volvos έγραψε: |
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=8735&race_id=278
που να μην ξαναπαρουν βαθμους στη ζωη τους τα λαμογια! ουστ απο εδω. παντα μου καθοταν στο λαιμο αυτη η ομαδα αλλα αυτο παραπαει.... |
Harvester έγραψε: |
![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Φανταζομαι μιλας για την απαραδεκτη ενεργεια της ομαδας της subaru....που οντως ηταν αισχρη... ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
κοίτα, το να φύγεις με 160 επάνω σε (μεγάλο) δέντρο με την πόρτα του αυτοκινήτου, να είσαι σίγουρος οτι ΣΥΝΗΘΩΣ σε αφήνει στον τόπο.
όποιος είδε το saxo το 2002 στο Θερμαϊκού καταλαβαίνει.. το ξαναλέω, ο μεγαλύτερος φόβος δεν είναι να φύγεις σε μια πλαγιά ή σε ένα ανάχωμα ή να φέρεις τούμπες. εκεί η ενέργεια σβήνει απαλά. αλλά το να καρφωθείς σε δέντρο και να σταματήσεις ακαριαία είναι ότι χειρότερο. και μη ξεχναμε οτι οι τύποι φοράνε και το HANS. |
kanelj έγραψε: |
και εγω που το ειδα,μου φανηκε απλα τσαπαστραρισμενο και οχι οπως αναφερεις... ![]() Το θεωρω και λιγο...καπως να κοπει ετσι ευκολα η μπαρα...15 εκατοστα ηταν!!! |
Sidobre έγραψε: |
Σκεφτείτε 2 βασικούς παράγοντες:
1. Το δέντρο έφτασε μέχρι την μέση του αυτοκινήτου. Τα 160 χλμ ήταν πάρα πολλά. Προφανώς το σώμα του άτυχου Park συνθλίφτηκε. |
Sidobre έγραψε: |
2. Προς τα αστέρια της φυσικής (αν υπάρχει κανένας!)
με την πρόσκρουση το αυτοκίνητο έκανε 160-0 ακαριαία. υπολογίστε πόσα G ήταν αυτή η δύναμη και πόση μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα. |
Touristas έγραψε: |
Ίσα ίσα επειδή είναι στιγμιαία δεν “αντέχονται” Στέλιο
Για σκέψου ότι έχεις μια “α “ταχύτητα και μέσα σε 1-1,5sec να γίνει μηδενική. |
kanelj έγραψε: |
Ποιος ειπε οτι καρφωθηκε στο δεντρο???
Απ'οτι ειδα εγω το αυτοκινητο ειχε χτυπηθει στο πλαι,στην πορτα του συνοδηγου! Αυτο σημαινει οτι του εφυγε το αυτοκινητο και προφανως πλαγιολισθησε τοσο που ηρθε καθετα με τον δρομο, μεχρι που χτυπησε η αριστερη μερια στο δεντρο με πολλα χιλιομετρα....Ε δεν νομιζω να μην παθαινε και τιποτα αν εσκασε στο δεντρο η πορτα του συνοδηγου με 100χλμ και πανω!!Μονο το ταρακουνημα που τρωει ολη η σπονδυλικη στηλη και ο σβερκος..... ![]() |
Tiesto έγραψε: | ||
καρφωθηκε στο δεντρο με το πλαι εννοουμε. οποτε και συ εννοεις πως η δεξια πλευρα χτυπησε στο δεντρο. ο στελιος εχει δικιο παιδια. σε ατυχηματα της F1 αναπτυσονται πολυ περισσοτερες δυναμεις και σιγουρα ποτε εκατονταδες G! Το θυμαμαι αυτο το ατυχημα του Μika. εσκασε πανω στον τοιχο αφου ειχε κοψει ελαχιστα και το μονο που επαθε ηταν να μεινει κουφος απτο ενα του αφτι και καποια προβληματα με την οραση. Υπαρχει ομως και κατι πιο προσφατο. το ατυχημα του Schumacher το 1999 που εφτασε στα 0 απο τα 240 και το μονο που επαθε ηταν να σπασει το ποδι του. και γω ειμαι της αποψης οτι συνεθλιβη το σωμα του. |
Tiesto έγραψε: |
ο στελιος εχει δικιο παιδια. σε ατυχηματα της F1 αναπτυσονται πολυ περισσοτερες δυναμεις και σιγουρα ποτε εκατονταδες G! |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Καμία σχέση τα δυο ατυχήματα που λες, μεταξύ τους..... Ο Schumacher έφυγε από την στροφή με 240, αλλά πρώτα πέρασε μέσα από την αμμοπαγίδα και μετά έπεσε και σε λάστιχα + το οτι η σύγκρουση ήταν μετωπική (η "μύτη" του μονοθεσίου είναι ειδικά σχεδιασμένη και απορρόφησε σημαντικό μέρος της πρόσκρουσης), οπότε δεν μιλάμε για καθαρή επιβράδυνση από 240-0, αλλά για πολύ μικρότερη..... |