PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Ξήλωμα κονσόλας οργάνων

DimiP - Τρι 18 Οκτ 2005, 22:30:28
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ξήλωμα κονσόλας οργάνων
οσο κιαν εψαξα δεν βρηκα τιποτα.
τελος παντων μπορει απο κουλαμαρα και να μην το βρηκα , αν εχει ξανασυζητηθει πειτε το.
αλλιως,
Μπορει καποιος να μου πει πως βγαινει το πλαστικο που καλυπτει τα οργανα. κατάρχην τα οργανα περιεχονται μεσα σε αυτο ή ειναι απλα καπακι;
θελω να αφαιρεσω προσωρινα , το πλαστικο (ΟΧΙ το τζαμι που βρισκεται μπροστα)

τι γινεται; το τραβας ; ειναι πουθενα βιδωμενο;
STELIOS - Τετ 19 Οκτ 2005, 00:07:00
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω απλα ξεκουμπωνει. Θα κοιταξω ενα manual που εχω και θα σου πω λεπτομεριες αυριο.
Vaggelis - Τετ 19 Οκτ 2005, 10:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
αν εννοείς το πλαστικό μέρος του ταμπλώ που "σκεπάζει" τα όργανα (και τους δίνει σκιά), βγαίνει πολύ εύκολα, είναι κουμπωτό και πιάνει σε 4 σημεία
Τράβα (με προσοχή, γιατί πλαστικό είναι, σπάει κιόλας) το πάνω μέρος του προς τα έξω και στη συνέχεια το κάτω μέρος, που βρίσκεται πάνω από την κολώνα του τιμονιού....
Το έχω κάνει μερικές φορές, για να καθαρίσω το τζάμι εσωτερικά.... Wink
DimiP - Παρ 21 Οκτ 2005, 18:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
αν εννοείς το πλαστικό μέρος του ταμπλώ που "σκεπάζει" τα όργανα (και τους δίνει σκιά), βγαίνει πολύ εύκολα, είναι κουμπωτό και πιάνει σε 4 σημεία
Τράβα (με προσοχή, γιατί πλαστικό είναι, σπάει κιόλας) το πάνω μέρος του προς τα έξω και στη συνέχεια το κάτω μέρος, που βρίσκεται πάνω από την κολώνα του τιμονιού....
Το έχω κάνει μερικές φορές, για να καθαρίσω το τζάμι εσωτερικά.... Wink

ευχαριστω! βγηκε καθαριστηκε, εγιναν κατι αισθητικες παρεμβασεις, καθαριστηκε και το τζαμι, και ξαναμπηκε.
ολα καλα. Wink
picatsou-206 - Τετ 26 Αύγ 2009, 19:29:00
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αφαίρεση ταμπλό σε 206
Καλησπέρα παίδες ξέρει μηπως κανείς πως να αφαιρέσω το ταμπλό με σχετικά σωστά βήματα χωρίς να κάνω κάποια ζημιά?
picatsou-206 - Πεμ 27 Αύγ 2009, 19:11:48
Θέμα δημοσίευσης:
τελος
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες