Kouzman έγραψε: |
....για το καινουριο το Α εχω ακουσει παντως πολυ καλα λογια. Ομως τα κοντα 40 χιλιαρικα που το κοβω να εχει ειναι εξωφρενικα... |
TZAG έγραψε: |
Ξέρει κανείς αν αυτός ο κουβάς στρίβει;; Τα 230χλμ. του έλειπαν τρομάρα του ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
Έτσι...... ![]() |
tirokomos έγραψε: |
Ειναι γνωστο οτι η Mercedes-benz |
teodor_v έγραψε: | ||
....κατασκευαζει αυτοκινητα..... ![]() ![]() tirokome την ξερεις την αδυναμια μου για τους γερμαναραδες.... |
Kouzman έγραψε: |
το a-class πρωτοτουμπαρε στην σουηδια ή φιλανδια απο δημοσιογραφους που εκαναν το λεγομενο τεστ αποφυγης του ταρανδου... κοφτη τιμονια αριστερα και μετα δεξια... (αυτο σε αυτες τις χωρες ειναι η πραγματικοτητα μιας και οι ταρανδοι εκει ειναι οπως ειναι εδω οι γατες...). Μετα το ατυχημα αυτο η MB την απεσυρε και της εβαλε ολα αυτα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα για να μπορει να κρατα, οπου φυσικα ανεβασαν και το κοστος αρκετα...
για το καινουριο το Α εχω ακουσει παντως πολυ καλα λογια. Ομως τα κοντα 40 χιλιαρικα που το κοβω να εχει ειναι εξωφρενικα... |
-=N4X=- έγραψε: |
Το colt επειδη υπαρχει στην παρεα (νεοαποκτηθεν με κατω απο 3.000χλμ) ακομα κ με 5 ποντους χαμηλωμα που το αμαξι ειναι υπερβολικα χαμηλο στα μαρσπιε του συνεχιζει να ειναι πιο ψηλο απο το 206 διπλα διπλα (4 ποντοι χαμηλωμα) |