christhehealer έγραψε: |
Mike περαστικά.
Tο σπρέυ και γρήγορα γιατί από εκείνους τους δρόμους περνάω και εγώ με κάμποσα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
ποιο σπρευ ρε παιδια ;
για πειτε. που πως ποσο ;;;; |
ποιο σπρευ ρε παιδια ;
για πειτε. που πως ποσο ;;;; |
DimiP έγραψε: | ||
ναι ! σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! μπραβο, πραγματι με ενημερωσατε! μιλατε ρεεεεεε! ποιο σπρευ;;;;;; |
ναι ! σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!
μπραβο, πραγματι με ενημερωσατε! μιλατε ρεεεεεε! ποιο σπρευ;;;;;; |
Aντί να postάρεις σαν τρελλός, καλό θα είναι να διάβαζες και τα post των υπολοίπων. |
Eντάξει μην πέσεις και στα γόνατα να μας ευχαριστήσεις. Άλλοστε όπως ξέρεις είναι χαρά μας να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. ![]() ![]() Aντί να postάρεις σαν τρελλός, καλό θα είναι να διάβαζες και τα post των υπολοίπων. Όπως π.χ. το topic για τις νέες κάμερες στους δρόμους. ![]() |
ναι ! σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! μπραβο, πραγματι με ενημερωσατε! μιλατε ρεεεεεε! ποιο σπρευ;;;;;; |
Ady έγραψε: | ||
Μήπως θέλεις να στο αγοράσουμε, και να στο φέρουμε και σπίτι ? ![]() ![]() ![]() 206 Club Delivery Service, αποστολή στην πόρτα του σπιτιού σας.....με εχεμύθεια....... :D :D :D :D |
Svstouk έγραψε: |
Ady, πας να βγάλεις τα χρήματα για το σήμα, ε;;!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ατιμούλικο!!! ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
ΤΟ ΣΠΡΕΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ;ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΣΥΧΑΖΩ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ!!!!!! ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Διαολοκαζανάκια χαλάρωσε...
Δεν υπάρχει κάμερα εκεί, εκτός κι εάν σου στήσουν μπλόκο ή προσωρινό ραντάρ. Κάμερες υπάρχουν μόνο δύο. Μία στην εθνική έξω από τα Μουδανιά και μία στην εθνική από Θεσσαλονίκη πριν την Κατερίνη. Οδήγα το δυνατόν δεξιότερα και γρηγορότερα. ![]() |