PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - "Έφυγε" το TFRC, αλλά "ξαναεπέστρεψε"

manosm3 - Παρ 09 Σεπ 2005, 13:13:02
Θέμα δημοσίευσης: "Έφυγε" το TFRC, αλλά "ξαναεπέστρεψε"
Ενα απο τα μεγαλυτερα ελληνικα κλαμπ αυτοκινητων εφτασε τελικα στο τελος του.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
http://www.tfrc.gr/

Διορθώθηκε ο τίτλος για ευνόητους λόγους Wink .

Εκ της MOD Team
MEMsound

UnderTaker - Παρ 09 Σεπ 2005, 13:23:07
Θέμα δημοσίευσης:
Να σου πω την αλήθεια, το ήξερα αλλά περίμενα να γράψει κάποιος άλλος κάτι... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Είχα αρκετούς φίλους εκεί... Δεν πειράζει παιδιά [πειράζει αλλά λέμε τώρα...]!

Όπου τέλος και μια νέα αρχή...
MEMsound - Παρ 09 Σεπ 2005, 13:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad
Ghost Dog - Παρ 09 Σεπ 2005, 14:37:26
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμα! Ημουν και'γω μελος του... Crying or Very sad
pezomania - Παρ 09 Σεπ 2005, 14:46:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κρίμα!! Μέσα από το tfrc γνώρισα τον Τάσο, τον Νίκο, τον Δημήτρη κτλ
ΚΡΙΜΑ!!
DimiP - Παρ 09 Σεπ 2005, 21:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
ΚΡΙΜΑ!!

αληθεια ρε, θυμασαι ;;;
πως τα φερνει καμια φορα.... Crying or Very sad
RASTAVIPER - Σαβ 10 Σεπ 2005, 16:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια το TFRC εχει ξεπερασει εδω και πολυ καιρο τη στενη εννοια ενος Club με μελη-συνδρομητες και εχει φτασει να εχει ταυτιστει με πολλα πραγματα που αφορα τον κοσμο των αυτοκινητων γυρω μας...
Οσο υπαρχουν τα ατομα που το εζησαν (πολυ ή λιγο δεν εχει τοσο σημασια) το TFRC θα υπαρχει στην καρδια μας, και θα δειχνουν την παρουσια του στα στεκια τα αμαξια που εχουν ακομα καποιο αυτοκολλητο του CLUB... Sad Sad Sad
manosm3 - Σαβ 10 Σεπ 2005, 18:24:39
Θέμα δημοσίευσης:
Απ' ο,τι μαθαινω θα ανοιξει νεο αντιστοιχο κλαμπ με καποιους απο τους παλιους ιδρυτες που ειχαν αποχωρησει... Wink
STELIOS - Σαβ 10 Σεπ 2005, 19:01:19
Θέμα δημοσίευσης:
Aποκομα απ'την ανακοινωση στη σελιδα www.tfrc.gr

..........
Μια μεγάλη συγγνώμη από εμένα, προς το 10% των μελών του Top Fuel Racing Club , που πραγματικά άξιζαν να λέγονται μέλη του.
Και ένα μεγάλο «ουστ» στο υπόλοιπο 90% που δεν άξιζε.
............

pygolabida - Κυρ 11 Σεπ 2005, 05:01:48
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Aποκομα απ'την ανακοινωση στη σελιδα www.tfrc.gr

..........
Μια μεγάλη συγγνώμη από εμένα, προς το 10% των μελών του Top Fuel Racing Club , που πραγματικά άξιζαν να λέγονται μέλη του.
............

δλδ Question Question Question το υπόλοιπο 90% ήταν bottom fuel..... Question Scratch
manosm3 - Κυρ 11 Σεπ 2005, 12:13:58
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα ειχαν μαζευτει πολλοι καγκουρες εκει και ελεγαν ο καθενας το ψεμα του. Το 10% μονο αξιζε. ΚΑποιος π.χ. ειχε πει οτι με νοικιαρικο seicento περναγε στις στροφες ενα fazer που πηγαινε τσιτα....
Tiesto - Κυρ 11 Σεπ 2005, 16:48:49
Θέμα δημοσίευσης:
οπως και να εχει ειναι ανεπιτρεπτο απο ενα ατομο που εχει υδρυσει ενα "σεβαστο" club να μιλαει με τετοιο τροπο σε αποχαιρετιστιριο post.

Anyway, προσωπικα δεν περιμενα κατι διαφορετικο
STELIOS - Κυρ 11 Σεπ 2005, 17:11:19
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω πρωσοπικα δεν ημουνα μελος αλλα καταλαβαινω πως δεν μπορεις να ελεγχεις το καθε χρηστη τι ατομο ειναι και τι σκοπο εχει. Ειδικα ενα Site που γινετε τοσο δημοφηλες τηνει να ελκηει ολο και περισσοτερο κοσμο με αποτελεσμα να γινετε ολο και πιο δησκολο στη διαχειρηση του. Και οταν το θεμα του ειναι TopFuelRacing ειναι επομενο οτι θα μαζεψει και τους "καγκουρες" φησικα που την εχουν δει Fast & Furious κτλ.
Δεν δικαιολογω το τροπο που μηλαει αυτο το ατομο στο αποχεραιτιστιριο post αλλα φαινεται ξεκαθαρα πως υπαρχει καποιο παραπονο και για το πως ειχε καταντησει το Club απο αποψη μελλων.
volvos - Κυρ 11 Σεπ 2005, 21:50:41
Θέμα δημοσίευσης:
το 95 οταν πρωτο κατεβηκα στα λιμανακια σηματακι tfrc ειχε ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ....
και λιγο μετα το... μαυρο φιεστα του νικου

εγω προσωπικα εμαθα να οδηγω γρηγορα διπλα στο μακη-ψηλο και του χρωσταω πολλα γυρω απο την σωστη οδηγικη παιδεια μου.
ημουν δε απο τους πρωτους που στηριξα αυτο το κλαμπ οταν ακομα οι αλλοι παιζανε με τα μπιμπερο τους...

αυτη η ''φαση'' φαινοταν οτι δεν εχει μελλον απο τη πρωτη μερα. οσο ηταν μια μεγαλη παρεα ολα ηταν under control.μετα αρχισε να ξεφευγει το πραμα και ηταν δεδομενο με μαθηματικη ακριβεια εδω και 5-6χρονια που θα καταληξει το πραμα...
σε τετοιες περιπτωσει το ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
οταν δεν υπαρχει οργανωση-συνεπεια-σοβαροτητα-επιπεδο διανοητικο τι να συζηταμε...
παντως ειναι ενα καλο μαθημα για ολους καθως θα ακολουθησουν παρα πολλα κλαμπ που εχουν τη λογικη της αρπαχτης και του χυμα στο κυμα...
ελπιζω το psclub να γλυτωσει απο αυτο.

θλιβομαι που χαθηκε αυτο το κλαμπ αλλα χαιρομαι που γνωρισα καποια ατομα απο εκει μεσα σοβαρα η μη...

στο νικο-μακη-φοντα-σουβλατζη-γιαννη το μαναβη- γκραβαλο-νασο-ιωσηφ-κωστα-τασο-bugs-και αλλους πολλους και στο μπατσο με το μουστακι που φωναζε ενα βραδυ αντωνιιιιιιιιιιιιιου ζζνιιιιιιιιιιιιι νιιιιιιιιιιισανννν αλμιιιιιιιιιιιιιιερα με τη ντουντουκα....

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.
RASTAVIPER - Δευ 12 Σεπ 2005, 15:14:16
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
οπως και να εχει ειναι ανεπιτρεπτο απο ενα ατομο που εχει υδρυσει ενα "σεβαστο" club να μιλαει με τετοιο τροπο σε αποχαιρετιστιριο post.

Ο Νικος μια χαρα τα ειπε και μαλιστα και λιγα ειπε...Οταν μιλας καθαρα και ξαστερα δεν χρειαζεται να κρυβεσαι πισω απο προσχηματα.. Wink Wink
Στο κατω κατω τι σε πειραξε??Το ουστ?? Twisted evil Twisted evil

Stelios Τι θα πει οτι το Club ειχε σχεση με Top Fuel Racing και για αυτο μαζευε καγκουρες???Το TFRC ηταν το ονομα του CLUB και τιποτα αλλο.Ειχε κοσμο απο ολες τις μαρκες και ολες τις ηλικιες.

Volvos μηπως εννοεις το μπλε fiesta του νικου?? Question Question Και μηπως το φορτηγακι ηταν του Γιωργου?? Οσο για την οργανωση...Βρες εσυ και αλλο club να εχει επιτυχει οσα πετυχε το ΤFRC στα 10 χρονια παρουσιας του (αυτη η φαση που δεν ελεγε απο την πρωτη μερα..) και μετα σχολιασε το...Αλλα τι λεω, εσυ ξερεις τη φαση απο παλια.Θα επρεπε να ξερεις τι εχει κανει ολα αυτα τα χρονια,ετσι δεν ειναι?? Wink Wink
Ronin - Δευ 12 Σεπ 2005, 15:26:27
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Tiesto έγραψε:

Ο Νικος μια χαρα τα ειπε και μαλιστα και λιγα ειπε...Οταν μιλας καθαρα και ξαστερα δεν χρειαζεται να κρυβεσαι πισω απο προσχηματα.. Wink Wink
Στο κατω κατω τι σε πειραξε??Το ουστ?? Twisted evil Twisted evil

Stelios Τι θα πει οτι το Club ειχε σχεση με Top Fuel Racing και για αυτο μαζευε καγκουρες???Το TFRC ηταν το ονομα του CLUB και τιποτα αλλο.Ειχε κοσμο απο ολες τις μαρκες και ολες τις ηλικιες.

Volvos μηπως εννοεις το μπλε fiesta του νικου?? Question Question Και μηπως το φορτηγακι ηταν του Γιωργου?? Οσο για την οργανωση...Βρες εσυ και αλλο club να εχει επιτυχει οσα πετυχε το ΤFRC στα 10 χρονια παρουσιας του (αυτη η φαση που δεν ελεγε απο την πρωτη μερα..) και μετα σχολιασε το...Αλλα τι λεω, εσυ ξερεις τη φαση απο παλια.Θα επρεπε να ξερεις τι εχει κανει ολα αυτα τα χρονια,ετσι δεν ειναι?? Wink Wink

Όντως εννοεί το μπλέ fiesta του Νίκου και όντως εννοεί το πράσινο φορτηγάκι του Γιώργου (με 1600άρι μοτέρ Subaru).
UnderTaker - Δευ 12 Σεπ 2005, 15:43:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι 1600άρι το μοτέρ...
1800 είναι αν δεν κάνω λάθος...!!! Πράγματι από Subaru!!!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ερώτηση [άσχετη]: Το i2dclub που εμφανίστηκε στο καπάκι, έχει καμία σχέση ή είναι ξεκάρφωτο με την υπόθεση του TFRC?
STELIOS - Δευ 12 Σεπ 2005, 15:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
......
Stelios Τι θα πει οτι το Club ειχε σχεση με Top Fuel Racing και για αυτο μαζευε καγκουρες???Το TFRC ηταν το ονομα του CLUB και τιποτα αλλο.Ειχε κοσμο απο ολες τις μαρκες και ολες τις ηλικιες......

Σιγουρα δεν διαφωνω, ειχε κοσμο απ'ολες τις μαρκες και ολες τις ηλικιες. Οταν λεω καγκουρες νομιζω καταλαβαινουμε ολοι την εκφραση. Δεν εχει να κανει ουτε με ηλικια ουτε με μαρκα, ειναι σημπεριφορα, ειναι πιστευω ειναι .... πολλα.
Εξαλου δεν το ειπα εγω, το παιδι απ'το Club το ειπε:

Αν θες μην τους λες καγκουρες, πες τους αλλιως...
Tiesto - Δευ 12 Σεπ 2005, 17:46:19
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε rastaviper διαφωνω μαζι σου αλλα δεν ειναι η 1η φoρα αυτη. προσωπικες αποψεις ειναι αυτες...

το i2dclub δεν εχει καμια απολυτως σχεση. εμφανιστηκε στις αρχες του ετους (αν δεν απατωμαι) και το ξερω επειδη εχουμε ενα παιδι στο club μας απο κει και εκτος αυτου εχουμε κοινο hosting Razz
volvos - Δευ 12 Σεπ 2005, 22:13:39
Θέμα δημοσίευσης:
μικρα παιδακια το μπλε φιεστα του νικου - το εχει ακομα?- καποτε ηταν μαυρο......... αληθεια ποσοι εχετε δει το νικο σε βρεγμενο με τη 5αρα??
περα απο ολα τα αλλα ο νικος ειναι ενα απο τα 2-3 καλυτερα τιμονια που εχω δει ever μετα τον ιαβερη!

το φορτηγακι ανηκε στο μακη το ψηλο με ενα 106 μπλε 8ν απο το κορυδαλλο... αγνωστου μαρκας και κυβικων με κατι σχαρες επανω και μια σκαλα απο πισω που σε ενα παντηλικι στη νικαια ειχε μπει σε μια πολυκατοικια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

οσο για το τι πετυχε το tfrc σε οσα χρονια λειτουργουσε που ΔΕΝ ειναι 10 θα το δειξει το μελλον. το 90% οσων πετυχε το οφειλει σε μια λεξη και τη καυλα πολλων για αυτη. λιμανακια.
Tiesto - Δευ 12 Σεπ 2005, 22:57:51
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τεελυταια φορα που το χα δει το 2000-2001 ηταν μπλε Razz

εχω ενα videaki απτο limanakia.tsx.org (υπαρχει ακομα αυτο αραγε?) που χε μια παλια 5αρα στη βροχη να μπαινει μ αναποδο ολο το πεταλο. αν ηταν αυτος, μπραβο πολυ καλο!
TiMoRiS - Τρι 13 Σεπ 2005, 09:00:08
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Δεν είναι 1600άρι το μοτέρ...
1800 είναι αν δεν κάνω λάθος...!!! Πράγματι από Subaru!!!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ερώτηση [άσχετη]: Το i2dclub που εμφανίστηκε στο καπάκι, έχει καμία σχέση ή είναι ξεκάρφωτο με την υπόθεση του TFRC?

Οχι Οχι καμια σχεση!Το www.i2dclub.gr ειμαστε περιπου στους 6 μηνες λειτουργειας και προσπαθουμε να φτιαξουμε μια παρεα που εχει τρελα με τα αμαξια και την λιιιγο διαφορετικη οδηγηση! Twisted evil
Αν θεωρηθει διαφημηση μπορειτε να το διαγραψετε το post μου
UnderTaker - Τρι 13 Σεπ 2005, 11:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλάρωσε ρε, τι διαφήμιση, εξάλλου εγώ ρώτησα πρώτος...

Πάντως στο RWYB, κάνανε καλή μόστρα [Ωραία αυτοκόλλητα είχανε πρόεδρααααα...].
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DEMI S3 ΘΑ ΤΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ....
ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ALMERA!!!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
TiMoRiS - Τρι 13 Σεπ 2005, 14:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Χαλάρωσε ρε, τι διαφήμιση, εξάλλου εγώ ρώτησα πρώτος...

Πάντως στο RWYB, κάνανε καλή μόστρα [Ωραία αυτοκόλλητα είχανε πρόεδρααααα...].
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DEMI S3 ΘΑ ΤΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ....
ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ALMERA!!!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πρωτον ειναι Α3 1,6 με 17αρες
Δευτερον ειναι challenge με 17αρες και 200κιλα ηχοσυστημα!
Παντως αμα οι βλεψεις σου ειναι για τετοια κυβικα δυσκολα θα σταθεις απεναντι στον ΜeM!(πλακα κανω!) Laughing Laughing Laughing
Ισως να ανοιξουμε και μαζι! Shocked Shocked Shocked
SnakeMJK - Τρι 13 Σεπ 2005, 15:40:21
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
εχω ενα videaki απτο limanakia.tsx.org (υπαρχει ακομα αυτο αραγε?) που χε μια παλια 5αρα στη βροχη να μπαινει μ αναποδο ολο το πεταλο. αν ηταν αυτος, μπραβο πολυ καλο!

το θέλω αυτό το video!! απ το συγκεκριμένο site έχω κ εγώ κάτι videάκια... θα τα ανεβάσω κάααααποια στιγμή.
RASTAVIPER - Τετ 14 Σεπ 2005, 16:44:09
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
εγω τεελυταια φορα που το χα δει το 2000-2001 ηταν μπλε Razz

Ναι φιλε μου ο Fiestaman ειναι σε φαση που δυσκολα θα ξαναδεις αφου δυστυχως την εκαψε τη μπεμπα... Crying or Very sad Crying or Very sad (2,5 μοτερ φοραγε)

Οσο για το γνωστο πρασινο transporter που εμπαινε με τις 2 ροδες σε κατι δεξιοτεχνιες και ηταν απο τα πρωτα αμαξια με TFRC αυτοκολλητα που κυκλοφορουσε ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ και οχι του Μακη και δε χωραει καμια αμφισβητηση.
volvos - Τετ 14 Σεπ 2005, 17:15:52
Θέμα δημοσίευσης:
ξεκολλα φιλε μιλαμε για το 95-96 κατεβαινες τοτε λιμανακια η πηγαινες ακομα σχολειο?αυτο το τρανσπορτερ που λες ειναι ποοοοοοοολυ μεταγενεστερο.
επισης το bmw καποτε ηταν μ5 και οταν το εκαψε εβαλε το 2.5.......
crusader - Τετ 14 Σεπ 2005, 20:04:40
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην γίνεστε εριστικοί.

Ευχαριστώ
RASTAVIPER - Πεμ 15 Σεπ 2005, 00:00:59
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ξεκολλα φιλε μιλαμε για το 95-96 κατεβαινες τοτε λιμανακια η πηγαινες ακομα σχολειο?αυτο το τρανσπορτερ που λες ειναι ποοοοοοοολυ μεταγενεστερο.
επισης το bmw καποτε ηταν μ5 και οταν το εκαψε εβαλε το 2.5.......

Να μιλας καλυτερα "φιλε" και δε νομιζω πουθενα να το επαιξα παλιος και να εγραψα οτι το 95 πηγαινα λιμς, στο βαθμο που παω τωρα.Το 95 ημουν 16 χρονων και πηγαινα μια στο τοσο.Εσυ δηλαδη ποσο ησουν τοτε και την εχεις δει παλαιουρας??
Touristas - Πεμ 15 Σεπ 2005, 06:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλαρώστε γιατί θα μας αναγκάσετε να το κλειδώσουμε.
Ότι αντιπαράθεση έχετε μέσω π.μ.
Ευχαριστώ
UnderTaker - Πεμ 15 Σεπ 2005, 11:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ τι πετάγεσαι τώρα σαν την π...??? [πεταλούδα θα έγραφα...]
RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl
RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl

Άσε μας ρε παιδί μου να βγάλουμε τα μάτια μας... Τι ανακατεύεσαι???? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Και φτιάξε μου και το καλοριφέρ... Evil Evil Evil

Πάντως, το πράσινο VW κλούβα με το Subaru το μοτέρ, ανήκει σε έναν τύπο περιπτερά, που είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά, και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις... Thumbs Up

Ένα βράδυ παιδευόμασταν ώρες ολόκληρες με το αυτοκίνητό του σε ένα δυναμόμετρο, όταν κόπηκε η ντίζα του γκαζιού... Απίστευτες ιστορίες... Laughing Laughing Laughing Laughing
RASTAVIPER - Παρ 16 Σεπ 2005, 14:20:09
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:

Πάντως, το πράσινο VW κλούβα με το Subaru το μοτέρ, ανήκει σε έναν τύπο περιπτερά, που είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά, και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις... Thumbs Up

Ένα βράδυ παιδευόμασταν ώρες ολόκληρες με το αυτοκίνητό του σε ένα δυναμόμετρο, όταν κόπηκε η ντίζα του γκαζιού... Απίστευτες ιστορίες... Laughing Laughing Laughing Laughing

Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα το φορτηγακι του Γιωργου το ειδαν καποια δικα μας παιδια τρακαρισμενο και παρατημενο πριν μερικες βδομαδες καπου στη Βαρκιζα.Τωρα το τι εγινε, δυστυχως δεν ξερω... Crying or Very sad Crying or Very sad
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 15:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ω, δεν το ήξερα αυτό...!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ROM206 - Παρ 16 Σεπ 2005, 20:36:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά.... δεν εχώ ιδέα τι ήταν το TFRC.... πάντως.... διάβασα ΄τον επίλογο του "Προέδρου" πιθανώς... και πραγματίκα ο τύπος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.... και σίγουρα και απο τα μέλη του TFRC και απο τους υπόλοιπους....και για να μιλάει έτσι ο τύπος πρέπει αν έχει πονέσει ΠΟΛΥ !!!
...και κάτι ακόμα.....( πάντα δίχως να έχω ίδεα για το TFRC) για να αντέξει τόσα χρόνια ενα club με τόσες δυσκολίες και τόσα μέλη( και όταν λέω τόσα μέλη... ξέρουμε πάντα οτι όσοι πιο πολλοί τόσα και πιο πολλά τα προβλήματα και μλκιες που γίνονται απο το καθένα) πρέπει πραγματίκα να αγωνίζονταν οι υπεύθυνοι με νύχια και με δόντια για να καταφέρουν τους στόχους και να διατηρήσουν τα πιστεύω τους οπότε ας μην είμαστε τόσο σκλήροι στην δουλεία τους και στις προσπάθειες τους.... !!
Βέβαια αυτά τα λέω απο προσωπικής άποψης δίχως να γνωρίζω και πολλά πράγματα για τα κατορθώματα του TFRC.... Rolling eyes Rolling eyes

και κάτι άσχετο.... για τα βίντεο που λέτε....
... εχώ 2 βιντεάκια στο κινήτο που μου στείλαν πριν κανα χρόνο σε μια καφέτερια με ενα τύπο Twisted evil με BMW να μπαίνει τέζες στο πέταλο και με καιρό να ρίχνει καρεκλοπόδαρα... επίσης και ένα λευκό φορτηγάκι Evil να μπαίνει στο πέταλο με τις 2 ρόδες στον αέρα.... μήπως τυχαίνει να είναι απο το TFRC????
christhehealer - Παρ 16 Σεπ 2005, 22:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ρώτησα να μάθω χθες βράδυ για πιο λόγο έκλεισε το tfrc και δεν ήξερε κανένας. Και ούτε εδώ μέσα έχει γραφτεί κάποιος λόγος και μάλιστα από ανθρώπους που όπως λένε έχουν σχέση με τα πράγματα. Έφτασαν να "πλακωθούν" αλλά για αφορμή και αιτία.. κουβέντα...
Χθες το βράδυ ο UnderTaker μου έκανε μια ερώτηση: Πιστεύεις ότι τα club έχουν ημερομηνία λήξεως?

Ναι το πιστεύω, Παναγιώτη. Γιατί δεν είναι club αυτοκινήτου. Είναι forum στο Internet με θέμα το αυτοκίνητο. Ο καθένας που έχει χώρο σε κάποιο server ανεβάζει μια phBB και την ονομάζει club αυτοκινήτου... Μοιραία τα μέλη του είναι πρώτα χρήστες του Internet και μετά οδηγοί. Αυτό που τους ενδιαφέρει κύρια είναι να σερφάρουν. Μπορεί οι ιδρυτές του χώρου να έχουν τις καλύτερες των προθέσεων αλλά τις λένε σε λάθος ανθρώπους. Είναι σαν να πουλάνε αντιηλιακά σε Εσκιμώους. Τι να πεις στον άλλον πάμε να τρέξουμε στα Μέγαρα; Computer-ας είναι ο άνθρωπος. Πρότεινέ του κανα διαδικτυακό GT4 να δεις πως είναι μέσα...

Έτσι η δραστηριότητα είναι αναλόγως light. Κανά καφεδάκι στα γνωστιά στέκια, καμιά συναντησούλα σε κανα parking για ν' ανεβάσουμε καμιά φώτο στο forum και για super χαϊλίκια κανα touring που το παρουσιάζουμε σαν τον γύρο του κόσμου... Μοιραία κάποια στιγμή έρχεται και η πτώση. Δεν συμβαίνει και τίποτα συναρπαστικό ώστε να είναι όλοι στην τσίτα, τα θέματα εξαντλούνται στο forum [πόσες φορές να διαβάσεις για χαμήλωμα με μαμά ελατήρια], κάποιοι αλλάζουν αυτοκίνητο οπότε μετακινούνται σε άλλο forum... και πάει λέγοντας...

Μια ακόμα σημαντική παράμετρος της πτώσης, είναι ότι στα virtual clubs αυτοκινήτου, δεν αλλάζουν τα "κεφάλια". Δεν ακούγονται νέες ιδέες, ώστε ν' ανανεώνεται και το ενδιαφέρον. Αυτός που έχει τον server συνήθως [αυτο]αποκαλείται και "Πρόεδρος" και το θέμα βρωμάει μούχλα από μακρυά. Άσε που εάν βαρεθεί ο "Πρόεδρος" και κατεβάσει το forum, πάει περίπατο και το club.

Σίγουρα υπάρχουν club που έχουν αντέξει το χρόνο... Ένα από αυτά είναι η Αρχή του Σπορ... Κοιτώντας πίσω, μέσα από τα αφιερώματα των περιοδικών, βλέπεις μια παρέα κάνγκουρες [κυριολεκτικά] που την μία έκαναν παντηλίκια στις πλατείες του Ψυχικού και της Φιλοθέης [μην γελάτε από αυτές τις πλατείες έχουν ξεκινήσει τα καλύτερα χέρια των Ελληνικών αγώνων] και την άλλη έτρεχαν στην Πάρνηθα και το Τατοί. Αυτοί όλοι μαζεύτηκαν κάποια στιγμή και έφτιαξαν την γνωστή λέσχη περιηγήσεων και αυτοκινήτου. To πλεονέκτημα τους είναι ότι δεν υπήρχε το [παλιο]internet. Για να γραφτεί κάποιος μέλος στo club έπρεπε να πάει αυτοπροσώπως στην... έδρα!!!!!!! Άρα αποκλειόταν [σχεδόν] να γραφτεί κάποιος μέλος, άσχετος με το αντικείμενο, που απλά είδε φως και μπήκε. Αυτό τους βοήθησε να υπάρχουν τόσα χρόνια. Plus ότι με τα ΔΣ, εκλογές και τα σχετικά, άλλαζαν και τα πρόσωπα, άρα έμπαιναν φρέσκες ιδέες και όλο αυτό συνέβαλε στο να μένει το πράγμα "ζωντανό"..χωρίς ημερομηνία λήξεως.

Για μένα όσο τα clubs αυτοκινήτου έχουν forum στο Internet, έχουν και ημερομηνία λήξεως. Είναι η ημέρα που αυτός που έχει τον server πατώντας απλά ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, θα τελειώσει και το club... Βλέπε tfrc...
crusader - Σαβ 17 Σεπ 2005, 00:05:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και με μελαγχόλησες, μάλλον έχεις δίκιο. Έτσι έχουν τα πράγματα.. Rolling eyes
STELIOS - Σαβ 17 Σεπ 2005, 01:00:51
Θέμα δημοσίευσης:
Υou have spoken wisely.....
MEMsound - Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω απόλυτα..... Sad Sad

Μελαγχολικό μεν, πραγματικό δε... Shocked Shocked
UnderTaker - Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
Καταστροφική κουβέντα άνοιξες... Wink Wink Wink Και με είχες προειδοποιήσει....

Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ηλεκτρονική ύπαρξη ενός club είναι απαραίτητη. Αρκεί να μην περιορίζεται εκεί...

Αλλά επειδή είδα [με έκπληξη] πολλούς να συμφωνούν εδώ μέσα, θα διατυπώσω μόνο μια ερώτηση...

Εμείς που βρισκόμαστε...??? Ποια είναι η θέση μας στο χώρο των auto-club...?

Τελικά, ο ακρογωνιαίος λίθος των περισσότερων κλαμπ είναι το ... forum?

Πόσα club άντεξαν πραγματικά στο χρόνο...? Μήπως το ... ΕΝΑ που αναφέρθηκε...? Το οποίο μάλλον εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι club, αλλά γέρνει προς ... επιχείρηση...

Δείτε τώρα ξένα club... Όχι στην Ελλάδα. Που έχουν αντέξει στο χρόνο! Υπάρχουν, και είναι πάρα πολλά. Και δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα!

Μπορεί κανένας να μαντέψει γιατί άντεξαν...? Και ας έχουνε forum...
UnderTaker - Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:55:41
Θέμα δημοσίευσης:
Και δεν υπάρχει κανένας λόγος για μελαγχολία! Ό,τι γράφεται, γράφεται για καλό.
Για προβληματισμό και συμμόρφωση... Wink Wink Wink
MEMsound - Σαβ 17 Σεπ 2005, 11:32:04
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Και δεν υπάρχει κανένας λόγος για μελαγχολία! Ό,τι γράφεται, γράφεται για καλό.
Για προβληματισμό και συμμόρφωση... Wink Wink Wink

Σωστό και αυτό....

Προσωπικά δεν βρήσκω καθόλου κακό το forum αλλά ένα Club ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ το forum ΔΕΝ μπορεί να είναι το Α και Ω....

Ευτυχώς σε εμάς έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό η προσπάθεια εύρεσης κατάλληλης έδρας που να αποτελέσει το "κέντρο" του Club.

Από εκεί και πέρα αυτό που έγω θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερο είναι συμμετοχή στα motosport δρώμενα...

Έστω και για παρακολούθηση (μιας και οι συμμετοχή έχει σχετικά μεγάλο κόστος).

Πάντως θεωρώ ότι είμαστε σε "καλό δρόμο". Wink
RASTAVIPER - Σαβ 17 Σεπ 2005, 12:31:04
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:

Τελικά, ο ακρογωνιαίος λίθος των περισσότερων κλαμπ είναι το ... forum?

Πόσα club άντεξαν πραγματικά στο χρόνο...? Μήπως το ... ΕΝΑ που αναφέρθηκε...? Το οποίο μάλλον εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι club, αλλά γέρνει προς ... επιχείρηση...

Δείτε τώρα ξένα club... Όχι στην Ελλάδα. Που έχουν αντέξει στο χρόνο! Υπάρχουν, και είναι πάρα πολλά. Και δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα!

Μπορεί κανένας να μαντέψει γιατί άντεξαν...? Και ας έχουνε forum...

Φιλε μου αυτο που ισχυει με τα clubs του εξωτερικου και ο κυριος λογος που αντεχουν να λειτουργουν ειναι η οικονομικη αλλα και αλλου ειδους ενισχυση απο τις ιδιες τις αυτ/μηχανιες.Οποτε καταλαβαινεις τι γινεται με ολα τα υπολοιπα club που δεν εχουν τετοια υποστηριξη... Wink Wink
Βεβαια παιζει ρολο και το ποιος ειναι ο προσανατολισμος του καθε club.

Επισης σας ενημερωνω οτι εχει φτιαχτει ηδη αλλο site για το TFRC.

http://tfrc-underground.tripod.com
(We r going underground...)
ROM206 - Σαβ 17 Σεπ 2005, 15:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ομολογώ πως RAST έχει απόλυτο δίκιο...Ας υποστήριζαν οι αυτο/νιές τα club εδώ στην Ελλάδα και θα σου έλεγα τι θα γινόταν... στο κάτω κάτω τόση διαφήμιση τους κάνουν.... !!!!

Πάντως αυτό που κατάλαβα είναι πως με το που έκλεισε ένα club ξεπετάχτηκαν 10 ( σαν την Λερναία Ύδρα είναι...κόβεις το 1 κεφάλι βγαίνουν 2), τέλος πάντων..... να δούμε που θα βγεί στο τέλος όλη η υπόθεση....

Πάντως ωραίο το εικόνιδιο του mouse... ρε παιδιά να βάλουμε και εμείς 1 τέτοιο...!!!!! Silly Silly
christhehealer - Σαβ 17 Σεπ 2005, 15:30:41
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν άνοιξα καταστροφική κουβέντα... Mε αφορμή ένα γεγονός που αναφέρθηκε [το κλείσιμο του tfrc], προσπαθώ να βρω, ποιοι είμαστε, από που ερχόμαστε και που πάμε...

Tο παράδειγμα με την EΛΠA το ανέφερα γιατί είναι το πιο "διαφημισμένο" και ο καθένας μπορεί να βρει τις πληροφορίες... Yπάρχουν κι άλλα πολλά. Triumph, Alfa, Σκαραβαίοι, 2CV... για να μην πάρω τα 4X4... Eιδικά αυτό το 2CV είναι το τέλος της λογικής αν κρίνεις από τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου...

Kι εμείς ένα από τα club νέας κοπής είμαστε. Ξεκινήσαμε σαν forum με θέμα το αυτοκίνητο. Aλλά επηρεασμένοι είτε από τα παλιότερα club [εγώ], είτε από τα club του εξωτερικού [o El Sid και οι άλλοι], προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που φοβούνται οι άλλοι.

Έχουμε φάει καρπαζιές και θα φάμε κι άλλες στο μέλλον... Δεν παύουμε να το διασκεδάζουμε και κυρίως να ονειρευόμαστε... 2 χρόνια ψάχνουμε για έδρα και πάμε στον τρίτο... Όταν ωριμάσουμε σαν club θα την βρούμε σε δυο μέρες. Προκυρήξαμε challenge... άπατοι θα πάμε. Aλλά μπαίνει η μαγιά που θα εκπαιδεύσει και τους υπόλοιπους ώστε να συμμετάσχουν και αυτό το πράγμα να γίνει θεσμός.

Για αρχή ας έχουμε υπόψην μας ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε Internet-freaks. Xρειάζεται μία περίοδο προσαρμογής μέχρι να γίνουμε και αυτοκινητιστές... Σαν PSclub, μην προσπαθούμε να κάνουμε σ' ένα χρόνο όσα πέτυχαν άλλοι σε 15... Δεν θα τα καταφέρουμε...
RASTAVIPER - Τετ 07 Δεκ 2005, 14:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ε-ε-ε ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Wink Wink
MEMsound - Τετ 07 Δεκ 2005, 14:49:19
Θέμα δημοσίευσης:
ερωτηση...

Παράθεση:
Πΰαξςΰ ρεπβεπΰ ξρςΰνξβλενΰ
Ξαπΰςθςερό β ρλσζασ οξδδεπζκθ.

=?????
RASTAVIPER - Τετ 07 Δεκ 2005, 20:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ερωτηση...

Παράθεση:
Πΰαξςΰ ρεπβεπΰ ξρςΰνξβλενΰ
Ξαπΰςθςερό β ρλσζασ οξδδεπζκθ.

=?????

Ειπαμε ερχεται βρε Μανθο...Οχι ηρθε! Razz Razz
Σε λιγες μερες ξανα κοντα σας.... Twisted evil Twisted evil
RASTAVIPER - Τετ 14 Δεκ 2005, 16:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
"Ειναι η επιστροφη του ασωτου υιου,
του TOP FUEL RACING CREW", οπως θα μπορούσε να βγει και σε τραγουδι!! Very happy Very happy

Ναι ειναι γεγονος.Το TFRC ξανα κοντά σας αλλα αυτη τη φορα οχι ως CLUB αλλα ως CREW.

Περισσοτερα στο www.topfuel.gr
MEMsound - Τετ 14 Δεκ 2005, 16:54:55
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε καλή συνέχεια!! Wink Cool
DimiP - Πεμ 15 Δεκ 2005, 15:45:40
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα πολυ με αρεσε !
περισσοτερο με αρεσε αυτο:
<<
· Γιατί Crew και όχι Club;
Το Club είναι λέσχη και μια λέσχη αποτελείται από Δ.Σ. πρόεδρο, αντιπρόεδρο κλπ.
Το Crew είναι πλήρωμα και σε ένα πλήρωμα είναι ένας για όλους και όλοι για έναν.

Έτσι είμαστε πλέον. Όπως την προηγούμενη χιλιετία.
>> Wink

εχει ενδιαφερον και αυτη η αποψη οπως και να το κανουμε

φυσικα δεν μου την εσπασε Evil αρκετα το
<<
Είμαι μέλος σε άλλο Club, μπορώ να είμαι παράλληλα μέλος και στο TopFuel;

Όχι! Δεν γίνεσαι δεκτός αν είσαι μέλος σε αλλά clubs. Το TopFuel είναι ένα κλειστό CREW.
Μπορείς φυσικά να ενημερώνεσαι από αλλά forum και να μαθαίνεις νέα από αλλά clubs, αλλά αν αναφέρεις ή αναφερθεί πως είσαι μέλος στο Χ Club διαγράφεσαι αμέσως.

>>
Vini - Πεμ 22 Δεκ 2005, 16:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
ΚΡΙΜΑ!!

Σαν να μην πέρασε μία μέρα ...

Καλές Γιορτές & Καλή Χρονιά Σε Όλους ...
Καλή Συνέχεια Στον Σύλλογο Των PEUGEOT ...

Νίκος
pezomania - Παρ 23 Δεκ 2005, 10:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
pezomania έγραψε:
ΚΡΙΜΑ!!

Νίκος

Νικόλα καλές γιορτές!!!

Στείλε ένα pm με το νέο σου email (κάτι έμαθα Razz ) να τα πούμε!!
RASTAVIPER - Σαβ 31 Δεκ 2005, 20:44:26
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Vini έγραψε:
pezomania έγραψε:
ΚΡΙΜΑ!!

Νίκος

Νικόλα καλές γιορτές!!!

Στείλε ένα pm με το νέο σου email (κάτι έμαθα Razz ) να τα πούμε!!

Ποιοι ειστε βρε παιδια και γνωριζεστε απο το TFRC?Μηπως σας ξερω και γω??
pezomania - Τετ 04 Ιαν 2006, 12:08:01
Θέμα δημοσίευσης:
Tα ψευδώνυμα είναι τα ίδια (pezomania - vini - sidobre Κτλ).
Τώρα στο TFRC ο χρόνος παραμονής μας ήταν σχετικά σύντομος, βλέπεις 206club!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες