PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα με το λαμπάκι του αερόσακου

dor - Δευ 31 Οκτ 2005, 15:53:37
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το λαμπάκι του αερόσακου
Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανένα αλλά το αμάξι χθές όταν ξεκίνησα μου έκανε έναν σαν προειδοποιητικό ήχο και μου άναψε ένα λαμπάκι με τη ζώνη και ένα 2 δίπλα μου τα κάνει για 3 φορά.Διάβασα ότι είναι του αερόσακου.
Stevon - Δευ 31 Οκτ 2005, 16:17:26
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστά.
Αυτό το λαμπάκι ανάβει σε 2 περιπτώσεις:
Περίπτωση α.) Όταν έχεις απενεργοποιήσει τον αερόσακο του συνοδηγού.
Περίπτωση β.)΄Οταν ο αερόσακος έχει κάποιο πρόβλημα , σε αυτή την περίπτωση συνοδέυεται απο το εξής μήνημα στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων "passenger airbag fault".

Σε εσένα τί απο τα δύο συμβαίνει??
tirokomos - Δευ 31 Οκτ 2005, 18:44:18
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι είναι?????
dor έγραψε:
Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανένα αλλά το αμάξι χθές όταν ξεκίνησα μου έκανε έναν σαν προειδοποιητικό ήχο και μου άναψε ένα λαμπάκι με τη ζώνη και ένα 2 δίπλα μου τα κάνει για 3 φορά.Διάβασα ότι είναι του αερόσακου.
Mιας και εχουμε ακριβως το ιδιο μοτερ οποτε και τα ηλεκτρονικα λογικα θα ειναι παρομοια.....οταν εμενα μου το εκανε αυτο μου πετουσε και την ενδειξη οτι εχει προβλημα ο αεροσακος....οταν το πηγα στο συνεργειο μου ειπαν οτι ειχε καει η πλακετα των ηλεκτρονικων...αλλα επειδη μου εχουν πει κατα καιρους διαφορες μαλ***ες......ριξε για καλο και κακο μια ματια στον BSI.
Touristas - Δευ 31 Οκτ 2005, 19:48:35
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι είναι?????
tirokomos έγραψε:
dor έγραψε:
Mιας και εχουμε ακριβως το ιδιο μοτερ οποτε και τα ηλεκτρονικα λογικα θα ειναι παρομοια.....οταν εμενα μου το εκανε αυτο μου πετουσε και την ενδειξη οτι εχει προβλημα ο αεροσακος....οταν το πηγα στο συνεργειο μου ειπαν οτι ειχε καει η πλακετα των ηλεκτρονικων...αλλα επειδη μου εχουν πει κατα καιρους διαφορες μαλ***ες......ριξε για καλο και κακο μια ματια στον BSI.

Το ότι έχετε το ίδιο μοτέρ δεν σημαίνει ότι όλα είναι ίδια , μπορεί η φιλοσοφία και η αρχή λειτουργίας να είναι σχεδόν ίδια αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα κατασκευαστικά είναι πολύ διαφορετικά.

Όσο για το λαμπάκι το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα ο διακόπτης που απενεργοποιεί τον αερόσακο του συνοδηγού.
tirokomos - Δευ 31 Οκτ 2005, 20:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
Γι'αυτο ειπα και γω οτι μαλλον θα ειναι παρομοια.... Wink Λογικο να μην ειναι ιδια!!!!
bakclima - Δευ 31 Οκτ 2005, 21:05:38
Θέμα δημοσίευσης:
dor ξερεις για βολτα στη Μπακανιαρη βρησκεις το Μημη και στο πεταει και βαζει αλλο Wink .Παντως αν θες επειδει σου βγαζει προβληματακια, μικρα μεν μπορουμε να ανταλλαξουμε (εξαλλου στη φωτο φαινεται πιο ειναι πιο ομορφο)
tirokomos - Δευ 31 Οκτ 2005, 21:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
Mη φας εσυ!Εχουμε γλαρο!Καλα ρε χαμενε????Rc δεν ονειρευεσαι????Θα μας χαζεψεις???? Laughing Wink Παρε ρε ενα 307 να γουσταρεις!
dor - Τρι 01 Νοέ 2005, 14:07:47
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Σωστά.
Αυτό το λαμπάκι ανάβει σε 2 περιπτώσεις:
Περίπτωση α.) Όταν έχεις απενεργοποιήσει τον αερόσακο του συνοδηγού.
Περίπτωση β.)΄Οταν ο αερόσακος έχει κάποιο πρόβλημα , σε αυτή την περίπτωση συνοδέυεται απο το εξής μήνημα στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων "passenger airbag fault".

Σε εσένα τί απο τα δύο συμβαίνει??

Εμένα είναι ενεργοποιημένος ο αερόσακος και δεν μου βγάζει αυτήν την ένδειξη που λες παρα μόνο κάνει ένα θόρυβο και ανάβει το λαμπάκι που σας είπα.
Stevon - Τρι 01 Νοέ 2005, 14:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
dor έγραψε:
μόνο κάνει ένα θόρυβο και ανάβει το λαμπάκι που σας είπα.

Scratch

........
ϊσως να είναι αυτό που είχε γράψει ο Αργύρης ποιο πάνω...
Παράθεση:
Όσο για το λαμπάκι το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα ο διακόπτης που απενεργοποιεί τον αερόσακο του συνοδηγού.
άλλωστε ξέρει κάτι παραπάνω .... Whistling

οπώτε ...βούρ στο πλησιέστρο <<ιατρείο>>.
bakclima - Τρι 01 Νοέ 2005, 22:04:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου σε ειπα ρε πουλακι μου:dor ξερεις για βολτα στη Μπακανιαρη βρησκεις το Μημη και στο πεταει και βαζει αλλο . ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και ξερεις να ηταν κατι αλλο π.χ. σκουπα, ηλεκτρολογικα, φαναρια, λαδια, φιλτρα κανενα λαστιχο Laughing θα στο εφτιαχνα εγω αλλα με τα ηλεκτρονικα δεν τα παω τοσο καλα Embarassed
tirokomos - Τρι 01 Νοέ 2005, 22:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
Αφου σε ειπα ρε πουλακι μου:dor ξερεις για βολτα στη Μπακανιαρη βρησκεις το Μημη και στο πεταει και βαζει αλλο . ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα!!!!!!ΕΤΣΙ!Δορα οποτε μαλλον καλυτερα να ριξεις μια ματια στον BSI...... Sad παρεπιπτοντως τωρα που ειπατε για Μπακανιαρη....πηγα το 307 για το προκαθορισμενο ραντεβου(εγκεφαλο,πεταλουδα,ιμαντα δυναμο,μπουζι),οπως προειπα οι πρωτες εντυπωσεις απο χθες μεχρι σημερα απο τη δουλεια του Μιμη και του αλλου μηχανικου ειναι αριστες...Αλλα γινεται ο τιροκομος να κανει κατι και να μην εχει προβλημα καπου αλλου????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!Λοιπον οπως καποιοι απο εσας παρατηρησατε ειχα το σφυριγμα της εξατμισης απο την αλλαγη της μπουκας...τωρα το αμαξι μετα τις αλλαγες που εγιναν στη Μπακανιαρη το αμαξι σφυριζει και απο μπροστα.Ηδη υπαρχουν ατομα που το ακουσαν και ψαρωσαν νομιζοντας οτι κατω απο το καπω σιγοτραγουδαει μια τουρμπινιτσα...αλλα εχω την εντυπωση οτι ακουγεται ο ιμαντας....εχει κανεις καμια ιδεα???Θα χαζεψω....δεν μπορω αλλους ηχους!Παντως οφειλω να πω οτι μετα τις αλλαγες εχω την εντυπωση οτι οδηγαω αλλο αυτοκινητο....μαλλον ο bakclima ειχε δικιο...με τον εγκεφαλο και ιμαντα το αμαξι θα στρωσει....Ειδομεν!!!! Cool Cool Laughing Laughing
tirokomos - Τρι 01 Νοέ 2005, 22:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry αλλα ειμαι Off Topic Τωρα το πηρα χαμπαρι.... Embarassed
bakclima - Τετ 02 Νοέ 2005, 20:05:06
Θέμα δημοσίευσης:
Το ξερω οτι ειμαστε εκτος topic, αλλα μηπως το αμαξι σου εχει γινει φλογερα απο παντου σφυριζει ή εχει τρυπες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
tirokomos - Τετ 02 Νοέ 2005, 20:10:55
Θέμα δημοσίευσης:
