Alex έγραψε: |
Ναι, εχω βρει εκει στο παρελθον και απο τοτε ακουω ενα τριξιμο στις 3-4 χιλιαδες στροφες το οποιο ακουγεται υπερβολικα τραχυ και σαν να συντονιζει αλλα τεσπα... Στο next meeting αμα θες ριξε μια ματια στο "διπλωμα" στην κατω πλευρα της ενωσης στη συνδεση τυπου φλατζα μεταξυ των 2 σωληνων για να μου πεις αν ειναι καλυτερη η χειροτερη απ'τη δικη σου.. Παντως εγω δεν ειδα αυξηση ευστροφιας αλλα δυσανασχετηση...
..and by the way: Χρονια πολλα...! |
Alex έγραψε: |
Εμενα δεν φευγουν αερια απ'το σωληνα.. απλως εχει διπλωσει.. Τωρα δεν παω να το κοιταξω γιατι απλα αν πηγαινα να κανω μικροδιορθωσεις σε οτι προβλημα εχει το αμαξι μου θα ηθελα μια 200αρα (χιλιαδες) στο νερο...
Εξ'αλλου τι καναν αυτοι που δεν μπορω να κανω εγω? Και εγω παιρνω αμα ειναι το σφυρι και του αλλαζω την παναγια μεχρι να το "φερω" στα ισια του... Αλλα αφου δουλευει γιατι να το πειραξω? ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Γι'αυτό προσοχή στους χαμηλωμένους και ιδιαίτερα στις ΣΑΥΡΕΣ (VAggelis άκου τα ) |
Vaggelis έγραψε: | ||
Φίλε μου, σε ευχαριστώ για την προειδοποίηση, αλλά όπως λέει και ο λαός, προσέχουμε για να έχουμε!! Και ειδικά κάποιος με 5 cm χαμήλωμα... Έτσι λοιπόν, φρόντισα πρίν το χαμήλωμα, να αλλάξω ΟΛΟ το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων (μεσαίο - τελικό). Έτσι, πλέον, το χαμηλότερο σημείο στο δικό μου αυτοκίνητο, είναι η εμπρός πλαστική ποδιά, κάτω από τον προφυλακτήρα. Ευτυχώς που είναι πλαστική και λίγο ελαστική, γιατί μετά από τις άπειρες φορές που έχει βρεθεί σε στενή επαφή πρώτου τύπου με το δρόμο, θα την είχα πάρει στον ώμο και άντε γειά!!! Είμαι ο Vaggelis και είμαι χαμηλωμένος!! (Σαύρα...) |