shiba έγραψε: |
megali διαφορα ρε γα**το...ηρθε ρε παιδεσ χτεσ ο ασφαλιστησ μ και μου ειπε οτι αν βαλω τουσ gt και τρακαρω η ασφαλεια θα μου δωσει τα179 του gti...ισχυει....?αν ναι ξενερωνω απιστευτα ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Oι προφηλακτηρες θεωρουνται αξεσουαρ στη περιπτωση σου. Οι ασφαληστικες δεν σου πληρωνουν ζημιες σε αξεσουαρ που εχουν μπει μετα την αγορα του αυτοκινητου και την ασφαληση του. Δες το απλα, εσυ το αμαξι το εχεις ασφαλισει οπως το πηρες απ'τη Peugeot, αρα σε περιπτωση ζημιας η ασφαληστικη θα πληρωσει να στο επαναφερει στην αρχικη του κατασταση (μαμα δηλαδη). Μπορεις να περιμενεις και οταν ανανεωσεις την ασφαλεια σου να τους πεις οτι θες να συμπεριλαβεις και τον προφηλακτηρα, εννοειτε θα εχεις και μια αυξηση στα ασφαληστρα. |
STELIOS έγραψε: | ||
Oι προφηλακτηρες θεωρουνται αξεσουαρ στη περιπτωση σου. Οι ασφαληστικες δεν σου πληρωνουν ζημιες σε αξεσουαρ που εχουν μπει μετα την αγορα του αυτοκινητου και την ασφαληση του. Δες το απλα, εσυ το αμαξι το εχεις ασφαλισει οπως το πηρες απ'τη Peugeot, αρα σε περιπτωση ζημιας η ασφαληστικη θα πληρωσει να στο επαναφερει στην αρχικη του κατασταση (μαμα δηλαδη). Μπορεις να περιμενεις και οταν ανανεωσεις την ασφαλεια σου να τους πεις οτι θες να συμπεριλαβεις και τον προφηλακτηρα, εννοειτε θα εχεις και μια αυξηση στα ασφαληστρα. |
kanelj έγραψε: |
......
Το αυτοκινητο ΟΦΕΙΛΕΙ η ασφαλιστικη να στο κανει οπως ηταν στην αρχη!!! |
nasoss έγραψε: |
ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ. ![]() |
kanelj έγραψε: |
.....Αλλα σε περιπτωση που φαινεται καθαρα οτι εχεις αλλαξει κατι...δεν θα σου πληρωσουν τον μαμα πχ προφυλακτηρα αλλα θα σου δωσουν τα λεφτα οσα εχει καινουργιος ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Κατσε ρε Γιαννη, ο ασφαληστης πως ξερει πως ηταν το αμαξι μου οπτικα πριν το τρακαρω? Πες οτι εχω ενα ατυχημα και ο προφηλακτηρας μου φευγει εντελος απ'το αμαξι, χανεται, πεφτει σε χαντακι, σε γκρεμο, οπουδηποτε τελος παντων. Αν εγω του πω οτι ειχα προφηλακτηρα πχ. aftermarket 1500 ευρω, αυτος ειναι υποχρεωμενος να μου τον βαλει καινουριο και μαλιστα χωρις να εχει μια φωτο του πριν το ατυχημα ???? Δηλαδη αρκει απλα ο λογος μου χωρις κανενα αποδεικτικο ??? |
kovac έγραψε: |
Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά εγώ θα ρωτήσω...
Αυτό ισχύει κι όταν σε αποζημιώνει ο άλλος? Αν ναι, τότε μάλλον τυχερός ήμουν εγώ, γιατί ναι μεν όταν το ασφάλισα (σε άλλη ασφαλιστική από αυτή που είχα), ήρθε και τράβηξε φωτογραφίες ο ασφαλιστής, αλλά ποτέ δεν το ανέφερα ώστε να "μπει" στην ασφάλεια και αυτό. Όχι ότι έχει τόση διαφορά στην τιμή ο XS από τον XT, αλλά να ξέρω...να το πω του παπά ή όχι? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Εμενα δεν το χουν φωτογραφησει στη νεα ασφαλεια ! ![]() |
shiba έγραψε: |
dhladh re paides px αυριο βαζω προφυλακτηρεσ gt...τι διαδικασιεσ ακολουθω για να ειμαι οκ με την ασφαλιστικη? |
giannis_cc έγραψε: |
....ή εισαι πολυ πιο προσεχτικος στον δρομο και δεν κανεις τιποτα απ τα παραπανω !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |