Γενικές Συζητήσεις - Νέος ύμνος/τραγούδι της ΑΕΚ (love it or hate it...) Vaggelis - Παρ 09 Σεπ 2005, 12:26:31 Θέμα δημοσίευσης: Νέος ύμνος/τραγούδι της ΑΕΚ (love it or hate it...)
Χτές είχαμε από τα ραδιόφωνα την πρώτη μετάδοση του νέου ύμνου/τραγουδιού της ΑΕΚ....
Οι γνώμες διίστανται......
Κίτρινο η ελπίδα μας
μακρινή πατρίδα μας
μαύρο ο πόνος μια γενιάς
της παλιάς μας γειτονιάς
πέτα απόψε σαν αητός
σπίτι σου είναι ο ουρανός
μακριά ταξίδεψε
με φτερά συνθήματα
του Βοσπόρου κύματα
Μια αγάπη έχω στη καρδιά
μονάχα μία
την κιτρινόμαυρη θεά
άλλη καμία
Κι όσο γυρίζει αυτή η γη
θα σ'αγαπάω
ΑΕΚ για σένα μια ζωή θα τραγουδάω
Κι ο δικέφαλος αετός
του ονείρου η κιβωτός
γεννημένος νικητής
ρωμιοσύνη της ψυχής
στα φτερά του πάνω δες
τις νεότερες γενιές
κι αν πετάξει θ'ακουστεί
του θριάμβου η ιαχή
ΑΕΚ σ'αγαπώ πολύ
Μια αγάπη έχω στη καρδιά
μονάχα μία
την κιτρινόμαυρη θεά
άλλη καμία
Κι όσο γυρίζει αυτή η γη
θα σ'αγαπάω
ΑΕΚ για σένα μια ζωή θα τραγουδάω
Μιλάμε για μια μπαλάντα που σίγουρα ακούγεται ευχάριστα, αλλά σίγουρα δεν ξεσηκώνει σε καμία περίπτωση τους φιλάθλους στο γήπεδο, για αυτό και εγώ προτιμώ να το αποκαλλώ τραγούδι και όχι ύμνο της ΑΕΚ.
Επίσης η επιτυχία του στα charts είναι σίγουρη, αφού έχει γίνει ήδη πολύς ντόρος γύρω από αυτό....
Περιμένω απόψεις... WIPPERMANN - Παρ 09 Σεπ 2005, 13:02:13 Θέμα δημοσίευσης:
Το άκουσα και εγώ σήμερα από το πρωί 4 φορές...Συμφωνώ ότι θα γίνει επιτυχία( όπως κάθε τραγούδι του Φοίβου) γιατί δεν πρόκειται για ύμνο αλλά για τραγούδι που μάλιστα έχει προοπτικές να γίνει σουξέ..Ελπίζω να μη γράφτηκε κιόλας γι' αυτό το λόγο...
Λέτε μετά τη Βανδή και το Πετρέλη να γίνει πλατινένια και η ΑΕΚ;;; crusader - Παρ 09 Σεπ 2005, 15:13:01 Θέμα δημοσίευσης:
Οι στίχοι έτσι από μόνοι τους μου αρέσουν.
Σαν τραγούδι δεν μου αρέσει καθόλου...
Ούτε κουβέντα για τα περί ύμνου... και μόνο που το έγραψε ο Φοίβος το αποκλείει αυτόματα!!!
Βασικά δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο γράφτηκε...MEMsound - Παρ 09 Σεπ 2005, 15:19:49 Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι την απάντηση μπορείς να την διαβάσεις στo ακριβώς πιο πάνω post της WIPPERMANM..... nasoss - Παρ 09 Σεπ 2005, 15:38:35 Θέμα δημοσίευσης: ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΜΝΟΣ ΠΑΙΖΕΤΕ…. TiMoRiS - Παρ 09 Σεπ 2005, 15:47:00 Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα μου θυμιζει κατι σε ONE, Λεμπεση,Ρουβα!Αν και ολυμπιακος μπορω να πω οτι το τραγουδι δεν τιμαει την ΑΕΚ!Καλυτερα να ασχοληθουν με τα αγωνιστικα της ζητηματα και οχι με το πως θα γινει πιο πλουσιος ο Φοιβος! UnderTaker - Παρ 09 Σεπ 2005, 16:40:09 Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ σαν γαύρος και UnderTaker έχω να πω ότι αυτό το άσμα είναι φοβερό, εκπληκτικό, ασύλληπτο...
ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!
ROM206 - Παρ 09 Σεπ 2005, 17:00:09 Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω αλλα εμένα μου θυμίζει κάτι σαν Final Countdown των Europe....!!!????!!!!
Πάντως μόνο για ύμνος δεν μου κάνει.... UnderTaker - Παρ 09 Σεπ 2005, 17:21:23 Θέμα δημοσίευσης: Αρχίστε να ψάλλετε ΤΟΝ ύμνο όλοι μαζί μπας και γίνει το θαύμα και στηθεί το γήπεδο από μόνο του...
christhehealer - Παρ 09 Σεπ 2005, 17:28:50 Θέμα δημοσίευσης:
Aπο καλλιτεχνικής απόψεως είναι μούφα...
Aπό οπαδικής απόψεως ακόμα πιο μούφα...
Για την AEK όμως καλό είναι...
Άντε και στην Eurovision μωρά μου!!!!!!!!!
Γιατί για champions Legue δεν σας βλέπω, με τέτοιο ύμνο [για να μην μιλήσω για ομάδα]...
vinman - Παρ 09 Σεπ 2005, 18:23:22 Θέμα δημοσίευσης:
Δεν λεει για υμνο....Για καμμια πιστα καλο ειναι... DimiP - Παρ 09 Σεπ 2005, 21:42:23 Θέμα δημοσίευσης:
απαραδεκτο!
κακασχημο!
απαισιο!
καλα δεν ντρεπονται οι ΑΕΚτζήδες να κυκλοφορουν ακομα μετα τετοιο ξεφτιλικι ;
μονο να το τραγουδησει και η Προεδρινα μενει και να πετανε και χαρτοπετσετες στο γηπεδο. netblaster - Σαβ 10 Σεπ 2005, 00:00:10 Θέμα δημοσίευσης:
Οι ΑΕΚτζηδες μην αγχωνεστε... Θα βγει και remix by Valentino!!! crusader - Σαβ 10 Σεπ 2005, 11:00:34 Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα που έθεσε ο Βαγγέλης νομίζω είναι σαφές : Σας αρέσει ή όχι το τραγούδι και γιατί;
Αν δεν έχετε άποψη μην γράφετε καθόλου.
Ειρωνικά και πικρόχολα σχόλια δεν είναι καλοδεχούμενα!