SnakeMJK έγραψε: |
Μέσα κ εγώ...
Μία ερώτηση μόνο... Επειδή γράφω μάθημα εκείνη την ημέρα... Γίνεται να έρθω κατά τις 6:30; |
vinman έγραψε: |
Ι am in... ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Χμμμ....... Λίγο μεγάλο δεν είναι το 407 για την πίστα των Αφιδνών???!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Χμμμ....... Λίγο μεγάλο δεν είναι το 407 για την πίστα των Αφιδνών???!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
Αν είχες έρθει στο Trofeo Θα είχες δει Alfa 166 2,0lt να στρίβει τραίνο και να χωράει μια χαρά! Περιμένω/"προκαλώ" από τον κ.Vinman να κάνει ακόμα καλύτερο χρόνο από την 166.... ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Mέχρι στιγμής 11.
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!!! |
Αν είχες έρθει στο Trofeo Θα είχες δει Alfa 166 2,0lt να στρίβει τραίνο και να χωράει μια χαρά! |
MEMsound έγραψε: |
Περιμένω/"προκαλώ" από τον κ.Vinman να κάνει ακόμα καλύτερο χρόνο από την 166.... ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
Και γω μεσα στο χαλαρο...
Τα 25 ευρω ειναι ανεξαρτητα αν εισαι μελος η οχι?? |
vinman έγραψε: | ||
Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΚΑΘΟΛΟΥ! Πιστεύω ότι το βασικό σου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις την πίστα, αλλιώς είναι καθαρά θέμα οδηγού (διάθεσης για πίεση αλλά και γνώσης του αυτοκινήτου) και όχι αυτοκινήτου. |
WIPPERMANN έγραψε: |
Μπορούν να έρθουν μόνο όσοι θα τρέξουν ή μπορεί κάποιος να έρθει σαν θεατής;;; |
ice gus έγραψε: |
Τασο η αδεια του pugμου γραφει αλλο ονομα τωρα
Μπορω να σημετασχω στο παρτι και στον αγωνα του χρονου? Αν ναι ειμαι μεσα. |
Γιατί θεωρείς ότι όοοολοι αυτοί που δήλωσαν θα μπούν στον αγώνα; ![]() ![]() ![]() ![]() Μακάρι να μπαίνανε και εγώ θα έσκαγα τα λάστιχα από το ραλλύ, ένα - ένα και ακόμα καλύτερα θα πήγαινα σπίτι με τα πόδια από τις Αφίδνες!!!! Τέσπα, άσε τον καημό μου και έλα όπως είσαι. Σε περιμένουμε! |
307 ARMY! έγραψε: |
.............μόνο τη μαούνα του Μάνου θα συναγωνιζόμουνα (και μάλλον θα πάταγα ![]() |
Γιώργος-WRC έγραψε: |
ΥΠΕΥΘΥΝΕΕΕΕ,, βγάλε το * από μένα .. . I'm in |
ΥΠΕΥΘΥΝΕΕΕΕ,, βγάλε το * από μένα .. . I'm in ![]() ![]() |
ΑΡΙΣΤΑ!!!!!
κ.Ronin μια "σούμα" συμμετοχών παρακαλώ με τους "ίσως" στο τέλος. ![]() Πρέπει σιγά σιγά να δούμε και τα ζευγάρια (στο περίπου) που θα μπαίνουν εκτός και αν το κανονήσουμε εκείνη την στιγμή. |
Σημειώσεις: - Το κάθε αυτοκίνητο θα μπεί στην πίστα περίπου 15 λεπτά (συνεχόμενα ή όχι) που ισοδυναμεί με περίπου 12 γύρους. - Στην πίστα θα βρίσκονται κάθε φορά 2 ισοδύναμα αυτοκίνητα με διαφορά μισού γύρου. Στην σπάνια περίπτωση που το ένα αυτοκίνητο φτάσει το άλλο δεν πραγματοποιούμε ΚΑΜΙΑ προσπέραση! Οι Υπεύθυνοι θα Υποχρεώνουν το αργό αυτοκίνητο έγκαιρα την επίσκεψη στα pits ώστε να μην πραγματοποιηθεί καμία προσπέραση. - Υποχρεωτικό είναι το κράνος, μήν ξεχάσετε να το φέρετε μαζί σας. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στην πίστα χωρίς ο οδηγός να έχει κράνος. - Δεν θα επιτραπεί η είσοδος: Χωρίς την ύπαρξη πυροσβεστήρα (κοινού) Χωρίς την ύπαρξη διπλώματος οδήγησης Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν πρίν την εκδήλωση γι'αυτό προσπαθήστε να είστε νωρίτερα. |
Ronin έγραψε: |
Touristas (307 1.6)* |
Ο λόγος ύπαρξης ζευγαριών είναι καθαρά οικονομικός γιατί αν μπαίνει 1 αυτοκίνητο κάθε φορά θα χρειαζόμασταν διπλάσιο χρόνο = διπλάσιο χρόνο ενοικίασης τη πίστας = διπλάσια χρήματα συμμετοχής = 50€ αντί 25€...
και φυσικά κανείς μας δεν το θέλει αυτό.... ![]() ![]() ![]() |
Συμφωνώ απόλυτα, απλά η πίστα είναι tiny εντελώς ,δεν είναι Μέγαρα, έτσι λοιπόν όταν εσύ π.χ. Μανθούκο είσαι στην ευθεία του τερματισμού και εγώ παίρνω την στροφή την μεγάλη εκεί μπροστά αν και έχουμε διαφορά μεγάλη τα δύο αυτά σημεία είναι πολύ κοντινά και μπορεί (κούφια η ώρα) να βγώ στην έξοδο της στροφής και να έρθω στην ευθεία που είσαι εσύ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... π.χ. Μανθούκο είσαι στην ευθεία του τερματισμού και εγώ παίρνω την στροφή την μεγάλη εκεί μπροστά αν και έχουμε διαφορά μεγάλη τα δύο αυτά σημεία είναι πολύ κοντινά και μπορεί (κούφια η ώρα) να βγώ στην έξοδο της στροφής και να έρθω στην ευθεία που είσαι εσύ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
κι εγώ θα τρέξω αλλά θα έρθω αργά γιατί γράφω μάθημα, εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με αυτο. ![]() |
Γιώργος-WRC έγραψε: | ||
. ![]() ![]() ![]() crusader ![]() ![]() |
307 ARMY! έγραψε: |
Δυστυχώς όμως αυτή την εποχή " βάφω παραλλαγή " στο ARMY-PUG μου λόγω συμμετοχής στον "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ 2005", έστω και σαν επιτελείο, όπου βρίσκομαι τώρα, και δεν γνωρίζω τη πρόγραμμα θα ακολουθήσουμε, αφού αναμένεται να έχουμε κυλιόμενες βάρδιες. Αν πάντως τα καταφέρω να είμαι ελεύθερος θα προσπαθήσω να έρθω. |
Κουβαδάκιας έγραψε: | ||
Ο Τουρίστας σου λέω από τώρα ότι δεν μπορεί επειδή το αυτοκίνητό του θα λείπει..... ![]() Αν όμως επιθυμεί θα μπορέσει να τρέξει με ένα Rallye 1,3 8v..... ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Ότι και να λέτε, οι αφίδνες είναι πίστα που θες δεν θες, τα λάστιχα σου θα τα φας αφού είναι αρκετά κλειστή και αν οδηγείς με γραμμές κάτω από το όριο θα πηγαίνεις σαν κότα!!!! ![]() |
asa1 έγραψε: |
.... με το rallaki μου ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Eμενα αν γινετε να με βαλετε με κανα γρηγορο? Κανα 2λιτρο πχ. ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Για να σε σπρώχνουμε (που λεέι και ο Steve) μπας και κάνεις χρόνο??? |
....όσο για τον asa1..
Ποιό rallye??? φτιάχτηκε το 2-5?? Αφού το 106 έχει "φύγει"??? ![]() ![]() |
ΔΙΟΡΘΩΣΗ....καθότι.... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6178 ΤΑΣΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ!!!! Όσο για τον φίλτατο STELIOS: Έχω σταματήσει τις λεϊλασίες εκκλησιών.... χιχιχιχιχιχιχχιχι (αστειεύομαι φυσικά...) |
Lef205 έγραψε: |
...Προβλεπω την Τεταρτη, αυτες που δεν προλαβες να κλεψεις εσυ,να τις κλεβει ο αsa! |
Ronin έγραψε: |
307 Army(306 1.6)* |
RASTAVIPER έγραψε: |
Παιδια κατι σημαντικο:
1)Ποτε θα ανακοινωθει η τελικη λιστα των ατομων που θα μπουν στην πιστα???Ελπιζω τουλαχιστον μεχρι Κυριακη για να κανονισουμε τις δουλειες μας. 2)Τα χρηματα θα τα δινουμε με το που μπαινουμε στην πιστα?? |
kanelj έγραψε: |
ΒΡΗΚΑ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ SLICK ΛΑΣΤΙΧΑ |
vio έγραψε: |
Πρόλαβα ???
Και εγώ μέσα.... |
Πρόλαβα ???
Και εγώ μέσα.... |
....Στρίβει... στρίβει....Αλλά στρίβει και ο οδηγός .. ![]() |
Είναι DOT??? |
kanelj έγραψε: | ||||
DOT-ξεDOT δεν με ενδιαφερει....(Λες να βρεξει??) |
ultra-one έγραψε: |
Μέρι τι ώρα θα κρατήσει νομίζετε??
Αν θα τα καταφέρω να έρθω να σας δω θα είναι κατά τις 20:00 ![]() |
Έλα εκεί θα είμαστε.... |
Άλλο "στρίβει" άλλο "πληρώνει" φίλε μου....
Τα F1 που είχα πληρώσει προ-προσφορών PSClub....: 500 ευρά δεν χρωστάνε τίποτα.... ![]() ![]() ![]() |
...(α ρε και να βρέξει με τα καραφλά.. ![]() |
Σιγά να μην ερθω με τα χαραγμένα (δεν είναι καραφλά ρε...) άμα βρέχει! Τα F1 τότε πιστεύω είναι μια χαρά.... ![]() |
Παιρνεις την Εθνικη προς Λαμια. Στην εξωδο για Ανοιξη - Αγιο Στεφανο βγαινεις. Η εξωδος της Εθνικης σε βγαζει καθετα σε μια λεοφορο. Οταν βγεις στη λεοφορο πας δεξια και στηνεσαι στο φαναρι για να πας αμεσος αριστερα. Οταν στρηψεις αριστερα στο φαναρι απλα θα ακολουθησεις το δρομο μεχρι που μετα απο μια μακρια κατηφορα και μια μεγαλη ευθεια βλεπεις στο αρηστερο σου χερι τα διοδια της Εθνικης. Εκει στα δεξια σου ειναι η πιστα ΚARTODROMO. |
kanelj έγραψε: |
Καλα την βλεπω την δουλεια με τον κωλoκαιρο.... ![]() Δεν εχουν εκει στην πιστα κανενα μηχανημα-γρυλο να αλλαζουμε και κανενα λαστιχο επιτοπου... |
αποσύρω την συμμετοχή μου... ![]() |
καθώς πολλοί είμαστε φοιτητές. |
δεν προλαβαίνω...λυπάμαι. Γράφω 2 μαθήματα αύριο (το ένα στις 6 οπότε πριν τις 8 δε θα είμαι στην πίστα) και ξαναγράφω την Πέμπτη οπότε πρέπει να διαβάσω. Και ούτως ή άλλως το αυτοκίνητο μου αυτή την στιγμή είναι για πέταμα...θα σκοτωθώ! ![]() |
εγώ είμαι στο πτυχίο όμως και χρωστάω περισσότερα μαθήματα από τα χρόνια μου... ![]() |
WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS... ![]() |
I don't want to miss a thing |
...Και λιωμένα λάστιχα και....
|
COOL ALEXIS έγραψε: |
Δεν θέλω να μας την χαλάσω αλλά από εδώ που είμαι (Καπανδρίτι)
τα μαύρα σύννεφα πλησιάζουν απειλητικά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
17:00-17:15 θα είμαστε εκεί.
Επίσης καλό είναι όποιος έχει μετρητή πίεσης ...... |
Δεν φτίαχνουμε και μία λιστούλα με το ποιοί θα τρέξουν και με βροχή λέω γω. ![]() |
Αν και φορτωμένος, θα σε περάσω απο πάνω παλιο......ΡΑΛΙΑΡΗ!
ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!! ![]() |
Επιτελους καταφερα να πιεσω ![]() ![]() ![]() ![]() |
BUBA έγραψε: |
Η πιστα ιδανικη για πρωτη φορα, οι ταχυτητητες μικρες αρα δεν φοβοσουνα και να ρισκαρεις , 1η - 2α και μετα δεν ξανα ακουμπησα λεβιε ταχυτητων.
Οργανωστε το να πηγαινουμε συχνα π.χ. καθε μηνα , τουλαχιστον μεχρι να αρχισει το δικο μας Challenge, γιατι εχει μαζευτει πολυ ενεργεια και πρεπει καπου να βγει Απο οτι ειδα χθες , δεν υπαρχει περιπτωση να μην μαζευεται κοσμος. Ουτος η αλλιως δεν χρειαζεται να εχει και τοοοοσο κοσμο οσο ειχε χθες γιατι καποιοι δεν προλαβαμε να κανουμε 3X4 γυρους ![]() Προεδρε .....γιατι μας τρεχεις σε Alfa Trofeo , να δινουμε 80αρες για 4 χρονομετρημενους ![]() Καντε το ετσι στο χαλαρo και ανεπισημο καθε μηνα με 25ευρω μεχρι να αρχισει το δικο μας Challenge, και θα δεις συμμετοχη που θα εχει και ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Πρώτα χαίρομαι γιατί έραψα τον UnderTaker...
Mισό γύρο πίσω μου ήτανε!!!!!!!! Tέτοιo ράψιμο... τύφλα να 'χει ο Aρμάνης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O Pezomania μου την γλίτωσε, που κρυβόταν κάθε φορά... αλλά πόσο χρόνο να 'κανε; Aφαιρούμε 5 λεπτά κι έχουμε τον δικό μου.... Tο μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν χωράω με το κράνος στο αυτοκίνητο!!!!! ![]() ![]() ![]() Tι τραβάμε κι εμείς οι παιδαράδες... ![]() ![]() ![]() |
Πρώτα χαίρομαι γιατί έραψα τον UnderTaker...
Mισό γύρο πίσω μου ήτανε!!!!!!!! Tέτοιo ράψιμο... τύφλα να 'χει ο Aρμάνης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O Pezomania μου την γλίτωσε, που κρυβόταν κάθε φορά... αλλά πόσο χρόνο να 'κανε; Aφαιρούμε 5 λεπτά κι έχουμε τον δικό μου.... Tο μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν χωράω με το κράνος στο αυτοκίνητο!!!!! ![]() ![]() ![]() Tι τραβάμε κι εμείς οι παιδαράδες... ![]() ![]() ![]() |
O Pezomania μου την γλίτωσε, που κρυβόταν κάθε φορά... αλλά πόσο χρόνο να 'κανε; Aφαιρούμε 5 λεπτά κι έχουμε τον δικό μου.... |
.........
2ος γύρος και ο χρόνος γίνεται 1:02++.......... ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ 2ΛΙΤΡΟ ![]() ![]() ![]() |
vio έγραψε: | ||
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ 2ΛΙΤΡΟ ![]() ![]() ![]() |
Και μήν νομίζει ο μανθούκος ότι το 1:02.8 που έκανε ήταν σε στεγνό αφού η πίστα είχε αρκετή υγρασία ακόμα και στο τέλος. |
Sidobre,ο "ανάβω φωτιές έγραψε: |
...Βλέπω αγόρι μου την Κυριακή να σηκώνεις και κούπα! Τουλάχιστον 2" μπορείς να τα ρίξεις. |
................... |
και βεβαια τον ενδιαφερει αν τρεξει κυριακη καθως δεν μετράει ο πιο γρήγορος γύρος αλλά το άθροισμα των 3 που τρέχει.
ΥΓ οταν λες 0.9+ εννοείς μάλλον 59++ ![]() |
Harvester έγραψε: |
....Ελπίζω την επόμενη φορά να μπω και εγώ στην πίστα να δαμάσω τα 60 μου άλογα .... |
WISHLIST (Για την επόμενη φορά)
1. Τι ωραία που είναι τα Μέγαρα... 2. Και γίνονται ακόμα ποιό ωραία με το έχουμε κλείσει την πίστα γα κανα διωρο.. και μετά κανονικά.. 3. Γιατί σε αυτο το 2ωρο μπορούμε να δείξουμε και πράγματα όπως .. οριακό φρενάρισμα στην κορυφή της στροφής κτλ κτλ 4. Και τι ποιό ωραίο απο το να γυρνάς στην πίστα κρατώντας γυρολόγιο... 5. Και αν μπορούσαμε να τα έχουμε και εκτυπωμένα .. -----------> ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ VIDEO ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ??? <----------------- |
Γιώργος-WRC έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
vio έγραψε: | ||||
Όπα κολλητέ, όχι το άλλο... το άλλο γίνομαι Νονός ![]() Το παραλλο όμως ... |
WIPPERMANN έγραψε: |
....Ελπίζω να μην αργήσει το επόμενο... ![]() |
Άριστα Παναγιώτη!! ![]() ![]() Όσο για το:
Soon..... ![]() |
Τώρα για το αν θα είναι στεγνή νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσουμε τα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |