manosm3 έγραψε: |
Απο το μεσημερι που χρειααστηκα το 206 για να παω καπου μου παρουσιαζει ενα προβλημα. (Φυσικα δεν πηγα) ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Στανταρ μπαταρια. Ολα αυτα που λες λειτουργουν με ελαχιστο ρευμα που ομως δεν ειναι αρκετο για να ξεκινησει τη μηχανη. |
kazanovas έγραψε: |
χμμ μπορει και να μην ειναι μπαταρια ρε παιδια γιατι το δικο μου παρουσιαζει ενα παρομοιο προβλημα(μου το εχει κανει 3-4 φορεσ ωσ τωρα) γυρναω το κλειδι και ωσ τη δευτερη σκαλα ολα ειναι οκ απο εκει και περρα δεν επερνε μπροσ με τιποτα.Υστερα απο καμια 15αρια φορεσ παιρνει μπροσ σαν να μην τρεχει τιποτα.Στην peugeot που το πηγα και το βαλαμε στο μηχανημα εδειξε οτι υπαρχει παροδικη βλαβη στο συστημα ελεγχου των στροφων κατα την εκκινηση τωρα τι ειναι αυτο θα σασ γελασω.Απο βδομαδα θα παω να μου το αλλαξουν.Αληθεια ξερει κανεισ τι ειναι αυτο και αν θα μου παρουν τιποτα μιασ και ειμαι στην εγγυηση ακομα? |
Sidobre έγραψε: |
Ενδέχεται να έχει ο συνεργάτης μας ELTREKA μίζα VALEO (αυτή που βάζει και η μαμά) και σίγουρα θα την πάρεις φτηνότερα σαν ανταλλακτικό. Αν πάντως είναι μίζα το πρόβλημα... |
MEMsound έγραψε: | ||
= αν είναι εκεί το πρόβλημα ρίξτους ένα τηλεφωνο: 210-5704700 http://www.eltrak.gr/eltrekka/index.asp |
Καλα, με βλεπω να το καιω για να παρω τα λεφτα απο την ασφαλιστικη! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Χαλάρωσε... Θα ζήσεις περισσότερο... ![]() ![]() ![]() |
Δοκιμασα να το βαλω μπροστα με μπαταρια αλλα τιποτα. Μηπως ειναι μιζα; Δεν κανει κανενα θορυβο οταν γυρνας το κλειδι για να παρει μπροστα το μοτερ. Ειμαι μοντελο '02, εχω ακομη εγγυηση; |
sod έγραψε: |
Η πρωτη εκτιμηση τηs LION ειναι μιζα 280 ευρω!!! |
sod έγραψε: |
εγω ειχα παρει το συνεργειο ποy το παω και μου πε πωs με 70-80 ευρω θα ξεμπερδευα!αυτα!!! |