UnderTaker έγραψε: |
Όλο αηδίες είστε... Σοβαρευτείτε επιτέλους........... ![]() ![]() ![]() ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ???????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Όλο αηδίες είστε... Σοβαρευτείτε επιτέλους........... ![]() ![]() ![]() ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ???????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: |
Ρε παιδιά...μια ερώτηση:
Επειδή είμαι νέος στο club και δεν ξέρω από αυτά... θα έχει και είσοδο και αν ναι, πόσο? ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
αν σοβαρευτήτε |
pezomania έγραψε: |
(Κώστα αν ξεκινήσεις από Ελευσίνα, κανονίζουμε και πάμε παρέα!!) |
chatasos έγραψε: |
Ρε παιδιά...μια ερώτηση:
Επειδή είμαι νέος στο club και δεν ξέρω από αυτά... θα έχει και είσοδο και αν ναι, πόσο? ![]() |
yiokoy έγραψε: |
Καλησπέρα
Εγω εχω κανει εγγραφη αλλα ακομα δεν εχω καρτα μελους. Θα μπορεσω να ερθω; |
christhehealer έγραψε: | ||
Mπορείς εσύ να μην πετάγεσαι απ' το πουθενά και να με αντιγράφεις? Ψηλός, έξυπνος και όμορφος σαν και μένα αποκλείεται να γίνεις, raver της συμφοράς!!!!. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Ελα εσυ και βλεπουμε. ![]() ![]() ![]() Σκεφτομαι και εγω να ερθω αλλα φοβαμαι για μπλοκα . . . |
chrisk έγραψε: |
ΚΑΙ ΕΓΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΝΕΜΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.... |
glf έγραψε: |
καλές δουλειές !! και με ένα xbox και ενα projector σύντομα !! χεχεχεχεχε |
Vaggelis έγραψε: | ||
ίσως γίνει και κάτι για αυτό.... είχατε δεί το περίπτερο του Ibizaclub, που είχε ένα demo xbox;;; αν το είχαμε σκεφτεί, θα είχαμε και εμείς...... τώρα για την έδρα, κάποιο demo μπορεί να βρεθεί.... |
Γιώργος-WRC έγραψε: |
playstation 2, colin4 και 2 τιμονιερες logitech gforce = 550euro μονο πρόεδρε !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: | ||
Μπράβο Γιώργο, ωραία δωρεά... Άντε βρε τα περιμένουμε.... ![]() |
underage έγραψε: |
Μπράβο στα παιδιά που τρέξανε.....
Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε κι εμείς, οικογενειακώς ....... έστω και για λίγο |
Sakis.Fl έγραψε: |
mpravo paidia kai is anotera.an kai akoma den exo graftei epishma me thn diadikasia ths -etisias sindromhs- an mporei kapoios na mou dosei plhrofories 8a ton euxaristousa ek ton proteron.perno sto sxetiko tel. pou ipasxei sthn isriselida alla den to sikonei kaneis. |
crusader έγραψε: |
Ας φέρει και καμιά φωτογραφική όποιος έχει.
Η δικιά μου θα είναι ταξίδι... |
...... έγραψε: |
και τελος ενημερωστε με αν θελετε να φερω το νερο της κρητης....
υπαρχει αφθονο....στο σπιτι μου....και κανει πολλους να παραμιλανε...μετα ![]() ![]() ![]() |
Ενδιαφερομαι να μαθω τι ωρα θα ερθουν τα ολα ****....ακια..(ΜΑΝΟ???)
παρακαλειται επισης καποιος να ρθει να με παει γιατι εκει περα σιγουρα θα χαθω...αγνωστα μερη the streets of Filadelfeia..... ![]() ![]() και τελος ενημερωστε με αν θελετε να φερω το νερο της κρητης.... υπαρχει αφθονο....στο σπιτι μου....και κανει πολλους να παραμιλανε...μετα ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Οι υπόλοιποι που κανονίζεται drinks, θα οδηγήσετε μετά? ![]() ![]() ![]() |
.....εχω κι αλλες αποριες...
εκει τωρα στο στεκι θα μπορουμε να παραγγελνουμε και σουβλακια να παιζουμε παιγνιδια...εννοω κανα χαρτακι...για τα χριστουγεννα...δηλαδης... θα κανουμε πασχα εκει?? εχει χωρο για σουβλες?? |
ενταξει λοιπον....θα φερω φρεσκο πραμα.... |
crusader έγραψε: |
Ας φέρει και καμιά φωτογραφική όποιος έχει.
Η δικιά μου θα είναι ταξίδι... |
Οι υπόλοιποι που κανονίζεται drinks, θα οδηγήσετε μετά? ![]() ![]() ![]() |
nickzotos έγραψε: |
καλημερα....οποιος δεν ηρθε εχτες απλα ΕΧΑΣΕ!!!!!!Ηταν τελεια,καταπληκτικα (αν και εκατσα λιγο)!!!!συγχαρητηρια σε ολους που ετρεχαν και τρεχουν για ολο το κλαμπ και για να ειναι τελειο!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!
την κυριακη το πρωι θα μαζευτουμε;;; ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Συγκίνηση και πάλι συγκίνηση... |
Τώρα εγώ φταίω ή εσύ που μπήκες στη μέση???
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11726 |
kanelj έγραψε: | ||
μετα τις 22.30 εγω! |
Αυτή τη στιγμή που γράφω έχουμε 97 επισκέπτες στο forum...
Πριν από 4 λεπτά είχαμε 109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έδρα έχουμε, forum εδώ και 3 χρόνια... κάτι μας λείπει... θα το βρω που θα πάει ![]() ![]() ![]() |
Αυτή τη στιγμή που γράφω έχουμε 97 επισκέπτες στο forum...
Πριν από 4 λεπτά είχαμε 109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έδρα έχουμε, forum εδώ και 3 χρόνια... κάτι μας λείπει... θα το βρω που θα πάει ![]() ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Μπράβο παιδιά, τα τασάκια τελικά δέν τα βρήκα, |
christhehealer έγραψε: | ||
Έχουμε κάποιο πρόβλημα με τα τασάκια? ![]() Μήπως δεν αρέσει το design στις Λιονταρίνες μας? ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
Καταπληκτικό το στέκι μας παιδιά και σιγά σιγά θα γίνεται ολοένα και καλύτερο.
Πρέπει μόνο να βάλουμε εξαεριστικά γιατί η κάπνα ήταν αφόρητη, ή να αφήνουμε ανοικτα τα παραθυρα ![]() Είχα πάρα πολύ κόσμο και το Service ήταν άψογο. Ζαχαρία ο καφές ήταν πολύ καλός !!! ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
λες να το γυρίσω από γυμναστής σε καφετζής... ![]() ![]() |
Mα υπάρχει...
Έξω!!!!! ![]() |
shark_zak έγραψε: |
λες να το γυρίσω από γυμναστής σε καφετζής... ![]() ![]() |
Και πρέπει να ανοίξουμε ένα τόπικ, με ιδέες και συμβουλές για να κάνουμε το στέκι μας πολύ καλύτερο ! ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
Σου εχω ετοιμη θεση... ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||||
καλη καλη... ![]() |
Πρέπει μόνο να βάλουμε εξαεριστικά γιατί η κάπνα ήταν αφόρητη, ή να αφήνουμε ανοικτα τα παραθυρα ![]() |
vinman έγραψε: | ||||||||
Για σενα...την καλυτερη ![]() ![]() ![]() |