PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 307 vs.....

brz20 - Παρ 21 Οκτ 2005, 01:12:29
Θέμα δημοσίευσης: 307 vs.....
Επειδη ειδα οτι υπαρχει κατι παρομοιο για 206 και επειδη το λεει η ψυχη μας ανοιγω αυτο το θεμα....Λοιπον σας ακουω!!!!!!!
brz20 - Πεμ 27 Οκτ 2005, 03:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
Περιμενω να προσελθουν οι πιστοι!!!!!!!!
Τρελαμενοι δωστε ιστοριες για να μπορουμε να ανταλασουμε αποψεις επι του θεματος απο αυτην την ενοτητα.Τι λετε για το πρακατω Question Question Question Question

Εθνικη οδος Λαρισσας-Φαρσαλων.Εξω απο το Praktiker.Οσοι ειναι απο την περιοχη ξερουν για το σημειο που μιλαω.Μολις ειχα κανει αναπρογραματισμο και ειχα περασει βαρελακι BMC.Δεν μου κολουσε και ο υπνος και ειπα να δοκιμασω την σπιρταδα των 124 αλογων.Φευγω απο τα 3καλα με κατευθυνση προς Λαρισσα.Μεχρι που να φτασω δεν ειχε καθολου υποθεση το εργο.Εκει που σκεφτομουν οτι θα γυρισω σπιτι και δεν θα εχω δοκιμασει σε πραγματικες συνθηκες την κρυμμενη δυναμη που ειχε παρει το αμαξακι μου ερχετε και καθετε διπλα μου ενα Golf 1.6 FSI. Laughing Αρχισε το "ψαρεμα" και απο τους δυο μας.Οταν ανοιξαμε τελικα και μετα την δευτερα μου αρχισα να καταλαβαινω αυτο που μου ειχε πει το πρωι ο μηχανικος μου.Οτι την διαφορα θα την κανει το καλυτερο "απλωμα" των χιλιομετρων!Για την ιστορια λεω οτι το αμεσως επομενο φαναρι το εφτασα πρωτος εγω και εκει ελειξε! Yahoo! Clapping
DrJekyll - Πεμ 27 Οκτ 2005, 11:02:20
Θέμα δημοσίευσης: ...
Εννοείτε πως το πήρες το Golfaki....
Με 1,6άρια golfakia δεν ασχολούμαστε απλά... Laughing
Πόση διαφορά είχες?

Εγω με Hyundai το προηγούμενο το μοντελο με τα στρόγγυλα φανάρια- όχι το τωρινό, τον καρχαρία Laughing - τα βάζουμε σε φανάρι (1,6) ήταν και αυτός...
Εγω 2 άτομα (σύνολο 200 κιλά - ναι ναι είμαστε βαριά παιδιά... Multi color )
και αυτός 3...(2 ρωσομπόντιδες 1,50 μέτρο με τα χέρια στην ανάταση Cheers και μια τύπισσα - σύνολο καμιά 190 κιλά το πολύ)
Σε απόσταση τουλάχιστον 300 μέτρων, διαφορά 1 αυτοκίνητο....και μην γελάτε με το συγκεκριμένο Hyundai έχει πολύ καλό μοτερ και είναι κατά πολύ πιο ελαφρύ από το 307.... Weird look
brz20 - Παρ 28 Οκτ 2005, 01:26:27
Θέμα δημοσίευσης: Re: ...
DrJekyll έγραψε:
Πόση διαφορά είχες;

Φιλε μου Δημητρη στον δρομο που ημουν η διαφορα απο φαναρι σε φαναρι ηταν 1.5 χιλιομετρο.Θα σου πω αυτο.Μετα το φορτωμα της 3ης την διαφορα την μετρουσαμε σε γειτονιες.Οχι καροτσες και κενες.Μιλαμε για αποσταση.Ειναι πολυ βαρη το Golf.Λιγο πιο βαρη απο τα δικα μας αν δεν κανω λαθος.Σημασια εχει οτι η ιστορια εγραψε.

Αλλο ενα καλο ανοιγμα εχω κανει στον περιφεριακο Τρικαλων με ενα Fiat Bravo.Εκει καθομουν πολυ πισω απο το φαναρι μονος μου.Να φανταστει οτι ειχε χορο μπροστα για ακομα ενα αμαξι.Ερχετε απο διπλα ενα τυπακος και επαιζε το γκαζι.Εγω ουτε που ειχα κουνηθει απο την θεση μου και αυτος αρχισε να προχωραει μπροστα μεχρι που πηρε ενα αμαξι διαφορα.Αναβει πρασινο και τα αλογα πιανουν δουλεια!!!!!!!!!!!Εγινε πανικος.Απο 2α και μετα τον εβλεπα μονο στον καθρεφτη.

Αυτα φιλε μου.Μιλησα με tirokomo και μου ειπε για καφε Θεσσαλονικη.Τωρα που θα με πανω θα σας ερθω μια βολτα.Αρκει να πεις ωρα και μερα να κανονισω το προγραμμα.Τα λεμε.Περιμενω και αλλες πολλες ιστοριες.
tirokomos - Παρ 28 Οκτ 2005, 02:14:56
DrJekyll έγραψε:
Εννοείτε πως το πήρες το Golfaki....
Με 1,6άρια golfakia δεν ασχολούμαστε απλά... Laughing
Πόση διαφορά είχες?

Εγω με Hyundai το προηγούμενο το μοντελο με τα στρόγγυλα φανάρια- όχι το τωρινό, τον καρχαρία Laughing - τα βάζουμε σε φανάρι (1,6) ήταν και αυτός...
Εγω 2 άτομα (σύνολο 200 κιλά - ναι ναι είμαστε βαριά παιδιά... Multi color )
και αυτός 3...(2 ρωσομπόντιδες 1,50 μέτρο με τα χέρια στην ανάταση Cheers και μια τύπισσα - σύνολο καμιά 190 κιλά το πολύ)
Σε απόσταση τουλάχιστον 300 μέτρων, διαφορά 1 αυτοκίνητο....και μην γελάτε με το συγκεκριμένο Hyundai έχει πολύ καλό μοτερ και είναι κατά πολύ πιο ελαφρύ από το 307.... Weird look
Μητσο μου με το συγκεκριμενο μοντελο οπως και γενικοτερα με ολη τη σειρα των coupe δεν αξιζει να ασχολεισαι...το συγκεκριμενο μοντελο που λες το εχει ενας φιλος και κουβαλαει 107 αλογα....
δεν ειναι τιποτε το ιδιαιτερο...
Wink Κατσε να αλλαξω και γω μοτερ και εχει να γινει χαμος στο ισιωμα!!!!
DrJekyll - Παρ 28 Οκτ 2005, 17:40:43
tirokomos έγραψε:
Μητσο μου με το συγκεκριμενο μοντελο οπως και γενικοτερα με ολη τη σειρα των coupe δεν αξιζει να ασχολεισαι...το συγκεκριμενο μοντελο που λες το εχει ενας φιλος και κουβαλαει 107 αλογα....
δεν ειναι τιποτε το ιδιαιτερο...
Wink Κατσε να αλλαξω και γω μοτερ και εχει να γινει χαμος στο ισιωμα!!!!

Όχι αυτό που κυκλοφορεί τώρα...είναι ψώφιο στα 1600 εκείνο...
για το αμέσο προηγούμενο μοντέλο σου λέω... Wink
Και εγω δεν το πίστευα...
το έψαξα και είναι 116ή118 άλογα μαμά και ζυγίζει 1100 το πολύ κιλά...
tirokomos - Παρ 28 Οκτ 2005, 23:31:25
Θέμα δημοσίευσης:
Προφανως λες για μοντελο 2004 το στογυλλοφαναρο.Το εχει ενας φιλος και ειναι δυναμομετρημενο στο στροφαλο 107 αλογα και 1025 κιλα...Το καινουριο ειναι η απελπισια η ιδια!!!Το ατμοσφαρικο 16αρι αντι για τα 115 δηλωμενα μαμα αλογα βγαζει 97 στο στροφαλο και το τουρμπισιο αντι για 145 που λεει η εταιρια βγαζει καπου στα 130 αν θυμαμαι καλα....οι μετρησεις εγιναν απο τους 4τροχους.Με το ατμοσφαιρικο 16αρι πηγαιναμε σχεδον μαζι πριν αλλαξω ζαντολαστιχα...Γι΄αυτο τωρα η hyundai τρεχει και δε φτανει στα δικαστηρια με τις μηνυσεις που εφαγε απο δυσαρεστημενους αγοραστες που αλλα ακουγαν και αλλα ειδαν τα ματακια τους....Γι'αυτο θα βροντοφωναξω για αλλη μια φορα..... TEMPLE OF VTEC !!!! Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy
-=N4X=- - Σαβ 29 Οκτ 2005, 13:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε brz20 ειμαστε κ κοντα κ δεν λες τιποτα οταν ερχεσε για βολτα Λαρισα?
Βασικα τον τελευταιο μηνα εχω ερθει Τρικαλα 4-5 φορες....σε γνωστο συνεργειο για μηχανακια...κ σε γνωστο μα πολυ γνωστο εξατμισα!(ξερεις εσυ).
Παντως οταν ειναι γραψε κανα μηνυματακι εδω να το ξερουμε η στειλε κανα π.μ

Tirokome μην τα προσκυνας πολυ τα vtec δεν κανει....ζοριζονται ασχημα απο τους Γαλλους.... Wink
tirokomos - Σαβ 29 Οκτ 2005, 17:12:28
Θέμα δημοσίευσης:
Κανεις μεγα λαθος......Μιλωντας παντα για αυτοκινητα της ιδιας κλασης ετσι....?Μη μου συγκρινεις κανενα ραλακι με 170 αλογα με μαμα crx ας πουμε....Για τα παντα υπαρχει ισοτιμη βελτιωση... Wink
-=N4X=- - Κυρ 30 Οκτ 2005, 13:21:05
Θέμα δημοσίευσης:
Σου συγκρινω 206 με το περιπου 130 αλογα με crx delsol vti κ civic vti 2ης γενιας.....στα 400μ ειναι κ τα δυο πισω ενω 1000μ βγαινουμε μαζι με το ενα κ ελαχιστα μπροστα απο το αλλο.
DrJekyll - Δευ 31 Οκτ 2005, 13:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
Προφανως λες για μοντελο 2004 το στογυλλοφαναρο.Το εχει ενας φιλος και ειναι δυναμομετρημενο στο στροφαλο 107 αλογα και 1025 κιλα...Το καινουριο ειναι η απελπισια η ιδια!!!Το ατμοσφαρικο 16αρι αντι για τα 115 δηλωμενα μαμα αλογα βγαζει 97 στο στροφαλο και το τουρμπισιο αντι για 145 που λεει η εταιρια βγαζει καπου στα 130 αν θυμαμαι καλα....οι μετρησεις εγιναν απο τους 4τροχους.Με το ατμοσφαιρικο 16αρι πηγαιναμε σχεδον μαζι πριν αλλαξω ζαντολαστιχα...

Έστω λοιπόν ότι το στρογγυλοφάναρο έβγαλε τέτοια νούμερα (107 άλογα σε 1025κιλά....)η αναλογία είναι 9,56κιλά στον ίππο....άρα και εύλογη(?) η δικιά μου διαφορά του ενός αυτοκινήτου στα ~300μέτρα... Confused μπερδεύομαι, γιατί αυτό έγινε πριν βάλω τα rallo-εκκεντροφορογρανάζια και υπολογίζω...112 άλογα σε 1230 κιλά....δηλαδή χειρότερη αναλογία...πως και τον τάπωσα..?..και οι δύο κάναμε καλή εκκίνηση...Α!και εγω φοράω 17άρες...

Χθες βράδυ λίγο πριν γυρίσω σπίτι...Golf IV 1,6 δίπλα μου...σταματάει στο φανάρι - με κοιτάει & γελάει...(Σκέφτομαι τωρα από μέσα μου : Τώρα εσένα ή Σε τρώει το κωλαράκι σου ή κρύβεις κανα μυστικό.....)
Ανοίγει σιγά σιγά, τον αφήνω να φύγει και σκάμε, αυτός μπροστά μου και εγω πίσω του, ένα φανάρι μετά τον ΟΠΑΠ...ναι εκεί που δεν έχει άλλα φανάρια μετά....(Α!δίπλα του ήταν και ένα Ζ4 3.0 - που εξαφανίστηκε...)
Το δίνει λοιπόν απροειδοποίητα και μου φέυγει 3 αυτοκίνητα μπροστά μέχρι να πατήσω το γκάζι....
Η διαφορά στο τέλος (στα 180 που σταματήσαμε λόγο στροφής) 6-7 αυτοκίνητα υπέρ μου....
Πλάκα είχε....τον έτρωγε τελικά ο πωπός του... Laughing
όταν σκάσαμε στο επόμενο φανάρι γυρνάω τον κοιτάω με ένα μεγάλο χαμόγελο beer ΑΛΛΑ δεν κοιτούσε...έψαχνε κάτι στην κεντρική κονσόλα....
Ρε πως μου την δίνουν τα τουμπανιασμένα και ψώφια golfakia (τα 1600άρια...να μην παρεξηγηθούμε... Laughing )
brz20 - Τρι 01 Νοέ 2005, 18:42:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ακουστε 2 πολυ καλα ανοιγματα που εκανα το βραδυ του σαββατου και χθες(Δευτερα).
Λοιπον το σαββατο μολις ειχα παρει το αμαξι μου που ειχα να οδηγησω ενα μηνα.Καταλαβαινεται ολη την φαση.Ειχαμε πολλα να πουμε.
Κατεβαζα την αδερφη μου απο καλαμπακα στο ψηλοχαλαρο.Φοβαται και δεν θελω να την κανω πλακες.Πανω που προσπερνουσα ενα αμαξι απο πισω μου μου επαιζε γρηγορα τα φωτα.Μου την δεινει και τον αφηνω να με περασει.Βλεπω ενα κοκκινο Civic με Αθηναικες πινακιδες.Ειπα οτι δεν γινεται να μας παιζει εντος και να μας παρει.Και αρχιζει το κινηγι.Η αδερφη μου στο μεταξυ να εχει αγκαλιασει το καθισμα και να μου λεει να σταματησω.Τον φτανω απο πισω και του την ριχνω ανοιχτα με 180 κοντερισια!
1-1 μεχρι τωρα.Στα 1000 μετρα φαναρι κανω αριστερα και ερχετε απο τα δεξια.Δινει πρασινο και ολα τα αλογα στον τροχο.Μεχρι που να ανοιξει το δικο του για να πιασει σημειο V-Tec εγω ειχα παρει μιση καροτσα.Στις επομενες ταχυτητες ξεκαθαριζαν τα πραγματα υπερ μου παντα.
2-1.Δευτερο φαναρι και παλι τα ιδια.3-1 τελικο σκορ.Μετα εστρηψα για το σπιτι μου και αυτος συνεχισε για Λαρισσα.Αν το πηγαιναμε ετσι ακομα θα μετρουσε.

Το χθεσινο ανοιγμα εγινε απο μια φαση που με εκανε να στραβωσω πολυ.Τα αυτοκινητα ειχαν μια ουρα στο φαναρι και ενας πολυ εξυπνος με Golf 4 1.6cc τους περνα ολους πατωντας διπλη και τα σχετικα και μπαινει σφηνα μπροστα απο μενα.Εγω ημουν πρωτος.Εκει στραβωσα.Και λογικο.Προσπαθω να τον προσπερασω αλλα δεν τα καταφερνα λογο κινησης απο το αλλο ρευμα και αυτο με τρελαινε περισσοτερο.Βρησκω ενα καλο σημειο που να εχω ορατοτητα και τον χτυπαω καρφοτα.Ομως για κακη μου τυχη πεφτω σε ουρα στο επεμενο φαναρι.Αυτος την κανει παλι απο τα δεξια και μολις αναβει πρασινο ειχαμε 3 αμαξια διαφορα.Τα περασα ολα και ημουν απο πισω του.Κανονικα επρεπε να στριψω για να μπω για το κεντρο αλλα αυτος συνεχιζε για Καρδιτσα.Τον ακολουθω και βγαινουμε στον περιφεριακο.Στημενοι στο φαναρι και οι δυο.Ο ενας ψαρωνε τον αλλον.Μολις δεινει σημα το φαναρακι αρχιζουμε.Με δυσκολεψε λιγο αλλα τον πηρα.Μετα δεν με ξαναδε.Και στο τελος εριξα φλας για να κανω προς το κεντρο.
Ηθελα να του δειξω οτι ηρθα μονο και μονο για να του ριξω ταπα και να φυγω.Ετσι ειναι αυτα.
-=N4X=- - Τρι 01 Νοέ 2005, 20:40:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπιζω οταν λες vtec να εννοεις αυτο με τα 125 αλογα....ε?
tirokomos - Τρι 01 Νοέ 2005, 22:39:37
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Και συ προφανως μιλουσες για 1600 vtec με τα 125 ετσι???Ξερεις τι μου φαινεται περιεργο???Εργοστασιακα το 16αρι με τα 125 εχει 0-100 σε 8,7 το civic παντα...Πως και του φευγεις...υπαρχει μια λογικη εξηγηση του οτι εισαι 2λιτρος ενω ο αλλος 16αρης οποτε εχεις αλλα ανοιγματα στις τελικες....αλλα 400αρι λιγο δυσκολο,αν αναλογιστεις και το ποσο κοντο κιβωτιο εχουν τα honda,οποτε μαλλον το παληκαρι δε θα ηξερε να το ανοιγει....Το delsol,ενταξει...λογικο και λογω βαρους.... Wink
DrJekyll - Τετ 02 Νοέ 2005, 10:10:05
Κώστα...εγω ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω...
Πως πήρες το Civic με τα 125 (που δεν ξέρω και πόσα κιλά είναι...) και δεν το Golfaki....?
tirokomos - Τετ 02 Νοέ 2005, 18:10:56
DrJekyll έγραψε:
Κώστα...εγω ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω...
Πως πήρες το Civic με τα 125 (που δεν ξέρω και πόσα κιλά είναι...) και δεν το Golfaki....?
Εγω ξερεις τι δε μπορω να καταλαβω ρε ταγοριμ??????Που τα βρισκεις ολα αυτα τα emoticon????Εισαι θεος!!!!Το λεω για μια ακομη φορα!!!! Laughing Laughing Laughing
brz20 - Τετ 02 Νοέ 2005, 18:54:11
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ενδιαφερον επεσε ξαφνικα.Μπραβο boyz!!!!Παμε για τρελα stories λεμε!!!!Λοιπον συγνωμη που δεν ανεφερα κατι για τον πρωτο μου αντιπαλο.Ηταν Honda Civic '96 μοντελο.Αλλα οχι 1.6.Ηταν 1.4!!!!Για να ειμαι πιο ακριβης και για να μην με παρεξηγησετε ηταν Civic 1.4i.Δεν ξερω τι σημαινει το i αλλα εχω την εντυπωση οτι εχει 100 αλογα.Απλα το 96 οταν ειχε βγει δηλαδη το μοτερ εκεινο ηταν να παρουμε αμαξι και θυμαμαι τον τυπο στην Honda να λεει στον πατερα μου οτι βγαινει σε 1.4,1.5,1.6 με αποδοση 100,115,125 αλογα αντιστοιχα.Δεν περνω και ορκο ομως.Αρα ειχε να δωσει κατι στο παιχνιδι.Βεβαια το παλικαρι εχανε πολυ στις αλλαγες.Δεν ξερω το γιατι.
DrJekyll - Παρ 04 Νοέ 2005, 12:35:00
Χθες σκάει ένα Hondidio...πρέπει να ήταν του 96 εως 98 μοντέλο τετράπορτο (με τον κώλο) και στο "ΑΝΟΙΓΜΑ" από στάση μέχρι τα 150 τον άνοιξα στα 5 αυτοκίνητα διαφορά...πρέπει να ήταν ο 1,4 άρης...τον είχα άνετα...

Πόσα κιλά είναι αυτά τα honda?
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 15:57:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καπου στον τονο... Rolling eyes Απ'οσο θυμαμαι...Εγω χθες γυρνοντας απο το ΤΕΙ στον νεο περιφερειακο που συνδεει Σινδο με το ΤΙΤΑΝ πηγαινα χαλαρα με 120km και τσιτα Τερλεγκα,κοιταω στον καθρεφτη και βλεπω την μουρη ενος 307 με φρυδακια,βγαλμενο σημα και αλλο καπω,εδειχνε ομολογουμενως πολυ κακο,να με κολλαει....την ωρα που παω να κανω δεξια για να περασει τον βλεπω οτι αλλαζει λωριδα προς τα δεξια για να με προσπερασει....και αρχιζουμεεεεε......κατεβασμα 4η (εγω με 3 ατομα μεσα και αυτος μονος)αλλα πως να με τραβηξουν τα κακομοιρα 1400 κυβικα μου?????Κατεβαζω λοιπον και 3η,βαραει μια κοφτη και ηδη εχω αρχισει και τον ανοιγω σιγα σιγα....πεφτει η πρωτη υποψια οτι μαλλον ηταν το 14αρι με τα 75hp,κουμπωνω 4η και τον ανοιγω 1,5-2 αυτοκινητα...με 4η και 150km βαζω 5η και με εχασε...εφαγε καμια κολωνα και μετα εκοψα.Ηταν προφανεστατα το 8v.Αλλα το παλικαρι ηταν πολυ οκ τυπος με εφτασε,εσκασε χαμογελο και εκατσε απο πισω για λιγο και μετα εφυγε μπροστα...οχι οπως μερικοι καγκουροι που τον τρωνε και στη πρωτη καρηφορα περνουν μπροστα μπας και καλυψουν τον θιγμενο τους εγωισμο... Wink
brz20 - Παρ 04 Νοέ 2005, 16:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι καλα τα λες.Πρεπει να παραδεχομαστε και τις ηττες μας.Αφου σε κολλησε και τον αφησες δεν εχει λογο να σου την βγει.Ειχα φαει και εγω μια πικρα απο ενα Ibiza μια μερα.Δεν του φαινοταν οτι ειχε τοσα πανω.Επιασα απο πισω του,τον αναβοσβησα τα φωτα μου και ολα ok!Στο τελος αφου κατεβηκαμε και μου ανοιξε το καπο το παλικαρι καταλαβα οτι ειχε φαει καλο μαχαιρι.Ειχε ενα σαλιγκαρακι και τον φυσουσε 0,6 με 0,8!Δεν θυμαμαι ακριβως.Παντως τα 100 μανατα τα ειχε κανει 160 απ'οτι μου ειχε πει.Καταλαβαινετε ολοι πως πηγαινε.
-=N4X=- - Παρ 04 Νοέ 2005, 23:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
-=N4X=- έγραψε:
Και συ προφανως μιλουσες για 1600 vtec με τα 125 ετσι???Ξερεις τι μου φαινεται περιεργο???Εργοστασιακα το 16αρι με τα 125 εχει 0-100 σε 8,7 το civic παντα...Πως και του φευγεις...υπαρχει μια λογικη εξηγηση του οτι εισαι 2λιτρος ενω ο αλλος 16αρης οποτε εχεις αλλα ανοιγματα στις τελικες....αλλα 400αρι λιγο δυσκολο,αν αναλογιστεις και το ποσο κοντο κιβωτιο εχουν τα honda,οποτε μαλλον το παληκαρι δε θα ηξερε να το ανοιγει....Το delsol,ενταξει...λογικο και λογω βαρους.... Wink

Βασικα λεω για το delsol vti με τα 160 κ οχι δεν ειμαι 2.0 αλλα 1600 με καποια πραγματακια...
teodor_v - Σαβ 05 Νοέ 2005, 22:33:16
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 εχεις δοκιμασει το δικο σου με 206 1.6?? Αφου πλεον εχεις 124 αλογατακια θα εινα καλη μαχη!
brz20 - Κυρ 06 Νοέ 2005, 07:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου δεν το εχω δοκιμασει με κανενα αμαξι απο το PSA Group.Δεν ξερω γιατι.Οταν συνανταω στα φαναρια αμαξια του Group επικρατει ενα κλιμα φιλιας!!!!Με πιανεις τι εννοω.Τα εχει ριξει στην αρχη φιλικα παντα με ενα 206 110hp.Το αποτελεσμα το φανταζεστε.Τωρα μετα απο αυτα δεν εχει κατσει φαση αν και θα θελα να δω τι πιανει το μοτερ μου.Παντως αμαξια που εχω φαει ειναι Fiat Bravo,Golf V,Civic '96 1.4cc,Ibiza Topgun,Suzuki Swift GTi,Leon 1.6cc.Αλλα εχω φαει και ταπες που ακομα τις φυσαω.Ειδικα μια που νομιζα οτι ηταν το απλο Golf IV και τελικα ηταν το GTi!!!!Αυτο δεν το εχω χωνεψει ακομα!
tirokomos - Κυρ 06 Νοέ 2005, 19:35:32
Θέμα δημοσίευσης:
teodor_v έγραψε:
brz20 εχεις δοκιμασει το δικο σου με 206 1.6?? Αφου πλεον εχεις 124 αλογατακια θα εινα καλη μαχη!
Εσυ γιατι δε τα τρεχεις κατα προτιμιση με ασημι 307 1400cc να δεις τη γλυκα????
teodor_v - Κυρ 06 Νοέ 2005, 22:30:23
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Παντως αμαξια που εχω φαει ειναι Fiat Bravo,Golf V,Civic '96 1.4cc,Ibiza Topgun,Suzuki Swift GTi,Leon 1.6cc.

Seat ibiza Τopgun????? Μπραβο!!!!! Ειναι απο τα αυτοκινητα που στο δρομο τα θεωρω εχθρους μου.... Wink Παντως μου κανει εντυπωση γιατι ειναι αρκετα δυνατο και νομιζω οτι ενα 206 1.6 ειναι "ελαχιστα" μπροστα του!!! Cool
brz20 - Δευ 07 Νοέ 2005, 08:39:16
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="teodor_v"]
teodor_v έγραψε:
Παντως μου κανει εντυπωση γιατι ειναι αρκετα δυνατο και νομιζω οτι ενα 206 1.6 ειναι "ελαχιστα" μπροστα του!!! Cool

Καλημερα φιλοι μου.Εχω μια απορια για το παραπανω.Ποιο ειναι αρκετα δυνατο?Το Topgun?Παιζουν πολλα παντως.Και το Golf V ειναι ενα αμαξι που μολις ακους τα 115 αλογα σου κανουν θετικη εντυπωση.Μολις το οδηγεις ομως καταλαβαινεις οτι με το ηλεκτρογκαζο που εχει δεν τα αισθανεσαι να βγαινουν.Και τα Seat μην ξεχνατε οτι ειναι του VW Group.Και πριν κανενα χρονο μαλιστα ειχα ακουσει και για προβλημα στο κιβωτιο ταχυτητων.Δεν ξερω τι απ'ολα αυτα ισχυουν αλλα εγω το περασα.
DrJekyll - Δευ 07 Νοέ 2005, 09:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
teodor_v έγραψε:
Seat ibiza Τopgun????? Μπραβο!!!!! Ειναι απο τα αυτοκινητα που στο δρομο τα θεωρω εχθρους μου.... Wink Παντως μου κανει εντυπωση γιατι ειναι αρκετα δυνατο και νομιζω οτι ενα 206 1.6 ειναι "ελαχιστα" μπροστα του!!! Cool

Το 206 σου θοδωρή ΄πρέπει να είναι πολύ μπροστά του...Τα λάστιχά σου ίσως φταίνε... Confused
Το 307 (1,6) μαμά πάει μαζί...ενώ εγω με τις αλλεγές πλέον είμαι ελάχιστα μπροστά του...(στα 300 μέτρα 1-1,5 αυτοκίνητο)...
brz20 έγραψε:
Καλημερα φιλοι μου.Εχω μια απορια για το παραπανω.Ποιο ειναι αρκετα δυνατο?Το Topgun?Παιζουν πολλα παντως.Και το Golf V ειναι ενα αμαξι που μολις ακους τα 115 αλογα σου κανουν θετικη εντυπωση.Μολις το οδηγεις ομως καταλαβαινεις οτι με το ηλεκτρογκαζο που εχει δεν τα αισθανεσαι να βγαινουν.Και τα Seat μην ξεχνατε οτι ειναι του VW Group.Και πριν κανενα χρονο μαλιστα ειχα ακουσει και για προβλημα στο κιβωτιο ταχυτητων.Δεν ξερω τι απ'ολα αυτα ισχυουν αλλα εγω το περασα.
Συμφωνώ για το Τop Gun...
Όσο για τα Golf (και γενικά VW Group, εκτός από Skoda!!!!) έχουν επιβεβαιωμένο πρόβλημα στο κιβώτιο....(από φίλο που ταλαιπωρήθηκε μαζί με άλλους τόσους) - Όχι για να μην λέτε ότι τα γαλλικά είναι τα μόνα ζημιάρικα!!! Laughing
brz20 - Δευ 07 Νοέ 2005, 09:48:13
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη!!!!!!!!!Μακαρι να ειχα περισσοτερο χρονο στα Τρικαλα να ερχομουν κατα πανω μερια.Τα γαλλικα μια χαρα αμαξακια ειναι.Βεβαια εχουν προβληματα στα ηλεκτρονικα τους περισσοτερο.Παλι καλα!Απο μηχανη πανε ρολοι.Το αμαξι του πατερα μου επι 10 χρονια δεν του εχει βγαλει το παραμικρο.Σκυλια ειμαστε!!!Εχεις κανει κανενα καλο ανοιγμα τελευταια?Εγω σε ενα μηνα θα σας εχω νεα απο ανοιγματα τρελα.Τωρα δεν εχω αμαξακι.Αλλα ακουστε αυτο.Πρωτον σημειωστε καπου οτι καποιος πρεπει να βαλει μυαλο στους γιαπωνεζους.Δετερον σημειωστε και αυτο Γαλλια - Ιαπωνια 1-0
Τωρα ακουστε.Ανοιξε ενα Saxo VTS 160 αλογα +75 αλογα απο Nitro.Συνολο 235 αλογατα σε 900kg.Το αλλο ηταν Civic Type-R 210 γιαπωνεζικα αλογα.Με το που ανοιγουν το Saxo πεταγεται λιγο μπροστα.Μεχρι και το τελος της 2η το Ταπερ επερνε λιγο κεφαλι στην ιστορια αλλα ακομα δεν ειχε μιλησει ο μαγικος ζωμος.Απο την 3η και μετα το γαλλακι αρχισε να γονατιζει τον ιαπωνα.Μεχρι που στο τελος τον ξεφτιλισε τελειως.2 με 2.5 αμαξια διαφορα.Εγω παντως θα ντρεπομουν να βγω απο το σπιτι μου.Ειδικα αν το ειχα προκαλεσει μονος μου!!!!!!
DrJekyll - Δευ 07 Νοέ 2005, 10:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Ανοιξε ενα Saxo VTS 160 αλογα +75 αλογα απο Nitro..........................αλλα ακομα δεν ειχε μιλησει ο μαγικος ζωμος...............

Το νίτρο είναι πολύ καλή λύση για να ταπώνεις αλλά θέλει κατ'εμε:
1. Πολλά κυβικά...άνω τα 2λίτρα...
2. Ατσάλινο μοτέρ...
έχω τύχει ήδη 2 106 που οι μηχανές τους έγιναν βούτυρο...
(αυτό οφείλεται στην χρήση τους....αλλά όταν έχεις το μαγικό κουμπάκι...δεν θα το πατήσεις??? Wink )
-=N4X=- - Δευ 07 Νοέ 2005, 16:10:54
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι να αδειαζεις κ τρεις μπουκαλες την βδομαδα....κατα τα αλλα ειναι οτι πιο φθηνο για να παρεις αλογα.
tirokomos - Δευ 07 Νοέ 2005, 18:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ποιον αναφερεσαι αραγε????? Whistling Whistling Whistling
DrJekyll - Δευ 14 Νοέ 2005, 09:59:32
Θέμα δημοσίευσης: ....
Ρεεε αυτά τα Golfakia...
Δεν λένε να το καταλάβουν πια...
Golf (το τωρινό) 1,6FSI...με τα 120πόσα???? Laughing
Περιττό να λέμε και να ξαναλέμε τι ξύλο έφαγε...
Η μάλλον όχι μόνο ξύλο...
&
brz20 - Δευ 14 Νοέ 2005, 10:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη.Ρε Δημητρη πολυ τηλεγραφικη το ανοιγμα σου.Πες λεπτομεριες να μας τρελανεις λιγο.Αντε γιατι αμαξι εδω δεν εχω και κοντευω να βγαλω αφρους.Τουλαχιστον να ακουω εσας.
DrJekyll - Δευ 14 Νοέ 2005, 10:46:51
ΟΚ!Κώστα!!!
Ακου...
Μαύρο Golfaki 1,6FSI....Με τσίτα την μουσική...Είμαι από πίσω του στο φανάρι(Μπότσαρη-Παραλία)...(όχι ακόμα για να τον )δηλαδή 1 αυτοκίνητο μείον σε απόσταση...
Ανάβει και ανοίγουμε...μέχρι και γεμάτη 3η...4 αυτοκίνητα διαφορά...
Ξέχασα να του αφήσω 1 ζευγάρι ... Laughing
Τολμάει και ανοίγει Razz
brz20 - Δευ 14 Νοέ 2005, 11:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη σε λιγο θα κανουμε και ομαδα Golf Killers ας πουμε?Εχουμε φαει πολλα και πραγματικα μυαλο δεν λενε να βαλουν.Εδω ενας φιλος μου που εχει παρει το 16αρι το FSI λεει οτι πατας δεν πατας το γκαζι αυτο δεν λεει να κουνηθει.Γιατι αραγε?Μηπως φταει το FSI?4 αυτοκινητα ε?Μπραβο ρε συ.Την μουσικη την ακουγες ή ηταν μακρια και δεν μπορουσες?Παντως μια συμβουλη.Μαζι με αυτα που πρεπει να εχεις στο αμαξι σου,δηλαδη τριγωνακια(οχι πανοραματος),φαρμακειο και πυροσβεστηρα βαλε και ενα ζευγαρι καλα κιαλια.Ή αν δεν βρεις τοσο καλο παρε ενα τηλεσκοπιο για να μπορουν να σε βλεπουν καλα καλα!
_205rallye_ - Δευ 14 Νοέ 2005, 11:16:31
Θέμα δημοσίευσης:
για την ακριβεια να ζητησουμε απο το αστεροσκοπιο αθηνων ειδικη κατασκευη για τουσ κατοχους group vag που.... ετολμησαν....ετολμησαν βεβαιως βεβαιως Laughing
DrJekyll - Δευ 14 Νοέ 2005, 11:33:58
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Δηλαδη σε λιγο θα κανουμε και ομαδα Golf Killers ας πουμε?Εχουμε φαει πολλα και πραγματικα μυαλο δεν λενε να βαλουν.Εδω ενας φιλος μου που εχει παρει το 16αρι το FSI λεει οτι πατας δεν πατας το γκαζι αυτο δεν λεει να κουνηθει.Γιατι αραγε?Μηπως φταει το FSI?4 αυτοκινητα ε?Μπραβο ρε συ.Την μουσικη την ακουγες ή ηταν μακρια και δεν μπορουσες?Παντως μια συμβουλη.Μαζι με αυτα που πρεπει να εχεις στο αμαξι σου,δηλαδη τριγωνακια(οχι πανοραματος),φαρμακειο και πυροσβεστηρα βαλε και ενα ζευγαρι καλα κιαλια.Ή αν δεν βρεις τοσο καλο παρε ενα τηλεσκοπιο για να μπορουν να σε βλεπουν καλα καλα!

Τα 16άρια είναι για τον ΚΑΒΑΛΑ...
Τα τουρμπίσια του VW είναι όλα τα λεφτά...άντε να δούμε πότε θα τουρμπιστούν ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα Γαλλικά (όπως το είχαν ξεκινήσει μόνο αυτοί...)για να τα αγοράσουμε και να δούμε καμμιά άσπρη μέρα...αμα αργήσει και άλλο η Peugeot να κάνει κανα γρήγορο (με turbo)...με βλέπω κατά Renault μεριά...
tirokomos - Δευ 14 Νοέ 2005, 23:34:51
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη!!!!!!!!!Μακαρι να ειχα περισσοτερο χρονο στα Τρικαλα να ερχομουν κατα πανω μερια.Τα γαλλικα μια χαρα αμαξακια ειναι.Βεβαια εχουν προβληματα στα ηλεκτρονικα τους περισσοτερο.Παλι καλα!Απο μηχανη πανε ρολοι.Το αμαξι του πατερα μου επι 10 χρονια δεν του εχει βγαλει το παραμικρο.Σκυλια ειμαστε!!!Εχεις κανει κανενα καλο ανοιγμα τελευταια?Εγω σε ενα μηνα θα σας εχω νεα απο ανοιγματα τρελα.Τωρα δεν εχω αμαξακι.Αλλα ακουστε αυτο.Πρωτον σημειωστε καπου οτι καποιος πρεπει να βαλει μυαλο στους γιαπωνεζους.Δετερον σημειωστε και αυτο Γαλλια - Ιαπωνια 1-0
Τωρα ακουστε.Ανοιξε ενα Saxo VTS 160 αλογα +75 αλογα απο Nitro.Συνολο 235 αλογατα σε 900kg.Το αλλο ηταν Civic Type-R 210 γιαπωνεζικα αλογα.Με το που ανοιγουν το Saxo πεταγεται λιγο μπροστα.Μεχρι και το τελος της 2η το Ταπερ επερνε λιγο κεφαλι στην ιστορια αλλα ακομα δεν ειχε μιλησει ο μαγικος ζωμος.Απο την 3η και μετα το γαλλακι αρχισε να γονατιζει τον ιαπωνα.Μεχρι που στο τελος τον ξεφτιλισε τελειως.2 με 2.5 αμαξια διαφορα.Εγω παντως θα ντρεπομουν να βγω απο το σπιτι μου.Ειδικα αν το ειχα προκαλεσει μονος μου!!!!!!
Ποσες φορες θα σας πω ρε παιδια να μην συγκρινετε ανομοια πραγματα???160 αλογα και νιτρο στο saxo...και τι να λεει???Ας το ετρεχε με ενα Type-r καπου στα 250-260 αλογα και νιτρο και να βλεπαμε την διαστημικη π****α που θα ετρωγε το saxaki και το ποιος θα επρεπε να μην εβγαινε ξανα απο το σπιτι του....Κωστα τα αντιγιαπωνεζικα αισθηματα σου σε τυφλωνουν αρκετα θα ελεγα....Και αν θες να συγκρινεις πανω κατω ιδιες κατηγοριες....συγκρινε ενα CRX αντιστοιχα βελτιωμενο με το SAXO....να δεις γουστα.... Wink
teodor_v - Δευ 14 Νοέ 2005, 23:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια please να ειστε αντικειμενικοι!!!! Το οτι εχουμε γαλλικα (δυστυχως για μενα τουλαχιστον) δεν σημαινει οτι ειναι και τα καλυτερα αυτοκινητα στον κοσμο....
tirokomos - Δευ 14 Νοέ 2005, 23:59:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!Τι να πω και γω ο κατακαημενος....Μη μου λετε οτι τα γαλλικα εχουν κατι προβληματακια με τα ηλεκτρονικα τους αλλα μηχανικα ολα πανε ρολοι και οτι ειναι σκυλια???Ο πατερας μου εχει ενα HONDA του 83 μοντελο που εχει 400000km στην πλατη του με τον ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ!!!!!!!!Τι να λεμε τωρα... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Pug_306 - Τρι 15 Νοέ 2005, 08:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
Στανταρ θα φαω κραξιμο γιαυτο που θα πω τωρα...αλλα δε πειραζει......
Ρε παιδια Golf 1.6 fsi εχω πατησει κ γω με το 1.4.Το μ``````````````````````````````````````ονο που τουχω κανει?
Εξατμιση καινουρια αλλα με μαμα χταποδι,ελευθερη εισαγωγη, μπουζοκαλωδια beru Wink και ...εε..ενταξει εβαλε λιγο το χερακι του κ ο Κ. Ηλιας... κατα ταλλα.....κλασσικο θνητο 1.4. Και το καλυτερο??
Ειναι και Μονομπεκο! Shocked Shocked Shocked Shocked
Δε θελω να μιλησω για 0-100 γιατι παλι θα φαω κραξιμο......δε θα με πιστευετε.
Αλλα το προβλημα που εχω ειναι οτι αυτος ο κινητηρας ειναι με τις μερες και με τις ωρες του. Η θα σκιζει και θα λυσσαει....η θα ψωφολυσσαει...
teodor_v - Τρι 15 Νοέ 2005, 09:55:04
Θέμα δημοσίευσης:
Pug_306 έγραψε:
Στανταρ θα φαω κραξιμο γιαυτο που θα πω τωρα...αλλα δε πειραζει......
Ρε παιδια Golf 1.6 fsi εχω πατησει κ γω με το 1.4.Το μ``````````````````````````````````````ονο που τουχω κανει?
Εξατμιση καινουρια αλλα με μαμα χταποδι,ελευθερη εισαγωγη, μπουζοκαλωδια beru Wink και ...εε..ενταξει εβαλε λιγο το χερακι του κ ο Κ. Ηλιας... κατα ταλλα.....κλασσικο θνητο 1.4. Και το καλυτερο??
Ειναι και Μονομπεκο! Shocked Shocked Shocked Shocked
Δε θελω να μιλησω για 0-100 γιατι παλι θα φαω κραξιμο......δε θα με πιστευετε.
Αλλα το προβλημα που εχω ειναι οτι αυτος ο κινητηρας ειναι με τις μερες και με τις ωρες του. Η θα σκιζει και θα λυσσαει....η θα ψωφολυσσαει...

Μη ξεχναμε οτι ενα "ΜΙΚΡΟ" ρολο παιζει και ο οδηγος παντα!!!!!!
brz20 - Τετ 23 Νοέ 2005, 07:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια σας στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.Μολις πριν 4 και κατι περιπου ωρες γυριζα απο μια βολτα που ειχα παει με εναν φιλο μου εδω στην Κρητη.Το κοπελι εχει ενα 307 20αρι και λιγο τσιμπιμενο!!!!Μετραει απ'οτι μου εχει πει 160 και κατι ψηλα!!!!Εχει σπιρτο καλο το αμαξι.Φαινεται αυτο.

Λοιπον καθως πηγαιναμε το ειχε αυτος και μου ειχε οτι οταν θα γυριζουμε θα το παρω λιγο για να δω πως παει.Καθως πηγαιναμ προς το κεντρο απο τον παραλιακο,μας βγαινει διπλα ενα Alfa Romeo 147.Στο φαναρι αρχισε και εριχνε ξερογαζιες για ψαρωμα.Μολις αναβει πρασινο τα 120 ιταλικα αλογα δεν αντεξαν πιο πανω απο την δευτερα και αρχισε να μετρα τις κενες μια μια.Το βραδυ ομως δεν τελειωσε εκει.Φαγαμε και ενα Octavia.Πολυ βαρη αμαξι.

Ομως ειχαμε και τις ατυχιες μας.Με ενα Golf V 18αρι πρεπει να ηταν απο φαναρι δεν μας βγηκε καλα η αλλαγη της δευτερας(για την ακριβεια αργησε να κουμπωσει) και το Golfακι μας εριξε μια κενη αλλα μετα το λαθος η αποσταση ηταν σταθερη.

Εχει πλακα εδω γιατι υπαρχουν πολυ που ψηνονται να δειξουν οτι εχουν μοτερ.

Εχω περιπου 3 βδομαδες να παρω το μωρο μου βολτα και κοντευω να βγαλω αφρους!!!!!Επιτελους σημερα πηρα βολτα ενα αμαξι σαν το μωρο μου αλλα πολυ πιο δυνατο!!!Ειναι τρελα να εχεις 160 ετοιμοπολεμα αλογα(ζωη να εχουν!!!!)στο δεξι σου ποδι.Εμενα με προκαλεσαν 3 αυτοκινητα καθως γυριζαμε.

Ενα Mazda 6 20αρι το οποιο εδειξε χαρακτηρα.Αντεδρασε αλλα το δικο μας δεν εκανε πισω.Πισματαρης ο γαλλος.

Ενα Ford Focus αγνωστων κυβικων,αν και μαλλον ηταν 16αρι γιατι τον αφησα για τα καλα κολλημενο στα φαναρια να με κοιταει πως τον απομακρινομενο.

Και τελευταια ερχετε ενα Golf 5 διπλα μου το οποιο εδω ξερουμε οτι ειναι το γνωστο Golf 16αρι με τα 150 αλογα(τουλαχιστον ετσι λεει ο τυπος που το εχει).Τωρα που τα βρηκε ειναι αλλη ιστορια.

Τελος παντων φαινοταν οτι ειχε ορεξη για πολλα παιχνιδια.Μας πετυχε στη αρχη της παραλιακης.Για να φτασω σπιτι μου απο εκει ειχα 5 με 6 περιπου χιλιομετρα και καποια φαναρακια.Συγκεκριμενα 6!!!!Το score εδειξε 4-2 υπερ μου.Τα δυο που εχασα ηταν απο κιβωτιο(κουμπωμα δευτερας) και επειδη το αριστερο μου ποδι ειναι χτυπημενο αυτες τις μερες και κουραζετε με πολυ αποτομες κινησεις.Παρ'αυτα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τις επιδωσεις των 160 αλογων και απο τον εαυτο μου που σε τετοια κατασταση πηγαινα σφαιρατος!!!!
brz20 - Πεμ 22 Δεκ 2005, 11:38:34
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα παιδια!!!!
Μολις πριν 2 μερες ηρθα 3καλα και πηρα βολτα το μωρο μου.Δεν αντεχα αλλο μακρια του.Οπως ηταν φυσικο θα πηγαινα και μια νυχτερινη βολτιτσα.
Ξεκιναω λοιπον και αφου κανω μια βολτα απο το κεντρο της πολης βγαινω στον δρομο για Καλαμπακα.Η τεραστια ευθεια που σας ειχα πει καποτε.Πηγα μεχρι καλαμπακα και γυρισα.
Καθως ερχομουν παλι προς τα 3καλα λοιπον βρισκω μπροστα μου ενα Saxo VTS.Οδηγουσα σε γρηγορο ρυθμο.Η ιστορια απο εδω και κατω γινεται υπουλη και σκοτεινη.
Το Saxo προσπερνουσε οτι εβρισκε μπροστα του και εγω ακολουθουσα χωρις δευτερη σκεψη.Εφοσον εκανα και τους ελενχους μου στο αντιθετο ρευμα.Καποια στιγμη ειδα οτι μπορουσα να προσπερασω το Saxo και εβγαλα το φλας για να το κανω.Εκεινη την στιγμη πιανει δεξια και αρχιζει να γκαζωνει.Οπως ηταν φυσικο δεν μπορουσα να το προσπερασω και η αποσταση παρεμενε σταθερη αναμεσα μας.Ξαναμπαινω στο ρευμα μου και αρχιζω να τον πιεζω για να παει με αυτη την ταχυτητα.
Σε καποια στιγμη και ενω οδηγουσα προς το κεντρο του δρομου μπροστα εμφανιζετε ενα φορτηγο το οποιο πηγαινε με πολυ λιγοτερα απο τα 150+ που πηγαιναμε εμεις.Αρχισε να πλησιαζει το Saxo και επειδη ειχε λαθος θεση δεν εβλεπε το αντιθετο ρευμα με αποτελεσμα να πατησει φρενο για ελενχο.
Εγω που ερχομουν απο πισω ειχα ηδη δει τι επαιζε στο αλλο ρευμα με αποτελεσμα να πεταχτω και να κανω μια τριπλη προσπεραση.Μετα απο αυτο το υπουλο χτυπημα δεν με ξαναειδε.Αν δεν βρισκοταν το φορτηγο δεν θα μπορουσα να τον περασω.
MEMsound - Πεμ 22 Δεκ 2005, 13:38:55
Θέμα δημοσίευσης:
Που να χτηπιέσαι κάτω Saxorallo ακόμα και μαμά να είναι δεν το περνάς με τίποτα...

Αλλά μήπως να "χαλαρώσεις" λίγο γιατί οι "στραβές" έρχονται από εκεί που δεν τις περιμένεις... Wink
(φιλική συμβουλή... και προς τον εαυτό μου)
Timour21 - Πεμ 22 Δεκ 2005, 15:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Που να χτηπιέσαι κάτω Saxorallo ακόμα και μαμά να είναι δεν το περνάς με τίποτα...

Αλλά μήπως να "χαλαρώσεις" λίγο γιατί οι "στραβές" έρχονται από εκεί που δεν τις περιμένεις... Wink
(φιλική συμβουλή... και προς τον εαυτό μου)

Συμφωνώ απόλυτα, ακόμα και το δικό μου δυσκολεύεται σε μικρές ταχύτητες....
brz20 - Πεμ 22 Δεκ 2005, 21:34:49
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Αν δεν βρισκοταν το φορτηγο δεν θα μπορουσα να τον περασω.

Αφου ρε παιδια το λεω ξεκαθαρα.Δεν ειπα οτι τον περασα με το σπαθι μου.Αυτο το σκηνικο μου εχει ξανατυχει.Ειναι τακτικη μου εφοσον δεν με αφηνει να τον περασω(γιατι αντικειμενικα πηγαινα πιο γρηγορα αφου καταφερα να τον φτασω)τον πιεζω μεχρι να κολλησει πισω απο καποιο αλλο αμαξι.Τοτε του κοβετε η φορα και τον περναω εφοσον εχω ελενξει!!!Μπορει το κολπο να μην επιανε αν ειχε και αυτος θεση προς το κεντρο του δρομου.Αλλα.........εκανε το λαθος και επιασε πολυ δεξια!!!
Timour21 - Πεμ 22 Δεκ 2005, 21:57:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι βρε το καταλάβαμε, μην φωνάζεις Laughing Laughing Laughing Laughing απλά τονίζαμε την ταχύτητα των σαξόραλλων. Cool
brz20 - Παρ 23 Δεκ 2005, 12:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει βρε παιδια!!!Δεν φοναζω κανεναν!!!Εχουν ταχυτητα τα ατιμα.Πανε σφαιρα στον δρομο.Το καταλαβα απο πρωτο χερι!!!
drdino - Τετ 28 Δεκ 2005, 01:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα με lancia lybra, και τις δύο φορές ήμουν αρκετά μπροστά. Μάλλον 1,6 ήταν...
brz20 - Τετ 28 Δεκ 2005, 10:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
Χρονια πολλα παιδια.Εχω ακομα μια ιστορια να σας πω.Μολις χθες πηρα για ακομα μια φορα ενα Golf 1.6FSI.Τα Golfακια την εχουν δει λιγο ασχημα.Εχω ενα σερι που δεν λεει να σπασει.Βεβαια επιλεγω τα θυματα μου.Δεν παω να κολλησω σε κανενα GTi γιατι μετα θα κλαιω.Εκανα ενα φιλικο ανοιγματακι με το αμαξι του κολλητου μου.Πριν απο καποιες μερες το εστρωσε και με το ok της αντιπροσωπιας του και ειπαμε να δουμε πως παει.Τιποτα δεν κανει.Κοιματε.Ειτε πατας το πεταλ της ευτυχια ειτε δεν το πατας.Σπιρτο βρεγμενο!!!!!!!!!Σε 2 φαναρια το λιονταρακι μου πηρε την διαφορα στο πολυ χαλαρο.
DrJekyll - Πεμ 29 Δεκ 2005, 22:16:55
Θέμα δημοσίευσης: ....
Άσχετο αλλά εμένα μου κάθετε συνέχεια η εξής γκαντεμιά:
Όταν είμαι μόνος δεν ανοίγει κανένααααααας!!!!
Οτάν κουβαλάω και τον κόφτη μαζί μου γιατί ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1200άρια???????
Την π&#%@ν@ μου!!!!!
Miltellas - Παρ 30 Δεκ 2005, 02:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing
Σε αυτό είμαι τυχερός γιατί ο δικός μου ο κόφτης αργεί αρκετά να χτυπήσει... Very happy
ninjalex - Παρ 30 Δεκ 2005, 19:26:39
Θέμα δημοσίευσης: Re: ....
DrJekyll έγραψε:
Την π&#%@ν@ μου!!!!!

Πολυ καλη ενοτητα αυτη.Μπραβω παιδια την ξεζουμησα μπορω να πω!!! Very happy
Φιλε μου που να δεις και τον δικο μου κοφτη!!!! Evil
brz20 - Παρ 30 Δεκ 2005, 19:41:30
ninjalex έγραψε:
DrJekyll έγραψε:
Την π&#%@ν@ μου!!!!!

Πολυ καλη ενοτητα αυτη.Μπραβω παιδια την ξεζουμησα μπορω να πω!!! Very happy
Φιλε μου που να δεις και τον δικο μου κοφτη!!!! Evil

Να σε καλα φιλε μου.Για ριξτε στοιχεια για τους κοφτες σας.Ο δικος μου χτυπαει στις 7000!!!Αλλα θα τον παω 7400 μολις βαλω χταποδοκατασταση.Δηλαδη θα ολοκληρωσω το ΦΠΕ!!!Παιδια χθες εκανα 25 χιλιομετρα περιπου σε 11 λεπτα.Μεση ταχυτητα τα 150.Ανωτερη 190.Οτι εβρισκα μπροστα το προσπερνουσα.Μιλαμε για τρελη φαση.Ειχε ξυπνησει για τα καλα το λιονταρι.
ninjalex - Παρ 30 Δεκ 2005, 20:34:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ο κινητηρας που φοραμε ειναι καλος αλλα οχι τοσο ικανοποιητικος. Εγω εχω κοφτη 6750.
Σιγουρα με προγραμμα παει και αλλο.
Λοιπον θα σας πω και εγω μια ιστορια η οποια εγινε σε στροφες με 206 GTI 1,6. Laughing
Στο παλαιο δρομο του Κιλκις εχει αρκετες στροφες.
Ο τυπος χαμηλομενος με μπουκα δεν ξερω εαν ειχε ομορφηνει τη ψηχη του αλλα πηγενε σφεντονα και ηταν πολυ καλο το παιχνιδι του.Οπα ευκαιρια τωρα που εβαλα αντιστρεπτικη απο το 306 gti!!!!(Το καλυτερο για εμε gti ολων των εποχων Sniper 2gunfire Shoot Armed ,το απολυτο εαν ειχε και λιιιιιιιγο ποιο πολλα PS)
Πιασαμε λοιπον και 130 σε στροφες μονο που δεν σκοτωθηκαμε.Συνεχως απολαμβανα το παιχνιδι του.Μου αρεσε πολυ το στησημο οπως εμπαινε στις στροφες.Τυχερος πολυ ωραιο αυτοκινητο.Προσπεραση? ποτε δεν εκανα την κινηση,πως με 130 και 90 σε κλειστες στροφες? Confused
Φτανουμε σε μια ευθεια και εκει τον κολουσα να τον περασω πιασαμε τα 170 αλλα παλι στροφη. Sad
Το νοημα ειναι το εξεις εαν επερνα μικρο αυτοκινητο το 206 θα το επερνα με κλειστα ματια!!!Με τρελανε το στησημο που σιγουρα γερμανος και ιαπωνας το ψαχνει με κιαλια!!!!!!!! Wink
Τα golfακια ειναι ρε παιδια για πλακα τα 1,6 fsi.
Μην τα βαζετε με αυτα, κριμα δεν ειναι!!!
Εχω στο χερι μου οτι υπαρχει καινουργιο με 130 αλογα το μονο που δεν τα εχω βαλει ειναι με το 4θυρο το civic να πω την αληθεια τα φοβαμαι τα vtec.
Xωρις προγραμμα? Confused Wink Που παω για?
Τα saxorala μου την κοπανανε στην αρχη τωρα που εχω 17αρες,παλαια με 15αρες ηταν καλυτερα, τα ζηλευω αλλα ειναι μικρο αυτοκινητο και δεν μπορω να εχω τετοιο!!Και τελος νομιζω οτι οι ΓΑΛΑΤΕΣ ειναι παρα πολυ καλοι αλλα πρεπει να φτιξουν το ηλεκτρικο γκαζι, μου την εχει σπασει τωρα τελευταια, πολυ καθυστερηση ρε γ.......ο!!! Crying or Very sad
Ευχαριστω που με ανεχτηκατε!!!
MEMsound - Παρ 30 Δεκ 2005, 20:42:31
Κάνγκουρες!
Το μυαλό σας όλο στα σκασίματα από τον κόφτη είναι ....!! Laughing Laughing

Ο Δημήτρης με αυτό...
DrJekyll έγραψε:
....Οτάν κουβαλάω και τον κόφτη μαζί μου ....

εννοούσε τον "γυναικείο φωνητικό" κόφτη....

βλ: "Κόψε Δημήτρη θα σκοτωθούμε"... ο οποίος μετά ακολουθείται από το γνωστό σε όλους.... "Σταμάτα να κατέβω"...

χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ninjalex - Σαβ 31 Δεκ 2005, 13:38:22
MEMsound έγραψε:
...τον "γυναικείο φωνητικό" κόφτη....
"Σταμάτα να κατέβω"...

Σωστος!! Exclamation Very happy
Ειναι ο χειροτερος κοφτης!!! Wink
volvos - Σαβ 31 Δεκ 2005, 13:58:25
Θέμα δημοσίευσης:
το χειροτερο ειναι οτι ειναι μεταβαλλομενος...πιο ευκολα βρισκεις 205 με σταθερο ρελαντι!

π.χ
μπαινεις σε μια στροφη τη δευτερα με χ χλμ δε λεει τιποτα.
ξαναμπαινεις την τριτη γκρινιαζει
τη τεταρτη παλι δε λεει τιποτα
ξαφνικα πεμπτη με τα ιδια χλμ σου κατεβαζει καντηλια...
τη δε παρασκευη μπαινεις με χ/2 και παλι σε ξεχεζει που μπαινεις σα κοτα
και τη κοροιδευεις οτι δε τρεχεις αλλα οταν εισαι μονος κλπ κλπ κλπ
το σαββατο παιρνεις της μανας σου το αμαξι για να μη τσακωθειτε παλι, δεν αντεχεις πλεον! παλι τα ακους για ασχετο λογο τωρα ...
τη δε κυριακη τσαντισμενος εσυ μπαινεις με χ+10 για να της τη σπασεις που σε εχει τσαταλιασει ολη τη βδομαδα και δε λεει τιποτα....

συμπερασμα α. θα γινω πο**τη* βαρεθηκα τις γυναικες

συμπερασμα β.....τη πεμπτη ειχε αδιαθετησει
brz20 - Παρ 06 Ιαν 2006, 15:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια χαρα παιδια.Συμφωνω οτι ο ανθρωπινος κοφτης και γενους θυλικου ειναι ο χειροτερος.Εχει και ειδοποιηση φωνης.Θα σας πω μια ιστορια που εγινε την πρωτοχρονια.
Ηταν φιλικο γιατι ο "αντιπαλος" ηταν ενα 106 rallye.Δεν τα βαζουμε μεταξυ μας.Ο τυπος ηξερε να οδηγαει παιδια.Καναμε 21 χιλιομετρα μαζι και οτι βρησκαμε μπροστα το προσπερνουσαμε στο χαλαρο.Μετα απο τα μισα τον αφησα να περασει μπροστα μου.Εκει παιδια καταλαβα κατι.Στα μπαμ μου την ελεγε αλλα στην διαρκεια του την ελεγα.Ισως ειναι το κιβωτιο.Το ειχε παρα πολυ ωραιο το 106.Λευκο,εξατμιση,ζαντες και τα σχετικα.Στο τελος χαιρετιθηκαμε στα φαναρια γιατι εγω πηγαινα εξω απο την πολη.Πολυ καλη φαση.
brz20 - Παρ 24 Φεβ 2006, 17:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια χαρα παιδια.Σημερα εκανα ενα ανοιγμα διαρκειας με ενα Renault Megane το καινουργιο.Απο τα φαναρια των Τρκαλων για Λαρισσα μεχρι λιγο πριν τα Τεμπη πεφτανε κορμια.

Βασικα μου την εσπασε λιγο γιατι μου ηρθε απο τα δεξια για να βγει πρωτος στην γραμμη.Μολις μπηκα στον εθνικο τον αφηνα να βλεπει μονο το σπρευ που βγαζαν τα λαστιχα.Μετα εκοψα ρυθμο και σε ενα φαναρι ερχετε παλι διπλα μου.Στο χαλαρο του εδωσα διαφορα και συνεχιζουμε....
Στο φαναρι εξω απο τα ΤΕΙ της Λαρισσας παλι τα ιδια.Μονο στο φαναρι εξω απο το Praktiker με πηρε και αυτο γιατι ειχα πιασει την δεξια λοριδα που για οποιον ξερει το μερος ειναι λαθος γιατι μπροστα υπαρχει νισιδα.
Το καθοριστικο χτυπημα ηρθε μεσα στον περιφεριακο της Λαρισσας για Κατερινη που δεν το ξαναδα.
DrJekyll - Σαβ 25 Φεβ 2006, 21:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
και τα Hyundai coupe 1,6 τρώνε πολύ ξύλο...
Κολώνες...
Πολύ αργά...
Τα πιο παλιά Coupe (το δεύτερο) πήγαιναν πολύ καλύτερα...
Μ'αρέσει που τα κάνουν σαν να βγήκαν απο το NFS... Laughing
tsikis - Σαβ 25 Φεβ 2006, 23:29:37
Θέμα δημοσίευσης: μην πετάμε στα σύνεφα ! είναι πολύ ψηλά !
Παιδια ... δεν έχουμε πυροβόλα ! χαλαρώστε λίγο !
και με το fsi μαζί πηγαίνεται ! δεν θέλω να ακούω κολώνες και τέτοια ! είναι απλά παραίσθηση ! αν δεν ξέρει να το πάει ο άλλος .. δεν είναι θέμα αυτοκινήτου ! και τελείως πληροφοριακά ! με saxo 1,6 με φπε ( φιλαράκι ) κατέβασμα κιφισίας μέχρι τα 210 έιχα 4 με 5 αμάξια διαφορά τα είδε όλα ! απο ρεπριζ όμως φεύγει πολύ ! καμία σχέση .. αχ αυτή η ντίζα !
geo1st487 - Σαβ 25 Φεβ 2006, 23:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο ειναι να ξερετε τα αμαξια που κοντραριζεστε τι κινητηρα φορανε (πραγμα λιγο δυσκολο). Αν δηλαδη το golf ή το megane ειναι 1.4 και το δικο σας 1.6 ειναι φυσικο να τα παιρνετε.
tsosmoulis - Κυρ 26 Φεβ 2006, 02:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
πως γινεται να παιρνει 307 το saxo!!
tirokomos - Κυρ 26 Φεβ 2006, 04:17:25
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:

Εσυ μη μιλας....ο περιφερειακος αλλα εδειξε..... Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing
tsikis - Κυρ 26 Φεβ 2006, 10:33:50
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:

Αν λες για μένα ... δεν ήμουν μπροστά .. αλλά απο πίσω του 4 με 5 αυτοκίνητα !
Wink
tsosmoulis - Κυρ 26 Φεβ 2006, 13:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:

Αν λες για μένα ... δεν ήμουν μπροστά .. αλλά απο πίσω του 4 με 5 αυτοκίνητα !
Wink

αρχηγε μου!παρεξηγησα...σορρυ!!! Rolling eyes
brz20 - Κυρ 26 Φεβ 2006, 18:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
geo1st487 έγραψε:
Καλο ειναι να ξερετε τα αμαξια που κοντραριζεστε τι κινητηρα φορανε (πραγμα λιγο δυσκολο). Αν δηλαδη το golf ή το megane ειναι 1.4 και το δικο σας 1.6 ειναι φυσικο να τα παιρνετε.

Καλο θα ηταν αυτος που φοραει 14αρι κινητηρα να κατσει στα αυγα του γιατι εχει το ιδιο βαρος με μενα και σχεδον 20 αλογα λιγοτερα.
Τουλαχιστον να το κανει μια φορα,να πιει το τσαγακι του και μετα σκιψε το κεφαλι γιατι για δευτερη δεν τον περνει.Ολοι την εχουμε πατησει σε αυτον τον τομεα.Αλλα τουλαχιστον εγω δεν ξανα βαζω το κεφαλι μου αν δεν με περνει.
tsosmoulis - Κυρ 26 Φεβ 2006, 19:12:13
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια χαλαρωνουμε λιγο!καλα ειπε το παιδι πριν οτι δεν ειναι πολεμικες μηχανες!το 307 εχει κοντα στα 11sec 0-100 ας μην τρελαινομαστε και μιλαμε και για τσαγακια.θελει πολυ καλη μοντιφα για να παει καλα το 307(βλεπε ντιζατος)...προσωπικη αποψη αυτη αλλα πιστευω οτι λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει.
brz20 - Κυρ 26 Φεβ 2006, 19:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
Αντικειμενικοτητα ειναι και αυτο που λεω εγω.Μιλανε οι αριθμοι:
Εχει 90HP και εγω 125HP.
Εχει 1250kg και εγω 1240kg.
Εχει τα 0-100 σε 14sec τα εχω σε 10,6sec
Τι παραπανω να πω.Δεν ειπα οτι εχω το σουπερ οπλο αλλα ειναι ικανο να φαει οτι βρισκετε στην κατηγορια των μαμα 1.6 και κατω.Οσο το βελτιωνω τοσο περισσοτερο θα ανεβαινω.
tsosmoulis - Κυρ 26 Φεβ 2006, 21:00:23
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα μια και μιλας με νουμερα αρχηγε...
το megane το κανει σε 12,5, εχει 100 αλογα κτλ κτλ.
δεν θα συνεχισω τον διαλογο απλα σκεψου οτι οντως εχεις ενα αμαξι 1250 κιλα με 110 αλογα που το βελτιωνεις οπως λες....και μπραβο σου.
απλα η σταση του...τα 14αρια να κατσουν στα αυγα τους κτλ αστην για αλλου.φιλικα ολα αυτα.γιατι στην τελικη οταν φας σε καμμια κλειστη διαδρομη 'τσαι' οπως λες κι εσυ απο κανα 14αρι τι θα πεις?τα νουμερα δεν θα στα λενε καλα τοτε.και μην μου πεις εσυ δεν τα βαζεις με 2λιτρα αν τυχει...γιατι εκει ειναι η μαγκια,να μπανιαρεις μεγαλυτερους οχι μικροτερους.
λοιπον για να τελειωνουμε και επειδη δεν θελω κοντρες ειλικρινα ας ειμαστε λιγοτερο προσεκτικοι και να θυμομαστε οτι το fast and furious GREEK edition αργει ακομα να βγει....και θα αργησει παρα παρα πολυ.

φιλικα και ας ληξει εδω η κουβεντα.
brz20 - Κυρ 26 Φεβ 2006, 21:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.Εμενα μεχρι εκει με περνει παραπανω δεν παω.Μαγκια ειναι να το παραδεχεσε και οχι να μου στηνεσε διπλα σε ενα φαναρι και να μου δειχνεις την αγριαδα με ξερογκαζιες.
Οσο για τα 110...last year.Τωρα μιλαμε για 125 και στο μελλον θα ερθουν και αλλα.
Επισης εγω ειχα προτεινει το θεμα "Κοντρες σε φαναρια και στροφες".Απο εκει καταλαβαινεις οτι τις στροφες τις μετραω πολυ.Παρα πολυ.Τα αλογα σε ευθεια.Ο οδηγος στροφιλικια.Ετσι το εχω εγω.Τελος παντων.Ακουω ολες τις γνωμες και εκφραζω και εγω τις δικες μου.Κουβεντα κανουμε.

Και παλι φιλοι λοιπον.
MEMsound - Κυρ 26 Φεβ 2006, 21:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
...."Κοντρες σε φαναρια και στροφες".....

εγώ απλά θα σας πω ότι στον δημόσιο δρόμο άκρη δεν βγαίνει γιατί

->ποτέ δεν είναι ελεγχόμενες και ίδιες οι συνθήκες ακόμα και δίπλα δίπλα να είσαι με το άλλο αυτοκίνητο (βλ άσφαλτος "ότι να 'ναι"... με λακούβες,σαμάκια, ανωμαλίες,λάδια,νερά και τα ρέστα) ενώ επίσης

->ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι ο άλλος το πιέζει όσο εσύ (εκτός και αν είναι κανονισμένη κόντρα)

Η μόνη σύγκριση με σχετικά ασφαλή συμπεράσματα είναι σε πίστα (είτε για το 0-100km/h ή το 0-400m ή την ταχύτητα σε στροφές κλπ κλπ)

όλα τα άλλα στο δρόμο είναι "στο περίπου..." Cool

Κάντε ελάχιστη υπομονή και σύντομα θα έχετε αυτή την ευκαιρία...... Wink Wink Rolling eyes Rolling eyes
oresths - Δευ 27 Φεβ 2006, 01:18:55
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Εχει 90HP και εγω 125HP.
Τι παραπανω να πω.Δεν ειπα οτι εχω το σουπερ οπλο αλλα ειναι ικανο να φαει οτι βρισκετε στην κατηγορια των μαμα 1.6 και κατω.Οσο το βελτιωνω τοσο περισσοτερο θα ανεβαινω.

πως ειναι δυνατων να φευγεις τα 1.6 οταν δεν μπορεις να φυγεις πχ ενα punto sporting 1.4 94hp Roll eyes
DrJekyll - Δευ 27 Φεβ 2006, 09:41:49
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Κάντε ελάχιστη υπομονή και σύντομα θα έχετε αυτή την ευκαιρία...... Wink Wink Rolling eyes Rolling eyes

Αυτό το τελευταίο μου άρεσε πολύυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!! Wink

Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις...(Για το Hyundai Coupe 1,6 - το τωρινό)...για το συγκεκριμένο είπα πως οι διαφορές είναι τεράστιες....
Το συγκεκριμένο είναι απλά πολύυυ αργό...τέσπα...εντάξει όχι κολώνες....καρότσες όμως ναι! Twisted evil
Tomakos - Δευ 27 Φεβ 2006, 19:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Αυτό το "ελάχιστη" Μάνθο μου με ανησυχεί... Rolling eyes
Πότε?????????????
-=N4X=- - Τρι 28 Φεβ 2006, 19:34:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ποτε ποτε ποτε????
Καλα ε...εντελως καμενος ειμαι...τοσο καιρο εχω να γραψω κ μολις ειδα κατι για ανοιγματακια κατευθειαν!! Laughing Laughing

Αντε να σας δειξω κ τι εκρυψα στο πορτ-μπαγκαζ!!! Wink
brz20 - Τετ 01 Μάρ 2006, 18:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τι τι?Σκοτωσες κανεναν και τον κρυβεις εκει?Οργανωμενα ανοιγματακια ομως με χρονομετρα και τετοια.Θελω να δω σε ποσο ακριβως θα βγαζω το 400αρι.
Lef205 - Τετ 01 Μάρ 2006, 19:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
oresths έγραψε:
brz20 έγραψε:
Εχει 90HP και εγω 125HP.

πως ειναι δυνατων να φευγεις τα 1.6 οταν δεν μπορεις να φυγεις πχ ενα punto sporting 1.4 94hp Roll eyes

Eπισης τα +15 με τι μετατροπες τα πηρες?
Confused

Οσο για τα 1.4 να φοβασαι μην κατσει διπλα σου τσαμπουκαλεμενο xsi! Very happy
tsosmoulis - Τετ 01 Μάρ 2006, 19:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
οταν τα λεω εγω γινομαι κακος...
ninjalex - Παρ 24 Μάρ 2006, 19:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
αλλα ειναι ικανο να φαει οτι βρισκετε στην κατηγορια των μαμα 1.6 και κατω.

Πιστεψε με οχι ολα.
Πχ το 1,6 civic 4θυρο ειναι πολυ γρηγορα.
Εχω κανει κοντρα στημενη και πηγεναμε ακριβως τα ιδια, πολυ καλο για μαμα!!!!!
brz20 - Σαβ 25 Μάρ 2006, 01:43:00
Θέμα δημοσίευσης:
To Civic βγαζει 115 αλογα και εχει γκαζι.Ειναι πιο ελαφρυ απο τα δικα μας.Βασικα οταν ηταν μαμα το ειχα φαει το civic του ξαδερφου.Τωρα που το εχω ανεβασει λιγο το περνω στα σιγουρα.Δεν υπαρχει περιπτωση.Μεχρι να ανοιξει το vtec εχω φυγει πολυ.
RASTAVIPER - Δευ 27 Μάρ 2006, 23:08:42
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
To Civic βγαζει 115 αλογα και εχει γκαζι.Ειναι πιο ελαφρυ απο τα δικα μας.Βασικα οταν ηταν μαμα το ειχα φαει το civic του ξαδερφου.Τωρα που το εχω ανεβασει λιγο το περνω στα σιγουρα.Δεν υπαρχει περιπτωση.Μεχρι να ανοιξει το vtec εχω φυγει πολυ.

Δεν ξερω.Ισως να μπερδευομαι εγω.Αλλα γιατι εχω την εντυπωση οτι αν το civic που λες ειχε vtec, τοτε το μονο που θα εβλεπες απο αυτο το αμαξι θα ηταν τα κωλοφαναρα του?? Laughing Laughing Εκτος αν εισαι turbo..
tirokomos - Δευ 27 Μάρ 2006, 23:55:41
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:

Για αλλη μια φορα....μπας και το εμπεδωσεις.....Το civic του ξαδερφου σου ειναι το 5θυρο Hatchback και οχι το 4θυρο με τον κωλο που λεει ο Rastaviper.....Kαι για αλλη μια φορα λεω οτι το Vtec για το οποιο μιλατε δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με το παλιο Vtec που ανοιγε στις 5700rpm....Τα νεα Vtec δουλευουν σε ολο το φασμα των στροφων του κινητηρα και ειναι πολυ πιο πολιτισμενα με αποτελεσμα να αποδιδει μονο 115 αλογα δηλωμενα απο μαμα.....σε σχεση με τα 150 του Vtec και τα 160 του Vti....Το 4θυρο το civic το 307 δε το εχει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα....μαμα παντα και τα 2.Το εχω οδηγησει σε Test Drive με 3 ατομα μεσα...ανοιχτο Air Condition και τα 190km/h τα ειχε στο χαβαλε...Σημειωτεο.....340km ειχε το μοτερ του οταν το πηρα βολτα....
volvos - Τρι 28 Μάρ 2006, 08:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
τα καινουργια vtec εχουν 3 κοκκορια κικιρικου...
ανοιγει 2 φορες το Vtec για να στο πω απλα.
ενα στις 2500σαλ και ενα ψηλα στισ 5+ ...
οποτε ειναι λογικο να ειναι μερα με τη νυχτα στα χαμηλα με παλια.
brz20 - Τρι 28 Μάρ 2006, 13:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που λες ειναι το V-tec II.Επειδη οταν το πηρε ο ξαδερφος ημουν μπροστα ο μηχανικος του ειχε πει."Για το στρωσιμο θα το πας μεχρι τις 3000 στροφες και το Vtec ανοιγει στις 4000 με 4200".Πραγματικα μετα το στρωσιμο το οδηγισα και καταλαβαινα να δεινει κατι παραπανω απο τις 4000 και μετα.Πριν ηταν πολυ ψωφιο.Δεν εχω κατι με το αμαξι αλλα το περιμενα πολυ διαφορετικο.Υπ'οψην μιλαω για το 3θυρο Civic.Ουτε για το 5θυρο ουτε για το 4θυρο.Ειναι το 3θυρο το Sport.Αυτο που ειχε το look του Type-R εκτος της αεροτομης.Οκ τωρα?Εγω αυτο το αμαξι το εχω παρει.Αν δεν φταιει αυτο τοτε φταιει ο ξαδερφος μου.
ninjalex - Τρι 28 Μάρ 2006, 19:34:01
Θέμα δημοσίευσης:
κυβικα ρε παιδια, τι κυβικα ειχε το εργαλειο!!!!!!!
brz20 - Τετ 29 Μάρ 2006, 02:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
1600 ειναι το Civic το απλο.16αρι 16V με VTec II.Προσωπικα δεν μου λεει τιποτα.Το εχω παρει και μια και δυο και τρεις φορες.

