PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα ανάρτησηs blistein & eibach

nikq - Πεμ 08 Σεπ 2005, 20:31:00
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα ανάρτησηs blistein & eibach
Λοιπόν μάγκες έχω πρόβλημα με την ανάρτηση! ( http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5450&start=20 )
Έλεγα ότι είναι η ιδέα μου αλλά δεν.... Shocked
Το πρόβλημα είναι το εξής: όταν κινούμαι γρήγορα και θέλω να πάρω δεξιά στροφή το αμάξι συμπεριφέρεται πολυ καλα με πολύ μικρή κλίση, Τώρα όταν στριβώ σε αριστερή στροφή αλλάζει το σκηνικό ναι στριβεί αλλά οι αντιδρασεις ειναι λιγοοο πιο αργές και παίρνει μεγαλύτερη κλίση
Όταν ειμαι σε ευθεια το αμαξι φεύγει συνήθως προς τα δεξιά ...
Μέτρησα διαφορά ύψους αριστερα και δεξια και βρήκα Διαφορά 0,5 cm με περισσότερο δεξιά, τι ειναι τωρα αυτο? Evil Για σχολιαστε λιγο τι μπορει να φταιει εαν ολα τα αλλά είναι η ιδέα μου (λεμε τωρα) η διαφορα γιατι να υπαρχει >>
Sad Sad Sad
pezomania - Παρ 09 Σεπ 2005, 12:16:53
Θέμα δημοσίευσης:
Άμεσα να πας σε συνεργείο να κοιτάξουν αν σου έχουν βάλει σωστά τα ελατήρια!!
nikq - Παρ 09 Σεπ 2005, 12:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Άμεσα να πας σε συνεργείο να κοιτάξουν αν σου έχουν βάλει σωστά τα ελατήρια!!

Τι ;;; Shocked δηλαδή μπορεί (η σίγουρα) να φταίει η εγκατάσταση;;; οπότε υπάρχει διαφορά στο ύψος; Evil Sad Sad Sad
pezomania - Παρ 09 Σεπ 2005, 12:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί μπορεί!!! Έτυχε σε μένα αυτό. Και πίστεψέ με είναι επικίνδυνο (αν είναι τελικά αυτό) γι' αυτό σου λέω να το πας άμεσα σε συνεργείο.
nikq - Τρι 13 Σεπ 2005, 13:20:02
Θέμα δημοσίευσης:
έχει κάποιος εργοστασιακό 206 1,4; Δηλαδή να μην έχει αλλάξει αναρτήσεις και κατά προτίμηση να έχει ζάντες 15αρεσ με λάστιχο 195/50 ;
θέλω να μάθω το εργοστασιακό ύψους του αμαξιού… θέλω να βρω τι πατάτα έχει γίνει στο δικό πριν πάω στο μαγαζί που έγινε η εγκατάσταση
Ευχαριστώ για την βοήθεια
STELIOS - Τρι 13 Σεπ 2005, 19:31:09
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
έχει κάποιος εργοστασιακό 206 1,4; Δηλαδή να μην έχει αλλάξει αναρτήσεις και κατά προτίμηση να έχει ζάντες 15αρεσ με λάστιχο 195/50 ;
θέλω να μάθω το εργοστασιακό ύψους του αμαξιού… θέλω να βρω τι πατάτα έχει γίνει στο δικό πριν πάω στο μαγαζί που έγινε η εγκατάσταση
Ευχαριστώ για την βοήθεια

Eχω εγω ακριβως ετσι....
nikq - Τετ 14 Σεπ 2005, 09:04:17
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα ! ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για να μετρήσω το ύψους του κάρου μου? Razz
Απόσταση λάστιχου με το φτερό.;
Στο σημείο μπροστά που μπαίνει ο γρύλος;
Άλλο;;;; Exclamation
MEMsound - Τετ 14 Σεπ 2005, 10:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Στο σημείο που πιανει ο γρύλος για μπροστά και στο αντίστοιχο σημείο πίσω.
nikq - Τετ 14 Σεπ 2005, 10:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ Μανθο ! Wink
Κάτι άλλο οι αποστάσεις πρεπει να είναι ακριβως οι ιδιεςς από την μια μερια και την άλλη;(παντα σε ευθεια …εχω παει σε ολες τις αλάνες με την γαλιδουλα μου και μετραω Embarassed ) Οποιαδήποτε διαφορα και υψαρξει εχω προβλημα;;;
Κατι που εχω ακουσει (αλλα ποτε δει) είναι ότι αριστερά είναι λιγο πιο ψηλο το αμαξι;;; υπαρχει περιπτωση να μου εβαλαν τα αμορτησερ αναποδα δηλ ο κωδικος χχχ είναι αριστερα ο ψψψ δεξια και να εχω αυτό το προβλημα;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
kanelj - Κυρ 18 Σεπ 2005, 21:05:28
Θέμα δημοσίευσης:
Εβγαλες ακρη τελικα?
nikq - Τρι 04 Οκτ 2005, 10:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις γύρισα από τον Φωκά
Εγώ δεν θα ήθελα να πω τίποτα…. αλλά παρακαλώ σχολιάσετε εσείς!
Μου έκανε εθυγραμιση και για την διαφορα υψους μου ειπε ότι ο 0,5 πόντος είναι σταντραρ στα γαλλικά!
Καλα όλα αυτά , όταν μου έβγαλε τις ζάντες σημείωσα τους κωδικούς αριστερού – δεξιού αμορτισέρ και του ειπα να κοιταξει στον κατάλογο ΤΙ ΛΕΕΙ η Blistein ….
Και να το λάθος! Τα έχει βάλει ανάποδα (το δεξί αριστερά , αριστερό δεξιά)
Δηλαδή το ζαμφορ κανονικά δεν επρεπε να μπει !
……………….
Δεν νομιζει να εχω πρόβλημα γιατί είμαι τα ιδία κατά αυτόν
Με τα πολλά εάν δω παλι πρόβλημα θα μου τα βάλει Σωστά αυτή τη φορά ,το αμαξι το πήρα και έφυγα
Crying or Very sad

Πς.ευχαριστω παιδιά για το ενδιαφέρον Wink
kanelj - Τρι 04 Οκτ 2005, 11:04:24
Θέμα δημοσίευσης:
Κατσε για να καταλαβω....
Ειναι αναποδα οι αναρτησεις Question Exclamation Shocked

Και δεν τις ξαναβαλε σωστα??? Shocked
Πηγαινε βαλτες σωστα ΑΜΕΣΩΣ!
Λογικα μετα θα εισαι ενταξει!

Και τι στανταρ διαφορα 0.5 ποντων εχουν τα γαλλικα??? Shocked

Επισης,τις αναρτησεις τις ειχες βαλει εκει οταν τις ειχες παρει?
nikq - Τρι 04 Οκτ 2005, 11:10:48
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Ειναι αναποδα οι αναρτησεις Question Exclamation Shocked

Και τι στανταρ διαφορα 0.5 ποντων εχουν τα γαλλικα??? Shocked

Επισης,τις αναρτησεις τις ειχες βαλει εκει οταν τις ειχες παρει?

Γενικά παιδια επειδή ειμαι πολύ ψείρας και υπερβολικός είπα να το κρατήσω κλειστό το στόμα μου γιατί σε καλο δεν μου βγαίνει
ΝΑΙ γιαννη Τα Αμορτησερ μπήκαν ανάποδα
Παιδιά ολη η αγορα τοποθέτηση έγινε εκει….
Τι διαφορά υπαρχει στα αμορτισέρ….? Το δεξί κάποιες φόρες μου έχει τερματίσει κ! Εννοείται ότι όλα αυτά τα γνωρίζει το κατάστημα
Άλλη γνώμη
......................
kanelj - Τρι 04 Οκτ 2005, 11:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα να δεις....Λαθη γινονται αλλα αν πραγματι εχει σχεση το ποιο αμορτισερ μπαινει αριστερα και ποιο δεξια,επρεπε να στο αλλαξει αμεσως χωρις να το αποφυγει λεγοντας οτι δεν υπαρχει προβλημα,για να κανει τον κινεζο....
Αν,ξαναλεω,παιζει ρολο το αριστερο και το δεξι πως μπαινουν...!
nikq - Τρι 04 Οκτ 2005, 11:14:50
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

ΟΧΙ κατά το μαγαζί δεν χρειάζεται να μπουν ΣΩΣΤΑ γιατί δεν θα έχω διαφορά!
Τωρα τι να πω εάν είναι λαθος θα με (μας) άφηνε (αφήναν) –γιατί σε όλους μπορεί να συμβεί να κυκλοφορώ στον δρόμο έτσι???

Evil Evil Evil
……………….
kanelj - Τρι 04 Οκτ 2005, 11:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
γραφαμε συνχρονως!
Ξαναλεω....λαθη γινονται αλλα αν πραγματι παιζει ρολο που μπαινει ποιο,τοτε ειναι κατι παραπανω απο απαραδεκτος!
Για να μην φανει λαθος,σε αφηνει να βγεις ετσι στον δρομο!!!! Confused
Αν,ξαναλεω,αν παιζει ρολο....
nikq - Τρι 04 Οκτ 2005, 11:20:34
Θέμα δημοσίευσης:
Το σωστο το ξερει η BLISTEIN και όχι τα μαγαζακια….
Η BLISTEIN του ειπε ότι θα ειχα προβλημα με το ζαμφορ (το μπραστο που πιανει καλα το λεω?) αλλα δεν ήμουν στην τηλεφωνική γραμμή να ακούω κ εγώ
Οκ Γιάννη τα ιδία ακριβως είπα και εγώ και με έστειλε σπίτι…
nikq - Τρι 04 Οκτ 2005, 12:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Μόλις γύρισα από τον Φωκά
Εγώ δεν θα ήθελα να πω τίποτα…. αλλά παρακαλώ σχολιάσετε εσείς!
Μου έκανε εθυγραμιση και για την διαφορα υψους μου ειπε ότι ο 0,5 πόντος είναι σταντραρ στα γαλλικά!
Καλα όλα αυτά , όταν μου έβγαλε τις ζάντες σημείωσα τους κωδικούς αριστερού – δεξιού αμορτισέρ και του ειπα να κοιταξει στον κατάλογο ΤΙ ΛΕΕΙ η Blistein ….
Και να το λάθος! Τα έχει βάλει ανάποδα (το δεξί αριστερά , αριστερό δεξιά)
Δηλαδή το ζαμφορ κανονικά δεν επρεπε να μπει !
……………….
Δεν νομιζει να εχω πρόβλημα γιατί είμαι τα ιδία κατά αυτόν
Με τα πολλά εάν δω παλι πρόβλημα θα μου τα βάλει Σωστά αυτή τη φορά ,το αμαξι το πήρα και έφυγα
Crying or Very sad

Πς.ευχαριστω παιδιά για το ενδιαφέρον Wink

Για να καταλάβω αφού μπήκε το κολοαμορτισέρ είμαι οκ
Η μικρή διαφορα υψους υπαρχει περίπτωση να φταίει από εκεί(αμορτισέρ) τι να πω ,,,οι απαντήσεις το καταστηματος δεν με έπεισαν
Ότι έτσι είναι τα γαλλικά και εχει διαφορα υψους Evil
Για τα αμορτισέρ Evil
Καμιά γνώμη ρε παιδες

Thanks Γιάννη για το ενδιαφέρον
nikq - Τρι 04 Οκτ 2005, 13:02:06
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπών πήρα μια απάντηση από έναν άλλο φίλο με διαφορετικο αμαξι από το δικο μου και από άλλο φόρουμ…

