pezomania έγραψε: |
Κρίμα!! Μέσα από το tfrc γνώρισα τον Τάσο, τον Νίκο, τον Δημήτρη κτλ
ΚΡΙΜΑ!! |
STELIOS έγραψε: |
Aποκομα απ'την ανακοινωση στη σελιδα www.tfrc.gr
.......... Μια μεγάλη συγγνώμη από εμένα, προς το 10% των μελών του Top Fuel Racing Club , που πραγματικά άξιζαν να λέγονται μέλη του. Και ένα μεγάλο «ουστ» στο υπόλοιπο 90% που δεν άξιζε. ............ |
Tiesto έγραψε: |
οπως και να εχει ειναι ανεπιτρεπτο απο ενα ατομο που εχει υδρυσει ενα "σεβαστο" club να μιλαει με τετοιο τροπο σε αποχαιρετιστιριο post.
Anyway, προσωπικα δεν περιμενα κατι διαφορετικο |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Ο Νικος μια χαρα τα ειπε και μαλιστα και λιγα ειπε...Οταν μιλας καθαρα και ξαστερα δεν χρειαζεται να κρυβεσαι πισω απο προσχηματα.. ![]() ![]() Στο κατω κατω τι σε πειραξε??Το ουστ?? ![]() ![]() Stelios Τι θα πει οτι το Club ειχε σχεση με Top Fuel Racing και για αυτο μαζευε καγκουρες???Το TFRC ηταν το ονομα του CLUB και τιποτα αλλο.Ειχε κοσμο απο ολες τις μαρκες και ολες τις ηλικιες. Volvos μηπως εννοεις το μπλε fiesta του νικου?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
......
Stelios Τι θα πει οτι το Club ειχε σχεση με Top Fuel Racing και για αυτο μαζευε καγκουρες???Το TFRC ηταν το ονομα του CLUB και τιποτα αλλο.Ειχε κοσμο απο ολες τις μαρκες και ολες τις ηλικιες...... |
UnderTaker έγραψε: |
Δεν είναι 1600άρι το μοτέρ...
1800 είναι αν δεν κάνω λάθος...!!! Πράγματι από Subaru!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ερώτηση [άσχετη]: Το i2dclub που εμφανίστηκε στο καπάκι, έχει καμία σχέση ή είναι ξεκάρφωτο με την υπόθεση του TFRC? |
Χαλάρωσε ρε, τι διαφήμιση, εξάλλου εγώ ρώτησα πρώτος...
Πάντως στο RWYB, κάνανε καλή μόστρα [Ωραία αυτοκόλλητα είχανε πρόεδρααααα...]. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DEMI S3 ΘΑ ΤΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ.... ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ALMERA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εχω ενα videaki απτο limanakia.tsx.org (υπαρχει ακομα αυτο αραγε?) που χε μια παλια 5αρα στη βροχη να μπαινει μ αναποδο ολο το πεταλο. αν ηταν αυτος, μπραβο πολυ καλο! |
εγω τεελυταια φορα που το χα δει το 2000-2001 ηταν μπλε ![]() εχω ενα videaki απτο limanakia.tsx.org (υπαρχει ακομα αυτο αραγε?) που χε μια παλια 5αρα στη βροχη να μπαινει μ αναποδο ολο το πεταλο. αν ηταν αυτος, μπραβο πολυ καλο! |
volvos έγραψε: |
ξεκολλα φιλε μιλαμε για το 95-96 κατεβαινες τοτε λιμανακια η πηγαινες ακομα σχολειο?αυτο το τρανσπορτερ που λες ειναι ποοοοοοοολυ μεταγενεστερο.
επισης το bmw καποτε ηταν μ5 και οταν το εκαψε εβαλε το 2.5....... |
Πάντως, το πράσινο VW κλούβα με το Subaru το μοτέρ, ανήκει σε έναν τύπο περιπτερά, που είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά, και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις... ![]() Ένα βράδυ παιδευόμασταν ώρες ολόκληρες με το αυτοκίνητό του σε ένα δυναμόμετρο, όταν κόπηκε η ντίζα του γκαζιού... Απίστευτες ιστορίες... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και δεν υπάρχει κανένας λόγος για μελαγχολία! Ό,τι γράφεται, γράφεται για καλό.
Για προβληματισμό και συμμόρφωση... ![]() ![]() ![]() |
Τελικά, ο ακρογωνιαίος λίθος των περισσότερων κλαμπ είναι το ... forum? Πόσα club άντεξαν πραγματικά στο χρόνο...? Μήπως το ... ΕΝΑ που αναφέρθηκε...? Το οποίο μάλλον εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι club, αλλά γέρνει προς ... επιχείρηση... Δείτε τώρα ξένα club... Όχι στην Ελλάδα. Που έχουν αντέξει στο χρόνο! Υπάρχουν, και είναι πάρα πολλά. Και δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα! Μπορεί κανένας να μαντέψει γιατί άντεξαν...? Και ας έχουνε forum... |
Παράθεση: |
Πΰαξςΰ ρεπβεπΰ ξρςΰνξβλενΰ
Ξαπΰςθςερό β ρλσζασ οξδδεπζκθ. |
MEMsound έγραψε: | ||
ερωτηση...
=????? |
pezomania έγραψε: |
Κρίμα!! Μέσα από το tfrc γνώρισα τον Τάσο, τον Νίκο, τον Δημήτρη κτλ
ΚΡΙΜΑ!! |
Vini έγραψε: | ||
Σαν να μην πέρασε μία μέρα ... Καλές Γιορτές & Καλή Χρονιά Σε Όλους ... Καλή Συνέχεια Στον Σύλλογο Των PEUGEOT ... Νίκος |
pezomania έγραψε: | ||||
Νικόλα καλές γιορτές!!! Στείλε ένα pm με το νέο σου email (κάτι έμαθα ![]() |