Baphomet έγραψε: |
μήπως το "εκλεψαν" τιποτα φίλοι του ώστε να πάρει τα λεφτά από την ασφάλεια, να γινει ανταλλακτικά το αμάξι και να ησυχάσει κι αυτός..?? ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτά να τα ακούνε όσοι γκρινιάζουν που το 206 τρίζει... |
μήπως το "εκλεψαν" τιποτα φίλοι του ώστε να πάρει τα λεφτά από την ασφάλεια, να γινει ανταλλακτικά το αμάξι και να ησυχάσει κι αυτός..?? ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτά να τα ακούνε όσοι γκρινιάζουν που το 206 τρίζει... |
tsikis έγραψε: |
Φίλτατε εδώ θα διαφωνήσω ... τύχη και ατυχία δεν υπάρχει σε ένα αυτοκίνητο 70.000 e
Τελικα ίσως η mercedes εχει πάρει την κάτω βόλτα ... ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Eμένα πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία...
Kάποιος θέλει να δημοσιευτούν τα προβλήματα ενός αυτοκινήτου που δεν έχει πλέον. Kαι τι θα κερδίσει μ' αυτό? - Θα το μάθουν οι κλέφτες και θα του το επιστρέψουν πίσω, γιατί θα καταλάβουν ότι πήραν σκάρτο πράγμα? - Θα πειστεί όλη η κοινωνία να μην ξαναγοράσει ποτέ mercedes? - Θα τρομάξει η Mercedes και θα βελτιώσει το after sales service της? Tι? ![]() |
manosm3 έγραψε: |
Εγω απ' ο,τι εχω καταλαβει θελει να ρεζιλεψει την ΕΚΚΑ.
Για την ποιοτητα της ΜΒ, ερευνες εχουν δειξει οτι η ποιοτητα της εχει πεσει κατα 67% τα τελευταια 5 χρονια... ![]() |
Εγω απ' ο,τι εχω καταλαβει θελει να ρεζιλεψει την ΕΚΚΑ.
Για την ποιοτητα της ΜΒ, ερευνες εχουν δειξει οτι η ποιοτητα της εχει πεσει κατα 67% τα τελευταια 5 χρονια... ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Να ρωτησω κατι? Μηπως εχει πεσει ΣΤΟ 67% και οχι ΚΑΤΑ 67%. Γιατι αν εχει πεσει κατα 67% η ποιοτητα αυτο σημαινει οτι εχει 33% της ποιοτητας που ειχε πριν 5 χρονια. Εμενα μου φενεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ αυτο και μαλιστα τοσο γρηγορα (5χρονια). Δηλαδη θα πρεπει να μηλαμε για σαραβαλα πλεον... Επεισης που τη διαβασες αυτη την ερευνα ??? |
Baphomet έγραψε: | ||||
βασικά αυτό που λες είναι λίγο άκυρο... δεν υπάρχει προφανώς απόλυτο ποσοστό ποιότητας. Σαν 100% θεωρούμε το τον αριθμο της χρονιάς 2000 π.χ. Αν ο αντίστοιχος αριθμός σήμερα είναι 67% μικρότερος τότε λέμε "η ποιότητα της έχει πέσει κατά 67% τα τελευταία 5 χρόνια". Αντίστοιχα μπορεί να έχει πέσει και 90% τα τελευταία 7-8 χρόνια. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση σε σχέση με αυτό το στατιστικό είναι το πως μπορεί κανείς να ποσοτικοποιήσει και μάλιστα με ποσοστά την ποιότητα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....
εγώ καταλαβαίνω πως εννοεί:
ποιότητα 2000: 100 μονάδες ποιότητα 2005: 33 μονάδες άρα πτώση κατά 67% την τελευταία 5ετία... δεν μπορείς να πεις οτι "έχει 67% ποιότητα". Είναι αδόκιμο...όπως όλη η έρευνα βασικά, αν υπάρχει τελικά τέτοια βλακεία! |
Το διαβασα σε μια ερευνα στο δικτυο πριν πολυ καιρο. Δε θυμαμαι σελιδα.
Πετρο φιλολογος εισαι; |
christhehealer έγραψε: |
Eμένα πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία...
Kάποιος θέλει να δημοσιευτούν τα προβλήματα ενός αυτοκινήτου που δεν έχει πλέον. Kαι τι θα κερδίσει μ' αυτό? - Θα το μάθουν οι κλέφτες και θα του το επιστρέψουν πίσω, γιατί θα καταλάβουν ότι πήραν σκάρτο πράγμα? - Θα πειστεί όλη η κοινωνία να μην ξαναγοράσει ποτέ mercedes? - Θα τρομάξει η Mercedes και θα βελτιώσει το after sales service της? Tι? ![]() |
Mercedes-Benz, Γερμανική Ποιότητα Κατασκευής και πράσινα άλογα!!!
Υ/Γ: Αυτος ειναι που του την εκλεψαν πριν λιγο καιρο κι εβαλα εδω μια ανανκοινωση, τωρα ζητα να διαδοσουμε την ιστορια του! |