kanelj έγραψε: |
εμενα το κανει τις μονες!
Τωρα δεν κανω πλακα ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Μάλλον χρειάζεται ένα καθαρισμό το μοτεράκι του ρελαντί... |
DIMCHRI έγραψε: |
μήπως το κάνει΄την στιγμή που παίρνει μπρος το κομπρεσερ του A/C |
nikq έγραψε: |
Μήπως φταίει η βενζίνη |
netblaster έγραψε: |
Οχι, ουτε σκουπα ουτε τιποτα!!! Το αυτοκινητο ειναι "μαμα" και με 7000km!!! ![]() Λετε να φταει η βενζινη??? ![]() ![]() Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω παντως ειναι γιατι το κανει μονο το βραδυ (αρα και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες περιβαλλοντος)!!! ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Βαγγέλη, τα 16v δεν έχουν μοτεράκι ρελαντί
. |
CC-Gio έγραψε: | ||
Εχουν!!! ![]() ![]() |
CC-Gio έγραψε: |
Οχι επειδη ειναι 16ν,δεν εχει μοτερακι ρελαντι! |
CC-Gio έγραψε: |
Tασο ετσι οπως το εγραψες μπορουσαν παρα πολλοι να το παρεξηγησουν!
και γενικοτερα το πρωτο σου ποστ δεν ηταν καθολου ευγενικο! Ο Γιαννης εκανε μια πλακα,δινοντας να καταλαβουμε οτι και σε αυτον κανει αρυθμιες! και εσυ τον αποπηρες! Μετα ο Δημητρης ειπε την γνωμη του και τον αποπηρες και αυτον! Και αποτι ειδα δεν υπηρχαν e-motions για να δειξουν οτι κανεις χαβαλε! Εγω τη γνωμη μου την λεω και θελω μεσα απο αυτο το φορουμ να μου λεει καποιος αν ειμαι λαθος οτι ειμαι λαθος και να μου τεκμηριωνει την απαντηση του! |
Spyros_L έγραψε: |
Όλα το κάνουν αυτό οταν δουλεύει το βεντιλατέρ του αυτοκινήτου και είναι στο ρελαντί...Και το Peugeot που έχω και το Toyota έτσι κάνουν. Όσον αφορά τις βραδυνές ώρες είναι πραγματικά αξιοπερίεργο. |
bakclima έγραψε: |
Ε,εεεε, για πειτε μου τι γνωμη σας για καποια νεωτερη εκδοση στον εγκεφαλο ποσο κοστιζει; γιατι το εχω δυο χρονια και κατι μηνες και εγγυηση δεν παιζει επισεις μου γραζει καπου καπου και τις γνωστες παυλες στο καντραν, και κατι τελευταιο εχω βαλει μεγαλυτερες ζαντες και πιο πλατι λαστιχο και κατι ακουσα οτι και αυτο θελει το προγραμμα του για να συχρονιζεται καλυτερα το abs, αααααα!!!!!!!!!!! εχω βαλει και πισω δισκοφρενα μηπως θελουν και αυτα καποιο προγραμμα αν ειναι να παω στην πεζω μια και καλη και για τις αρυθμιες, και για τις παυλες, και για τα ζαντολαστιχα και για τα δισκοφρενα. |
bakclima έγραψε: |
map sensor μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα δηλαδη που ειναι; τι ειναι; πως δουλυει; |
STELIOS έγραψε: | ||
ΜΑΡ: Μanifold Absolute Pressure Sensor Ειναι σενσορας στην εισαγωγη που μετραει τη ποσοστητα (μαζα & πιεση) του αερα που μπαινει στο κινητηρα. Τα στοιχεια που παιρνει επαιξεργαζοντε στον εγκεφαλο για να καθοριστει η ποσοτητα του καυσιμου που πρεπει να ψεκαστει και ο χρονος της αναφλεξης. Οποτε καταλαβαινεις πως αν εχει προβλημα οδηγει σε κομπιασματα, αρρυθμιες κτλ. Απο τιμη δεν ειμαι σιγουρος για τoυ 206 αλλα συνηθος παιζουν γυρο στα 200κατι ευρο. |
giannis_13 έγραψε: |
Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις αρρυθμίες και ενώ δεν έβρισκα τη λύση, ο μηχανικός μου είπε οτι πιθανότατα οφείλεται σε παρεμβολές από κεραίες κινητής τηλεφωνίας (τα τούμπανα στις ταράτσες πολυκατοικιών!) γιατί το είχε αντιμετωπίσει ξανά σε ένα Cherokee. Πλάκα πλάκα, απ'ότι παρατήρησα και εγώ, οι αρρυθμίες γίνονταν όταν ήμουν σταματημένος στα φανάρια και σε συγκεκριμένα σημεία που σε κοντινές πολυκατοικίες υπήρχαν τέτοιες κεραίες... Τι να πεις?! |
giannis_13 έγραψε: |
Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις αρρυθμίες και ενώ δεν έβρισκα τη λύση, ο μηχανικός μου είπε οτι πιθανότατα οφείλεται σε παρεμβολές από κεραίες κινητής τηλεφωνίας (τα τούμπανα στις ταράτσες πολυκατοικιών!) γιατί το είχε αντιμετωπίσει ξανά σε ένα Cherokee. Πλάκα πλάκα, απ'ότι παρατήρησα και εγώ, οι αρρυθμίες γίνονταν όταν ήμουν σταματημένος στα φανάρια και σε συγκεκριμένα σημεία που σε κοντινές πολυκατοικίες υπήρχαν τέτοιες κεραίες... Τι να πεις?! |
Miltellas έγραψε: |
![]() Δεν πάτε να καθαρίσετε μερικοί την πεταλούδα γκαζιού; |
Tomakos έγραψε: |
..... "τον αισθητήρα του ρελαντί" ή "ρυθμιστή του ρελαντί".... ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Το Μοτεράκι του Ρελαντί. Αυτό είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ο φταίχτης για ασταθές ρελαντί. Οπως έχουμε πει πολλές φορές, θέλει τακτικά καθάρισμα και όταν ακόμα και μετά από καθάρισμα εξακολουθεί να μην δουλεύει σωστά, χρειάζεται αλλαγή. |