To να ζηλευεις το βρισκω απολυτως φυσιολογικο....δε παραξηγω!χαχαχαχαχαχαχα!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!Τωρα που το θυμηθηκα.....τι θα γινει ρε με τη σκουπα που μου υποσχεθηκες????Μιας και το πηραμε χαμπαρι οτι ειμαστε Off Topic δε πειραζει να παρασυρθουμε λιγο ακομα... Wink
bakclima - Πεμ 03 Νοέ 2005, 19:15:07
Θέμα δημοσίευσης:
Κυριακη δοκιμαζουμε την δικια μου Wink .ΤΕΛΟΣ Off Topic
tirokomos - Πεμ 03 Νοέ 2005, 21:42:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε αγιογδυτη,φραγκοφονια,γερολαδα.....απο μενα θα βγαλεις τις δοσεις του rc???? Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot W00t W00t W00t
bakclima - Παρ 04 Νοέ 2005, 00:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
Να την δοκιμασουμε ειπα οχι να στην πουλησω
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 01:45:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγαλος παπατζης.....
Touristas - Σαβ 05 Νοέ 2005, 23:07:57
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλώ επιστρέψτε στο θέμα αυτής της ενότητας
Ευχαριστώ
Ilias83 - Τρι 20 Δεκ 2005, 01:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
Επισημαίνω οτι έχω C3.
Αλλά μιας και το προβληματάκι μου έχει παρουσιαστεί γράφω...
Είχα το ίδιο ακριβώς σύμπτωμα...΄
Το πήγα στο συνεργείο και μετά τον έλεγχο τα βρήκαν όλα normal...
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εσάς έχει αισθητήρα για τη ζώνη του οδηγού;
Γιατί εμένα ένας γάτος μηχανικός που ρώτησα, με το που το άκουσε έσκηψε κάτω από το κάθισμα του οδηγού και κούμπωσε ένα φυσάκι του αισθητήρα της ζώνης που απλά δεν έκανε καλή επαφή...
Και όντως ήταν αυτο!!!
(Ελπίζω να βοήθησα)
Touristas - Τρι 20 Δεκ 2005, 07:53:36
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχουν όλα αισθητήρα για την ζώνη , όσα έχουν πάντως η επαφή για την ζώνη είναι μέσα στο κούμπωμα Smile
soulis_dc - Τρι 12 Ιούν 2007, 20:13:02
Θέμα δημοσίευσης: Ενδειξη airbag σε 207
Από την δική μου εμπειρία πρόκειται για μια συνηθισμένη ένδειξη στα σύγχρονα αυτοκίνητα που ως επί των πλείστων οφείλεται σε κακή επαφή στην φύσα κάτω από τα καθίσματα που συνδέει τους αερόσακους και προεντατήρες ζωνών των καθίσματων με τον εγκέφαλο των Αirbags.

Σε ένα Renault Clio που είχα το εμφάνιζε κάθε φορά που κινούσα το κάθισμα του συνοδηγού, οπότε με σβηστή μηχανή ξεκούμπωσα την φύσα, έτριψα τις επαφές με μεταλλική λαβίδα, έβαλα spray χωρίς λάδι, το άφησα να στεγνώσει και το ξανακούμπωσα οπότε άργησε να το ξανακάνει.

Στο 207 εμφανίζει το εξής. Αν το αφήσω παρκαρισμένο μέρα με ήλιο που η θερμοκρασία είναι πάνω από 30 C, όταν πάω να ξεκινήσω έχω την ένδειξη στο dispaly Airbag or seat belt pretensioners faulty και το λαμπάκι του αερόσακου αναμμένο. Την επόμενη φορά που θα ξαναβάλλω μπροστά με χαμηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος (το παρκάρω πχ σε πυλωτή) ή ένδειξη σβήνει και όλα ΟΚ.
Στο συνεργείο δεν βρήκαν τίποτα με το διαγνωστικό που σημαίνει ότι δεν την καταχωρεί την βλάβη μόνιμα και μου είπαν να το πάω μόλις το εμφανίσει ακριβώς.

Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν αν δεν είναι εντοπισμένη η βλάβη, έβγαλα τις φύσες κάτω από τα 2 καθίσματα (θέλει προσοχή γιατί έχουν δόντι που κουμπώνει) τις καθάρισα με spray και περιμένω...
Δεν ξέρω που είναι η πλακέτα του Airbag στο 207 για να καθαρίσω τις επαφές και εκεί.
Δεν υπάρχουν μαγικά, μόλις η θερμοκρασία ανεβαίνει, κάποια κακή επαφή δημιουργείται στις φύσες και παρουσιάζεται η ένδειξη.
Σας κρατώ ενήμερους....
Touristas - Τρι 12 Ιούν 2007, 21:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τα νέα αυτοκίνητα δεν έχουν προεντατήρες στα καθίσματα αλλά είναι στη ζώνη επάνω.
Το σφάλμα που σου βγάζει είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στην οθόνη που είναι για της ζώνες και για τις ενδείξεις του Α/Β.
Η φύσα που έβγαλες είναι για τον αερόσακο του καθίσματος και καλό είναι να μην πολύ παίζεις με της φύσσες και της ξεκουμπώνεις γιατί εάν κάποια στιγμή έχει όντος κάποιο πρόβλημα και εσύ παίζεις με της φύσες εάν θα το πας να το δούνε για πες μου τη θα γίνει.??
soulis_dc - Δευ 23 Ιούλ 2007, 23:00:28
Θέμα δημοσίευσης: Ενδειξη airbag σε 207
Από νεότερη ενημέρωση σχετικά με το θέμα (της ένδειξης προβλήματος αερόσακου σε 207), πρόκειται για βλάβη που δεν είναι μεμονωμένη και εμφανίζεται σε κάποια 207 όταν η θερμοκρασία της καμπίνας είναι υψηλή (>35C). Υπάρχουν περιστατικά και σε Αγγλία και σε Γαλλία με την ίδια ακριβώς συμπτωματολογία.
Αναμένουμε να βρεθεί από τα κεντρικά η αιτία ώστε να δοθεί οδηγία για επίλυση του προβλήματος έγκαιρα.
PEPE - Τρι 24 Ιούλ 2007, 10:35:47
Θέμα δημοσίευσης:
καλημέρα !!!
επειδη μιλατε και για ζωνες θα σας αναφερω ενα κουφο.
ειμαι κατοχος 207 και πριν απο λιγες μερες ενω βρισκομουν στην πατμο για διακοπές - (πολυ ομορφο νησι σας το συνιστω) - μπαινω στο αμαξι μαζι με την γυναίκα μου για να φυγουμε και παει να βαλει την ζώνη της αλλα αυτη δεν εβγαινε με τιποτε.και εκει που τις ελεγα οτι μου την χαλασε και θα την παω δικαστικα για αποζημείωση παω να την βάλω και εγω αλλα τιποτα, το 207 στοίχιωσε και πηρε πρωτοβουλίες.δεν ειχα καμία ενδειξη στο ταμπλό απλα δεν βγαίναν οι δυο ζώνες. κράτησε περίπου δυο λεπτά και ξαφνικα βγήκαν κανονικά και απο τοτε ολα εντάξει. τι να πω...
παω για εξορκισμό εκτος αν ξέρετε κατι παραπάνω εσεις...
nickzotos - Τρι 24 Ιούλ 2007, 12:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως το ειχες παρκαρει σε ανηφορα η σε ηταν πανω σε πεζοδρομιο κτλπ Question
PEPE - Τετ 25 Ιούλ 2007, 08:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
νίκο επεσες διάνα!!!
οντως το ειχα παρκάρει σε μια κατηφόρα με αρκετά μεγάλη κλίση.
δεν το ηξερα οτι παίζει ρόλο και επηρεάζει τις ζώνες.
αν θέλεις μου εξηγείς γιατι ,ετσι για την ιστορία.
με γλύτωσεςαπο τον εξορκισμό που ετοιμαζόμουν να κανω στο αμάξι,
χαχα!!
ευχαριστώ παντως για την απάντηση
nickzotos - Τετ 25 Ιούλ 2007, 09:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστηχως δεν γνωριζω ακριβως το γιατι..καλυτερα αν το ξερει καποιος αλλος να στο πει με σιγουρια γιατι δε θελω να κανω λαθος. Cool
HYPER_Piccolo - Πεμ 23 Αύγ 2007, 21:59:26
Θέμα δημοσίευσης: Λαμπακι Αεροσακου Μονιμα Αναμενο & Air Bag Fault στην οθ
Γεια σας παιδια, μετα απο πολυ καιρο γραφω στο αλοτε καθημερινο μου forum.
μετα απο δυο χρονια λοιπον τελειωνω και με το αμαξι. σειρα εχουν οι ζαντες. αλλα αυτα ειναι αλλο θεμα.
λοιπον εχω το εξης προβλημα. απο τοτε που πηρα το αμαξι απο τον λαμαρινατζη ειναι αναμενο το λαμπακι του αεροσακου και στην οθονη των ενδειξεων γραφει το μηνυμα που λεω και στο topic.
Το εχω παει σε τρεις ηλεκτρολογους και στους 3 τα διαγνωστηκα γραφουν οτι ολα στο αμαξι ειναι μια χαρα. Μονο ο ενας μου ειπε οτι φταιει κατα 90% ο εγγεφαλος. αλλα το κακο ειναι για να το τσεκαρει πρεπει να παρει καινουριο.
ο λογος που ποσταρω ειναι μηπως εχει συμβει και σε καποιον αλλο εδω και εχει βρει την λυση. γιατι ηδη εχω δωσει στους ασχετους 230 ευρω μονο και μονο επειδη ο καθε ενας το ειχε για μια ολοκληρη μερα και το πειραζε... (αν δηλαδη το πειραζε)
κατι που ξεχασα να πω ειναι οτι απο την τρακα δεν ειχαν ανοιξει οι αεροσακοι και με βαση τον λαμαρινατζη και τον μηχανικο μου ουτε οι αισθητηρες και ο εγγεφαλος ειχε προβλημα.
thanks και συντομα θα ανεβουν και φωτο απο το pug-oulini μου Wink
antonios16V - Πεμ 23 Αύγ 2007, 22:04:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως εχει μαζεψει κανενας προεντατηρας?
HYPER_Piccolo - Πεμ 23 Αύγ 2007, 23:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
sorry ειμαι ασχετος με ονομασιες.
αυτο φαινεται ? ενωω αν εχει γινει αυτο που λες μπορει να το δει ο μηχανικος η ο ηλεκτρολογος ? γιατι δεν νομιζω αν ειναι εμφανης ζημια να μην την ειδαν. αν σου ειναι ευκολο πες μου που ειναι αυτο και τι να κοιταξω να δω
soulis_dc - Παρ 24 Αύγ 2007, 13:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και θα είναι το πρώτο που θα έπρεπε να δουν, πατάνε καλά οι φίσες των αερόσακων που βρίσκονται κάτω από τα καθίσματα?
Βγάλε αν θες (με σβηστή μηχανή) τις φίσες, έλεγξε και καθάρισε τις επαφές.
soulis_dc - Παρ 24 Αύγ 2007, 13:10:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δείτε επίσης και στο σχετικό θέμα
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6505&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Stevon - Παρ 24 Αύγ 2007, 15:36:51
Θέμα δημοσίευσης:
Το topic = "Λαμπακι Αεροσακου Μονιμα Αναμενο & Air Bag Fault στην οθονη"

Ενσωματώθηκε στο παρόν

Εκ της Mod-Team
Stevon

Ευχαριστούμε πολύ "soulis_dc" Wink Wink
HYPER_Piccolo - Σαβ 25 Αύγ 2007, 00:27:24
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια... αυριο πρωι πρωι παω να κοιταξω για τις φισες, επειδη ομως ειδα και μερικα "τρομακρικα" post μηπως δεν πρεπει να τα πειραζω ? μην ανοιξει κανενας αεροσακος και ψαχνομαι μετα Razz
οι γνωστες αν ειναι δυνατον μεχρι την ανατολη του ηλιου να απαντησουν αλιως παμε για τεσταρισματα Very happy

-----------------------EDIT-----------------------

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/HYPER_piccolo/39445/582962
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/HYPER_piccolo/39445/582963

αυτες ειναι δυο φωτογραφιες απο την κολονα μεσα, η ζωνη.... αυτο το κιτρινο ειναι οι φισες που λετε ? γιατι κατω απο τα καθησματα δεν βλεπω τιποτα, εκτως αν ενωειτε οτι ειναι κατω απο την μοκετα (οχι τα πατακια Razz )
παντως εγω τα εβγαλα και τα ανοιξα αυτα τα μπριζακια παω να τα συνδεσω τωρα να δουμε αν κανουμε δουλεια.

-----------------------EDIT-----------------------

τα καθαρισα, τα ετριψα, τα ξαναεβαλα παλι στην θεση τους αλλα καμια αλλαγη... τελικα δεν υπαρχει καποιος να μου πει που ακριβως ειναι αυτες οι φισες και αν ειναι οντος αυτες που ειναι στις φωτογραφιες ?
TopGear - Σαβ 08 Δεκ 2012, 14:09:10
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα ενώ ήταν όλα καλά, έβαλα μπρος το αμάξι, πήγα γέμισα βενζίνη, στο γυρισμό όταν πήγα να παρκάρω, παρατήρησα πώς αναβόσβηνε το λαμπάκι του αερόσακου. Δεν ακουγόταν κανένας ήχος, μόνο αυτό το κίτρινο λαμπάκι άναβε κι έσβηνε. Έσβησα μηχανή, ξανάναψα, τα ίδια.

Ξέρει κανείς τι παίζει να είναι;

Αναφέρω επίσης, ότι τις προάλλες, είχα αυτό το πρόβλημα. Μου'πε ο ηλεκτρολόγος ότι φταίει ο εγκέφαλος των ηλεκτρονικών κάτω απ'την ασφαλειοθήκη που δεν πήγαινε ρεύμα πίσω, αλλά απ'το να σκάω 400+ ευρώ τέτοιες εποχές, μου το'φτιαξε μ'ένα παράλληλο καλώδιο, παίρνοντας ρεύμα απ'την ασφάλεια του πίσω υαλοκαθαριστήρα που είναι λέει δυνατή ασφάλεια.

Υπάρχει περίπτωση να'ναι κανά false πρόβλημα αυτό με το air bag;

Τι στο καλό είναι κι αυτό πάλι, έχω βαρεθεί τον τελευταίο δίμηνο να με πηγαίνουν @%#%#^&@# τα απρόοπτα έξοδα. Evil Evil Evil

Αν αποσυνδέσω την μπαταρία για λίγο, παίζει να επανέλθει;
soulis_dc - Κυρ 09 Δεκ 2012, 11:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
To ότι αναβοσβήνει μοιάζει με κακή επαφή στις φίσες των αερόσακων από πρώτης άποψης.
Αν κουνήσεις τις φίσες την ώρα που το κάνει αλλάζει κάτι ?
TopGear - Κυρ 09 Δεκ 2012, 12:03:39
Θέμα δημοσίευσης:
soulis_dc έγραψε:
To ότι αναβοσβήνει μοιάζει με κακή επαφή στις φίσες των αερόσακων από πρώτης άποψης.
Αν κουνήσεις τις φίσες την ώρα που το κάνει αλλάζει κάτι ?

Δε δοκίμασα κάτι προς το παρόν, μου το έκανε ΜΟΝΟ 2 φορές άλλωστε.

Χτες το μεσημέρι γυρνώντας από βενζινάδικο ΠΡΙΝ παρκάρω.
Το βράδυ που βγήκα κτλ, δεν έκανε τίποτα, ούτε μια φορά.

Και μου το ξανάκανε άλλη μία σήμερα πάλι "συμπτωματικά" μόλις πήγα να παρκάρω.

Και στις 2 περιπτώσεις, όταν το'σβησα και το έβαλα πάλι προς το αμάξι, συνέχισε ν'αναβοσβήνει το λαμπάκι του airbag. Μόνο που σήμερα έβγαλα και τη μπαταρία μετά από αυτό για 3'-4' και μόλις έβαλα μπρος, εξαφανίστηκε.

Εύχομαι μη μπούμε πάλι σε περιπέτειες...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες