PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Νέο cd από τους Prodigy!!

RASTAVIPER - Τετ 12 Οκτ 2005, 22:33:06
Θέμα δημοσίευσης: Νέο cd από τους Prodigy!!
Προσωπικα αποτελει ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα και σημαδεψε τη σχεση μου με τη μουσικη αφου τους παρακολουθω πριν το '95,
Σε λιγες μερες κυλοφορει το νεο τους cd που ειναι ουσιαστικα greatest hits με καποια νεα remixes.Περισσοτερα εδω:
http://www.xlrecordings.com/prodigy/release/~their-law-the-singles-1990---1/
MEMsound - Πεμ 13 Οκτ 2005, 00:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και μερικές φορές γίνονται κάπως κανίβαλοι.... είναι ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα... Wink
crusader - Πεμ 13 Οκτ 2005, 08:12:11
Θέμα δημοσίευσης:
You 're the firestarter, twisted firestarter Twisted evil Very happy Very happy Wink
Ghost Dog - Πεμ 13 Οκτ 2005, 08:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα εχει και τιποτα καινουργια,αλλα χαλαλι τους... Smile
Ειναι και 'μενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα (εξου το ενα απο τα nicknames μου Wink ), τους ακουω απο το δηματικο,εχω παει στη συναυλια τους και φυσικα εχω ολα τα cdια τους!! Very happy Very happy Twisted evil
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Ghost_Doggg/28549/482840/0/prod02.jpg
(Ο κιθ απο τη συναυλια τους στον Αγιο Κοσμα)
RASTAVIPER - Πεμ 13 Οκτ 2005, 10:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
27 MAIOY 1995, ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΒΥΡΩΝΑ
Καλυτερη συναυλια EVER!!!!! Very happy Very happy

Ψαχτε και ακουστε το νεο Voodoo People!!! Shocked Το κομματι βαραει ασχημα και δε θυμιζει με τιποτα αυτο το στυλακι μουσικης που ειχαν στο προηγουμενο αλμουμ τους.Θα μπορουσα να πω οτι junglιζει και λιγο!! Surprised Surprised
glf - Πεμ 13 Οκτ 2005, 20:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
χεχεχε και γω το out of space άκουγα λέμε... χεχεχε
MEMsound - Παρ 14 Οκτ 2005, 11:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
χεχεχε και γω το out of space άκουγα λέμε... χεχεχε

χμμμ μόνο που εσύ το έχεις κάνει και πράξη ...
έτσι όπως οδηγάς στους αγώνες!!!!

Wink Wink Laughing Laughing Cool Cool
bakclima - Σαβ 29 Οκτ 2005, 08:07:07
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμενα ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα, ηταν και η πρωτη συναβλια που πηγα στη ζωη μου τοτε πριν γινουν τα επεισοδια στην Αθηνα, κατα τυχη ιδα χθες το νεο video στην τηλεοραση το voodoo people κορυφη, ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ CD ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Wink
tirokomos - Σαβ 29 Οκτ 2005, 12:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
Και εμενα ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα, ηταν και η πρωτη συναβλια που πηγα στη ζωη μου τοτε πριν γινουν τα επεισοδια στην Αθηνα, κατα τυχη ιδα χθες το νεο video στην τηλεοραση το voodoo people κορυφη, ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ CD ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Wink
Να σε δω να χορευεις καρεκλα και εχω κατεβασει τα παντελονια μου στην Αριστοτελους και φωναζω οτι εισαι ο καλυτερος με διαφορα!!!!Θα πεσω κατω και θα σε προσκυναω!!!!Παρεπιπτοντως....ολα τα κομματια που ειπατε ειναι κορυφαια,αλλα ι νιρβανα ειναι στο walls of jericho!!!!Εχω και γω ολα τους τα cd οπως και ολες τις βιντεοκασσετες με τα video clip τους απο την αρχη της σταδιοδρομιας τους!Να επισημανω ακομη οτι πριν γινουν διασημοι η πρωτη τους επισκεψη στην ελλαδα εγινε στον ραδιοφωνικο σταθμο στην καλαμαρια τον splash fm οπου πηγα και τους ειδα απο κοντα!Ο maxim reality ειναι ΘΕΟΣ!!!! Laughing
crusader - Σαβ 29 Οκτ 2005, 20:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ CD ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Wink

Το Greatest Hits : "Their Law: The Singles" έχει κυκλοφορήσει από τις 26 Σεπτεμβρίου.

Το νέο studio album τους θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2006.
RASTAVIPER - Παρ 04 Νοέ 2005, 16:45:48
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
κορυφαια,αλλα ι νιρβανα ειναι στο walls of jericho!!!!Εχω και γω ολα τους τα cd οπως και ολες τις βιντεοκασσετες με τα video clip τους

Mαλλον εννοεις το "Horns of Jericho" Confused
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 17:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
tirokomos έγραψε:
κορυφαια,αλλα ι νιρβανα ειναι στο walls of jericho!!!!Εχω και γω ολα τους τα cd οπως και ολες τις βιντεοκασσετες με τα video clip τους

Mαλλον εννοεις το "Horns of Jericho" Confused
Εχω την εντυπωση οτι λεει Walls θα το ξαναδω και θα σου πω...μπορει καποτε να τους ακουγα φανατικα αλλα τωρα εχω χαλαρωσει πολυ,εχω γυρισει εδω και αρκετα χρονια στο ελληνικο ρεπερτοριο.Παντως θα το ξανακοιταξω! Wink
brz20 - Παρ 04 Νοέ 2005, 17:06:48
Θέμα δημοσίευσης:
Κατ'αρχην εφτιαξαν δικο τους ειδος μουσικης.Ηταν μια αναμιξη της Drum 'n Bass με Electro Punk!!!Αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι κορυφη.Για μενα υπαρχουν πολυ καλυτερα συγκοτηματα.Πρωτον τους επιασε το φαινομενο της τσιχλοφουσκας.Ανεβηκαν και χαθηκαν σε μικρο σχετικα χρονο.Το καλυτερο κομματι τους ηταν για μενα το "Smack my bitch up".Sorry αν εχω κανει καποιο λαθος στον τιτλο αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι και στα καλυτερα.
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 17:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
Kορυφαιο κομματι!Ειδικα εκει στην εισαγωγη οταν σκαει το μπασο ειναι που ευχεσαι να ειχες 48000000 15 ιντσα Sub Woofer ανατριχιασεις ολοκληρος! Laughing Laughing Surprised Surprised
brz20 - Παρ 04 Νοέ 2005, 17:19:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα μου αρεσει καπου στην μεση που μπαινει η φωνη και κανει αυτα τα ανατολιτικα.Κορυφη,κορυφη!!!!!!!!Και ενα ακομα μου αρεσει αλλα ειναι χαλαρο και πολυ μελωδικο.
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 17:21:41
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Εμενα μου αρεσει καπου στην μεση που μπαινει η φωνη και κανει αυτα τα ανατολιτικα.Κορυφη,κορυφη!!!!!!!!Και ενα ακομα μου αρεσει αλλα ειναι χαλαρο και πολυ μελωδικο.
Του Τερλεγκα οι στροφες????? Laughing Laughing Laughing Silly Silly Silly
brz20 - Παρ 04 Νοέ 2005, 17:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο και αν ειναι κομματι.Και οπως θα περνω τις στροφες εσυ αν θελεις....Κατσε καλα.Τι ειπες τωρα?Πολυ ταξιδιαρικο κομματι.
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 17:44:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδικα για την Καστανια ειναι οτι πρεπει! Laughing Laughing Laughing Τεο ακους αχρηστο πλασμα?Εξαιτιας σου εχασα 10 χρονια απο τη ζωη μου εκει πανω! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Evil Evil Evil
teodor_v - Σαβ 05 Νοέ 2005, 22:17:36
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
Ειδικα για την Καστανια ειναι οτι πρεπει! Laughing Laughing Laughing Τεο ακους αχρηστο πλασμα?Εξαιτιας σου εχασα 10 χρονια απο τη ζωη μου εκει πανω! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Evil Evil Evil

XAXAXAXA Very happy Laughing Lol Thumbs Up Thumb Left Rotfl Yahoo! Ha Ha
Οποτε θελεις να χασεις αλλα 10 πες μου!!!!
tirokomos - Κυρ 06 Νοέ 2005, 02:10:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω δε θα παρω..... Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot
bakclima - Κυρ 06 Νοέ 2005, 09:05:40
Θέμα δημοσίευσης:
Off Topic
RASTAVIPER - Κυρ 06 Νοέ 2005, 09:30:34
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Κατ'αρχην εφτιαξαν δικο τους ειδος μουσικης.Ηταν μια αναμιξη της Drum 'n Bass με Electro Punk!!!Αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι κορυφη.Για μενα υπαρχουν πολυ καλυτερα συγκοτηματα.Πρωτον τους επιασε το φαινομενο της τσιχλοφουσκας.Ανεβηκαν και χαθηκαν σε μικρο σχετικα χρονο.Το καλυτερο κομματι τους ηταν για μενα το "Smack my bitch up".Sorry αν εχω κανει καποιο λαθος στον τιτλο αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι και στα καλυτερα.

Φιλε μου λυπαμαι αλλα δεν ξερω που τα διαβασες αυτα που λες αλλα για οσους ασχολουνται λιγο με την εξελιξη της χορευτικης μουσικης απο το 92 και μετα, αυτα που λες δε στεκουν.
Καταρχην αναφερεις το D 'n' B κατι που πολυ απλα δεν υπηρχε πριν το 94-95, τη στιγμη που οι Prodigy εβγαζαν τα πρωτα τους singlakia απο το 90 σχεδον.Shocked Οποτε να εμπλεξαν καθαρα το ειδος του DnB δεν παιζει.
Επειτα ειναι εντελως λαθος να τολμας να λες οτι οι Prodigy ηταν φουσκα!! Evil Evil Ανεβηκαν και χαθηκαν σε μικρο διαστημα?? Shocked Shocked Τι να λεμε, οταν κομματια οπως το Out Of Space το ξερει ολος ο κοσμος και παιζεται ακομα σε αρκετα μαγαζια..Και μιλαμε για κομματι του 92.
Οι Prodigy καθορισαν με το δικο τους τροπο την πορεια της dance σκηνης της τοτε εποχης και μαλιστα καταφεραν να επιβιωσουν μεσα απο τρελο ανταγωνισμο, αφου εκεινα τα χρονια ειχαν βγει απειρες παραγωγες απο breaks και πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισεις ποιες ειναι οι ΤΟΠ απο αυτες.
tirokomos - Κυρ 06 Νοέ 2005, 19:12:32
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb Left
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες