Παράθεση: |
...απλα για τα λεφτα που θα δωσεις δεν θα αξιζει αυτο που θα παρεις. |
tsikis έγραψε: |
Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις είναι ένα μοτερ απο 2λιτρο ... τα υπόλοιπα είναι πεταμένα λεφτά ... άκου τον παλιό ( σε 307 ) χαχα
λοιπον χωρίς πλάκα μην κάνεις τπτ θα το μετανοιώσεις και θα κλαις τα λεφτά σου , γιατί πολύ απλά είναι πάρα πολύ μεγάλη η αναλογία euro / ιππο !! ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Υπάρχει 1800 αλλά δεν μπορεί να δηλωθεί σε 206 και 307, εκτός και αν έχεις τρελά "κονε" κλπ κλπ κλπ...= δεν γίνεται ...
1800 από 306 (κωδικό δεν θυμάμαι.. Stevon τα φώτα σου...) 118ps 18+ κιλά ροπή.... |
Lef205 έγραψε: |
Για το 1.4 μοτερ δεν ξερω κατι,αν ειχε βγει τιποτε θα το ειχαμε μαθει απο τον baphomet! ![]() |
tirokomos έγραψε: |
Αληθεια ενα καλο μοτερ απο 16αρι που θα βρω ρε παιδια???Και απο τιμη???Μου φανταζει η καλυτερη ιδεα προς το παρον.Περιμενω απαντησεις!!! |
Steve καποια μερα στο αμεσο μελλον θα ερθω να τα πουμε απο κοντα!Αντε και καλος πολιτης! ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Οποτε σαν τι να κοιταξω να βρω??? |
Αν θα αλλαζα μοτερ θα περνουσα πανω ειτε μοτερ απο rallye η απο το RC αλλα το θεμα ειναι οτι κανενα απο τα 2 δε μπορει να δηλωθει σε 307 και δε θελω να ειμαι παρανομος και να βαραω φρικες με τα κτεο.... ![]() ![]() |
Αν θα αλλαζα μοτερ θα περνουσα πανω ειτε μοτερ απο rallye η απο το RC ...Το 16αρι το μοτερ δινει 112 αλογα...και παλι δε θα μου ειναι αρκετα... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Δεν έχω παρά να: ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
Με το 2λιτρο των 180 μπορείς να το δηλώσεις κανονικά , αυτών των κινητήρα των φοράει και το CC |
Ρε παιδια...μπορει κανεις να μου πει....
1ον:Μπορει να περαστει χταποδι στο 14αρι 16βαλβιδο???Ρωταω γιατι ο καταλυτης μου ειναι πολυ ψηλα..... 2ον:Τι εκκεντροφοροι μπορουν να κουμπωσουν στο προαναφερθεν αυτοκινητο....Απο 106 rallye 16v οχι,απο το 1300cc μπαινουν?Αν ναι τι μοιρες βυθισμα εχουν αυτοι??? |
volvos έγραψε: |
νομιζω οτι το φαις λιφτ ερχεται με 180αλογα και το κλειστο πλεον... |
brz20 έγραψε: | ||
Λοιπον και στις δυο ερωτησεις οι απαντησεις ειναι ναι.Απλα πραγματα φτιαχνεις χταποδι ή περνεις ενα ετοιμο απο μια εταιρια που ασχολειται με τετοια.Ο καταλυτης ομως τι γινετε.Τιποτα απλα τον τραβας λιγο πιο κατω και απλα θες διχαλο για να κανεις τη ενωση.Αυτο θα ειναι καλο γιατι με την τωρινη μορφη κοβει πολλα μπαμ απο το μοτερ.Και για εκκεντροφορους μπαινουν και απο rallye γιατι ειναι και το ενα και το αλλο 16V!Αρα θα υπαρχουν και τα ιδια εκκεντρα. |
brz20 έγραψε: |
Ρε παιδια απο 16αρι 16V ραλυ δεν μπαινουν εκκεντροφοροι σε 14αρι 16V?Γιατι?16 το ενα 16 και το αλλο.Ποσο σιγουροι ειστε γι'αυτο?Εκτος αν δεν καθονται καλα.Απο 13αρι δεν αξιζει τον κοπο να το συζηταμε εφοσον ειναι 8V.Αλλα τι τα θες αυτα?Παρε τον 16αρι φορεσε τον και ολα ενταξει.Υπαρχουν μεγαλη γκαμα για 16αριδες της σειρας TU.Απο εκκεντροφορους βγαζουν 2-3 εταιριες.Πιστευω πως ο 16αρης θα σε λυσει τα χερια. |
STELIOS έγραψε: |
Φωτεινη στο συγκεκριμενο μοτερ δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα. Φιλτρο - Προγραμα - Εξατμηση ειναι το στανταρ, οτιδηποτε αλλο ειναι πραγματικα πεταμενα λεφτα. Και εγκεφαλο να αλλαξεις δεν θα γινει τιποτα, ο εγκεφαλος απλα διαχειριζεται το κινητηρα και αυτος ο κινητηρας δεν εχει πολλα να δωσει. Με φιλτρο - προγραμμα - εξατμιση απλα θα ζωηρεψει λιγο αποκτοντας λιγη παραπανω ροπη με ενα σχετικα λογικο κοστος. Ισως αυτο σε ικανοποιησει στις ανηφορες και στις προσπερασεις.
Θα σε στεναχωρησω λεγοντας οτι ηταν λαθος εξαρχης να παρεις το 307 με τον 1.4 8βαλβιδο μοτερ γιατι πολυ απλα το αμαξι ειναι πολυ βαρη γι'αυτο το μοτερ. Αν πραγματικα θελεις κατι πιο γρηγορο ξεχνα το 8βαλβιδο μοτερ... |
307_fotini έγραψε: |
...
κοιτα δεν θελω κατι πολυ γρηγορο , απλα ηθελα κατι καλυτερο. τωρα δεν μπορω να κατι μονο αν ριξω κανενα 3 χιλιαρο και μονο ετσι θα φτιαξει. |
STELIOS έγραψε: | ||
Τα λεφτα που λες ειναι πολλα και θα βρεθουν ανθρωποι να σου πουν τι μπορεις να κανεις σ'αυτο το μοτερ με αυτα τα λεφτα. Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν πραγματα να κανεις Π.χ. με 1500 ευρω μπορεις (θεωρητικα) να πας στα 100 αλογα αυτο το μοτερ. Ομως με 1500 μπορεις να βαλεις το μοτερ απ΄το rally 1.6 με τα 120 αλογα, ή με 1000 περιπου ευρω μπορεις να βαλεις το μοτερ του rally 1.6 με τα 100 αλογα. Το θεμα ειναι οτι με τα ιδια λεφτα και λιγοτερο κοπο (και ρισκο) εχεις ΠΟΛΥ καλητερες επιλογες. |