| Baphomet έγραψε: |
| μήπως το "εκλεψαν" τιποτα φίλοι του ώστε να πάρει τα λεφτά από την ασφάλεια, να γινει ανταλλακτικά το αμάξι και να ησυχάσει κι αυτός..?? Αυτά να τα ακούνε όσοι γκρινιάζουν που το 206 τρίζει... |
| μήπως το "εκλεψαν" τιποτα φίλοι του ώστε να πάρει τα λεφτά από την ασφάλεια, να γινει ανταλλακτικά το αμάξι και να ησυχάσει κι αυτός..?? Αυτά να τα ακούνε όσοι γκρινιάζουν που το 206 τρίζει... |
| tsikis έγραψε: |
| Φίλτατε εδώ θα διαφωνήσω ... τύχη και ατυχία δεν υπάρχει σε ένα αυτοκίνητο 70.000 e
Τελικα ίσως η mercedes εχει πάρει την κάτω βόλτα ... |
| christhehealer έγραψε: |
| Eμένα πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία...
Kάποιος θέλει να δημοσιευτούν τα προβλήματα ενός αυτοκινήτου που δεν έχει πλέον. Kαι τι θα κερδίσει μ' αυτό? - Θα το μάθουν οι κλέφτες και θα του το επιστρέψουν πίσω, γιατί θα καταλάβουν ότι πήραν σκάρτο πράγμα? - Θα πειστεί όλη η κοινωνία να μην ξαναγοράσει ποτέ mercedes? - Θα τρομάξει η Mercedes και θα βελτιώσει το after sales service της? Tι? |
| manosm3 έγραψε: |
| Εγω απ' ο,τι εχω καταλαβει θελει να ρεζιλεψει την ΕΚΚΑ.
Για την ποιοτητα της ΜΒ, ερευνες εχουν δειξει οτι η ποιοτητα της εχει πεσει κατα 67% τα τελευταια 5 χρονια... |
| Εγω απ' ο,τι εχω καταλαβει θελει να ρεζιλεψει την ΕΚΚΑ.
Για την ποιοτητα της ΜΒ, ερευνες εχουν δειξει οτι η ποιοτητα της εχει πεσει κατα 67% τα τελευταια 5 χρονια... |
| STELIOS έγραψε: | ||
Να ρωτησω κατι? Μηπως εχει πεσει ΣΤΟ 67% και οχι ΚΑΤΑ 67%. Γιατι αν εχει πεσει κατα 67% η ποιοτητα αυτο σημαινει οτι εχει 33% της ποιοτητας που ειχε πριν 5 χρονια. Εμενα μου φενεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ αυτο και μαλιστα τοσο γρηγορα (5χρονια). Δηλαδη θα πρεπει να μηλαμε για σαραβαλα πλεον... Επεισης που τη διαβασες αυτη την ερευνα ??? |
| Baphomet έγραψε: | ||||
βασικά αυτό που λες είναι λίγο άκυρο... δεν υπάρχει προφανώς απόλυτο ποσοστό ποιότητας. Σαν 100% θεωρούμε το τον αριθμο της χρονιάς 2000 π.χ. Αν ο αντίστοιχος αριθμός σήμερα είναι 67% μικρότερος τότε λέμε "η ποιότητα της έχει πέσει κατά 67% τα τελευταία 5 χρόνια". Αντίστοιχα μπορεί να έχει πέσει και 90% τα τελευταία 7-8 χρόνια. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση σε σχέση με αυτό το στατιστικό είναι το πως μπορεί κανείς να ποσοτικοποιήσει και μάλιστα με ποσοστά την ποιότητα... |
| .....
| εγώ καταλαβαίνω πως εννοεί:
ποιότητα 2000: 100 μονάδες ποιότητα 2005: 33 μονάδες άρα πτώση κατά 67% την τελευταία 5ετία... δεν μπορείς να πεις οτι "έχει 67% ποιότητα". Είναι αδόκιμο...όπως όλη η έρευνα βασικά, αν υπάρχει τελικά τέτοια βλακεία! |
| Το διαβασα σε μια ερευνα στο δικτυο πριν πολυ καιρο. Δε θυμαμαι σελιδα.
Πετρο φιλολογος εισαι; |
| christhehealer έγραψε: |
| Eμένα πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία...
Kάποιος θέλει να δημοσιευτούν τα προβλήματα ενός αυτοκινήτου που δεν έχει πλέον. Kαι τι θα κερδίσει μ' αυτό? - Θα το μάθουν οι κλέφτες και θα του το επιστρέψουν πίσω, γιατί θα καταλάβουν ότι πήραν σκάρτο πράγμα? - Θα πειστεί όλη η κοινωνία να μην ξαναγοράσει ποτέ mercedes? - Θα τρομάξει η Mercedes και θα βελτιώσει το after sales service της? Tι? |
| Mercedes-Benz, Γερμανική Ποιότητα Κατασκευής και πράσινα άλογα!!!
Υ/Γ: Αυτος ειναι που του την εκλεψαν πριν λιγο καιρο κι εβαλα εδω μια ανανκοινωση, τωρα ζητα να διαδοσουμε την ιστορια του! |