PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 1ο Touring στο Πήλιο, 7-8 Δεκεμβρίου 2002

Sidobre - Τρι 26 Νοέ 2002, 14:48:15
Θέμα δημοσίευσης: 1ο Touring στο Πήλιο, 7-8 Δεκεμβρίου 2002
Το 206 Club, σας προσκαλεί σε 2ήμερη εκδρομή στο Πήλιο το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου!

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, στείλτε μας μήνυμα μέχρι ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στο e-mail: info@206club.gr με τα παρακάτω:

UserName
Ονομα
Τηλέφωνο
Περιοχή
Άτομα που θα έρθετε

ή δηλώστε συμμετοχή από το παρακάτω link:

Δηλώσεις συμμετοχής

Αναλόγως την περιοχή (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ) θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος όπου θα συνεννοηθεί μαζί σας για τα περαιτέρω.

Πιστεύουμε ότι θα είναι ένα 2ήμερο που θα μας μείνει αξέχαστο!
christhehealer - Τρι 26 Νοέ 2002, 15:12:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ih kommen, ja ja!!!!!!

Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire
pduke - Τρι 26 Νοέ 2002, 19:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι μας θέλωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!
DimiP - Τρι 26 Νοέ 2002, 20:51:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχως! τι να λεμε τωρα..... απλα .......... ΔΟΥΛΕΥΩ! Confused Confused Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Sidobre - Τετ 27 Νοέ 2002, 09:30:27
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Δυστυχως! τι να λεμε τωρα..... απλα .......... ΔΟΥΛΕΥΩ! Confused Confused Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

DimiP οι άδειες σου λένε τίποτα;

Αντε ρε, εκδρομή στο Πήλιο είναι αυτή! Χαβαλές, καλή παρέα, κιθαρούλες, τζάκια, τσικουδιές, χιόνι (καλά αυτό θα δούμε) μάσεεεες....

Τι άλλο να προσφαίρουμε για να έρθετε;

Για τις τιμές... είπαμε ότι καλύτερο οι φίλοι μας οι Βολιώτες θα το κάνουνε!

Οσοι θα ανέβουνε πάνω μόνοι τους μπορούν να μείνουν και δυό δυό! Σαν τους Χιώτες! Wink

Αντε να βλέπω συμμετοχέεεεεεες.
DimiP - Τετ 27 Νοέ 2002, 09:55:33
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:
Δυστυχως! τι να λεμε τωρα..... απλα .......... ΔΟΥΛΕΥΩ! Confused Confused Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

DimiP οι άδειες σου λένε τίποτα;

Αντε ρε, εκδρομή στο Πήλιο είναι αυτή! Χαβαλές, καλή παρέα, κιθαρούλες, τζάκια, τσικουδιές, χιόνι (καλά αυτό θα δούμε) μάσεεεες....

Τι άλλο να προσφαίρουμε για να έρθετε;

Για τις τιμές... είπαμε ότι καλύτερο οι φίλοι μας οι Βολιώτες θα το κάνουνε!

Οσοι θα ανέβουνε πάνω μόνοι τους μπορούν να μείνουν και δυό δυό! Σαν τους Χιώτες! Wink

Αντε να βλέπω συμμετοχέεεεεεες.

Δυστυχως φιλε Tassos, δεν εχω ουτε μια μερα υπολοιπο και δεν μπορω να παρω απο τωρα για τον επομενο χρονο.
το μονο που μπορω να κανω ειναι να βρω (ναι καλα τωρα) 3 ατομα να μου δουλεψουν τις 3 μερες !!! (σωθηκα) και μετα εγω να κολησω τις 3 αυτες μερες απο 1 σε καθε 5μερο, δηλ σκισιμο για 3 βδομαδες συνεχομενο!!!
τι να λεμε τωρα...
Μην ξεχνας εγω δουλευω και τα Σ/Κ.
τελος παντων, εγω στεναχωριεμαι περισσοτερο αλλα καποιοι δεν τα καταλαβαινουν αυτα ...
Ειναι στανταρ οτι θα χανω το 60% τουλαχ. απο αυτα που θα γινονται γιατι απλα γινονται μερες φυσιολογικες για ολους τους αλλους.
δεν πειραζει.
pduke - Τετ 27 Νοέ 2002, 09:59:18
Θέμα δημοσίευσης:
Σάββατο μεσημέρι αγόρι μου!!!!Δεν μπορείς ούτε τότε?Αν δεν σε δω και τώρα θα το πάρω βαρέως!!!!Μια ο πειραιάς μία αυτό.......
Ady - Τετ 27 Νοέ 2002, 10:33:13
Θέμα δημοσίευσης: Re: Εκδρομή στο Πήλιο, 7-8 Δεκεμβρίου 2002
Sidobre έγραψε:
Το 206 Club, σας προσκαλεί σε 2ήμερη εκδρομή στο Πήλιο το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου!

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, στείλτε μας μήνυμα μέχρι ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στο e-mail: info@206club.gr με τα παρακάτω:

UserName
Ονομα
Τηλέφωνο
Περιοχή
Άτομα που θα έρθετε

Αναλόγως την περιοχή (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ) θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος όπου θα συνεννοηθεί μαζί σας για τα περαιτέρω.

Πιστεύουμε ότι θα είναι ένα 2ήμερο που θα μας μείνει αξέχαστο!

Eimai mesa, alla den exo dinatotita na stilo e-mail apo tin England.
Pes mou an ine dinaton na stilo ta stixia mou meso pm.
Sidobre - Τετ 27 Νοέ 2002, 10:40:30
Θέμα δημοσίευσης: Re: Εκδρομή στο Πήλιο, 7-8 Δεκεμβρίου 2002
Ady έγραψε:
Eimai mesa, alla den exo dinatotita na stilo e-mail apo tin England.
Pes mou an ine dinaton na stilo ta stixia mou meso pm.

Steilta, no prob mate!
alxdr74 - Τετ 27 Νοέ 2002, 12:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις δήλωσα συμμετοχή! Sorry για τα γραμματα αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα να γράψω Ελληνικά! Προσωπικά υπάρχει και η δυνατότητα να μεινω και στο Βόλο....Ελπίζω το mail να εφτασε κανονικα!
zuper206 - Τετ 27 Νοέ 2002, 12:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
Gia allh mia fora den mporw na akolouthiso...(pos ta kataferno etsi)

Otan eseis tha tajideuetai gia to panemorfo phlio....ego tha sas blepo apo psila kateuthinomenos gia LONDON. Krima........
chatasos - Τετ 27 Νοέ 2002, 13:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και από το παρακάτω link:

Δηλώσεις συμμετοχής
Vaggelis - Τετ 27 Νοέ 2002, 13:10:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορούμε να μάθουμε μια τιμή πάνω - κάτω για το δίκλινο, το μέρος που θα μείνουμε καθώς και τις ώρες αναχώρησης από Αθήνα και από Bόλο αντίστοιχα;
Σύντομα θα ακολουθήσει και το e-mail...
Sidobre - Τετ 27 Νοέ 2002, 13:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Μόλις δήλωσα συμμετοχή! Sorry για τα γραμματα αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα να γράψω Ελληνικά! Προσωπικά υπάρχει και η δυνατότητα να μεινω και στο Βόλο....Ελπίζω το mail να εφτασε κανονικα!

Εφτασε και θα επικοινωνήσω μαζί σου μέσα στην εβδομάδα για λεπτομέρειες!
Sidobre - Τετ 27 Νοέ 2002, 13:23:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Μπορούμε να μάθουμε μια τιμή πάνω - κάτω για το δίκλινο, το μέρος που θα μείνουμε καθώς και τις ώρες αναχώρησης από Αθήνα και από Bόλο αντίστοιχα;

Πάνω κάτω τιμή:

Από 40 μέχρι 50 το δίκλινο με μία δινανυκτέρευση (εκτός αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει Παρασκευή).

Κατά πάσα πιθανότητα η Αναχώρηση προγραμματίζεται για Σάββατο 6:00 το πρωί. Και αυτό για να έχουμε όλο τον χρόνο στην διάθεσή μας!

Από Πήλιο για Αθήνα το βλέπουμε....

Προσπαθούμε να προγραμματίσουμε αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ακριβή πρόβλεψη πόσα άτομα θα έρθουνε ώστε να έχουμε και σίγουρη τιμή (οσο πιο πολλοί, τόσο πιο χαμηλή) οπότε καταλαβαίνεις γιατί βιαζόμαστε να δούμε πόσοι θα συμμετέχουν!
micho - Τετ 27 Νοέ 2002, 13:24:41
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Εκδρομηηηη??? αιντε εχω χάσει επεισόδια απειρα, παρακαλω πολυ μη με παρεξηγειτε! ΠΑΝΟ ΜΙΛΤΟΟΟΟΟ πειτε μου τα ιδια με το quote για θεσσαλονικη που? πότε? ποσοοο? ΡΕΕΕΕ γιατι δεν με πηρατε ενα τηλ ενα μυν ενα εμαιλ τελος παντων.
Sidobre - Τετ 27 Νοέ 2002, 13:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
Εκδρομηηηη??? αιντε εχω χάσει επεισόδια απειρα, παρακαλω πολυ μη με παρεξηγειτε! ΠΑΝΟ ΜΙΛΤΟΟΟΟΟ πειτε μου τα ιδια με το quote για θεσσαλονικη που? πότε? ποσοοο? ΡΕΕΕΕ γιατι δεν με πηρατε ενα τηλ ενα μυν ενα εμαιλ τελος παντων.

Διάβασε την ανακοίνωση πάνω - πάνω και στα γενικά θέματα τα περι Touring στο Πήλιο.

Αν θέλεις συμπλήρωσε την φόρμα και ο αρμόδιος για την περιοχή θα επικοινωνήσει μαζί σου (συγκεκριμένα για θεσσαλονίκη ο PDuke).

Ομως είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας ή της αποστολής e-mail για να έχουμε συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία και τις συμμετοχές.
alxdr74 - Τετ 27 Νοέ 2002, 14:39:38
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
alxdr74 έγραψε:

Εφτασε και θα επικοινωνήσω μαζί σου μέσα στην εβδομάδα για λεπτομέρειες!

Και να μην ξεχνιόμαστε! Smile Καρτούλες και αυτοκόλητα για εμας που δυστηχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε το παρών στην συνέλευση!
pezomania - Τετ 27 Νοέ 2002, 19:20:56
Θέμα δημοσίευσης:
7 του μηνός έχω εξετάσεις αγγλικών Crying or Very sad Crying or Very sad !!
Sidobre - Τετ 27 Νοέ 2002, 19:28:45
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
7 του μηνός έχω εξετάσεις αγγλικών Crying or Very sad Crying or Very sad !!

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Οχι και εσύ.....

Περιμένω μετά τις εξετάσεις να ξεκινήσεις!
PoLiThS - Τετ 27 Νοέ 2002, 20:09:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω να ερθω?????????? με θελετε????????????????????????????? ε τασο κανονιστε το συντομοτερο δυνατον πρεπει να κανω κρατησεις... ελαχιστη τιμη που εχς χτυπησει ειναι τα 50 αλλα αυριο πρωι θα παω και αλλου οποτε no worries θα κανονισω για το καλύτερο.. αυτα..... ΑΑΑΑΑΑΑΑ θελω να δω πολλαααααααααααα ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 206 απο το μαγαζι μου οκ???????Ε?Ε??Ε?Ε?Ε?Ε
Miltellas - Πεμ 28 Νοέ 2002, 02:52:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τα επόμενα ελεύθερα ΣΚ είναι τα εξής: 30-1 Δεκ και 28-29 Δεκ....
Ένα ΣΚ το μήνα έχω ελεύθερο. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύω! Στις 7 είμαι βραδυνός... Crying or Very sad Και Σαββάτο βράδυ δεν μου ανταλλάσει τη βάρδια ούτε ο αδερφός μου!
ice gus - Σαβ 30 Νοέ 2002, 09:06:11
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ Ε ΜΑΙL
ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΗΛΙΟ ΦΤΙΑΧΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ
ΓΙΑ ΕΝΑ Σ/Κ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΣΚΑΣΕ ΜΑΛ.... ΓΑΜΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ . ΕΝΑ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΜΕΡΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ.
Vaggelis - Δευ 02 Δεκ 2002, 09:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω απογοητευτεί πολύ. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω τελικά στο touring, ελέω έκτακτης δουλειάς στο γραφείο το Σάββατο. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλα δεν μπόρεσα να την γλυτώσω και αναγκαστικά θα μείνω στην Αθήνα.
Τάσο χίλια συγνώμη, στην επόμενη συνάντηση (όποια και αν είναι) θα είμαι παρών
Στείλτε μου photos!!!!
pduke - Δευ 02 Δεκ 2002, 09:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί όσοι δουλεύετε το σάββατο το πρωί δεν κάνετε ένα team μεσημεριανό?
Για σκεφτείτε το.
Svstouk - Δευ 02 Δεκ 2002, 15:44:07
Θέμα δημοσίευσης:
αααχχχχχχχχχ!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad

Αυτή τη στιγμή, αυτή η εκδρομή είναι ό,τι χρειάζομαι............. Crying or Very sad

Αλλά κάτι εξετάσεις το Σάββατο ΚΑΙ την Κυριακή δεν με αφήνουν.... Crying or Very sad

Γ-Α-Μ-Ω-Τ-Ο!!!

Καλά να περάσετε ρε σεις, σας ζηλεύω....... Crying or Very sad Crying or Very sad
kaisaras96 - Τρι 03 Δεκ 2002, 00:54:30
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Σας ζηλευω που πατε εκδρομη!
Απο touring που πηγα με το DRIVE ξερω οτι θα ΄ναι θαυμασια!!!
αλλα οικογενειακες υποχρεωσεις (Γιορταζει ο father Νικος γαρ και το Σαββατο θα γινει...) δεν μου επιτρεπουν να σας ακολουθησω και παραλληλα να σας γνωρισω απο κοντα!

Καλα να περασετε λοιπον!
Beer
Smile colors
Sidobre - Τρι 03 Δεκ 2002, 12:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
Η εκδρομή έκλεισε, οι συμμετοχές καλές και νομίζω ότι θα περάσουμε υπέροχα!!!

Τα καταλύμματα είναι στην Πορταριά (thanks to Politis) με πιάτο τον Βόλο.

Η τελική κατάσταση των συμμετοχών (σε μέλη) είναι:

206cc
206XS
Ady
alxdr74
Chatasos
Christhehealer
Commando
Dimisi
GIANNIS206
HarrisBp
Konstantinos
micho
Mimis
P206Mike
Pduke
Politis
Sidobre

Νομίζω ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι ενδιαφερόμενοι οπότε μένει μόνο η αναχώρηση!

Για τους Αθηναίους για άλλη μια φορά να υπενθυμίσω ότι το σημείο συνάντησης είναι στην εθνική οδό, Απέναντι απο τα Smart το Σάββατο στις 6:00 το πρωϊ.

Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση
Sidobre - Τρι 03 Δεκ 2002, 13:39:44
Θέμα δημοσίευσης:
Συμβουλές για το ταξίδι:

- Φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι αλυσίδες. Πλέον είναι υποχρεωτικό. Αν σας σταματήσουνε υπάρχει πρόστιμο!

- Φροντίστε να έχετε μαζί σας φαρμακείο-τρίγωνο-πυροσβεστήρα. Επίσης υποχρεωτικό.

- Πάρτε και κανένα ζεστό ρούχο γιατί εκεί πάνω κάνει κρύο. Κανένα γάντι επίσης είναι βολικό!

- Πρίν το ταξίδι ελέγξτε αν έχετε υγρά (παραφλού) στο ψυγείο, λάδια και φώτα. Επίσης ελέγξτε την πίεση στον αέρα των ελαστικών. Μπορεί να γίνετε σπαστικό που τα λέμε συνέχεια, αλλά είναι σημαντικό!

- Αν παίζετε κανένα όργανο (!) καλό θα ήταν να το πάρετε μαζί σας (καλά όχι και ντραμς!). Η παρέα μας διψάει για κέφι και μουσικούλα!

Και προσοχή:

Δεν θα δεχτούμε ανωριμότητες από ΚΑΝΕΝΑ ιδιαίτερα κατά τις μετακινήσεις μας! Ας δείξουμε το πόσο καλό επίπεδο και χαρακτήρα έχουμε!
micho - Τρι 03 Δεκ 2002, 21:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ πολύ σωστός ο φίλος sidobre! αλλα ουτως οι αλλως οι 206αδες εχουμε και ενα επίπεδο (αλλιως θα παίρναμε saxo η punto Laughing ) Τεσπα πλακα κανω μην φαμε κ ξυλο! Smile Μου δωσανε μια συμβουλη να ξεφουσκωσω λιγακι τα λαστιχα αν εχει λιγο χιονι η γλυστραει επανω στο βουνο, δεν ξερω αν ειναι σωστη η οχι αλλα την αναφέρω! Smile
micho - Τρι 03 Δεκ 2002, 21:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
α και κατι που δεν αναφερθηκε ποτε! για τους σαλονικιούς meeting point? (o pduke θα φυγει απο παρασκευή) εμεις του σαββατου? ποτε και που?
Sidobre - Τρι 03 Δεκ 2002, 21:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
Μου δωσανε μια συμβουλη να ξεφουσκωσω λιγακι τα λαστιχα αν εχει λιγο χιονι η γλυστραει επανω στο βουνο, δεν ξερω αν ειναι σωστη η οχι αλλα την αναφέρω! Smile

Aυτό ισχύει αλλά μόνο τοπικά. Δηλαδή αν πέσεις σε δρόμο που ΠΡΕΠΕΙ να διαβείς και δεν έχεις μαζί σου αλυσίδες, τότε κατεβαίνεις και ξεφουσκώνεις τα λαστιχα για να μην γλυστράς πολύ.

Επειδή όμως κάνει πολύ κακό στα λινά του ελαστικού είναι ΜΟΝΟ για έκτακτες περιπτώσεις!

Επίσης δεν φοράμε ποτέ αλυσίδες σε δρόμο χωρίς χιόνι για πολύ. Καταστρέφονται τα λάστιχα
pduke - Τετ 04 Δεκ 2002, 09:32:32
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
α και κατι που δεν αναφερθηκε ποτε! για τους σαλονικιούς meeting point? (o pduke θα φυγει απο παρασκευή) εμεις του σαββατου? ποτε και που?

Κι εγώ για σάββατο με βλέπω.Πάντως ότι και να γίνει θα μας οργανώσω.Εσύ απλά έχε το κινητό ανοιχτό.......όχι όπως το σκ.....
pduke - Τετ 04 Δεκ 2002, 09:41:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ζητείται μόνος και τονίζω το μόνος, κάτοχος 206 που επιθυμεί να έρθει στο πήλιο, για να ξεκινήσουμε από παρασκευή μπας και βρω κιεγώ κάποιον να μοιραστεί το δωμάτιο μαζί μου(όλοι διπλοί μουρχεστε σαν τους χιώτες).

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ,ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΖΕΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΟ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΜΕ ΤΑ 206 ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΝΩ Η ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ......ΤΟΤΕ ΝΑΙ

ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.

ΥΓ.ΤΗ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΝΥΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΣ......ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙΤΕ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ 6:00....
konstantinos - Τετ 04 Δεκ 2002, 09:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ζητείται μόνος και τονίζω το μόνος, κάτοχος 206 που επιθυμεί να έρθει στο πήλιο, για να ξεκινήσουμε από παρασκευή μπας και βρω κιεγώ κάποιον να μοιραστεί το δωμάτιο μαζί μου(όλοι διπλοί μουρχεστε σαν τους χιώτες).

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ,ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΖΕΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΟ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΜΕ ΤΑ 206 ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΝΩ Η ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ......ΤΟΤΕ ΝΑΙ

ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.

ΥΓ.ΤΗ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΝΥΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΣ......ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙΤΕ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ 6:00....

Κ.Α.Τ.Α.Π.Λ.Η.Κ.Τ.Ι.Κ.Ο.Σ Laughing Laughing Laughing Laughing

ps ξέχασες στην αγγελία να βάλεις το "Αβασάνιστα" σαν αρχική λέξη, με το ζητείται θα πάει στον "πάτο" των Αγγελιών. Shocked

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Τετ 04 Δεκ 2002, 09:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΜΕ ΤΑ 206 ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΝΩ Η ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ......ΤΟΤΕ ΝΑΙ

Αυτό μου θυμίζει διαφήμιση από γνωστό καφέ...

Μήπως να ρίξουμε την ιδέα για Concept?
christhehealer - Τετ 04 Δεκ 2002, 10:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Tην Kυριάκη το πρωί κατά τις 6.00 θα σου μιλήσω για τη μαγεία του πρωινού ξυπνήματος. Tην ομορφιά του να βλέπεις τη μέρα να γεννιέται.... Cool Cool Cool

Kαι καλά το κομβόι των 206... μόλις θα δεις μέσα από τα 206 να βγαίνουν και να βγαίνουν, και να βγαίνουν... Laughing Laughing Laughing Laughing

Πάντως εγώ σου είπα κάτι για τις φίλες της. Δεν με ακούς. Kαλωωωωωωςςςςςςςς!!!!!!! Cool Cool Cool Cool
micho - Τετ 04 Δεκ 2002, 10:38:34
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
micho έγραψε:

Κι εγώ για σάββατο με βλέπω.Πάντως ότι και να γίνει θα μας οργανώσω.Εσύ απλά έχε το κινητό ανοιχτό.......όχι όπως το σκ.....

ελα ρε πανο να παμε ολοι μαζι παρεα... τωρα που να ξεκινας μονος σου στην εθνικη βραδιατικα εσυ κ οι νταλικες, αντι να παμε να χτυπησουμε πρωι πρωι μια μπουγατσουλα με τοπινο!!! καθως σαλονικιοι! κ τσουκου τσουκου να παμε ενα χαρουμενο 206κομβοι για βολο! θα φαινομαστε και περισοτεροι ρε!
pduke - Τετ 04 Δεκ 2002, 10:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Μήπως να ρίξουμε την ιδέα για Concept?

konstantinos έγραψε:

ps ξέχασες στην αγγελία να βάλεις το "Αβασάνιστα" σαν αρχική λέξη, με το ζητείται θα πάει στον "πάτο" των Αγγελιών.

τι μου λέτε τώρα ρε παλαβιάρηδες??εγώ έναν ακόμα θέλωωωωωωω.Σε ποιον γνωστό ή φίλο θα πω ότι έφυγα σάββατο.....τέτοιο ρεζίλι δεν θα το αντέξω......ποιος εγώ ,ο διακοπόα....

christhehealer έγραψε:
Tην Kυριάκη το πρωί κατά τις 6.00 θα σου μιλήσω για τη μαγεία του πρωινού ξυπνήματος.

την κυριακή το πρωί για να ξυπνήσεις στις 6 σημαίνει ότι θα είσαι το πρώτο κοτόπουλο του σαββάτου....και μιας κι εγώ μόλις θα την έχω πέσει μάλλον θα τα λες στα κάρβουνα......
Sidobre - Τετ 04 Δεκ 2002, 10:53:49
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλά κεράσια ακούω!

Μήπως να κρατήσω και μικρό καλάθι? Razz
pduke - Τετ 04 Δεκ 2002, 10:55:39
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:

ελα ρε πανο να παμε ολοι μαζι παρεα... τωρα που να ξεκινας μονος σου στην εθνικη βραδιατικα εσυ κ οι νταλικες, αντι να παμε να χτυπησουμε πρωι πρωι μια μπουγατσουλα με τοπινο!!! καθως σαλονικιοι! κ τσουκου τσουκου να παμε ενα χαρουμενο 206κομβοι για βολο! θα φαινομαστε και περισοτεροι ρε!

ΝΕΟΣ!!!!!ΠΡΡΡΡΡΡΟΣΧΗΗΗΗΗΗΗ
ΗΜΙΑΝΑΣ..........

αμα καταφέρουμε και πάμε από παρασκευή,θα κάτσουμε οι δυο μας το σάββατο δίπλα στο τζάκι και με φόντο την νυσταγμένη μουτσούνα του christhesleeper θα σου παραθέσω 9+1 λόγους για να χαρείς για την επιλογή σου.
pduke - Τετ 04 Δεκ 2002, 11:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Πολλά κεράσια ακούω!

Καλύτερα πάρε μια καλαθούνα με μαξιλάρια μέσα γιατί λίγο η νύστα,λίγο τα δωμάτια που δεν θα φτάσουν.......
Sidobre - Τετ 04 Δεκ 2002, 11:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Πολλά κεράσια ακούω!

Καλύτερα πάρε μια καλαθούνα με μαξιλάρια μέσα γιατί λίγο η νύστα,λίγο τα δωμάτια που δεν θα φτάσουν.......

Ποιός θα νυστάζει...

Μήπως εσύ;

Για δωμάτια δεν το συζητάμε! Είναι όλα οργανωμένα. Μην προσπαθείς να λασπολογήσεις....
christhehealer - Τετ 04 Δεκ 2002, 15:13:15
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
αμα καταφέρουμε και πάμε από παρασκευή,θα κάτσουμε οι δυο μας το σάββατο δίπλα στο τζάκι και με φόντο την νυσταγμένη μουτσούνα του christhesleeper θα σου παραθέσω 9+1 λόγους για να χαρείς για την επιλογή σου.

Mόνο πρόσεξε γιατί ο christhesleeper που έχει γίνει πολύ πρωϊνός τύπος, μην σε πιάσει στον ύπνο και έχουμε τίποτα εγερτήρια. Laughing Laughing Twisted evil Twisted evil
konstantinos - Τετ 04 Δεκ 2002, 16:32:40
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μου λέτε ρε παλουκάρια το πρόγραμμα (πλην αναχώρησης - επιστροφής) το έχετε βγάλει? ή πάμε και βλέπουμε?

Για να ξεκινήσουν τα όργανα να αρχίσει και ο χορός.

ps. Crhis δεν μιλάω για τις διαδρομές που θα κάνουμε, μιλάω αυτού καθαυτού για το πρόγραμμα.
micho - Τετ 04 Δεκ 2002, 17:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΝΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ!

προγραμμα??? διαδρομές??? ΑΜΑΑΑΝ δεν μου τα πατε αυτα??? και οι γυναικες? θα παιζουν μπιριμπα? :D α θα της το πω οταν θα φτασουμε στον βολο οτι θα εχει και διαδρομες! λετε να γυρισει με το ΚΤΕΛ? Shocked
christhehealer - Τετ 04 Δεκ 2002, 18:16:48
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
ΠΑΝΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ!

προγραμμα??? διαδρομές??? ΑΜΑΑΑΝ δεν μου τα πατε αυτα??? και οι γυναικες? θα παιζουν μπιριμπα? :D α θα της το πω οταν θα φτασουμε στον βολο οτι θα εχει και διαδρομες! λετε να γυρισει με το ΚΤΕΛ? Shocked

Για κάτσε ρε κουμπάρε δυο λεπτά. Όταν λέτε εσείς εκδρομή τι εννοείτε; Ξεκινάτε από την Θεσσαλονίκη πάτε στην Πορταριά μπαίνετε στον ξενώνα Σάββατο πρωί και βγαίνεται Kυριακή βράδυ όταν είναι να φύγεται; Shocked Shocked Shocked Shocked
micho - Τετ 04 Δεκ 2002, 18:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
βρε εγω δεν λεω οχι! αλλα!
christhehealer - Τετ 04 Δεκ 2002, 23:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:

Αλλά τι Question Question Question

Πές το ρε παιδάκι μου και μας έσκασες Shocked Shocked Shocked
Ady - Πεμ 05 Δεκ 2002, 08:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Για τους Αθηναίους για άλλη μια φορά να υπενθυμίσω ότι το σημείο συνάντησης είναι στην εθνική οδό, Απέναντι απο τα Smart το Σάββατο στις 6:00 το πρωϊ.

I am back from London. Θα είμαστε (εγώ και η Εμυ) εκεί.............
micho - Πεμ 05 Δεκ 2002, 09:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
micho έγραψε:

Αλλά τι Question Question Question

Πές το ρε παιδάκι μου και μας έσκασες Shocked Shocked Shocked
η γυναικα ρε φιλε την είχα πείσει για κατι πιο light τεσπα!
p206Mike - Πεμ 05 Δεκ 2002, 10:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ε Ε ΕΚΔΡΟΜΗ!!! Ε Ε ΕΚΔΡΟΜΗ!!!

Αντε να περασουν οι ώρες....θελω να τι κάνω έστω και για λίγο από την πόλη....Εξάλλου υπηρέτησα στο Πήλιο στα radar ένα 6 μηνο και μπορώ να πω για όσους δεν έχουνε πάει....ότι...
Ο Βόλος είναι για μένα ίσως από τις ωραιότερες πόλεις με το επιβλητικό Πήλιο από πάνω του το οποίο έχει και μια ξεχωριστή ομορφιά να σου επιδείξει όποια εποχή και αν το επισκευτείς....
Επίσης πιστεύω η Πορταριά για χειμερινή εκδρομούλα είναι από τα πιο κατάλληλα και πιο ωραία μέρη για να μείνεις...
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του Club για την επιλογή τους αυτή!!!
pduke - Πεμ 05 Δεκ 2002, 10:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Για κάτσε ρε κουμπάρε δυο λεπτά. Όταν λέτε εσείς εκδρομή τι εννοείτε; Ξεκινάτε από την Θεσσαλονίκη πάτε στην Πορταριά μπαίνετε στον ξενώνα Σάββατο πρωί και βγαίνεται Kυριακή βράδυ όταν είναι να φύγεται; Shocked Shocked Shocked Shocked

Eννοούμε ότι πάμε από παρασκευή και μετά ότι βγεί.
Χαλλλαρά ρεεεεε,χαλλλλαρααααά.
Νοτιοελλαδίτικα αγχη δεν θέλομε κομπαρε.....
Μολαταύτα ξεπετάμε και ένα προγραμματάκι σήμερα το απόγευμα άμα θέλει το καρντάσι από το μοριά.Θα πάρεις τηλ?

Βέβαια ο μεγάλος αριθμός γυναικών δίνει ένα άλλο πνεύμα άπειρης απιθανότητας στην εκδρομή οπότε καθε προσπάθεια προγραμματισμού παει για βρούβες.Αυτό κατεμέ καλό είναι γιατί είμαι γνωστός χύμας και μαρέσει το γυναικείο ατίθασο στοιχείο...αυτά.....εύγε.......ευχαριστώ....
christhehealer - Πεμ 05 Δεκ 2002, 10:48:26
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
η γυναικα ρε φιλε την είχα πείσει για κατι πιο light τεσπα!

Tι έπαθε η γυναίκα;

Πόσο πιο light από χαλαρή βολτίτσα στο Πήλιο με 50-60 χλμ/ω, Question Question Question Question

Πες στο θεραπευτή το πρόβλημα, να σε γιάνει. Cool Cool

Άντε λεβέντη μου και σε περιμένω μια ώρα, για να περιλάβω τον Πανοδούκα Twisted evil Twisted evil Twisted evil
konstantinos - Πεμ 05 Δεκ 2002, 11:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως να εξηγούμαστε, για να μην με κράξετε, εγώ μόλις φθάσουμε δεν ξαναοδηγώ. Θα το αφήσω στην σύζυγο και εγώ θα απολαμβάνω διαδρομές κλπ καλούδια, καθώς και θα τραβάω φωτογραφίες το "ασκέρι" απο κάθε δυνατή πλευρά...

Μόνο να πηγαίνετε σε χαλαρούς ρυθμούς... μη τυχόν μου την μπριζώσετε, την σύζυγο, και αρχίσουν τα δύσκολα (για εσάς) Laughing Laughing
micho - Πεμ 05 Δεκ 2002, 12:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
50-60 καλα θα είναι μην πιασουμε (πιασετε δηλαδη) Smile παραπανω!!! Δινει και για διπλωμα η μικρη αυριο!!! λετε αν περασει να της το δωσω???? πρωτη διαδρομη να την κανει στο πήλιο???? Shocked Shocked Shocked
Γιατρε μου οτι πεις εσυ πια!
Α ρε πατριδα (πανο) πως με πιανεις εμεις εδω εχουμε αλλους ρυθμούς χαλλλλλλλαρους Cool
Λετε ολοι να δωσουμε στις γυναικες τα 206 να μας πανε αυτες διαδρομες για να κοπει λιγο η γκρινια??? :D
Nikel - Πεμ 05 Δεκ 2002, 12:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο σας ταξιδι κυριοι και καλα να περασετε!
Με συνεση στην εθνικη και ολα καλα θα πανε!
Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
konstantinos - Πεμ 05 Δεκ 2002, 12:23:53
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:

Λετε ολοι να δωσουμε στις γυναικες τα 206 να μας πανε αυτες διαδρομες για να κοπει λιγο η γκρινια??? :D

Μεγάλε, το έπιασες το νόημα!!! Wink Wink Wink
Ady - Πεμ 05 Δεκ 2002, 12:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:

Καλή ιδέα, αλλά μη πραγματοποιήσημη στη δική μου γυναίκα, γιατί δεν ξέρει να οδηγεί :D :D
pduke - Πεμ 05 Δεκ 2002, 13:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
κι η δικια μου που είναι και μέλος του κλαμπ δεν μπορεί......τι να πεις....
Ady - Πεμ 05 Δεκ 2002, 13:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
κι η δικια μου που είναι και μέλος του κλαμπ δεν μπορεί......τι να πεις....

Δηλαδή ξέρει να οδηγεί αλλά δεν έχει δίπλωμα ?

Εμένα το αντίθετο, έχει δίπλωμα αλλά δεν ξέρει να οδηγεί................
Sidobre - Πεμ 05 Δεκ 2002, 13:27:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Mήπως είρθε η ώρα να την μάθεις;
pduke - Πεμ 05 Δεκ 2002, 13:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Δηλαδή ξέρει να οδηγεί αλλά δεν έχει δίπλωμα ?

και δίπλωμα έχει και ξέρει να οδηγεί και 206 έχει ...αλλά δεν μπορεί αυτό το σκ..... Confused
Ady - Πεμ 05 Δεκ 2002, 14:13:53
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Ady έγραψε:

Mήπως είρθε η ώρα να την μάθεις;

Ευχαρίστως, αλλά δεν έχω δεύτερο αυτοκίνητο................
christhehealer - Πεμ 05 Δεκ 2002, 14:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
Tι σκαρφίζεται ο άνθρωπος για να γλιτώσει την γκρίνια και την παντόφλα Laughing Laughing Laughing Laughing

Όπως και να έχει, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα κρατηθούν χαλαροί ρυθμοί. Eίπαμε, πάμε για τουρισμό, για ξεκούαση, για to Know us better και όχι για κόντρες ή fast driving.

Kυρίες και κύριοι, είτε οδηγοί, είτε συνοδηγοί, σας ευχόμαστε να απολαύσετε την εκδρομή, να περάσετε αξέχαστα και να έρθετε και στο 2o Tour του 206club στο....

Nα το πω από τώρα; Mπα να έχει και λίγο αγωνία Cool Cool Cool Cool
micho - Πεμ 05 Δεκ 2002, 14:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
στο βορρα στο βορρα! τοσα ωραια μερη εχουμε εδω!!!
konstantinos - Πεμ 05 Δεκ 2002, 15:00:00
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Tι σκαρφίζεται ο άνθρωπος για να γλιτώσει την γκρίνια και την παντόφλα Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλάααααα, καλάααααααααα.

Ο σοφός λαός λέει: "Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θάρθεις"

Μια πρόβλεψη? Rolling eyes Rolling eyes

2ο Tour: Ναύπλιο... και στα γύρω μέρη Wink Wink
ΟΛΕ ΟΛΕ Twisted evil Twisted evil
christhehealer - Πεμ 05 Δεκ 2002, 15:15:34
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Καλάααααα, καλάααααααααα.

Ο σοφός λαός λέει: "Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θάρθεις"

Nα σου δώσω ένα τηλέφωνο να γραφτείς στο σύλογο αυτών που έχουν πει το ίδιο Cool Cool Cool Cool Cool Cool

konstantinos έγραψε:
Μια πρόβλεψη? Rolling eyes Rolling eyes

2ο Tour: Ναύπλιο... και στα γύρω μέρη Wink Wink
ΟΛΕ ΟΛΕ Twisted evil Twisted evil

Nα σας ταΐσω μπορώ, να σας ποτίσω μπορώ, να σας κοιμήσω δεν μπορώ όλους. Όποτε θέλετε καλοδεχούμενοι, αλλά δεν σκεφτόμουν το Nαύπλιο...
konstantinos - Πεμ 05 Δεκ 2002, 15:23:20
Θέμα δημοσίευσης:
Τέλος πάντων... σου εύχομαι να μείνεις όπως είσαι στις ιδέες σου, μόνο αυτό.

Μπορώ να πάρω το 50 - 50 μπας και πέσω μέσα (και πνιγώ...)
Ady - Πεμ 05 Δεκ 2002, 15:51:59
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Τάσο, αν σταματήσουμε ακριβώς απέναντι από τα smart έχω την εντύπωση ότι θα δημιουργήσουμε πρόβλημα, γιατί εκεί κάνουν δεξιά τα αυτοκίνητα που στρίβουν για Κηφισιά.

Θα ήταν καλύτερο να συναντηθούμε λίγα μέτρα μετά τα φανάρια.

Τι λες ;
Tomcat - Πεμ 05 Δεκ 2002, 15:57:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Τάσο, αν σταματήσουμε ακριβώς απέναντι από τα smart έχω την εντύπωση ότι θα δημιουργήσουμε πρόβλημα, γιατί εκεί κάνουν δεξιά τα αυτοκίνητα που στρίβουν για Κηφισιά.

Τι λες ;

Γιατί δεν τα λέτε καλύτερα στο Σείριο ,μπας και έρθουμε και εμείς να σας κουνήσουμε το μαντηλάκι??????
chatasos - Πεμ 05 Δεκ 2002, 15:59:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Τι λες ;

Μάλλον εκεί εννοεί και ο sid.
Αλεξ@νδρος - Παρ 06 Δεκ 2002, 00:09:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητοι συνκλαμπιτες θα κανουμε 3 μερες να τα πουμε.Προκειμενου να τα καταφερω να ερθω Αθηνα στις γιορτες εβαλα 3 εφημεριες συνεχομενες.Ελπιζω να επιζησω..... Confused
Επειδη μαλλον δεν θα εχω ΝΕΤ(αλλαξαν τους κωδικους προσβασης) σας ευχομαι απο τωρα καλο ταξιδι,καλη διασκεδαση και καλη επιστροφη
Και προσοχη......κρατηστε την σημαια του 206 ψηλα
Περιμενουμε αφθονες φωτο η ακομα καλυτερα και κανενα βιντεακι
micho - Παρ 06 Δεκ 2002, 14:13:56
Θέμα δημοσίευσης:
αιντεεεε ρεεεε! 1 + σημερα! αυριο τετοια ωρα θα μαστε αραχτοι σε ταβερνειο κ θα τσακιζουμε anything βρουμε μπροστα!
p206Mike - Παρ 06 Δεκ 2002, 14:55:03
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑΙ ΝΑΙ και παίζουν κάτι τρελά φαγητά στο Πήλιο...Κάτι σπετζοφάγια και κάτι άλλες τρελές συνταγές....
μμμμ..Μου τρέχουν τα σάλια , είναι και μεσημέρι.....
Αλλά και οίνος για να μην ξεχνιόμαστε Beer
Ο οίνος να ρέει άφθονος......
pduke - Παρ 06 Δεκ 2002, 15:11:29
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
ΝΑΙ ΝΑΙ και παίζουν κάτι τρελά φαγητά στο Πήλιο...Κάτι σπετζοφάγια και κάτι άλλες τρελές συνταγές....

και ο τσίπουρος......μην ξεχνιόμαστε ....... Smile Smile
konstantinos - Παρ 06 Δεκ 2002, 15:22:36
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
p206mike έγραψε:

και ο τσίπουρος......μην ξεχνιόμαστε ....... Smile Smile

portokalades exei? Embarassed Embarassed
micho - Παρ 06 Δεκ 2002, 15:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
κοιταχτε μια αυτο ....
με χιονια με βροχες δεν μασαμεεεε
http://uk.weather.yahoo.com/GRXX/GRXX0023/index_c.html
konstantinos - Παρ 06 Δεκ 2002, 15:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
κοιταχτε μια αυτο ....
με χιονια με βροχες δεν μασαμεεεε
http://uk.weather.yahoo.com/GRXX/GRXX0023/index_c.html

Wraia, tha epistrepsoume thn Trith poy ftiaxnei o kairos! Razz Razz
christhehealer - Παρ 06 Δεκ 2002, 15:44:34
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Tο μεσημέρι που θα είμαστε πολύ πιθανόν "μακρυά" από τη βάση μας, μόνο τέτοιες θα έχει. Άντε και Cocacoles για τους θεριακλήδες.

Σιγά μην τους αφήσω να ρουχλιάζουν από το μεσημέρι και να έχουν οδήγηση σε στροφές με βροχή. Laughing Laughing Laughing Laughing
konstantinos - Παρ 06 Δεκ 2002, 15:49:36
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Tο μεσημέρι που θα είμαστε πολύ πιθανόν "μακρυά" από τη βάση μας, μόνο τέτοιες θα έχει. Άντε και Cocacoles για τους θεριακλήδες.

Σιγά μην τους αφήσω να ρουχλιάζουν από το μεσημέρι και να έχουν οδήγηση σε στροφές με βροχή. Laughing Laughing Laughing Laughing

Wre mastigwma poy exei na pesei.... Laughing Laughing
pduke - Παρ 06 Δεκ 2002, 15:58:30
Θέμα δημοσίευσης:
[quote:"konstantinos"]
portokalades exei?[/quote]

διαιτα μυρίζομαι......μάλλον παμε να βελτιώσουμε την αναλογία κιλών ανά ίππο......
micho - Παρ 06 Δεκ 2002, 16:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
πανο ακομα εδω σε βλεπω αρα παμε together αυριο? :D :D :D
Vaggelis - Παρ 06 Δεκ 2002, 21:29:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες!!!
Αυριο προσεχτικά και σιγα στο δρόμο γιατί έχει να πέσει πολυ βρόχα. Ίσως να βρείτε και χιόνια πάνω στο βουνό (τυχεροί θα παίξετε και χιονοπόλεμο)
Όπως και να έχει, καλά να περάσετε και περιμένω τη Δευτέρα να μου πείτε εντυπώσεις και βέβαια φωτογραφικό υλικό
DimiP - Σαβ 07 Δεκ 2002, 01:14:14
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ- ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ.!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
Confused

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ...ΜΠΟΣΙΚΑ ΤΟΥ CLUB+FORUM.

Laughing Laughing Laughing
Miltellas - Σαβ 07 Δεκ 2002, 02:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ώπα τα λουριά...! Laughing
Alex - Κυρ 08 Δεκ 2002, 01:41:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εντωμεταξυ βλεπω τον καιρο εδω αλλα και στις ειδησεις και το μυαλο μου ειναι στα παιδια που πανε Touring... Τι να πω.. πολυ κακοκαιρια ρε παιδια...
Svstouk - Κυρ 08 Δεκ 2002, 08:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Εντωμεταξυ βλεπω τον καιρο εδω αλλα και στις ειδησεις και το μυαλο μου ειναι στα παιδια που πανε Touring... Τι να πω.. πολυ κακοκαιρια ρε παιδια...

Και γω αυτό σκεφτόμουν, Αλέξη.

Αλλά, και καλό αμάξι έχουνε, και "χέρια" έχουνε! Wink

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ, ΡΕΕΕ!!!!

Μ'άκουσε κανείς;;............Μπα........εκεί που είναι όλοι τους........ Crying or Very sad
Slash - Κυρ 08 Δεκ 2002, 17:42:28
Θέμα δημοσίευσης:
Hello και από μένα. Εγώ από Παρασκευή ήμουν Λάρισα, και με το που έπιασε η κακοκαιρία δεν ήξερα αν θα γυρνούσα μέχρι την Τρίτη! Surprised Τελικά σήμερα το πρωί, μετά την τρομερή χθεσινοβραδυνή μπόρα στη Λάρισα (και σίγουρα και Βόλο-Πύλιο), σήμερα το πρωί ξημέρωσε ήρεμα αλλά συνεφιασμένα. Ξεκίνησα από Λάρισα 13:30 και με το που βγήκα λίγο έξω από τη Λάρισα να αρχίσει τρομερός αέρας, πολύ δυνατή βροχή και θερμοκρασία 4 βαθμούς Κελσίου. Μερικοί σταμάτησαν σε μια ΒΡ, εγώ μαζί με άλλους 3 μπροστά μου συνεχίσαμε. Με στρωτή οδήγηση, και στα Τέμπη με 80-90 και Κάστρα με την ίδια ταχύτητα, με πολύ προσοχή, καθώς πριν τα Κάστρα έχει πλημμυρίσει το ρεύμα προς Λάρισα και το είχαν κλείσει, και έστελναν το αντίθετο ρεύμα προς τα εμάς, τα περάσαμε. Ένας παππούς μπήκε και στο δικό μας το ρεύμα. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε κιόλας...από πίσω ερχόταν νταλίκα...θα το κατάλαβε. Shocked Μετά μόλις έπιασα Κατερίνη στην αρχή με 120-130 μετά το είχα συνεχόμενα 160 τέρμα αριστερά. Ο δρόμος ήταν καλός, δεν άφηνε (πολύ σχετικά) σπρέι από τους μπροστινούς, και όλα καλά. Προσοχή παρα πολύ σε όσους ξεκινάνε, το βράδυ πέφτει, οι θερμοκρασίες πέφτουν, αν μπορούν ας ξεκινήσουν και αύριο πρωί. Οι Θεσσαλονικείς του γκρουπ περιμένω να μου πουν πως πέρασαν μετά τη Λάρισα, τα Αμπελάκια, Τέμπη, Κάστρα.

Καλή επιστροφή σε όλους. And play the right music!! Wink

P.S. Από αύριο βάζω τις αλυσίδες στο πορτ μπαγκάζ δια παν ενδεχόμενο.
micho - Κυρ 08 Δεκ 2002, 22:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
τους προλαβα ολους!!! Smile ηταν φανταστικά παιδιά αξιζε κ με το παραπανω! ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Politi (AX NIKOLAKI MOU!) και την κουλα του γιατι οχι μονο μας εξυπηρέτησε αλλα ειναι και γα** τα παιδια!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ! ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ! ΑΑΑ χασαμε και ενα λαστιχο στο τελος του ταξιδιου Shocked Shocked Shocked παλι καλα που τανε pduke κ γιωργος!!! Τα υπολοιπα απο τους αλλους ( κατι κανταδες απο chris κ pduke, κατι refresh etc.) Θα δείτε και τις photos! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2ο!!! Eπρεπε να βλεπατε παντως πως μετρούσανε 1,2,3,4,...14 206 οι απεναντι!! Και κατι τελευταίο! Γκιουλμπαχτσε ολα τα λεφτα! δεν θα φαμε αλλο για 1 εβδομαδα!
Αλεξ@νδρος - Δευ 09 Δεκ 2002, 00:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
Καλως ηρθατε...Αντε μακαρι να μπορεσουμε να ειμαστε και μεις στο επομενο
Πολυ Κ@λοπαιδο ο Κυριακος ε Πολιτης?
PoLiThS - Δευ 09 Δεκ 2002, 01:08:53
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
τους προλαβα ολους!!! Smile ηταν φανταστικά παιδιά αξιζε κ με το παραπανω! ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Politi (AX NIKOLAKI MOU!) και την κουλα του γιατι οχι μονο μας εξυπηρέτησε αλλα ειναι και γα** τα παιδια!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ! ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ! ΑΑΑ χασαμε και ενα λαστιχο στο τελος του ταξιδιου Shocked Shocked Shocked παλι καλα που τανε pduke κ γιωργος!!! Τα υπολοιπα απο τους αλλους ( κατι κανταδες απο chris κ pduke, κατι refresh etc.) Θα δείτε και τις photos! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2ο!!! Eπρεπε να βλεπατε παντως πως μετρούσανε 1,2,3,4,...14 206 οι απεναντι!! Και κατι τελευταίο! Γκιουλμπαχτσε ολα τα λεφτα! δεν θα φαμε αλλο για 1 εβδομαδα!

Η ζωηηηηηηηη ειναι Refresh.............. Σαγκουιιιιιιιιινιιιιιιιιιι και REFRESH!!!!!!!!!!
Frezador - Δευ 09 Δεκ 2002, 03:52:03
Θέμα δημοσίευσης: Επιτέλους κανω post!!!!!!!
Μετά απο αυτή την εκδρομή και αφού γνώρισα αρκετούς απο εσάς θα είμαι απαράδεκτος (οχι πως δεν ήμουν πριν) αν δεν γράψω εστω και μια λέξη.
Λοιπόν, η εκδρομή ήταν τέλεια , η παρέα αψογη , η κ.Κατερινα "ετσι κ ετσι"
οσο για το φαγητο "ααα ρε Νικολακη , 4 η ωρα και ακόμα coca cola πινουμε " !!!!!. ΑΑΑΑ εγώ ειμαι ο Γιώργος!!! (Ο καραφλός με το CC ).
Slash - Δευ 09 Δεκ 2002, 04:16:38
Θέμα δημοσίευσης:
Welcome to the Club Frezador. :D
Μπρρρ! Κρύωσα ρε αδερφέ...
DimiP - Δευ 09 Δεκ 2002, 05:44:28
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΥΤΟΙ που εμειναν πισω καλωσοριζουν αυτους που γυρισαν απο το ...ΚΡΥΟ.
ερωτησεις κρισεως: ποια ειναι η κ.Κατερινα;
επεσε πολυ φαι;;;;;
εκανε πολυ κρυο;
ποσοι ησασταν;

Ady - Δευ 09 Δεκ 2002, 08:16:09
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
επεσε πολυ φαι;;;;;
εκανε πολυ κρυο;
ποσοι ησασταν;

Γειά σου Δημήτρη.........

Σου απαντώ στα γρήγορα, και στη συνέχεια θα πούμε πιο πολλές λεπτομέρειες.

Η κ. Κατερίνα ήταν η οικοδέσποινα των δωματίων που μέναμε............

Αν έπεσε πολύ φαϊ ?????? Αλλο να σου λέω και άλλο να το βλέπεις.............
Αλλά έχω ένα παράπονο...........Δεν ήπιαμε ρε παιδάκι μου............

Ψωφόκρυο.................

Αν θυμάμαι καλά ήμασταν 14 αυτοκίνητα, επί δύο σχεδόν τα άτομα.
konstantinos - Δευ 09 Δεκ 2002, 09:05:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Καλημέραααααααα, λοιπόν όλα ήταν άψογα stop, τα αυτοκίνητα σε σύνολο ήταν 18 (τα τέσσερα απο Βόλο) stop, ο Ady δεν ήπιε καθόλου stop, λεπτομέρειες στις φωτογραφίες stop.

Τα μελέ σε λίγο... τα καραμελέ... μας τελείωσαν Wink Wink
micho - Δευ 09 Δεκ 2002, 09:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
για το ποια ήταν η κ. Κατερινα παιδια θα σας ενημερωσουν pduke κ χρηστος! που ήρθαν σε πολυ κοντινή σχέση μαζί της!!! Smile εμενα παλι γιατι μου ζήταγε δύο νοίκια ακομα δεν καταλαβα..... Laughing
micho - Δευ 09 Δεκ 2002, 09:12:56
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Ady έγραψε:

Καλημέραααααααα, λοιπόν όλα ήταν άψογα stop, τα αυτοκίνητα σε σύνολο ήταν 18 (τα τέσσερα απο Βόλο) stop, ο Ady δεν ήπιε καθόλου stop, λεπτομέρειες στις φωτογραφίες stop.

γεια σου κωνσταντίνε με την θεα την κόρη σου!!! να μείνω μήπως στο ψυγείο μέχρι να μεγαλώσει???? Φτάσατε καλά χθες τελικα? εμείς μόνο ενα λαστιχο είχαμε
konstantinos - Δευ 09 Δεκ 2002, 09:29:25
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
konstantinos έγραψε:
Ady έγραψε:

γεια σου κωνσταντίνε με την θεα την κόρη σου!!! να μείνω μήπως στο ψυγείο μέχρι να μεγαλώσει???? Φτάσατε καλά χθες τελικα? εμείς μόνο ενα λαστιχο είχαμε

Καλημέρα Δημήτρη, φτάσαμε... όπως πρέπει. Χαλαροί ρυθμοί, κουβεντούλα για τα πεπραγμένα, αναμνήσεις απο την εκδρομή κλπ κλπ.
Να σαι καλά και να περνάς ακόμη καλύτερα. Χαίρομαι όταν γνωρίζω άτομα σαν και εσάς. Εχετε τους χαιρετισμούς απο την σύζυγο. Τα λέμε...
Ady - Δευ 09 Δεκ 2002, 09:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
εμείς μόνο ενα λαστιχο είχαμε

Χικ !! Beer Beer

Ποιός είχε λάστιχο ????
lia206cc - Δευ 09 Δεκ 2002, 09:57:33
Θέμα δημοσίευσης: Ήρθατε πουλάκια μου ???
Γιάτι βρε παιδιά; Μια βδομάδα later ας γινότανε το πανηγύρι Crying or Very sad ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ Crying or Very sad ΌΥΑΑΑΑΑΑ!!!
Αλλά πως να το 'φερνα το μωρό μου απινακίδωτο ως το Πήλιο; Άσε κι αυτόν τον παλιόκαιρο... που αν ήμουν κοντά όπως εσείς, μιά χαρά θα ήτανε, αλλά να φευγα του σκοτωμού την Παρασκευή από Ορεστιάδα με σεισμούς ... ... & καταποντισμούς για να κατέβω στο Νότο... δε λέει. (Πολύ χιόνι εδω πανω καλέ!)
Παγωνιά και αντιβίωση Beer για μια άτιμη βρογχίτιδα. Τι το 'θελα κι εγώ να κάνω βόλτες cabrio μες το Δεκέμβρη! -για όποιον δεν το κατάλαβε: είμαι μεγάλο ψώνιο τελικά- Silly Γιαμπανταμπαντουυυυυυ!!! Silly
Μια χαρά θα μου καθόταν, αν μου καθόταν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. ...Θα 'κανα και το στρωσιματάκι στην ΜΠΟΥΜΠΟΥ! Αχχχχχχχχχ!
Παιδιά, ένα θα σας πω: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΙΤΙΤΟ!!! Laughing
Anyway! την άλλη φορά πάντως δεν θα μου ξεφύγετε, (χιχιχι) θα το 'χω φτιάξει κιόλας... Wink
PoLiThS - Δευ 09 Δεκ 2002, 09:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αναρωτιέμαι κυρίες και κύριοι... Ο Γιώργος...(Ο καραφλός με το CC) θυμήθηκε το username του... ΟΜΟΡΦΑ!!

Πηγα στις 8 το πρωί στην Κυρα Κ@τιν@ και της γα....... τα πρέκια έτσι για πρόφταση!!!

Απο εχθές το βράδυ ΧΙΟΝΙΖΕΙ

O Ady ειναι Μπεκροκανάτας Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Micho.. τι λάστιχο ρέ ? πού ?

Παιδιά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όμορφη παρέα... Θα ήθελα να ζητήσω δημοσίως συγνώμη για τις τυχόν ανωμαλίες στην διαμονή (ειλικρινά την Κυριακή το πρωί ντρεπόμουνα να έρθω για καφέ Sad( )

Mike.... Βρήκα καλύτερη συνταγή για pizza... Με τυροσαλάτα και ουγγαρέζα μεσα είναι better

Pduke : Πότε θα πάμε την κόντρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
micho - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

5 λεπτά απο το σπιτι μου ευτυχως στον περιφερειακο!με παίρνει τηλ o pduke και μου λεει οτι εχω λαστιχο!(χαμπαρι εγω) γ@!#$κε και η ζαντα Sad ευτυχως που τανε τα παιδια παντως! Smile α και κατι αλλο γιατι δεν παει πανω απο 170 το 1.4(με α/c)???? Confused Confused Confused
PoLiThS - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:04:23
Θέμα δημοσίευσης:
170 με σκασμένο το λάστιχο ??? ή κανονικα ???¨Razz Razz Razz Laughing
micho - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:06:45
Θέμα δημοσίευσης:
στα 210 πηγαινα κ μου κουνουσε ελαχιστα δεξια!!! Shocked Shocked Shocked
Ady - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Αναρωτιέμαι κυρίες και κύριοι... Ο Γιώργος...(Ο καραφλός με το CC) θυμήθηκε το username του... ΟΜΟΡΦΑ!!

Πηγα στις 8 το πρωί στην Κυρα Κ@τιν@ και της γα....... τα πρέκια έτσι για πρόφταση!!!

Απο εχθές το βράδυ ΧΙΟΝΙΖΕΙ

O Ady ειναι Μπεκροκανάτας Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Παιδιά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όμορφη παρέα... Θα ήθελα να ζητήσω δημοσίως συγνώμη για τις τυχόν ανωμαλίες στην διαμονή (ειλικρινά την Κυριακή το πρωί ντρεπόμουνα να έρθω για καφέ Sad( )

Mike.... Βρήκα καλύτερη συνταγή για pizza... Με τυροσαλάτα και ουγγαρέζα μεσα είναι better

Pduke : Πότε θα πάμε την κόντρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Νίκο μου καλημέρα.

Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να αισθάνεσαι άσχημα για τίποτα.

Εμεις σε αγαπάμε, και πολύ περισσότερο αγαπήσαμε την "Ορτανσία".

Σε ευχαριστούμε για όλα και να είσαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα...........

Οσο για το μπεκροκανάτας.........απορώ...........ήπια πολύ ρε παιδιά εγώ ?????? Beer Beer Silly Silly
Svstouk - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:29:18
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, καλώς ήρθατε κι από εμένα! Laughing

Περάσατε όμορφα βλέπω και χαίρομαι! Laughing

Άντε και σύντομα κάπου αλλού! Cool Cool
pduke - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:32:37
Θέμα δημοσίευσης:
Multi color Smile colors Multi color

ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΤΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο
konstantinos - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο

Τι, είσουν και εσύ εκεί? Ρε γμτ δεν σε πρόσεξα... Crying or Very sad Crying or Very sad
Ady - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:42:27
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο

Και για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Πάνος η κιθαρούλα του και η φωνάρα του, κάνουν θαύματα.

Αυτά προς το παρόν, γιατί έχω να γράψω και άλλα για αυτό το ΑΤΟΜΟ.

Νιόνιο δε μου έπαιξες όμως..................
Ady - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Τι, είσουν και εσύ εκεί? Ρε γμτ δεν σε πρόσεξα... Crying or Very sad Crying or Very sad

Ναι μωρέ, είναι αυτός που δε σε άφησε να κλείσεις μάτι όλο το βράδυ.....

Ναι, ναι αυτός που ξέρει κάτι φοβερά, επαναστατικά τραγούδια, όπως π.χ. το σαγκουίνι refresh !!!!!!!!!!!!!!
konstantinos - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Αυτά προς το παρόν, γιατί έχω να γράψω και άλλα για αυτό το ΑΤΟΜΟ.

Ady, μην μπαίνεις στον κόπο, θα τα πω εγώ απλά και "ξάστερα".

Ο συγκεκριμένος λοιπόν κύριος (PDuke) δεν θα μπεί ποτέ στον ίσιο δρόμο, είναι καταραμένο άτομο απο την φύση του...
λοιπόν τέρμα τα αστεία. Ο Πάνος, όπως και όλοι οι άλλοι, είναι καταπληκτικό παιδί. Είναι ένα πραγματικό παιδί, με όλη της σημασίας της λέξης. Τέλος πάντων... με έπιασε κιόλας η νοσταλγία. Αχ αυτή η εκδρομή με χάραξε άσχημα. Μου άφησε σημάδι γερό - δυνατό, δεν καλύπτεται με τίποτα. ΑΥΤΑ...
Sidobre - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλημέρα!

Μπορώ να πώ ότι η εκδρομή ήταν υπέροχη όπως υπέροχα ήταν όλα τα παιδιά που ήρθαν σε αυτή.

Το Σάββατο ξεκινήσαμε με καθυστέρηση λόγω καιρού και Νίκων! Το αγουροξύπνημα ήταν μεγάλο.

Η άνοδος ήταν εύκολη παρά τις κάποιες (τοπικές) αντίξοες συνθήκες αλλά ο χρόνος ήταν μεγάλος.

Η εκδρομή από εκεί και ύστερα νομίζω ότι θα μείνει αξέχαστη σε όλους με τα εκπληκτικά φαγητά (υπάρχουν και ντοκουμέντα) του Politi που πραγματικά μας ξεσαγώνιασε.

Ο Ady κατάφερε να στείλει το γεμάτο βαρέλι του Politi για καυσόξυλα! Αλλά και οι κ.κ. Chris & Pduke δεν μείνανε πίσω! Απλά αυτοί, αντί για αμόλυβδη καίγανε V-Racing...!

Μετά από το Λουκούλιο γεύμα ακολούθησε καφές για τους μισούς και ύπνος για τους υπόλοιπους που είχαν κάψει φλάτζα!

Το βράδυ όμως ήταν όλα τα λεφτά! Τζάκι για αρχή απλή κουβεντούλα, εξω ο καιρός να φυσάει και να ξηλώνει μέχρι και αμάξια (εκτός από τα 206) και ξαφνικά ο Μιχάλης με την κοπελιά του είχαν την εκπληκτική ιδεα της μάσας! Για άλλη μια φορά ο πρόθυμος Politis αλλά και ο Chatasos που μόλις φρέσκος είχε ξυπνήσει, πήγαν στο Βόλο για Pizza αψηφώντας την όποια... απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω θύελας.

Ο Konstantinos μόλις μύρισε τις πίτσες βγήκε από το βραδυνό του ύπνο και έσκασε με μπιτζαμούλες, σκούφο και φαναράκι (ωσάν τον Παπαγιανόπουλο) γιατί δεν μπορούσε να αντισταθεί σε ένα κομματάκι.... (μόνο ένα; της έδωσε και κατάλαβε κανονικότατα)

Το πιο ωραίο μέρος της βραδυάς "έντυσαν" ο PDuke με τον ChrisιΙατρό που με τις εκπληκτικές μουσικές τους ικανότητες (και όχι μόνο) μας κάνανε να πέσουμε κάτω από τα γέλια! Παιδιά είστε εκπληκτικοί!

Την επόμενη (ή να πω την ίδια... ?) μέρα κάναμε τις βολτούλες μας στο χιονισμένο Πήλιο και αποχωρήσαμε γεμάτοι όμορφες στιγμές που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες.

Ευχαριστίες:
Mα φυσικά στον Νίκο (Politis) που έτρεξε, μας τάισε μας πότισε και έγινε χαλί να τον πατήσουμε! Νικολή σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!

PDuke: Αγορίνα ότι και να πω είναι λίγο! Είσαι απίστευτος! Χαίρομαι που το Club έχει άτομα σαν και εσένα!

Chris: Eσένα δεν σου λέω τίποτα! Razz

Σε όλα τα παιδιά που είρθαν και πρόσφαιραν αυτή την καταπληκτική παρέα που αποδυκνείει έμπρακτα την υπόσταση και την ουσία του 206 Club.

Παιδιά όλοι μας αποδείξαμε τι είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε και τι είναι αυτό που σημαίνει αυτό το Club!

Aπολογίες....

Για την κυρία Κατερίνα ο λόγος που μας την έκανε άσχημα σε όλους, που εξέθεσε έτσι και εμάς που το κανονίσαμε, αλλά θα έχει να κάνει από εδώ και πέρα με τον Νίκο που είμαι σίγουρος ότι θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει η κυρία.

Αθέτησε όλες τις συμφωνίες μας, αυξησε αυθαίρετα την τιμή (γιατί δεν με φωνάξατε ρε παιδιά!) ακύρωσε τους λουκουμάδες (που να της βγούν από την μύτη!) και γενικά γκρίνιαζε και προσπαθούσε να χαλάσει το κέφι μας!

Ζητώ προσωπικά συγνώμη από τα παιδιά και θα κοιτάξουμε την επόμενη φορά να μην έχουμε τέτοια προβλήματα.

Φωτογραφίες μάλλον αύριο γιατί δεν πρόλαβα...

ΥΓ. 1. Εκπληκτικό ήταν το πως κοίταζε ο κόσμος όλα αυτά τα αυτοκίνητα το ένα πίσω από το άλλο. Μέχρι και φωτογραφίες μας τραβούσανε!

ΥΓ. 2. Η εκδρομή αυτή μας έδωσε πολλές εμπειρίες για να οργανώσουμε την επόμενη καλύτερα.
pduke - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:59:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ο pduke μαζεύει ακόμα τα κατουρημένα βρακιά του από τη χαρά του που σας γνωρισε και μοιράστηκε μαζί σας τέτοιες αξέχαστες εμπειρίες.....

νιόνιο έπαιξα ρε ....
καντάδα στον δάσκαλο κωσταντίνο δεν έκανα.....
christhehealer - Δευ 09 Δεκ 2002, 11:10:53
Θέμα δημοσίευσης:

Όπως πας για Πορταριά αριστερή φουρκέτα δευτέρας - 15 - κράτα δεξιά. Tαμπέλα "Oρτανσίες" δεξιά δρομάκι - πρώτη. Eυθεία στο δρομάκι μέσα.

Eγγυημένη αύξηση κιλών/ίππο.

Στο πα Nίκο μου. Θα σε βγάλω στο Internet. Cool Cool Cool Cool Cool Cool
konstantinos - Δευ 09 Δεκ 2002, 11:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
    TABEPNA "OPTANΣIEΣ"

KATΩ KATHXΩPI - ΠHΛIO

Όπως πας για Πορταριά αριστερή φουρκέτα δευτέρας - 15 - κράτα δεξιά. Tαμπέλα "Oρτανσίες" δεξιά πρώτης. Eυθεία στο δρομάκι μέσα.

Eγγυημένη αύξηση κιλών/ίππο. Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Καλημέρα εν 206 αδελφέ, δεν μου λες όλα αυτά με δικές σου σημειώσεις ή του Κύρκου? Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ps σε κάποια στιγμή σε έχασα στην εθνική, τι ποιο φυσικό, και ανησύχησα για εσένα... μόλις έκανες login όλα πήγαν στην θέση τους.
Sidobre - Δευ 09 Δεκ 2002, 11:17:12
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
    TABEPNA "OPTANΣIEΣ"

KATΩ KATHXΩPI - ΠHΛIO

Όπως πας για Πορταριά αριστερή φουρκέτα δευτέρας - 15 - κράτα δεξιά. Tαμπέλα "Oρτανσίες" δεξιά δρομάκι - πρώτη. Eυθεία στο δρομάκι μέσα.

Eγγυημένη αύξηση κιλών/ίππο.

Στο πα Nίκο μου. Θα σε βγάλω στο Internet. Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Μπογώ να πω οτι ολα τα πγαματα ειναι φοβεγα για πγωτη φογα στην ζωή μου!

Το σπετσοφάϊ πέγνει αγιστα 10
Το Γιουλμασι επισης αγιστα 10
Το κγασι απο τα ποδαγακια τους αγιστα 10 και με τονο!

Μπγαβο και ευγε
christhehealer - Δευ 09 Δεκ 2002, 11:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Καλημέρα εν 206 αδελφέ, δεν μου λες όλα αυτά με δικές σου σημειώσεις ή του Κύρκου? Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ps σε κάποια στιγμή σε έχασα στην εθνική, τι ποιο φυσικό, και ανησύχησα για εσένα... μόλις έκανες login όλα πήγαν στην θέση τους.

Mε τις σημειώσεις του Kύρκου πήγαινα ντε... Shocked Shocked Shocked Shocked

Kάποια στιγμή το πάτησα, Kώστα γιατί είχα αρχίσει να κουράζομαι, φοβήθηκα πολύ τον παράγοντα νύστα-κούραση και όσο είχα διαγραμμήσεις στο δρόμο ήθελα να τις εκμεταλευτώ να φύγω μακρυά από τις νταλίκες.

Kαι εγώ ανυσήχησα για σένα. Tελικά μια γυναίκα είναι χρήσιμη, υπό συνθήκες. Mάλλον θα το ξανασκεφτώ. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
christhehealer - Δευ 09 Δεκ 2002, 11:42:53
Θέμα δημοσίευσης:
A και στο επόμενο tour, o Kωνσταντίνος θα μείνει στον επάνω όροφο.

Tην γλίτωσε μία την καντάδα, την δεύτερη δεν θα υπάρξει έλεος. Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Ady - Δευ 09 Δεκ 2002, 11:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Ο Ady κατάφερε να στείλει το γεμάτο βαρέλι του Politi για καυσόξυλα! Αλλά και οι κ.κ. Chris & Pduke δεν μείνανε πίσω! Απλά αυτοί, αντί για αμόλυβδη καίγανε V-Racing...!

Δεν ήμουνα μόνος όμως στην κατάνυξη...........Είχα και γυναικίες βοήθειες............

Chataso, μαζεψέ την...........πίνει πολύ......... :D Laughing Cool

Οσο για τη δικιά μου, τι να πω..........Οταν τη γνώρισα έπινα ένα ποτηράκι τη βδομάδα ο κακόμοιρος. Μετά από πέντε χρόνια εντατική εκπαίδευση μέχρι και δικό μου κρασί έμαθα να κάνω..............
p206Mike - Δευ 09 Δεκ 2002, 11:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
Να μαι και γώ...
Όλα στην εκδρομή ήταν πολύ ωραία...
Κάθομαι στο Γραφείο μου στο κέντρο της Αθήνας και αναπολώ το Πήλιο,τις όμορφες στιγμές που περάσαμε,την ζεστή και θαλπωρική ταβερνούλα του Νίκου, την όμορφη παρεούλα καθισμένη γύρω από το τζάκι να συζητάει,τον φίλο μου pduke που μου ξέφυγε αυτή τη φορά Laughing , και όλα αυτά τα ωραία που ζήσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο....
Το αρνητικό ήταν ότι το διαπίστωσα υγρασία κάτω από το πατάκι πίσω από την θέση του οδηγού και ήδη από το πρωί το μωρό μου βρίσκεται στο νοσοκομείο (LION) και δέχεται θεραπευτική αγωγή.....
Crying or Very sad Crying or Very sad
Αυτό που πρόσεξα σήμερα ήταν ότι κάποιοι βλέπε Κ.Χρήστος...έκαναν δηλώσεις σε αυτό το topic πριν την εκδρομή για cocacoles και για ρουχλιάσματα ,αλλά αποδείχτηκαν μεγάλες ρουφίχτρες τελικά.....
Beer Keep Walking-Drinking
Όπως και να έχει τους συνχωρούμε γιατί μας πρόσφεραν μια ωραιότατη βραδυά δίνοντας κανονικό show μπροστα στο τζάκι ξεδιπλώνοντας τις καλλιτεχνικές τους ιδιότητες και χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές..και άφθονο γέλιο...(πολύ πετυχημένο dueto Chris και Pduke) ΜΠΡΑΒΟ!!!
Πολλούς χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά από τον Βορά που γνωρίσαμε και πολλά ευχαριστώ στον Νικο για την άψογη φιλοξενία του και στον Τάσο που έκανε έναν αγώνα διοργάνωσης του όλου σκηνικού, αλλά και σε όποιον άλλο βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή...
Πιστεύω ότι ο αρχικός στόχος της εκδρομής που ήταν να γνωριστούμε καλύτερα επιτεύχθει και με το παραπάνω...
Ady - Δευ 09 Δεκ 2002, 13:31:03
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Παιδιά όλοι μας αποδείξαμε τι είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε και τι είναι αυτό που σημαίνει αυτό το Club!

Μπράβο Τάσο, έτσι είναι.

Εκδρομές, παρέα, τζάκι, φωτιά, κιθάρα, τραγούδια, καλή καρδιά............

Πολύ καλή η ιδέα σου (sorry αν κλέβω το copyright της ιδέας, εμένα πάντως ο Sidobre μου το είπε) για ετήσιο προγραμματισμό εκδρομών.
pduke - Δευ 09 Δεκ 2002, 14:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
αλλά αυτός ο πελλοπονήσιος.......ΠΟΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ..............
Sidobre - Δευ 09 Δεκ 2002, 14:06:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Πολύ καλή η ιδέα σου (sorry αν κλέβω το copyright της ιδέας, εμένα πάντως ο Sidobre μου το είπε) για ετήσιο προγραμματισμό εκδρομών.

H ιδέα είναι συλλογική και εκφράστηκε από όλους όπως και για όλες τις αποφάσεις. Τιποτα δεν ανήκει και σε κανέναν

Ενας για όλους και όλοι για έναν!
Sidobre - Δευ 09 Δεκ 2002, 14:09:54
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Εγώ θέλω να μάθω τι έγινε Σάββατο βράδυ στο υπόγειο της "Κατερίνας"

Ακούγονται πολλές φήμες...
konstantinos - Δευ 09 Δεκ 2002, 14:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Αστα να πάνε φίλε, ρώτα εμένα που καθόταν συνέχεια δίπλα μου...
konstantinos - Δευ 09 Δεκ 2002, 14:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Ady έγραψε:

H ιδέα είναι συλλογική και εκφράστηκε από όλους όπως και για όλες τις αποφάσεις. Τιποτα δεν ανήκει και σε κανέναν

Ενας για όλους και όλοι για έναν!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ Laughing Laughing Laughing
alxdr74 - Δευ 09 Δεκ 2002, 14:29:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ηταν μια εκδρομη μαγευτικη! Ειχε απ' ολα : αερα,βροχη,χιονι,τραγουδι, γελιο,τζακι,αφθονο φαγητο και κρασι,ξενυχτι μεχρι πρωϊας και καλη παρεα! Ηταν μια εμπειρια αξεχαστη: τα γελια,το ντουετο chris-pduke η Κα Κατερινα (αν και λιγο γκρινιαρα)... Μια τελεια ευκαιρια για μια γνωριμια καλυτερη περα απο το pc. Μια ευκαιρια εμεις οι
"νεοι" του χωρου να γνωρισουμε εσας τους "παλιους" Ολα ηταν τελεια! Δυστιχως ομως ηταν! Οπως ολα τα ωραια ετσι τελειωσε και αυτο γρηγορα! Θα μας μεινει ομως η αναμνηση! Και πιστευω οτι η επομενη εκδρομη-συναντηση θα ειναι ακομα καλυτερη (οχι πως αυτη δεν ηταν) Τελος ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Νικο τον POLITI για το φαγητο , το κρασι, τα δωματια....για ολα!! Ελπιζω να μας δωθει η ευκαιρια για κατι παρομοιο συντομα!!!
Αναμενουμε φωτογραφιες.....
Vaggelis - Δευ 09 Δεκ 2002, 14:38:00
Θέμα δημοσίευσης:
Για πείτε μας και σε εμάς τους άτυχους του forum που δεν τα καταφέραμε να έρθουμε ρε παιδιά, πώς τα πήγατε με τον καιρό;
Έβρεχε πολύ; Βρήκατε χιόνι στο βουνό; Κάνατε την βόλτα που λέγατε; Έτρεχαν τα σάλια των διπλανών όταν έβλεπαν τη φάλαγγα ή λέγανε "που πάνε οι παλαβοί";
Πάντως να ξέρετε οτι σας ζηλεύω πολύ και θα ήθελα να ήμουν μαζί σας, αλλά η δουλειά με κράτησε στην Αθήνα... Crying or Very sad

Υ.Γ. Βάλτε καμιά φωτογραφία να πάρω μια ιδέα...
Ady - Δευ 09 Δεκ 2002, 14:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Εγώ πάλι πολύ χαρούμενη την είδα την κα Κατερίνα το πρωϊ.

Ρε μήπως την αρχίσανε στις καντάδες τη γυναίκα, και μας χρέωσε περισσότερο τελικά για να τα δώσει στους δύο τραγουδοποιούς ?
pduke - Δευ 09 Δεκ 2002, 14:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Ρε μήπως την αρχίσανε στις καντάδες τη γυναίκα, και μας χρέωσε περισσότερο τελικά για να τα δώσει στους δύο τραγουδοποιούς ?

Ενα σκ σε περίμενα να μιλήσεις αλλά τίποτα....
τελικά αποκαλύπτεσαι γραπτώς.....

στο άλλο τουρ δεν τη γλυτώνεις....
konstantinos - Δευ 09 Δεκ 2002, 14:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Λοιπόν δεν αντέχω άλλο θα το ανοίξω το στόμα μου και ας υποστώ τις συνέπειες. Sorry chris - pDuke, αλλά το καθήκον με καλεί (Αρτέμης Μάτσας). Η κυρία Κατερίνα αφής εξαρχής εδήλωσε οτι θα κοιμηθεί στο υπόγειο, αφού βέβαια το υπόγειο το είχαν ορίσει σαν ορμητήριον ο Chris και ο Πάνος. Η κυρία Κατερίνα θεώρησε να δώσει καφέ ΜΟΝΟΝ στους δύο κύριους και σε κανέναν άλλον. Ολοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μου (αλίμονο σε όποιον δεν το κάνει). Μπορεί κάλλιστα να επιβαιώσει τα λεγόμενά μου και ο Τάσος (sidobre), ο οποίος εκδιώχθει οιχτρά μόλις εζήτησε απο τον κυρία Κατερίνα καφέ.

Παρακαλούνται οι παραπάνω κύριοι όπως αποκαλυφθούν τάχιστα πριν τους προλάβουν τα χειρότερα (βλέπε ντοκουμέντα).

Ολα τα παραπάνω μπορούν να διαψευτούν όπως και θα γίνει, αλλά όπως και στα x-Files όλοι μέσα μας ξέρουμε οτι οι εξωγήινοι υπάρχουν...
Svstouk - Δευ 09 Δεκ 2002, 15:02:42
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!! Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad Embarassed

Ρε παδιά, λυπηθείτε κι εμάς που δεν μπορέσαμε να έρθουμε.... Crying or Very sad Crying or Very sad

.........μην γράφετε άλλο για αυτή την εκδρομή.......... Crying or Very sad Crying or Very sad

Εμείς που δεν μπορέσαμε να έρθουμε.....Ζ-Η-Λ-Ε-Υ-Ο-Υ-Μ-Ε
Sidobre - Δευ 09 Δεκ 2002, 15:17:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε σεις, ο Chatasos πού είναι;

Μήπως τρώει ακόμα παϊδάκια στον Politi?

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
teoman - Δευ 09 Δεκ 2002, 15:29:51
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Και του το έχω πει: τον χαλάνε οι κρεπάλες.Βρε σεις,πόσο καροτόζουμο τον ποτίσατε?
christhehealer - Δευ 09 Δεκ 2002, 15:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Pε παλιοπ@π%^ρα πάλι προσπαθείς να κάνεις θέμα με μένα; Πότε γκρίνιαξα εγώ;

Ώρα να μας πεις ότι βράδυ ροχάλιζα κιόλας Shocked Shocked Shocked
christhehealer - Δευ 09 Δεκ 2002, 15:32:58
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Mπα θα τον πείραξε το κόλπο με το σαμάρι Lol Lol Lol Lol Lol
christhehealer - Δευ 09 Δεκ 2002, 15:39:59
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Λοιπόν δεν αντέχω άλλο θα το ανοίξω το στόμα μου και ας υποστώ τις συνέπειες. Sorry chris - pDuke, αλλά το καθήκον με καλεί (Αρτέμης Μάτσας). Η κυρία Κατερίνα αφής εξαρχής εδήλωσε οτι θα κοιμηθεί στο υπόγειο, αφού βέβαια το υπόγειο το είχαν ορίσει σαν ορμητήριον ο Chris και ο Πάνος. Η κυρία Κατερίνα θεώρησε να δώσει καφέ ΜΟΝΟΝ στους δύο κύριους και σε κανέναν άλλον. Ολοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μου (αλίμονο σε όποιον δεν το κάνει). Μπορεί κάλλιστα να επιβαιώσει τα λεγόμενά μου και ο Τάσος (sidobre), ο οποίος εκδιώχθει οιχτρά μόλις εζήτησε απο τον κυρία Κατερίνα καφέ.

Παρακαλούνται οι παραπάνω κύριοι όπως αποκαλυφθούν τάχιστα πριν τους προλάβουν τα χειρότερα (βλέπε ντοκουμέντα).

Ολα τα παραπάνω μπορούν να διαψευτούν όπως και θα γίνει, αλλά όπως και στα x-Files όλοι μέσα μας ξέρουμε οτι οι εξωγήινοι υπάρχουν...

2.500.000.000 Post να στείλεις , την καντάδα δεν την γλιτώνεις. Twisted evil Twisted evil
angelbaby - Δευ 09 Δεκ 2002, 16:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
DimiP έγραψε:
επεσε πολυ φαι;;;;;
εκανε πολυ κρυο;
ποσοι ησασταν;

Γειά σου Δημήτρη.........

Σου απαντώ στα γρήγορα, και στη συνέχεια θα πούμε πιο πολλές λεπτομέρειες.

Η κ. Κατερίνα ήταν η οικοδέσποινα των δωματίων που μέναμε............

Αν έπεσε πολύ φαϊ ?????? Αλλο να σου λέω και άλλο να το βλέπεις.............

Ψωφόκρυο.................

Καλησπέρα και απο μένα..

'Ενα έχω να πώ : 'Οσοι δεν ήρθατε, απλώς χάσατε ένα τρελλό και υπέροχο σκηνικό, που συνοψίζεται εν ολίγοις σε τρελλές μάσες (να 'σαι καλά PoLiThS με τα σπίτικά μπιφτέκια σου.....) σε ατελείωτες κρασοκατανύξεις (Ady, Eμυ και λοιποί συνκλαμπίτες ήσασταν ασυναγώνιστοι...) και πολύ καλή και ποιοτική μουσική απο τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ, τον ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ, τον ΠΡΩΤΟ κιθαρίστα και τραγουδοποιό Pduke (η κ. Κατερίνα απο θαύμα δεν έκοψε φλέβες το ξημέρωμα της Κυριακής...).

Παιδιά εγώ πέρασα πολύ όμορφα, εύχομαι το ίδιο να συνέβη και σε εσάς Smile Smile και περιμένω να τα ξαναπούμε.....που αλλού;;;;;

ΣΤΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙ ('η Πετρούλι για τους κ.κ.....-ονόματα δεν λέμε Wink )
Χιχιχιχιχιχι.......

Χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά και τις κοπελιές / γυναίκες τους Wink

P.S. Christhehealer: ΑΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΚΑΤΩ!!!! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο CHATASOS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Wink
angelbaby - Δευ 09 Δεκ 2002, 17:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Ναι μωρέ, είναι αυτός που δε σε άφησε να κλείσεις μάτι όλο το βράδυ.....

Ναι, ναι αυτός που ξέρει κάτι φοβερά, επαναστατικά τραγούδια, όπως π.χ. το σαγκουίνι refresh !!!!!!!!!!!!!!

Τι να πρωτοθυμηθώ;;;;

"H ζωή είναι REFRESH, Σανγκουίνι και REFRESH..."

Μην θίξουμε ΤΩΡΑ το θέμα "επαναστατικά τραγούδια" γιατί όταν εγώ ζήτησα παραγγελιές, ο κ. christhehealer μου έκοβε την φόρα Wink Rolling eyes Wink Rolling eyes Wink Rolling eyes
chatasos - Δευ 09 Δεκ 2002, 23:03:03
Θέμα δημοσίευσης:
Νάμαι και εγώ!!!!!
Έχοντας προνοήσει, πήρα την σημερινή μέρα άδεια για να μπορώ να χαλαρώσω μετά το touring...

Έχουμε και λέμε:

Αθήνα-Πορταριά 6 ώρες λόγω συχνών στάσεων, καταιγίδας, και αναμονής Commando στα διόδια. Ζήτημα να υπήρξε ένα διάστημα 15 λεπτών σε όλη την διαδρομή χωρίς βροχή.

Συνάντηση με τον Νίκο (polith) στο βουνό, χαιρετούρες και αναχώρηση για το ξενοδοχείο.

Τρελλή μάσα στην ταβέρνα του Νίκου. 24 κιλά κρασί (αν δεν κάνω λάθος) και καμιά δεκαριά τσίπουρα μας έκαναν συντροφιά για 3 περίπου ώρες. Η μισή ταβέρνα δικιά μας και τα "γεια μας" να πάνε σύννεφο. Πρέπει να τα τσουγκρήσαμε τουλάχιστον 30 φορές!!! Ο Πάνος σίγουρα θα ξέρει αφού τις μέτραγε.

Επιστροφή σπίτι, ξάπλα & "ύπνο" οι μισοί (είχαν κοιμηθεί μόνο 2 ώρες το προηγούμενο βράδυ), καφεδάκι οι άλλοι μισοί.

Συγκέντρωση γύρω από το τζάκι το βράδυ, συζητήσεις για τα 206, το club, το forum...και όχι μόνο.

Αναχώρηση για παραλαβή πίτσας από τον Βόλο και ενώ ο καιρός έξω δίνει τα ρέστα του, ο Νίκος οδηγάει με κλειστά μάτια, λες και ξέρει κάθε στροφή του βουνού απ'έξω.

Το μουσικό πρόγραμμα άρχισε γύρω στις 2:30 (ούτε after να ήταν) με τον Πάνο (pduke) στην κιθάρα και τον Χρήστο (Christhehealer) στα φωνητικά. Φυσικά και η υπόλοιπη παρέα έκανε την χορωδία σε γνωστά "λαικά" και μη άσματα.

Κλείσιμο του μαγαζιού στις 5:45, αφού έπρεπε να κοιμηθούμε και κάποια στιγμή.

Αναχώρηση Κυριακή πρωί (ο Θεός να το κάνει πρωί) για πρωινό σε κοντινή καφετέρια.

Αφού ήπιαμε και φάγαμε (πρωινό δεν είπαμε ότι ήταν?), όλοι στη σειρά και βουρ για το χιονοδρομικό.

Συνάντηση με χιόνια στην πορεία, τα 206 δεν μασάνε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, μέχρι ενός σημείου που άρχισε να γλυστράει επικίνδυνα.

Φωτογραφίες των 206 σε χιονισμένο τοπίο, αναστροφή και επιστροφή σε πιο χαμηλά υψόμετρα.

Αναζήτηση ταβέρνας σε άγνωστη τοποθεσία δεν μας έδωσε θετικό αποτέλεσμα, οπότε (αφού είχε ήδη αρχίσει να νυχτώνει) οι Αθηναίοι εξαιρουμένων των chatasos, angelbaby, 206xs αναχώρησαν για μάσα στον Βόλο και μετά επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Οι εξαιρουμένοι μαζί με τους Θεσσαλονικείς κατευθύνθηκαν σε γνωστή ταβέρνα (που τους είχε φιλέψει την προηγούμενη μέρα) και ασχολήθηκαν για άλλη μια φορά με τα τους στομαχιού τους.

Αναχώρηση 19:00 για Αθήνα & Θεσσαλονίση αντίστοιχα μετά από ενημέρωση (μέσω τηλεφώνου) περί σφοδρών καιρικών φαινομένων.

Άφιξη στην Αθήνα γύρω στις 23:00 και λιώσιμο μέχρι το πρωί.

Διαπιστώσεις/Συμπεράσματα:

Νταλίκα + Βροχή = ο χάρος βγήκε παγανιά

2 νταλίκες και 1 αμάξι ντελαπαρισμένα λόγω της κακοκαιρίας

Το 206 Club πρέπει να βγάλει CD. Ήδη έχουμε έτοιμα 2 άσματα: "Θα πάω κυρά μου στο παζάρι να σου αγοράσω μια φιλτροχοάνη" & "Refresh".

Ο Νίκος (poliths) ορίζεται ως ο επίσημος ταβερνιάρης του club. Μας σκλάβωσε με την περιποίησή του. Παϊδάκια, γιούλμπασι, σπετσοφάι, μπριζόλες, μπιφτέκια, λουκάνικα.. και τι δεν είχε το μενού.

Ο Πάνος (pduke) ορίζεται ως ο επίσημος κιθαρίστας του club, αρκεί να μάθει να κουρδίζει πιο γρήγορα.

Ο Χρήστος (christhehealer) ορίζεται ως ο επίσημος τραγουδιστής αλλά και στιχουργός του club.

Η Ελίνα (angelbaby) ορίζεται ως η επίσημη επαναστάτρια του club αφού οι μουσικές της αναφορές έκαναν τον Χρήστο να αρρωσταίνει.

Ο Ανδριανός ορίζεται ως ο επίσημος κρασοπατέρας του club (το "τα σιγανά τα ποταμάκια να φοβάσαι" το έχετε ακούσει?).

Το test 2 ημερών οδήγησης κάτω από βροχή σε στροφές έδειξε ότι το 206 club ξέρει να οδηγεί σχεδόν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η τεχνική αλλαγής ταχυτήτων του polith, χωρίς την χρήση συμπλέκτη, τον κάνει να κερδίζει.

Το CC του Γιώργου (δεν θυμάμει username, γιατί ούτε αυτός το θυμόταν) με το bodykit της ecosse ήταν η διαφήμιση του club, μαζί με το GT του Πάνου.

Όλος ο Βόλος μας κοίταγε αποσβολωμένος, λες και έβλεπε παρέλαση από 206. Μέχρι και φωτογραφίες μας έβγαζαν. Να μην αναφέρω τα κορναρίσματα και τα φώτα από τα αδελφά 206.

Η κίνηση του alxdr74 ή του giannis206 (αν δεν κάνω λάθος στο username, γιατί δυστυχώς όνομα δεν θυμάμαι) να δώσει καρτούλα σε 206 που μπήκε στο κονβόι μας (και σταμάτησε γιατί μπερδευόταν και ο ίδιος) καθώς κατεβαίναμε από τα χιόνια, σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στον οδηγό του 206. Και αυτό γιατί οι τελευταίοι 4 στο κονβόι σταματούσαν και τον ρωτούσαν αν είχε πάθει κάτι, γιατί νόμιζαν ότι ήταν κάποιος δικός μας.

Το επόμενο touring χρειάζεται περισσότερη & καλύτερη οργάνωση. Υπήρξαν μικρολεπτομέρειες που δημιούργησαν ψιλοδυσάρεστες καταστάσεις αλλά η καλή παρέα είναι αυτή που μετράει και χάρη σε αυτή ξεπεράστηκαν όλα.

ΣΥΝΟΛΟ : ΤΕΛΕΙΑ...

Και τέλος είναι αδιαμφησβήτητο γεγονός: "Η τρέλλα πάει στα βουνά" ... μαζί με το 206 Club.

ΥΓ: Φούιιιιιιτ .... Πάνο, το έπιασες το υπονούμενο έτσι? Weird look
DimiP - Δευ 09 Δεκ 2002, 23:52:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ax, ρε παιδες πραγματικα ζηλευουμε εμεις που δεν ηρθαμε αλλα τι να γινει;
παντως παιρνουμε μια ιδεα απο το τι εγινε και το ποσο ωραια περασατε.
Αντε και ο χειμωνας ειναι μακρυς και ορεξη να εχουμε γiα touring.

αληθεια με αλυσιδες κινουσασταν συνεχεια; η για καποια κομματια;
απο βενζινες τι παιχτηκε; ησασταν φουλαριστοι η ψαχνατε βενζιναδικο;
καμια συνταγη απο αυτα που φαγατε θα "ανεβει" στο site για να παρουμε καμια γευση; Laughing Laughing Laughing Laughing
chatasos - Τρι 10 Δεκ 2002, 00:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

αληθεια με αλυσιδες κινουσασταν συνεχεια; η για καποια κομματια;
απο βενζινες τι παιχτηκε; ησασταν φουλαριστοι η ψαχνατε βενζιναδικο;
καμια συνταγη απο αυτα που φαγατε θα "ανεβει" στο site για να παρουμε καμια γευση; Laughing Laughing Laughing Laughing

Αλυσίδες δεν είχαν όλοι, οπότε όταν βρήκαμε τα δύσκολα σταματήσαμε και γυρίσαμε πίσω.
Βενζίνη είχαμε βάλει από Αθήνα, και συμπληρώσαμε την ημέρα που φεύγαμε για την επιστροφή.
Όσο για την μάσα, θα πάρεις πολύ σύντομα ιδέα του τι παίχτηκε!!!!
1.1 i love you - Τρι 10 Δεκ 2002, 01:06:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρετε τι ζημιά έχετε κάνει σ εμάς που δεν ήρθαμε Question Question Question Arrow :microwave: :microwave:
PoLiThS - Τρι 10 Δεκ 2002, 02:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
Chatase να ανοίξω topic με θέμα αλλαγές ταχυτήτων χωρίς την χρήση συμπλέκτη ???? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ειμαι καλό παιδάκι εγω (ψεμαααααα) μην εχουμε ατυχήματα και βλάβες... ΜΗΝ ρωτήσει κανείς πως το κάνω ΔΕΝ λεω... θέλει να σας το δείξω... Και ανέβασμα ταχύτητας και κατεβασμα
GIANNIS206 - Τρι 10 Δεκ 2002, 08:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ.ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕΡΡΑΙΟΣ.ΟΦΕΙΛΩ ΜΙΑ ΣΥΓΜΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΥ ΔΙΑ.....ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Sad .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΑΛΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ!
GIANNIS206 - Τρι 10 Δεκ 2002, 08:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΝΑΣ ΕΙΔΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ!!!!
alxdr74 - Τρι 10 Δεκ 2002, 12:08:47
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Kαλημέρα!

Μπορώ να πώ ότι η εκδρομή ήταν υπέροχη όπως υπέροχα ήταν όλα τα παιδιά που ήρθαν σε αυτή.

Το Σάββατο ξεκινήσαμε με καθυστέρηση λόγω καιρού και Νίκων! Το αγουροξύπνημα ήταν μεγάλο.

Η άνοδος ήταν εύκολη παρά τις κάποιες (τοπικές) αντίξοες συνθήκες αλλά ο χρόνος ήταν μεγάλος.

Η εκδρομή από εκεί και ύστερα νομίζω ότι θα μείνει αξέχαστη σε όλους με τα εκπληκτικά φαγητά (υπάρχουν και ντοκουμέντα) του Politi που πραγματικά μας ξεσαγώνιασε.

Μετά από το Λουκούλιο γεύμα ακολούθησε καφές για τους μισούς και ύπνος για τους υπόλοιπους που είχαν κάψει φλάτζα!

Το βράδυ όμως ήταν όλα τα λεφτά! Τζάκι για αρχή απλή κουβεντούλα, εξω ο καιρός να φυσάει και να ξηλώνει μέχρι και αμάξια (εκτός από τα 206) και ξαφνικά ο Μιχάλης με την κοπελιά του είχαν την εκπληκτική ιδεα της μάσας! Για άλλη μια φορά ο πρόθυμος Politis αλλά και ο Chatasos που μόλις φρέσκος είχε ξυπνήσει, πήγαν στο Βόλο για Pizza αψηφώντας την όποια... απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω θύελας.

Ο Konstantinos μόλις μύρισε τις πίτσες βγήκε από το βραδυνό του ύπνο και έσκασε με μπιτζαμούλες, σκούφο και φαναράκι (ωσάν τον Παπαγιανόπουλο) γιατί δεν μπορούσε να αντισταθεί σε ένα κομματάκι.... (μόνο ένα; της έδωσε και κατάλαβε κανονικότατα)

Το πιο ωραίο μέρος της βραδυάς "έντυσαν" ο PDuke με τον ChrisιΙατρό που με τις εκπληκτικές μουσικές τους ικανότητες (και όχι μόνο) μας κάνανε να πέσουμε κάτω από τα γέλια! Παιδιά είστε εκπληκτικοί!

Την επόμενη (ή να πω την ίδια... ?) μέρα κάναμε τις βολτούλες μας στο χιονισμένο Πήλιο και αποχωρήσαμε γεμάτοι όμορφες στιγμές που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες.

Ευχαριστίες:
Mα φυσικά στον Νίκο (Politis) που έτρεξε, μας τάισε μας πότισε και έγινε χαλί να τον πατήσουμε! Νικολή σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!

PDuke: Αγορίνα ότι και να πω είναι λίγο! Είσαι απίστευτος! Χαίρομαι που το Club έχει άτομα σαν και εσένα!

Chris: Eσένα δεν σου λέω τίποτα! Razz

Σε όλα τα παιδιά που είρθαν και πρόσφαιραν αυτή την καταπληκτική παρέα που αποδυκνείει έμπρακτα την υπόσταση και την ουσία του 206 Club.

Aπολογίες....

Για την κυρία Κατερίνα ο λόγος που μας την έκανε άσχημα σε όλους, που εξέθεσε έτσι και εμάς που το κανονίσαμε, αλλά θα έχει να κάνει από εδώ και πέρα με τον Νίκο που είμαι σίγουρος ότι θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει η κυρία.

Αθέτησε όλες τις συμφωνίες μας, αυξησε αυθαίρετα την τιμή (γιατί δεν με φωνάξατε ρε παιδιά!) ακύρωσε τους λουκουμάδες (που να της βγούν από την μύτη!) και γενικά γκρίνιαζε και προσπαθούσε να χαλάσει το κέφι μας!

Ζητώ προσωπικά συγνώμη από τα παιδιά και θα κοιτάξουμε την επόμενη φορά να μην έχουμε τέτοια προβλήματα.

Φωτογραφίες μάλλον αύριο γιατί δεν πρόλαβα...

ΥΓ. 1. Εκπληκτικό ήταν το πως κοίταζε ο κόσμος όλα αυτά τα αυτοκίνητα το ένα πίσω από το άλλο. Μέχρι και φωτογραφίες μας τραβούσανε!

ΥΓ. 2. Η εκδρομή αυτή μας έδωσε πολλές εμπειρίες για να οργανώσουμε την επόμενη καλύτερα.

Και οι φωτογραφιες που λεγαμε οτι θα μπουν στο forum απο την εκδρομη...?
pduke - Τρι 10 Δεκ 2002, 12:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:

κάτσε βρε αγόρι μου ,έκανες quote όλη την έκθεση του τάσου για προβάλεις μισή γραμμή?
Είναι σαν να αλλάζεις λάστιχα,ελατήρια,αμορτισέρ και μπουζοκαλώδια για ένα ...... φούιτ.....
Θύμισέ μου στο επόμενο τουρ να πάρεις μερικές κάμψεις...... Laughing Laughing
christhehealer - Τρι 10 Δεκ 2002, 12:36:28
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι τώρα ο χρήστης pduke θα μας δώσει τον ορισμό του όρου "φουιτ", ως του πλέον χρήσιμου για την συμβίωση μ' ένα αυτοκίνητο αλλά και της αυτοκίνησης γενικότερα. Crazy Crazy Crazy
Sidobre - Τρι 10 Δεκ 2002, 12:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΟΥΙΙΙΙΙΤ! Ετοιμες oι φωτογραφίες!!!!

Στην κεντρική σελίδα του site και ακολουθήστε τα Link!
teoman - Τρι 10 Δεκ 2002, 13:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΟΛΥ ωραίες!Μπράβο παιδιά!

(Είναι και μεσημέρι και είδα τα λουκανικάκια και τα μπιφτεκάκια και.... ζημιά!!!)
pduke - Τρι 10 Δεκ 2002, 13:15:14
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΥΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΟΣ ΤΟΥ SIDOBRE..............................
Confused Confused
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
alxdr74 - Τρι 10 Δεκ 2002, 13:33:42
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
alxdr74 έγραψε:

κάτσε βρε αγόρι μου ,έκανες quote όλη την έκθεση του τάσου για προβάλεις μισή γραμμή?
Είναι σαν να αλλάζεις λάστιχα,ελατήρια,αμορτισέρ και μπουζοκαλώδια για ένα ...... φούιτ.....
Θύμισέ μου στο επόμενο τουρ να πάρεις μερικές κάμψεις...... Laughing Laughing

Ωχ!!! Χρειζομαι προπονηση απο τωρα...... Laughing Laughing
christhehealer - Τρι 10 Δεκ 2002, 13:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΥΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΟΣ ΤΟΥ SIDOBRE..............................
Confused Confused
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Kαι με Nike σε πηλιορίτικο πλακάκι. Tι να κλ@#$σουν οι γιαπωνέζοι με τα drum Machines τώρα. Laughing Cool Cool Laughing Laughing Cool Laughing Cool
micho - Τρι 10 Δεκ 2002, 13:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
αψοοοογεες ητανε!!! αιντε να κανουμε και το 2ο παιδια τωρα που μαστε ζεστοι!!!! ωραια ητανε!
Ady - Τρι 10 Δεκ 2002, 13:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλές !!!!!!!!!!!!!!

Την κα Κατερίνα δε βγάλαμε καμία φωτογραφία......................
pduke - Τρι 10 Δεκ 2002, 13:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Kαι με Nike σε πηλιορίτικο πλακάκι.

υπερήλικας μπλουζίστας με διάθεση για τζόγκινγκ.......
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
konstantinos - Τρι 10 Δεκ 2002, 13:52:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Πολύ καλές !!!!!!!!!!!!!!

Την κα Κατερίνα δε βγάλαμε καμία φωτογραφία......................

Εννοια σου, έχουν γνώση οι φύλακες... Wink
απλώς μετράω μέρες μέχρι να αποκαλυφθούν οι κύριοι που αναφέρω στο παραπάνω post. Εαν δεν αποκαλυφθούν τότε θα πρέπει να αλλάξουν... πλανήτη Laughing Laughing Laughing Laughing
GIANNIS206 - Τρι 10 Δεκ 2002, 19:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ VHF ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΤΡΙΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ!!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΟ!
GIANNIS206 - Τρι 10 Δεκ 2002, 20:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΑΣΟ(WEBMASTER)ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ!
DimiP - Τρι 10 Δεκ 2002, 21:36:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τις ειδα τις φωτογραφιες και ζηλεψα περισσοτερο!!!!!
αλλα θα πω και την κακια μου : η 1η συναντηση Κρητης ειχε μονο 2 θαμωνες;;; Αχ! Αλεξανδρε που ειναι ο λαος σου;;; Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
και επανερχομαι στο Πηλιο:
θελουμε και υποτιτλους και βελακια που θα μας λενε ποιος ειναι ποιος Idea , εχασα τον μπουσουλα εκτος απο τις φατσες τον chatasso+scrhis the healer δεν ειδα κανενα αλλο γνωστο!!!!
sidobre που κρυφτηκες;;;

Καλα ρε σεις τι μεριδες ηταν αυτες;;;;; Confused Shocked Confused
Politis θα το κλεισεις το μαγαζι , ετσι που πας!!! Laughing

πολυ ωραιες οι φωτο παιδια! μπραβο και εις αλλα με υγεια Laughing Laughing
Sidobre - Τρι 10 Δεκ 2002, 22:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
θελουμε και υποτιτλους και βελακια που θα μας λενε ποιος ειναι ποιος Idea , εχασα τον μπουσουλα εκτος απο τις φατσες τον chatasso+scrhis the healer δεν ειδα κανενα αλλο γνωστο!!!!
sidobre που κρυφτηκες;;;Laughing

Εγώ τράβαγα τις φωτογραφίες Sad

Εχω και μία in car με γυρισμένη πλάτη!

Giannis την έλαβα την φωτό και είναι πολύ καλή! Επειδή είναι μεμονομένη θα κοιτάξω να φτιαχτεί ένα θέμα με διάφορες!
Alex - Τρι 10 Δεκ 2002, 23:43:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εβλεπα photos τωρα.. πολυ δυναμη! Μιλαμε ειδικα αυτες με τα 206 στη σειρα ειναι τρομερες..

Κατι ασχετο, ποιανου ειναι το 206 το ασημενιο με την WRC top αεροτομη? Πολυ wild...
1.1 i love you - Τετ 11 Δεκ 2002, 00:03:21
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Crying or Very sad Tι φωτογραφίες ήταν αυτές;Γιατί γιατί γιατι να μην ήμουν κι εγω εκεί γιατι;;;; :microwave: :microwave:
PoLiThS - Τετ 11 Δεκ 2002, 00:19:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως εχω παχύνει ελαφρώς..?????? ειμαι ενας χοντροοοοοοοοοοοος¨ Sad Sad Sad
GIANNIS206 - Τετ 11 Δεκ 2002, 02:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΕΣΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΧΥΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΛΑΚΙΑ!!!!ΠΟΛΥ ΦΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ!!
Ady - Τετ 11 Δεκ 2002, 08:46:17
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:

Κατι ασχετο, ποιανου ειναι το 206 το ασημενιο με την WRC top αεροτομη? Πολυ wild...

Πάνο, να απαντήσω ??????????????

Ευχαριστώ................

Alex, το αμάξι είναι του pduke...........
Svstouk - Τετ 11 Δεκ 2002, 09:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο παιδιά, ωραίες φωτό! Wink

Πόσο θά 'θελα να έβλεπα και την ασχημόφατσά μου εκεί...... Crying or Very sad
pduke - Τετ 11 Δεκ 2002, 10:10:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Alex έγραψε:

Πάνο, να απαντήσω ??????????????

Ευχαριστώ................

Alex, το αμάξι είναι του pduke...........

Εσύ ρε ύποπτη φάτσα όλο το σκ ένα προφορικό ποστ δεν ολοκλήρωσες....Απόταν ήρθαμε έχεις γράψει βιβλίο......
Μυστήριο........... Rolling eyes
Αλεξ@νδρος - Τετ 11 Δεκ 2002, 20:22:21
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον επειδη τα πηρα Twisted evil Twisted evil Twisted evil ( Laughing Laughing )
1 Με ολους εσας που μας εχετε κανει με τις περιγραφες σας να Ζηλευουμε
2 Με το σχολιο του Dimip για τον αριθμο των μελων (τι αλλο να κανω 50 καρτες εχω δωσει..)
3 Με τον Web mastora που του εστειλα 3000 φωτο και αυτος εβαλε 2-3(που ειναι βρε αυτη με τα ματια?)
Θα αποκαλυψω το μεγαλο μυστικο του Πολιτη....
ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Ο καλύτερος τρόπος για να μάθει κάθε οδηγός τη παραπάνω τεχνική ακολουθεί:

Κάθε πρωί στο δρόμο για τη εργασία, δοκιμάστε να αλλάξετε από πέμπτη σε τετάρτη χωρίς να πατήσετε καθόλου το πεντάλ του συμπλέκτη !

Με τη πέμπτη στο σασμάν πατήστε γκάζι για να ανέβουν οι στροφές. Αφήστε το γκάζι και καθώς πέφτουν οι στροφές βάλτε "νεκρά".

Καθώς το αμάξι "ρολλάρει" με "νεκρά", προσπαθήστε να υπολογίσετε ποιές στροφές θα είχε ο κινητήρας εάν είχε "μπεί" η τετάρτη

Ανεβάστε με το γκάζι τις στροφές που υπολογίζετε, και χωρίς να πατήσετε τον συμπλέκτη -αν είναι δυνατόν- κουμπώστε την τετάρτη !

Εάν δεν έχετε υπολογίσει τις στροφές (σίγουρο για τις πρώτες 10 δοκιμές) το σασμάν θα τρίξει και η σχέση δεν θα "κουμπώσει". Πατήστε συμπλέκτη, βάλτε τη πέμπτη και αρχίστε πάλι από το Βήμα 2, μέχρι να τα καταφέρετε.

Πολύ ωραία, καταφέρατε το Βήμα 5 !. Τώρα αρχίζει η άσκηση για τους προχωρήμένους ! Από στάση ξεκινήστε με πρώτη και όλες τις υπόλοιπες αλλαγές σχέσης πρέπει να τις καταφέρετε χωρίς πάτημα συμπλέκτη !

Εάν οι αλλαγές είναι στις σωστές στροφές, δεν υπάρχει πρόβλημα φθοράς των synchro (συνχρονιζέ), ή του δίσκου-πλατό.

Όταν καταφέρετε να οδηγήτε στην εργασία σας χωρίς να χρησιμοποιείτε το πεντάλ συμπλέκτη είστε master του σασμάν σας.

Η παραπάνω πρακτική θα σας μάθει α) τον άμεσο (ενστικτώδη) υπολογισμό στροφών για σωστό και smooth μύτη - τακούνι και β) πως να οδηγήσετε το αμάξι σας στο συνεργείο όταν κοπεί η ντίζα ή λειώσουν οι δίσκοι συμπλέκτη.

Wink Cool Cool Cool :D :D :D
PoLiThS - Τετ 11 Δεκ 2002, 22:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
Chatasseeeeeeeeeeeee εγώ δεν ξερω απο τέτοια..... ΟΛΕΣ με συμπλέκτη τις αλλαζα Razz Razz Razz Razz Razz Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire
Miltellas - Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αχχχχ, θα σκάσω από τη ζήλια...
GIANNIS206 - Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ρε τασο ο Νικος μηπωσ σε δουλευε καλη η πρακτικη σου εφαρμοζεται αλλα δεν το κανω προσωπικα αν και ειχα κανει καλη προπονηση στο παλιο μασ αυτοκινητο!
micho - Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:28:00
Θέμα δημοσίευσης:
ρε σεις το μυστικο του polith ειναι η διατροφη! αν τρως καθε μερα αρνακια (καλα τι αρνακι ηταν αυτο Wink Wink ) λουκανικα Twisted evil και ολα τα αλλα καλα της ορτανσιας (10 χλμ απο βόλο προς πορταρια στριβεις δεξια στην στροφη)(και διαφημιση νικολακη) αποκτας μαγικες ικανοτητες παντου στην οδηγηση και αλλου.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Alex - Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:34:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εγω θελω πραγματικα να το δοκιμασω αυτο που λετε με το χωρις συμπλεκτη αλλα τι να πω.. ΦΟΒΑΜΑΙ οτι θα το διαλυσω το κιβωτιο... εδω καμια φορα εχω το συμπλεκτη στο πατωμα και απο 2α σε 3η ακουω το ΓΚΡΑΑΑΑΑΟΥΡ απο την υπερβολικη ταχυτητα αλλαγης που επιδιωκω να κανω και τιναζεται ολο το χερι μου λες και το βαρεσε ηλεκτροσοκ... Με τι ΚΟΥΡΑΓΙΟ να του πεταξω καρφωτη? Αυτη τη στιγμη σας βλεπω σαν ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ που κανετε τετοια πραγματα αλλα επειδη ποτε δεν λεω ποτε, δεν αποκλειω σε καποιο μελλοντικο χρονικο σημειο να κανω το ιδιο και να λεω "ελα μωρε, σιγα, το κανω και γω!".. Αν ειχα στη καβατζα κανα εκατομυριο και την ανεση να πω οτι "και να το διαλυσω δεν τρεχει" παιζει και να το κανα.. αλλα και παλι θα το λυπομουν ρε γα**το.. τι να πω.. Θα θελα να το δω για να το καναοησω καλυτερα το συγκεκριμενο φαινομενο παντως..
GIANNIS206 - Πεμ 12 Δεκ 2002, 02:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
για αυτουσ τουσ λογουσ που λεσ και εσυ αλεξ οτι εκανα ηταν στο παλιο που ηταν για παρατημα!σημασια τωρα εχει οτι εμαθα αλλα με το λιονταρι δεν εχει τετοια να με βγαλει μερικα χρονια!!!! Wink

δημητρη ο νικοσ τωρα, που εκτοσ απο το πολυ καλο φαγητο,θα εχει και το σηματακι,που ωσ γνωστον προσφερει μαγικεσ ιδιοτητες,οχι συμπλεκτη δεν θα παταει αλλ θα βαλει και αυτακια πισω απο το τιμονι για καλυτερη ταχυτητα αλλαγων!!!!!!! :D
PoLiThS - Πεμ 12 Δεκ 2002, 06:05:19
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε αντε και στο επόμενο touring θα παραδώσω σεμινάριο Razz Razz
christhehealer - Πεμ 12 Δεκ 2002, 10:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
1 Με ολους εσας που μας εχετε κανει με τις περιγραφες σας να Ζηλευουμε

Eάν εσείς παραπονιόσαστε που ζηλεύεται, ο Miltellas τι να πει που τον πέρναμε και τηλέφωνο, μες την άγρια νύχτα, την ώρα που δούλευε. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
ofitzis - Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:57:12
Θέμα δημοσίευσης:
Είδα τις photos και μου γινε η καρδιά περιβόλι.Πρέπει να ταν και γαμ@ τις εμπειρίες... Crying or Very sad Τέσπα,εγώ ξεχώρισα στη photo με τον εκσκαφέα ένα μαύρο τέρας,με αεραγώγό στο καπό και πίτα χαμηλωμένο.Πολύ ωραίο!!!Του Polith ήταν Question Question Question
konstantinos - Πεμ 12 Δεκ 2002, 13:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:
Είδα τις photos και μου γινε η καρδιά περιβόλι.Πρέπει να ταν και γαμ@ τις εμπειρίες... Crying or Very sad Τέσπα,εγώ ξεχώρισα στη photo με τον εκσκαφέα ένα μαύρο τέρας,με αεραγώγό στο καπό και πίτα χαμηλωμένο.Πολύ ωραίο!!!Του Polith ήταν Question Question Question

Οχι Γιώργο, αυτό ήταν του Commando. Το δικό μου το ξεχώρισες???
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις? Twisted evil
ofitzis - Πεμ 12 Δεκ 2002, 15:35:28
Θέμα δημοσίευσης:
Eμμ...ΝΑΙ ΝΑΙ...είναι το πιο ωραίο... Laughing
Πρέπει να είναι αυτό δίπλα στου Comando στην ίδια φωτογραφία ε?Αν δεν κάνω λάθος φαίνεται και σε αυτή στα χιόνια ακριβώς μπροστά από του Ady.
DimiP - Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Παιδια εγω θελω πραγματικα να το δοκιμασω αυτο που λετε με το χωρις συμπλεκτη αλλα τι να πω.. ΦΟΒΑΜΑΙ οτι θα το διαλυσω το κιβωτιο... εδω καμια φορα εχω το συμπλεκτη στο πατωμα και απο 2α σε 3η ακουω το ΓΚΡΑΑΑΑΑΟΥΡ απο την υπερβολικη ταχυτητα αλλαγης που επιδιωκω να κανω και τιναζεται ολο το χερι μου λες και το βαρεσε ηλεκτροσοκ... Με τι ΚΟΥΡΑΓΙΟ να του πεταξω καρφωτη? Αυτη τη στιγμη σας βλεπω σαν ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ που κανετε τετοια πραγματα αλλα επειδη ποτε δεν λεω ποτε, δεν αποκλειω σε καποιο μελλοντικο χρονικο σημειο να κανω το ιδιο και να λεω "ελα μωρε, σιγα, το κανω και γω!".. Αν ειχα στη καβατζα κανα εκατομυριο και την ανεση να πω οτι "και να το διαλυσω δεν τρεχει" παιζει και να το κανα.. αλλα και παλι θα το λυπομουν ρε γα**το.. τι να πω.. Θα θελα να το δω για να το καναοησω καλυτερα το συγκεκριμενο φαινομενο παντως..

Alex, αγορι μου αρρωστος εισαι; δεν πιστευω τα ματια μου. εσυ και φοβασαι ενα τοσο απλο project;;; μη μασας , θυμισου τις ενδοξες ημερες των πειραματισμων σου και γκγρρρρρρρρρρρρρρ...
Αλεξ@νδρος - Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
Θεραπευτης έγραψε:
Eάν εσείς παραπονιόσαστε που ζηλεύεται, ο Miltellas τι να πει που τον πέρναμε και τηλέφωνο, μες την άγρια νύχτα, την ώρα που δούλευε.

Εμ δε το βλεπω το παιδι ουτε να μιλησει δεν εχει κουραγιο
Miltellas έγραψε:
Αχχχχ, θα σκάσω από τη ζήλια...

Του δημιουργησατε ψυχολογικο προβλημα
PoLiThS - Πεμ 12 Δεκ 2002, 21:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:

Μαρτυρες Όλοι.... Το Δικό μου είναι ποιό πιτα Beer Beer Beer

(Καλα εε... να δείτε με το ΦΟΥΙΤ πως ηταν.... Πεζωπιτα (χααχαχαχαχ) (απο το Peugeot + pita)
Alex - Πεμ 12 Δεκ 2002, 23:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Alex έγραψε:

Alex, αγορι μου αρρωστος εισαι; δεν πιστευω τα ματια μου. εσυ και φοβασαι ενα τοσο απλο project;;; μη μασας , θυμισου τις ενδοξες ημερες των πειραματισμων σου και γκγρρρρρρρρρρρρρρ...

Μα οι πειραματισμοι μου ειναι συνηθως ασφαλεις.. (Με μονη εξαιρεση εναν που ειχα κανει συνδεοντας την εισαγωγη του αερα με μπουκαλα καθαρου οξυγονου της οποιας τη μανικα ανοιγε ο συνοδηγος με εντολη μου) Το να καρφωνω ταχυτητες μου φαινεται επισφαλες... Confused
GIANNIS206 - Παρ 13 Δεκ 2002, 00:12:02
Θέμα δημοσίευσης:
Φουίτ ο Πολίτης;το μαρσπιε επαισε;ο γλυλλοσ χωρεσε;αν δεν ηρθε γερανος να το σηκώσει για ένα λαστιχο δεν κάνουμε τιποτα!!!!
Slash - Παρ 13 Δεκ 2002, 00:43:01
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:

Μα οι πειραματισμοι μου ειναι συνηθως ασφαλεις.. (Με μονη εξαιρεση εναν που ειχα κανει συνδεοντας την εισαγωγη του αερα με μπουκαλα καθαρου οξυγονου της οποιας τη μανικα ανοιγε ο συνοδηγος με εντολη μου) Το να καρφωνω ταχυτητες μου φαινεται επισφαλες... Confused

Δηλαδή Alex, διοχέτευες στο μοτέρ σου καθαρό οξυγόνο; Δεν είχες πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ σου;
Ο αέρας ως γνωστόν περιέχει 78% άζωτο, 21% οξυγόνο, κάτι ψιλά διοξείδιο του άνθρακα, και τα υπόλοιπα ψιλά ευγενή αέρια. Κάπου είχα διαβάσει οτι αν τα μοτέρ έκαιγαν καθαρό οξυγόνο θα υπήρχε πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ που θα ανέβαινε πολύ και επίκινδυνα, ενώ αντίθετα το άζωτο επιδρά ως ψυκτικό/coolant στην όλη υπόθεση. Και για του λόγου το αληθές το βρήκα...

Air has only 23.6% oxygen by weight, the rest is made up largely of nitrogen. That nitrogen does not aid in combustion at all, but it does absorb and carry heat away. When you add nitrous, it has 36% oxygen with the rest being nitrogen. So the more nitrous oxide you add, the less percentage of nitrogen is available to absorb heat. That is why nitrous increases engine heat very rapidly. If we were to add pure oxygen (which has been tried), the percentage of nitrogen would fall much faster as more oxygen was added. We would not be able to add much oxygen before heat was a problem to control. Also compressed oxygen is in a gaseous form, so adding oxygen takes up more room and reduces normally aspirated power, and the amount of nitrogen from it. By injecting liquid nitrous, the normally aspirated power only drops slightly and it is adding oxygen and nitrogen. To put in simply, with nitrous oxide, we can get more oxygen atoms in the engine and have a lot more nitrogen as well. Nitrous can make much more power before heat is uncontrollable.

source: http://www.grapeaperacing.com/GrapeApeRacing/tech/nitroushow.cfm
DimiP - Σαβ 14 Δεκ 2002, 18:18:02
Θέμα δημοσίευσης:
λαθος sorry
Alex - Κυρ 15 Δεκ 2002, 03:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:

Δηλαδή Alex, διοχέτευες στο μοτέρ σου καθαρό οξυγόνο; Δεν είχες πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ σου;
Ο αέρας ως γνωστόν περιέχει 78% άζωτο, 21% οξυγόνο, κάτι ψιλά διοξείδιο του άνθρακα, και τα υπόλοιπα ψιλά ευγενή αέρια. Κάπου είχα διαβάσει οτι αν τα μοτέρ έκαιγαν καθαρό οξυγόνο θα υπήρχε πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ που θα ανέβαινε πολύ και επίκινδυνα, ενώ αντίθετα το άζωτο επιδρά ως ψυκτικό/coolant στην όλη υπόθεση. Και για του λόγου το αληθές το βρήκα...

Ο κινητηρας δεν επαιρνε 100% καθαρο οξυγονο μιας και απλα του προσθεσα συμπληρωματικο οξυγονο στον εισερχομενο αερα μεταβαλλοντας ετσι απλα το ποσοστο απο ας πουμε 23 σε κατι παραπανω (δεν ξερω ποσο) ανοιγωντας την στροφιγγα της μπουκαλας... Για την ιστορια να αναφερω οτι δεν ειδα διαφορα αλλα αυτο πρεπει να ωφειλεται στο οτι η μπουκαλα ηταν μικρη (για ιατρικη χρηση) και μαλλον δεν εδινε οσο ηλπιζα.. Αλλα και πιο πολυ ροη θα ηταν μαλλον υπερβολικα επικυνδυνο καθως το οξυγονο ειναι 100% flameable...
Miltellas - Κυρ 15 Δεκ 2002, 06:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εάν ακούσουμε ποτέ στις "Ειδήσεις" για κάποιο 206 που ανατινάχτηκε θα ξέρουμε ποιανού θα είναι...
theflame - Κυρ 15 Δεκ 2002, 09:12:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αχχχχχ
Μπράβο ρε παιδιά.
Να είμαστε καλά και να κάνουμε πολλά-πολλά touring μπας και καταφέρω να έρθω και εγώ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Πάντως εκτός από 206club βλέπω ότι είμαστε και πολύ kaloperasakides club και πολύ μου αρέσει (τι διάλο αν δεν σου αρέσει η καλοπέραση δεν παίρνεις 206!!!! Wink )
konstantinos - Τετ 18 Δεκ 2002, 14:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
Νέο φωτογραφικό υλικό βρίσκεται στα χέρια της γνωστής παράγκας...

επίσης ο Νίκος (PoLiThS) έχει στα χέρια του φωτογραφικό υλικό που πραγματικά "ΚΑΙΕΙ" πολούς εδώ μέσα. Μου το ζήτησε - του το έδωσα γιατί έχει κάποιους λογαριασμούς να καλύψει και στην συνέχεια θα το παραδώσει εκεί που πρέπει...

Οπως είχα αναφερθεί σε παλαιότερο post, το χρονικό περιθώριο έληξε...
κύριοι ας αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες του...

ps Ady ξέρεις τι θέλω να γράψω...?
GIANNIS206 - Τετ 18 Δεκ 2002, 14:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
πότε θα Δημοσιευτεί το υλικό αυτό?
konstantinos - Τετ 18 Δεκ 2002, 14:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
πότε θα Δημοσιευτεί το υλικό αυτό?

Μάλλον ποτέ, δεν υπάρχει και άπλετος χώρος στον server.

Κάποιες θα δημοσιευτούν όμως στην Traffic...
κάποιοι ήδη αρχίζουν να μετακομίζουν... σε άλλη χώρα.
GIANNIS206 - Πεμ 19 Δεκ 2002, 00:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
Να βγουμε και στα παραθυρα!!!με κόντρες μεταξύ μελων!καλή διαφήμιση!! Wink Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες