netblaster έγραψε: |
Και κατι που δεν περιμενα... Οταν εχεις ενεργοποιημενους μονο τους μπροστα (ανεξαρτητως θεσης) και βαλεις οπισθεν τοτε ο πισω λειτουργει αυτοματα!!! |
kovac έγραψε: | ||
Τα παραπάνω τα είχα διαπιστώσει κι εγώ, αυτό στην παράθεση ομολογώ πως δεν το ήξερα. Αύριο θα το δοκιμάσω. Μωρέ μπράβο... ![]() |
volvos έγραψε: |
εμενα μου αλλαξαν κονδωρα πριν 4000χλμ και ακουγονται παρα πολυ οταν λειτουργουν...κρακ κρουκκκκ
μουφα το καρπουζι...μπορω να παω να ζητησω να μου βαλουν αλλους.? |
Touristas έγραψε: | ||||
Για δοκίμασε να βάλεις μόνο όπισθεν χωρίς να έχεις ενεργοποιήσει τους μπροστινούς και κοίτα των πίσω αν λειτουργήσει. ![]() |
MEMsound έγραψε: |
όταν έχεις τον μοχλοδιακόπτη των υαλοκαθαριστήρων στο "auto" τότε όταν βάλεις όπισθεν ενεργοποείται ο πίσω. ![]() |
Αργύρη αξίζει η αλλαγή? ![]() = υπάρχει αισθητή διαφορά στο καθάρισμα ή στον θόρυβο λειτουργίας? ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Γνώμη μου πάντα, αλλά τους καλύτερους υαλοκαθαριστήρες για τα αμαξάκια μας τους δίνει η Peugeot. Και επειδή είναι Valeo δεν μένει παρά να βρούμε ποιοί κωδικοί είναι να τους πάρουμε φτηνότερα.... |
DIMCHRI έγραψε: | ||
έβαλα καινούργιους μαμίσιους και θα συμφωνήσω με τον πρόεδρο... |
Οι καινούργοι υαλοκαθαριστήρες (τυπου 307) ειναι πάρα πολλοί καλόι τελικά.
Εμφανισιακά (που ειναι το λιγότερο συμαντικό) ειναι διακριτικότατοι. Λειτουργικά (που ειναι η ουσία) θόρυβος μηδέν. Καθαρισμός άμεσος και πλήρης. Μεγειά μας... ![]() ![]() |
Οι καινούργοι υαλοκαθαριστήρες (τυπου 307) ειναι πάρα πολλοί καλόι τελικά.
Εμφανισιακά (που ειναι το λιγότερο συμαντικό) ειναι διακριτικότατοι. Λειτουργικά (που ειναι η ουσία) θόρυβος μηδέν. Καθαρισμός άμεσος και πλήρης. Μεγειά μας... ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Και ο Νάσος από την Πέμπτη τους έχει full-on... άσε που έχει πάρει και 5 άλογα λέει!! ![]() ![]() ![]() |
fynos έγραψε: |
Πάντως καθαρίζουν εκπληκτικά και στα πολλά χιλ . . . |
SnakeMJK έγραψε: |
Πρέπει να είμαι πολύ βλαμμένος που δεν μπορώ να τους βάλω, ε; ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Πρέπει να είμαι πολύ βλαμμένος που δεν μπορώ να τους βάλω, ε; ![]() |
Driver ///M έγραψε: |
Οι tecnik υαλοκαθαριστήρες είναι καλοί? Τους έχει δοκιμάσει κανείς? Αυτούς έχει το εξουσιοδοτημένο που πάω. Νομίζω ότι είναι οι εργοστασιακοι του αυτοκινήτου και φοβάμαι μη μου βγουν και αυτοί προβληματικοί!
Κανείς που να τους φοράει? |
Μάλλον θα βάλω valeo. |
drdino έγραψε: |
Υπάρχουν διάφορες μάρκες, rain repellents είναι και κάνουν όντως τρελή δουλειά από τα 50-60 και πάνω ανάλογα της κλίσης του παρμπριζ. |
SOS
Παιδιά, ψάχνω bosch twinblade για peugeot 207 και δε μπορώ να βρώ πουθενά για το συγκεκριμένο μοντέλο! Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στην αττική που μπορώ να προμηθευτώ και έχει στάνταρ για 207? Αν ναι, πεστε το εδώ, ή στείλτε πμ! Παρεπιμπτόντως, οι υαλοκαθαριστήρες της πεζώ που πουλάνε στα εξουσιοδοτημένα, είναι ίσως ό,τι χειρότερο υπάρχει στην αγορά! |
sonermgb έγραψε: |
Παιδες εγω παντως με υαλοκαθαριστηρες απτο πρακτικερ που πηρα ειναι εδω και 5 μηνες πενα........ ![]() αααα.....και αυτο για εσας.....ειναι οι καλυτεροι υαλοκαθαριστηρες που παιζουν στην αγορα.... και απολυτως ρυθμιζομενοι ![]() http://lolmail.gr/wp-content/uploads/2009/01/image001-500x469.jpg |
206kwn έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonermgb έγραψε: |
αααα.....και αυτο για εσας.....ειναι οι καλυτεροι υαλοκαθαριστηρες που παιζουν στην αγορα.... και απολυτως ρυθμιζομενοι ![]() http://lolmail.gr/wp-content/uploads/2009/01/image001-500x469.jpg |
MEMsound έγραψε: | ||
νομιζω οτι αυτο ειναι συνδυασμος μονο πιτσιλιστηρι και διπλος υαλοκαθαριστηρας... ![]() ![]() ![]() ![]() το αντιθετο ακριβως εκανε η μερσεντες παλαιοτερα... αλλα η πεζω ειναι ετη μπροστα... ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Τελικά πώς διάολο βγαίνει ο πίσω υαλοκαθαριστήρας στα 206...; ![]() Όχι, το πλαστικό, όχι η λεπίδα, αλλά όλο το μπράτσο... ![]() |
bakclima έγραψε: |
σε είπα εγώ να φέρω το πριονι;) |