Sidobre έγραψε: |
E, τώρα συγνώμη... σε forum που μπαίνουν το 99% Peugeotφιλοι... τί θα νόμιζες ότι θα βγεί πρώτο; Το Κινέζικο; ![]() |
Sidobre έγραψε: |
E, τώρα συγνώμη... σε forum που μπαίνουν το 99% Peugeotφιλοι... τί θα νόμιζες ότι θα βγεί πρώτο; Το Κινέζικο; ![]() |
Alexel έγραψε: |
........."Σερβιέτα of the year", κλπ. |
Tiesto έγραψε: |
Passat εγω λογω αναλογιας ποιοτητας-τιμης... |
vinman έγραψε: | ||
Οταν ειπα να αλλαξω το 407 το 1.8,πηγα και ειδα το passat...αλλα μου φανηκε πολυ ψευτικο Βασιλη....δεν νομιζω οτι δικαιολογει ουτε την τιμη του αλλα ουτε το ονομα του....(γνωμη μου παντα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
και ομως βγηκε το Clio ![]() |
tirokomos έγραψε: |
Ρε παιδια ολα οκ που ειπατε...αλλα εστω και με τη μπεμπα ειναι η μερα με τη νυχτα!Το ενα ειναι BMW και το αλλο θα ειναι μια ζωη ενα clio...τι να λεμε τωρα...ΕΛΕΟΣ!!!! |
Οδηγηστε πρωτα ενα 14αρη και ελατε μετα πες τε μου οτι δεν ειναι καλο.Ας βλεπουμε τα πραγματα ως εχουν και ας μην ειμαστε με παροπηδες.Το αμαξι γενικα και σαν οδικη συμπεριφορα απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ. |
Σιγα την παλιομπουρουχα.Πας σε στροφες και ανηφορα και ειναι τα μεσαια κυβικα τους ...κατεβα να σμπρωξουμε.1.5 τονο και βαλε.Αλλα ειναι BMW....Βεεεεβαιααααααα.Καλα τα BMW αλλα τα Μ...τα αλλα ειναι απλα γιαυτους που θελουν να λενε και να κανουν μοστρα.
Προσωπικη μου αποψη φυσικα.Εγω θα ελεγα οτι αν το Κλιο και το καθε κλιο ειχε σε λεφτα οσο ενα BMW τοτε θα ηταν πολυ καλυτερο |
Προσωπικη μου αποψη φυσικα.Εγω θα ελεγα οτι αν το Κλιο και το καθε κλιο ειχε σε λεφτα οσο ενα BMW τοτε θα ηταν πολυ καλυτερο |
netblaster έγραψε: |
Συμφωνω σε αρκετα απο αυτα που λεει ο Νικος!!!
Τυχαινει να εχει η μανα μου μια 316Ci 16v και την εχω οδηγησει με ολους τους δυνατους τροπους!!! Το αυτοκινητο για ταξιδια ειναι πολυ καλο, αν εκμεταλευεσαι σωστα και τις κεκτιμενες ταχυτητες, αλλα σε στροφιλικια ας μην το συζητησουμε!!! Αν και ειναι πιο σπορτιφ απο το αντιστιχο 4θυρο ειναι πλαδαρο, με λιγα λογια δεν κανει!!! Το τιμονι και το σασμαν μπορει να ειναι κορυφαια, αλλα μεχρι εκει!!! Ας μη μιλησω για το 116i που δοκιμασα προσφατα... Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα του topic ομως, θα επαναλαβω οτι σαυτον το θεσμο παιζονται πολλα!!! Μια BMW ή μια Αlfa δεν εχουν τοσο μεγαλη αναγκη την προβολη για να πουλησουν, οσο ενα αυτοκινητο σαν το Clio που απευθυνεται σε μια κατηγορια που δεν υπαρχουν οροι σαν το "image" και ολα τα αυτοκινητα ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους!!! ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Σιγα την παλιομπουρουχα.Πας σε στροφες και ανηφορα και ειναι τα μεσαια κυβικα τους ...κατεβα να σμπρωξουμε.1.5 τονο και βαλε.Αλλα ειναι BMW....Βεεεεβαιααααααα.Καλα τα BMW αλλα τα Μ...τα αλλα ειναι απλα γιαυτους που θελουν να λενε και να κανουν μοστρα. Προσωπικη μου αποψη φυσικα.Εγω θα ελεγα οτι αν το Κλιο και το καθε κλιο ειχε σε λεφτα οσο ενα BMW τοτε θα ηταν πολυ καλυτερο |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Μαλλον δεν καταλαβες καλα το ποστ μου ![]() Σαν μετρο συγκρισης στο στοχαστρο ειναι τα μεσαια κυβικα και οχι τα μεγαλα. Υ.Γ.Παροπηδες δεν εχω φιλε μου.Θα ειχα αν αυτα που λεω τα ηξερα μονο απο περιοδικα.Εχω οδηγησει λογο της δουλειας μου πααρα πολλα αμαξια και φυσικα οχι μονο σαν μετακινηση ![]() Φιλικα παντα |