Αυτο που θα σας πω ειναι αλλο.Κοντρα σε στροφες αλλα ειχε πολυ πλακα.Θα διαπιστωσετε και μονοι σας οτι στις στροφες τα αλογα δεν μετρανε αλλα μετραει η ψυχη.

Ερχομουν απο Ρεθυμνο προς Ηρακλειο.Οποιος ξερει τον δρομο καταλαβαινει τον βαθμο δυσκολιας.Πριν απο καθε στροφη εχει τα γνωστα σαμαρακια που γινονται απο το στρωσιμο.Ο δρομος με νορμαλ οδηγηση βγαινει σε 50 λεπτα και ειναι 70 χιλιομετρα.

Προσπερναω ενα Α3 1.8Τ με τα 180 αλογα και τον βλεπω οτι γουσταρε παιχνιδακια.Το θεμα ειναι οτι τον προσπερασα σε κλειστη στροφη και στις δυο προηγουμενες τον ειχα φαει ολη την διαφορα.Τον κρατησα πισω μου σε ολη της διαδρομη.Ηταν βραδυ και σε καθε στροφη εκλεβα πολυ απο το αντιθετο.Στις στροφες των αφηνα και στις λιγοστες μικρες ευθειες μου ετρωγε την διαφορα.Μεχρι που με περασε σε καποιο σημειο.Μετα απο αυτο θελαμε σχεδον 12 χιλιμετρα για το Ηρακλειο.Εκει ειναι και το δυσκολοτερο σημειο.Οι στροφες ειναι πολυ αργες και παρα πολλες μαζι.Θελει να το ξερεις το κομματι.Εκει εκανα και το θεικο.Αυτος πατουσε παρα πολυ φρενο μπροστα μου με σκοπο να περνω πιο γρηγορα τις στροφες απο αυτον και να τον πιεζω συνεχεια.Απο την πολυ την πιεση δεν αντεξε και σε μια στροφη που ειχα χορο τον ξαναπερναω.Αυτο ηταν.Τελικα τις γουσταρω πολυ τις στροφες.Εκανα την διαδρομη σε 34 μολις λεπτα.Στις ευθειες ημουν με 150 και στις στροφες οχι κατω απο 90 εκτος του τελευταιου κομματιου.
DrJekyll - Τετ 29 Μάρ 2006, 09:21:59
1,6 παλαιά vtec ούτε στα πιο τρελά όνειρά μας...κώστα...
Εδω τα 1,4άρια και ζορίζεσαι να τα πάρεις...μην την ψάχνεις...

Όσο για τα καινούργια....δεν έχω τύχει να ανοίξω ακόμα...αν και νομίζω ότι θα λαχανιάσουμε για να τα πιάσουμε....

Πάντως με Leon S (Αυτό με τα 120...) την περασμένη Κυριακή...
Από εκκίνηση μέχρι τα 160, είχα 3-4 αυτοκίνητα διαφορά...από εκεί και μετά η αεροδυναμική μας κόβει πολύ....
brz20 - Τετ 29 Μάρ 2006, 11:56:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τα καινουργια τα πιανουμε.Ο λογος ειναι οτι τα εχουν ριξει πολυ.Το ηλεκτρογκαζο τους ειναι χαλια.Μην νομιζεις οτι ξυπνανε γρηγορα.Και τα λεω ολα αυτα γιατι το εχω οδηγησει.Για τα παλια δεν κανω λογο.Ειχαν 125 αλογα στα 1.6!!!
kas - Τετ 17 Μάϊ 2006, 20:29:24
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα εβαλα μια φιλικη κονρτιτσα με τον αδερφο μου που ηταν εξοδουχος,τωραεχει μια alfa romeo 156 1,6 120 ps..εγω βαρελακι κ τελικο ρεμους κ αυτος μια χοανη simota κ ενα τελικο χειροποιητο..στα 400μ ημουν μπροστα(λογο πιο κοντου σασμαν) 2αυτοκινητα αλλα μετα τα 140 αρχιζε με μαζευε ετσι για πλακα Crying or Very sad Crying or Very sad ..καλυψε την διαφορα κ μου εριξε κ 2-3 αυτοκινητα Shocked Shocked .δηλαδη καλιψε μια αποσταση 5+αυτοκινητων!!!!πως εγινε αυτο???ειναι κ πιο βαρεις κ εχει κ 17αρες της αντιπρωσοπιες οι ποιες ειναι θεοβαριες 9κιλα η μια!!με Shoot 2gunfire τελεως το ιταλακι!!εντο μεταξυ η αλφα πριν τις 3,5χιλ στροφες δεν κουνιεται ενω μετα τρελαινεται λες κ ειναι v-tec..4η μεσα εγω 170με το ζορι..4η αυτος(ημουν κ μεσα)195!!!τα ειδα ολα..ιταλια-γαλια σημιωσατε 1-1..τωρα μονο μεχρι τα 400μ μετα........
Spyros_L - Πεμ 18 Μάϊ 2006, 12:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω διαβάσει όλα τα posts σε αυτό το topic και θέλω να θέσω ένα εύλογο ερώτημα. Η μισή Ελλάδα κυκλοφορεί Toyota corolla. Δεν έχω δει να γράφετε κάτι. Δεν μπορεί, όλο και κάποιον πιτσιρικά με τη corolla του πατέρα του θα έχετε πετύχει σε κανά φαναράκι. Θα σας αναφέρω και μοντελάκια να μου πείτε γνώμες που πραγματικά με ενδιαφέρουν. Corolla AE92 1600cc, Ε101 1600cc (για τους 1400ρηδες η 1300 που πήγαινε κομάτια), E111 1600cc ( αυτή που έβγαινε με το 2πλοφάναρο το vvti που σκότωνε, όχι την στρογγυλοφάναρη που δεν πήγαινε καλά ). Αυτή η Ε111 ακόμα και στα 1400 έχω την εντύπωση πως κοπανάει 307 1,6. Και τέλος η τελευταία και πιο σύγχρονη Ε12. Θέλω όμως να ακούσω αλήθειες και πραγματικά γεγονότα που θα είναι και σεβαστά ώστε να βγούνε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του forum. Θα ήθελα αν γίνετε να απαντήσουν και τα παιδιά με τα 206 ( εκτός και αν θεωρείται εκτός topic ). Επίσης να σας πω οτι αν κάποια στιγμή είδατε κορολίτσα να χάνεται απο δίπλα σας και ξαφνιαστήκατε τότε πρόκειται για τη γνωστή πλέον μεταμόσχευση LEVIN με κινητήρα τύπου 4AGE, 20 βαλβιδούλες, 4 πεταλουδίτσες σε μόλις 1600cc και με δυνατότητα επιλογής χρωμάτων ασημί καπάκι (silvertop) και μαύρο καπάκι (blacktop) ανάλογα με τα γούστα του πελάτη και τις ορέξεις του.Με τα άλογα να παίζουν απο 150 για τον ασημί μέχρι 165 για τον μαύρο. Οπότε αυτά είναι εκτός συναγωνισμού έτσι και αλλιώς, εκτός αν θέλουν να μας πουν παιδιά με 2λιτρα ή ραλάκια!
brz20 - Τρι 23 Μάϊ 2006, 17:58:27
Θέμα δημοσίευσης:
Με Corolla δεν τα εχω ριξει ποτε.Θα ηθελα ομως να πεσει καμια στα χερια μου.Η καινουργια ομως.Για τις παλιες(πριν το 96)δεν εκφερω γνωμη.Δεν τα ξερω καθολου τα αμαξια.
brz20 - Τετ 01 Νοέ 2006, 13:44:50
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες το ανοιξα μετα απο καιρο σε μια απο τις λιγες καλες ευθειες του Ηρακλειου.Ο στοχος ενα Corolla Sedan που ψηνοταν πολυ.
Καθομουν ηρεμος και περιμενα στο φαναρι μεχρι που ηρθε το Corollaki απο διπλα και αρχισε να κλασικα ξερογκαζα.
Οταν εδωσε πρασινο το Pug τα εδωσε ολα και με εβγαλε για ακομα μια φορα ασπροπροσωπο.Αφησα πισω το Corolla,εβγαλα φλας και εστριψα απο μια εξοδο της εθνικης.Οσο ημουν στα φρενα το Corolla περασε μπροστα και συνεχισε για Ρεθυμνο.Τοτε ειδα οτι η πινακιδα του ηταν Τρικαλινη.
Τοτε ηταν που εριξα γελιο.
plaketokofths - Τετ 01 Νοέ 2006, 14:31:40
Θέμα δημοσίευσης:
Τι corolla ήταν? μοντέλο και κυβικά...
όπως και να έχει good kill Sniper Very happy
brz20 - Τετ 01 Νοέ 2006, 14:52:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πρεπει να ηταν 96-00 και 16αρι μοτερ.
Δυο Corolla μου εχουν κατσει και τα δυο τα εχω παρει.
plaketokofths - Τετ 01 Νοέ 2006, 14:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά είναι..., τι 0-100 υπολογίζεις πως έχεις? Είναι εργοστασιακό το 307 σου?
Εγώ πάλι με 14,2 0-100 τα yaris 1.3 δεν τα φτάνω ούτε για πλάκα Crying or Very sad για να μην πω και γι άλλα αυτοκ και γίνω ρόμπα Embarassed
brz20 - Τετ 01 Νοέ 2006, 16:16:35
Θέμα δημοσίευσης:
Τα 0-100 δεν τα εχω μετρησει ποτε.Το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι με το τελος της 2ας τα εχω.Βεβαια και οι δυο στον κοφτη.
Τα Yaris ειναι πολυ σφηκακια.Δεν τα πιανεις ευκολα.
Το δικο μου ειναι ανεβασμενο στα 125 αλογα και θα εχει και συνεχεια.
brz20 - Κυρ 10 Δεκ 2006, 15:03:52
Θέμα δημοσίευσης:
Με μπεμπα δεν τα ειχα ριξει ποτε.
Εγινε και αυτο χθες στο βραδυ.
Ηταν σταμετημενη στα φαναρια και εγω ερχομουν.Μολις σταματησα διπλα του αρχισε τα ξερογκαζακια.Ειδε φιμε και του ανεβασα το αιμα στο κεφαλι.
Ηταν μια 3αρα Ε36 αλλα δεν ξερω ακριβως κυβισμο.Παντως Μ3 δεν ηταν με τιποτα.
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Μολις αναψε το πρασινο τοτε αρχισε το παιχνιδι.Παρολο που ο δρομος ειναι χαλια οι πρωτες δυο αλλαγες βγηκαν καλα παρολο τις αναπηδησεις.Μια βδομαδα εμεινε ακομα για να ερθω στον πολιτισμο.Οταν εχεις να κανεις με χωριο τοτε τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.
Παντως τα 205 ηρθα γρηγορα λογο του κατηφορικου κομματιου.Πρωτη φορα που βλεπω 205 στο αμαξι μου.
TheTransporter - Σαβ 03 Φεβ 2007, 20:36:33
Θέμα δημοσίευσης: No more BMW & Mazda 6
χαιρετώ!! Χθεσ τα εστησα με εναν φιλο μου που εχει μια BMW Compact 1600...αλλα το αυτοκινητο ειναι ολο snitzer απο μεταδοση εξαγωγη,μεχρι αναρτησεις,(εκτος απο το μοτερ που ειναι μαμα). Βαλαμε μια αποσταση κατα την οποια γεμιζε και η 4η. 1η μαζι στην 2α ανοιγω μισο αυτοκινητο και στην 3η καληνυχτα σας...3 με 4 αυτοκινητα και τελος τελειωσαμε με διφορα 5 αυτοκινητων. Very happy Very happy Very happy

Πριν λιγο καιρο επεσα κοντρα με mazda 6...(1.8 125hp) για οποιον ειναι απο Θεσσαλονικη μπροστα στα ΙΚΕΑ. Με δυσκολεψε πολυ το βρωμοιαπωνικο!!! Evil μονο ενα αυτοκινητο καταφερα να τον φυγω...αυτα τα ολιγα...
brz20 - Κυρ 04 Φεβ 2007, 05:27:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ καλος.
Πριν τρεις μερες με ξαδερφακι 306 στα φαναρια παπαναστασιου(Ηρακλειο Κρητης).
Πηγαιναμε μαζι για πολλα μετρα αλλα στο κατηφορικο κομματι μου εφυγε.
Το ωραιο ηταν οτι ειχαμε και η δυο φωτα xenon και γινοταν μερα μπροστα.
Ενα ακομα σκηνικο εγινε την Τριτη το βραδυ.
Αυτην την φορα με μια Ιταλιδα.Alfa 147.Στο πολυ χαλαρο την ειχα.
TheTransporter - Τρι 06 Φεβ 2007, 17:15:15
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα την εκανες την παλιοαλφα.... Onfire Και για να μην ξεχνιομαστε οι Alfa ειναι σαν γκομενες οι οποιες ειναι μονο φρουφρου κι αρώματα..τιποτα στην ουσία...Το 306(απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα) Thumb right τι μοτερ ειχε? 1.6?
drdino - Τρι 06 Φεβ 2007, 17:43:29
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Πολυ καλος.

Στο χαλαρό την είχες; Μήπως ήταν αυτή με τα 105 άλογα;

TheTransporter έγραψε:
Καλα την εκανες την παλιοαλφα.... Onfire Και για να μην ξεχνιομαστε οι Alfa ειναι σαν γκομενες οι οποιες ειναι μονο φρουφρου κι αρώματα..τιποτα στην ουσία...Το 306(απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα) Thumb right τι μοτερ ειχε? 1.6?

Καλά, δεν είναι για τα μπάζα όλες οι alfa, μην τα παραλέμε. Cool
brz20 - Τρι 06 Φεβ 2007, 19:16:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει ολες δεν ειναι αλλα αν ειναι να δωσω 35000 ευρω για alfa τοτε θα επερνα κατι αλλο.
Το 306 πρεπει να ηταν 1,6 γιατι αν ηταν 2,0 θα με αφηνε απο την αρχη.
drdino - Τρι 06 Φεβ 2007, 19:33:09
Θέμα δημοσίευσης:
Για την 147 μιλάω...δύσκολο να πάρουμε 120αρα 147... Confused
brz20 - Τετ 07 Φεβ 2007, 00:39:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα εχει 127.
Δεν ξερω αν ηταν αυτη με τα 120 αλλα την πηρα ανετα.
Αν ειναι πιο ελαφρια απο το 307(που μαλλον ειναι)τοτε ηταν αυτη με τα 105 αλογα.
Lef205 - Τετ 07 Φεβ 2007, 00:54:27
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Εμενα εχει 127.
Αν ειναι πιο ελαφρια απο το 307(που μαλλον ειναι)τοτε ηταν αυτη με τα 105 αλογα.

Μαλλον θα ηταν με τα 105 γιατι οταν ειχα το 206 που ειναι πιο ελαφρυ απο το δικο σου ειχε φιλος μια 147 με τα 120 και οποτε τα στηναμε (σχεδον παντα με αποκορυφωμα ενα βραδυ στην αδεια Ποσειδωνος που δεν αφησαμε κυριολεκτικα φαναρι για φαναρι) παντα πεταγομουν μπροστα και στα μεσα της 3ης η αλφα περνουσε μπροστα.
TheTransporter - Τετ 07 Φεβ 2007, 01:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
brz20 έγραψε:
Πολυ καλος.

Στο χαλαρό την είχες; Μήπως ήταν αυτή με τα 105 άλογα;

TheTransporter έγραψε:

Καλά, δεν είναι για τα μπάζα όλες οι alfa, μην τα παραλέμε. Cool

Ok ημουν λιγο υπερβολικος. Εχουν και οι Alfa ενα υποβαθρο. Wink
Ghost Dog - Τετ 07 Φεβ 2007, 02:52:13
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Μαλλον θα ηταν με τα 105 γιατι οταν ειχα το 206 που ειναι πιο ελαφρυ απο το δικο σου ειχε φιλος μια 147 με τα 120 και οποτε τα στηναμε (σχεδον παντα με αποκορυφωμα ενα βραδυ στην αδεια Ποσειδωνος που δεν αφησαμε κυριολεκτικα φαναρι για φαναρι) παντα πεταγομουν μπροστα και στα μεσα της 3ης η αλφα περνουσε μπροστα.

Οουυυ....Παλιοκαγκουρα!! Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 07 Φεβ 2007, 03:46:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΥΟΥΟΥΟ Παλιοκοντράκια! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
brz20 - Τετ 07 Φεβ 2007, 07:10:15
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
brz20 έγραψε:
Εμενα εχει 127.

Αυτο απο εσενα δεν το περιμενα.
Very happy Very happy Very happy Very happy
brz20 - Κυρ 15 Απρ 2007, 16:24:07
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες καθομουν στο φαναρι και ηρθε στα δεξια μου μια Cayenne S και στα αριστερα μου ενα Focus.
Πισω μου καθοταν μια 5αρα BMW και πισω απο την Cayenne μια Ferrari.
Silly Silly Silly Silly

Οχι πλακα κανω.Ferrari δεν υπηρχε.
Απλα ειμουν στη παραλιακη και εχει ανοιξει ενα ωραιο κυριλε μαγαζι ενα φαναρι πιο πισω το οποιο καθε σαββατο μαζευει τρελα αμαξια απ'εξω.
Καποια σαββατοκυριακα πριν ειχα δει μια 911,δυο Μ6,ενα Cayenne(που παιζει να ηταν και το χθεσινο στο φαναρι)και ενα Hummer H2.
Επαθα πλακα.
Τελος παντων στο θεμα μας παλι.
Το Ford ψηνοταν αγρια μιας και αρχιζε τα τρελα τους.Εγω μεσα με την κοπελια μου κυριος αλλα στο τελος τον πηρα.
Απλα οταν αναψε το φαναρι τα ποιο τρελα γουστα τα εβγαλε το Cayenne το οποιο εξαφανιστηκε.
Μολις κουμπωσα την δευτερα αυτο γυριζε.Χωρις πλακα.
Η κοπελια μου τα επαιξε.Μου ειπε "αυτο ειναι αμαξι.Τι να το κανεις το 307"
Ακουτε λογια.
Της λεω πολυ ηρεμα οτι αυτο κοστιζει 7 φορες το δικο μου και εχει 4 φορες μεγαλυτερη ιπποδυναμη.Αλλα που.Μονο την τιμη καταλαβε ολα τα αλλα ηταν ξενα.
Ειχε πολυ γελιο παντως η ολη φαση και περισσοτερο η μεταξυ μας κοντα μετα με την κοπελα μου.
Giannis307 - Κυρ 15 Απρ 2007, 18:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
Χα....χτες βραδυ κατα της 1.30 γυρνωντας απο παραλιακη απο την παλια πωσιδωνος επαιζα με ενα Golfaki (1400 μαλλον) το οποιο ηταν ολο bodykit λαμπες νεον ζανταρες χαμηλωματα και γενικα μες την καγκουρια...Κυνηγιωμασταν απο τα φαναρια της θησεως και μια με επαιρνε μια τον επαιρνα μεχρι που στριβοντας και οι δυο δεξια για να βγουμε πειραιως,στην στροφη μετα την γεφυρα εξω απο το σεφ,του απεδειξα οτι τα peugeot ακομα και μαμα και χωρις λαστιχα στριβουν!!!ΦΥσικα μετα εκανε τουμπεκι ψιλοκομενο και εφυγε δεξια στην πειραιως και γω αριστερα....Τι ηδονη...!!
brz20 - Δευ 16 Απρ 2007, 01:33:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ποσο μ'αρεσει να περνω καγκουραμαξα.
Τρελενομαι.
Μην ρωτατε το γιατι.
Απλα μου την δεινουν τα κακογουστα αμαξια και ακομα περισσοτερο μου την δεινουν οι ιδιωκτητες τους που νομιζουν οτι οδηγουν αεροπλανο.
Σιγα ρε μαγαλε θα χυθει το γαλα.
Που τον πας τον σταβλο?
Σημερα εριξα μια φιλικη με ενα μαμα 307.Μαυρο με μονο εξατμηση.
Η πλακα ηταν οτι το αφηνα να ελπιζει.
Ημουν δεξια και αυτος ειχε καβαλισει την αριστερη.Μολις εβλεπα απο τον καθρεφτη να πλησιαζει καπως πατουσα γκαζι και τσακκκκκκκκκκκ παλι ανοιγα διαφορα.
Οταν με περασε με χαιρετισε με τροπο πραγμα που εκανα και εγω.
Giannis307 - Δευ 16 Απρ 2007, 07:29:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι πρεπει φιλε....Και το χειροτεορο γιαυτους ειναι οτι τους δερνουν μαμαξια(αμαξια μαμα)!με τασια!!
brz20 - Δευ 16 Απρ 2007, 09:23:59
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
brz20 - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 01:19:28
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες και σημερα ειχαμε δυο καλα σκηνικα στον ιδιο δρομο.
Εθνικη οδος Ηρακλειου-Ρεθυμνου.
Χθες εκει που πηγαινα χαλαρα στο σπιτι μου με προσπερνα ενα Renault Megane CC με πινακιδες ΡΙΚ.Αναψα με την μια τα φωτα μου και μου εκανε τα Alarm του.
Πατριδα ειναι αυτη.
Στα φαναρια καθομαι διπλα του και μου ανοιγει το παραθυρο.Αφου χαιρετιομαστε σκαει απο πισω του ενα Citroen Xaara ολιγον καγκουρε.
Ψαχνοταν το παλικαρι.
Αναβει πρασινο και η γαλλικη κοντρα ξεκινα.Renault,Peugeot και Citroen.
Το Megane λογο βαρους δεν σταθηκε πολυ διπλα μου αλλα δεν τα εριχνα και μαζι του.Το Xaara παλευε και με πηρε λιγο στην αρχη γιατι κατω ειχε καποιες λακουβες και δεν ελεγε για ενα ανοιγμα να κανω το αμαξι κουδουνι.
Ελα ομως που παρακατω εχει καλη ασφαλτο.Τον πατησα κατω.
Ακομα ενας στον κουβα και παμε γι'αλλα.
Δεν αργησε να ερθουν τα αλλα.Σημερα ενα Fiat Stilo με κολλησε διπλα στο φαναρι και πηγε να με περασει μονο που πηρε τα @@ μου γιατι ακομα δεν ειχα πει την τελευταια λεξη.
Στα επομενα φαναρια με ακολουθησε απο πισω μεχρι που να βγουμε εθνικη και με 3 στο κιβωτιο τον εβλεπα σε καποια φαση να με πλησιαζει ελαφρα αλλα μολις εφτασε το καπο του στο πισω φτερο τοτε δεν τον εβγαζε αλλο και ξαναπηρα ανασα.
Τον αφησα να περασει οταν οι δυο λωριδες εγιναν μια γιατι σε εκεινο το κομματι εχει πολλες λακουβες και εχουν γινει πολλα.Δεν ηθελα να ειμαι ενας απο αυτους.
Παντως εχω συμπερανει οτι πρεπει να θελω να τον αφησω εγω αλλιως δεν...
DrJekyll - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 08:52:29
Μ' εμένα κανείς πλέον δεν ανοίγει... Sad Mad Sad

Μόλις ακούσουν τα τσαφ-τσουφ ψάχνουν την κεντρική κονσόλα...(να ανοίξουν τον εξαερισμό...να αλλάξουν σταθμό κλπ κλπ...)
brz20 - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 10:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
Στα ποσα το εχεις τωρα?
Εννοω πιεση και αλογα που βγαζει?
Κατι εκκεντροφορους ραλλισιους που ειχες μεσα τους αλλαξες με μαμα ή εκανες την μετατροπη ετσι?
MEMsound - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 11:04:08
Θέμα δημοσίευσης:
απ ότι έχω καταλάβει το project του DrJekyll δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα οπότε μέχρι να ολοκληρωθεί κάντε υπομονή... Wink

η 307"Τ"συνέχεια εδώ
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=203751#203751
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες