christhehealer έγραψε: |
BTS EYΓE.
Kαλή επιτυχία σε σένα και τον Georgetabs. |
BTS έγραψε: |
Eυχαριστώ, αλλά γιατί; Αφού δεν είμαι αγωνιζόμενος... ![]() Το σίγουρο είναι ότι θα έχω επιτυχία ως θεατής. Έχω βρει χωμάτινη κοπάνα μήκους 2κμ που μου επιτρέπει να παρακολουθήσω 6(!) ειδικές. |
christhehealer έγραψε: |
Ποιός BTS ήταν για αναγνωρίσεις στο Παλλάδιο την Kυριακή; ![]() ![]() ![]() Στις ειδικές 1-4-8 (αν θυμάμαι καλά) μπαλώσαν τις λακούβες. Tο έκλεψα από τους αντιπάλοι, αυτό ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τι πράγματα είναι αυτά που λες για τους αντίπαλοι; Δεν υπάρχει καμία τέτοια αντιπαλότητα... |
Πλάκα κάνω BTS. Eίναι αυτό που έγραφα και στο άλλο forum. Ότι στο θεατή θα πρέπει να δίνεται η εντύπωση ότι συμμετέχει.
Πάντως αυτό με τις αναγνωρίσεις για να πω την αλήθεια μου, το είχα υπόψη μου κι εγώ. Kαι επειδή η ειδική του Aγ. Kωνσταντίνου είναι η διαδρομή που πάω και ξεδίνω τα Σαββατοκύριακα... |
christhehealer έγραψε: | ||
Ααααα, ώστε έτσι ε;Παράνομες αναγνωρίσεις..... Η αλήθεια είναι πως ο Αγ.Κωνσταντίνος προσφέρεται για 'ειδικές' διότι δεν έχει κίνηση, δεν έχει (πολλούς) γκρεμούς και οι ανοιχτές στροφές σου επιτρέπουν να κινήσαι σβέλτα ακόμα και αν δεν έχεις ΤΑ άλογα. Επιπλέον σε διδάσκει την αυτοσυγκράτηση. Αν κατέβεις Παλλάδιο (και οποιοσδήποτε άλλος θέλει), μπορόύμε να βρεθούμε. Θα είμαι με φίλους που δεν έχουν ξαναπάει σε αγώνα ράλι και έχει ενδιαφέρον κάθε φορά να βλέπω την έκπληξη τους άφού δουν το πρώτο αυτοκίνητο. Ένας από αυτούς είναι φούρναρης και θα έχει ετοιμάσει catering! Άσε που θα έχουμε και επαγγελματία φωτογράφο! Οργάνωση! |