PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - Πώς ξέρουμε αν είναι multiplex το 206 μας?

tsosmoulis - Δευ 31 Οκτ 2005, 19:20:36
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πώς ξέρουμε αν είναι multiplex το 206 μας?
Κατοπιν ερωτησης σε μηχανικο για αλλαγη μοτερ απο 1.4 8V σε 1.6 16V προεκυψε προβλημα στο θεμα μηχανικου γκαζιου κτλ.
Αν ειναι multiplexing γινεται λεει.
το δικο μου ειναι μοντελο ιουνιου 2003?ειναι θεμα χρονολογιας το αν ειναι η οχι?

χαθηκα παλι με την αγαπημενη μας peugeot...
SnakeMJK - Δευ 31 Οκτ 2005, 19:24:29
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχώς ή ευτυχώς είσαι multiplexed... Ου μπλέξεις...
tsosmoulis - Δευ 31 Οκτ 2005, 19:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου μολις εδιωξες το ξενερωμα που εφαγα.
απο την χρονολογια το ξεχωριζουμε αν ειναι η οχι?
Touristas - Δευ 31 Οκτ 2005, 19:40:56
Θέμα δημοσίευσης:
Το πιο εύκολο από τους διακόπτες πίσω από το τιμόνι και από το ρολόι στην κονσόλα.
Λογικά εσένα είναι mux, αλλά το πρόβλημα πιο είναι για το μοτέρ αν είναι να βάλλεις από 206 1.6 16V μπαίνει κανονικά Wink
tsosmoulis - Δευ 31 Οκτ 2005, 19:57:39
Θέμα δημοσίευσης:
ναι αν ειναι απο 206 θα μπει.
το ρολοι στην κονσολα?δεν εχει trip computer.
παιζει ρολο το μηχανικο γκαζι στην ολη μετατροπη?
Touristas - Δευ 31 Οκτ 2005, 20:06:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παίζει αλλά τα πάντα γίνονται αν υπάρχει όρεξη και μεράκι Wink
tsosmoulis - Δευ 31 Οκτ 2005, 20:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
αργυρη οταν λες ορεξη και μερακι εννοεις αγραφους εγκεφαλους και αλλα τετοια καλουδια?
εγω νομιζα οτι απλα μπες βγες το μοτερακι με τα γκαζια του με τα ολα του και τωρα μας βγαινουν αλλα... Evil
Touristas - Δευ 31 Οκτ 2005, 20:15:53
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
αργυρη οταν λες ορεξη και μερακι εννοεις αγραφους εγκεφαλους και αλλα τετοια καλουδια?
εγω νομιζα οτι απλα μπες βγες το μοτερακι με τα γκαζια του με τα ολα του και τωρα μας βγαινουν αλλα... Evil

Ποιος είπε για άγραφους και τέτοια μωρέ άιντε άιντε ….
Το βάλε βγάλε είναι εύκολο το μόνο που θα χρειαστεί λίγη δουλειά παραπάνω είναι το γκάζι
tsosmoulis - Δευ 31 Οκτ 2005, 20:18:41
Θέμα δημοσίευσης:
τετοια να ακουω.ευχαριστω πολυ δικε μου. Very happy
tirokomos - Δευ 31 Οκτ 2005, 20:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αργυρη επειδη σκεφτομαι και εγω να το αλλαξω το μοτερ...το 16αρι ποσο θα μου εβγαινε???Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν κοντα στα 7000.Σε εξωτερικο συνεργειο με καινουργιο μοτερ???Μπορεισ να μας πεις ενδεικτικα μια τιμη??? Wink
DIMCHRI - Τρι 01 Νοέ 2005, 15:53:23
Θέμα δημοσίευσης:
για όσους σκέφτονται αλλαγή μοτέρ θα τους πρότεινα να πανε κατ' ευθείαν σε δίλιτρο.

Ευτυχως τώρα που έχουν καταργηθεί τα τεκμήρια οι περισσότεροι εάν έχετε όρεξη θα μπορείται να το δηλώσεται και όλας.

δεν αξίζει να βάλεις 1.6 16v . ειδικά όσοι έχουν το 307 θα δουν ότι ούτε τα 110 άλογατα κάνουν δουλειά.... Wink
nikq - Τρι 01 Νοέ 2005, 16:33:00
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Το πιο εύκολο από τους διακόπτες πίσω από το τιμόνι και από το ρολόι στην κονσόλα.

Αργυρή δεν καταλαβαίνω αν είναι !
Έχει η οθόνη που δείχνει μονό το ρολόι και τα χειριστήρια είναι τα απλά!
Έχω την έκδοση quiksilver με sagem 3φισο εγκέφαλο
Είναι 1,4 8v > 8/2001…
{Θέλω να βάλω την μεγάλη οθόνη στο δικό μου (από multiplex 206 1,4 16v)και από ότι ξερώ μονό multiplex την περνουν!}
Wink
Stevon - Τρι 01 Νοέ 2005, 16:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Έχει η οθόνη που δείχνει μονό το ρολόι

Εάν όπως γράφεις έχει μόνο ώρα είναι μή mux.
Touristas - Τρι 01 Νοέ 2005, 17:48:47
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
nikq έγραψε:
Έχει η οθόνη που δείχνει μονό το ρολόι

Εάν όπως γράφεις έχει μόνο ώρα είναι μή mux.

Σωστός Thumb right
tsosmoulis - Τρι 01 Νοέ 2005, 18:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
αποτι τσεκαρα στο ιντερνετ ξεχωριζεται απο την οθονη αν εχει εξωτερικη θερμοκρασια, απο ενα συστημα νομιζω SMART το λενε για τους αεροσακους που περιεχει και σαν επιλογη την καταργηση του αεροσακου συνοδηγου, τους θερμενομενους καθρεφτες νομιζω το clima (ψηφιακες ενδειξεις) και καποια αλλα.

αν κανω λαθος θα δεχομουν διορθωσεις γιατι πραγματικα θελω να ενημερωθω απι του θεματος.

Επισης εχοντας mux σημαινει οτι μπορουμε να βαλουμε την οθονη με το trip computer χωρις τρελλες επεμβασεις?
αυτο ουσιαστικα που ρωταω ειναι αν ισχυει αυτο που διαβασα οτι υπαρχουν οι καλωδιωσεις για ολα τα extra και απλα συνδεεται το καθε feature οποτε θελουμε?αυτο ισχυει και για το ABS αν βαλουμε πισω δισκοφρενα?
tsosmoulis - Τρι 01 Νοέ 2005, 18:26:12
Θέμα δημοσίευσης:
σορρυ παλι πολλα εγραψα. Rolling eyes
tsosmoulis - Τρι 01 Νοέ 2005, 18:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
και επισης βρηκα ενα report της peugeot πανω στο θεμα του mux που δηλωνει οτι ολα τα μοντελα θα ειναι με αυτου του τυπου τις καλωδιωσεις και ειναι dated 11/2001 οποτε φανταζομαι τα απο αυτην την ημερομηνια και μετα μοντελα ειναι mux.

λεμε τωρα...(ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ισως με διορθωσει Very happy )
Stevon - Τρι 01 Νοέ 2005, 19:12:25
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
αποτι τσεκαρα στο ιντερνετ ξεχωριζεται απο την οθονη αν εχει εξωτερικη θερμοκρασια,

Σωστός....

Παράθεση:
απο ενα συστημα νομιζω SMART το λενε για τους αεροσακους που περιεχει και σαν επιλογη την καταργηση του αεροσακου συνοδηγου,
αυτό υπήρχε και στα μη mux...

Παράθεση:
τους θερμενομενους καθρεφτες

και αυτοί υπήρχαν...

Παράθεση:
το clima (ψηφιακες ενδειξεις)

Σωστός...(για την έκδοση XS ,γιατί π.χ R.Garros & Gti είχαν και στα πρό mux μοντέλα.)

Τώρα για αυτό...
Παράθεση:
ολα τα μοντελα θα ειναι με αυτου του τυπου τις καλωδιωσεις και ειναι dated 11/2001 οποτε φανταζομαι τα απο αυτην την ημερομηνια και μετα μοντελα ειναι mux.

Ισχύει μόνο για τα 206 (τα 307 είναι όλα mux) με την διαφορά όμως ότι π.χ μπορεί κάποιο αυτ/το να έχει άδεια κυκλοφορίας με ημερομηνία 02/2002 αλλά να μήν είναι mux , πώς γίνεται αυτό...??απλά μπορεί να είχε βγεί απο την γραμμή παραγωγής τον 05/2001 οπώτε.... Wink

Ο ποιό αξιόπιστος τρόπος είναι απο τον αριθμό παραγωγής.
tsosmoulis - Τρι 01 Νοέ 2005, 19:37:17
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιος φιλε stevon. φυσικα αυτο θα συμβαινει για ενα αμαξι πχ πρωτο 6μηνο του 2002 οχι για ενα του 2003 ετσι δεν ειναι?
Stevon - Τρι 01 Νοέ 2005, 20:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
φυσικα αυτο θα συμβαινει για ενα αμαξι πχ πρωτο 6μηνο του 2002 οχι για ενα του 2003 ετσι δεν ειναι?

exactly.... Wink
kanelj - Τετ 02 Νοέ 2005, 09:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
Για μενα παντως,μην βαλεις τον 1.4 16v,δεν θα σου αρεσει...
Ή διλιτρο ή καποια αλλη επιλογη πιο..."πατεντιαρικη"!
MEMsound - Τετ 02 Νοέ 2005, 11:13:51
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Για μενα παντως,μην βαλεις τον 1.4 16v,δεν θα σου αρεσει...
Ή διλιτρο ή καποια αλλη επιλογη πιο..."πατεντιαρικη"!

Συμφωνώ απόλυτα!
Με το 1,4 16ν δεν θα δεις ουσιατικές διαφορές. (υπάρχουν αλλά είναι μικρές αναλογικά με το κόστος και τον κόπο της όλης διαδικασίας)

Βάλε 1,6 16ν από 206 για να δεις διαφορά (και με αρκετές μετατροπές να δεις αρκετά άλογα)

Βάλε 2λιτρο από 206 GTI να δεις άλογα χωρίς μετατροπές

Βάλε 1,6 16ν από Rallye να δεις άλογα με κάποιες "πατέντες" (διαφόρων είδών)
kanelj - Τετ 02 Νοέ 2005, 11:18:48
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Βάλε 1,6 16ν από 206 για να δεις διαφορά (και με αρκετές μετατροπές να δεις αρκετά άλογα)

Rolling eyes
Δεν θα το ελεγα...Για τα χρηματα που θα χρειαστεις για αυτον τον κινητηρα δεν αξιζει καθολου!
Κοινως η αναλογια (οπως ειχε πει και καποιος) ευρω/ιππο δεν λεει καθολου!

Οσον αφορα την μετατροπη σε 16v 1600cc απο 106,δεν θελει καμια πατεντα στην ουσια,αρκει να εισαι ενταξει με πλεξουδες κτλ Exclamation Wink
MEMsound - Τετ 02 Νοέ 2005, 11:48:02
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ ότι αναλογικά είναι πολλά αλλά δεν έχουν την άνεση να βάλουν 2λιτρο ούτε και τη ορεξη να μπλέξουν με μετατροπές στην πλεξούδα/ηλεκτρονικά για μοτερ από 106.

Επίσης δεν ξέρεις με πόσα άλογα είναι ευχαριστημένος καθένας,
Άλλος βολεύεται με τα 110, άλλος 138, άλλος με 120+ και πάει λέγοντας.
Άλλος γουστάρει τις μετατροπές και άλλος τα "μαμά"
Περι ορέξεως μοτερόπιτα....

Πάντως οι επιλογές για αλλαγή μοτέρ είναι οι 3 παραπάνω (+από RC για πολλά λεφτά... + από Xantia Activa T για πολλές μετατροπές)
volvos - Τετ 02 Νοέ 2005, 12:00:06
Θέμα δημοσίευσης:
eγω θα βαλω ντιζελ ...
140 αλογα με 2-3 πραγματακια
τσαφ τσουφ η σκαστρα παιρνα
και 5λιτρα καταναλλωση

και τρ τρ τρ τρ η τρατα παιρνα στα φαναρια!
kanelj - Τετ 02 Νοέ 2005, 12:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
eγω θα βαλω ντιζελ ...
140 αλογα με 2-3 πραγματακια
τσαφ τσουφ η σκαστρα παιρνα
και 5λιτρα καταναλλωση

και τρ τρ τρ τρ η τρατα παιρνα στα φαναρια!

Τα Diesel δεν νομιζω να εχουν σκαστρα αλλα δεν πειραζει.... Cool
MEMsound - Τετ 02 Νοέ 2005, 12:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ας μην βγούμε άλλο off-topic.... Wink
silverpug206 - Τετ 02 Νοέ 2005, 12:33:50
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια εγω εκανα αλλαγη μηχανης και μου εκατσε ο κουκος αιδονη αν με καταλαβες. πληρωσα 5000 ευρω.. αλλαξε το ενα, μετα αλλαξε το αλλο μετα αλλαξε το αλλο.. με μαδησαν πραγματικα...

μεχρι και το fuel tank αλλαξαμε.... Επισης το cross member γιατι στο δικο μου εβγαινε το manifold απο πισω απο την μηχανη και δεν εμποδιζε το cross member ενω η 1.6L 16v που εβαλα εβγαινε απο μπροστα... η εισαγωγη (φιλτρο οπως θελεις πες το) ηθελε ειδικο καπακι που να βγαινει απο την πανω μερια ενω εμενα του πετρελαιου εβγαινε απο το πλαι...

Μεχρι και το κομπρεσορο του κλιματισμου αλλαξαμε και ολες τις σωληνες γιατι δεν ταιριαζαν με την καινουργια μηχανη... γιαυτο σου λεω, μην κανεις τετοια δουλεια.... Δεν θα σου βγει σε καλο.. Καλητερα κανε λιγα περισσοτερα εξοδα , πουλα το δικο σου και παρε καινουργιο.. Στο λεω εγω που τα εκανα μολης πριν 2 βδομαδες τελειωσα και παρολο που εκανε 7 βδομαδες το αυτοκινητο απο μηχανικο σε ηλεκτρολογο και πισω ακομα τρεχω με προβληματα για να τα φτιαξω....Αν το ηξερα δεν θα ξεκινουσα να κανω τετοια δουλειά. Θα το πουλουσα οσο οσο και να παραγγειλω καινουργιο οπως το θελω με τα ολα του..

Ασε που παλι ειναι δυσκολο να βαλω ηλεκτρικα καθρεφτακια, ηλεκτρικη οθονη κτλ... σε τελικη αναλυση το ιδιο αμαξι εχω... Ενω αν επερνα καινουργιο θα ειχα κλιματισμο, trip computer, ηλεκτρικα καθρεφτακια, αισθητηρες βροχης και νυχτος για τα φωτα κτλ κτλ κτλ...
tsosmoulis - Τετ 02 Νοέ 2005, 12:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj εσυ τι λες για την μετατροπη τπυ μοτερ?εσενα πως σου φανηκε?ευχαριστημενος η οχι?

εγω λεω για κανα 1.6 16V να βαλω απο 206 για λογους ευκολιας και σιγουριας της μετατροπης.μετα βλεπουμε μαλλον θα το κανω μικροτερο animal αν βοηθησει και ο προεδρος Rolling eyes

αληθεια αν αλλαξεις μοτερ το clima κτλ χανεται?αργυρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
volvos - Τετ 02 Νοέ 2005, 12:43:55
Θέμα δημοσίευσης:
αμ εχουν τα τουρμο ντισελ...
κατσε διπλα απο κανα οκταβια να δεις πως σφυροκοπαει σα μινι ιντεγκραλε Splat

σορυ.
kanelj - Τετ 02 Νοέ 2005, 12:46:03
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικα εννοεις τα ΤΑΞΙ!
Και βεβαια ΔΕΝ εχουν σχαστρα αυτα...!
Μαλλον μπερδευεις τον ηχο της σκαστρας με αυτον του σφυριγματος της τουρμπινας!
kanelj - Τετ 02 Νοέ 2005, 12:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
kanelj εσυ τι λες για την μετατροπη τπυ μοτερ?εσενα πως σου φανηκε?ευχαριστημενος η οχι?

εγω λεω για κανα 1.6 16V να βαλω απο 206 για λογους ευκολιας και σιγουριας της μετατροπης.μετα βλεπουμε μαλλον θα το κανω μικροτερο animal αν βοηθησει και ο προεδρος Rolling eyes

αληθεια αν αλλαξεις μοτερ το clima κτλ χανεται?αργυρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοιτα να δεις τι παιζει!
Δεν εχω παραπονο απο το δικο μου και ουτε ενα προβλημα δεν μου εβγαλε!
Οτι μου εβγαλε ηταν απο την αγρια χρηση που του κανω καμμια φορα (σασμαν κτλ)!
ΑΛΛΑ,το τονιζω,ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση του σε σχεση με αυτα που ξοδεψα για να το φτιαξω...Δηλαδη η αλλαγη του μοτερ μου εδωσε περιπου 30 αλογα με ενα κοστος περιπου 1500 + τον εγκεφαλο!
Βεβαια στο μελλον επρεπε να αλλαξω την πολλαπλη εξαγωγης με μια μεγαλυτερη αλλα το κοστος ειναι πολυ μικρο!
Αρα σε γενικες γραμμες ΝΑΙ,ειμαι ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα!

ΑΡΑ οποιος θελει κατι λιγο καλυτερο απο αυτο που εχει,ειναι μια καλη λυση αυτος ο κινητηρας!

Αν ομως καποιος θελει κατι που να δωσει αρκετη δυναμη καλυτερα να κοιταξει προς την μερια του 1.600cc 16v απο 106!
Πραγμα που ηδη εχω προγραμματισει να κανω Exclamation Twisted evil

Νομιζω να σε καλυψα!

Οσο για τα clima,a/c κτλ δεν εχεις κανενα προβλημα....αστους να λενε!

ΥΓ:το μοτερ μου πωλειται by the way...οποιος το θελει μπορει να το δοκιμασει κιολας Exclamation Cool Cool Cool
MEMsound - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:20:43
Θέμα δημοσίευσης:
silverpug206 έγραψε:
παιδια εγω εκανα αλλαγη μηχανης και μου εκατσε ο κουκος αιδονη αν με καταλαβες. πληρωσα 5000 ευρω.. αλλαξε το ενα, μετα αλλαξε το αλλο μετα αλλαξε το αλλο.. με μαδησαν πραγματικα......

Η δικιά σου περίπτωση είναι διαφορετική γιατί ξεκίνησες από ένα diesel να το κάνεις βενζίνη. Wink
tsosmoulis - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:22:05
Θέμα δημοσίευσης:
ε πες το ρε μανθο μας εστειλε το παλικαρι την ψυχη στην κολοτσεπη! Very happy
corey - Πεμ 09 Μάρ 2006, 21:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη το θέμα ξέφυγε.... κ εγω συμπέρασμα δεν εβγαλα. Τελικα εγω τι έχω??
Η άδεια είναι 2?/11/2001,
ΕΧΩ μόνο ρολογακι
ΔΕΝ εχω θερμοκρασία εξωτ.
Αν έχω 'Η αν δεν έχω χανω/κερδιζω τπτ??
brz20 - Παρ 10 Μάρ 2006, 01:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα το 2001 πρεπει να ειναι ολα multiplex.Ετσι τουλαιστον ειχε παρει το αυτι μου παλιοτερα.Αρα και εσυ εκει μεσα εισαι.
Stevon - Παρ 10 Μάρ 2006, 13:01:57
Θέμα δημοσίευσης:
corey έγραψε:
.... κ εγω συμπέρασμα δεν εβγαλα. Τελικα εγω τι έχω??

Λοιπόν,για να τα κάνουμε ποιο απλά.....
Εάν ο τηλεχειρισμός του αυτο/του σου (που είναι πάνω στο κλειδί) έχει το ίδιο πλήκτρο για το άνοιγμα-κλείσιμο στις κλειδαριές ΔΕΝ είσαι mux ,εάν έχει διαφορετικό πλήκτρο για άνοιγμα και διαφορετικό για κλείσιμο ΕΙΣΑΙ mux. Wink
corey - Παρ 10 Μάρ 2006, 21:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σκασω Confused Cussing out Το κλειδι μου δεν εχει καν τηλεχερισμο!
Stevon - Σαβ 11 Μάρ 2006, 09:46:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ρέ....θα με τρελλάνεις...?????με το εφεδρικό κλειδί στο έδωσαν???? Question

Πάντως άν ισχύει αυτό...

Παράθεση:
ΕΧΩ μόνο ρολογακι

ΔΕΝ είσαι MUX. Wink
christhehealer - Δευ 13 Μάρ 2006, 17:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
corey έγραψε:
Θα σκασω Confused Cussing out Το κλειδι μου δεν εχει καν τηλεχερισμο!

Δεν "είσαι" moultiplex αν το μοντέλο σου είναι του 2001.

Τα multiplex στην Ελλάδα ήρθαν τον 1/2002, και τα XS στα χαρτιά τους αναφέρονται ως XS2.

Όσο για τα κλειδιά, τα παλιά χρόνια [όταν το club ήταν νεαρό Blink] τα μόνα κλειδιά με τηλεχειρισμό ήταν τα δικά μου και του Vini. Ήταν και τα δύο μοναδικά multiplex στο club. Οι υπόλοιποι με τα παλιότερα 1600/16V είχαν κλειδιά σαν αυτά της μήτρας για τα αντικλείδια. Το δικό μου εφεδρικό κλειδί, είναι με τηλεχειρισμό... I Know, I' m a MF V.I.P.!!!!! Afroman
Sidobre - Δευ 13 Μάρ 2006, 18:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
Kάνεις πολύ μεγάλο λάθος Χρήστο.

Το "animal" είναι απο τα πρώτα (4/2001) 206 1,6 16v XS που ήρθαν στην Ελλάδα, με ρολογάκι (μή MUX) και έχει μονό τηλεχειρισμό στο -στρογγυλό- κλειδί.

Το ίδιο και του Pezomania. Τα 206 ΧS2 ήρθαν μετά τον 9ο/2001 και ήταν ΜUX και νομίζω τα πρώτα είχαν το ίδιο κλειδί και αργότερα ήρθε το τετράγωνο κλειδί με τα δύο πλήκτρα (άνοιγμα/κλείδωμα)
christhehealer - Δευ 13 Μάρ 2006, 18:30:36
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry δεν είχα προσέξει ότι τα πραπρά σας κλείδωναν με τηλεχειρισμό... Μέχρι τώρα νόμιζα ότι κλείδωναν με σύρτη!!!! Mr. Green Rotfl Rotfl Rotfl

Τα πρώτα XS2 παραδίδονταν τον 1ο του 2002. Το θυμάμαι γιατί το παράγγειλα Δεκέμβριο και μου είχαν πει ότι οι πρώτες παραδόσεις θα γίνονταν από 1/2002. Το δικό μου το παρέλαβα Απρίλιο, λόγω χρώματος.

Την προκαταβολή την είχα δώσει σε δραχμές και τo εξόφλησα σε ευρώ... Shocked

Το τετράγωνο κλειδί τότε, το χρέωναν έξτρα. Ο Vini το είχε πληρώσει, περίπου 40 ευρώ, ενώ εμένα μου είχαν κάνει δώρο και τα δύο. Κανονικό και εφεδρικό.
Touristas - Τρι 14 Μάρ 2006, 07:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή τα έχετε κάψει και οι δύο να σας πω για να μην μπερδεύεστε. Razz
Όλα τα αυτοκίνητα παραδίδονται με δύο κλειδιά, και την κάρτα με τoν κωδικό.
Ένα με κοντρόλ για τις κλειδαριές και ένα απλό.
Τα πρώτα 206 είχαν στρογγυλό χειριστήριο με ένα κουμπί στη μέση
Τα 206 που ήρθαν μετά και ήταν φουλ πολυπλεξικά είχαν τετράγωνο κοντρόλ με δυο κουμπιά ένα μικρό και ένα μεγάλο. Το ένα για κλείδωμα και το άλλο για ξεκλείδωμα.
Επίσης έχουν την δυνατότητα τα αυτοκινητάκια μας να διαβάσουν μέχρι 5 κλειδιά εκ των οποίων τα δύο μόνο μπορούν να είναι κοντρόλ για τις κλειδαριές.
Αυτά
corey - Τρι 14 Μάρ 2006, 15:58:30
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks Celebrity!
Τωρα κερδίζω/χάνω κάτι συγκεκριμένο ή είναι μόνο κατι διάφορα για τα ηλεκτρονικά που "κάπου" διαβασα?
nOkpos - Σαβ 13 Ιαν 2007, 05:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
εγω να ρωτησω κατι αλλο μπορω να βαλω υπ. ταξιδιου??εμενα δεν ειναι το τελειως απλο γραφει ημ. και θερμοκρασια(εχω βγαλει την μαμα πηγη!)
Giannak - Τρι 11 Μάρ 2014, 23:18:54
Θέμα δημοσίευσης:
Το κλειδι αν έχουμε μονο το απλο χωρις καθόλου τηλεχειρισμό, μπορεί να μετατραπεί με τηλεχειρισμό?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες