Παράθεση: |
Η Honda στις μεχρι τωρα δηλωσεις της περι του νεου Civic, που πιστευω οτι ολοι το εχετε δει (μπλιαχ) δεν κανει λογο για Type-R!! |
Παράθεση: |
Ελπίζω να βγάλουν κάτι καλύτερο μπας και ιδρώσω λίγο στο σμπρώξιμο |
volvos έγραψε: |
ναι σαφως ειδικα του 93 που ανοιγε η πισω πορτα σε κομματια (αυτο πρεπει να εννοεις) πρεπει να εχει παρει ενα απο τα χειροτερα αποτελεσματα στα κρας τεστ της Ε.Ε....
φοβερο αμαξι.ποιο αργο απο το πρωτο vtec χειροτερο σε κρατημα-φρενα ... ![]() μονο εμφανιση! για μενα το καλυτερο και πιο γνησιο σιβικ ηταν το πρωτο vtec με τα 150αλογα ... |
brz20 έγραψε: | ||
Ναι αυτο με την πορτα που ανοιγε μιση προς τα πανω μιση προς τα κατω.Για πιο πρωτο V-Tec μιλας?Και μαλιστα με 150 αλογα.Μηπως ηταν 160 αλογακια και οχι 150.Παντως αν ειναι αυτο φασκεις και αντιφασκεις γιατι αυτο το γνησιο Civic που λες ειναι το Civic του 93 για το οποιο κανω λογο και εγω!!!!Και μαλιστα ειναι γνωστο ως Honda Civic 1.6 VTi 160HP.Με κωδικο κινητηρα B16A2. |
volvos έγραψε: |
σταυρο εβγαζε 1000% 150 αλογα...
λεμε το ιδιο...εχω βρει και μια φωτο πιο πανω! περασα ενα καλοκαιρι καπου το 99 με ενα τετοιο στα χερια μου και ακομα το θυμαμαι....βεβαια ειχε 2-3 πραγματα σε αναρτηση εκεινο το σιβικ αλλα ειχε και 180000χλμ ! δεν εκαιγε σταλα λαδι και πηγαινε μαμιοντας...εστριβε εξιοπρεπεστατα για την ηλικια του και τα τοτε δεδομενα και ηταν ενα γνησιο σπορτ αυτοκινητο μικρης κατηγοριας... για μενα αυτο και το πρωτο crx ειναι μερικα αξεπεραστα δειγματα της ιαπωνικης κουλτουρας-φιλοσοφιας στα σπορτ αυτοκινητα... |