…… δεν ξέρω αν το έχεις ξανακούσει ή αν το έχεις παρατηρήσει αλλά τα Γαλλικά, και ειδικότερα τα Peugeot, παρουσιάζουν έντονα το φαινόμενο το τιμόνι τους να «κόβει» αριστερά περισσότερο απ’ ότι δεξιά.
Λογικό είναι λοιπόν, αν και δεν το έχω παρατηρήσει, να υπάρχει διαφορά και στην ανάρτηση άρα και στα αμορτισέρ. Οπότε τοποθετώντας τα ανάποδα σωστά παρατηρείς αυτό που περιγράφεις.
Εγώ θα σου έλεγα να πας να στα επανατοποθετήσουν σωστά και να μην ψαχτείς με ευθυγράμμιση για να το φέρεις.
Τι λετε Peugeotφιλοι Rolling eyes
crusader - Τρι 04 Οκτ 2005, 13:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά όπως και να έχει γιατί δεν πας να στα τοποθετήσουν σωστά, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Bilstein?
p206Mike - Τρι 04 Οκτ 2005, 13:57:09
Θέμα δημοσίευσης:
Να πας και να απαιτήσεις να στα βάλει σωστά....

Ή διαφορά ύψους που υπάρχει...δεξιά ή αριστερά όπως είσαι τώρα...?

Μήπως αυτή η διαφορά είναι από την blistein μελετημένη ώστε όταν τ αμορτισέρ έχουν φορεθεί σωστά και κάτσει ο οδηγός το αμάξι να έρχεται στα ίσια...?
nikq - Τρι 04 Οκτ 2005, 14:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά όπως και να έχει γιατί δεν πας να στα τοποθετήσουν σωστά, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Bilstein?

Σπύρο αυτό λέω> ότι σύμφωνα με τον κατάλογο της Blistein επρεπε να μπουν ετσι και όχι στην τυχη… αφου το ειδα και τους το ειπα μου εκαναν ευθυγράμμιση μοναχά … τίποτα για αλλαγή μονό αφού επέμεινα και άλλη φορά γιατί κατά εκείνους είμαι οκ Confused
nikq - Τρι 04 Οκτ 2005, 14:12:00
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:

Ή διαφορά ύψους που υπάρχει...δεξιά ή αριστερά όπως είσαι τώρα...?

Μήπως αυτή η διαφορά είναι από την blistein μελετημένη ώστε όταν τ αμορτισέρ έχουν φορεθεί σωστά και κάτσει ο οδηγός το αμάξι να έρχεται στα ίσια...?

Δεν ξερω mike , δεν το κοιταξα καθολου το αμαξι γιατι πηγα γρήγορα πισω στη δουλειά… Wink
MEMsound - Τρι 04 Οκτ 2005, 15:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:

Καταρχήν να σημειώσω πρώτα από όλα ότι:

Οι συμφωνίες που έχουμε κλείσει με όσα καταστήματα μας έχουν δώσει "προσφορές" αυτές αφορούν ΜΟΝΟ αγορά και ΟΧΙ τοποθέτηση.

Την τοποθέτηση την αναλαμβάνει καθένας μόνος του όπου θεωρεί ότι θα γίνει πιο καλά / σωστά κλπ κλπ

Στο προκείμενο τώρα εγώ προσωπικά πρώτα από όλα θα μίλαγα με την Bilstein (κατά προτίμηση κάποιον τεχνικό της) και με βάση τα λεγόμενά του θα κινούμουν.

Αν εκείνος πει ότι τα αμορτισέρ είναι διαφορετικά δεξιά / αριστερά τότε θα απαιτούσα από το όποιο κατάστημα έκανε την τοποθέτηση να την κάνει σωστά.

Αν πάλι ο κ."bilstein" πει ότι είναι ίδια και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να μπουν "τούμπαλιν" τότε θα έψαχνα αλλού για το πρόβλημα του ύψους πχ:
-> πίεση ελαστικών
-> μέτρημα ελατηρίων = ελεύθερο μήκος (μιας και τα ελατήρια καθορίζουν κυρίως το ύψος όταν τα αμορτισέρ είναι σωστά)
-> κατάσταση top-mount

Αυτά από εμένα και ελπίζω να βρεις άκρη.

Πάντως αν η Bilstein πει ότι: "απαραίτητα το δεξί -> δεξιά και το αριστερό -> αριστερά δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω χωρίς να το αλλάξω..." Wink Twisted evil

Στην χειρότερη σε άλλο μαγαζί.
nikq - Τρι 04 Οκτ 2005, 16:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι το ξερώ Μανθο για το και δεν σχολίασα την δουλειά του (Σωστη , λαθος )
Λέω το τι συνέβη χωρίς «χαρακτηρισμούς» ή οτιδήποτε άλλο
Wink
nikq - Τρι 04 Οκτ 2005, 16:04:32
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά ηθελα την γνώμη σας σαν ίσως πιο έμπειροι στην οδήγηση από μένα
Μέχρι στιγμής 4 ατομα μου έχουν πει την γνωμη τους
Τώρα εάν υπάρχει κάποιος μηχανικός που να ξερει τι συμβαινει ακομα καλητερα
Wink
MEMsound - Τρι 04 Οκτ 2005, 16:09:18
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Ναι το ξερώ Μανθο για το και δεν σχολίασα την δουλειά του (Σωστη , λαθος )
Λέω το τι συνέβη χωρίς «χαρακτηρισμούς» ή οτιδήποτε άλλο
Wink
Thumb right
netblaster - Τρι 04 Οκτ 2005, 16:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το τιμονι "κοβει" περισσοτερο απο τη μια μερια?!?!? Shocked Αλλο παλι και τουτο...

Κεγω θα σου ελεγα να πας να βαλεις τα αμορτισερ οπως προβλεπει η Bilstein!!! Αλλιως δεν θα υπηρχε και νοημα να "δινει" αλλο για μπροστα αριστερα και αλλο για δεξια... Θα ηταν οπως τα πισω με ενα part number!!! Wink
STELIOS - Τρι 04 Οκτ 2005, 17:02:26
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα ανάρτησηs blistein & eibach
nikq έγραψε:
.......
Το πρόβλημα είναι το εξής: όταν κινούμαι γρήγορα και θέλω να πάρω δεξιά στροφή το αμάξι συμπεριφέρεται πολυ καλα με πολύ μικρή κλίση, Τώρα όταν στριβώ σε αριστερή στροφή αλλάζει το σκηνικό ναι στριβεί αλλά οι αντιδρασεις ειναι λιγοοο πιο αργές και παίρνει μεγαλύτερη κλίση.....

Να ρωτησω κατι. Οταν εβαλες τα Bilstein μπροστα πειραξες καθολου το πισω αξωνα ? Τον χαμηλωσες καθολου ? Αυτο που περιγραφεις ευκολα συμβαινει αν κατι εχει γινει λαθος και πισω.

Αν δεν εχεις πειραξει καθολου το πισω αξωνα, τοτε προφανος το προβλημα ειναι μπροστα. Βαλε πρωτα τα αμορτησερ οπως πρεπει (οπως προτηνει η Bilstein) και μετα βλεπουμε....

. Δεν σ'εχω ξεχασει, θα κοιταξω αυριο να μετρησω το υψος με μαμα αναρτηση και λαστιχο 195/50/15, και θα σου πω.
nikq - Πεμ 06 Οκτ 2005, 11:34:12
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες μπήκαν τα αμορτισέρ σωστά όπως δηλαδή ‘κουμπώνουν ‘ κατά την Blistein Exclamation
Δεν είχα χρόνο να το κοιτάξω αλλά με το μάτι το αμάξι μου φαίνεται σωστό στο ύψος
Αυτό που σίγουρα εξακολουθεί είναι να τραβάει δεξιά + ότι η επαναφορά του τιμονιού> όταν δηλαδή επιστρέφει (αριστερά)από δεξιά στροφή χαλιά….Λέτε να είναι ευθυγράμμιση?

Κάτι στο οποίο θα ήθελα την προσοχή σας το αυτάκι της ζαμφορ είναι από την έξω μεριά ή από την μέσα (μπορείτε να το δείτε εάν γυρίσετε τέρμα την ρόδα στο αμορτισέρ υπάρχει το λαμπάκι αυτό ,είναι μπροστινό μέρος ή πίσω?)εμένα είναι μπροστά..
Ps. Ευχαριστώ Στέλιο Thumb Left
Μπροστα έχει χαμηλώσει ελατήρια Eibach 3cm .Και πισω έχει χαμηλώσει Η διαφορά μπροστινού με πίσω μέρους είναι στα 2 cm
nikq - Πεμ 13 Οκτ 2005, 14:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν εχω δυο ελατήρια…!
HR & Eibach
Το μόνο που ξερω είναι η διαφορά στη τιμή!
Ξέρει κανείς τι διαφορές υπάρχουν ? Πόσες λιμπρες είναι Πιο είναι πιο σκληρό???
Αύριο Θα πάω να αλλάξω τα Eibach με hr Οποίος ξέρει please ας πει ….
Μεγάλη ταλαιπωρία λέμε…. Mad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
gianic - Πεμ 13 Οκτ 2005, 14:57:15
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
HR & Eibach

επειδη εχω βαλει στο δικο μου και ειμπαχ και ειτσαρ θα σου πω τη γνωμη μου . το ειμπαχ ειναι σκληρο ελατηριο ενω το αλλα μαλακο ... εχω την εντυπωση οτι ειναι μαλακοτερο κι ολας κι απ της μανας του οταν τα πιεζα διπλα διπλα και τα 2 . το cc εχει γενικα σκληρα μαμισια ελατηρια ...
nikq - Πεμ 13 Οκτ 2005, 15:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
nikq έγραψε:
HR & Eibach

επειδη εχω βαλει στο δικο μου και ειμπαχ και ειτσαρ θα σου πω τη γνωμη μου . το ειμπαχ ειναι σκληρο ελατηριο ενω το αλλα μαλακο ... εχω την εντυπωση οτι ειναι μαλακοτερο κι ολας κι απ της μανας του οταν τα πιεζα διπλα διπλα και τα 2 . το cc εχει γενικα σκληρα μαμισια ελατηρια ...

Thanks Γιάννη.
Πες μου με ποιο ήσουν πιο πολύ ευχαριστημένος !
Την αλλαγή την έκανες λόγω προβλήματος? ( Crying or Very sad )
Υπήρχε αισθητή διαφορά?
Ευχαριστώ Wink
gianic - Πεμ 13 Οκτ 2005, 15:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
κανα προβλημα απολυτως απλα ηθελα να χαμηλωσω κι αλλο γιατι με τα ΚΟΝΙ ειχε κατσε πολυ ψηλα το αμαξι με τα ειμπαχ.

ειναι θεμα γουστου. Τα HR εχουν πιο γλυκα λειτουργια και το γουσταρω καλυτερα απ το κουτσουρο τα ειμπαχ ...εξαρταται τι θες εσυ !
gianic - Πεμ 13 Οκτ 2005, 15:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
ασε που μετα την αλλαγη ολοι μου ελεγαν οτι τωρα ειναι αμαξι !! πριν ηταν κουτσουρο του κερατα και το καταλαβαινε μεχρι κι η μανα μου που εμπαινε μεσα ...
kovac - Πεμ 13 Οκτ 2005, 17:33:51
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
ασε που μετα την αλλαγη ολοι μου ελεγαν οτι τωρα ειναι αμαξι !! πριν ηταν κουτσουρο του κερατα και το καταλαβαινε μεχρι κι η μανα μου που εμπαινε μεσα ...

Όντως τα eibach το έχουν κάνει λίγο κούτσουρο, αλλά άξιζε τον κόπο. Wink
Πιστεύω πως κάποιος με μια καλή μόνωση από τους τριγμούς, δε θα έχει πρόβλημα με το "κοπάνημα" από πλευράς άνεσης. Very happy
Αν θέλετε βέβαια κι άλλη άνεση, υπάρχουν και τα γερμανικά αυτοκίνητα. Laughing Laughing Laughing Razz
drioannis - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 14:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει περάσει καιρός από την δημοσίευση του post αλλά το διάβασα και μου σηκώθηκε η τρίχα.Το αμάξι πρέπει να είναι 0.5 cm πιο ψηλό από το ΑΡΙΣΤΕΡΟ μέρος λόγο του ότι κάθετε μόνιμα ο οδηγός!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες