PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Αντικατάσταση μαύρου καντράν 307

brz20 - Σαβ 22 Οκτ 2005, 15:40:48
Θέμα δημοσίευσης: Αντικατάσταση μαύρου καντράν 307
Γεια σας!Εχω ενα προβλημα.Εχω ενα 307 και θα ηθελα να βαλω τον λευκο πινακα οργανων του 307CC.Αλλα το στροφομετρο μου δειχνει μεχρι τις 7000 στροφες ενω αυτο του 307CC μεχρι τις 8000.Ξερει κανεις αν χριαστει καποια ρυθμηση?Η αντικατασταση γινεται?Ποσο θα κοστισει κατι τετοιο?
tirokomos - Σαβ 22 Οκτ 2005, 17:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
To πρωτο που πρεπει να μαθεις ειναι αν μπορει να εφαρμοσει το πλαστικο του cc στο πλαισιο του δικου μας....πραγμα που το κοβω καπως δυσκολο....τα οργανα του cc ειναι αρκετα μεγαλυτερα.Αλλα αν καταφερεις και το περασεις εκει δε θα χρειαστει ρυθμιση απ'οσο ξερω απλα μετα τις 6500 οπου και ειναι ο κοφτης θα ειναι αχριστες οι επομενες 1500 αναγαρφομενες στροφες...Παντως αν και δε το ειχα σκεφτει ποτε μου φαινεται πολυ καλαισθητη αισθητικη επεμβαση!Αν μπορει να γινει ΚΑΝE ΤΟ και ενημερωσε με γιατι ψηθηκα!!!! Wink Το κοστος για να γινει κατι τετοιο δε νομιζω να ξεπερασει τα 30-40 ευρω αν βεβαια βρεθει το καντραν και συμπεριλαβεις μεσα στη τιμη που σε ειπα και το κοστος αγορας του.
Touristas - Κυρ 23 Οκτ 2005, 11:17:25
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή το έχω κάνει θα σας πω ότι δεν είναι έτσι απλά τα πράματα.
Εξαρτάτε από ποιο BSI φοράει το αμάξι υπάρχουν δυο είδη αλλά πολλές εκδώσεις , αυτό δεν μας πειράζει.
Εγώ δοκίμασα και έβαλα την πλάκα του CC στο υπάρχων καντράν αλλά δεν δείχνει σωστά το στροφόμετρο , και είναι λογικό μέχρι 7 το ένα μέχρι 8 το άλλο.
Με αλλαγή όλου του πίνακα δεν λειτουργεί απολύτως τίποτα.
Μπορείς να μου πεις αριθμό παραγωγής να σου πω αν μπορείς να το βάλλεις και να λειτουργήσει κανονικά
brz20 - Δευ 24 Οκτ 2005, 08:54:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω φιλε μου αριθμο παραγωγης.Το πηρα νοεμβριο του 2004 αν αυτο σε βοηθαει.Πως μπορω να μαθω τον αριθμο παραγωγης?Δεν μπορει το συνεργειο να μου το συνχρονισει για να δειχνει κανονικα?
Touristas - Δευ 24 Οκτ 2005, 14:36:17
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπαίνει το καντράν κανονικά και να έχεις και ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού.
Ο αριθμός παραγωγής είναι γραμμένος στο ταμπελάκι που έχει στην κολόνα, εκεί που έχει και της πιέσεις των ελαστικών.
Είναι κάτω κάτω
brz20 - Δευ 24 Οκτ 2005, 16:26:21
Θέμα δημοσίευσης:
Λες δηλαδη.Αυτο αν παω να το ρωτησω στην αντιπροσωπια θα μου πει στα σιγουρα λες?Ειναι πολυ καλη αλλαγη παντως γιατι σκεφτομαι να βαλω και λευκα οργανα στην κολονα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες