DimiP έγραψε: |
Δυστυχως! τι να λεμε τωρα..... απλα .......... ΔΟΥΛΕΥΩ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
DimiP οι άδειες σου λένε τίποτα; Αντε ρε, εκδρομή στο Πήλιο είναι αυτή! Χαβαλές, καλή παρέα, κιθαρούλες, τζάκια, τσικουδιές, χιόνι (καλά αυτό θα δούμε) μάσεεεες.... Τι άλλο να προσφαίρουμε για να έρθετε; Για τις τιμές... είπαμε ότι καλύτερο οι φίλοι μας οι Βολιώτες θα το κάνουνε! Οσοι θα ανέβουνε πάνω μόνοι τους μπορούν να μείνουν και δυό δυό! Σαν τους Χιώτες! ![]() Αντε να βλέπω συμμετοχέεεεεεες. |
Sidobre έγραψε: |
Το 206 Club, σας προσκαλεί σε 2ήμερη εκδρομή στο Πήλιο το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου!
Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, στείλτε μας μήνυμα μέχρι ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στο e-mail: info@206club.gr με τα παρακάτω: UserName Ονομα Τηλέφωνο Περιοχή Άτομα που θα έρθετε Αναλόγως την περιοχή (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ) θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος όπου θα συνεννοηθεί μαζί σας για τα περαιτέρω. Πιστεύουμε ότι θα είναι ένα 2ήμερο που θα μας μείνει αξέχαστο! |
Ady έγραψε: |
Eimai mesa, alla den exo dinatotita na stilo e-mail apo tin England.
Pes mou an ine dinaton na stilo ta stixia mou meso pm. |
alxdr74 έγραψε: |
Μόλις δήλωσα συμμετοχή! Sorry για τα γραμματα αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα να γράψω Ελληνικά! Προσωπικά υπάρχει και η δυνατότητα να μεινω και στο Βόλο....Ελπίζω το mail να εφτασε κανονικα! |
Vaggelis έγραψε: |
Μπορούμε να μάθουμε μια τιμή πάνω - κάτω για το δίκλινο, το μέρος που θα μείνουμε καθώς και τις ώρες αναχώρησης από Αθήνα και από Bόλο αντίστοιχα;
Σύντομα θα ακολουθήσει και το e-mail... |
Vaggelis έγραψε: |
Μπορούμε να μάθουμε μια τιμή πάνω - κάτω για το δίκλινο, το μέρος που θα μείνουμε καθώς και τις ώρες αναχώρησης από Αθήνα και από Bόλο αντίστοιχα;
Σύντομα θα ακολουθήσει και το e-mail... |
micho έγραψε: |
Εκδρομηηηη??? αιντε εχω χάσει επεισόδια απειρα, παρακαλω πολυ μη με παρεξηγειτε! ΠΑΝΟ ΜΙΛΤΟΟΟΟΟ πειτε μου τα ιδια με το quote για θεσσαλονικη που? πότε? ποσοοο? ΡΕΕΕΕ γιατι δεν με πηρατε ενα τηλ ενα μυν ενα εμαιλ τελος παντων. |
Εφτασε και θα επικοινωνήσω μαζί σου μέσα στην εβδομάδα για λεπτομέρειες! |
pezomania έγραψε: |
7 του μηνός έχω εξετάσεις αγγλικών ![]() ![]() |
Μου δωσανε μια συμβουλη να ξεφουσκωσω λιγακι τα λαστιχα αν εχει λιγο χιονι η γλυστραει επανω στο βουνο, δεν ξερω αν ειναι σωστη η οχι αλλα την αναφέρω! ![]() |
α και κατι που δεν αναφερθηκε ποτε! για τους σαλονικιούς meeting point? (o pduke θα φυγει απο παρασκευή) εμεις του σαββατου? ποτε και που? |
pduke έγραψε: |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ζητείται μόνος και τονίζω το μόνος, κάτοχος 206 που επιθυμεί να έρθει στο πήλιο, για να ξεκινήσουμε από παρασκευή μπας και βρω κιεγώ κάποιον να μοιραστεί το δωμάτιο μαζί μου(όλοι διπλοί μουρχεστε σαν τους χιώτες). ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ,ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΖΕΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΟ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΜΕ ΤΑ 206 ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΝΩ Η ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ......ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ. ΥΓ.ΤΗ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΝΥΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΣ......ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙΤΕ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ 6:00.... |
ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΜΕ ΤΑ 206 ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΝΩ Η ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ......ΤΟΤΕ ΝΑΙ |
ΥΓ.ΤΗ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΝΥΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΣ......ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙΤΕ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ 6:00.... |
pduke έγραψε: | ||
Κι εγώ για σάββατο με βλέπω.Πάντως ότι και να γίνει θα μας οργανώσω.Εσύ απλά έχε το κινητό ανοιχτό.......όχι όπως το σκ..... |
Μήπως να ρίξουμε την ιδέα για Concept? |
konstantinos έγραψε: |
ps ξέχασες στην αγγελία να βάλεις το "Αβασάνιστα" σαν αρχική λέξη, με το ζητείται θα πάει στον "πάτο" των Αγγελιών. |
christhehealer έγραψε: |
Tην Kυριάκη το πρωί κατά τις 6.00 θα σου μιλήσω για τη μαγεία του πρωινού ξυπνήματος. |
ελα ρε πανο να παμε ολοι μαζι παρεα... τωρα που να ξεκινας μονος σου στην εθνικη βραδιατικα εσυ κ οι νταλικες, αντι να παμε να χτυπησουμε πρωι πρωι μια μπουγατσουλα με τοπινο!!! καθως σαλονικιοι! κ τσουκου τσουκου να παμε ενα χαρουμενο 206κομβοι για βολο! θα φαινομαστε και περισοτεροι ρε! |
Πολλά κεράσια ακούω!
Μήπως να κρατήσω και μικρό καλάθι? ![]() |
Καλύτερα πάρε μια καλαθούνα με μαξιλάρια μέσα γιατί λίγο η νύστα,λίγο τα δωμάτια που δεν θα φτάσουν....... |
αμα καταφέρουμε και πάμε από παρασκευή,θα κάτσουμε οι δυο μας το σάββατο δίπλα στο τζάκι και με φόντο την νυσταγμένη μουτσούνα του christhesleeper θα σου παραθέσω 9+1 λόγους για να χαρείς για την επιλογή σου. |
ΠΑΝΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ!
προγραμμα??? διαδρομές??? ΑΜΑΑΑΝ δεν μου τα πατε αυτα??? και οι γυναικες? θα παιζουν μπιριμπα? :D α θα της το πω οταν θα φτασουμε στον βολο οτι θα εχει και διαδρομες! λετε να γυρισει με το ΚΤΕΛ? ![]() |
βρε εγω δεν λεω οχι! αλλα! |
Για τους Αθηναίους για άλλη μια φορά να υπενθυμίσω ότι το σημείο συνάντησης είναι στην εθνική οδό, Απέναντι απο τα Smart το Σάββατο στις 6:00 το πρωϊ. Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση |
christhehealer έγραψε: | ||
Αλλά τι ![]() ![]() ![]() Πές το ρε παιδάκι μου και μας έσκασες ![]() ![]() ![]() |
Για κάτσε ρε κουμπάρε δυο λεπτά. Όταν λέτε εσείς εκδρομή τι εννοείτε; Ξεκινάτε από την Θεσσαλονίκη πάτε στην Πορταριά μπαίνετε στον ξενώνα Σάββατο πρωί και βγαίνεται Kυριακή βράδυ όταν είναι να φύγεται; ![]() ![]() ![]() ![]() |
η γυναικα ρε φιλε την είχα πείσει για κατι πιο light τεσπα! |
Λετε ολοι να δωσουμε στις γυναικες τα 206 να μας πανε αυτες διαδρομες για να κοπει λιγο η γκρινια??? :D |
Λετε ολοι να δωσουμε στις γυναικες τα 206 να μας πανε αυτες διαδρομες για να κοπει λιγο η γκρινια??? :D |
κι η δικια μου που είναι και μέλος του κλαμπ δεν μπορεί......τι να πεις.... |
Εμένα το αντίθετο, έχει δίπλωμα αλλά δεν ξέρει να οδηγεί................ |
Δηλαδή ξέρει να οδηγεί αλλά δεν έχει δίπλωμα ?
|
Mήπως είρθε η ώρα να την μάθεις; |
Tι σκαρφίζεται ο άνθρωπος για να γλιτώσει την γκρίνια και την παντόφλα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλάααααα, καλάααααααααα. Ο σοφός λαός λέει: "Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θάρθεις" |
Μια πρόβλεψη? ![]() ![]() 2ο Tour: Ναύπλιο... και στα γύρω μέρη ![]() ![]() ΟΛΕ ΟΛΕ ![]() ![]() |
Για τους Αθηναίους για άλλη μια φορά να υπενθυμίσω ότι το σημείο συνάντησης είναι στην εθνική οδό, Απέναντι απο τα Smart το Σάββατο στις 6:00 το πρωϊ. Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση |
Ady έγραψε: | ||
Τάσο, αν σταματήσουμε ακριβώς απέναντι από τα smart έχω την εντύπωση ότι θα δημιουργήσουμε πρόβλημα, γιατί εκεί κάνουν δεξιά τα αυτοκίνητα που στρίβουν για Κηφισιά. Θα ήταν καλύτερο να συναντηθούμε λίγα μέτρα μετά τα φανάρια. Τι λες ; |
Τάσο, αν σταματήσουμε ακριβώς απέναντι από τα smart έχω την εντύπωση ότι θα δημιουργήσουμε πρόβλημα, γιατί εκεί κάνουν δεξιά τα αυτοκίνητα που στρίβουν για Κηφισιά. Θα ήταν καλύτερο να συναντηθούμε λίγα μέτρα μετά τα φανάρια. Τι λες ; |
p206mike έγραψε: |
ΝΑΙ ΝΑΙ και παίζουν κάτι τρελά φαγητά στο Πήλιο...Κάτι σπετζοφάγια και κάτι άλλες τρελές συνταγές....
μμμμ..Μου τρέχουν τα σάλια , είναι και μεσημέρι..... Αλλά και οίνος για να μην ξεχνιόμαστε ![]() Ο οίνος να ρέει άφθονος...... |
και ο τσίπουρος......μην ξεχνιόμαστε ....... ![]() ![]() |
κοιταχτε μια αυτο ....
με χιονια με βροχες δεν μασαμεεεε http://uk.weather.yahoo.com/GRXX/GRXX0023/index_c.html |
portokalades exei? ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Tο μεσημέρι που θα είμαστε πολύ πιθανόν "μακρυά" από τη βάση μας, μόνο τέτοιες θα έχει. Άντε και Cocacoles για τους θεριακλήδες. Σιγά μην τους αφήσω να ρουχλιάζουν από το μεσημέρι και να έχουν οδήγηση σε στροφές με βροχή. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alex έγραψε: |
Εντωμεταξυ βλεπω τον καιρο εδω αλλα και στις ειδησεις και το μυαλο μου ειναι στα παιδια που πανε Touring... Τι να πω.. πολυ κακοκαιρια ρε παιδια... |
τους προλαβα ολους!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΑΥΤΟΙ που εμειναν πισω καλωσοριζουν αυτους που γυρισαν απο το ...ΚΡΥΟ.
ερωτησεις κρισεως: ποια ειναι η κ.Κατερινα; επεσε πολυ φαι;;;;; εκανε πολυ κρυο; ποσοι ησασταν; |
Αλλά έχω ένα παράπονο...........Δεν ήπιαμε ρε παιδάκι μου............ Αν θυμάμαι καλά ήμασταν 14 αυτοκίνητα, επί δύο σχεδόν τα άτομα. |
konstantinos έγραψε: | ||
Καλημέραααααααα, λοιπόν όλα ήταν άψογα stop, τα αυτοκίνητα σε σύνολο ήταν 18 (τα τέσσερα απο Βόλο) stop, ο Ady δεν ήπιε καθόλου stop, λεπτομέρειες στις φωτογραφίες stop. Τα μελέ σε λίγο... τα καραμελέ... μας τελείωσαν ![]() ![]() |
micho έγραψε: | ||||
γεια σου κωνσταντίνε με την θεα την κόρη σου!!! να μείνω μήπως στο ψυγείο μέχρι να μεγαλώσει???? Φτάσατε καλά χθες τελικα? εμείς μόνο ενα λαστιχο είχαμε |
εμείς μόνο ενα λαστιχο είχαμε |
PoLiThS έγραψε: |
Micho.. τι λάστιχο ρέ ? πού ? |
PoLiThS έγραψε: |
Αναρωτιέμαι κυρίες και κύριοι... Ο Γιώργος...(Ο καραφλός με το CC) θυμήθηκε το username του... ΟΜΟΡΦΑ!!
Πηγα στις 8 το πρωί στην Κυρα Κ@τιν@ και της γα....... τα πρέκια έτσι για πρόφταση!!! Απο εχθές το βράδυ ΧΙΟΝΙΖΕΙ O Ady ειναι Μπεκροκανάτας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Micho.. τι λάστιχο ρέ ? πού ? Παιδιά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όμορφη παρέα... Θα ήθελα να ζητήσω δημοσίως συγνώμη για τις τυχόν ανωμαλίες στην διαμονή (ειλικρινά την Κυριακή το πρωί ντρεπόμουνα να έρθω για καφέ ![]() Mike.... Βρήκα καλύτερη συνταγή για pizza... Με τυροσαλάτα και ουγγαρέζα μεσα είναι better Pduke : Πότε θα πάμε την κόντρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε |
ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΤΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΤΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο |
Τι, είσουν και εσύ εκεί? Ρε γμτ δεν σε πρόσεξα... ![]() ![]() |
Αυτά προς το παρόν, γιατί έχω να γράψω και άλλα για αυτό το ΑΤΟΜΟ. |
KATΩ KATHXΩPI - ΠHΛIO Όπως πας για Πορταριά αριστερή φουρκέτα δευτέρας - 15 - κράτα δεξιά. Tαμπέλα "Oρτανσίες" δεξιά πρώτης. Eυθεία στο δρομάκι μέσα. Eγγυημένη αύξηση κιλών/ίππο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KATΩ KATHXΩPI - ΠHΛIO Όπως πας για Πορταριά αριστερή φουρκέτα δευτέρας - 15 - κράτα δεξιά. Tαμπέλα "Oρτανσίες" δεξιά δρομάκι - πρώτη. Eυθεία στο δρομάκι μέσα. Eγγυημένη αύξηση κιλών/ίππο. Στο πα Nίκο μου. Θα σε βγάλω στο Internet. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλημέρα εν 206 αδελφέ, δεν μου λες όλα αυτά με δικές σου σημειώσεις ή του Κύρκου? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps σε κάποια στιγμή σε έχασα στην εθνική, τι ποιο φυσικό, και ανησύχησα για εσένα... μόλις έκανες login όλα πήγαν στην θέση τους. |
Ο Ady κατάφερε να στείλει το γεμάτο βαρέλι του Politi για καυσόξυλα! Αλλά και οι κ.κ. Chris & Pduke δεν μείνανε πίσω! Απλά αυτοί, αντί για αμόλυβδη καίγανε V-Racing...! |
Παιδιά όλοι μας αποδείξαμε τι είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε και τι είναι αυτό που σημαίνει αυτό το Club! |
Πολύ καλή η ιδέα σου (sorry αν κλέβω το copyright της ιδέας, εμένα πάντως ο Sidobre μου το είπε) για ετήσιο προγραμματισμό εκδρομών. |
αλλά αυτός ο πελλοπονήσιος.......ΠΟΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.............. |
H ιδέα είναι συλλογική και εκφράστηκε από όλους όπως και για όλες τις αποφάσεις. Τιποτα δεν ανήκει και σε κανέναν Ενας για όλους και όλοι για έναν! |
Εγώ θέλω να μάθω τι έγινε Σάββατο βράδυ στο υπόγειο της "Κατερίνας" Ακούγονται πολλές φήμες... |
Εγώ πάλι πολύ χαρούμενη την είδα την κα Κατερίνα το πρωϊ. Ρε μήπως την αρχίσανε στις καντάδες τη γυναίκα, και μας χρέωσε περισσότερο τελικά για να τα δώσει στους δύο τραγουδοποιούς ? |
Εγώ πάλι πολύ χαρούμενη την είδα την κα Κατερίνα το πρωϊ. Ρε μήπως την αρχίσανε στις καντάδες τη γυναίκα, και μας χρέωσε περισσότερο τελικά για να τα δώσει στους δύο τραγουδοποιούς ? |
Ρε σεις, ο Chatasos πού είναι;
Μήπως τρώει ακόμα παϊδάκια στον Politi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε σεις, ο Chatasos πού είναι;
Μήπως τρώει ακόμα παϊδάκια στον Politi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν δεν αντέχω άλλο θα το ανοίξω το στόμα μου και ας υποστώ τις συνέπειες. Sorry chris - pDuke, αλλά το καθήκον με καλεί (Αρτέμης Μάτσας). Η κυρία Κατερίνα αφής εξαρχής εδήλωσε οτι θα κοιμηθεί στο υπόγειο, αφού βέβαια το υπόγειο το είχαν ορίσει σαν ορμητήριον ο Chris και ο Πάνος. Η κυρία Κατερίνα θεώρησε να δώσει καφέ ΜΟΝΟΝ στους δύο κύριους και σε κανέναν άλλον. Ολοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μου (αλίμονο σε όποιον δεν το κάνει). Μπορεί κάλλιστα να επιβαιώσει τα λεγόμενά μου και ο Τάσος (sidobre), ο οποίος εκδιώχθει οιχτρά μόλις εζήτησε απο τον κυρία Κατερίνα καφέ.
Παρακαλούνται οι παραπάνω κύριοι όπως αποκαλυφθούν τάχιστα πριν τους προλάβουν τα χειρότερα (βλέπε ντοκουμέντα). Ολα τα παραπάνω μπορούν να διαψευτούν όπως και θα γίνει, αλλά όπως και στα x-Files όλοι μέσα μας ξέρουμε οτι οι εξωγήινοι υπάρχουν... |
Γειά σου Δημήτρη......... Σου απαντώ στα γρήγορα, και στη συνέχεια θα πούμε πιο πολλές λεπτομέρειες. Η κ. Κατερίνα ήταν η οικοδέσποινα των δωματίων που μέναμε............ Αν έπεσε πολύ φαϊ ?????? Αλλο να σου λέω και άλλο να το βλέπεις............. Αλλά έχω ένα παράπονο...........Δεν ήπιαμε ρε παιδάκι μου............ Ψωφόκρυο................. Αν θυμάμαι καλά ήμασταν 14 αυτοκίνητα, επί δύο σχεδόν τα άτομα. |
Ναι μωρέ, είναι αυτός που δε σε άφησε να κλείσεις μάτι όλο το βράδυ..... Ναι, ναι αυτός που ξέρει κάτι φοβερά, επαναστατικά τραγούδια, όπως π.χ. το σαγκουίνι refresh !!!!!!!!!!!!!! |
αληθεια με αλυσιδες κινουσασταν συνεχεια; η για καποια κομματια; απο βενζινες τι παιχτηκε; ησασταν φουλαριστοι η ψαχνατε βενζιναδικο; καμια συνταγη απο αυτα που φαγατε θα "ανεβει" στο site για να παρουμε καμια γευση; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kαλημέρα!
Μπορώ να πώ ότι η εκδρομή ήταν υπέροχη όπως υπέροχα ήταν όλα τα παιδιά που ήρθαν σε αυτή. Το Σάββατο ξεκινήσαμε με καθυστέρηση λόγω καιρού και Νίκων! Το αγουροξύπνημα ήταν μεγάλο. Η άνοδος ήταν εύκολη παρά τις κάποιες (τοπικές) αντίξοες συνθήκες αλλά ο χρόνος ήταν μεγάλος. Η εκδρομή από εκεί και ύστερα νομίζω ότι θα μείνει αξέχαστη σε όλους με τα εκπληκτικά φαγητά (υπάρχουν και ντοκουμέντα) του Politi που πραγματικά μας ξεσαγώνιασε. Ο Ady κατάφερε να στείλει το γεμάτο βαρέλι του Politi για καυσόξυλα! Αλλά και οι κ.κ. Chris & Pduke δεν μείνανε πίσω! Απλά αυτοί, αντί για αμόλυβδη καίγανε V-Racing...! Μετά από το Λουκούλιο γεύμα ακολούθησε καφές για τους μισούς και ύπνος για τους υπόλοιπους που είχαν κάψει φλάτζα! Το βράδυ όμως ήταν όλα τα λεφτά! Τζάκι για αρχή απλή κουβεντούλα, εξω ο καιρός να φυσάει και να ξηλώνει μέχρι και αμάξια (εκτός από τα 206) και ξαφνικά ο Μιχάλης με την κοπελιά του είχαν την εκπληκτική ιδεα της μάσας! Για άλλη μια φορά ο πρόθυμος Politis αλλά και ο Chatasos που μόλις φρέσκος είχε ξυπνήσει, πήγαν στο Βόλο για Pizza αψηφώντας την όποια... απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω θύελας. Ο Konstantinos μόλις μύρισε τις πίτσες βγήκε από το βραδυνό του ύπνο και έσκασε με μπιτζαμούλες, σκούφο και φαναράκι (ωσάν τον Παπαγιανόπουλο) γιατί δεν μπορούσε να αντισταθεί σε ένα κομματάκι.... (μόνο ένα; της έδωσε και κατάλαβε κανονικότατα) Το πιο ωραίο μέρος της βραδυάς "έντυσαν" ο PDuke με τον ChrisιΙατρό που με τις εκπληκτικές μουσικές τους ικανότητες (και όχι μόνο) μας κάνανε να πέσουμε κάτω από τα γέλια! Παιδιά είστε εκπληκτικοί! Την επόμενη (ή να πω την ίδια... ?) μέρα κάναμε τις βολτούλες μας στο χιονισμένο Πήλιο και αποχωρήσαμε γεμάτοι όμορφες στιγμές που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες. Ευχαριστίες: Mα φυσικά στον Νίκο (Politis) που έτρεξε, μας τάισε μας πότισε και έγινε χαλί να τον πατήσουμε! Νικολή σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! PDuke: Αγορίνα ότι και να πω είναι λίγο! Είσαι απίστευτος! Χαίρομαι που το Club έχει άτομα σαν και εσένα! Chris: Eσένα δεν σου λέω τίποτα! ![]() Σε όλα τα παιδιά που είρθαν και πρόσφαιραν αυτή την καταπληκτική παρέα που αποδυκνείει έμπρακτα την υπόσταση και την ουσία του 206 Club. Παιδιά όλοι μας αποδείξαμε τι είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε και τι είναι αυτό που σημαίνει αυτό το Club! Aπολογίες.... Για την κυρία Κατερίνα ο λόγος που μας την έκανε άσχημα σε όλους, που εξέθεσε έτσι και εμάς που το κανονίσαμε, αλλά θα έχει να κάνει από εδώ και πέρα με τον Νίκο που είμαι σίγουρος ότι θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει η κυρία. Αθέτησε όλες τις συμφωνίες μας, αυξησε αυθαίρετα την τιμή (γιατί δεν με φωνάξατε ρε παιδιά!) ακύρωσε τους λουκουμάδες (που να της βγούν από την μύτη!) και γενικά γκρίνιαζε και προσπαθούσε να χαλάσει το κέφι μας! Ζητώ προσωπικά συγνώμη από τα παιδιά και θα κοιτάξουμε την επόμενη φορά να μην έχουμε τέτοια προβλήματα. Φωτογραφίες μάλλον αύριο γιατί δεν πρόλαβα... ΥΓ. 1. Εκπληκτικό ήταν το πως κοίταζε ο κόσμος όλα αυτά τα αυτοκίνητα το ένα πίσω από το άλλο. Μέχρι και φωτογραφίες μας τραβούσανε! ΥΓ. 2. Η εκδρομή αυτή μας έδωσε πολλές εμπειρίες για να οργανώσουμε την επόμενη καλύτερα. |
alxdr74 έγραψε: |
Και οι φωτογραφιες που λεγαμε οτι θα μπουν στο forum απο την εκδρομη...? |
κάτσε βρε αγόρι μου ,έκανες quote όλη την έκθεση του τάσου για προβάλεις μισή γραμμή? Είναι σαν να αλλάζεις λάστιχα,ελατήρια,αμορτισέρ και μπουζοκαλώδια για ένα ...... φούιτ..... Θύμισέ μου στο επόμενο τουρ να πάρεις μερικές κάμψεις...... ![]() ![]() |
ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΥΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΟΣ ΤΟΥ SIDOBRE.............................. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kαι με Nike σε πηλιορίτικο πλακάκι. |
Πολύ καλές !!!!!!!!!!!!!!
Την κα Κατερίνα δε βγάλαμε καμία φωτογραφία...................... |
θελουμε και υποτιτλους και βελακια που θα μας λενε ποιος ειναι ποιος ![]() sidobre που κρυφτηκες;;; ![]() |
Κατι ασχετο, ποιανου ειναι το 206 το ασημενιο με την WRC top αεροτομη? Πολυ wild... |
Πάνο, να απαντήσω ?????????????? Ευχαριστώ................ Alex, το αμάξι είναι του pduke........... |
Alexandros έγραψε: |
1 Με ολους εσας που μας εχετε κανει με τις περιγραφες σας να Ζηλευουμε |
ofitzis έγραψε: |
Είδα τις photos και μου γινε η καρδιά περιβόλι.Πρέπει να ταν και γαμ@ τις εμπειρίες... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παιδια εγω θελω πραγματικα να το δοκιμασω αυτο που λετε με το χωρις συμπλεκτη αλλα τι να πω.. ΦΟΒΑΜΑΙ οτι θα το διαλυσω το κιβωτιο... εδω καμια φορα εχω το συμπλεκτη στο πατωμα και απο 2α σε 3η ακουω το ΓΚΡΑΑΑΑΑΟΥΡ απο την υπερβολικη ταχυτητα αλλαγης που επιδιωκω να κανω και τιναζεται ολο το χερι μου λες και το βαρεσε ηλεκτροσοκ... Με τι ΚΟΥΡΑΓΙΟ να του πεταξω καρφωτη? Αυτη τη στιγμη σας βλεπω σαν ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ που κανετε τετοια πραγματα αλλα επειδη ποτε δεν λεω ποτε, δεν αποκλειω σε καποιο μελλοντικο χρονικο σημειο να κανω το ιδιο και να λεω "ελα μωρε, σιγα, το κανω και γω!".. Αν ειχα στη καβατζα κανα εκατομυριο και την ανεση να πω οτι "και να το διαλυσω δεν τρεχει" παιζει και να το κανα.. αλλα και παλι θα το λυπομουν ρε γα**το.. τι να πω.. Θα θελα να το δω για να το καναοησω καλυτερα το συγκεκριμενο φαινομενο παντως.. |
Θεραπευτης έγραψε: |
Eάν εσείς παραπονιόσαστε που ζηλεύεται, ο Miltellas τι να πει που τον πέρναμε και τηλέφωνο, μες την άγρια νύχτα, την ώρα που δούλευε. |
Miltellas έγραψε: |
Αχχχχ, θα σκάσω από τη ζήλια... |
ofitzis έγραψε: |
Είδα τις photos και μου γινε η καρδιά περιβόλι.Πρέπει να ταν και γαμ@ τις εμπειρίες... ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
Alex, αγορι μου αρρωστος εισαι; δεν πιστευω τα ματια μου. εσυ και φοβασαι ενα τοσο απλο project;;; μη μασας , θυμισου τις ενδοξες ημερες των πειραματισμων σου και γκγρρρρρρρρρρρρρρ... |
Μα οι πειραματισμοι μου ειναι συνηθως ασφαλεις.. (Με μονη εξαιρεση εναν που ειχα κανει συνδεοντας την εισαγωγη του αερα με μπουκαλα καθαρου οξυγονου της οποιας τη μανικα ανοιγε ο συνοδηγος με εντολη μου) Το να καρφωνω ταχυτητες μου φαινεται επισφαλες... ![]() |
Slash έγραψε: |
Δηλαδή Alex, διοχέτευες στο μοτέρ σου καθαρό οξυγόνο; Δεν είχες πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ σου; Ο αέρας ως γνωστόν περιέχει 78% άζωτο, 21% οξυγόνο, κάτι ψιλά διοξείδιο του άνθρακα, και τα υπόλοιπα ψιλά ευγενή αέρια. Κάπου είχα διαβάσει οτι αν τα μοτέρ έκαιγαν καθαρό οξυγόνο θα υπήρχε πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ που θα ανέβαινε πολύ και επίκινδυνα, ενώ αντίθετα το άζωτο επιδρά ως ψυκτικό/coolant στην όλη υπόθεση. Και για του λόγου το αληθές το βρήκα... |
GIANNIS206 έγραψε: |
πότε θα Δημοσιευτεί το υλικό αυτό? |