tsosmoulis έγραψε: |
αργυρη οταν λες ορεξη και μερακι εννοεις αγραφους εγκεφαλους και αλλα τετοια καλουδια?
εγω νομιζα οτι απλα μπες βγες το μοτερακι με τα γκαζια του με τα ολα του και τωρα μας βγαινουν αλλα... ![]() |
Touristas έγραψε: |
Το πιο εύκολο από τους διακόπτες πίσω από το τιμόνι και από το ρολόι στην κονσόλα.
|
nikq έγραψε: |
Έχει η οθόνη που δείχνει μονό το ρολόι |
Stevon έγραψε: | ||
Εάν όπως γράφεις έχει μόνο ώρα είναι μή mux. |
αποτι τσεκαρα στο ιντερνετ ξεχωριζεται απο την οθονη αν εχει εξωτερικη θερμοκρασια, |
Παράθεση: |
απο ενα συστημα νομιζω SMART το λενε για τους αεροσακους που περιεχει και σαν επιλογη την καταργηση του αεροσακου συνοδηγου, |
τους θερμενομενους καθρεφτες |
το clima (ψηφιακες ενδειξεις) |
ολα τα μοντελα θα ειναι με αυτου του τυπου τις καλωδιωσεις και ειναι dated 11/2001 οποτε φανταζομαι τα απο αυτην την ημερομηνια και μετα μοντελα ειναι mux. |
φυσικα αυτο θα συμβαινει για ενα αμαξι πχ πρωτο 6μηνο του 2002 οχι για ενα του 2003 ετσι δεν ειναι? |
kanelj έγραψε: |
Για μενα παντως,μην βαλεις τον 1.4 16v,δεν θα σου αρεσει...
Ή διλιτρο ή καποια αλλη επιλογη πιο..."πατεντιαρικη"! |
MEMsound έγραψε: |
Βάλε 1,6 16ν από 206 για να δεις διαφορά (και με αρκετές μετατροπές να δεις αρκετά άλογα) |
volvos έγραψε: |
eγω θα βαλω ντιζελ ...
140 αλογα με 2-3 πραγματακια τσαφ τσουφ η σκαστρα παιρνα και 5λιτρα καταναλλωση και τρ τρ τρ τρ η τρατα παιρνα στα φαναρια! |
kanelj εσυ τι λες για την μετατροπη τπυ μοτερ?εσενα πως σου φανηκε?ευχαριστημενος η οχι?
εγω λεω για κανα 1.6 16V να βαλω απο 206 για λογους ευκολιας και σιγουριας της μετατροπης.μετα βλεπουμε μαλλον θα το κανω μικροτερο animal αν βοηθησει και ο προεδρος ![]() αληθεια αν αλλαξεις μοτερ το clima κτλ χανεται?αργυρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
silverpug206 έγραψε: |
παιδια εγω εκανα αλλαγη μηχανης και μου εκατσε ο κουκος αιδονη αν με καταλαβες. πληρωσα 5000 ευρω.. αλλαξε το ενα, μετα αλλαξε το αλλο μετα αλλαξε το αλλο.. με μαδησαν πραγματικα...... |
corey έγραψε: |
.... κ εγω συμπέρασμα δεν εβγαλα. Τελικα εγω τι έχω??
|
ΕΧΩ μόνο ρολογακι
|
corey έγραψε: |
Θα σκασω ![]() ![]() |