glf έγραψε: |
χεχεχε και γω το out of space άκουγα λέμε... χεχεχε |
bakclima έγραψε: |
Και εμενα ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα, ηταν και η πρωτη συναβλια που πηγα στη ζωη μου τοτε πριν γινουν τα επεισοδια στην Αθηνα, κατα τυχη ιδα χθες το νεο video στην τηλεοραση το voodoo people κορυφη, ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ CD ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ![]() |
bakclima έγραψε: |
ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ CD ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ![]() |
tirokomos έγραψε: |
κορυφαια,αλλα ι νιρβανα ειναι στο walls of jericho!!!!Εχω και γω ολα τους τα cd οπως και ολες τις βιντεοκασσετες με τα video clip τους |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Mαλλον εννοεις το "Horns of Jericho" ![]() |
brz20 έγραψε: |
Εμενα μου αρεσει καπου στην μεση που μπαινει η φωνη και κανει αυτα τα ανατολιτικα.Κορυφη,κορυφη!!!!!!!!Και ενα ακομα μου αρεσει αλλα ειναι χαλαρο και πολυ μελωδικο. |
tirokomos έγραψε: |
Ειδικα για την Καστανια ειναι οτι πρεπει! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Κατ'αρχην εφτιαξαν δικο τους ειδος μουσικης.Ηταν μια αναμιξη της Drum 'n Bass με Electro Punk!!!Αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι κορυφη.Για μενα υπαρχουν πολυ καλυτερα συγκοτηματα.Πρωτον τους επιασε το φαινομενο της τσιχλοφουσκας.Ανεβηκαν και χαθηκαν σε μικρο σχετικα χρονο.Το καλυτερο κομματι τους ηταν για μενα το "Smack my bitch up".Sorry αν εχω κανει καποιο λαθος στον τιτλο αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι και στα καλυτερα. |