bouboulis έγραψε: |
Έχω το ίδιο αυτοκίνητο (μον. 6/2002) και τα μόνα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει είναι ο θόρυβος από την εξάτμιση (βλέπε ζουαν), κάτι που πλέον συνήθισα και μια ελλατωματική φλασιέρα, η οποία είχε αλλαχτεί εντός εγγύησης και από τότε δεν παρουσίασε πρόβλημα. Να σου πω επίσης ότι αυτή τη στιγμή το αμάξι έχει 70000 (και κάτι ψιλά) km σε διάφορες συνθήκες και είναι σαν καινούριο. Αν δεν κάνω λάθος είσαι από Θεσ/νίκη, οπότε μπορούμε να βρεθούμε και να μου δείξεις τι ακριβώς συμβαίνει μήπως και βοηθήσω. Όπως και να έχει πάντως κάνε υπομονή, όλα λύνονται! |
zafeirop έγραψε: |
Ναι όντως είμαι από Θεσσαλονίκη, ίσως κάποια στιγμή να βρεθούμε να ανταλλάξουμε απόψεις. |
zafeirop έγραψε: |
Σχετικά με την φλασιέρα που είπες, μου την αλλάξανε και μένα εντός εγγύησης (Στόικος) αλλά μετά από καιρό παρουσίασε άλλο προβλημα:
Δε δουλεύει η 3η σκάλα των καθαριστήρων. Είναι θέμα επαφής. Με το που γυρνάω τον διακόπτη στη 3η σκάλα οι καθαροστήρες γυρνάνε γρήγορα αλλά μετά από λίγο πέφτει η ταχύτητα στη 2ή σκάλα. Ο διακόπτης όμως είναι ακόμη στην 3η. Αν τον πειράξω λίγο, αν τον κουνήσω δεξιά αριστερά φτιάχνει για κανά 2 δευτερόλεπτπα, αλλά μετά ξανά τίποτα. ![]() ![]() |
307Lucifer έγραψε: |
Μήπως αυτό γίνεται όταν σταματάς σε φανάρι????
Γιατί τότε αυτόματα οι υαλοκαθαριστήρες χαμηλώνουν ταχύτητα και όταν ξανα-αποκτήσεις ταχύτητα μπαίνουν σε γρήγορη λειτουργία πάλι....τουλάχιστον στο δικό μου... |
bouboulis έγραψε: | ||
... Και στο δικό μου και φαντάζομαι σε όλα τα 307, ε κύριε Tourista? ... |
Touristas έγραψε: | ||||
Όταν είναι στην διακοπτόμενη αλλάζει η συχνότητα που λειτουργούν. Όταν είναι στην τρίτη σκάλα δεν σταματάνε από όσο έχω δει και στο δικό μου , εξάλλου το παιδί λέει ότι αν πειράξει το μοχλό επανέρχεται και δουλεύουν. |
brz20 έγραψε: |
Φιλε και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!Δεν ξερω απο που προερχετε.Εμενα μου το παρουσιασε μετα την αλλαγη φιλτρου.Βαρελακι BMC!Στις 3.000 με 3.200 και αργη επιταχυνση το ακοω.Νομιζω οτι προερχετε απο το φιλτρο.Σαν να βρησκει καπου.Τωρα που ακουσα για ταμπλο σκεφτομαι να το κανω φυλλο και φτερο το γαλλακι μου.Καπου θα το πετυχω.Αν παντως πας απο συνεργειο και μαθεις απο που ειναι και το λυσεις να δημοσιευσεις την λυση. |