου το 2002 πηρα το συγκεκριμενο περιοδικο για να μαθω λεπτομερειες για το αυτοκινητο
και τοτε το συγκεκριμενο περιοδικο το ειχε προτο στα πρωσοπικα του τεστ και δυναμομετρησεις και εδινε τις παρακατω επιδοσεις αλογα 112 /
0-100χλμ 10,8δευτ / 60-100χλμ 10,8δευτ / 80-120χλμ 17,2 / και βαρος αυτοκινητου 1224.
Κοιταζοντας τα σημερινα περιοδικα για το καινουριο 307facelift εδινε τις παρακατω επιδοσεις αλογα 112 / 0-100χλμ 11,5 / 60-100χλμ 11,2 /80-120χλμ 17,9 και βαρος αυτοκινητου 1216 Confused .
Τα συμερασματα δικα σας ο λογος που αναφερομαι για τα παραπανω ειναι πραγματι το παλιο 307 ειναι πιο γρηγορο απο το καινουριο? (που απο τα λεγομενα τις πεζο ο κινητηρας ειναι ιδιος και δεν εχουν γινει αλλαγες εγω βεβαια παρατηρησα μια αλλαγη βεβαια δεν ξερω αν ευθηνεται το συγκεκριμενο πραγμα την εισαγωγη του αερα την εχουν βαλει μεσα στον κινητηρα) ή το συγκεκριμενο περιοδικο προσπαθει να υποβιβασει την πεζο και να αναδειξει τα γερμανικα αυτοκινητα Twisted evil .
Θελω τα σχολια σας επανω στο θεμα γιατι πιστευω οτι πρεπει να δωσουμε σημασια οστε καινουριοι αγοραστες πεζο να μην πεφτουν στην παγιδα καποιον συγκεκριμενων περιοδιοκον για να αναδειξουν καποια αλλα Wink
brz20 - Κυρ 11 Φεβ 2007, 12:17:53
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μισα περιοδικα στην Ελλαδα γερμανοκρατανε.
Οποτε αυτο δεν το λαμβανεις καθολου υπ'οψην απο την αρχη.
Παμε στην σχεση που εχει το βαρος με τις επιδοσεις του κινητηρα.
Λοιπον το 11,5 με το 10,8(10,3 απο το φιλαδιο της εταιριας)δεν θα φαινετε τοσο πολυ στο δρομο αλλα ειναι 2 νουμερα υπαρκτα οποτε μπορουμε να τα σχολιασουμε κιολας.
Μην ξεχνας οτι μπορει να εχουν ελαφρασωσει καπως το καινουργιο αλλα δεν ξερουμε τι γινετε με την διαχειριση καυσιμου.Μπορει οι χαρτες του να ειναι αλλαγμενοι με σκοπο να γινετε πιο φιλικο για το περιβαλλον.Αρα αμεσως χανει καποια δεκατα στις επιδωσεις.
drdino - Κυρ 11 Φεβ 2007, 16:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το f/l είναι λιγάκι πιο αργό. Δεν μιλάμε για τραγικές διαφορές βέβαια.

Κατά κύριο λόγο αποδίδεται σε άλλες ρυθμίσεις για τις προδιαγραφές ρύπων.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες